View Full Version : Χάνι Ρέρεση, Ευπάλιο 330 56 - Σάββατο 04/01/2025
DoctoR_k6
07/01/2025, 09:18
Ωραια βολτα!! Κριμα που δεν προλαβα να ειμαι Αθηνα να ερθω και εγω ρπμ!!
Αντε στις επομενες τωρα...
harris_x
07/01/2025, 09:27
Υπάρχουν κάποια πράγματα που δεν αλλάζουν ποτέΣ.
π.χ. ο Τεός (o teos) πάντα θα ξεκινήσει από το σπίτι με σκοπό να είναι στην ώρα του αλλά όχι για τη συνάντηση, για την αναχώρηση.
Το καταφέρνει;
Όχι!
Βέβαια το σώζει κάπως γιατί πάει σαν παλαβός οπότε συνήθως δεν αργεί πολύ (0902 ήταν εκεί).
Μετά έχουμε το πτώμα (CorpseAlive), θα έρθει πάντα με 10 λεπτά καθυστέρηση, από την αναχώρηση κι αυτός, πάντα!
Δε πειράζει όμως, τους αγαπάμε κι αυτούς το ίδιο με τους συνεπείς.
Αφού λοιπόν μαζευτήκαμε, ξεκινήσαμε για να συναντήσουμε τον Κώστα (ΤΑΖ) και τον Τάσο (airmav).
Αφου έφαγαν κι αυτοί στο στήσιμο του πτώματος, ξεκίνησαν μαζί μας για την Ιτέα.
Η διαδρομή μέχρι πριν τη Θήβα περιγράφεται απο την λέξη σκορποχώρι... (https://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/search.html?lq=%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B9)
Ο καθένας με το δικό του ρυθμό κι εγώ να προσπαθώ να τους έχω εμπρός μου για να μη χάσω κανέναν.
Δε το κατάφερα, ο parkaris πίσω μου, ο motojojo εμπρός μου, κάπου πιο μπροστά οι υπόλοιποι...
Πριν την Οινόη το πήρα απόφαση!
Θα χαθούμε με όλους.
Ας πάω να προλάβω τους μπροστινούς, για να κάνουμε ανασυγκρότηση στην Οινόη.
Τους προλαβαίνω, όχι βέβαια όλους!
Ο Γιάννης (o_gavros) και ο Θοδωρής (o teos) είχαν φύγει μπροστά από πολύ πριν και δεν υπήρχε ελπίδα να τους μαζέψω.
Πίστεψα ότι θα μας περίμεναν στην Οινόη, αλλά παπάρια :lol:
Τέλος πάντων σταματάμε στην Οινόη και στο καπάκι φτάνει ο parkaris! "Τι διάολο" λέω, τον motojojo περίμενα πρώτο ο οποίος φάνηκε μετά από λίγο.
Αφού λοιπόν είμασταν όλοι εκεί, ξεκινάμε ξανά.
Αφού περάσαμε τις Ερυθρές, και ενώ τους είχα όλους εμπρός μου νομίζοντας ότι δε χρειάζεται να ανησυχώ, να η έκπληξη!
Ο Τάσος με περίσσια αυτοπεποίθηση, τέτοια που ούτε ο διοργανωτής της βόλτας δεν είχε, στρίβει προς Πλαταιές!
Και όχι απλά στριβεί, δεν κοιτάζει και πίσω! Τόσο σίγουρος!
Εντωμεταξύ όπως φάνηκε, δεν ήταν ο μόνος αδιάβαστος, αδιάβαστος ήταν και ο Χάρης (ναι ο Νο. 1… τρομάρα του, θέλει και πρωτεία!) ο οποίος τον ακολούθησε χωρίς δισταγμό.
Οι υπόλοιποι που πήγαιναν σωστά, άρχισαν να αμφιβάλλουν ότι πάνε σωστά, οπότε έκοψαν ταχύτητα μέχρι που, μετά από δύο ξερόγκαζα και κάτι κόρνες που πάτησα μπας και ακούσουν τα απολωλότα πρόβατα με την αυτοπεποίθηση, τους έκανα νόημα να συνεχίσουμε προς Θήβα.
Στη Θήβα μας περίμεναν ο Θοδωρής και ο Γιάννης.
Λίγο πριν τους συναντήσουμε, βλέπω και τον Χάρη (ναι τον Νο. 1 :tooth: ) ο οποίος γύρισε και μας ακολούθησε.
Μιας και μαζί μου ήταν όλοι εκτός του Τάσου που σκέφτηκα ότι θα μας συναντούσε κάπου πιο κάτω, δε χρειαζόταν να κάνουμε άλλη στάση, οπότε προσπέρασα Θοδωρή και Γιάννη και σιγά – σιγά του έστελνα όλους εμπρός μου για να τους μετρήσω. Μαζί με τους αναμενόμενους, βλέπω και τον Τάσο (είπαμε, τον airmav)!
Ωραία λέω, είμαστε όλοι! :sweat:
Δε προλαβαίνω να ολοκληρώσω τη σκέψη μου και βλέπω ΞΑΝΑ τα παραπάνω αναφερθέντα απολωλότα πρόβατα, αντί να στρίψουν για Σαράντη, να πηγαίνουν ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ για Λιβαδειά :facepalm: :a027: :a49: :hunter:
Σταματάμε ξανά και ενώ ρίχνω καντήλια, αγίους και εξαπτέρυγα, :priest: έρχεται ο Τσώνη (o γαυρος ντε!) και μου λέει ότι πάει να τους μαζέψει.
Παίρνω ανάσες, ηρεμώ, σβήνω τα καντήλια, ξανανεβάζω τους αγίους στη θέση τους, αφήνω στην άκρη τα εξαπτέρυγα, και πάω να μιλήσω με τον Parkaris για να καταλάβω τι ακριβώς θέλει να κάνει, μια μαζί μας, μια πίσω, τελικά μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό μας ή όχι και θα ήθελε να πάμε ακόμα πιο χαλαρά;
Μου λέει λοιπόν ο άνθρωπος ότι δεν ήθελε να πιέσει, ότι έχει κάνει τα χιλιομετράκια του, να μη πιεστούμε να τον περιμένουμε, έχει μελετήσει τη διαδρομή και θα μας συναντήσει στην Ιτέα!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Κάποιος έχει μελετήσει τη διαδρομή! Πού ήσουν λεβέντη μου κρυμμένος;;;; :beer:
Συμφωνούμε να ξεκινήσει πριν από εμάς, να πάει με το ρυθμό που επιθυμεί και είτε θα συναντηθούμε στην Ιτέα, είτε στη διαδρομή.
Τελικά συναντηθήκαμε στη διαδρομή και βγάλαμε την παρακάτω γαμάτη φωτογραφία!
Όλοι μαζί, μιας και ο Γιάννης aka Τσώνης aka o_gavros ως άλλος τσοπάνης είχε καταφέρει να επαναφέρει τα απολωλότα πρόβατα στου κοπάδ’.
459306
:a54:
Συνεχίζεται... (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=164371&page=14&p=3236556&viewfull=1#post3236556)
CorpseAlive
07/01/2025, 09:32
π.χ. ο Τεός (o teos) πάντα θα ξεκινήσει από το σπίτι με σκοπό να είναι στην ώρα του αλλά όχι για τη συνάντηση, για την αναχώρηση.
Το καταφέρνει;
Όχι!
Βέβαια το σώζει κάπως γιατί πάει σαν παλαβός οπότε συνήθως δεν αργεί πολύ (0902 ήταν εκεί).
Μετά έχουμε το πτώμα (CorpseAlive), θα έρθει πάντα με 10 λεπτά καθυστέρηση, από την αναχώρηση κι αυτός, πάντα!
Αφού λοιπόν μαζευτήκαμε, ξεκινήσαμε για να συναντήσουμε τον Κώστα (ΤΑΖ) και τον Τάσο (airmav).
Η διαδρομή μέχρι πριν τη Θήβα περιγράφεται απο την λέξη σκορποχώρι... (https://www.greek-language.gr/greekLang/modern_greek/tools/lexica/search.html?lq=%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%81%CF%80%CE%BF%CF%87%CF%8E%CF%81%CE%B9)
Ο καθένας με το δικό του ρυθμό κι εγώ να προσπαθώ να τους έχω εμπρός μου για να μη χάσω κανέναν.
Δε το κατάφερα, ο parkaris πίσω μου, ο motojojo εμπρός μου, κάπου πιο μπροστά οι υπόλοιποι...
Θα χαθούμε με όλους.
Ο Γιάννης (o_gavros) και ο Θοδωρής (o teos) είχαν φύγει μπροστά από πολύ πριν και δεν υπήρχε ελπίδα να τους μαζέψω.
Τέλος πάντων σταματάμε στην Οινόη και στο καπάκι φτάνει ο parkaris! "Τι διάολο" λέω, τον motojojo περίμενα πρώτο ο οποίος φάνηκε μετά από λίγο.
Αφού περάσαμε τις Ερυθρές, και ενώ τους είχα όλους εμπρός μου νομίζοντας ότι δε χρειάζεται να ανησυχώ, να η έκπληξη!
Ο Τάσος με περίσσια αυτοπεποίθηση, τέτοια που ούτε ο διοργανωτής της βόλτας δεν είχε, στρίβει προς Πλαταιές!
Εντωμεταξύ όπως φάνηκε, δεν ήταν ο μόνος αδιάβαστος, αδιάβαστος ήταν και ο Χάρης (ναι ο Νο. 1… τρομάρα του, θέλει και πρωτεία!) ο οποίος τον ακολούθησε χωρίς δισταγμό.
Οι υπόλοιποι που πήγαιναν σωστά, άρχισαν να αμφιβάλλουν ότι πάνε σωστά, οπότε έκοψαν ταχύτητα μέχρι που, μετά από δύο ξερόγκαζα και κάτι κόρνες που πάτησα μπας και ακούσουν τα απολωλότα πρόβατα με την αυτοπεποίθηση, τους έκανα νόημα να συνεχίσουμε προς Θήβα.
Λίγο πριν τους συναντήσουμε, βλέπω και τον Χάρη (ναι τον Νο. 1 :tooth: ) ο οποίος γύρισε και μας ακολούθησε.
Μιας και μαζί μου ήταν όλοι εκτός του Τάσου που σκέφτηκα ότι θα μας συναντούσε κάπου πιο κάτω, δε χρειαζόταν να κάνουμε άλλη στάση, οπότε προσπέρασα Θοδωρή και Γιάννη και σιγά – σιγά του έστελνα όλους εμπρός μου για να τους μετρήσω. Μαζί με τους αναμενόμενους, βλέπω και τον Τάσο (είπαμε, τον airmav)!
Δε προλαβαίνω να ολοκληρώσω τη σκέψη μου και βλέπω ΞΑΝΑ τα παραπάνω αναφερθέντα απολωλότα πρόβατα, αντί να στρίψουν για Σαράντη, να πηγαίνουν ΤΕΡΜΑ ΓΚΑΖΙ για Λιβαδειά :facepalm: :a027: :a49: :hunter:
Σταματάμε ξανά και ενώ ρίχνω καντήλια, αγίους και εξαπτέρυγα, :priest: έρχεται ο Τσώνη (o γαυρος ντε!) και μου λέει ότι πάει να τους μαζέψει.
Παίρνω ανάσες, ηρεμώ, σβήνω τα καντήλια, ξανανεβάζω τους αγίους στη θέση τους, αφήνω στην άκρη τα εξαπτέρυγα, και πάω να μιλήσω με τον Parkaris για να καταλάβω τι ακριβώς θέλει να κάνει, μια μαζί μας, μια πίσω, τελικά μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό μας ή όχι και θα ήθελε να πάμε ακόμα πιο χαλαρά;
Μου λέει λοιπόν ο άνθρωπος ότι δεν ήθελε να πιέσει, ότι έχει κάνει τα χιλιομετράκια του, να μη πιεστούμε να τον περιμένουμε, έχει μελετήσει τη διαδρομή και θα μας συναντήσει στην Ιτέα!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Κάποιος έχει μελετήσει τη διαδρομή! Πού ήσουν λεβέντη μου κρυμμένος;;;; :beer:
Συμφωνούμε να ξεκινήσει πριν από εμάς, να πάει με το ρυθμό που επιθυμεί και είτε θα συναντηθούμε στην Ιτέα, είτε στη διαδρομή.
Όλοι μαζί, μιας και ο Γιάννης aka Τσώνης aka o_gavros ως άλλος τσοπάνης είχε καταφέρει να επαναφέρει τα απολωλότα πρόβατα στου κοπάδ’.
459306
Συνεχίζεται...
Στο δάσος ήμανε πατάτες έτρουγα ...
Ο ψεύτης βοσκός κλπ κλπ κλπ.
harris_x
07/01/2025, 09:38
ουστ ρε, που μιλάς κιολας :a38:
o_gavros
07/01/2025, 09:43
δε θα μιλάς.
στοματακι κλειστό, πασέτζα και σιγαρετο. μέχρις εκεί.
DoctoR_k6
07/01/2025, 09:57
Αμα υπαρχει συνεννοηση...:lol:
karellen
07/01/2025, 10:09
Το καταφέρνει;
Όχι!
....
Συνεχίζεται...
:lol:
:whistle:it is what it is:a08:
Το καταφέρνει;
Όχι!
Θα χαθούμε με όλους.
459306
Συνεχίζεται...
τα παραλές
harris_x
07/01/2025, 10:53
[...]
Συνεχίζεται...
Η συνέχεια είχε τη διάσπασή μας σε δύο γκρουπ.
Volpad, motojojo, parkaris και road pirat έφυγαν μπροστά και στη συνέχεια εγώ, o teos, CorpseAlive, airmav, TAZ, o gavros και asxetost.
Η διαδρομή ήταν υπέροχη, δεν είχε κρύο αλλά τις άκρες του δρόμου σε κάποια σημεία στην Αρβανίτσα και τα πέριξ της, διακοσμούσε λίγο χιόνι.
459325
459326
459327
Όπως ευκολά μπορείτε να φανταστείτε, τα γκρουπ δεν έμειναν δύο μέχρι την Ιτέα, γιατί κάπου πάλι χαθήκαμε με αποτέλεσμα εγώ και ο Θοδωρής να προλάβουμε το πρώτο γκρουπάκι λίγο πριν την Ιτέα :whistle:
459320
459321
459322
459323
459324
Συνεχίζεται... (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=164371&page=15&p=3236660&viewfull=1#post3236660)
parkaris
07/01/2025, 16:52
Χάρης ο border colliης χαχα
@Μιχαλακη. Θα το φας το κεφάλι σου με τον ποιητικό οίστρο που έχεις
κι εγω σ'αγαπαω βασιλη μου... :pink::pink::kiss::kiss:
harris_x
07/01/2025, 17:36
Χάρης ο border colliης χαχα
:bawl::bawl::bawl:
motojojo
07/01/2025, 18:15
Ένα έχω να πω...
Εχετε δωσει ενα σκασμο λεφτα για μπλιμπλικια να μιλατε δηθεν με τις γυναικες σας :pantofla: αλλα που να τα συνδεσετε να συνεννοειστε εσεις τουλαχιστον.....μετά σας φταίει το κοπάδι που σκορπάει! Τσοπαναρεοι και στην τεχνολογια... :a11: :whistle:
Την επόμενη φορά να κάνουμε όλοι ένα skype call να μιλάμε, τουλάχιστον όταν ο Χάρης πχ θα παραγγέλνει τα σουβλάκια στη Λειβαδειά θα ξέρει ότι μόλις πέρασα Θήβα και είμαι καθοδόν. :tooth:
Γίνονται τέτοια σε βόλτα του moto.gr?
τι λε βρε παιδι'μ
για πε για πε :a014:
o_gavros
07/01/2025, 19:30
άστα Γαβρίλη σοκ & Μπεος!
άστα Γαβρίλη σοκ & Μπεος!
Aπεράσανε και απο Βόλο τα χαμένα :a014:
λογικό, με 300+ σημεία τσαλεντζ σε 2-3 Κυριακές τα μαζέψανε :a014:
(Γιάννη χρόνια πολλά)
Μπράβο ρε παιδιά με το καλό στην επόμενη :beer: Σας έκανε και καλό καιρό... Αλλά πώς μπορείτε και οδηγείτε μετά τη μάσα?
Εν τω μεταξύ εχω ξεχάσει τι χρώμα έχει η άσφαλτος :lol:
taxydromos
08/01/2025, 08:43
Μπράβο παίδες! Άντε κ στην επόμενη!! :beer:
(Χάρηκα που διάβασα μία κλασική βόλτα του μοτό από τα παλιά....κρατάμε το πνεύμα υψηλό)
harris_x
08/01/2025, 09:26
[...]
Συνεχίζεται...
Στην Ιτέα βάλαμε βενζίνη, και μιας και ο χρόνος για κάποιο περίεργο λόγο το επέτρεπε, είπαμε να κάνουμε μια στάση στο Γαλαξίδι για ένα καφεδάκι.
H διαδρομή για το Γαλαξίδι ήταν καλύτερη από το αναμενόμενο, έχοντας να την κάνω πολλά χρόνια με μηχανάκι, με ενθουσίασε (εντός λογικών πλαισίων φυσικά καθώς δεν έπρεπε να χάσω τους υπόλοιπους).
459342
459343
Εκεί κάτσαμε για καφεδάκι και κάποιοι τύποι ονόματα δε λέμε υπολήψεις δε θίγουμε υπέπεσαν στη μέγιστη ύβρη!!
Παρήγγειλαν club sandwich!!
Άκουσον άκουσον!!
1,5 ώρα προτού φτάσουμε στο Χάνι Ρέρεση, παρήγγειλαν club sandwich…
Τέλος πάντων, ήπιαμε το καφεδάκι μας, βγάλαμε τις φωτογραφίες μας και φύγαμε με τρόμο μη μας έβρει η νέμεσις…
459344
459345
459346
459350
Η διαδρομή προς τη Ναύπακτο ήταν απολαυστική!
Ήσυχοι πλέον για τους υπόλοιπους (μια ευθεία ήταν, και να ήθελαν δε θα μπορούσαν να χαθούν ξανά :tooth:) κινηθήκαμε δυο-δυο ή και παραπάνω, με το ρυθμό που θέλαμε, και όταν ο teos, o Volpad και εγώ φτάσαμε στην έξοδο για Ευπάλιο, περιμέναμε και τους υπόλοιπους.
459347
Από εκεί και πάνω ήμασταν όλοι μαζί και κινηθήκαμε με εξαιρετικά χαλαρό ρυθμό καθώς η υγρασία ήταν έντονη και ο δρόμος σε όχι πολύ καλή κατάσταση.
Φτάσαμε ακριβώς στην ώρα μας και καθίσαμε για φαγητό (sic).
Συνεχίζεται... (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=164371&page=15&p=3236694&viewfull=1#post3236694)
harris_x
08/01/2025, 13:40
459351
459352
459353
459354
459355
459356
459357
harris_x
08/01/2025, 13:41
459358
459359
459363
459361
459362
harris_x
08/01/2025, 14:25
[...]
Συνεχίζεται...
Στο Χάνι Ρέρεση μας περίμενε και ο Γιώργος (taisteal) ο οποίος, ακούσατε, ακούσατε, ήρθε με ΚΟΥΤΙ!!!!
Ναι, ναι, σωστά διαβάσατε, ήρθε με αυτοκίνητο!
Αφού μας εξέθεσε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτό του το ατόπημα, συσκεφθήκαμε, βρήκαμε ορθή την απόφασή του και εν τέλει του επιτρέψαμε να καθίσει μαζί με αυτή τη σκληροτράχηλη ομάδα μοτοσικλετιστών (καλά το ‘χεσα αλλά δε πειράζ’ :lol:), με εμάς :cool:
Αφού ξεκοιλιασθήκαμε στο φαγητό και ήπιαμε και τον καθιερωμένο ελληνικό καφέ της κυρα-Νίτσας δεχόμενοι τη χλεύη του taisteal και του γαύρου για τις ενδοεπικοινωνίες που είχαμε στα κράνη μας, αποφασίσαμε να σύρουμε τα κορμιά μας προς τα μοτοσακά και να πάρουμε το δρόμο της επιστροφής.
Ο taisteal προσφέρθηκε να μπει leader του γκρουπ και οι ντροπές του μοτοσυκλετισμού, ναι για εμάς μιλάω ξανά, το δεχθήκαμε προφασιζόμενοι ότι υπάρχει μεγάλος κίνδυνος που ενδεχομένως κληθούμε να αντιμετωπίσουμε από τα αγριογούρουνα, που κάποια ξαδέρφια τους χωνεύονταν ήδη στα στομάχια μας, αλλά και τα κοπάδια λύκων που παραμόνευαν στα βουνά. Παπάρια… απλά είμαστε κότες :sad:
Μπήκε λοιπόν ο Γιώργος μπροστά και πίσω του όλοι μας.
Ή τουλάχιστον έτσι νομίζαμε…
Ξεκινάμε λοιπόν να πηγαίνουμε προς Ναύπακτο και κάποια στιγμή σκέφτομαι, “δεν κάνω μια καταμέτρηση μήπως μου ξέφυγε κανείς…”, κάνω νόημα στους πίσω να πάνε εμπρός μου, προσπερνάω μετά έναν έναν, και τελικά ναι! Έλειπε ο Γιάννης (o gavros).
Κάνοντας χρήση του του προϊόντος της χλεύης, της ενδοεπικοινωνίας δηλαδή, καλώ στο τηλέφωνο τον Γιώργο και του ζητώ να σταματήσει όπου μπορεί γιατί δεν είναι μαζί μας ο Τσώνης.
Σταματάμε λοιπόν στην άκρη και μιλάω με τον Γιάννη ο οποίος είχε καθυστερήσει λόγω κάποιων αυτοκινήτων που συνάντησε.
Όπως θυμήθηκα αργότερα, όταν ξεκίνησα από το χάνι, ήταν ακόμα χωρίς μπουφάν, οπότε καθυστέρησε. Είχε και την κινησούλα του… Δε χρειάζονταν κάτι παραπάνω για να τον περιμένουμε κανα δεκάλεπτο :lol:
H συνέχεια ήταν χαλαρή και όμορφη, με εμένα να χτυπιέμαι που είχα αφαιρέσει την κάμερα από το μηχανάκι και δεν μπορούσα να αποτυπώσω το όμορφο και φωτεινό κομβόι.
Φτάσαμε στη Ναύπακτο, κάποιοι έμειναν εκεί, άλλοι πήγαν Πάτρα, ο Γιώργος συνέχισε για Λαμία και οι υπόλοιποι για πίσω με cruise control στην εθνική οδό.
Και στην επόμενη παλικάρια :beer: :beer: :beer:
459364
DoctoR_k6
08/01/2025, 14:47
Πολυ ωραια βολτα. Τα ειχε ολα...
Αυτο το να φας/σκιστεις και μετα να ανεβεις πανω στη σελα και να σκυψεις να πιασεις το τιμονι...ειναι δραματικο. :lol:
Λοιπον να ξανακανονιστει κατι για εμας που λειπαμε και δεν ειχαμε γυρισει... :cry:
harris_x
08/01/2025, 20:01
Πολυ ωραια βολτα. Τα ειχε ολα...
Αυτο το να φας/σκιστεις και μετα να ανεβεις πανω στη σελα και να σκυψεις να πιασεις το τιμονι...ειναι δραματικο. :lol:
Λοιπον να ξανακανονιστει κατι για εμας που λειπαμε και δεν ειχαμε γυρισει... :cry:
Ισχύει αλλά δεν είχαμε κάνα κλιπονατο στην παρέα :tooth:
Στα γυμνά είναι κάπως πιο εύκολα τα πράγματα.
sanctusan
08/01/2025, 20:34
Ισχύει αλλά δεν είχαμε κάνα κλιπονατο στην παρέα :tooth:
Το Ducati της παρέας clip-on δεν έχει; Ή κάνω τόσο λάθος;
harris_x
08/01/2025, 20:36
Το Ducati της παρέας clip-on δεν έχει; Ή κάνω τόσο λάθος;
Κανεις τόσο λάθος.
sanctusan
08/01/2025, 20:38
Κανεις τόσο λάθος.
Εντάξει τότες
:D :beer:
harris_x
08/01/2025, 20:39
Εντάξει τότες
:D :beer:
Clip on εχει, αλλά είναι πάνω από τη τιμονόπλακα, οπότε δεν μετράει...
459372
sanctusan
08/01/2025, 23:08
459372
Και τώρα έψαχνα θυμηθώ το μηχανάκι σου και να ψάξω να δω αν έχει clip-on.
Ήμουν κατοτακατο ότι έχει clip-on αλλά σκεφτηκα, για να το λέει ο Χάρης κάτι θα ξέρει παραπάνω, μαζί πήγαν βόλτα.
Όντως δε μετράει σας κουραστικό αφού είναι πάνω από την τιμονόπλακα.
DoctoR_k6
08/01/2025, 23:36
Ακούγεται στην πιάτσα ότι δεν το πιστεύουν όλοι αυτό… :lol:
Πάμε....
https://www.youtube.com/watch?v=bjOSM2f-1WU
harris_x
09/01/2025, 06:35
459372
Και τώρα έψαχνα θυμηθώ το μηχανάκι σου και να ψάξω να δω αν έχει clip-on.
Ήμουν κατοτακατο ότι έχει clip-on αλλά σκεφτηκα, για να το λέει ο Χάρης κάτι θα ξέρει παραπάνω, μαζί πήγαν βόλτα.
Όντως δε μετράει σας κουραστικό αφού είναι πάνω από την τιμονόπλακα.
Ρε γατάκια και τα δύο, κλιπον πάνω από την τιμόνι πλάκα είναι γιαλατζι κλιπον.
Αν είναι έτσι και το fjr κλιπον εχει :tooth:
harris_x
09/01/2025, 06:47
Πάμε....
https://www.youtube.com/watch?v=bjOSM2f-1WU
Πολύ καλό!
:beer::beer::beer:
Και το τέλος, αντιπροσωπευτικο της βόλτας :lol:
DoctoR_k6
09/01/2025, 08:43
Ρε γατάκια και τα δύο, κλιπον πάνω από την τιμόνι πλάκα είναι γιαλατζι κλιπον.
Αν είναι έτσι και το fjr κλιπον εχει :tooth:
Εχει δικαιο ο Χαρης Νο1.
Ωραιος ο Αντρεας!!
harris_x
09/01/2025, 08:45
Εχει δικαιο ο Χαρης Νο1.
Πες τα ρε Χρήστο, δε σέβεται τίποτα αυτή η νεολέΡα...
harris_x
12/01/2025, 01:39
https://youtu.be/oPy-dU-v22U?si=BUISjqi2hSKT6mP9