Σύνδεση

View Full Version : Δομικές ανησυχίες και η πρώτη μπύρα της χρονιάς

doctor_john
12/01/2025, 23:30
Παρασκευή..

459456
- Μάστορά μου κάτι δεν μου πάει καλά με το ντουβάρι.. χτίζουν εξωτερικούς τοίχους με τα τούβλα όρθια;
- ΌΛΟΙ, τι σε νοιάζει, α είσαι δύσκολος εσύ.
- Δεν είναι πιο λογικό να έχεις την φαρδιά πλευρά έδρα; είναι και σαν μόνωση πιο φαρδύς ο τοίχος..
- Μια χαρά είναι, με την ήχο μόνωση δεν θα χώραγε αλλιώς.
- Τι μόνωση έβαλες γιατί μου μοιάζει με το βαθύ του Bonham.. δεν είναι περίεργο να κάνει τόσο κούφιο ήχο ενας τοίχος μονωμένος;
- δεν υπάρχει καλύτερη! Νταου, δεν έχει μείνει αέρας όπως είπαμε.
- Καλά βρε μάστορα μου, δεν είπαμε όμως 90εκ τοίχος είναι, να δώσουμε μια προσοχή; σε πολούς αρμούς δεν έχει μπεί καθόλου λάσπη και σε κάποιον είδα.. φώς!
- Α είσαι δύσκολος εσύ! Με έχεις καθυστερίσει και άπο άλλες δουλειές (διόρθωση οπλισμού σε τοιχίο που τα σίδερα δεν εφθαναν ούτε να κτυπήσεις πάνω τους) Αν είναι κάθε φορά να λες ότι σου καπνίσει να τα κάνεις μόνος σου!

μετά από λίγο

459457
"Κοινοκτημοσύνη ακουστικών πόρων παράλληλα με ανακύκλωση" έργο του Γ.Μ. 2025© gallery doctor_john

πεντάλεπτη μεγάλη ξεφτίλα σε τρία τετράγωνα ακαπέλα αλλά και ψηφιακά σε άλλο ένα γειτονικού δήμου, μιας και πατήθηκε το κινητό στην τσέπη καλώντας έναν φίλο που με εκτιμούσε..

λίγο πριν τις 01:00 το βράδυ

459458
"Καθολικό σοβάτισμα της ψυχής που ξέφτιζε με φως" 2025 © Πλέγμα και μπετό, αφιέρωμα του γκαλερίστα στην Παναγιά του Tindari

Σάββατο

459459
"Ανοιξε πέτρα να κρυφτώ" 2025 © Πετροβάμβακας σε 100% κάλυψη, αφιέρωμα στις εργάτριες που μαζεύουν τον ανθό της πέτρας.

συνεχίζεται..