PDA

View Full Version : Modenas Kriss 150 πρόβλημα δείκτη βενζίνης

Modenasteo
18/01/2025, 23:22
Καλησπέρα παιδιά μια ερώτηση κ μια γνώμη έχω ένα modenas kriss 115 κ δουλεύω ντελιβερι το θέμα μου είναι ο δείκτης βενζίνης ο οποίος όταν το φουλαρω το καντράν ο δείκτης δείχνει φουλ σταθερά κ καθώς κατεβαίνει η βενζίνη τρεμοπαιζει ο δείκτης..όταν φτάσει στην μέση του τεποζιτου η βενζίνη κατεβαίνει σιγά σιγά στο empty κ από εκεί κ πέρα πάω στα τυφλα.έλεγα είναι το φλοτερ έχω αλλάξει τόσα βρήκα ακόμα κ γνήσιο αλλά τα ίδια άλλαξα τεποζιτο τίποτα βέβαια το κοντέρ είναι imitation γτ γνήσιο δεν βρίσκω πουθενά κ το έχω δοκιμάζει το φλοτερ να παίξω πάνω κάτω με το χέρι κ όλα καλά όταν μπαίνει στο ντεπόζιτο κάνει αυτά που αναφερω.. σκέφτομαι λόγο china κοντέρ δεν μου κρατάει την μνήμη στον δείκτη κ για αυτό τον λόγο γίνεται όλο αυτό..εκτός κ αν κάποιο καλώδιο από την πλεξούδα κάνει επαφή κάπου στον σκελετό...εσείς τι λέτε; ευχαριστώ

Nomand
19/01/2025, 09:01
Τα modena είχαν πάντα πρόβλημα στο κοντέρ που οπότε θέλει δείχνει και στην ένδειξη καυσίμου, εγώ και φλοτερ είχα αλλάξει και ντιζα στι κοντέρ και πάλι τα ίδια οπότε απλά μέτρα χλμ για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Bowleno
19/01/2025, 10:32
Τα modena είχαν πάντα πρόβλημα στο κοντέρ που οπότε θέλει δείχνει και στην ένδειξη καυσίμου, εγώ και φλοτερ είχα αλλάξει και ντιζα στι κοντέρ και πάλι τα ίδια οπότε απλά μέτρα χλμ για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο

Να ήταν μόνο τα modenas....γενικώς, τα παπιά το έχουν αυτό το θέμα.
Εγώ έχω αποκτήσει την συνήθεια (ασχέτως μηχανής) να μαθαίνω που "πατάει" η αναλογία περιεχόμενο καύσιμο/χιλιόμετρα στο εκάστοτε μηχανάκι που κατέχω και δεν έχω "μείνει" ποτέ τα τελευταία 30 χρόνια.....