Σύνδεση

View Full Version : Γιατί βγαίνεις βόλτα με slick γόμες;

geioann
29/12/2024, 18:08
Βγαίνεις βόλτα με slick γόμες?

JIMK7
29/12/2024, 22:30
Βγαίνεις βόλτα με slick γόμες?

Εδω και 20 χρονια :lol:

peterTHErider
15/01/2025, 10:21
Γιατί?

JIMK7
21/01/2025, 17:33
Γιατί?

Γιατι οχι ?

peterTHErider
21/01/2025, 21:59
Γιατί από όσο θυμάμαι τα σλικ δουλεύουν πάνω από τους 70-80 βαθμούς.
Και ειδικά όταν είναι κρύα είναι χειρότερα από το πιο απλό σπορτουρινγκ λάστιχο.+ότι έχουν μεγαλύτερη φθορά χωρίς κανένα κέρδος σε απόδοση αφού στο δρόμο δεν θα ανεβάσουν πότε σωστή θερμοκρασία λειτουργίας.
Εκτός αν βάζεις κουβέρτες και ρυθμίζεις πιέσεις για να πας κυριακάτικη βόλτα.
Εκτός και αν ανακάλυψες κάτι καινούργιο και μας πείσεις να βγούμε από αύριο όλοι με τα kr ms2 βόλτες...

Υγ.στις ερωτήσεις δεν απαντάνε με ερώτηση.

kostaskk
22/01/2025, 00:19
Αφού δεν έχουν αυλάκια, τότε πατάει περισσότερο λάστιχο στον δρόμο, άρα περισσότερη πρόσφυση.

Για το τι θερμοκρασίες θελουν και αν μπορεί να τις πιάσει στον δρόμο δεν ξέρω, η φθορά θα είναι λιγότερη αν δουλεύουν σε μικρότερη θερμοκρασία..

Στο βρεγμένο θα γλυστρανε πολύ περισσότερο από απλά.

peterTHErider
22/01/2025, 07:38
Αφού δεν έχουν αυλάκια, τότε πατάει περισσότερο λάστιχο στον δρόμο, άρα περισσότερη πρόσφυση.

Για το τι θερμοκρασίες θελουν και αν μπορεί να τις πιάσει στον δρόμο δεν ξέρω, η φθορά θα είναι λιγότερη αν δουλεύουν σε μικρότερη θερμοκρασία..

Στο βρεγμένο θα γλυστρανε πολύ περισσότερο από απλά.

Φίλε μου έχεις γνώση γιατί πράμα μιλαμε η απλά είπες να πεις κάτι?
Οι γομες έχουν πολύ μικρό παράθυρο λειτουργίας.συνηθως πάνω απο τους 75-80 βαθμους.
Ένα σπορτουρινγκ λάστιχο από τους 40 είναι κομπλέ.
Για αυτόν τον απλό λόγο σε αυτά τα λάστιχα βάζουμε κουβέρτες και τα ζεσταίνουμε πριν τα χρησιμοποιήσουμε γιατί αλλιώς δεν δουλεύουν.
και στην πίστα με τις γομες αν πηγαίνεις σε χαμηλό ρυθμό τα λάστιχα κρυώνουν ακόμα και αν τα έβγαλες από τις κουβέρτες και αν πιέσεις λίγο είναι πολύ επικίνδυνα.
Ο δρόμος λοιπόν λόγο χαμηλής προσφυσης δεν θα ανεβάσει πότε(εκτός αν πας με 300αρες)
την σωστή θερμοκρασία σε αυτά τα λάστιχα.
Σου εξηγώ τώρα πράγματα που δεν ξέρω αν θα τα κατανοήσεις γιατί από την απάντηση σου δείχνεις σαν να έχεις Παντελή άγνοια στο θέμα λάστιχα πίστας.

harris_x
22/01/2025, 07:40
Οι γομες έχουν πολύ μικρό παράθυρο λειτουργίας.συνηθως πάνω απο τους 75-80 βαθμους.
Ένα σπορτουρινγκ λάστιχο από τους 40 είναι κομπλέ.
Για αυτόν τον απλό λόγο σε αυτά τα λάστιχα βάζουμε κουβέρτες και τα ζεσταίνουμε πριν τα χρησιμοποιήσουμε γιατί αλλιώς δεν δουλεύουν.
και στην πίστα με τις γομες αν πηγαίνεις σε χαμηλό ρυθμό τα λάστιχα κρυώνουν ακόμα και αν τα έβγαλες από τις κουβέρτες και αν πιέσεις λίγο είναι πολύ επικίνδυνα.
Ο δρόμος λοιπόν λόγο χαμηλής προσφυσης δεν θα ανεβάσει πότε(εκτός αν πας με 300αρες)
την σωστή θερμοκρασία σε αυτά τα λάστιχα.
Σου εξηγώ τώρα πράγματα που δεν ξέρω αν θα τα κατανοήσεις γιατί από την απάντηση σου δείχνεις σαν να έχεις Παντελή άγνοια στο θέμα λάστιχα πίστας.

Χαλάρωσε λιγακι το ύφος σου.

peterTHErider
22/01/2025, 08:01
Μια χαρά είναι το υφακι μου.ουτε προσέβαλα ούτε έβρισα.
Την αλήθεια είπα.ο φίλος έχει ΠΑΝΤΕΛΗ άγνοια.
διαφωνείς?
Αλλά δεν είπες αν λέω κάτι λάθος.
Εγώ φίλε έχω μια αρχή.
Για να έχω γνώμη πρέπει να έχω γνώση.

harris_x
22/01/2025, 08:12
Μια χαρά είναι το υφακι μου.ουτε προσέβαλα ούτε έβρισα.
Την αλήθεια είπα.ο φίλος έχει ΠΑΝΤΕΛΗ άγνοια.
διαφωνείς?
Αλλά δεν είπες αν λέω κάτι λάθος.
Εγώ φίλε έχω μια αρχή.
Για να έχω γνώμη πρέπει να έχω γνώση.

Η αρχή η δική μου είναι να είσαι ευγενικός.

Πάλεψε το και κόψε τα απότομα posts με το ύφος του φωτεινού παντογνωστη γιατι θα σου τα κόψω εγω ;)

Οχι το υφακι, τα posts ;)

peterTHErider
22/01/2025, 08:46
Όταν μιλάς για απότομα ποστ κοίτα πρώτα κάποιον φίλων σου που όσες χοντράδες και να γράψουν δεν το σχολιάζεις ποτέ.εκει δεν έχεις την ίδια ευαισθησία.
Μήπως την εξαντλείς σε άτομα που απλά δεν χωνεύεις?
Και ναι σε ορισμένα πράγματα έχω άριστη γνώση και λεω την γνώμη μου.σε όσα δεν έχω το ράβω,ακούω και μαθαίνω.
Καλό θα είναι να το εφαρμόσουμε όλοι.
Αλλά στο διαταυτα δεν μίλησα άσχημα σε κανέναν.
Όταν μου δίνει κάποιος συμβουλές και με διορθώνει που δεν έχει ιδέα και απαντάει λες και ξέρει,Ε πιθανά η σωστή απάντηση να ακουστεί κάπως.
Αλλά ξαναλέω δεν απαντάς στην ουσία του θέματος.
Τελικά επειδή έχει λιγότερα αυλάκια θα έχει καλύτερη πρόσφυση το αγωνιστικό κρύο λάστιχο?
Αυτό είναι το θέμα μας.

zephyr1
22/01/2025, 09:09
Συγνωμη ,αλλα θεμα το κανεις εσυ,οπως τα λες ειναι αλλα αυτο δεν οριζει τι λαστιχο θα φοραει ο καθενας.
Επισης πολυ ευκολα κρινεις την γνωση αναβατων που απ οτι φαινεται δεν τους ξερεις.

Ολοι το ιδιο ειμαστε εδω μεσα ,καλος ειναι ο σεβασμος.

ΥΓ.Με σλικ πηγα Τσεχια με R1 για motogp,μαρτυρας μου ο Zolotas :D

Καλο ειναι να φυγουν ολα,χαλαμε το τοσο ωραιο thread.

geioann
22/01/2025, 09:24
Πέρα απ' τα όσα πολύ ΣΩΣΤΑ έγραψε στα προηγούμενα ποστς ο peterTherider τα σλικ ελαστικά σε δημόσιο δρόμο είναι παράνομα. Και παντελώς άχρηστα!

geioann
22/01/2025, 09:28
... η φθορά θα είναι λιγότερη αν δουλεύουν σε μικρότερη θερμοκρασία..

Οχι, η φθορά συνήθως είναι μεγαλύτερη σε αυτά τα λάστιχα όταν δεν είναι σε ιδανική θερμοκρασία.

ptc
22/01/2025, 09:55
Εντάξει ρε παιδιά, ο άνθρωπος έχει φτιάξει ένα μηχανάκι για πίστα και πού και πού το βγάζει και μια βόλτα να δουλέψει λίγο. Τι θα πρέπει να κάνει δλδ, να αλλάζει κάθε φορά λάστιχα; Φοράει τα λάστιχα που τον καλύπτουν για την κύρια χρήση της μηχανής.

harris_x
22/01/2025, 10:11
Όταν μιλάς για απότομα ποστ κοίτα πρώτα κάποιον φίλων σου που όσες χοντράδες και να γράψουν δεν το σχολιάζεις ποτέ.εκει δεν έχεις την ίδια ευαισθησία.
Και ναι σε ορισμένα πράγματα έχω άριστη γνώση και λεω την γνώμη μου.σε όσα δεν έχω το ράβω,ακούω και μαθαίνω.
Καλό θα είναι να το εφαρμόσουμε όλοι.
Αλλά στο διαταυτα δεν μίλησα άσχημα σε κανέναν.
Όταν μου δίνει κάποιος συμβουλές και με διορθώνει που δεν έχει ιδέα και απαντάει λες και ξέρει,Ε πιθανά η σωστή απάντηση να ακουστεί κάπως.
Αλλά ξαναλέω δεν απαντάς στην ουσία του θέματος.
Τελικά επειδή έχει λιγότερα αυλάκια θα έχει καλύτερη πρόσφυση το αγωνιστικό κρύο λάστιχο?
Αυτό είναι το θέμα μας.

Μη ξεχνάς ότι αν γράφεις ακόμα εδώ είναι λόγω των φίλων μου που μου το ζήτησαν και αν και δε θα έπρεπε, σε έφερα πίσω.

Οπότε κοίτα να κόψεις την απότομη συμπεριφορά γιατι είσαι ένα κλικ μακριά.

peterTHErider
22/01/2025, 10:18
Συγνωμη ,αλλα θεμα το κανεις εσυ,οπως τα λες ειναι αλλα αυτο δεν οριζει τι λαστιχο θα φοραει ο καθενας.
Επισης πολυ ευκολα κρινεις την γνωση αναβατων που απ οτι φαινεται δεν τους ξερεις.

Ολοι το ιδιο ειμαστε εδω μεσα ,καλος ειναι ο σεβασμος.

ΥΓ.Με σλικ πηγα Τσεχια με R1 για motogp,μαρτυρας μου ο Zolotas :D

Καλο ειναι να φυγουν ολα,χαλαμε το τοσο ωραιο thread.

Κρίνω τα γραφόμενα τους.και από εκεί φαίνεται η γνώση.
Αλλά για να είμαστε αντικειμενικοί αδερφέ μου ΑΥΤΟΣ μου είπε ότι κάνω λάθος.ο.κυριος είπε πράγματα που δεν ισχύουν ως απάντηση σε μένα.οποτε έχω κάθε δικαίωμα να τους απαντήσω όμορφα και ωραία.τι συζητάμε δεν καταλαβαίνω.
Δεν πήγα έτσι στο άκυρο να κρίνω κανέναν.
Βρε ο καθένας ας βάλει ότι θέλει.αλλα κάθε πράγμα έχει σχεδιαστεί για κάποια χρήση.τωρα αν εμείς πάμε και για εντουρο με σλικ δικαίωμα μας αλλά να το κοιτάξουμε και λίγο...

peterTHErider
22/01/2025, 10:22
Εντάξει ρε παιδιά, ο άνθρωπος έχει φτιάξει ένα μηχανάκι για πίστα και πού και πού το βγάζει και μια βόλτα να δουλέψει λίγο. Τι θα πρέπει να κάνει δλδ, να αλλάζει κάθε φορά λάστιχα; Φοράει τα λάστιχα που τον καλύπτουν για την κύρια χρήση της μηχανής.

Ναι οκ,εγώ ρώτησα γιατί τα χρησιμοποιεί 20 χρόνια στο δρόμο τα σλικ και μου ανταπάντησε γιατί όχι.
Τότε εγώ έδωσα την προφανή και λογική εξήγηση στο γιατί όχι.(Νομίζω ΟΛΟΙ όσοι γνωρίζουν θα συμφωνήσουν μαζί μου)
Μετά ένας άλλος κύριος εντελώς άστοχα με διόρθωσε με εντελώς λάθος πληροφορίες.
Του εξήγησα λοιπόν τι πραγματικά συμβαίνει.
Κουβέντα κάνουμε.ε,όταν ακούμε και κάποια πράγματα που υπερβαίνουν την λογική ίσως η απόλυτη αλλά ΟΛΟΣΩΣΤΗ τοποθέτηση μπορεί να φανεί κάπως.
Δεν φταίει η σωστή τοποθέτηση για αυτό.

Volpad
22/01/2025, 10:47
...

Αυτές οι 2 γραμμές, είναι ο ορισμός του μή ευγενικού...

Ακόμα, σου έχω ξαναπεί, οτι αν κάποιο post δεν σου αρέσει, να το κάνεις report.

Έλεος δηλαδή κάπου.

Για να στο απλουστεύσω.
Πρέπει και εσύ, να είσαι λίγο διαλλακτικός σε αυτά που πιστεύεις οτι ξέρεις.
Δεν χρειάζεσαι να παρουσιάζεις κάθε άποψή σου σαν να είναι η απόλυτα σωστή, ανεξάρτητα αν είναι σωστή ή λάθος.
Την άποψή σου λές, όπως όλοι μας. Δεν χρειάζεται να κρίνεις τις απόψεις του άλλου, άσε να την κρίνει απο μόνος του ο ίδιος ή οι υπόλοιποι που διαβάζουν και τις 2 απόψεις.

Αν δεν μπορείς να καταλάβεις αυτό, τότε έχεις σοβαρό πρόβλημα επικοινωνίας.

Το θέμα λήγει εδώ.
Αν η επόμενη απάντησή σου δεν είναι "Οκ" ή "κατανοητό" σε περιμένει κάρτα.

DoctoR_k6
22/01/2025, 11:30
Προφανως δεν τον ξερει τον Jim o Peter.
Εχει φτιαξει ενα μοτο που βλεπει την θερμοκρασια στα ελαστικα του σιγουρα και δευτερον δεν ειναι κανας οδηγος που καβαλησε εχθες ενα 1000αρι.
Ουτε εδωσε 20-30Κ για να τον σωνουν τα ηλεκτρονικα χωρις να εχει εμπειρια απο γκαζι.

Στην τελικη ασε αυτον να βαζει γομες και εσυ διαλεξε κατι αλλο. Δεν χρειαζεται με το ζορι να βαλεις και εσυ γομες ουτε αυτος πολιτικα ελαστικα αν θελει να βγαλειμια τσαρκα το μοτο.
Ουτως η αλλως αλλου παει και το σκιζει...οχι στο δρομο.

Παντως διαβαζοντας τα σχολια...την ''μανουρα'' εσυ την προκαλεσες με το στυλ γραφης σου.

o teos
22/01/2025, 12:31
:yawn:..

Απάντηση στο θεμα: όχι γιατί πάει στράφι η βόλτα μου...το έχω κάνει...δεν πιάνουν ποτέ σωστή θερμοκρασία οπότε underperformance..θα πάθεις κάτι αν πας σαν κυρία?? φυσικά και όχι οπότε go for it...απλά είναι πεταμένα λεφτά ειδικά εκεί που έχουν φτάσει τα hypersport λαστιχα..

Απάντηση στον Peter: έχεις γνώσεις ρε μπαγασα γιατί πρέπει να το δείξεις σε όλο το ντουνιά επιστημονικά και με στόμφο πληκτρολόγιου που παρεξηγείται συνήθως?ειδικά όταν δεν σε ξέρει προσωπικά ο άλλος...? Ρητορική ερώτηση...;)

Προχωραμε...:wave2:

zephyr1
22/01/2025, 12:37
Δεν ξερω αν ειχε αλλες κιτρινες ο peter αλλα θεωρω τραβηγμενο το μπαν.

Μια παρεα με την ιδια αγαπη ειμαστε,δεν μπορω να φανταστω οτι θα καθομασταν καπου ολοι μαζι θα τα λεγαμε και θα διωχναμε καποιον ,ακομα και αν ελεγε μπαρουφες....

Επισης το θεμα διαχωριστηκε οποτε ,ποια ειναι η ουσια να διαχωριστει οταν το μελος που δημιουργησε ολο αυτο δεν ειναι μεσα.

Συγνωμη απο τους διαχειριστες,αλλα οπως και πριν ειπα την αποψη μου ,το ιδιο νιωθω να κανω και τωρα.:beer:

Volpad
22/01/2025, 13:23
Δεν ξερω αν ειχε αλλες κιτρινες ο peter αλλα θεωρω τραβηγμενο το μπαν.

Μια παρεα με την ιδια αγαπη ειμαστε,δεν μπορω να φανταστω οτι θα καθομασταν καπου ολοι μαζι θα τα λεγαμε και θα διωχναμε καποιον ,ακομα και αν ελεγε μπαρουφες....

Επισης το θεμα διαχωριστηκε οποτε ,ποια ειναι η ουσια να διαχωριστει οταν το μελος που δημιουργησε ολο αυτο δεν ειναι μεσα.

Συγνωμη απο τους διαχειριστες,αλλα οπως και πριν ειπα την αποψη μου ,το ιδιο νιωθω να κανω και τωρα.:beer:

To ban δεν είναι αποτέλεσμα των post αυτού του θέματος.

RaGe_Raptor
22/01/2025, 14:50
άντε πάλι με τα ban. έλεος ρε παιδιά.

harris_x
22/01/2025, 14:58
Κύριοι θυμίζω για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις.

Κανόνας #8:
Σεβόμαστε το χρόνο και το έργο των Ομάδων Διαχείρισης και Συντονισμού.
Σε περίπτωση που υπάρχει παράπονο από την διαχείριση ενός ζητήματος για έναν Moderator μπορείτε να το απευθύνετε σε κάποιον Super Moderator ή στον Administrator μέσω και ΜΟΝΟ προσωπικού μηνύματος.
Απαγορεύεται η κριτική σε ενέργειες διαχείρισης δημόσια.
Σεβόμαστε και εκτιμάμε την άποψη σας, ωστόσο η δημόσια κριτική ενός εκ της διαχειριστικής ομάδας μόνο περεταίρω έριδες και ένταση θα δημιουργήσει.

Η συνέχεια θα είναι είτε κίτρινη, είτε κόκκινη.

Tedvj23
23/01/2025, 00:25
Βαγγέλη εσύ σκέφτηκες τον κανόνα 8?
:a014::bawl:

viper1
23/01/2025, 05:04
Οι γόμες πως συμπεριφέρονται σε νερά και λευκές γραμμές ;

bulmont
23/01/2025, 06:41
Βαγγέλη εσύ σκέφτηκες τον κανόνα 8?
:a014::bawl:

https://www.youtube.com/watch?v=LpJOxbaC8YU

harris_x
23/01/2025, 07:05
Ρε παλικάρια, όταν έχεις ένα μηχανάκι έτοιμο για την πίστα και θελήσεις να το κάνεις μια βόλτα, θα πας πρώτα να βάλεις λάστιχο δρόμου;

Θα πας με αυτό που φοράει και θα έχεις το νου σου λίγο παραπάνω.

o teos
23/01/2025, 07:50

Δεν τα λένε καλά μεταξύ τους..

Bowleno
23/01/2025, 07:57

Οι βρεγμένες λευκές γραμμές είναι τσακωμένες με όλα τα είδη γόμας.....

karellen
23/01/2025, 08:07
Οι βρεγμένες λευκές γραμμές είναι τσακωμένες με όλα τα είδη γόμας ελαστικών.....
Φιξντ.

Panos760
23/01/2025, 09:18
Πριν 30 χρόνια αγόρασα ένα RGV 250 του '91 μοντέλο.
19 χρόνων ήμουν κ ήθελα κάτι πιο δυνατό από το TZR 125 που είχα τότε.
Ο ιδιοκτήτης του Suzuki είχε βάλει καινούργια λάστιχα για να το πουλήσει σε καλύτερη τιμή.
Δεν ήταν ακριβώς slick πίστας, είχαν μια αχνή αυλάκωση, αλλά έμοιαζαν πολύ.
Μαζί με αυτά που μου είπε για το μηχανάκι μου έδωσε οδηγίες κ για τα ελαστικά.
Ζεσταίνονται εύκολα, αλλά μακριά από νερά κ υγρασίες, γιατί η πτώση είναι πολύ πιθανή.
Ιούνιος ήταν, μόλις είχε τελειώσει εξάμηνο στην σχολή, ο καιρός καλός, καύσωνας, παντού ξεραΐλα, αποφάσισα με έναν φίλο να κάνουμε ημερήσια Επίδαυρο -Νάυπλιο-Πόρτο Χέλι.
Επειδή με το RGV έκανα αρκετές εκδρομές πριν το δώσω, φορώντας φυσικά κ κανονικά ελαστικά δρόμου, η εμπειρία με τα slick ήταν πώς το μηχανάκι συμπεριφερόταν σαν να ήταν διαρκώς κολλημένο, δεν άνοιγε την τροχιά του, έπεφτε πιο εύκολα, είχε πιο στρωτή κ άνετη οδήγηση, καλύτερο φρένο, αλλά μάλλον υψηλότερη κατανάλωση.
Στην τέταρτη, πέμπτη βόλτα με αυτά, είχε σχεδόν μπει Σεπτέμβρης, είχαν φθορά σαν να τα έχεις τρίψει με χοντρό γυαλόχαρτο κ έλειπαν κομματάκια από τα πλάγια.
Τα άλλαξα με νορμάλ ελαστικά κ δεν ξαναφόρεσα ποτέ τέτοιου είδους ξανά.
Θεωρώ πως αν κάποιος μπορεί κ φοράει τέτοιου είδους ελαστικά, τύπου slick, θα έχει μια πολύ ωραία εμπειρία, ανάλογα κ το μηχανάκι φυσικά.

o teos
23/01/2025, 09:45
Εδώ σε όλο αυτό το κείμενο ή λέξη που αναιρεί τα πάντα στο σήμερα είναι "πριν 30 χρόνια"..

Τα λάστιχα έχουν κάνει όχι απλά άλματα.....δε μπορείς πλέον να συγκρίνεις λάστιχα πριν 10 χρόνια με τα σημερινά....Όχι πριν 30..φιλικά πάντα ε..δυστυχώς έτσι είναι...έχω οδηγήσει με σλικ στο δρόμο με ήμι σλικ τύπου γόμες και hypersport...

Όπως και το ανάποδο στην πίστα με όλα τα παραπάνω...

Πλέον με ένα hypersport όπως το έπος S22 η ένα TT κάνεις τα πάντα...όταν με το καλο αποκτήσεις ρυθμό γρήγορου στην πίστα περνάς στα σλικ ανετα...πίστα και μόνο πίστα...προσωπικά στο δρόμο δεν αλλάζω τα hypersport πλέον και όταν ακούω έβαλα ημισλικ έβαλα γόμες και θα κάνω και θα δείχνω γελαω...κάποτε όντως για στεγνούς δρόμους οι γόμες ήταν τοπ και είχαν φοβερή διαφορά απ τα σλικ πλέον τα hypersport λόγο περισσότερων θερμικών κύκλων αντοχής και και είναι απείρως καλύτερα για το δρόμο..

Τεσπα μεγάλη κουβέντα..γνώμη μου μην πληρώνετε 450αρια για γόμες παίδες δεν υπάρχει νόημα εκτός αν είσαι για πίστα και δεν έχεις κουβέρτες για τα σλικ..:wave2:

harris_x
23/01/2025, 10:07
τα S22 γαμάνε :tooth:

459684

o teos
23/01/2025, 10:17

459684

:rockon::wlae:

grinderx
23/01/2025, 10:23

459684
Παναζία μου!!! :eyepop:

Και δεν το έχεις αλλάξει ακόμα (αν είναι από το δικό σου μηχανάκι η φωτό);;

o teos
23/01/2025, 10:36
Αυτός είναι και κουλαδι κάνει κομιουτινγκ κάπου έχω την ίδια φώτο με τη μόνη διαφορά ότι το λαστιχο είναι έτσι στο πλαι και έχει ψωμί στο κέντρο..:a22::a22:

(Και καπου έχω μια φώτο με ένα ζευγάρι d211 του χαρη απ το μακρινό παρελθόν που είναι όλο το λάστιχο έτσι στα χιονια):p

harris_x
23/01/2025, 10:36
Παναζία μου!!! :eyepop:

Και δεν το έχεις αλλάξει ακόμα (αν είναι από το δικό σου μηχανάκι η φωτό);;

Μια χαρά είναι το λάστιχο, κρατάει ακόμα.

harris_x
23/01/2025, 10:46
Αυτός είναι και κουλαδι κάνει κομιουτινγκ κάπου έχω την ίδια φώτο με τη μόνη διαφορά ότι το λαστιχο είναι έτσι στο πλαι και έχει ψωμί στο κέντρο..:a22::a22:

(Και καπου έχω μια φώτο με ένα ζευγάρι d211 του χαρη απ το μακρινό παρελθόν που είναι όλο το λάστιχο έτσι στα χιονια):p

Υπερβολές... :whistle:

o teos
23/01/2025, 10:58
Έχε χάρη Χάρη που είναι στο σκληρό θαμμένες...καγκουρα..:lol:

Dant3
23/01/2025, 11:04
Οντως τα hypersport ειναι πλεον στο δρομο ασυγκριτα. Προσωπικα εχω ενα Sportsmart MK3 και απαξ και ζεσταθει κραταει απιστευτα καλα. Το θεωρω καλυτερο απο S22 σε θεμα κρατηματος. το 22 ζεσταινεται γρηγοροτερα και ειναι πιο μαλακο στη μεση.

Tedvj23
23/01/2025, 11:05
https://www.youtube.com/watch?v=LpJOxbaC8YU

Σκληρος σαν τα KTM...:bawl:

husky21
23/01/2025, 11:06

459684

επιβεβαιωνω
459685

o teos
23/01/2025, 11:27
επιβεβαιωνω
459685

Εσύ έχεις θέμα με την επαναφορά πίσω...:lol:

husky21
23/01/2025, 11:43
Εσύ έχεις θέμα με την επαναφορά πίσω...:lol:

Ατιμη ΚΤΜ με τις ημιενεργητικες:p

o teos
23/01/2025, 11:51
Το λαστιχο δε λέει ποτέ ψέμματα..;)

grinderx
23/01/2025, 13:23
Μια χαρά είναι το λάστιχο, κρατάει ακόμα.
:a018: :a33: :a027: :p

Sotirisxt
23/01/2025, 17:57
Οντως τα hypersport ειναι πλεον στο δρομο ασυγκριτα. Προσωπικα εχω ενα Sportsmart MK3 και απαξ και ζεσταθει κραταει απιστευτα καλα. Το θεωρω καλυτερο απο S22 σε θεμα κρατηματος. το 22 ζεσταινεται γρηγοροτερα και ειναι πιο μαλακο στη μεση. εγώ από τα ΤΤ πήγα στο Μκ3 λίγες βόλτες έχω κάνει δεν το έχω συνηθίσει ακόμα νομίζω πως έχει λίγο πιο αργή κορώνα η είναι ιδέα μου που δεν το έχω μάθει ακόμα...

Dant3
24/01/2025, 16:20
εγώ από τα ΤΤ πήγα στο Μκ3 λίγες βόλτες έχω κάνει δεν το έχω συνηθίσει ακόμα νομίζω πως έχει λίγο πιο αργή κορώνα η είναι ιδέα μου που δεν το έχω μάθει ακόμα...

Ναι εχει. Ζεσταινε το καλα και πραγματικα κραταει απιστευτα. Και σε πιστα και σε δρομο , σε σημεια που το S22 χαζογλυστραγε, αυτο δε καταλαβαινε κατι. Εχει και τα μειονεκτηματα του, αλλα ξερα απο αποψη κρατηματος μαμαει.

TheRegulator
26/01/2025, 19:05
Πέρα απ' τα όσα πολύ ΣΩΣΤΑ έγραψε στα προηγούμενα ποστς ο peterTherider τα σλικ ελαστικά σε δημόσιο δρόμο είναι παράνομα. Και παντελώς άχρηστα!

Είναι παράνοια όχι παράνομα! Αλλά όλα γίνονται! Μέχρι και του σπανού τα γενια!

Nikos77
26/01/2025, 21:56
Ρε παλικάρια, όταν έχεις ένα μηχανάκι έτοιμο για την πίστα και θελήσεις να το κάνεις μια βόλτα, θα πας πρώτα να βάλεις λάστιχο δρόμου;

Θα πας με αυτό που φοράει και θα έχεις το νου σου λίγο παραπάνω.

Χάρη όταν έχεις μηχανάκι έτοιμο για πίστα το πας με τρέιλερ και δε κυκλοφορείς με παράνομα λάστιχα που όπως πολύ σωστά είπε ο "αποκλεισμενος" δε ζεσταίνονται σε χρήση δρόμου.
Που θα πας σιγά σιγά και θα έχεις το νου σου παραπάνω? Στο δημόσιο δρόμο όπου όταν χρειαστεί κράτημα η όλη φάση θα πάει περίπατο?

harris_x
27/01/2025, 06:28
Μια χαρά κρατάνε τα λάστιχα, και μια χαρά βόλτα θα πας και με σλικ.

Δε το έβγαλε στη βροχή.

Χαλαρώστε λιγακι.

bros400pgm
27/01/2025, 07:25
Φανταζομαι μια βολτα στο stork θα σας πεισει εαν δουλευουν ή οχι τα slick :p:p:p

DoctoR_k6
27/01/2025, 08:58
Η κουβεντα μου κανει λιγο φαση απο μεσηλικες κυριες που βλεπουν στον δρομο ενα ΜΠΙστολι να φοραει κανα εξαλλο ρουχαλακι και την κραζουν... :lol:
Ρε σεις μην βαζετε γομες/σβηστρες/σλικ ολα οκ.
Αυτος που τα εβαλε εχει τους λογους του.
Εν τω μεταξυ δεν τον ξερετε ουτε σαν οδηγο και δεν ξερετε καν αν βγηκε βολτα να δουλεψει το μοτορι και να γυρισουν τα νερα/λαδια.

Να πεσει ενα καθαρισμα θεωρω γιατι μπηκε πολυ σπαμ σε ενα ωραιο θεμα με σουπερ βελτιωσεις...

harris_x
27/01/2025, 09:03
Να πεσει ενα καθαρισμα θεωρω γιατι μπηκε πολυ σπαμ σε ενα ωραιο θεμα με σουπερ βελτιωσεις...

Κάποιος δεν έχει ξυπνήσει ακόμα :bawl:

Έχει διαχωριστεί ρε δικέ μου :lol:

DoctoR_k6
27/01/2025, 09:06
Κάποιος δεν έχει ξυπνήσει ακόμα :bawl:

Έχει διαχωριστεί ρε δικέ μου :lol:

Ωχ ναι... :bawl:

JIMK7
29/01/2025, 19:29
Γιατί από όσο θυμάμαι τα σλικ δουλεύουν πάνω από τους 70-80 βαθμούς.
Και ειδικά όταν είναι κρύα είναι χειρότερα από το πιο απλό σπορτουρινγκ λάστιχο.+ότι έχουν μεγαλύτερη φθορά χωρίς κανένα κέρδος σε απόδοση αφού στο δρόμο δεν θα ανεβάσουν πότε σωστή θερμοκρασία λειτουργίας.
Εκτός αν βάζεις κουβέρτες και ρυθμίζεις πιέσεις για να πας κυριακάτικη βόλτα.
Εκτός και αν ανακάλυψες κάτι καινούργιο και μας πείσεις να βγούμε από αύριο όλοι με τα kr ms2 βόλτες...

Υγ.στις ερωτήσεις δεν απαντάνε με ερώτηση.

Τι σε κανει να πιστευεις οτι ξερεις περισσοτερα απο μενα ? Εχω βαλει πανω τηλεμετρια που ξερω ανα πασα ωρα και στιγμη τι θερμοκρασια εχω στα ελαστικα, εμπρος πισω στο κεντρο και στο πλαι .. επισης ετσι για την ιστορια μια χαρα τα ζεσταινω, γιατι παντα για το δρομο βαζω πολυ μαλακες γομες οπως ας πουμε ασσο για εμπρος ( ιδικη παραγγελεια )

Μαλιστα αν παω μεγαλη αποσταση ιδικα το καλοκαιρι κοβω λιγο γιατι υπερθερμαινονται ιδικα το πισω που εχει παει μεχρι και 135 βαθμους

Ολα αυτα τα ειχα πριν 10 χρονια δεν ειναι κατι προσφατο .. ενα βιντεο το 2015 σε πιστα καρτ δες θερμοκρασιες πισω ελαστικου

Υ.Γ Μερικες φορες καλυτερα να μασας παρα να μιλας

https://www.youtube.com/watch?v=pJ1DmZaT4Ds

JIMK7
29/01/2025, 19:48
Παιδια εδω και παρα πολλα χρονια βαζω μονο σλικ .. στο δρομο τα τελευταια χρονια δεν βγαινω, κανω πολυ μικρες βολτες ισα ισα για να δουλεψει το εργαλειο

Τα ελαστικα που βαζω ειναι τερμα μαλακα και ακομα με θερμοκρασιες 45 βαθμους κρατανε παρα πολυ καλα, απλα μετα τους 60 ειναι βεντουζα

Εχω γυρισει με πολυ βροχη απο εθνικη οδο χωρις να εχω προβλημα με μεγαλες ταχυτητες οσο παραξενο και να ακουγεται αυτο

Το μεγαλο προβλημα με τα σλικ ελαστικα ειναι σε πολυ χαμηλες εξωτερικες θερμοκρασιες κατω απο 15 βαθμους και στη βροχη με ασφαλτο λεια εκει κανεις πατιναζ :D

Επισης στη βροχη θεωρουμαι μαστερ :p .. εδω ειχα τρεξει πρωτη φορα σε Πανελληνιο αγωνα με βροχη και ειχα βγει δευτερος το 2009 :p

459795
459796

Bowleno
29/01/2025, 22:47
Παιδια εδω και παρα πολλα χρονια βαζω μονο σλικ .. στο δρομο τα τελευταια χρονια δεν βγαινω, κανω πολυ μικρες βολτες ισα ισα για να δουλεψει το εργαλειο

Τα ελαστικα που βαζω ειναι τερμα μαλακα και ακομα με θερμοκρασιες 45 βαθμους κρατανε παρα πολυ καλα, απλα μετα τους 60 ειναι βεντουζα

Εχω γυρισει με πολυ βροχη απο εθνικη οδο χωρις να εχω προβλημα με μεγαλες ταχυτητες οσο παραξενο και να ακουγεται αυτο

Το μεγαλο προβλημα με τα σλικ ελαστικα ειναι σε πολυ χαμηλες εξωτερικες θερμοκρασιες κατω απο 15 βαθμους και στη βροχη με ασφαλτο λεια εκει κανεις πατιναζ :D

Επισης στη βροχη θεωρουμε μαστερ :p .. εδω ειχα τρεξει πρωτη φορα σε Πανελληνιο αγωνα με βροχη και ειχα βγει δευτερος το 2009 :p

459795
459796

Δεύτερος;;;; Άχρηστε.....

:p

JIMK7
29/01/2025, 23:51

:p

Ειναι γιατι δεν ειχα βαλει σλικ :tooth:

harris_x
30/01/2025, 09:22