View Full Version : Σχετικα με car. gr
Lioulios
26/01/2025, 00:19
Hello ..
Ρε σεις , κατι αλλαξε στο περιβαλλον του car και ενω παλιοτερα πατωντας να δεις ενα μηχανακι -αμαξι-ποδηλατο κτλ ...πανω πανω ελεγε την κατηγορια , μοντελο , χρονολογια και ειχες την δυνατοτητα να πατησεις και να σου βγαλει κλα αυτα που επελεγες , τωρα αυτο εχει χαθει και κανει την αναζητηση δυσκολη υποθεση .
Εχει παει καπου αλλου;
γιατι δεν βρισκω ακρη και πλεον εκει που χαζευα διαφορα ... τωρα δεν μου κανει καμια ορεξη
basilis_k6
26/01/2025, 00:28
δεν βλεπω καποια αλλαγη στο pc
Καλησπέρα.
Αν πατήσεις εκεί έρχεται στο παλιό layout,αν μιλάμε για pc version.
459735
ratamahatta
26/01/2025, 08:03
Από κινητό που μπαίνω εγώ δεν βλέπω κάποια αλλαγή, σου δίνει κάποιες αρχικές επιλογές και την επιλογή "περισσότερα φίλτρα " για να προσθέσεις επιπλέον
Καλησπέρα.
Αν πατήσεις εκεί έρχεται στο παλιό layout,αν μιλάμε για pc version.
459735
Αυτό ακριβώς!
:a013:
Lioulios
26/01/2025, 12:24
Απο κινητο
459736
Στο σημειο πανω απο τη φωτο και κατω απο το logo του car υπηρχε η επιλογη :
Ποδηλατα , κατηγορια πχ mountain , μαρκα κτλ
Τωρα δεν υπαρχει κατι
Lioulios
27/01/2025, 19:58
Δεν βγαζω ακρη και τα χω παρει κρανιο
Χρειαζεται ενα φιλτρο στο car "εκτος απο κινεζικα". Οσο παει και χειροτερευει το πραγμα. Πουλανε αρκετα, τα ξεφορτωνονται γρηγορα και εχουν γεμισει οι αγγελιες. Ο,τι αναζητηση και να κανεις το ενα τριτο ειναι Ζοντες, Τσοντες, κοκ.
taisteal
12/04/2025, 23:08
Χρειαζεται ενα φιλτρο στο car "εκτος απο κινεζικα". Οσο παει και χειροτερευει το πραγμα. Πουλανε αρκετα, τα ξεφορτωνονται γρηγορα και εχουν γεμισει οι αγγελιες. Ο,τι αναζητηση και να κανεις το ενα τριτο ειναι Ζοντες, Τσοντες, κοκ.
Το παρατήρησα κι εγώ ψάχνοντας.
Και τα περισσότερα με λίγα χλμ
Τι φάση;
Δεν μπορώ να φανταστώ με τίποτα τι μπορεί να συμβαίνει !!!111
doctoras
13/04/2025, 00:08
Πέραν πλάκας, με τα +/- τους δεν θα πόνταρα ότι δεν θα ανταποκρίνονται για τις χρήσεις που θα προορίζονταν..
Αλλά κυρίως ως λανθασμένη επιλογή αγοράς από ανθρώπους που δεν ψάχνονται εκ των προτέρων.
Είτε από ανθρώπους που αρέσκονται να αλλάζουν εύκολα για να μη βαριούνται
Το παρατήρησα κι εγώ ψάχνοντας.
Και τα περισσότερα με λίγα χλμ
Τι φάση;
Όταν ο μέσος ψιλοάσχετος αναβάτης εντυπωσιάζεται από το περιτύλιγμα (βλέπε εμφάνιση) και δεν εξετάζει τι του προσφέρεται, αυτό συμβαίνει.
Ένα καλό παράδειγμα είναι τα VOGE DS 500, υπάρχουν αυτήν την στιγμή ένα σωρό προς πώληση.
Γιατί; διότι στην κίνηση της πόλης (όπου τελικά περνάνε το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους) είναι εξαιρετικά δυσκίνητο και για ταξίδι μεγάλων αποστάσεων (που νόμιζαν ότι θα κάνουν οι "ευτυχείς" αγοραστές των) οι 47 ίπποι του αποδεικνύονται μάλλον λίγοι, καταλήγουν με μια μοτό η οποία ΧΩΡΙΣ να είναι κακή δεν καλύπτει κανένα "θέλω".
Εξ ου, προτίμησα το AC 500 έναντι του DS αν και προσπάθησαν να με πείσουν ότι "μα το DS έχει ετούτο, έχει εκείνο" διότι ΗΞΕΡΑ για ποια χρήση το προόριζα, commuting επί το πλείστο και αστικές/περιαστικές βόλτες όπου το μαζεμένο του πράγματος είναι ανεκτίμητο.
Μόνη παραφωνία, το 300 που είχα πάρει πριν από αυτό και νόμιζα ότι θα μου αρκούσε, μου βγήκε κάπως "λίγο" καθώς τελικά είχα συνηθίσει πολύ τα 50 αλογάκια του Strada.
Eυτυχώς πρόλαβα και το έδωσα με πολύ μικρή χασούρα ΠΡΙΝ πλακώσουν οι ορδές αγγελιών πώλησης των, ούτε αυτό είναι κακή μηχανή, κάθε άλλο, απλώς ήταν "λίγο" για μένα και οι 2 δίσκοι (άρα διπλό κόστος για τακάκια, εργασία) εμπρός υπερβολή για λόγους εντυπωσιασμού του πιο πάνω αναβάτη που ανέφερα.
2 χρόνια τώρα, είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την επιλογή μου, αλλά, επειδή ΠΑΝΤΑ ο εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, επιφυλάσσομαι για τι μέλλει γενέσθαι...
stefanos
13/04/2025, 08:21
Αν λάβουμε υπόψιν το πλήθος των Κινέζικων που έχουν πουληθεί τα τελευταία χρόνια,
το κοινό στο οποίο απευθύνονται, κυρίως νέους με περιορισμένη εμπειρία,
την τιμή που επιτρέπει στον αγοραστή να μετανιώσει εύκολα για την επιλογή του και να πάει για το επόμενο,
τον ενθουσιασμό του αγοραστή από το marketing του σωλήνα,
και το γεγονός ότι τα περισσότερα αγοράστηκαν παραγγελία χωρίς καν να υπάρχουν διαθέσιμα για δοκιμή,
δεν είναι πολύ περίεργο.
Από την άλλη δεν βλέπω και καμιά "ευκαιρία" που να με οδηγήσει σε μεταχειρισμένο και όχι στην αντιπροσωπία αν ήμουν υποψήφιος αγοραστής.
Οπότε πιθανόν να συσσωρευτούν περισσότερα όσο περνάει ο καιρός.
Αν λάβουμε υπόψιν το πλήθος των Κινέζικων που έχουν πουληθεί τα τελευταία χρόνια,
το κοινό στο οποίο απευθύνονται, κυρίως νέους με περιορισμένη εμπειρία,
την τιμή που επιτρέπει στον αγοραστή να μετανιώσει εύκολα για την επιλογή του και να πάει για το επόμενο,
τον ενθουσιασμό του αγοραστή από το marketing του σωλήνα,
και το γεγονός ότι τα περισσότερα αγοράστηκαν παραγγελία χωρίς καν να υπάρχουν διαθέσιμα για δοκιμή,
δεν είναι πολύ περίεργο.
Από την άλλη δεν βλέπω και καμιά "ευκαιρία" που να με οδηγήσει σε μεταχειρισμένο και όχι στην αντιπροσωπία αν ήμουν υποψήφιος αγοραστής.
Οπότε πιθανόν να συσσωρευτούν περισσότερα όσο περνάει ο καιρός.
Συμφωνώ σε όλα. Να προσθέσω και το γεγονός ότι το μεγάλο θέλγητρο αυτών των εταιρειών είναι η δυνατότητα να αγοράσεις καινούριο σε τιμή μεταχειρισμένου και να έχεις το κεφάλι σου "ήσυχο" λόγω εγγύησης.
Πάντως το αρχικό ποστ έγινε μεταξύ σοβαρού κι αστείου, προφανώς δεν μπορεί να μπει τέτοια επιλογή στο car. Αλλά το να διαλέγεις εταιρείες που δε θες να εμφανίζονται θα ήταν πολύ χρήσιμο.
Μπορείς να επιλέξεις μόνο τις μάρκες που θέλεις να εμφανίζονται.
Προφανώς, απλά είναι πολύ περισσότερες από αυτές που δε θέλω να εμφανίζονται. Σε βαθμό που τελικά το καθιστά μη πρακτικό.
Αν κοιτάς honda και yamaha είναι μόνο 2. :D
Χρειαζεται ενα φιλτρο στο car "εκτος απο κινεζικα".
Εγώ θα ήθελα ένα φίλτρο "εκτός από παπιά/σκούτερ"
Και στο τέλος καταλήγω να επιλέγω όλα τα άλλα είδη όπως λέει και ο Blitzer.
Δεν είναι "ακατόρθωτο" αλλά είναι σπαστικό..
Γενικότερα όμως, ένα φίλτρο "εκτός από" θα ήταν πολύ χρήσιμο.
Όταν έψαχνα αυτοκίνητο πριν από κάποια χρόνια πολύ θα ήθελα ένα φίλτρο ΕΚΤΟΣ από TAXFREE. Δηλαδή, WTF, υπάρχει η επιλογή να βλέπεις ΜΟΝΟ TAXFREE, αλλά να τα εξαιρείς όχι!
Οπότε αν ποτέ κανένας "παράγοντας" που εμπλέκεται με το car.gr τύχει να διαβάσει αυτό το νήμα, το να μπορείς να εξαιρέσεις πράγματα από την αναζήτηση θα βοηθούσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!
basilis_k6
13/04/2025, 18:56
εγω εχω ενα bookmark που ειναι οι μαρκες που θελω (μια φορα το κάνεις και ξεμπερδευεις), μονο ιδιωτες, δημιουργια 3 μερες (αφου μπαινω καθε μερα τα παλιοτερα τα εχω δει), κυβικα, χρονολογιες κτλ. αν θελω να κανω αλλαγη την κανω πανω σε αυτη τη λιστα. το bookmark ομως βολευει πολυ γιατι τις δυσκολες αλλαγες -οπως το να ξυλωσεις ολα τα κινεζικα- το εχεις ετοιμο καθε φορα που μπαινεις.
πχ τωρα στα αμαξια εχω αυτο->https://www.car.gr/classifieds/cars/?category=15001&created=%3E3&mileage-to=150000&pg=1&price-from=10000&price-to=30000®istration-from=2016&sort=dm&st=2 που ειναι λιγο λαθος για την αναζητηση που κανω αλλα επειδη βγαζει το πολυ 15 σελιδες και το καρ ειναι το χομπυ μου δεν με πειραζει...
Εγώ θα ήθελα ένα φίλτρο "εκτός από παπιά/σκούτερ"
Και στο τέλος καταλήγω να επιλέγω όλα τα άλλα είδη όπως λέει και ο Blitzer.
Δεν είναι "ακατόρθωτο" αλλά είναι σπαστικό..
Γενικότερα όμως, ένα φίλτρο "εκτός από" θα ήταν πολύ χρήσιμο.
Όταν έψαχνα αυτοκίνητο πριν από κάποια χρόνια πολύ θα ήθελα ένα φίλτρο ΕΚΤΟΣ από TAXFREE. Δηλαδή, WTF, υπάρχει η επιλογή να βλέπεις ΜΟΝΟ TAXFREE, αλλά να τα εξαιρείς όχι!
Οπότε αν ποτέ κανένας "παράγοντας" που εμπλέκεται με το car.gr τύχει να διαβάσει αυτό το νήμα, το να μπορείς να εξαιρέσεις πράγματα από την αναζήτηση θα βοηθούσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!
Αυτό ακριβώς είχα κατά νου. Το έστειλα ως πρόταση στο site.
Lioulios
13/04/2025, 20:59
Για την ιστορία ... To car.gr παρακολουθει moto.gr
grinderx
13/04/2025, 21:14
Υπάρχει επιλογή για τύπο μηχανής (naked, on/off, adv, cafe racer, κτλ).
461410
461410
Δεν είναι να το εμπιστεύεσαι με τα τι tags βάζει ο κάθε πικραμένος.
461410
Ναι, αυτό λέω. Αν θες να δεις όλες τις μοτοσικλέτες, πρέπει να τσεκάρεις τα πάντα (on/off, naked, adv, super sport, cafe racer, choper κτλ) και να αφήσεις ξετσεκάριστα τα παπάκια και τα σκούτερ.
Πράγμα που γίνεται, αλλά δεν είναι και το πιο βολικό..
Αυτό ας πούμε το κάνω όταν θέλω να δω τι μεταχειρισμένες μηχανές παίζουν στην πόλη μου.
Ξέρω οτι μπορώ να αποθηκεύσω αναζήτηση με συγκεκριμένα κριτήρια και αφού την φορτώσω να τα αλλάξω, αλλά και πάλι.. Είναι Αθήνα - Θεσσαλονίκη μέσω Ρώμης..
motojojo
13/04/2025, 23:23
Δεν είναι να το εμπιστεύεσαι με τα τι tags βάζει ο κάθε πικραμένος.
Αυτο. Πολλοί δυσλεκτικοί ειτε βάζουν λαθος Tag είτε δεν βαζουν καθολου.
doctoras
14/04/2025, 07:08
Προφανώς, απλά είναι πολύ περισσότερες από αυτές που δε θέλω να εμφανίζονται. Σε βαθμό που τελικά το καθιστά μη πρακτικό.
μπορείς μια φορά να παιδευτείς λίγο αλλα αν το σώσεις θα είναι πάντα σωσμένο και διαθέσιμο στις αναζητήσεις σου
όπως και διάφορες άλλες αναζητήσεις με ανάλογα κριτήρια
πάντως για το θέμα που συζητάτε για να βγουν συμπεράσματα θα έπρεπε να συγκριθούν και με τα παραδοσιακά μοντέλα. Προσωπικά αυτή την συμπεριφορά την παρατηρώ σε όλα τα best seller των παραδοσιακών κατασεκυαστών. Δεν ξέρω σε τι ποσοστό, όμως αυτή η κίνηση μου λέει λάθος αγορά οπότε δεν μου φταίει το προιόν αλλά εγώ που το αγόρασα
PortisHead
14/04/2025, 07:55
Ξεμεινα απο τακακια την Παρασκευη, ναι, χαμπαρι δεν πηρα, κοντεψε να ακουμπησει μεταλο με μεταλο, κι ετσι σταματησα στο πρωτο συνεργειο που βρηκα να τα αλλαξω.
Μεταξυ αλλων ειδα οτι ειναι και αντιπροσωπος πολυ γνωστης κινεζικης μαρκας οποτε τον ρωτησα πως πανε "αυτα" τα κινεζικα.
Δεν ειναι αλλο αντιπροσωπος μου ειπε, οχι γιατι εχουν κατι κακο, ειναι τιμια για τα λεφτα τους, και οσο καιρο ηταν αντιπροσωπος δεν ειδε κατι διαφορετικο αποτι σε αλλες μαρκες σε βλαβες και ποιοτητα.
Το προβλημα ηταν οτι τον εξεθετε συνεχεια η αντιπροσωπεια σε ανταλλακτικα.
Κανενα στοκ.
3 μηνες αναμονη για απλα πραγματα και εμεναν οι πελατες χωρις μηχανη.
Πολλες φορες μαλιστα και παραδοση λαθος κωδικων οποτε extra καθυστερησεις.
Ε και για να μην χαλασει το ονομα του και την πελατεια του την εστειλε στον αγυριστο.
Ξεφευγουμε πολυ απο το θεμα, αλλα ειχα αυτην την κουβεντα με τον μηχανικο μου. Πηγα να μου κανει ενα τσεκαρισμα στο fazer που μαστορεψα (μου εσφιξε κανα δυο βιδες που δεν ειχα τσεκαρει) και πανω στη συζητηση σχολιασα το ποσο ευκολα εβρισκα ο,τι χρειαζομουν απο ανταλλακτικα- για μια μηχανη 20 χρονων. Ετοιμοπαραδοτα τα γνησια, σε aftermarket διαλεγα ποιο μαγαζι ειναι πιο κοντα μου για να τα παρω, ακομα και στο aliexpress βρισκεις απειρα πραγματα. Και μου λεει να δουμε ολοι αυτοι που παιρνουν τα κινεζικα τι θα βρισκουν σε πεντε χρονια για τα μηχανακια τους. Ειναι ενα θεμα κι αυτο, που πιθανως δεν το σκεφτεται αρκετος κοσμος. Τωρα θα μου πεις ποσοι απο τους κατοχους θα την εχουν ακομα μετα απο πεντε χρονια. Θα ειναι προβλημα του επομενου.
Τωρα θα μου πεις ποσοι απο τους κατοχους θα την εχουν ακομα μετα απο πεντε χρονια. Θα ειναι προβλημα του επομενου.
Θα είναι πρόβλημα του επόμενου, ΑΝ και μόνο ΑΝ καταφέρει να το πουλήσει.
Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι οτι τα Κινέζικα του "κιλού" τα παντρεύεσαι.
Τα αγοράζεις καινούργια σε χαμηλή τιμή για να έχεις την εγγύηση και το κεφάλι σου "ήσυχο" αλλά στα 2 / 3 χρόνια ή θα καταφέρεις να την πουλήσεις μισή τιμή (αν είναι κάποιο από τα πιο εμπορικά / επιτυχημένα μοντέλα) ή θα την παντρευτείς, ή θα την εγκαταλείψεις στην αποθήκη τρώγοντας όλη τη χασούρα και θα πας για νέα..
Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα ΕΓΩ. Αν έχω δίκιο ή άδικο.. άλλο θέμα! :D
Εντάξει για τα εμπορικά μοντέλα τουλάχιστον τύπου 525 dsx, 450 mt, himalyan των 6.000 € δεν νομίζω ότι θα τα βρίσκεις στην διετία στα 3 χιλιάρικα. Επίσης αν το οποιοδήποτε μηχανάκι είναι σχετικά αξιόπιστο και λειτουργικό αν και μη εμπορικό δεν χρειάζεται να εγκαταλειφθεί σε καμία αποθήκη, απλά το βάζεις στην τιμή που πρέπει για να φύγει.
Nostradamus
14/04/2025, 13:03
Την RE για καποιο περιεργο και σκοτεινο λογο - στο μυαλο μου παντα - (:D) της εξαιρώ απο τα κινεζακια και λοιπα ινδικα σε οτι εχει να κανει με τα "προβλήματα" μεταπώλησης..
Θεωρώ οτι έχει άλλο κοινό και ισως αλλη ποιότητα (χαρακτηρα το λέγαμε παλια)...
Ξεμεινα απο τακακια την Παρασκευη, ναι, χαμπαρι δεν πηρα, κοντεψε να ακουμπησει μεταλο με μεταλο, κι ετσι σταματησα στο πρωτο συνεργειο που βρηκα να τα αλλαξω.
Μεταξυ αλλων ειδα οτι ειναι και αντιπροσωπος πολυ γνωστης κινεζικης μαρκας οποτε τον ρωτησα πως πανε "αυτα" τα κινεζικα.
Δεν ειναι αλλο αντιπροσωπος μου ειπε, οχι γιατι εχουν κατι κακο, ειναι τιμια για τα λεφτα τους, και οσο καιρο ηταν αντιπροσωπος δεν ειδε κατι διαφορετικο αποτι σε αλλες μαρκες σε βλαβες και ποιοτητα.
Το προβλημα ηταν οτι τον εξεθετε συνεχεια η αντιπροσωπεια σε ανταλλακτικα.
Κανενα στοκ.
3 μηνες αναμονη για απλα πραγματα και εμεναν οι πελατες χωρις μηχανη.
Πολλες φορες μαλιστα και παραδοση λαθος κωδικων οποτε extra καθυστερησεις.
Ε και για να μην χαλασει το ονομα του και την πελατεια του την εστειλε στον αγυριστο.
Εταιρεία;
DoctoR_k6
14/04/2025, 16:32
Τελικα τα αλλαξες? Τι εβαλες? :lol:
Ένα καλό παράδειγμα είναι τα VOGE DS 500, υπάρχουν αυτήν την στιγμή ένα σωρό προς πώληση.
Γιατί; διότι στην κίνηση της πόλης (όπου τελικά περνάνε το συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος της ζωής τους) είναι εξαιρετικά δυσκίνητο και για ταξίδι μεγάλων αποστάσεων (που νόμιζαν ότι θα κάνουν οι "ευτυχείς" αγοραστές των) οι 47 ίπποι του αποδεικνύονται μάλλον λίγοι, καταλήγουν με μια μοτό η οποία ΧΩΡΙΣ να είναι κακή δεν καλύπτει κανένα "θέλω".
Για μέσα δεν είναι, για έξω δεν είναι, για πού είναι τελικά;
:D
Για μέσα δεν είναι, για έξω δεν είναι, για πού είναι τελικά;
:D
Για αραλίκι έξω από καφέ να το χαζεύεις:D
PortisHead
15/04/2025, 09:53
Εταιρεία;
CF (Σι-Εφ)
To εγραψα και ελληνικα γιατι μηνυμα με κατω απο 3 γράμματα δεν αποστέλλεται :D
PortisHead
15/04/2025, 09:54
Τελικα τα αλλαξες? Τι εβαλες? :lol:
Δεν ειδα καν, δεν ειχα την πολυτελεια.
Μεταλλικα ειναι παντως.
Μεταλλικα ειναι παντως.
Μονο τα 4 πρωτα, αντε και το ομονυμο αλμπουμ τους.
harris_x
16/04/2025, 07:11
Μονο τα 4 πρωτα, αντε και το ομονυμο αλμπουμ τους.
:lol::lol::lol:
doctoras
16/04/2025, 22:27
:rockon: