Σύνδεση

View Full Version : Ζητείται σπίτι για γατί.....

AristidisZ
13/02/2025, 16:59
Καταρχήν συγνώμη εάν απαγορεύεται το παρόν νήμα, εάν παραβιάζει κάποιον κανόνα παρακαλώ να σβηστεί
Την Κυριακή που μας πέρασε έχασα εντελώς ξαφνικά την μητέρα μου
Πέραν όλων των άλλων που δεν είναι της παρούσης, στο σπίτι της έχει μείνει και η γάτα της (7,5 ετών θηλυκή στειρωμενη)
Η κακομοίρα είναι εμφανώς στρεσαρισμενη, προσπαθώ να πηγαίνω κάθε μέρα καμία ωρίτσα εκεί να της κάνω παρέα αλλά προφανώς αυτό δε φτάνει
Το ζήτημα είναι ότι εγώ έχω εξαιρετικά δύστροπη γάτα, με πάθηση στο ουροποιητικό, ενώ η Σάνσα (γάτα μητέρας) έχει ευαισθησία στο στομάχι, με απλά λόγια η συνύπαρξη αυτών των 2 ζωντανών κρίνεται από εξαιρετικά δύσκολη έως και αδύνατη...
Ως εκ τούτου, καταλαβαίνω ότι είναι πολύ δύσκολο, αλλά είπα να δοκιμάσω να της βρω έναν έμπειρο γατογονεα, είναι προφανές ότι και για εμένα το ζώο σημαίνει πάρα πολλά
Έχει πλήρη προίκα, φαγητό άμμο κλπ για μήνες
Εάν υπάρχει κάποιος, τα pm είναι ανοιχτά

459946

Bowleno
13/02/2025, 17:04
Όμορφο το γατί, ελπίζω να βρεθεί κάτι γρήγορα.
Διόρθωσα τον αρχικό τίτλο διότι ήταν ελαφρώς παραπλανητικός.
Καλή κατάληξη, εύχομαι!

Nostradamus
13/02/2025, 18:42
Έχουμε ένα παλιοπραμα του ειδους στο σπίτι που δεν αντέχει ούτε τον εαυτό της, ένα τετράποδο αιώνιο εχθρό της που εύκολα θα της έκανε παρέα, αν της επέτρεπε να την σέρνει από το κεφάλι από δωμάτιο σε δωμάτιο, και έναν ημιτρελο παπαγάλο που βλέπει καθημερινά αυτό το θέαμα..

Θα ρωτήσω Αριστείδη μεταξύ γνωστών.

Τα συλλυπητήρια μου !

AristidisZ
05/03/2025, 11:53
Βρέθηκε σπίτι για το γατί (το δικό μου, ο Θεός να βάλει το χέρι του)

Προς το παρόν το νέο μέλος είναι απομονωμένο, πρώτος στόχος να τα βρει με εμάς

Σιγά σιγά όμως πρέπει να γίνει και γνωριμία με τη δική μου γάτα, από όσα μου είπαν η καλύτερη λύση είναι να έρθουν σε επαφή οπτικά (μόνο)

Ως εκ τούτου, θα χρειαστώ ένα διαχωριστικό τύπου πλέξιγκλας, διαστάσεων περίπου 75 x 100, το οποίο θα πρέπει να στηρίζεται κάτω στο δάπεδο και να είναι αφαιρετό

Έχετε καμία ιδέα που να απευθυνθώ, για να πάρω κάτι άμεσα και να μη μου στοιχίσει κάνα νεφρό ;

PaNick67
05/03/2025, 12:00
https://plexiglaspro.gr/

Πλατεια Καραισκακη , Αθηνα.

o teos
05/03/2025, 13:41
Βρέθηκε σπίτι για το γατί (το δικό μου, ο Θεός να βάλει το χέρι του)

Προς το παρόν το νέο μέλος είναι απομονωμένο, πρώτος στόχος να τα βρει με εμάς

Σιγά σιγά όμως πρέπει να γίνει και γνωριμία με τη δική μου γάτα, από όσα μου είπαν η καλύτερη λύση είναι να έρθουν σε επαφή οπτικά (μόνο)

Ως εκ τούτου, θα χρειαστώ ένα διαχωριστικό τύπου πλέξιγκλας, διαστάσεων περίπου 75 x 100, το οποίο θα πρέπει να στηρίζεται κάτω στο δάπεδο και να είναι αφαιρετό

Έχετε καμία ιδέα που να απευθυνθώ, για να πάρω κάτι άμεσα και να μη μου στοιχίσει κάνα νεφρό ;

Παπανικος plexiglass αγ Δημήτριος

Και έχει και έναν πίσω απ την τροχαία στον Πειραιά...δε θυμάμαι το όνομα του αν το ψάξεις θα το βρεις σίγουρα είναι στο τέλος αυτού του δρόμου κάπου ανθυμαμαι καλά..

AristidisZ
05/03/2025, 13:56
Παπανικος plexiglass αγ Δημήτριος

Και έχει και έναν πίσω απ την τροχαία στον Πειραιά...δε θυμάμαι το όνομα του αν το ψάξεις θα το βρεις σίγουρα είναι στο τέλος αυτού του δρόμου κάπου ανθυμαμαι καλά..

τον πήρα αυτόν στον Πειραιά, δε μπορούσε να μου φτιάξει κάτι με βάση, άρα δεν έχει κάνα νόημα

ο Plexiglass pro μου έδωσε μια καλή ιδέα, 75x100 ύψος με 4 τρίγωνα εκατέρωθεν (15 x 60) για να το κρατάει

100€ :cry:

katsar
05/03/2025, 15:57
Δοκίμασε να φτιάξεις διαχωριστικό με πλαστικό δίχτυ σαν αυτό που βάζουν στα κάγκελα των μπαλκονιών.
Καρφωμένο σε 2 πήχεις σε σχήμα ανάποδο Τ στις άκρες.

Για αρχή μπορείς να βάζεις το νέο μέλος στο κλουβακι μεταφοράς και να το αφήνεις λίγη ώρα στο σαλόνι πχ που θα πλησιάσουν και τα άλλα/άλλο.