View Full Version : Moto Show Thessaloniki - Έρχεται τον Απρίλη
Έκθεση Μοτοσυκλέτας θα διοργανωθεί στη Θεσσαλονίκη από την Παρασκευή 25 ως και την Κυριακή 27 Απριλίου 2025
στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO ΔΕΘ και συγκεκριμένα στο περίπτερο 13.
Η τριήμερη γιορτή της Μοτοσυκλέτας θα φέρει στο κοινό της Βόρειας Ελλάδας τα νέα μοντέλα του 2025 καθώς και πολλές ευκαιρίες για test rides.
Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες και κυρίως να μάθουμε τους εκθέτες που θα δώσουν το παρόν τον Απρίλη στον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ.
Διοργάνωση: Motorcycle Events
Ιστοσελίδα εκδήλωσης: https://www.facebook.com/events/1166171484863233
https://www.bikeit.gr/nea-kosmou/item/40994-moto-show-thessaloniki-erxetai-ton-aprili
Απο αρχές Μάρτη και μετά, Θεσσαλονικείς και μη , με ένα κράνος παραμάσχαλα :lol:
RaGe_Raptor
25/03/2025, 18:58
πιθανότατα θα είμαι εκεί (με το αυτοκίνητο,σιγά μην καίω λάστιχο στις ευθείες τις Εγνατίας)
ευκαιρία να συναντηθούμε.
460981
πιθανότατα θα είμαι εκεί (με το αυτοκίνητο,σιγά μην καίω λάστιχο στις ευθείες τις Εγνατίας)
ευκαιρία να συναντηθούμε.
460981
:beer:
Αν και εχουμε αρκετο καιρο, με ενδιαφερει κι εμενα. Αν κανονιστει παρεακι θα προσπαθησω να ερθω.
doctoras
25/03/2025, 20:46
Ας συντονιστούμε να πάμε παρέα και μετά καφέ να συζητήσουμε τι είδαμε
Καλά ήταν, διάφοροι γνωστοί και μη του χώρου παρόντες, σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές, μπράβο στις ομάδες των Πανεπιστημίων για τις συμμετοχές στους διαγωνισμούς παγκοσμίως.
Ελαμψαν δια της απουσίας τους KTM , Kawasaki , Aprilia.
Χορταστική Yamaha, BMW , Honda και Suzuki, με το 400αρι motard να μην συγκεντρώνει πολλά βλέμματα προς το παρόν αλλά το Hayabusa να είναι η κεντρική ατραξιόν.
Και Κινέζους, Ινδούς είχε και μιλώντας με καναδυο αντιπροσώπους (όσους δεν βαριοντουσαν ή δεν ήταν αγενείς, ευτυχώς λίγοι) , οι Κινέζοι πιέζουν πολύ την αγορά πλέον, ο κόσμος απαιτεί ολοένα και περισσότερα πράγματα, θολό το τοπίο τα επόμενα χρόνια
ΥΓ test ride είχε μοντέλα της Triumph κατά κύριο λόγο και ένα νοστιμότατο Caballero 700. Δεν έκανα, βαριόμουν ελαφρώς :lol:
Ο φίλος που είχε MT-09 τρίτης γενιάς, βγήκε το τωρινό, το οδήγησε πάνω απο 3 φορές και παρήγγειλε κατευθείαν το νεότερο μαζί με το καινούργιο κιβώτιο, ελπιζω να γράφει εδώ.
Το χαμόγελο του και η αδημονία για το πότε θα έρθει μου θύμισαν κάτι πολύ αγνό στο χώρο της μοτοσυκλέτας που έχω χρόνια να δω, να είναι καλά, να χαρεί το νέο απόκτημα!
RaGe_Raptor
28/04/2025, 15:47
Ωραία ήταν, σε γενικές γραμμές, αν και υπήρχαν βαριές απουσίες .
Πιο καλοστημένο περίπτερο αυτό της Yamaha. Το νέο Tracer είναι το ίδιο άσχημο κι από κοντά, ειναι όμως ένας συμβιβασμός που θα εκανα για τοσο αποδοτικά φώτα.
Οι Ducati πανέμορφες , φωτιά στα κόκκινα αλλα και στις τσέπες (δεν ηξερα ότι υπηρχε καν το δίλημμα Ducati ή γκαρσονιέρα , ακου 45.000€ για multistrada :cry: )
Το soft spot μου για το 765 μεγάλωσε ακόμα περισσότερο, πόσο κουκλί σε όλα του!
Επίσης κούκλα η CBR1000 αλλα και η 20ετους + σχεδίασης 600RR.
Μου έκανε εντύπωση το ποσό μαούνα είναι το S1000XR! Γιατί τόσος ογκος βρε παιδιά... Τα R & RR κούκλες αλλα πολλά αβαφα φτηνιάρικα πλαστικά για τα λεφτά που ζητάνε, νομίζω. Επιπόλαια παρατήρηση αλλα μένει το μάτι.
Η Σουζουκαρα ειχε πλήρη παρουσια με πολλά νεα/παλιά μοντέλα.GSXS/GT/GX κτλ με Κ5 καρδιά και Κ9 ψαλίδι, Hayabusa δομικα ιδιο απο το 99, φρεσκο DR με βαση τα '90's επισης . Τα μόνα εντελώς καινούρια με σχεδίαση από το 0 ηταν τα GSX8 R/S και το αντίστοιχο V STROM που κι αυτα μετράνε κάποια χρονια στην αγορά. Μηπως το έκλεισαν το τμήμα σχεδιασμού?
Στο τέλος της έκθεσης με έπιασε σφίξιμο όταν άκουγα τους κόφτες στα κρύα εκθεσιακά "μηχανάκια " .
Εντύπωση μου προκάλεσε το ποσό αθόρυβο ηταν το 400αρι DR4 . Ούτε παπί δεν δουλεύει τοσο ήσυχα.
Και του χρόνου?
TheRegulator
28/04/2025, 17:26
Ωραία ήταν, σε γενικές γραμμές, αν και υπήρχαν βαριές απουσίες .
Πιο καλοστημένο περίπτερο αυτό της Yamaha. Το νέο Tracer είναι το ίδιο άσχημο κι από κοντά, ειναι όμως ένας συμβιβασμός που θα εκανα για τοσο αποδοτικά φώτα.
Οι Ducati πανέμορφες , φωτιά στα κόκκινα αλλα και στις τσέπες (δεν ηξερα ότι υπηρχε καν το δίλημμα Ducati ή γκαρσονιέρα , ακου 45.000€ για multistrada :cry: )
Το soft spot μου για το 765 μεγάλωσε ακόμα περισσότερο, πόσο κουκλί σε όλα του!
Επίσης κούκλα η CBR1000 αλλα και η 20ετους + σχεδίασης 600RR.
Μου έκανε εντύπωση το ποσό μαούνα είναι το S1000XR! Γιατί τόσος ογκος βρε παιδιά... Τα R & RR κούκλες αλλα πολλά αβαφα φτηνιάρικα πλαστικά για τα λεφτά που ζητάνε, νομίζω. Επιπόλαια παρατήρηση αλλα μένει το μάτι.
Η Σουζουκαρα ειχε πλήρη παρουσια με πολλά νεα/παλιά μοντέλα.GSXS/GT/GX κτλ με Κ5 καρδιά και Κ9 ψαλίδι, Hayabusa δομικα ιδιο απο το 99, φρεσκο DR με βαση τα '90's επισης . Τα μόνα εντελώς καινούρια με σχεδίαση από το 0 ηταν τα GSX8 R/S και το αντίστοιχο V STROM που κι αυτα μετράνε κάποια χρονια στην αγορά. Μηπως το έκλεισαν το τμήμα σχεδιασμού?
Στο τέλος της έκθεσης με έπιασε σφίξιμο όταν άκουγα τους κόφτες στα κρύα εκθεσιακά "μηχανάκια " .
Εντύπωση μου προκάλεσε το ποσό αθόρυβο ηταν το 400αρι DR4 . Ούτε παπί δεν δουλεύει τοσο ήσυχα.
Και του χρόνου?
Ρε δικέ μου, τι οργασμος απο backhanded compliments ήταν αυτός :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: :bawl: