Σύνδεση

View Full Version : Αναζήτηση παπιου value for money

anavatis19
01/03/2025, 18:07
Καλησπέρα. Είμαι σε αναζήτηση παπιου. Μεταχειρισμενο για να μειώσω την διαφορά από καινούργιο και μιας και η χρήση του θα είναι σαν δευτερο-εφεδρικο και για πολύ κοντινές αποστάσεις εντός Αθήνας αφού υπάρχει μεγαλύτερο διτροχο.
Το βασικό μου πρόβλημα είναι τι ουσιώδη διαφορά θα δω αν πάω πχ σε καρμπυρατερ η ιντζεξιον.
Είμαι ανάμεσα σε kaze r 2013 και μετά, crypton X- Crypton S, Honda supra X 125, Crypton T 110.
Τα μισά είναι inj και τα άλλα carb.
Πώς να αποφασίσω βάση του ότι θα κάνω βαριά 1000-1500χλμ το χρόνο?? Αλλά και να το κρατήσω μια ζωή χωρίς θεμα

motojojo
01/03/2025, 19:26
Νομίζω η όποια διαφορά είναι στην κατανάλωση. Καλύτερη διαχείριση το ιντζεξιον.

Θα έλεγα καλύτερα καρμπ για λιγότερη πολυπλοκότητα. Το αν θα κάψει 300-400μλ βενζίνης παραπάνω στα 100 δε νομίζω να εχει τόσο μεγάλη σημασία στα 1500 ετησια χιλιόμετρα.

Bowleno
01/03/2025, 19:34
Για τέτοια χρήση και τόσα χλμ. Ετησίως, αλλά και για να μείνει "για πάντα" που λέμε, καρμπ.

billyka
01/03/2025, 19:50
Crypton S απο αυτα που ανεφερες.Εχει το παλιο κοψιμο στον σκελετο που κατεβαινει χαμηλα.Βασικα ειναι παπι με την εννοια που πρεπει να εχει ενα παπι.Το Χ λογω κυλινδρου σε ποιο ορθια θεση εχει ποιο ψηλα το ''δοκαρι'' του σκελετου,επισης το Χ δεν εχει δυναμη χαμηλα.Βγαζει ποιο ψηλα την δυναμη του.