View Full Version : Ktm 690 sm
kostaskk
03/03/2025, 17:33
Επιτέλους ξανα motard μετά από χρόνια..
Διάλεξα ότι καλητερο βρήκα, αν και το εμπρός μούτρο-φτερο δεν μου αρέσει καθόλου, ίσως αλλαχτεί με duke, τιμή λίγο ακριβή από όσο νομίζω ότι αξίζουν,, είχα κάποια σβησιματα στην πρώτη βόλτα μέσα στην Αθήνα, η εξάτμιση θέλει λίγο κοίταγμα ως προς τα κενά τις με άλλα τμήματα τις μοτό,, μόλις γυρίσει στην βάση θα γίνει προσπάθεια σύνδεσης με το tunnecu.
460431
kostaskk
03/03/2025, 17:35
460432
460433
460434
460435
460436
kostaskk
03/03/2025, 17:36
460437
460438
motojojo
03/03/2025, 17:42
Καλοτάξιδη!
Το φτερό να το αλλάξεις οπωσδήποτε.
Καλοτάξιδο Κώστα!
Μούτρο που ή το αγαπάς ή το μισείς. Προσωπικά είμαι στη μειονότητα που τον γουστάρω τον "πελεκάνο".
Ό,τι κι αν χρειαστεί είμαι σίγουρος πως θα το καταφέρεις αφού τα χέρια σου πιάνουν. Χρονιά και χιλιόμετρα;
Καλορίζικο και να το χαρείς με την ψυχή σου :beer:
Καλόβολτο να είναι Κώστα! :beer:
Όντως το μούτρο είναι από τα χειρότερα που έχω δει.
Τι πίνανε εκεί πέρα όταν το σχεδίαζαν;
doctoras
03/03/2025, 18:38
Καλορίζικο! Προσεγμένο φαίνεται
Αν βρεις την μάσκα της ίδιας χρονιάς duke 690 θα ταίριαζε μια χαρά με μια παρέμβαση στη προσαρμογή
harris_x
03/03/2025, 18:46
Καλά και απροβληματιστα παντιλίκια :beer::beer::beer:
stefanos
03/03/2025, 18:47
Πολύ ωραίο ,καλές βόλτες :beer:
RaGe_Raptor
03/03/2025, 19:45
καλές καύλες!!!:beer:
το ακριβοπλήρωσες αλλά είναι αυτό που ήθελες,καταλαβαίνω...
taisteal
03/03/2025, 20:16
Πολύ ωραίο μηχανάκι!
Καλόβολτο
:beer::beer:
grinderx
03/03/2025, 20:36
Καλοτάξιδο!
Καλές βόλτες,το αισθητικό φτιάχνεται!
kostaskk
03/03/2025, 22:00
Καλοτάξιδο Κώστα!
Μούτρο που ή το αγαπάς ή το μισείς. Προσωπικά είμαι στη μειονότητα που τον γουστάρω τον "πελεκάνο".
Ό,τι κι αν χρειαστεί είμαι σίγουρος πως θα το καταφέρεις αφού τα χέρια σου πιάνουν. Χρονιά και χιλιόμετρα;
2007 και κάπου στα 40.000.
Κόστισε κάτω από 4000. Για μένα αυτά αξίζουν καπου 3000 αλλά δύσκολα να βρεις κάτι εκεί,, όλα τα αναλώσιμα είναι καλά δεν θέλει κάτι,
ratamahatta
03/03/2025, 22:18
Καλά σουζοπαντιλα εύχομαι κ απροβλημάτιστο
πυξιδας990
04/03/2025, 07:23
Καλές βόλτες με τον πελεκάνο..
Εργαλείο μοναδικό
doctor_john
04/03/2025, 08:06
μμμ μ μμμ.. σαν μπισκοτάκι :a01:
Καλές πιρουέτες, τόλουπ και λοιπές αθλοπαιδιές!
Καλές βολτάρες και καλά μαστορέματα Κώστα!!
SeniorCanardo
04/03/2025, 10:49
Να το χαρείς όπως μπορείς.
Ξέρεις εσύ!
:beer:
kostaskk
04/03/2025, 15:30
Παντός η φήμη επιβεβαιώθηκε.
Πρώτη μέρα εσπρωχνα,,, έμεινα από μπαταρία,
Έδειξε 11 βολτ.
Ίσως φταίει ότι ο προηγούμενος δεν το πολύ κινούσε και οι απανωτές μίζιες που έκανα,, γιατί μου έσβησε αρκετές φορές,, μπήκε καινούρια μπαταρία, το γέμισα και 100αρα, το έμαθα και λίγο καλητερα, και τώρα δεν είχα σβήσιμο,, νομίζω δουλευει καλητερο ζεστό,
Ευτυχώς δεν βίασα το κόμπλερ, ελενχθικε και ότι κρατάει 14 βολτ=καλά Πηνεία..
Του έβαλα τον έναν καθρέπτη,Όταν γυρίσει θα πρέπει να βάλω κανονικά την πινακίδα και φλας, ίσως φτιαχτεί σιγαστήρας, ίσως αλλαγή η πείραγμα προγράμματος αν ξανακάνει σβήσιμο..
Παντός λιγο που το άνοιξα ψιλοτρομαξα
Κάπου στις μεσαίες, δεν πήγα καν στα ψηλά, πυροβολαει, τεντώνει χερια, πολύ ροπή.
Οκ και τα nsr και tdr που είχα είχαν κοντά στα άλογα αυτού αλλά καμιά σχέση η ροπή
Μεγειά σου και καλοσούζιτο!
Να ξέρεις ότι σε αυτό με τα σβησίματα πιθανότατα δε θα μπορέσεις να βγάλεις άκρη. Είχα Duke III και μου έκανε ακριβώς αυτό. Έσβηνε χωρίς προφανή λόγο. Το είχα πάει πίσω στο κατάστημα όπου το αγόρασα 2-3 φορές, είχαμε δοκιμάσει αλλαγή τρόμπας βενζίνης και διάφορα άλλα και δεν άλλαξε ποτέ κάτι. Κανείς δεν είχε ιδέα, ούτε το εξειδικευμένο συνεργείο. Δοκίμασα ακόμα και διάφορα προγράμματα με TuneECU, αλλά δεν είδα ποτέ σοβαρή βελτίωση.
Αυτό που "έφταιγε" τελικά ήταν ότι ήταν ΚΤΜ. Θέλει πολύ διαφορετική προσέγγιση στην οδήγηση. Αν το οδηγείς σαν Honda ή Yamaha θα έχεις αυτό το πρόβλημα. Όταν το έμαθα, δε μου παρουσιάστηκε ξανά. Ή τέλος πάντων εξαιρετικά σπάνια. Δεν μπορώ να στο εξηγήσω διαφορετικά. Πρέπει να είσαι μονίμως στο γκάζι. :D
RaGe_Raptor
04/03/2025, 16:22
Μεγειά σου και καλοσούζιτο!
Να ξέρεις ότι σε αυτό με τα σβησίματα πιθανότατα δε θα μπορέσεις να βγάλεις άκρη. Είχα Duke III και μου έκανε ακριβώς αυτό. Έσβηνε χωρίς προφανή λόγο. Το είχα πάει πίσω στο κατάστημα όπου το αγόρασα 2-3 φορές, είχαμε δοκιμάσει αλλαγή τρόμπας βενζίνης και διάφορα άλλα και δεν άλλαξε ποτέ κάτι. Κανείς δεν είχε ιδέα, ούτε το εξειδικευμένο συνεργείο. Δοκίμασα ακόμα και διάφορα προγράμματα με TuneECU, αλλά δεν είδα ποτέ σοβαρή βελτίωση.
Αυτό που "έφταιγε" τελικά ήταν ότι ήταν ΚΤΜ. Θέλει πολύ διαφορετική προσέγγιση στην οδήγηση. Αν το οδηγείς σαν Honda ή Yamaha θα έχεις αυτό το πρόβλημα. Όταν το έμαθα, δε μου παρουσιάστηκε ξανά. Ή τέλος πάντων εξαιρετικά σπάνια. Δεν μπορώ να στο εξηγήσω διαφορετικά. Πρέπει να είσαι μονίμως στο γκάζι. :D
"Χαρακτήρας " :cool:
Πάντως μετανιώνω που δεν πήρα ένα όταν πήγαιναν λίγο πάνω από 3k και ήταν πολύ πιο καινούρια
Εγώ το είχα πάρει σχετικά καινούριο. Το 2011 αγόρασα μοντέλο του 2008. Το κράτησα 2-3 χρόνια. Πολύ καλοστημένο, στιβαρό σύνολο, με φρενάρες. Πλέον είναι σχεδόν 20ετίας και τα λεφτά που ζητούν είναι αστεία, αν σκεφτείς ότι δεν είναι Honda. :p
RaGe_Raptor
04/03/2025, 19:01
Εγώ το είχα πάρει σχετικά καινούριο. Το 2011 αγόρασα μοντέλο του 2008. Το κράτησα 2-3 χρόνια. Πολύ καλοστημένο, στιβαρό σύνολο, με φρενάρες. Πλέον είναι σχεδόν 20ετίας και τα λεφτά που ζητούν είναι αστεία, αν σκεφτείς ότι δεν είναι Honda. :p
Ειδικά ο "μυρμηγκοφάγος " ήταν τζάμπα σε σχεση με τα σύγχρονα Duke επειδή ήταν άσχημο. Καθόλου δεν θα με ένοιαζε.
Υγ:
Η κλανιά του Χοντα μοσχοβολαει. Οβάλ μπιστόνια για πάντα...
Sotirisxt
04/03/2025, 19:04
Καλορίζικο και καλόταξιδο..Με άλλο μούτρο όντως πιστεύω θα γίνει πολύ πιο όμορφο.
φιλε κωστα καλοταξιδο!
εχω να πω οτι σημερα πηρα κ γω πελεκανο!:D
εχουν πολυ σουξε τελευταια:D
nauagios
04/03/2025, 22:06
Σχετικά με τα σβησιματα το θέμα σου είναι η εξάτμιση και το φίλτρο. Ο χάρτης που έχεις σίγουρα δεν είναι για την εξάτμιση που έχεις. Απλά κάποιος κοτσαρε την εξατμιση(τελικό? Ολόσωμη?) και ίσως και κάποιο φίλτρο. Εγώ είχα σβησιματα γιατί έβαλα ολόσωμη ακραπα και φίλτρο. Απλά προσθεσα στον επιλογέα δύο χάρτες της άκρα και λύθηκαν όλα. Αλλά ο χάρτης ήταν φτιαγμένος κομμένος και ραμμένος από την εταιρία. Εσύ πρέπει να πας κάπου και με δοκιμές και μετρήσεις να στο προσαρμόσουν. Έχει χίλια δυο πράγματα που μπορεί να σου βγάλει. Αυτό δεν είναι πρόβλημα αλλά απλή φυσική.
kostaskk
04/03/2025, 23:05
460460
Εξάτμιση φοράει ολόσωμη race tech Παπαγιάννης
Φίλτρο δεν ξέρω, έχει φίλτρο κουτί παντος,,
Με το παραπάνω διάγραμμα αν είναι σωστό θα φτιάξω ένα καλώδιο, tune ecu έχω ήδη για triumph, το ktm θα θέλει την 6πιν φίσα του να κουμπώσει στην obd2 του καλωδίου που έχω,, έτσι θα μπορέσω να δω ποιον χάρτη φοράει
kostaskk
04/03/2025, 23:28
460462
Κάποιος από δω λέει είχε βρει λύση στα σβησιματα
Διάβαζα ένα παλιό θέμα,, είχε πειράξει τον χάρτη ανοίγματος πεταλούδας,,
Επίσης να θυμίθω να τσεκαρω αν έχει βγει ο κόφτης 1ης-2ρας, τους διάφορους αισθητήρες αν έχουν καταργησει κάτι, και αυτά δεν πρέπει να έχουν τον ρυθμιστή με τους 3 χάρτες όπως τα duke
Τεντοτηρα καδένας να δω τι φοράει (ανάκληση στα πρώτα?) και να δω την αντλία βενζίνης,,
Τρομπες συμπλέκτη πρέπει να έχουν αλλαχτεί πάνω-κατω,, κάτω μάλλον oberon, σέλα επίσης,,(έχω και την μαμά,όπως και τρόμπα μανέτα)
kostaskk
06/03/2025, 19:46
460507
460508
460509
Σμρ πήγε μια Κορυδαλλό-πειραια από τα στενά-μικρους δρόμους και δεν έσβησε καθόλου,, είχα και λίγες στροφές πολλές φορες,, ίσως επηρέαζε η πεσμένη μπαταρία η η παλιά βενζηνη.
Μετά από μερικά φανάρια δείχνει να ζεσταίνεται..
2-3 μπάρες από το max αλλά πεφτει άμεσος μόλις ανεβάσεις για λιγο χιλιόμετρα,, δεν θα έλεγα ότι είναι ιδανικό για πόλη- κίνηση,, κάπως απότομο..
Άνοιξα κάτι δεύτερες και σχεδόν πάντα έχανε πρόσφυση,, πως τα ξεκινάνε αυτά?
Πολλά κομμάτια είναι ντυμένα υποθέτω με αυτοκόλλητο τύπου καρμπον, το μούτρο αρχίζω να το συνηθίζω σιγά σιγα
kostaskk
11/03/2025, 16:30
460608
460609
460610
460611
460612
460613
460614
460615
Ρυθμιστικε η μανέτα του συμπλέκτη.
Το πρόβλημα ήταν ότι αν πήγαινες να την πατισεις με 2 δάχτυλα η μανέτα έβρισκε στα υπόλοιπα δάχτυλα, άρα έπρεπε να την πατάς με όλα τα δάχτυλα κάτι που δεν βολεύει όταν προσπαθείς να κρατηθείς πάνω κατά την επιτάχυνση..
Η μανέτα έστριψε προς τα κάτω λιγο για να βολεύει καλητερα και πήγε προς τα μέσα,, μεγάλωσε και η διαδρομή της από τον ρυθμιστή,
Προσοχή αν τον πας τέρμα αρχίζει να ακούγεται θοριβος από τον συμπλέκτη σαν κάτι να βρίσκει στον συμπλέκτη όταν την πατάς τέρμα οπότε πήγε μέχρι τόσο ώστε να μην ακούγεται ο θοριβος, (είναι αλλαγμένη όχι μαμά). Τώρα μπορώ να πατάω συμπλέκτη με 2 δάχτυλα χωρίς πρόβλημα,,
Η μανέτα του φρένου επίσης ρυθμίστηκε,,
Πάλι ποιο κάτω και αύξηση απόστασης από το τιμόνι. στο τερμα,
Το πίσω φρένο κ αυτό ρύθμιση, μειώθηκε η διαδρομή του πεντάλ,, κατά τη ρύθμιση πρέπει με κάτι να κρατάς η περιστρέφεις το σπείρωμα τις βίδας,,
Η αλυσίδα ρυθμίστηκε, το Μανουαλ νομίζω λέει μισό εκατοστό κίνηση, 5mm, έχει μεγάλο μπουλόνι 30 νούμερο νομίζω, λαδωθηκε με λάδι και βαλβολινη.
Τέλος ρύθμισα - έσφιξα τις αναρτήσεις γιατί το μπροστά ειδικά μου φαινόταν λιγο μαλακό
kostaskk
26/03/2025, 05:11
460984
460985
460986
460987
460988
kostaskk
26/03/2025, 05:16
460992
460991
460992
460993
460994
kostaskk
26/03/2025, 05:22
Με το καλώδιο του φτωχού.
(Έλιωσα 2 φισες και πήρα τα εσωτερικά τους)
Συνδέθηκα στον εγκέφαλο.
Αφού αφαίρεσα την νούμερο 7 ασφάλεια (φώτα) και αρκετές άλλες, με τον φορτιστή lidl κατάφερα να έχω σταθερή τάση 12,8 volt...
Ο πρώτος χαρτης , μίγμα,ανάφλεξη κατέβηκε γρήγορα, ο άλλος - ρύθμιση πεταλούδας άργησε πολύ..
Είχε μέσα αρκετά σφάλματα όπως
P0031 oxygen sensor
P0335 crankshaft sensor
P1231 fuel pump(αυτό το προκάλεσα εγώ από την ασφάλεια τρομπας που έβγαλα)
P2119 throttle position..
Μπορεί να ήταν από πολύ παλιά ποιος ξέρει,,
Τα έσβησα όλα, το δούλεψα λίγο και έσβησε τυχαία όπως κάνει καμία φορά κρύο,, συνδέθηκα tuneecu και έβγαλε το p2119, άρα στο tps ίσως έχω προβλημα.. αυτό σε συνδιασμό με το 2% που δείχνει στο tps (μάλλον τόσο είναι εκτός?) και τα βολτ 0,67-0,68 που μάλλον θα έπρεπε να είναι 0,7 με 0,74
Μου λέει ότι μάλλον εκεί κάτι θέλει..
Βέβαια υπάρχει το tps calibration που ανοίγεις και κλείνεις σιγά το γκάζι για να ρυθμιστεί και το 15 λεπτό reset που ακόμα δεν έχω κάνει,,, πριν μπλέξουμε με ρυθμίσεις βιδων πάνω στο σώμα που αλλάζουν τις τιμές των βολτ στο tps.
Ο χάρτης που φοράει είναι για acrapovits slip on.
Περίεργο που έχει μέσα soft, performance,standard μιας και αυτά δεν έχουν ρυθμιστή χαρτών όπως τα duke
kostaskk
28/03/2025, 16:51
461061
461062
461063
461064
Στο σιτε έχουνε απενεργοποίησει το κατέβασμα χαρτών για να σε αναγκάσουν να πάρεις την πληρωτή android έκδοση..
Χρησιμοποιώντας το wayback machine πηγα πίσω στο 2015, δλδ πως ήταν το σιτε τοτε και κατέβασα καμιά 30αρια χάρτες να έχουμε..
Στην πρώτη φότο φαίνεται ο χάρτης πεταλούδας, στον από κάτω ο πίνακας,, η πεταλούδα δεν ανοίγει ποτέ όσο άνοιξες το γκάζι,, είναι πάντα καπου 5% ποιο κλειστή,, σε κάποιος performance χάρτες για duke άνοιγε ακριβός όσο άνοιγες και το γκάζι..
Οι f και l χάρτες έχουν διαφορές, πρέπει να διαβάσω να ξαναθυμιθω ποιος είναι open loop και ποιος closed,
Με μια γρήγορη ματιά και αν θυμάμαι καλά κάποιοι χάρτες duke είναι ποιο πλούσιοι μεσαία, κάποιοι από smc και enduro έχουν περισσότερο αβάνς, ειδικά στα ψηλά,, κάποιοι έχουν +100rpm πάνω τον κόφτη, κατέβασα και για evo kit 1-2, θεωρητικά μετά από πολύ σύγκριση θα φτιάξω έναν για ποιο πολύ δύναμη
kostaskk
04/04/2025, 11:09
461190
461191
461192
Μετά από πολύ διάβασμα σε ξένα φορουμς
Ο χάρτης πεταλούδας έγινε παντού 100%
Αυτό λένε ότι καταργεί το ηλεκτρικό μοτέρ και η απόκριση γίνεται σαν να έχεις καρμπ ενώ γίνεται καλητερο ποιο ομαλό χαμηλά, δίνει όσο δίνεις στην γκαζιερα.
Στον κανονικό χάρτη άλλαξε που δουλευει-γινεται η αλλαγή στους f-l.. ουσιαστικά καταργεί τον χάρτη που παίρνει μετρησεις από τον αισθητήρα πίεσης αέρα και χρησιμοποιεί τον f πίνακα με τις στάνταρ αποθηκευμένες τιμές μέσα στον χαρτη..
Τέλος στον μαμά χάρτη αντιγράφηκαν όλες οι τιμές από τον χάρτη για smc690 2008-2010 evo kit 1..
Και στο καύσιμο και στην αναφλεξη-αβανς,,
Έχει ποιο πολύ αβάνς από τον μαμά ..
Αυτό που είδα ότι έκαναν είναι ότι αύξησαν το αβάνς σε αυτόν τον χάρτη από 2 μέχρι 4 μοίρες στα ψηλά με 98αρα βενζίνη. Και τον έκαναν λίγο ποιο πλούσιο στα ψηλά και ποιο φτωχό χαμηλά (έχοντας καταργήσει λάμδα και sai, κάτι που ίσως κάνω σε μικρότερο βαθμό,, επίσης ίσως ελεγχθεί το afr σε κάποιο συνεργείο μετά τις αλλαγες όταν γίνουν, ακόμα δεν πέρασα τίποτα μέσα στον εγκεφαλο
kostaskk
06/04/2025, 13:20
461234
461235
461236
461237
461238
461239
461240461241
461242
Άνοιγμα φίλτρο κουτιού,, αρκετά καθαρά μέσα, φοράει γνήσιο, η τρύπα πίσω είναι αρκετά μικρή, λένε ότι το κόβει,, μερικοί ανοίγουν τρύπες στο πλάι η ανοίγουν την πίσω τρύπα πολύ, η βαζουν χοάνη(evo kit 2)
Είναι λίγο ανάποδο,, ο αέρας μπαίνει από πίσω και πάει στην κάτω μεριά του φίλτρο κουτιού, από εκεί περνάει από το φίλτρο στην μέση και ανεβαίνει στην πάνω μεριά για να μπει μετά στην εισαγωγή,,
Οπότε τρύπες έχουν νόημα μόνο στην κάτω μεριά του κουτιού αν θες να φιλτράρει..
Δλδ βγάλσιμο πλαστικά, ίσως υποπλαίσιο,
Ποιο εύκολο είναι απλά να κόψεις ένα κομμάτι στην αρχική εισαγωγή του αέρα μέσα στο κουτί στην περιοχή κλειδαριάς σέλας..
Βγήκε το καπάκι και όντος φοράει oberon τρόμπα, καλό αυτό,, ο κόφτης δεν είχε βγει,,
Αμφιβάλω αν τον έχουν βγάλει με τον άλλον τρόπο με τροποποιήσεις σε καλώδια,
Οπότε απλά βγήκε το κυλινδράκι με το ελατήριο του στην κεντρική τρύπα,, φαίνεται.
Διακόπτη πτώσης πίσω από το πίσω φρένο δεν κατάφερα να βρω για να αφαιρέσω, όπως επίσης δεν κατάλαβα πως λειτουργεί ο διακόπτης Σταντ, μόνο ένα μαγνητακι είδα αλλά όχι καλώδια στο Σταντ..
kostaskk
06/04/2025, 13:46
Αφού δεν φοράει φίλτρο, φοβήθηκα να βάλω το evo kit 1 πρόγραμμα, δίνει πολύ αβάνς (ίσως και + 5 Μοίρες σε κάποιες περιοχές ενώ μου φάνηκε ποιο φτωχό στα ψηλά από αυτό που φοράω...
Αρκετοί στο εξωτερικό είχαν προσθέσει +4 μοίρες στο evo kit πρόγραμμα από ότι ήδη έχει, αλλά με ανοικτά φίλτρο κουτιά η χοάνες...
Εγώ τελικα πήγα το acrapovits που φορούσα και έκανα εκεί μικρές μετατροπες..
1.χάρτης πεταλούδας όλες οι τιμές 100%
2.αύξηση μίγματος στα μεσαία-ψηλα +2%
3.αυξηση αβάνς 0,5 χαμηλά,1 μεσαία,2 μοίρες ψηλά
4.αυξηση κόφτη 100rpm
5.μετατροπη ώστε να δουλεύει συνέχεια f πίνακα
6.καταργηση sai
Τα 2 προγράμματα πέρασαν στον εγκέφαλο πολύ γρήγορα, δευτερολεπτα,,
Μετά έγινε το calibration τις γκαζιερας
Και μετά το 15 λεπτό idle reset.
Το tps πήγε στο μηδέν, το ρελαντί προς το τέλος δούλευε 1600rpm.
Τώρα μένει η βόλτα για να δω τι διαφορές εχει
kostaskk
06/04/2025, 18:40
Έγινε η βόλτα, δεν έσβησε πουθενά, ποιο ομαλη λειτουργία χαμηλά, ποιο άμεση απόκριση, ποιο πολύ δύναμη μεσαία και ψηλά, στην Δευτέρα πχ κέρδισε 5-10 km παραπανω πριν κοφταρε στα 90km/h τώρα 95-100.. έκανα την πρώτη μικρή σούζα, πριν ίσως το έκοβε ο κόφτης, φαίνεται να ανεβάζει στροφές ποιο γρήγορα, το μόνο αρνητικό κάποια μικροσκασιματα στα χαμηλά με κλειστό γκάζι που μάλλον επηρεάζει η κατάργηση του SAI η η κατάργηση του L που αγνοεί τον λάμδα ίσως το έκανε λιγο φτωχό χαμηλά,
η θερμοκρασία σαν να ήταν ποιο εύκολα μια μπάρα πάνω, και σαν να ήθελε περισσότερα km στο κοντέρ για να πέσει στις 4. Αλλά έχει και περισσότερη ζέστη από όταν το πηρα,
kostaskk
18/04/2025, 02:57
461524
461525
461526
Κάποια στιγμή πρέπει να φτιαχτεί κανονική βάση πινακίδας + φλας,, έχει 2 βίδες στην ουρά,
Με ένα μεταλλικό πλακάκι εκεί + ηλεκτροκόλληση την υπόλοιπη βάση θα μπορούσε,, αν το βάρος είναι πολύ για στήριξη μόνο από 2 βίδες ευτυχώς υπάρχει η πίσω βάση με υποδοχές(που κρατάει εξάτμιση και πατάκια συνοδηγού...
Μια πρόχειρη απόπειρα σιγαστήρα, μάλλον θα είναι αποτυχημένη, στους αγοραστούς έχω δει ότι βάζουν και κάτι σαν σίτα στην ροή των καυσαερίων
Μια μετατροπή που μάλλον θα γίνει είναι 15αρι γραναζι από 16 που έχει τώρα,, λογικά θα γίνει ποιο απότομο, έτσι κ αλλιώς τα σχεδόν 200 που πάνε είναι πολύ δύσκολο να πας εκεί λόγο αέρα.
197km/h δίνει το gearing comander στις 8.000 με 16αρι και 185 με 15αρι,,,
kostaskk
18/04/2025, 17:37
https://youtube.com/shorts/yFiXs_0919k?si=Mtol_Pyiw_k15NMg
https://youtube.com/shorts/HM6g7h8AsoY?si=x3QDX2lftecV1s_f
https://youtube.com/shorts/7x3gIRqoTuw?si=92RXqu-GIQ_iLEse
2stroker
23/04/2025, 12:53
Καλοριζικο και καλοταξιδο φιλε!
Δεν ειναι βολικα αυτα τα μηχανακια αλλα σε καθε ανοιγμα του γκαζιου το χαμογελο μεγαλωνει!:beer: