View Full Version : Αποσυνθεση..... :(
Οσοι με γνωριζετε απο τα παλια, γνωριζετε και το ηρωικο 250αρι που με ταξιδεψε
περισσοτερο απ'ολα τα μηχανακια που περασαν απ'τα χερια μου...
παμε μια να το θυμηθουμε..
460450
460451
460452
460453
Τι ωραίο που είναι! Αλλά αποσύνθεθηκε;
Τι ωραίο που είναι! Αλλά αποσύνθεθηκε;
Δεν έχει τελειώσει το γράψιμο ακόμα, προφανώς. Ας περιμένουμε να ολοκληρώσει. ;)
φυσικα ολοι γνωριζετε ποσο το φροντιζα και σε ποσο αψογη κατασταση το κρατουσα...
το αγαπουσα πολυ αυτο το μηχανακι, και μου ηταν δυσκολο να το αποχωριστω..
επειδη λοιπον δεν ηθελα να το πουλησω και να περασει σε ξενα χερια, οταν πηρα το CBF,
το εδωσα στον αδερφο μου, που εκεινη την εποχη χρειαζονταν ενα διτροχο για τις μετακινησεις
του εντος αστικου κυκλου..
ηταν η εποχη που μολις το ειχα βγαλει φρεσκαρισμενο απο το συνεργειο, μετα το τρακαρισμα
που ειχα το καλοκαιρι του 2018 στα Ισθμια..
ειναι καποιες στιγμες, που βλεπεις ενα παλιο σου μηχανακι, και ποναει η καρδια σου....
χθες που κατεβηκα να δω κατι στο er-6, καθομουν και χαζευα και το yamaha.. και οσο το χαζευα
τοσο μετανιωνα που τελικα το χαρισα στον αδερφο μου και δεν το πουλησα..
αγαπητοι συντροχοι και συμφορουμιτες, "απολαυστε" τη σημερινη κατασταση του καποτε ηρωικου
250αριου...
ειναι να βαζεις τα κλαματα...
460455
460456
460457
460458
Οι λεκέδες στον δρόμο δικοί του είναι?
ΓιώργοςΤΤ
04/03/2025, 18:44
Δυστυχώς μοτοσυκλέτα καθημερινής χρήσης είναι δύσκολο να την κρατήσεις σε καλή κατάσταση αφενός, αφετέρου δεν υπάρχει χρόνος να την ακινητοποίησεις και να την φτιάξεις όπως πρέπει. Οπότε περνάει σε μια κατάσταση, βάζω βενζίνη και αφού παίρνει μπρος δεν ασχολούμαι.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχεις βροχερή μέρα, να μην πας σε μέρος με γάτες, να μην την κάψει ο ήλιος και άλλα όμορφα πράγματα.
Βλέπω πολλές φθορές να είναι καθαρά λόγω παλαιότητας. Δεν έχει κάτι τραγικό, λίγο πλύσιμο, επισκευή στις διάφορες διαρροές και θα είναι πένα. Τώρα για σέλα κλπ τί να πω, είναι και αυτά στο πρόγραμμα.
στο μηχανακι απο τοτε που περασε στα χερια του αδερφου μου, δεν εχει πεσει ουτε μισο ευρω
για συντηρηση.. πολυ αμφιβαλω αν θα εχει αλλαξει λαδια ποτε του.. τα λαστιχα του ειναι τα ιδια
που του ειχα βαλει εγω τον φλεβαρη του 2018.. οι μπουκαλες εχουν φτυσει ολα τους τα υγρα,
το μοτερ σταζει λαδια απο παντου, το μηχανακι δεν εχει πλυθει ποτε, και αυτη τη περιοδο εχει
καψει καρβουνακια στη μιζα, και εχει κανα 2μηνο-3μηνο που τη βαζει μπροστα τσουλητη..
και μιλαμε τωρα για το μοναδικο και καθημερινο μεσο μετακινησης του ετσι?
πραγματικα απορω πως διαολο 6μιση χρονια στα χερια του, δουλευει ακομα....
Ρε συ, είναι ωραίο να είσαι συναισθηματικός.
Αλλά ξέρεις κάτι;
Δεν σε πείραξε που έγινε έτσι το μηχανάκι. Αλλά που θυμήθηκες τι είχες περάσει με αυτό.
Και άντε, δεν το χάριζες στον αδερφό σου, αλλά το πούλαγες σε μερακλή που το είχε στην πένα, τι θα άλλαζε;
On the other hand, που λένε και στο χωριό μου, αν έβλεπα παλιό μου μηχανάκι με τέτοια δισκόπλακα, δεν ξέρω κι εγώ μέχρι που θα έφτανα. :lol:
Οι λεκέδες στον δρόμο δικοί του είναι?
ναι!!
Δυστυχώς μοτοσυκλέτα καθημερινής χρήσης είναι δύσκολο να την κρατήσεις σε καλή κατάσταση αφενός, αφετέρου δεν υπάρχει χρόνος να την ακινητοποίησεις και να την φτιάξεις όπως πρέπει. Οπότε περνάει σε μια κατάσταση, βάζω βενζίνη και αφού παίρνει μπρος δεν ασχολούμαι.
Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πετύχεις βροχερή μέρα, να μην πας σε μέρος με γάτες, να μην την κάψει ο ήλιος και άλλα όμορφα πράγματα.
Βλέπω πολλές φθορές να είναι καθαρά λόγω παλαιότητας. Δεν έχει κάτι τραγικό, λίγο πλύσιμο, επισκευή στις διάφορες διαρροές και θα είναι πένα. Τώρα για σέλα κλπ τί να πω, είναι και αυτά στο πρόγραμμα.
κι εμενα καθημερινο μου μεσο ηταν αλλα το διατηρουσα σε αψογη κατασταση...
δεν ειναι θεμα ελλειψης χρονου, απλα ο αδερφος μου ειναι και λιγο σιδεροφαγος, κι επισης
ποτε δεν διεθεσε λεφτα για να συντηρησει οχημα που ηταν στη κατοχη του... ειχε (και εχει)
αλλες προτεραιοτητες οπως η καλοπεραση του πχ.. απλα δεν τον νοιαζει..
ειναι της λογικης "αφου περνει μπρος και τσουλαει, μια χαρα ειμαστε"
εν το μεταξυ οι φωτο κρυβουν μπολικα... αμα το δεις ζωντανο μπροστα σου ειναι χειροτερα..
δεν σωζεται μονο με ενα πλυσιμο κι επισκευη τις διαρροες, θελει αρκετα ακομα για να
ξαναγινει μηχανακι
Ρε συ, είναι ωραίο να είσαι συναισθηματικός.
Αλλά ξέρεις κάτι;
Δεν σε πείραξε που έγινε έτσι το μηχανάκι. Αλλά που θυμήθηκες τι είχες περάσει με αυτό.
Και άντε, δεν το χάριζες στον αδερφό σου, αλλά το πούλαγες σε μερακλή που το είχε στην πένα, τι θα άλλαζε;
On the other hand, που λένε και στο χωριό μου, αν έβλεπα παλιό μου μηχανάκι με τέτοια δισκόπλακα, δεν ξέρω κι εγώ μέχρι που θα έφτανα. :lol:
παντως για δισκοπλακα μαργαριτα, και εξατμιση, τα εδωσε τα λεφτα, γιατι πανω απ'ολα η μοστρα... :lol:
Ωπ τώρα είδα ότι έγραψες ότι έχει τα λάστιχα του 2018 :eek:
Εδώ υπάρχει θέμα μεγάλο. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι;
οπως?? να του χαρισω ενα ζευγαρι? αυτο δεν παιζει με τη καμια, δε θα πληρωνω εγω
την αναβλητικοτητα και τη τσιγκουνια του... εχω 4 (ολογραφως: ΤΕΣΣΕΡΑ) χρονια που
του λεω οτι πρεπει να αλλαξει λαστιχα.. πλεον αυτα εχουν σαπισει και αρχιζουν να ανοιγουν
σιγα σιγα.. ε, δε προκειται να τα αλλαξει αν δε φαει τα μουτρα του πρωτα, δε νιωθει..
το αμαξι του (πρωην δικο μου κι αυτο, του 2000 μοντελο, το ειχα δωσει στον γερο μου
οταν πηρα αυτο που εχω τωρα, και του το "εφαγε" ο αδερφος μου οταν ξεμεινε απο αμαξι)
αναγκαστηκε να το αποσυρει και να το δωσει για ανακυκλωση επειδη αφησε το μοτερ χωρις
λαδια και το εκαψε, και ηταν "ασυμφορο" να το φτιαξει.. φυσικα σε κατασταση αποσυνθεσης
κι εκεινο..
Να κάνει τι, ρε συ; δεν φτάνει που του το χάρισε, να του βάλει και λάστιχα; άμα ο άλλος δεν νιώθει....
Μου έβαλε δίσκο μαργαρίτα και "εξάτμα να ακούγεται το αργαλείο να ΄ουμε" αλλά για την ασφάλειά του δεν σκοτίζεται, όπως φαίνεται.....
Σημ.: με πρόλαβες, Mike.....
οπως?? να του χαρισω ενα ζευγαρι? αυτο δεν παιζει με τη καμια, δε θα πληρωνω εγω
την αναβλητικοτητα και τη τσιγκουνια του... εχω 4 (ολογραφως: ΤΕΣΣΕΡΑ) χρονια που
του λεω οτι πρεπει να αλλαξει λαστιχα.. πλεον αυτα εχουν σαπισει και αρχιζουν να ανοιγουν
σιγα σιγα.. ε, δε προκειται να τα αλλαξει αν δε φαει τα μουτρα του πρωτα, δε νιωθει..
το αμαξι του (πρωην δικο μου κι αυτο, του 2000 μοντελο, το ειχα δωσει στον γερο μου
οταν πηρα αυτο που εχω τωρα, και του το "εφαγε" ο αδερφος μου οταν ξεμεινε απο αμαξι)
αναγκαστηκε να το αποσυρει και να το δωσει για ανακυκλωση επειδη αφησε το μοτερ χωρις
λαδια και το εκαψε, και ηταν "ασυμφορο" να το φτιαξει.. φυσικα σε κατασταση αποσυνθεσης
κι εκεινο..
Αυτός δεν έχει καβούρια στις τσέπες, αλιγάτορες έχει....
Από την άλλη, δεν ξέρουμε κιόλας αν τα φέρνει δύσκολα βόλτα ξέρω γω, διότι υπήρξε μακρά περίοδος (που δεν θέλω πλέον να θυμάμαι) που παρακαλούσα να μου χαρίσουν αλυσίδες, ελαστικά που έβγαζαν από άλλες μοτό στα συνεργεία....
harris_x
04/03/2025, 19:17
Γιατι ασχολείσαι ρε Μικε;
Του το έδωσες;
Τέλος.
Στο όνομα σου να μην είναι μόνο και κατα τα άλλα ενήλικας είναι
Mechanical Sympathy
Mechanical sympathy is when you use a tool or system with an understanding of how it operates best.
"You don't have to be an engineer to be be a racing driver, but you do have to have Mechanical Sympathy." Jackie Stewart, racing driver
Δλδ όταν το έδωσες δεν φαντάζοσουν ότι θα καταλήξει έτσι;
Δλδ όταν το έδωσες δεν φαντάζοσουν ότι θα καταλήξει έτσι;
ηξερα οτι δε θα ειναι και τοοοοσο σχολαστικος με τη συντηρηση του στο βαθμο που
ημουν εγω, αλλα σε καμια περιπτωση δε φανταζομουν οτι θα το αφησει να ρημαξει ετσι..
απο τα χερια του εχουν περασει ολα κι ολα 3 μηχανακια. ενα max 100 που επισης του ειχα
χαρισει εγω, ενα innova που ειχε αγορασει ο ιδιος, και το yamaha.. τα αλλα δυο τα ειχε στη
πενα, μεχρι που τα κλεψανε, το δε innova ηταν μπιμπελο, απο τα ομορφοτερα που ειχα δει.
αυτα δε προλαβε να τα ρημαξει.
το yamaha περιηλθε σε αυτη τη κατασταση τη τελευταια 3ετια... στη φωτο παρακατω ηταν ηδη
σχεδον 3 χρονια στη κατοχη του, και ηταν η εποχη που ειχα τρακαρει το cbf και περιμενα την
αποζημιωση για να παρω αλλο, οποτε μετακινομουν και βολταρα με το yamaha..
φαινεται ξεκαθαρα οτι ακομα ηταν οχι σε αριστη μεν, αλλα σε αρκετα καλη κατασταση τοτε..
460459
taisteal
05/03/2025, 04:44
Πρόσφατα είδα το παλιό μου τενεκέ σε σελίδα στα σοσιαλ σε απαράδεκτη κατάσταση.
Το τι αγάπη και χρήμα είχα ρίξει δεν περιγράφεται,αλλά και πολλά ταξίδια κτλ.
Έρωτας.
Αλλά δεν με χάλασε καθόλου,ήταν σαν να βλέπεις μια πρώην σχέση που ήταν ωραία όσο κράτησε και ήρθε το τέλος όταν έπρεπε.
That's it.
Μην χαλιέσαι με τέτοια πράγματα και ασχολήσου με την καινούργια σου ;)
Ναι αλλά κανένας κλέφτης δεν θα συγκινηθεί απο αυτό!:)
doctoras
06/03/2025, 13:11
Αν δεν έχει φάει κάνα σουτι το πλαίσιο και αν δεν έχει ρημάξει το μοτέρ μαζεύεται εύκολα αν θες να το πάρεις πίσω
Lioulios
06/03/2025, 18:00
Μικε , τοτε και εσυ ησουν σε καλη κατασταση .
...περνανε τα χρονια φιλε ...
Αν δεν έχει φάει κάνα σουτι το πλαίσιο και αν δεν έχει ρημάξει το μοτέρ μαζεύεται εύκολα αν θες να το πάρεις πίσω
μπαααα, για να το παρω πισω, δεεενν... με λιγοτερα λεφτα απ'οσα θελει να φτιαχτει, παιρνω ιδιο σε αριστη κατασταση.. :D
Μικε , τοτε και εσυ ησουν σε καλη κατασταση .
...περνανε τα χρονια φιλε ...
δε ξερω για σενα, αλλα εγω ακομα ειμαι σε αριστη κατασταση, και κουκλι ζωγραφιστο..
αν εξαιρεσεις τη πρεσβυωπια.....
....και το ζαχαρο...
....και τη χοληστερινη....
....και τη πιεση.....
....και κατι πλευρα που 'χα σπασει...
....και λιγο τα γονατα....
...και η μεση...
...και κατι κιλακια που εβαλα τελευταια....
:lol: :lol: :p
thunder ace
06/03/2025, 18:33
....και το ζαχαρο...
....και τη πιεση.....
...και η μεση...
:lol: :lol: :p[/QUOTE]
Σε άριστη κατάσταση.
Απλά εμείς δενόμαστε με τις μοτοσυκλέτες,ο αδερφός σου όχι.Έχω γνωστους που κάνουν τα ίδια στα οχήματά τους,γι αυτους είναι ένα μάτσο σιδερα με ρόδες.Και μη νομιζεις εχω νιωσει ακριβως το ιδιο με σενα για μηχανακια συγγενων μου που τα ειχα για λιγο κι αυτοι στο τελος τα παρατησαν,οποτε καταλαβαινω πως αισθανεσαι εσυ που ηταν και δικο σου.
o_gavros
08/03/2025, 04:53
....και το ζαχαρο...
....και τη πιεση.....
...και η μεση...
:lol: :lol: :p
Σε άριστη κατάσταση.
...από γιατρό
Δεν θα έδινα ή θα πουλούσα ποτέ μοτοσυκλέτα μου ή παπάκι μου σε κανέναν.
Έχω δεθεί τόσο πολύ με τα σίδερα που θεωρούμαι πλέον ψυχαναγκαστικός.
Ακριβώς για να μην βλέπω τέτοιες εικόνες...
UPDATE:
Ηρθε χθες βραδυ ο αδερφος μου, και μου λεει:
"να σε ρωτησω, τωρα που κατεβαινα απο Σχιστο, το μηχανακι εκανε ενα τσαφ, εβγαλε ασπρο
ντουμανι απ'την εξατμιση, εσβησε, και δε παιρνει μπροστα με τιποτα.. το μοτερ γυρναει μεν,
αλλα δεν εχει συμπιεση καθολου, σα να εχει σπασει πιστονι η ελατηριο....
λες να εχει σχεση το οτι την εβαζα μπροστα σπρωχτη* τοσο καιρο???"
*(καθε μερα, 6-7 φορες τη μερα, ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ, επειδη δεν ειχε μιζα..)
νταξ, το μηχανακι ειναι κι επισημως πλεον νεκρο... :(
επειδη βαριονταν να κατσει ουτε 10 λεπτα να βγαλει τη μιζα (τοσο θελει, το εχω κανει), και επισης
τσιγκουνευονταν να δωσει 30€ να τη φτιαξει, προτιμουσε να του πεφτει η γλωσσα να τη σπρωχνει
καθε φορα, και πιθανων απο αυτο προκαλεσε ζημια αξιας πολυ πανω απ'το 10πλασιο της αρχικης...
ας προσεχε..
(λες ρε πστμ σαν κατι να με ετρωγε να ανοιξω αυτο το θεμα...)
UPDATE:
"να σε ρωτησω, τωρα που κατεβαινα απο Σχιστο, το μηχανακι εκανε ενα τσαφ, εβγαλε ασπρο
ντουμανι απ'την εξατμιση, εσβησε, και δε παιρνει μπροστα με τιποτα.. το μοτερ γυρναει μεν,
επειδη βαριονταν να κατσει ουτε 10 λεπτα να βγαλει τη μιζα (τοσο θελει, το εχω κανει), και επισης
τσιγκουνευονταν να δωσει 30€ να τη φτιαξει, προτιμουσε να του πεφτει η γλωσσα να τη σπρωχνει
καθε φορα, και πιθανων απο αυτο προκαλεσε ζημια αξιας πολυ πανω απ'το 10πλασιο της αρχικης...
ας προσεχε..
Ακόμα όμως δεν μου απάντησες αυτό που ρώτησα... Έχει σημασία, δεν νομίζεις;
Ακόμα όμως δεν μου απάντησες αυτό που ρώτησα... Έχει σημασία, δεν νομίζεις;
τι με ρωτησες? δεν ειδα καποιο σχολιο σου που να με ρωτας κατι, εκτος κι αν εννοεις τη παρατηρηση που
εκανες εδω:
Αυτός δεν έχει καβούρια στις τσέπες, αλιγάτορες έχει....
Από την άλλη, δεν ξέρουμε κιόλας αν τα φέρνει δύσκολα βόλτα ξέρω γω, διότι υπήρξε μακρά περίοδος (που δεν θέλω πλέον να θυμάμαι) που παρακαλούσα να μου χαρίσουν αλυσίδες, ελαστικά που έβγαζαν από άλλες μοτό στα συνεργεία....
σε αυτη τη περιπτωση, ΟΧΙ, δεν ισχυει κατι τετοιο.. εχει τη δουλεια του, βγαζει κοντα 9 κατομπαλα το μηνα,
και αρκετα συχνα ξεπερναει το χιλιαρικο αμα χρειαστει να δουλεψει κανα σαββατο η να κανει καμια υπερωρια,
απλα εχει αλλες "προτεραιοτητες"...
Το δευτερόλεπτο που φεύγει ένα όχημα από τα χέρια μου δε με νοιάζει ακόμα κι αν καταλήξει στη χωματερή. Γιατί ασχολείστε; Πολύς ελεύθερος χρόνος; :D
thunder ace
08/03/2025, 17:19
Έχω έναν (ας το πούμε έτσι)κανόνα στην ζωή μου:
Προσέχω , ενδιαφέρομαι,κλπ κάτι, ΟΣΟ το χρησιμοποιώ και μου κάνει την δουλειά μου.
Όταν τελειώσει η χρήση του ειτε γιατί το πούλησα, είτε γιατί πλέον πάλιωσε ,χάλασε...τότε δεν υπάρχει για μένα.
Δενομαι μόνο με ανθρώπινες υπάρξεις.
Θα σας δώσω ένα παράδειγμα:
Κάπου γύρω αρχές 90 αγόρασα ένα Arai κοντά 80.000 δρχ(σχεδόν ένα μηνιατικο,πράγμα πρωτόγνωρο για εκείνα τα χρόνια)
Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο το πρόσεξα,το περιποιουμουνα και φυσικά δεν το έδινα ούτε καν να το κρατήσει κάποιος.
Αφού πέρασαν τα χρόνια και έγινε τελικά Κουβάς,μια μέρα λέω στη γυναίκα μου πάω στο σκουπιδοτενεκέ να πετάξω το κράνος ,έχει τίποτα άλλο για πέταμα!!!!!!.
Η γυναίκα μου τρελάθηκε.
Εσύ θα πετάξεις το Arai σου;;;;;;;!!!!!!!!!!!!
Φυσικά και το πέταξα.
Λοιπόν boys: όλα είναι για να τα χρησιμοποιουμε και μόνο για όσο τα έχουμε.
Μόνο για ανθρώπους θα στεναχωρηθω
Το δευτερόλεπτο που φεύγει ένα όχημα από τα χέρια μου δε με νοιάζει ακόμα κι αν καταλήξει στη χωματερή. Γιατί ασχολείστε; Πολύς ελεύθερος χρόνος; :D
Αναμνήσεις προφανως.Δεν ειναι πλυντηριο η μηχανη ρε μαν(εκτος κι αν ειναι Honda)
αν έχεις πάρει λεφτά, αν το εχεις χαρίσει σε ενοχλεί λιγο αλλα δεν παυει να εισαι μαλακας που το χάρισες και δεν το πούλησες.
θεωρεί μεσα του ο Μικες οτι το χαρισε οποτε έπρεπε ο αλλος να το προσέχει λιγάκι.
(δεν εδωσες λεφτα για να το παρεις? ε φρόντιζε το λιγο ) και εδω ειναι το λαθος.
αν έχεις πάρει λεφτά, αν το εχεις χαρίσει σε ενοχλεί λιγο αλλα δεν παυει να εισαι μαλακας που το χάρισες και δεν το πούλησες.
θεωρεί μεσα του ο Μικες οτι το χαρισε οποτε έπρεπε ο αλλος να το προσέχει λιγάκι.
(δεν εδωσες λεφτα για να το παρεις? ε φρόντιζε το λιγο ) και εδω ειναι το λαθος.
Το αυτό ακριβώς είναι που τον τσούζει.....
Από την άλλη, είναι η 2η φορά που γίνεται, θα έπρεπε να το είχε νιώσει. Δις μλκς βγήκε και τον πονάει ακόμα πιο πολύ :(
Προφανώς αφού του χαρίστηκε δεν το πονάει. Αν του είχε γίνει η σούφρα "να" για να το αγοράσει θα το πρόσεχε περισσότερο.
Όμως καλέ μου Μικέ έφυγε από τα χέρια σου εκείνη την ημέρα που το χάρισες. Απλά έφυγε.
harris_x
08/03/2025, 21:01
Αυτο ακριβώς!
νταξ ρε παιδια, δεν επεσα και σε μαυρη καταθλιψη λες και με παρατησε γκομενα που ημουν καψουρης,
και βασικα ουτε και πολυστεναχωριεμαι κιολας, στο πισω μερος του μυαλου μου το περιμενα οτι θα ερθει
αυτη η στιγμη..
νταξ μια θλιψη με πιανει οταν το βλεπω, θυμουμενος τι περασαμε μαζι, καθως απο αυτο εχω τις περισσοτερες
και καλυτερες αναμνησεις απ'οσα αλλα μηχανακια ειχα ποτε, αλλα δε σκαω κιολας..
απλα το μυαλο μου δεν μπορει να διανοηθει οτι υπαρχει ανθρωπος που ειναι ικανος να αφησει οχημα να
ρημαξει ετσι.. και μιλαμε για εργαλειο πραγματικα ασπαστο ετσι? οσο ηταν στα χερια μου, δουλευε ταξιδι
1000 στροφες πριν τον κοφτη, και 11 χρονια και 95000 χλμ δεν εκανε κιχ!!
(πλην του γνωστου θεματος με τα λαστιχακια του πολυαισθητηρα στον ψεκασμο, που η γιαμαχα
ευρωπης σε αναγκαζε να αλλαξεις ΟΛΟΚΛΗΡΟ το σωμα)
το θεμα το ανοιξα κυριως για να σας δειξω πως μπορει να καταντησει ενα τοσο ηρωικο και ασπαστο εργαλειο,
στα λαθος χερια..
μετα απο αυτο, ειμαι πλεον βεβαιος πως ο αδερφος μου ειναι ικανος να διαλυσει ακομα και hyundai accent η toyota corolla 101..
σε μοτοσυκλετες ειναι πιο σπανιο το παρατημα γιατι υπαρχει συνηθως μια ιδιαιτερη σχεση με τον αναβατη
σε αυτοκινητα εχετε παρατηρησει τα γυναικεια;
οχι απεξω γιατι αυτο ειναι θεμα ικανοτητας οδηγησης αλλα τα εσωτερικα που συνηθως ειναι χωματερες
σε μοτοσυκλετες ειναι πιο σπανιο το παρατημα γιατι υπαρχει συνηθως μια ιδιαιτερη σχεση με τον αναβατη
οχι απεξω γιατι αυτο ειναι θεμα ικανοτητας οδηγησης αλλα τα εσωτερικα που συνηθως ειναι χωματερες
Αυτό ξαναπέστο....πρέπει να δεις το yaris της γυναίκας μου.....:cry:
:bawl:
Τα οχήματά μου προσέχονται και διατηρούνται σαν καινούρια όσο είναι υπό την ευθύνη μου. Μετά από αυτό, don't know, don't care.
PaNick67
09/03/2025, 10:15
απλα το μυαλο μου δεν μπορει να διανοηθει οτι υπαρχει ανθρωπος που ειναι ικανος να αφησει οχημα να
ρημαξει ετσι.
Αν του το χάρισες ή αν το έδωσες με μια συμβολική τιμή, είναι λογικό για εμένα.
Οι άνθρωποι δεν εκτιμούν πράγματα που δεν ζοριστηκαν να αποκτήσουν.
Ή ίσως επειδή του κλέψανε ένα που πρόσεχε να αποφάσισε να μην νοιαστεί ξανά.
Προσωπικά δεν με ένοιαξε ποτέ το μετά στα οχήματα που είχα, μόνο το τώρα.
o_gavros
09/03/2025, 10:34
Μικέ με το μπαρδο,δε θέλω να σε κακισω, αλλά εμένα μου έκανε πολύ κριντζυ όλο αυτό το "ξεκατινιασμα" προς τον αδερφό σου, ακριβώς γιατί μιλάς για κάποιον της οικογένειας σου φίλε.
Δε διαφωνώ πουθενά με τα όσα λες για το πώς μπορεί να είναι σιδεροφαγος ή στογκιωνητου ή οτιδήποτε,αυτά τα ξέρεις εσύ άλλωστε, απλά με ξένισε το σε δημόσιο βήμα σκατωμα.
Ξαναλέω, απλά σου εκφράζω τη σκέψη μου για την προσέγγιση σου.
peterTHErider
09/03/2025, 11:17
Αν του το χάρισες ή αν το έδωσες με μια συμβολική τιμή, είναι λογικό για εμένα.
Οι άνθρωποι δεν εκτιμούν πράγματα που δεν ζοριστηκαν να αποκτήσουν.
Ή ίσως επειδή του κλέψανε ένα που πρόσεχε να αποφάσισε να μην νοιαστεί ξανά.
Προσωπικά δεν με ένοιαξε ποτέ το μετά στα οχήματα που είχα, μόνο το τώρα.
:beer::beer:
Πολύ γενικό και αόριστο το '' Οι άνθρωποι δεν εκτιμούν πράγματα που δεν ζοριστηκαν να αποκτήσουν.''
Το ΧΤ μου το είχα πληρώσει και το είχα ρημάδι,το TDM το πήρα δωρεάν από τον πατέρα μου και το προσέχω όσο μπορώ.
Όχι γιατί είναι του πατέρα μου αλλά γιατί έτσι νιώθω,κάποτε η κατάσταση ήταν μίζα-κόφτης ότι όχημα και να είχα,πέρα από την προδιάθεση για τσαπατσουλιά
υπάρχουν πολλές συνθήκες-καταστάσεις που ωθούν κάποιον να κάνει ότι κάνει.
Στα του θέματος, μια χαρά το βλέπω το μοτοσυκλετάκι :wave2:
motojojo
09/03/2025, 12:29
Ούτε το ζόρι της απόκτησης ισχύει, παραδείγματα πάμπολλα.
Δεν πήραν όλοι τζαμπα τα χρεπια που κυκλοφορουν.
PaNick67
10/03/2025, 08:03
Πολύ γενικό και αόριστο το '' Οι άνθρωποι δεν εκτιμούν πράγματα που δεν ζοριστηκαν να αποκτήσουν.''
Το ΧΤ μου το είχα πληρώσει και το είχα ρημάδι,το TDM το πήρα δωρεάν από τον πατέρα μου και το προσέχω όσο μπορώ.
Όχι γιατί είναι του πατέρα μου αλλά γιατί έτσι νιώθω,κάποτε η κατάσταση ήταν μίζα-κόφτης ότι όχημα και να είχα,πέρα από την προδιάθεση για τσαπατσουλιά
υπάρχουν πολλές συνθήκες-καταστάσεις που ωθούν κάποιον να κάνει ότι κάνει.
Εσυ μιλας για εσενα, εγω αναφερομαι στους "πολλους" οχι σε "ολους".
Ειναι γενικο και αοριστο γιατι δεν αφορα μονο οχηματα, αλλα και τοστιερες πχ, βιβλια, δισκους μουσικης ή εργαλεια. Τοτε ειναι ακομα χειροτερο γιατι συνηθως δε τους τα χαριζεις, τα δανειζεις.
Άσχετο με το θέμα, αλλά κάπου διάβασα πως οι πιο βρώμικες τουαλέτες σε μαγαζιά είναι οι γυναικείες και όχι οι ανδρικές.
Edit
Το thread του Μικέ κάποιοι δεν το έχετε δει με την οπτική που του αρμόζει.
Κάποιοι άλλοι πιάσαμε το νόημα.
SeniorCanardo
10/03/2025, 10:10
UPDATE:
ας προσεχε..
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει, ποια μηχανικά μέρη καταπονούνται βάζοντας το σμπρωχτό ("σκαστό" το λέγαμε εμείς μικροί) και ποια η διαφορά αν το βάλεις μπροστά με μίζα ή μανιβέλα αν υπάρχει;
Ειδικά σε τέτοιο βαθμό καταπόνηση, που να προκαλέσει απώλεια συμπίεσης;
It doesn't make sense to me!