View Full Version : set τσιμουχεσ κ ξιστρες για bandit 650s abs 2008
billpapas
06/03/2025, 15:46
καλησπερα στην ομαδα. Αλλαξα σετ τσιμουχες κ ξιστρες πριν 1,5 χρονια κ παρατηρησα σημερα οτι αρχιζουν κ μου κανουν μικρα σκισίματα οι ξύστρες.Τα χλμ πολυ λιγα μεσα σ αυτο το διάστημα που τις αλλαξα κ εβαλα κ τις γνήσιες suzuki . Kαθε ποτε τις αλλαζουμε περιπου; Εγω πιστευω οτι αυτες ηταν στο ραφι πολλα χρονια αλιως δεν μπορω να δοσω αλλη εξήγηση. Τι λετε;
Kickstart
07/03/2025, 07:11
καλημέρα, το μηχανάκι ειναι βαρύ, πολύ βαρύ. Αν δεν κάνεις χλμ και το έχεις συνέχεια στον πλαγιοστάτη μπορεί να συμβεί σε σύντομο διάστημα (τόσο όσο λες) αν δεν κινείται ξεραίνονται ειδικά αν το έχεις σε ανοικτό ή εξωτερικό χώρο.
strokt up
07/03/2025, 16:49
Καλησπέρα. Στο δικό μου δεν είχαν σκάσει ποτέ οι τσιμούχες ενώ οι γνήσιες ξύστρες ήταν σκασμένες από τις 19.000 που το πήρα στα χέρια μου μέχρι τις 48.000 που το έδωσα. Στην δική σου περίπτωση πάντως εικάζω ότι ευθύνεται κάποιο χημικό από πλυντήριο ή η έκθεση στις καιρικές συνθήκες. Η ακινησία επίσης δεν βοηθάει ιδιαίτερα κανένα λαστιχένιο μέρος της μοτοσυκλέτας.
Στο δικό μου, μοντελο 2006 με 90.000 χλμ δεν έχουν σκάσει ακόμα