View Full Version : 1ο Official Track Day Moto.GR 2025 Κουβεντούλα - Σχόλια, Ερωτήσεις & Μεθεόρτια
Αν δουλεύει το κουκουνάρι, θα έρθω. :smokin:
Αν δουλεύει το κουκουνάρι, θα έρθω. :smokin:
:beer: ε ναι ρεεεε
grinderx
18/03/2025, 13:16
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Το περίμενα πως και τι! :D
Chrissmr
18/03/2025, 13:32
Αντε να δούμε και ένα track day με οργάνωση!
Παίδες θα γίνει πολύ ωραία φάση...αν μαζευτούμε θα περάσουμε όλοι γαμω...αρχάριοι και μη.. :beer:
Έχετε στο νου σας όλοι πρέπει οι συμμετοχες να έχουν κλείσει μέχρι τις 5 Απριλίου για να καπαρώσουμε την μέρα κομπλε και μέχρι τις 15 πρέπει να έχουμε κλείσει και με τα λεφτά..
Για τον εξοπλισμό..
Όποιος θέλει να νοικιάσει θα χρειαστεί να μου γραφει και μέγεθος έστω από μπουφάν..
Πχ 52-54 -56 κλπ η Μ - L για να έχουμε μπούσουλα..
Και όσοι θέλουν και μποτες νούμερο.
sanctusan
18/03/2025, 16:59
Μπότες κάνουν και οι τουριστικές φαντάζομαι. Σωστά;
Αρκεί να είναι δερμάτινες..
motojojo
18/03/2025, 17:50
Αν δεν προκύψει κάτι σοβαρό με το μοτοσακό ΜΕΣΑ! :a8:
Αν κατάλαβα καλά θα είμαστε μεταξυ μας, χωρίς εξωσχολικούς, σωστά;
panos_zip
18/03/2025, 18:45
Σας έχω χαλαρά
:smokin:
harris_x
18/03/2025, 19:11
Αν δεν προκύψει κάτι σοβαρό με το μοτοσακό ΜΕΣΑ! :a8:
Αν κατάλαβα καλά θα είμαστε μεταξυ μας, χωρίς εξωσχολικούς, σωστά;
ναι σωστά :D
harris_x
18/03/2025, 19:12
Παρακαλώ όσοι έχετε δηλώσει συμμετοχή και χρειάζεστε εξοπλισμό, κάντε ένα edit και συμπληρώστε:
Μέγεθος έστω από μπουφάν π.χ. 52-54-56 κ.λπ. ή Μ - L, για να έχουμε μπούσουλα.
Και νούμερο για τις μποτες.
harris_x
18/03/2025, 19:13
Σας έχω χαλαρά
:vroum:
grinderx
18/03/2025, 19:33
Παρακαλώ όσοι έχετε δηλώσει συμμετοχή και χρειάζεστε εξοπλισμό, κάντε ένα edit και συμπληρώστε:
Μέγεθος έστω από μπουφάν π.χ. 52-54-56 κ.λπ. ή Μ - L, για να έχουμε μπούσουλα.
Και νούμερο για τις μποτες.
Done (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=164635&p=3244812&viewfull=1#post3244812)
Πάμε τώρα στα γενικά:
Ο Διαχωρισμός των γκρούπ θα γίνει από εμένα και το Χάρη ως εξής, και εδώ σας θέλω να είστε ειλικρινείς για να περάσουμε όλοι καλά και με ασφάλεια:
Αρχάριοι: ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ TRACKDAY Η ΚΑΝΕΝΑ :blush:
Ενδιάμεσοι: ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 2 ΕΩΣ 3 TRACKDAY :a013:
Προχωρημένοι: ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ :lol: :a21: :vroum:
Ασχετα με το ποσα TD εχει κανει καποιος, η ειλικρινεια ειναι αυτη που θα πρεπει να μας κανει να δηλωσουμε σε ποιο γκρουπ ανηκουμε.
Εγω πχ, κανω TD απο το 2000, εχω οικοπεδο στη Κ5 (δις αγορασμενο) και μπορω να σου πω με ακριβεια ποσα χαλικακια ειναι σκορπισμενα εκτος αγωνιστικης γραμμης.
Αν ομως αυτη τη στιγμη μου πεις να διαλεξω γκρουπ, σιγουρα θα πηγαινα στους αρχαριους. Τοσο αισθανομαι οτι μπορω να παω αυτη τη στιγμη, τοσο πιο καλα θα περασω χωρις να αγχωνομαι.
Το να παει καποιος στους αρχαριους, δεν ειναι ντροπη. Μη το βλεπετε εγωιστικα. Πατε να περασετε καλα και να γυρισετε ορθιοι οπως πηγατε.
ΑκαιΠΟΥστε (μια λεξη) οι πρωταρηδες ρωτατε. Δενκακο, ουτε θα ζητησετε δανεικα. Οτι νομιζετε οτι ξερετε, ξεχαστε το. Αλλο δρομος, αλλο πιστα,
Κοιταχτε να το διασκεδασετε.
Και τραβηξτε πολλες φωτογραφιες, κουλαδια, ε κουλαδια :lol:
Και μια συμβουλη (οσο ειναι αυτο εφικτο μιας και επηρεαζει το κοστος συμμετοχης)
ΒΑΛΤΕ ΟΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
Γιατι μπορει το Χ μελος να φερει και κανα φιλο ακομα, (και δυο και τρεις), και τα μεγαρα ΔΕΝ ειναι η πιστα που θα μπουν εΦτακοσες μηχανες μεσα και θα περασουν καλα.
Ειναι και θεμα ασφαλειας πανω απ'ολα
Nostradamus
18/03/2025, 19:54
Μηχανή που νοικιάζουμε ? :lol:
harris_x
18/03/2025, 19:55
Ασχετα με το ποσα TD εχει κανει καποιος, η ειλικρινεια ειναι αυτη που θα πρεπει να μας κανει να δηλωσουμε σε ποιο γκρουπ ανηκουμε.
Εγω πχ, κανω TD απο το 2000, εχω οικοπεδο στη Κ5 (δις αγορασμενο) και μπορω να σου πω με ακριβεια ποσα χαλικακια ειναι σκορπισμενα εκτος αγωνιστικης γραμμης.
Αν ομως αυτη τη στιγμη μου πεις να διαλεξω γκρουπ, σιγουρα θα πηγαινα στους αρχαριους. Τοσο αισθανομαι οτι μπορω να παω αυτη τη στιγμη, τοσο πιο καλα θα περασω χωρις να αγχωνομαι.
Το να παει καποιος στους αρχαριους, δεν ειναι ντροπη. Μη το βλεπετε εγωιστικα. Πατε να περασετε καλα και να γυρισετε ορθιοι οπως πηγατε.
ΑκαιΠΟΥστε (μια λεξη) οι πρωταρηδες ρωτατε. Δενκακο, ουτε θα ζητησετε δανεικα. Οτι νομιζετε οτι ξερετε, ξεχαστε το. Αλλο δρομος, αλλο πιστα,
Κοιταχτε να το διασκεδασετε.
Και τραβηξτε πολλες φωτογραφιες, κουλαδια, ε κουλαδια :lol:
+1350 (πω πω πωωωωω... είναι πολλά τα κ.εκ.... :tooth:)
harris_x
18/03/2025, 19:56
Μηχανή που νοικιάζουμε ? :lol:
δεχόμεθα και scooter :winka:
harris_x
18/03/2025, 19:57
Και μια συμβουλη (οσο ειναι αυτο εφικτο μιας και επηρεαζει το κοστος συμμετοχης)
ΒΑΛΤΕ ΟΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
Γιατι μπορει το Χ μελος να φερει και κανα φιλο ακομα, (και δυο και τρεις), και τα μεγαρα ΔΕΝ ειναι η πιστα που θα μπουν εΦτακοσες μηχανες μεσα και θα περασουν καλα.
Ειναι και θεμα ασφαλειας πανω απ'ολα
Έχουμε ένα όριο στο μυαλό μας αλλα πρώτα θα πρέπει να πιάσουμε το κάτω όριο για να γίνει το TD :lol:
Έχουμε ένα όριο στο μυαλό μας αλλα πρώτα θα πρέπει να πιάσουμε το κάτω όριο για να γίνει το TD :lol:
Θα το πιασετε. Το οργανωνετε σα παρεα για να μαζευτειτε και να περασετε καλα. Σιγουρα θα το πιασετε
(και το επομενο στις Σερρες ευχομαι, να ξαναβρεθουμε ρε γαμωτο)
RaGe_Raptor
18/03/2025, 20:09
να μαζευτείτε και να περάσετε τέλεια.
Άντε και στις Σέρρες. :beer:
harris_x
18/03/2025, 20:10
Θα το πιασετε. Το οργανωνετε σα παρεα για να μαζευτειτε και να περασετε καλα. Σιγουρα θα το πιασετε
Για να δούμε...
Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει η θέληση.
Αν βρεθεί και ο κόσμος, θα κάνουμε πολλα :D
E ναι ρε φίλε, από τότε έχω να πάω πάνω :sad:
harris_x
18/03/2025, 20:10
να μαζευτείτε και να περάσετε τέλεια.
Άντε και στις Σέρρες. :beer:
:beer::beer::beer:
διαβασα οτι μπορούμε να ερθουμε για κερκίδα ,υπάρχει χώρος επισκεπτων? αν ναι και χωρις να θελω να ενοχλήσω θα έρθω να σας δω
Κερκίδες στα μεγαρα δεν παιζουν:bawl:
Έχει όμως χώρο και φυσικά επισκέπτες δεχόμεθα αγαπητέ...απλά παρκάρεις το μοτο όπως θα μπεις αριστερά και είσαι τζετ...έλα μπες ρεεεε:beer:
Φιλο μας εκτος moto.gr μπορουμε να φερουμε ή καλυτερα να δουμε εμεις πρωτα ποσοι ειμαστε?
Έχει όμως χώρο και φυσικά επισκέπτες δεχόμεθα αγαπητέ...απλά παρκάρεις το μοτο όπως θα μπεις αριστερά και είσαι τζετ...έλα μπες ρεεεε:beer:
πλακα μου κάνεις?? ειμαι λιγο κουλος και θέλω ενα τοπι δερμα για να με ντυσετε
Έλα εσύ και θα γδαρουμε την πρώτη αγελάδα που θα βρούμε μπροστά μας:lol:
Μη μασάς απ το θέμα εμπειρίας....πάμε να περάσουμε όμορφα όχι να κάνουμε αγώνες...ειδικά οι πιο άπειροι στο θέμα πίστα θα το χαρούνε πολύ περισσότερο...παίζουν μεγέθη μεγάλα να ξέρεις 56-58-60..
Φιλο μας εκτος moto.gr μπορουμε να φερουμε ή καλυτερα να δουμε εμεις πρωτα ποσοι ειμαστε?
Άκου τι γίνεται...εννοείται μπορεί να έρθει απλά η θα δηλώσεις εσύ συμμετοχή για αυτόν η θα γραφτεί και απλά θα δηλώσει συμμετοχή για να μη χαθεί το κοντρόλ..απλά όπως είπαμε...ειλικρίνεια στο θέμα εμπειρία και να ναι σίγουρος..:beer:
Ιδανικά δε θα θελα να πάμε πάνω από 20 άτομα στο κάθε γκρουπ αλλά μη μασάτε πολύ πολύ θα φτιάξουμε 2 γκρουπ από κάποια κατηγορία αν μαζευτεί πολύς λαός...και θα γίνουν 15λεπτα τα σεσσιον αντί για 20...;)
Ενας επιπλεον λογος να μπεις πιστα ;)
Ενας επιπλεον λογος να μπεις πιστα ;)
+999
grinderx
19/03/2025, 11:45
Κι εγώ κουλός είμαι (νεούδη γαρ με τα μοτοσακό :p), αλλά γουστάρω τρελά τη φάση ;)
Kερκίδες υπήρχαν στα Μέγαρα, στο ύψος της Κ1. Εκτός και τις ξύλωσαν από τότε που έχω να πάω.
Kερκίδες υπήρχαν στα Μέγαρα, στο ύψος της Κ1. Εκτός και τις ξύλωσαν από τότε που έχω να πάω.
Δε τις λες και κερκίδες χωρίς καθίσματα κλπ αλλά ναι μπορείς να σταθείς εκει:lol:
harris_x
19/03/2025, 13:51
Δε τις λες και κερκίδες χωρίς καθίσματα κλπ αλλά ναι μπορείς να σταθείς εκει:lol:
μπορείς να καθίσεις, απλά δεν ξέρω κατα πόσο είναι ασφαλές πλέον γιατι ήταν ξύλινες.
Δεν θυμάμαι αν είχε καθίσματα ή τάβλες. Πάντως ήταν κερκίδες. Έχουν περάσει και 10+ χρόνια από τότε βέβαια.
Αυτές εδώ εννοώ.
460830
panos_zip
19/03/2025, 14:11
Έτσι είναι ακομα με τάβλες. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Είναι υπο διάλυση το κατώτερο ντεκ αλλά μαζεύει κόσμο κανονικά.
Vassilis
19/03/2025, 15:27
Απ' ότι έχω καταλάβει η πίστα δεν νοικιάζει γάντια. Αν δεν έχουμε δερμάτινα τι κάνουμε;
Θα μπορείς να μπεις με τα cordura θεωρώ αρκεί να μην έρθεις με τίποτα απλά γαντια χωρίς προστασίες...εκεί δεν...
Vassilis
19/03/2025, 18:20
Μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε μήπως; Μην φάμε πόρτα τελευταία στιγμή.
Μπορούμε να το επιβεβαιώσουμε μήπως; Μην φάμε πόρτα τελευταία στιγμή.
Ποια γαντια έχεις?
Vassilis
19/03/2025, 18:44
Τα Revit Mosca για φθινοπωρο και τα Striker 3 για καλοκαίρι
99% με τo striker 3 θα είσαι εντάξει...έχω μπει με αντίστοιχα γαντια Σέρρες..;)
basilis_k6
19/03/2025, 18:57
προοδευτικα ο ρυθμος, ειναι μεγαλη μερα μην βιαζεστε.
harris_x
19/03/2025, 19:12
ρε παλικάρια, θα έχουμε την πίστα για εμάς για όλη τη μέρα!
Όπως θέλουμε τα κανονίζουμε τα γκρουπ.
Θα μπορούσαν να είναι 2, 3 ή ακόμα και 4.
δεν υπάρχει λόγος για άγχος.
Παρακαλώ συμβουλές και προειδοποίησεις να λείπουν..το λέω τελείως φιλικά...δεν πάμε για αγώνες πάμε να περάσουμε καλά σε ασφαλες περιβάλλον..η πίστα κρατάει μια χαρά σε ρυθμούς αγωνιζόμενου πόσο μάλλον σε ρυθμό αρχάριου.. τα σχόλια με συμβουλές θα εξαφανίζονται..δε το λέω με κακή πρόθεση η ότι κάποιος το λέει άσχημα αλλά μπορεί να τρομάξει κόσμος άδικα η να κάνει κάποιο λάθος από λάθος πληροφορίες...:wave2:
Τα γκρουπ ανάλογα τον αριθμό των συμμετεχόντων θα φτιαχτούν ανάλογα για να περάσουν όλοι ωραία..:beer:
ratamahatta
19/03/2025, 19:19
Βρε ελάτε εσείς που το σκέφτεστε και θα δείτε ότι θα περάσουμε super
Προβατίνα θα έχει όμως για αναπλήρωση ενέργειας ή να φέρω από το σπίτι;;;
Τώρα και εσύ...το πας να σκάσει ο γαυρος από κανα πουρναρι με ψησταρια θερμοσίφωνα παραμασχαλα και το πρόβατο στην πλάτη.. :lol:
motojojo
19/03/2025, 19:24
Θα φάμε τη γελάδα που θα γδάρουν για τον airmav.
Θα φάμε τη γελάδα που θα γδάρουν για τον airmav.
Σωστοοοοο....Μπέργκερ και πριτζολες:lol:
CorpseAlive
19/03/2025, 19:40
Τώρα και εσύ...το πας να σκάσει ο γαυρος από κανα πουρναρι με ψησταρια θερμοσίφωνα παραμασχαλα και το πρόβατο στην πλάτη.. :lol:
Γαύρε Γαύρε είσαι εδώ ;
panos_zip
19/03/2025, 19:55
Ανέκαθεν, το τρακντέι ήταν συνδεδεμένο με γαριδομακαρονάδα στην Πάχη.
Τώρα αυτά που λέτε εσείς για μπιφτέκια και γουρουνοπούλες στα Μέγαρα πρωτη φορά τα ακούω
grinderx
19/03/2025, 19:59
:roflmao: :roflmao: :roflmao:
CorpseAlive
19/03/2025, 20:02
Ανέκαθεν, το τρακντέι ήταν συνδεδεμένο με γαριδομακαρονάδα στην Πάχη.
Τώρα αυτά που λέτε εσείς για μπιφτέκια και γουρουνοπούλες στα Μέγαρα πρωτη φορά τα ακούω
Αχού μωρέ η αννουλα θέλει γαριδούλες
grinderx
19/03/2025, 20:03
99% με τo striker 3 θα είσαι εντάξει...έχω μπει με αντίστοιχα γαντια Σέρρες..;)
Με αυτά εδώ (https://five-gloves.com/en/glove/tricks/): :hmm:
harris_x
19/03/2025, 20:03
Δε ξέρω τι λέτε, έχω παραγγελνα πιτογυρα :lol:
Μη με ρωτήσετε από πού, δε θυμάμαι :bawl:
panos_zip
19/03/2025, 20:10
Αχού μωρέ η αννουλα θέλει γαριδούλες
Είμεθα της παράδοσης! Τι να κανουμε;
Με αυτά εδώ (https://five-gloves.com/en/glove/tricks/): :hmm:
Είσαι λίγο όριο να μπεις...τι να σου πω έχω δει να μπαίνουν με τα πάντα γενικά συνήθως δε δίνουν πολύ σημασία αν έχει προστασίες το γάντι...κανονικά θέλει έστω βασικές προστασίες και δέρμα σε κάποια σημεία.
Εγώ καπως καπου καποτε θυμάμαι τρακντει με ψησταριά και καλαμάκια χοιρινά στο τελείωμα της μέρας και μπύρες...:cool:
grinderx
19/03/2025, 20:15
Είσαι λίγο όριο να μπεις...τι να σου πω έχω δει να μπαίνουν με τα πάντα γενικά συνήθως δε δίνουν πολύ σημασία αν έχει προστασίες το γάντι...κανονικά θέλει έστω βασικές προστασίες και δέρμα σε κάποια σημεία.
Ευχαριστώ
ratamahatta
19/03/2025, 20:32
Ισχύει, μπορούναν θέλουν οι επισκέπτες να φέρουν το κάτι τις , μια ψησταριά, κάνα παϊδάκι , ότι βρίσκεται πρόχειρο τέλος πάντων
@grinderx Έχω κάτι χειμωνιάτικα μέχρι τον καρπό με προστασίες και δέρμα στην παλάμη αν θες στα δανείζω.
grinderx
20/03/2025, 09:07
@grinderx Έχω κάτι χειμωνιάτικα μέχρι τον καρπό με προστασίες και δέρμα στην παλάμη αν θες στα δανείζω.
Ωωωωω, ευχαριστώ πολύ! Δέχομαι την προσφορά, εκτός αν αλλάξει κάτι :)
Ilias_83
20/03/2025, 14:31
Έχω μείνει αμήχανος, ωστόσο θα έρθω βόλτα να σας δω. Αν μέχρι αρχές Απρίλη έχω μηχανή θα δηλώσω στο δίπλα topic!
Πολλά συγχαρητήρια για τη διοργάνωση!
harris_x
20/03/2025, 14:48
Έχω μείνει αμήχανος, ωστόσο θα έρθω βόλτα να σας δω. Αν μέχρι αρχές Απρίλη έχω μηχανή θα δηλώσω στο δίπλα topic!
Πολλά συγχαρητήρια για τη διοργάνωση!
:beer:
Θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στη διοργάνωση βάση συμμετοχών θα ενημερώσει ο Χάρης το θρεντ των συμμετοχών δίπλα...:beer:
harris_x
20/03/2025, 15:02
οι αλλαγές που λέγαμε:
ΠΡΟΣΟΧΗ!!
Για να γίνει το ολοήμερo, λόγω του ότι έχουμε πέσει σε high season, θα πρέπει να είμαστε τουλάχιστον 50 άτομα.
Οι συμμετοχές (ναι, οι 50) πρέπει να έχουν κλείσει μεχρι τις 5/4/2025 αυστηρά έτσι ώστε να διαμορφωθεί το τελικό ποσό ανα συμμετοχή και το αργότερο μέχρι τις 15/4/2025 να έχουν μαζευτεί τα χρήματα ώστε να είμαστε όλοι σωστοί και ευτυχισμένοι. :D
Αν δεν καταφέρουμε αυτό, τότε θα πάμε σε άλλη λύση που όπως πιστεύουμε δεν θα αφήσει κάποιον ανικανοποίητο.
Πολλά μπράβο, μακαρι να πετύχει το εγχείρημα και σίγουρα θα περάσετε όμορφα!
Δυστυχώς η δουλεια και η απόσταση σχεδόν απαγορεύουν την συμμετοχή μου.
Η απορία μου είναι η εξής : εφόσον έχετε καταφέρει να μαζέψετε τις απαιτούμενες συμμετοχές, θα υπάρξουν διαθέσιμες κάποιες της τελευταίας στιγμής για κάποιον που ανέλπιστα θα μπορεί να συμμετέχει ή θα κλειδώσει ο αριθμός σε αυτόν της 5ης Απριλίου και να το ξεχάσω τελείως?
harris_x
20/03/2025, 15:30
Πολλά μπράβο, μακαρι να πετύχει το εγχείρημα και σίγουρα θα περάσετε όμορφα!
Δυστυχώς η δουλεια και η απόσταση σχεδόν απαγορεύουν την συμμετοχή μου.
Η απορία μου είναι η εξής : εφόσον έχετε καταφέρει να μαζέψετε τις απαιτούμενες συμμετοχές, θα υπάρξουν διαθέσιμες κάποιες της τελευταίας στιγμής για κάποιον που ανέλπιστα θα μπορεί να συμμετέχει ή θα κλειδώσει ο αριθμός σε αυτόν της 5ης Απριλίου και να το ξεχάσω τελείως?
Κοίτα, για τα Μέγαρα οριακός αριθμός είναι το 60-70.
Οπότε θεωρώ ότι όχι, για παραπάνω δεν θα υπάρχει πρόβλημα.
Το 50 είναι αυτό που θα πρέπει να κλειδώσει για να πληρωθεί η πίστα και να γίνει το TD.
Αν φτάσουμε τον αριθμό τότε ναι μπορούν να έρθουν όσοι θέλουν και μετά....αν μέχρι τις 5 του μηνα δε φτάσουμε έστω τις 50 υπάρχει εναλλακτική αλλά έχει ταβάνι συμμετοχών τις 25 με 30 και δε θα είναι όλο το τρακντει δικό μας..όπως και να χει στις 5 του μηνα θα ξέρουμε και θα ανακοινωθεί η τελικη μορφή που θα πάρει το όλο εγχείρημα...δυστυχώς λόγο της εποχής έπρεπε να μπει ο αριθμός 50 το λιγότερο όσο και αν το παλέψαμε.. :wave2:
ratamahatta
20/03/2025, 18:18
Φυσικό μου ακούγεται σαν minimum αριθμός συμμετοχών το 50
Μακάρι να μαζευτούμε και να περάσουμε καλά, εγώ ήδη κανονίζω το ρεπό για την συγκεκριμένη ημερομηνία
harris_x
20/03/2025, 18:44
Φυσικό μου ακούγεται σαν minimum αριθμός συμμετοχών το 50
Μακάρι να μαζευτούμε και να περάσουμε καλά, εγώ ήδη κανονίζω το ρεπό για την συγκεκριμένη ημερομηνία
Ναι μωρέ, μια χαρά είναι το νούμερο, απλώς αν είμασταν εκτός σεζόν θα έβγαινε και με τα μισά άτομα.
Vassilis
21/03/2025, 13:01
Για πειτε οι εμπειροι, μαμα τακακια και υγρα την παλευουν με συνεχομενους "γρηγορους" γυρους και με οσο το δυνατον πιο σωστο φρεναρισμα ή καλυτερα 3 γρηγορους, 1-2 χαλαρους κ.ο.κ;
harris_x
21/03/2025, 13:02
Για πειτε οι εμπειροι, μαμα τακακια και υγρα την παλευουν με συνεχομενους "γρηγορους" γυρους και με οσο το δυνατον πιο σωστο φρεναρισμα ή καλυτερα 3 γρηγορους, 1-2 χαλαρους κ.ο.κ;
:bawl:
όταν φτάσεις σε επίπεδο αγωνιζόμενου, ξαναρώτα. :winka:
Vassilis
21/03/2025, 13:05
Καλα πες εσυ και ασε τα υπολοιπα
Πίστεψε με με ρυθμό αρχάριου δεν έχεις κανένα θέμα...μετά τα πρώτα 5 τρακντει το συζητάμε εκ νέου..:beer:
Vassilis
21/03/2025, 14:21
Ενταξει, δεν θα ειναι εντελως αρχαριου. Πες ενδιαμεσου. Στις στροφες δλδ θα υπαρχουν αρκετα περιθωρια αλλα στις ευθειες φουλ. Και επειδη ξερω οτι τα Μεγαρα γαμανε φρενα, ρωταω για να ειμαι σιγουρος.
Καλός ο ζήλος αλλά αν δεν πέσεις κάτω από 1.09 - 1.09 δύσκολα σε βλέπω να ξεπερνάς τα φρένα και τα υγρά σου.. .επειδή σαν πρώτο τρακντει θα σαι βία στο 1.15 ζωηρα ζωηρα θα σαι πιστεύω μια χαρά..ειδικά αν είναι τα μαμά τακακια και υγρά...τώρα αν φοράς καμία σαβούρα ferodo η ebc....εεε εκεί δεν ξέρω.. :beer:
harris_x
21/03/2025, 14:34
Όσοι δεν έχετε συμμετάσχει ξανά σε track day, διαβάστε το παρακάτω:
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=133111
Vassilis
21/03/2025, 14:51
Καλός ο ζήλος αλλά αν δεν πέσεις κάτω από 1.09 - 1.09 δύσκολα σε βλέπω να ξεπερνάς τα φρένα και τα υγρά σου.. .επειδή σαν πρώτο τρακντει θα σαι βία στο 1.15 ζωηρα ζωηρα θα σαι πιστεύω μια χαρά..ειδικά αν είναι τα μαμά τακακια και υγρά...τώρα αν φοράς καμία σαβούρα ferodo η ebc....εεε εκεί δεν ξέρω.. :beer:
Οχι, μαμα. Σ ευχαριστω!
Nostradamus
21/03/2025, 14:52
Αναμενονται και τιποτε αμανικα μελη, τιποτε σκοπευτες, και λοιποι? :)
Θα εχει ενδιαφερον αυτο ακομη και απο την εξεδρα, ποσο δε μαλλον μεσα... :beer:
harris_x
21/03/2025, 14:55
Οχι, μαμα. Σ ευχαριστω!
Αν αυτό είναι χιούμορ, λείπουν τα emojis, αν όχι, λείπει η κάρτα... :rolleyes:
τι είναι;
harris_x
21/03/2025, 14:56
Αναμενονται και τιποτε αμανικα μελη, τιποτε σκοπευτες, και λοιποι? :)
Θα εχει ενδιαφερον αυτο ακομη και απο την εξεδρα, ποσο δε μαλλον μεσα... :beer:
Η απάντηση είναι εδώ: https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=164635&page=2&p=3245152&viewfull=1#post3245152
basilis_k6
21/03/2025, 14:58
στο πρωτο μου δεν ειχα φρενα παντως πολυ γρηγορα και σιγουρα δεν ειμουν κατω απο 1,15. υγρα, σωληνακια και δισκους αλλαξα για να μην εχω προβλημα.
harris_x
21/03/2025, 15:00
H απάντηση έχει δοθεί.
τώρα αν φοράς καμία σαβούρα ferodo η ebc....εεε εκεί δεν ξέρω.. :beer:
Vassilis
21/03/2025, 15:01
Αν αυτό είναι χιούμορ, λείπουν τα emojis, αν όχι, λείπει η κάρτα... :rolleyes:
τι είναι;
Χαρη, δυσκολη μερα στο γραφειο; Ο Τεο ρωταει αν ειναι μαμα τακακια, υγρα ή τιποτα απο τα αλλα και του απανταω, οχι, μαμα, δηλαδη οτι ειναι μαμα. Chill λιγο γενικα.
harris_x
21/03/2025, 15:05
Χαρη, δυσκολη μερα στο γραφειο; Ο Τεο ρωταει αν ειναι μαμα τακακια, υγρα ή τιποτα απο τα αλλα και του απανταω, οχι, μαμα, δηλαδη οτι ειναι μαμα. Chill λιγο γενικα.
:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:
Έλα, διάβασέ το και όπως το διάβασα εγώ :lol:
Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση :lol:
Vassilis
21/03/2025, 15:05
στο πρωτο μου δεν ειχα φρενα παντως πολυ γρηγορα και σιγουρα δεν ειμουν κατω απο 1,15. υγρα, σωληνακια και δισκους αλλαξα για να μην εχω προβλημα.
Με το gsxr ε;
DoctoR_k6
21/03/2025, 15:07
Ενταξει, δεν θα ειναι εντελως αρχαριου. Πες ενδιαμεσου. Στις στροφες δλδ θα υπαρχουν αρκετα περιθωρια αλλα στις ευθειες φουλ. Και επειδη ξερω οτι τα Μεγαρα γαμανε φρενα, ρωταω για να ειμαι σιγουρος.
Εχεις μεινει ποτε απο φρενα σε καμια γρηγορη βολτα?
Περίεργο το gsxr....τόσο άθλια φρενα έχει??χρειάστηκα upgrade στα τακακια και μόνο κάτω από 1.09...:hmm:
harris_x
21/03/2025, 15:09
ε μα πάτε και παίρνετε γιαπωΡνέζικα...
Εγω με το Triumph ούτε που είχα σκεφτεί κάτι τέτοιο... :cool:
DoctoR_k6
21/03/2025, 15:13
Η τρομπα ειναι που τα κλανει.
Συνηθως με μια τρομπα αφτερ εισαι οκ.
Προφανως και με τιποτα καλυτερες δαγκανες μονομπλοκ το εξαλειφεις.
Τα ευρωπαικα εχουν καλυτερα φρενα αυτο ειναι γνωστο.
Φρενα βαζεις σχετικα οικονομικα...αξιοπιστια ομως δεν ''βαζεις''!! :lol:
Vassilis
21/03/2025, 15:27
Εχεις μεινει ποτε απο φρενα σε καμια γρηγορη βολτα?
Οχι αλλα ενταξει δεν λεει κατι αυτο. Αλλες οι ταχυτητες στην πιστα
RaGe_Raptor
21/03/2025, 15:31
Η τρομπα ειναι που τα κλανει.
Συνηθως με μια τρομπα αφτερ εισαι οκ.
Προφανως και με τιποτα καλυτερες δαγκανες μονομπλοκ το εξαλειφεις.
Τα ευρωπαικα εχουν καλυτερα φρενα αυτο ειναι γνωστο.
Φρενα βαζεις σχετικα οικονομικα...αξιοπιστια ομως δεν ''βαζεις''!! :lol:
Σιγά μωρέ, λες κι έχεις κάνει ΕΚΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ !
Oh wait...:bawl: