Σύνδεση

View Full Version : Τα φώτα σας gsxr 600 k8

Md21
19/03/2025, 00:25
Τυπαρες
Θέλω να αγοράσω μεταχειρισμένο gsxr 600 k8 ασπρο/ασημί
Στην ουρά πίσω δεν έχει τους αριθμούς 600 και το suzuki που γράφει είναι με μαύρα γράμματα κ όχι μπλε. Τι λέτε aftermarket fairing?460821

Md21
19/03/2025, 02:07
https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/43415285-suzuki-gsx-r-600

Μια γνώμη για την αγγελία αν έχει κάποιος την καλοσύνη. Τα χλμ είναι λίγο πολλά για ss 84k?

Phantom
19/03/2025, 02:23
Από after market μέχρι σπασμένο/αλλαγμένο fairing, να θυμάσαι οτι κοιτάς μοτοσικλέτα 17 χρονών! Όσο προσεγμένη κι αν είναι, καινούργια ΔΕΝ είναι, και τις χαζομαρίτσες της θα τις έχει..

ποπαϋ
19/03/2025, 06:04
Κοίταξε τον αριθμό πλαισίου. Θα σου δώσει τις πληροφορίες που θέλεις.

Τι χρώμα έχουν τα καλάμια; Δώσε μια φωτογραφία

ptc
19/03/2025, 07:15
Όχι μηχανή από έμπορο. Για πολλούς λόγους.

Md21
19/03/2025, 10:23
Χρυσα ειναι 460822
απλα εχω δει εχει κανονικα αριθμους 600 σε μπλε στην ουρα οποτε γιαυτο σκεφτομαι ειναι μαλλον aftermarket

Phantom
19/03/2025, 11:10
Η μπορεί να είναι και γνήσια, αλλαγμένα μετά από σπάσιμο (τα αυτοκόλλητα είναι έξτρα, και από ένα σημείο και μετά δεν τα βρίσκεις κιόλας)
Αυτό από μόνο του δεν λέει κάτι σε μοτοσικλέτα 17 χρονών. Εγώ δεν θα κολλούσα εκεί..
Υπάρχουν άλλα πιο σοβαρά πράγματα που πρέπει να ελεγχθούν/τσεκαριστούν σε ένα μεταχειρισμένο πριν φτάσουμε στο αν φοράει after market fairing.
Στο κάτω κάτω δεν πωλείται σαν επετειακό / συλλεκτικό κομμάτι με τα Χ/Υ/Ζ χρώματα..

Md21
19/03/2025, 11:34
σωστα εννοειτε πρεπει να παει για τσεκ. Απλα εχει 84000 χλμ και μαλλον θα ριξω ακυρο ειναι πολλα για ss

ποπαϋ
19/03/2025, 11:53
τα aftermarket fairings ξεχωρίζουν απο τα γνήσια, όπως ξεχωρίζει και το βαμμένο γνήσιο κουστούμι.

τα χλμ είναι κάτι παραπάνω 5000/έτος , άρα είναι ok για μηχανάκι που βγαίνει ΣΚ ή/και πάει πίστα 2-3 φορές τον χρόνο.
ρώτησε να μάθεις πόσα χέρια έχει αλλάξει και θα εσύ θα κρίνεις μετά αν αξίζει.
είναι δύσκολο να βρείς, σήμερα, καθαρό ςς και φυσικά οι τιμές είναι στον θεό για μηχανές που έχουν ήδη 10,15 ή και 20 χρόνι στην πλάτη τους.

καλή τύχη στην επιλογή που θα κάνεις.

harris_x
19/03/2025, 13:54
https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/43415285-suzuki-gsx-r-600

Μια γνώμη για την αγγελία αν έχει κάποιος την καλοσύνη. Τα χλμ είναι λίγο πολλά για ss 84k?

Δεν χρειάζονται πολλά threads για το ίδιο θέμα.

stam21
19/03/2025, 14:45
επειδή κοίταζα και εγώ αγγελίες για gsxr 600, να σε ενημερώσω ότι το συγκεκριμένο το είχε αγγελία ιδιώτης.
Nομίζω στα 4800 για αρκετό καιρό και μετά μπήκε το ίδιο από το κατάστημα, από τις φωτογραφίες βλέπω ότι έχει γδαρθεί το καπάκι του βολάν

ΓιώργοςΤΤ
19/03/2025, 14:49
Και επειδή έφυγε γρήγορα στα 4.800 είπαν να το βάλουν και 400+...

Αν θες την συμβουλή μου, μείνε μακριά από την συγκεκριμένη κατηγορία που κοιτάς. Με δεδομένο και τις γνώσεις που προφανώς δεν έχεις, πας καρφί για αγορά βαρελιού χωρίς πάτο.

kostaskk
19/03/2025, 17:37
Αποκλείεται να το αγόρασε τόσο.. ένα 1000€+ κέρδος θα το βγάλει χωρίς να κάνει τπτ, οποίος θέλει πάει σε έμπορα με την μηχανή του και ζητάει προσφορά-πόσο του την παίρνει ο έμπορας και συγκρίνει μετά την τιμή με τις αγγελίες.

Md21
19/03/2025, 21:02
Και επειδή έφυγε γρήγορα στα 4.800 είπαν να το βάλουν και 400+...

Αν θες την συμβουλή μου, μείνε μακριά από την συγκεκριμένη κατηγορία που κοιτάς. Με δεδομένο και τις γνώσεις που προφανώς δεν έχεις, πας καρφί για αγορά βαρελιού χωρίς πάτο.

Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο δεν αξίζει πήγα το είδα πολλά ραγισματα σπασίματα στα πλαστικά ταλαιπωριμενο γενικα δυστυχώς. Ο τύπος παραμυθιαζεται πως θα το πάρει άνθρωπος και θα σκάσει 5 χιλιάρικα για το σαπακι. Όσο αναφορά τις γνώσεις που αναφέρεις τι εννοείς?μια συμβουλή ζήτησα όσο αναφορά τα αυτοκόλλητα, για να μου επιτραπεί δλδ να αγοράσω μηχανή της κατηγορίας τι σχολή πρέπει ναχω βγάλει αδερφέ?

Nomand
19/03/2025, 22:53
Γενικα τα ss όσο ωραία είναι άλλο τόσο κοστοβορα είναι,βέβαια αν τα γουστάρεις πολύ εχεις την απαραιτητη οδηγικη εμπειρια για την κατηγορια και δεν το θες για καθημερινη χρηση και το θέλεις πολύ κυνήγησε το , νομίζω πάντως ότι θα έχεις πιο.πολλες επιλογές σε μτχ αν κοιτάξεις και τα cbr 600

ptc
20/03/2025, 03:19
Η αλήθεια είναι πως το συγκεκριμένο δεν αξίζει πήγα το είδα πολλά ραγισματα σπασίματα στα πλαστικά ταλαιπωριμενο γενικα δυστυχώς. Ο τύπος παραμυθιαζεται πως θα το πάρει άνθρωπος και θα σκάσει 5 χιλιάρικα για το σαπακι. Όσο αναφορά τις γνώσεις που αναφέρεις τι εννοείς?μια συμβουλή ζήτησα όσο αναφορά τα αυτοκόλλητα, για να μου επιτραπεί δλδ να αγοράσω μηχανή της κατηγορίας τι σχολή πρέπει ναχω βγάλει αδερφέ?

1) Όσον αφορά.
2) Τη σχολή που σε κόβει να καταλάβεις ποιος θέλει να σε προστατέψει.

telegonos
20/03/2025, 03:28
Όσον αφορά.

Αυτό κι εγώ όλο λάθος το γράφω. Το διορθώνω για λίγο, κι αν περάσει λίγος καιρός χωρίς να το γράψω, το ξεχνάω* και ξαναγυρνάω στο λάθος.

*Πρώτες αναπάντητες από τον Χάρο μάλλον, αυτό και που μου μιλάνε στον πληθυντικό τα 25χρονα.

Md21
20/03/2025, 12:09
Ειμουν μελος το 2010-2011 και εφυγα γιατι ηταν εντελος τοξικο το περιβαλλον. Βλεπω δεν αλλαξε τιποτα...Ηρθες τωρα εσυ να με διορθώσεις τι να σου πω ρε τυπε δλδ θες να μου πεις πως δεν εχεις κανει ποτε συντακτικο η ορθογραφικο η δεν εχεις παει αναποδα σε μονοδρομο χαχαχα

harris_x
20/03/2025, 12:13
Ειμουν μελος το 2010-2011 και εφυγα γιατι ηταν εντελος τοξικο το περιβαλλον. Βλεπω δεν αλλαξε τιποτα...Ηρθες τωρα εσυ να με διορθώσεις τι να σου πω ρε τυπε δλδ θες να μου πεις πως δεν εχεις κανει ποτε συντακτικο η ορθογραφικο η δεν εχεις παει αναποδα σε μονοδρομο χαχαχα

καμια φορά αγαπητέ, το περιβάλλον διαμορφώνεται βάσει των δικων μας ενεργειων.

Το παρακάτω για παράδειγμα, έδωσε μια ώθηση προς την "τοξικότητα", και είναι δικό σου:

[...]

Όσο αναφορά τις γνώσεις που αναφέρεις τι εννοείς?μια συμβουλή ζήτησα όσο αναφορά τα αυτοκόλλητα, για να μου επιτραπεί δλδ να αγοράσω μηχανή της κατηγορίας τι σχολή πρέπει ναχω βγάλει αδερφέ?

harris_x
20/03/2025, 12:14
επιπλέον, αν θέλεις στείλε μου το παλιό σου nickname για να σου στείλω reminder των κωδικών σου αν δε τους θυμάσαι ;)

BLiTzER
20/03/2025, 13:12
Ειμουν μελος το 2010-2011 και εφυγα γιατι ηταν εντελος τοξικο το περιβαλλον. Βλεπω δεν αλλαξε τιποτα...

Και μετά ξαναμπήκα επειδή χρειάστηκα βοήθεια, και θεώρησα πολύ έξυπνο να τονίσω ότι έχω αξιοπρέπεια όση και ορθογραφία.

Md21
20/03/2025, 13:37
Κοιταξε Χαρη δεν ειμαι παιδακι ουτε θα κατσω να παιξω την κολοκυθια τωρα αυτο που εκανες quote ειναι απαντηση σε τι πραγμα?Για κοιτα τι εγραψε ο προηγουμενος εβγαλε ξεκαθαρο συμπερασμα οτι δεν εχω γνωσεις στο αντικειμενο και τι εκανα του απαντησα ευγενεστατα νομιζω με μια δοση ειρωνιας. η ωθηση λοιπον προς την τοξικοτητα ειστε εσεις οι admins οι ιδιοι και οπως τοτε δεν εχει αλλαξει τιποτα και δεν μου κανει εντυπωση καθολου μια ερωτηση ηθελα να κανω και ξεκινησατε shitstorm δεν παλευεστε με τιποτα ομως. μακρια και αγαπημενοι

Volpad
20/03/2025, 13:51
Κοιταξε Χαρη δεν ειμαι παιδακι ουτε θα κατσω να παιξω την κολοκυθια τωρα αυτο που εκανες quote ειναι απαντηση σε τι πραγμα?Για κοιτα τι εγραψε ο προηγουμενος εβγαλε ξεκαθαρο συμπερασμα οτι δεν εχω γνωσεις στο αντικειμενο και τι εκανα του απαντησα ευγενεστατα νομιζω με μια δοση ειρωνιας. η ωθηση λοιπον προς την τοξικοτητα ειστε εσεις οι admins οι ιδιοι και οπως τοτε δεν εχει αλλαξει τιποτα και δεν μου κανει εντυπωση καθολου μια ερωτηση ηθελα να κανω και ξεκινησατε shitstorm δεν παλευεστε με τιποτα ομως. μακρια και αγαπημενοι

Τα λέμε σε 14 χρόνια που θα έχεις το επόμενο πρόβλημα και θα χρειάζεσαι βοήθεια.

Lioulios
20/03/2025, 14:10
Φιλε Μd21 , η καθε χωρα εχει τους πολιτικους και τους αντμινς στα φορουμς που της αξιζει .
Ετσι ειναι και αν σ' αρεσει . Και σε μας δεν αρεσει αλλα κανουμε την καρδια μας πετρα .
No hard feelings .

PaNick67
20/03/2025, 14:21

Εγω αυτο που βλεπω ειναι εναν χρηστη που γραφτηκε 19/03/25 να ρωταει για αγορα SS απο εμπορο και μαλιστα μηχανη 17 ετων , αρα ειναι νεος στον χωρο, αδαης
Οποτε μια χαρα προσπαθησαν να σε βοηθησουν να αποφυγεις την κακοτοπια αν κι εσυ αντιδρας σαν παιδακι.

BLiTzER
20/03/2025, 14:24
Γαμώτο, χάσαμε ακόμα έναν ποιοτικό χρήστη.

DoctoR_k6
20/03/2025, 14:40
Εγω λεω να το αγορασεις...φαινεται ευκαιρια!!! :D

harris_x
20/03/2025, 15:07
Γαμώτο, χάσαμε ακόμα έναν ποιοτικό χρήστη.

:sad:

o teos
20/03/2025, 15:21
Μαλάκια κάνατε...έπρεπε απλά να του πείτε παρτο με κλειστά μάτια :evil:

harris_x
20/03/2025, 15:27
Μαλάκια κάνατε...έπρεπε απλά να του πείτε παρτο με κλειστά μάτια :evil:

άλλωστε γιαπωΡνέζικο είναι, δε παθαίνουν τίποτα αυτά :tooth:

CorpseAlive
20/03/2025, 15:31
Φιλε Μd21 , η καθε χωρα εχει τους πολιτικους και τους αντμινς στα φορουμς που της αξιζει .
Ετσι ειναι και αν σ' αρεσει . Και σε μας δεν αρεσει αλλα κανουμε την καρδια μας πετρα .
No hard feelings .

Εν τω μεταξύ , συμφωνείς με τον Md21 για την τοξικότητα στο forum ενώ ισχύουν τα εξής :
1. φαίνεται νέος χρήστης και του απάντησαν ήδη 8 άτομα με σκοπό να τον προστατεύσουν από κακή αγορά.
2. η μόνη σου συμμετοχή στο thread ήταν για να κράξεις την ομάδα των Admin.

Και μιλάς για τοξικότητα στο forum δεδομένων των ανωτέρω.
Είναι απόλυτα κατανοητό να μην γουστάρεις κάποιον επί του προσωπικού , αλλά να τσουβαλιάζεις την προσπάθεια όλων μας , που είναι εμφανής τα τελευταία 2 χρόνια , είναι απαράδεκτο .

υ.γ. η συμμετοχή στο παρόν forum και σε κάθε forum ΔΕΝ είναι υποχρεωτική όπως π.χ. η ψήφος. Επομένως μπορείς να επιλέξεις τους Admins που σου αξίζουν, σε άλλο forum αφού είμαστε τόσο χάλια εδώ Lioulie.
:confused::confused: