View Full Version : Tankbag Bagster Tweety
Mου χάλασε το φερμουάρ από το tankbag bagster μου. Μοντέλο tweety. Το έχω σε καθημερινή χρήση και είναι το δεύτερο που αλλάζω. 10 χρόνια το καθένα. Το ίδιο μοντέλο δεν βγαίνει, έχω πάρει εδώ και χρόνια το επόμενο μοντέλο αλλά δεν με βολεύει. Ξέρουμε κάποιον που να αλλάζει φερμουάρ σε τσαντάκια? Είναι μπελαλίδικη δουλειά και πρέπει να έχεις ασχοληθεί για να την κάνεις σωστά
sanctusan
22/03/2025, 17:29
Σε οποιοδήποτε μαγαζί που επισκευάζει βαλίτσες.
Ενδεικτικά https://fixyourbag.gr/?page_id=1184
Σε οποιοδήποτε μαγαζί που επισκευάζει βαλίτσες.
Ενδεικτικά https://fixyourbag.gr/?page_id=1184
θενκς bro θα το κοιτάξω
Mου χάλασε το φερμουάρ από το tankbag bagster μου. Μοντέλο tweety. Το έχω σε καθημερινή χρήση και είναι το δεύτερο που αλλάζω. 10 χρόνια το καθένα. Το ίδιο μοντέλο δεν βγαίνει, έχω πάρει εδώ και χρόνια το επόμενο μοντέλο αλλά δεν με βολεύει. Ξέρουμε κάποιον που να αλλάζει φερμουάρ σε τσαντάκια? Είναι μπελαλίδικη δουλειά και πρέπει να έχεις ασχοληθεί για να την κάνεις σωστά
Αν θες, στείλε το σε μένα να το πάω στην "φωλιά των φερμουάρ" (Ευριπίδου 9, Αθήνα) πολύ καλός μάστορας και φτιάχνει τα πάντα.
Βέβαια σε τέτοια εργασία δεν ξέρω τι ζητάει.
Στα μπουφάν, πάντως, που έχω φτιάξει εκεί, 20 ευρΠΕΗκα παίρνει.....(αντικατάσταση φερμουάρ)
+1 για τη Φωλιά των Φερμουάρ.
Τρομερός μάστορας.
Αν θες, στείλε το σε μένα να το πάω στην "φωλιά των φερμουάρ" (Ευριπίδου 9, Αθήνα) πολύ καλός μάστορας και φτιάχνει τα πάντα.
Βέβαια σε τέτοια εργασία δεν ξέρω τι ζητάει.
Στα μπουφάν, πάντως, που έχω φτιάξει εκεί, 20 ευρΠΕΗκα παίρνει.....(αντικατάσταση φερμουάρ)
Είσαι αδερφός. Στο στέλνω αύριο με την ταχυδέμα. Στείλε στοιχεία στο φβ
Να ευχαριστήσω και από εδώ τον Bowleno για τον κόπο του. Το τσαντάκι δεν πρόλαβε να το παραλάβει το έδωσε για επισκευή και μου το έστειλε κιόλας. Απίστευτος
Θενκς Μήτσε
Να ευχαριστήσω και από εδώ τον Bowleno για τον κόπο του. Το τσαντάκι δεν πρόλαβε να το παραλάβει το έδωσε για επισκευή και μου το έστειλε κιόλας. Απίστευτος
Θενκς Μήτσε
11:58 Παρελήφθη από ταχυδεμα Νέας Χαλκηδόνας
12:22 ήτο έτοιμο στην Ευριπίδου στο κέντρο,
12:42 παρεδόθη σε ταχυδεμα Νέας Χαλκηδόνας για επιστροφή εις Πάτρα.
Όχι κι άσχημα, νομίζω:D
Γι'αυτό είναι το φόρουμ, για να αλληλοβοηθούμαστε.:beer:
SeniorCanardo
26/03/2025, 15:42
Αυτό δεν είναι φόρουμ είναι το Pony Express (https://en.wikipedia.org/wiki/Pony_Express)
λιγότερο από ώρα μάστορα. Καλά λέει ο άλλος πόνυ εξπρές :beer: