PDA

View Full Version : Δεύτερο μηχανάκι

Σελίδες : 1 [2]

CorpseAlive
03/05/2025, 13:33
Δυστυχώς δεν πρόλαβε να καλοταξιδέψει.
Στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας την ώρα που περίμενα να κάνω τσεκ στα εισιτήρια πίσω από ένα φορτηγό στη σειρά κι ενώ ήμουν πάνω στη μηχανή,ο φορτηγατζης για κάποιο λόγο σκέφτηκε να κουμπώσει την όπισθεν και να έρθει πάνω μου.
Δεν πρόλαβα να αντιδρασω και πηδηξα τελευταία στιγμή πριν με παρει κι εμένα από κάτω.
Τροχαία λιμενικό κτλ,καταγραφή με υπαιτιοτητα του φορτηγατζή προφανώς.
Δεν ξέρω πραγματικά πως πρόλαβα και πήδηξα..
Δεν με θέλουν τα προπελεν :cry:
Το μηχανάκι οφ.
Όλα καλά αφού δεν χτύπησα.
Προχωράμε.

461938

Τι λες ρε μλκ...

Έφευγες για ταξίδι με την μηχανή?

taisteal
03/05/2025, 13:38
Τι λες ρε μλκ...

Έφευγες για ταξίδι με την μηχανή?

Ναι θα περνούσα Ιταλία
Νομίζω με μια αλοιφή θα συνέλθει πάντως

CorpseAlive
03/05/2025, 14:05
Ναι θα περνούσα Ιταλία

Ε ναι ρε BMW είναι...δεν παθαίνει τίποτα.

filipp0s
03/05/2025, 14:08
Στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας την ώρα που περίμενα να κάνω τσεκ στα εισιτήρια πίσω από ένα φορτηγό στη σειρά κι ενώ ήμουν πάνω στη μηχανή,ο φορτηγατζης για κάποιο λόγο σκέφτηκε να κουμπώσει την όπισθεν και να έρθει πάνω μου.
Δεν πρόλαβα να αντιδρασω και πηδηξα τελευταία στιγμή πριν με παρει κι εμένα από κάτω.
Το μηχανάκι οφ.
Προχωράμε.

461938

Τι λες ρε Γιώργο! ρε το μλκ τον φορτηγατζή, τι να πω ρε φίλε...

o_gavros
03/05/2025, 14:17
Ναι θα περνούσα Ιταλία

αυτά γινκαν...

harris_x
03/05/2025, 14:21
Το μηχανάκι οφ.
Προχωράμε.

461938
Τι λες τώρα;;;

:eek::eyepop::(

grinderx
03/05/2025, 14:25
:plaf: :plaf: :plaf:

Πάλι καλά που δεν έγινε τίποτα χειρότερο!

:priest: :priest:

George_M.
03/05/2025, 14:40
:eyepop:

gior-gos
03/05/2025, 17:15
Τι πες τώρα ρε συ..
Στο πρώτο του ταξίδι;
Εσύ κι ο Τιτανικός! :cry:
Τι να πω ρε Γιώργη, κουφό· ευτυχώς που πρόλαβες και έφυγες από την μηχανή και δεν σε πήρε κι εσένα από κάτω.. αν και φαντάζομαι το να βλέπεις να γίνεται αυτό το πράγμα μπρος στα μάτια σου είναι σοκ..
Εύχομαι να αποζημιωθείς άμεσα μέχρι ευρώ και να κάνεις το ταξίδι που είχες κατά νου με το τενερέ ή το καινούργιο. :)

teogtp
03/05/2025, 18:11
Ρε συ!
Με το που κλείσαμε το τηλέφωνο,απο την μια συμφορά στην άλλη εισαι!
Δεν σε προλαβαίνουμε!
:eek:

asxetost
03/05/2025, 18:27
Το μηχανάκι οφ.
Προχωράμε.

461938

Ελπίζω να πάρουν το δίπλωμα του τύπου μετά από αυτό ( εδώ γελάμε).
Πάλι καλά που αντέδρασες, καλά ξεμπερδέματα με τα διαδικαστικά.
Τι μαλακες χριστέ μου..

Bowleno
03/05/2025, 18:59
Το μηχανάκι οφ.
Προχωράμε.

461938

Ρε Γιώργη.... :uplate::uplate:
Γκαντεμοσαυρίαση από τις λίγες, λέμε! Αφου είσαι καλά, πας για άλλα.

taisteal
03/05/2025, 19:05
461942

:lol::lol:

azar41
03/05/2025, 20:30
Απίστευτο,ευτυχώς δεν χτύπησες,λογικά θα αποζημιωθείς,σύντομα ελπίζω!

Nostradamus
03/05/2025, 20:32
Απίστευτο!

motojojo
03/05/2025, 20:43
Ο νταλικέρης ζει ακόμη;

Πολύ κρίμα.

doctoras
03/05/2025, 22:45
σε οπισθοπορεία πολλοι νταλικέρηδες για να μπουν στ πλοία γίνονται πολλά και συχνά το νου σας.

Tai να αποζημιωθείς μέχρι τελευταίου σεντ και να γραφτείς σε νέο τοπίο με τα καλορίζικα σύντομα

dumutrus
03/05/2025, 23:56
Κρίμα ελπίζω να ξεμπερδέξεις γρήγορα.

navarxos
04/05/2025, 00:02
Κρίμα το μηχανάκι.Ευτυχως δεν έγινε τίποτα χειρότερο.Εύχομαι να ξεμπλέξεις γρήγορα.

taisteal
04/05/2025, 00:30
Ευχαριστώ παίδες
Πάμε για άλλα :)

DoctorS
05/05/2025, 08:41
Το μηχανάκι οφ.
Προχωράμε.

461938

Όοοοοχι ρε συ τι γκαντεμιά........ Πάλι καλά που γλίτωσες τα χειρότερα...... Το ταξίδι πάει;;;; Ευχομαι καλά ξεμπερδέματα και να το αντικαταστήσεις γρήγορα :rolleyes::facepalm:

kordix
05/05/2025, 09:55
Το μηχανάκι οφ.
Προχωράμε.

461938

A ρε Γιώργο κρίμα το μηχανάκι αλλά καλού κακού μείνε μακριά από bmw :(

To ίδιο είχα πάθει και γω με το CCM στα διόδια της Αττικής Οδού με την διαφορά πως σώθηκε το μηχανάκι για εκατοστά.

Κρίμα το μηχανάκι και λυπάμαι που χάλασε το ταξίδι αλλά αφού είστε εσείς καλά όλα οκ. Με το καλό στο επόμενο που εύχομαι να είναι πιο τυχερό.

pektis
05/05/2025, 10:38
Το μηχανάκι οφ.
Προχωράμε.

461938

Ρε φιλε δεν γινονται αυτα... Τι να πω;
Αφου δεν επαθες εσυ τιποτα, ολα καλα...

Nomand
05/05/2025, 11:38
Εγώ νομίζω είναι δάκτυλος του Tenere μου φάνηκε ζηλιάρης
και τα έκανε πλακάκια με τον φορτηγατζη για να μην την ξανακαβαλησεις

o_gavros
05/05/2025, 15:11
τα μπεμβε είναι για αρχοντους λέμε

taisteal
05/05/2025, 16:15
τα μπεμβε είναι για αρχοντους λέμε

Που πας πλέμπα γιαμαχαίε..

Bowleno
05/05/2025, 16:55

Kawa έχει η ψαρούκλα, από όσο ξέρω.....:lol:

DoctoR_k6
05/05/2025, 16:56
Ρε τον μλκ τον φορτηγατζη!!! :eek:
Αφου δεν εγινε τιποτα χειροτερο παλι καλα!!!
Ολο το μπροστινο βγηκε οφ λογικα ετσι?
Πηρε και πουθενα αλλου?

Τενερε για παντα λεμε...

o_gavros
05/05/2025, 16:59

Ε μα, δε μιλάμε δε μιλάμε αλλά κάπου ώπα :lol:

o_gavros
05/05/2025, 17:01
Πηρε και πουθενα αλλου?

Τενερε για παντα λεμε...

μη τα γαμησει τη μάνα όλα ένας φορτηγατζης, αμέσως οι κακές οι γλώσσες να τονε πούνε μαλάκα...

harris_x
05/05/2025, 17:03
μη τα γαμησει τη μάνα όλα ένας φορτηγατζης, αμέσως οι κακές οι γλώσσες να τονε πούνε μαλάκα...

:lol::lol::lol:

o_gavros
05/05/2025, 17:18
κομπλεξικοι ρε φίλε...

taisteal
05/05/2025, 17:44
Πηρε και πουθενα αλλου?

Τενερε για παντα λεμε...

Και το μπροστινό οφ και όργανα ψυγείο πλαστικά τα μάμησε όλα.
Από αύριο έρχεται στο συνεργείο θα βγει ολική και να πάρω αυτά που έδωσα τουλάχιστον

harris_x
05/05/2025, 18:32
Και το μπροστινό οφ και όργανα ψυγείο πλαστικά τα μάμησε όλα.
Από αύριο έρχεται στο συνεργείο θα βγει ολική και να πάρω αυτά που έδωσα τουλάχιστον

Αντε, με το καλό να ξεμπερδέψεις.

bulmont
05/05/2025, 21:01
Το μηχανάκι οφ.
Προχωράμε.

461938

Από Πάτρα άλλη φορά.....

Ποτέ πιά Ηγκουμενίτσα.....

IORDANISPET
01/06/2025, 14:45
Καλησπέρα σας,
είμαι καινούργιος στο φόρουμ . Οδηγάω μηχανές και μηχανάκια από το 2016 (και παπάκια, και αυτόματα–σκούτερ, και μηχανές). Είμαι κάτοχος Yamaha XT660X Gen1 τα τελευταία 2 χρόνια και ενδιαφερόμουν να πάρω και μια δεύτερη, Honda CBR 600RR — γενικά κάτι τετρακύλινδρο — την οποία θα την έχω για καμιά βόλτα τις Κυριακές, χαλαρά, όχι για καθημερινή χρήση. Δεν σκοπεύω να πουλήσω το XTX, γιατί με βοηθάει στην καθημερινότητά μου.

Ποια είναι η άποψή σας για τη CBR ως δεύτερη μηχανή με αυτή τη χρήση; Ή αν κάποιος έχει να μου προτείνει κάτι διαφορετικό;

Να τονίσω ότι δεν είχα ποτέ στην κατοχή μου supersport μηχανή — έχω οδηγήσει, αλλά δεν έχω μεγάλη εμπειρία σε αυτή την κατηγορία.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

grinderx
01/06/2025, 15:02
Για τι μπάτζετ μιλάμε; Μεταχειρισμένο ή κούτα; Επίσης CBR600RR για βόλτες; Αν μιλάμε για κοντινές ΟΚ, αλλά για πιο μακρινές εξορμήσεις μάλλον θα ζορίζει λόγω πιστάδικου στησίματος.

Για τετρακύλινδρο και για βόλτες από παλαιότερα μεταχειρισμένα θα κοίταζα XJ6 ή GSR600 ή για κάτι πιο καινούργιο/δυνατό CB/CBR650R.

Τώρα σε στυλ CBR600RR διαβάζω πως τα αντίστοιχα Kawasaki είναι λίγο πιο ήπια στη θέση οδήγησης και συνεπώς πιο άνετα για βόλτες.

IORDANISPET
01/06/2025, 15:08
Επειδη εχω ηδη 2 οχηματα (1 αμαξι και μια μηχανη) δεν ηθελα να ξεφυγω απο τα 3500€ οποτε κοιτασα μεταχειρισμενα και χρονολογιας μεταξυ 2000-2006 . Βολτες οχι ιδιαιτερα πολλων χλμ , κοιτασα και naked οπως gsr , cb600 η και fazer ειτε το naked ειτε με fairing

o_gavros
01/06/2025, 15:12
το σεμπερι ως κλιπονατο ενδεχομένως να σε κουράσει.
το συγκεκριμένο κιόλας δουλεύει σχεδόν μόνο ψηλά οπότε ίσως (δεν ξέρω σε τι δρόμους αρεσκεσαι να βολταρεις) ούτε και αυτό να είναι στα θέλω σου για τη βόλτα.
Γενικώς δε τα σκυφτά ςς δε τα λες και Ω θεέ μου τι άνετα πάω.
Αυτό δε σημαίνει ότι αν εσένα σου κάνει κλικ,δε θα πας και μέχρι το φεγγάρι. ο ενθουσιασμός υπερκαλύπτει πολλά.
εσύ ξέρεις τα θέλω σου

billyka
01/06/2025, 15:12
Το fazer το 600 ειναι σαφως ποιο βολταδικο απο το cbr600rr.Παλι ομως,οπως τα περισσοτερα 4κυλινδρα 600 βγαζει πολυ ψηλα την δυναμη του.Αυτο ισως ειναι και δελεαστικο βεβαια για καποιον που δεν εχει εμπειρια,ανοιγεις ποιο αφοβα το γκαζι.Θα μου πεις εχεις το ΧΤΧ για ποιο χαμηλοροπο

IORDANISPET
01/06/2025, 15:18
Σιγουρα δεν το συζηταω , το fazer ειδικα με το fairing ειναι και αλλης κατηγοριας μηχανης σε σχεση με την rr, απλα ηθελα να παρω μια παραπανω αποψη για θεματα συντηρησης και αν συμφαιρει να εχεις μια τετοιου τυπου μηχανη σαν 2η ( εννοειται οχι καθημερινη) γιατι δεν ειχα ποτε στην κατοχη μου. Σιγουρα η ταχυτητα και το επιθετικο στυλ οδηγησης της λογο και της θεσης της ειναι αλλο level απο το fazer, και εννοειται μιλαμε για μηχανη δεν περιμενω να εχω συντηρη απο παπι η σκουτερ

o_gavros
01/06/2025, 15:20
στη συντήρηση δεν έχουν διαφορά αυτά τα δύο που αναφέρονται τώρα.
ίσως, μεγάλο ίσως, λίγο παραπάνω φάγωμα των ελαστικών με το κλιπονατο αλλά μη φανταστείς παλαβά πράγματα.

IORDANISPET
01/06/2025, 15:26
Πιο συγκεκριμένα, έχω βρει μια CBR 600RR του 2006 με 58.000 χλμ στα 3.000€. Δυστυχώς δεν έχει βιβλίο σέρβις, οπότε ο μηχανικός μου θα την ελέγξει. Βέβαια, ο άνθρωπος ανέφερε ότι έχουν αλλαχτεί πριν από 1.000 χλμ φίλτρα, λάδια, μπουζί, αλυσίδα-γρανάζια και τα λάστιχα είναι ούτε ενός έτους. Γενικά το θεώρησα πολύ καλό deal, γι’ αυτό και έγραψα στο φόρουμ (μέσα στη βδομάδα θα πάω να την οδηγήσω κιόλας και να τη δω κι από κοντά).

grinderx
01/06/2025, 15:28
Ως κάτοχος μπορώ να πω πως το XJ6 είναι αρκετά άνετο και για βόλτες αλλά και για την πόλη, καθότι έχει ροπή από χαμηλά. Βασικά ένα Fazer πιο ήρεμο είναι.

IORDANISPET
01/06/2025, 15:35
Ως κάτοχος μπορώ να πω πως το XJ6 είναι αρκετά άνετο και για βόλτες αλλά και για την πόλη, καθότι έχει ροπή από χαμηλά. Βασικά ένα Fazer πιο ήρεμο είναι.

η αληθεια ειναι οτι δεν εχω δει στις περιοχες μου καποιο xj6 σαν μηχανη την γνωριζω εχω διαβασει καλα σχολια απλα αν ηταν να παω σε xj6 θα κοιτουσα να περισσοτερο σε cbr 600f. Βεβαια το xj6 στις τιμες που κοιταω ειναι πιο καινουργια απο τα 600f

Nomand
01/06/2025, 15:39
Hornet 600 απο το 07 και μετά τα κάνει όλα και το βρίσκεις πολύ καλά λεφτά, αν θες ντε και καλά κλιπονατο cbr 600 f απο 02 έως 07 μοντέλα

IORDANISPET
01/06/2025, 15:50
Οκ, θα ρίξω μια ματιά και στις hornet αν και πιο πολύ μαρεσουν οι στρογγυλόφαναρες cb οπότε μάλλον θα πήγαινα σε λίγο πιο παλιά , ευχαριστώ

Nomand
01/06/2025, 15:54
Εγώ είχα και το hornet to 600 το τελευταίο με τα carbs και τα χρυσά ανάποδα και το 900 αλλα το ψεκαστο το hornet είναι άλλο μηχανάκι στο στήσιμο του μπορεί να μην ειναι τόσο όμορφο αλλα ειναι ανώτερο και στα ψηλά του τα σπάει

kostaskk
02/06/2025, 04:04
Αν είναι για μια βόλτα την Κυριακή ναι.
Δλδ ανοικτούς δρόμους,γρήγορες στροφές πάνω από 100km/h χρήση ναι... Σε πόλη φανάρια, πολύ κλειστές στροφές ίσως κουράζει. Η θέση οδήγησης ίσως κουράζει. στα φανάρια θα ζεσταίνεται, βεντιλατερ συνέχεια ανοικτό.