View Full Version : Μαντουδι Λιμνη Εύβοιας Μόνη Γαλατακη, Κυριακή 4/5
Στις 27/4 4/5 προγραμματιζω την παραπάνω βόλτα, καφέ με λουκουμάδες στον Αλεξίου στο Μαντουδι , επίσκεψη στην Μονη Γαλατακη και μετά φαγητό στη ταβέρνα Άστρο στη Λιμνη.
Η διαδρομή (https://maps.app.goo.gl/... (https://maps.app.goo.gl/pca7kbKahwE54a1S7?g_st=ac)) εξαιρετική από τα Ψαχνα και μετά με ωραία τοπία και απίστευτο στροφιλικι, η φύση σιγά σιγά έχει αναγεννηθεί από τις πυρκαγιές του 21.
Όποιος επιθυμεί ακολουθεί με ραντεβού τα διόδια Αγίου Στεφάνου
461551
461552
461553
461554
telegonos
18/04/2025, 20:22
Τι ωραίο μέρος η Λίμνη. Από τα πιο ωραία μέρη που έχω πάει, έμεινα και κάποιες μέρες εκεί το καλοκαίρι του '24 και δεν ήθελα να φύγω.
Καλά να περάσεις, εσύ και όσοι πάτε.
461559
asxetost
18/04/2025, 21:15
Πολύ ψημένο, για 100% σίγουρα θα σου πω τελευταία στιγμή δυστυχώς, να δω πώς θα είναι το πρόγραμμα μου με δουλειά κτλ
461560
Είναι πολύ ωραίο και γραφικό χωριουδάκι Τηλεγονε, εγώ έρχομαι κάθε χρόνο και ήρθα και για το Πάσχα και ευτυχώς έχει πρασινίσει παλι η καμμενη πλάγια, εαν μπορέσεις να πάρεις και εσύ ένα από ωραία εργαλεία που έχεις και έρθεις θα περάσουμε όμορφα, καλη ανάσταση να έχεις
https://maps.app.goo.gl/pca7kbKahwE54a1S7?g_st=ac
Και η διαδρομή
asxetost
23/04/2025, 15:34
Δύσκολο από εμένα δυστυχώς. Πρέπει να είναι πολύ ωραία διαδρομή και δεν έχω πάει καθόλου προς τα εκεί.
Κοίτα και οι υπόλοιποι που ήταν να πάμε φοβούνται τον καιρό εκεί επειδή ρίχνει κάτι μπόρες περίεργες οπότε μάλλον θα το μεταφέρουμε για το άλλο ΣΚ
Πολύ ωραία διαδρομή αλλά δυστυχώς στις 27 είναι η γιορτή του γιού μου, οπότε αδύνατον να ακολουθήσω!
Next time!!!!
Καλό δρόμο!!! :beer:
Κοίτα και οι υπόλοιποι που ήταν να πάμε φοβούνται τον καιρό εκεί επειδή ρίχνει κάτι μπόρες περίεργες οπότε μάλλον θα το μεταφέρουμε για το άλλο ΣΚ
Αν το μεταφέρετε, λογικά θα είμαι μέσα!
Αν το μεταφέρετε, λογικά θα είμαι μέσα!
Καλημέρα Ιωάννα πάμε για την άλλη Κυριακή 4/5
Καλημέρα, ωραία διαδρομή Μήτσε, λογικά θα έρθω κι εγώ αλλά θα επιβεβαιώσω την άλλη εβδομάδα. :beer:
Λογικά είμαι μέσα. Αν θυμάμαι δουλεύω εκείνη την Κυριακή αλλά θα κάνω τράμπα για να τα καταφέρω! :beer:
periklisk
25/04/2025, 12:10
Ωραία βόλτα ναι μέσα!
Ωραία βόλτα ναι μέσα!
Τέλεια θα κρατήσω και ένα τραπέζι για το φαγητό
Από φαγητό θα σας αρέσει πολύ μπορώ να το εγγυηθώ!! Όποιος θέλει φέρνει και μαγιό για μπανιο:)
harris_x
25/04/2025, 13:00
Τι μας κάνεις.... :(
grinderx
25/04/2025, 14:05
Τί μας κάνει μάνα μου; :tomates: :p
periklisk
25/04/2025, 17:06
Από φαγητό θα σας αρέσει πολύ μπορώ να το εγγυηθώ!! Όποιος θέλει φέρνει και μαγιό για μπανιο:)
:beer: Ναι όποιος θέλει φέρνει χεχε φέρτε να γελάσουμε αχαχαχ είναι στους 15 βαθμούς περίπου το νερό!
Τι μας κάνεις.... :(
Τι επαίχθει πιάνω τοίχο
Τί μας κάνει μάνα μου; :tomates: :p
Άμα δε σε τσούζει τπτ καλά είμαστε αχαχαχα
:beer: Ναι όποιος θέλει φέρνει χεχε φέρτε να γελάσουμε αχαχαχ είναι στους 15 βαθμούς περίπου το νερό!
Τι επαίχθει πιάνω τοίχο
Άμα δε σε τσούζει τπτ καλά είμαστε αχαχαχα
Φλώρε....τι φοβάσαι μη τσιτώσει η ρογίτσα και σου σκίσει το Revit;;;;;;;;; :bawl::ninja::roflmao::a22:
Πιάσε τοιχοοοοοοο.....πιασε τοιχοοοοοο που σου λεωωωω χαχαχα
Εγώ θα φέρω και κανά κασκόλ για παν ενδεχόμενο! :bawl::bawl:
periklisk
25/04/2025, 22:46
Φλώρε....τι φοβάσαι μη τσιτώσει η ρογίτσα και σου σκίσει το Revit;;;;;;;;; :bawl::ninja::roflmao::a22:
Πιάσε τοιχοοοοοοο.....πιασε τοιχοοοοοο που σου λεωωωω χαχαχα
Εγώ θα πιάσω τοιχο εσύ πιάσε βράχο θα ΖΖμπρωξωωωωω :smokin::boxing::a26:
periklisk
25/04/2025, 22:47
:roflmao:
461752
Και ένα φωτορομαντζο της περιοχής!!!
Εσυ κοίτα να φέρεις καμιά...ομπρέλα...!!! :bawl::bawl:
Ο καιρός για την Κυριακή θα είναι ιδανικός χωρίς πολύ αέρα είμαστε
Doctors
Periklisk
Maira
Argy700
Nomand +1
periklisk
29/04/2025, 11:03
τζετ καλημέρες τι ώρα?
τζετ καλημέρες τι ώρα?
9 θα ειμαι εκει να φύγουμε 9:30 πιστευω καλά είναι
periklisk
29/04/2025, 11:17
9 θα ειμαι εκει να φύγουμε 9:30 πιστευω καλά είναι
Ναι μια χαρά είναι!
Μπορούμε να μαζευτούμε και λίγο παραπάνω στα μακ
Vassilis
29/04/2025, 20:52
Ο καιρός για την Κυριακή θα είναι ιδανικός χωρίς πολύ αέρα είμαστε
Doctors
Periklisk
Maira
Argy700
Nomand +1
Και εμένα με ψήνει αλλά η φάση θα είναι πολύ να δω με τι όρεξη θα ξυπνήσω. Αν είναι να έρθω, 9-9:15 θα είμαι στα διόδια ή όπου αλλού πείτε.
asxetost
01/05/2025, 11:03
Ουανς αγκαιην θα ξέρω τελευταία στιγμή. Αν δεν τα καταφέρω καλά να περάσετε!!:beer:
Έκλεισα τραπέζι για 8-10 άτομα
9:30 ξεκινάμε από διόδια Αγίου Στεφάνου
periklisk
02/05/2025, 21:31
Έκλεισα τραπέζι για 8-10 άτομα
9:30 ξεκινάμε από διόδια Αγίου Στεφάνου
:beer:
Βλέπω το τραπέζι έχει χώρο...
Μέσα και εγώ!!!
periklisk
03/05/2025, 16:54
Βλέπω το τραπέζι έχει χώρο...
Μέσα και εγώ!!!
Όλοι οι καλοί χωράνε :beer:
Σκούτερ δέχεστε; Δεν τρώω πολύ.
Σκούτερ δέχεστε; Δεν τρώω πολύ.
Εννοείται
Σημείο συνάντησης? έρχομαι από κορυδαλλό. zontes 310M
Vassilis
03/05/2025, 23:39
Διόδια Αγ. Στεφάνου
Υποθέτω ότι κατά τις 10 θα είστε στη μεγάλη γέφυρα της Χαλκίδας, οπότε θα συναντηθούμε εκεί, στο τέλος της γέφυρας.
Δεν έχω καμία διάθεση ούτε να πληρώνω τους ληστές των αυτοκινητοδρόμων, ούτε να με πάρει ο ύπνος στην ΕΟ. Αν κάποιος είναι προς τα δω και ψήνεται, θα πάω από Μαραθώνα, Βαρνάβα, Καπανδρίτι και ΠΕΟ.
periklisk
04/05/2025, 06:27
Καλημερες 11 είμαστε αν εχω μετρησει σωστα!
Σημείο συνάντησης? έρχομαι από κορυδαλλό. zontes 310M
Μετά τα διόδια δεξιά , λογικά θα είμαι εκεί με ένα xsr κόκκινο και ένα mt 09 μαύρο για να μας βρεις
462048
462043
462044
462045
462046
462047
harris_x
04/05/2025, 13:58
:beer::beer::beer::beer::beer:
CorpseAlive
04/05/2025, 15:25
:beer::beer::beer:
Επέστρεψα πριν λίγο. Πολύ ωραία, στριφτερή βόλτα. Θα γράψω 2 λογάκια αργότερα.
Vassilis
04/05/2025, 17:00
Και εγώ πριν λίγο. Πολύ ωραία ήταν πραγματικά! Η διαδρομή, τα φαγητά, η παρέα, τα πάντα. Μπράβο για την ιδέα Δημήτρη! Ελπίζω τα 25 να έφτασαν :D
Πίσω στη βάση.
Ήταν πολύ ωραία :)
Πίσω και εγώ, όλα τέλεια, μπράβο μας!
Πισω και εγω σας ευχαριστώ για την.παρεα
Βασίλης έχεις και ρέστα φίλε!!!
Πολύ ωραία ήταν, μπόλικα στριφτερά χιλιόμετρα, όλα από επαρχιακό, 0 διόδια (340 χλμ έκανα εγώ προσωπικά, 6 ώρες και 59 λεπτά οδήγησης έδινε ο γκούγκλης), καλή παρέα, καλός ρυθμός, λίγο παιχνιδάκι, τέλειος καιρός (λίγη δροσιά ακόμα δε θα με χαλούσε βέβαια), όλα όπως έπρεπε. Γκρουπ φώτος υπάρχουν παραπάνω, εγώ έκανα μόνο 2 στάσεις δευτερολέπτων στην - σόλο - επιστροφή για να φωτογραφίσω το ΜΠΙΣΤΟΛΙ. Απολαύστε μαζί μου.
462058
Και έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε.
462059
Vassilis
04/05/2025, 21:21
Πισω και εγω σας ευχαριστώ για την.παρεα
Βασίλης έχεις και ρέστα φίλε!!!
χαχαχα το είδα :lol:
Όλα καλά κι εγώ.......Ωραία βολτίτσα, μπολικη, με τα όλα της, στριψιματάκι, παρεούλα καλή, καφεδάκι, φαί.....σούπερ....Μπράβο Δημήτρη που το πρότεινες και το οργάνωσες..... Στην επόμενη λοιπόν :beer:
harris_x
04/05/2025, 21:37
Ωραίοι :beer::beer::beer::beer::beer:
Πίσω κι εγώ, μετά από μια στάση στο γήπεδο για το ματσάκι.....
Πολύ καλή παρέα! Ήταν σούπερ, ωραία διαδρομή, ωραίες στροφές, και πάνω απ' όλα καλός ρυθμός από όλους!
Πατήσαμε και το χωματάκι μας :priest::lol:
Πάντα τέτοια παιδιά! :beer::beer::beer:
DoctoR_k6
04/05/2025, 23:52
Μπράβο σας!!
:beer:
Το απόλυτο highlight πάντως ήταν που περάσαμε με τις μηχανές κυριολεκτικά ανάμεσα από ανθρώπους που χόρευαν δημοτικούς χορούς :a022:
462048
462043
462044
462045
462046
462047
ω ρε ομαδάρα...αυτα ειναι μπράβο παίδες
Αν και έλειπε ο επίσημος φωτογράφος... :whistle: πάντα τέτοια...!!! :beer::beer:
Το απόλυτο highlight πάντως ήταν που περάσαμε με τις μηχανές κυριολεκτικά ανάμεσα από ανθρώπους που χόρευαν δημοτικούς χορούς :a022:
Μα αφού χωράς πέρνα χαχαχαχαχχα :bawl::bawl:
Αν και έλειπε ο επίσημος φωτογράφος... :whistle: πάντα τέτοια...!!! :beer::beer:
Εσύ στο τέλος από τις πολλές απουσίες θα μείνεις μεταξεταστέα να ξέρεις.....αύριο με τον κηδεμόνα σου σε παρακαλώ...... :bawl::look::a25::a26::a38:
periklisk
05/05/2025, 09:51
Τα είπαν οι παραπάνω ΣΟΥΠΕΡ:beer:
Εσύ στο τέλος από τις πολλές απουσίες θα μείνεις μεταξεταστέα να ξέρεις.....αύριο με τον κηδεμόνα σου σε παρακαλώ...... :bawl::look::a25::a26::a38:
Στις πόσες απουσίες μένω αγαπητέ...;;;; :a01::p:lol::lol:
harris_x
05/05/2025, 11:53
Συγγνωμη, για να μετράτε απουσίες θα πρέπει πρώτα να υπάρχουν παρουσίες, υπάρχουν; :confused:
periklisk
05/05/2025, 12:01
Συγγνωμη, για να μετράτε απουσίες θα πρέπει πρώτα να υπάρχουν παρουσίες, υπάρχουν; :confused:
Πετσοκοψε ο αδμιν
Να υποθέσω ότι ο Άκης μιλάει για τις βόλτες....!!! :winka::a05::a48:
χαχαχαχαχαχα κι εσύ απουσία έφαγες τι μιλας;;;; κι εσυ με τον κηδεμόνα σου :roflmao::ufo::a26::a25:
Πετσοκοψε ο αδμιν
εσύ δεν τρως απουσίες.......αλλά φάε μια τουλούμπα.....σαχλέ.... :evil:
Να υποθέσω ότι ο Άκης μιλάει για τις βόλτες....!!!
Είδατε για να έχει διαβάσει την ύλη το κορίτσι;;;; όλα τα ξέρει....:lol::p
Στις πόσες απουσίες μένω αγαπητέ...;;;; :a01::p:lol::lol:
Οριακά είστε μανδάμ......οριακά..... :rolleyes:
periklisk
05/05/2025, 16:32
εσύ δεν τρως απουσίες.......αλλά φάε μια τουλούμπα.....σαχλέ.... :evil:
αφου είναι του λουμπα ρε :a22::a38:
Είδατε για να έχει διαβάσει την ύλη το κορίτσι;;;; όλα τα ξέρει....:lol::p
Οριακά είστε μανδάμ......οριακά..... :rolleyes:
:blush::a05::pink::hug::hug: