View Full Version : Βοήθεια για μεταχειρισμένο
Μια βοήθεια σύντροχοι. Θέλει ο πεθερός μου να πάρει αυτή https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/45775484-yamaha-xv-250-virago (https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/45775484-yamaha-xv-250-virago) Είναι καλή περίπτωση όπως φαίνεται; Κάτι που πρέπει να προσέξει στο συγκεκριμένο μοντέλο; κάποιο γνωστό θέμα, πρόβλημα με ανταλλακτικά κτλ. Από θέμα απόδοσης/καταλληλόλητας χρήσης είναι αυτό που θέλει, είχε παρόμοιου στυλ και ξέρει τι να περιμένει. Απλά θέλω να μάθω αν γνωρίζει κάποιος το συγκεκριμένο μοντέλο και τα χούγια του, και καμιά πρόταση για συνεργείο για έλεγχο.
johnstef33
27/04/2025, 16:22
Για μένα πολλά ζητάει για ένα μηχανάκι 30 ετών έστω και με ανακατασκευασμένη μηχανή
Από μένα είναι όχι
Ας κοιτάξει για κάτι άλλο πιο πρακτικό και πιο οικονομικό
Παντως είναι από τις πιο λογικές τιμές, αν όχι το καλύτερο εκει μεσα. αν δεις κατι άλλα ζητάνε 1.500 + και θελουν και μαζέματα. θα του το πω παντως
CorpseAlive
27/04/2025, 17:20
Εγώ οκ βρίσκω την τιμή . Για την περίοδο που διανύουμε φυσικά .
Οσο παλιώνει μια μηχανή χάνει αξία αλλά δεν μηδενίζεται κιόλας ..
Pearl Nebular
27/04/2025, 18:01
Η τιμή για ένα μηχανάκι 30 ετών είναι λογική αλλά...
Εμένα θα με προβλημάτιζε το εξής:
Επισκευάζεις μοτέρ από ένα μηχανάκι πριν από 850km.
Γιατί δεν αλλάζεις και δίσκους μαζί;
Γιατί δεν αλλάζεις μαζί και το γρανάζι της τρόμπας λαδιού και περιμένεις να περάσουν άλλα 650km;
Για να θέλει αλλαγή το γρανάζι της τρόμπας, κατά πάσα πιθανότητα και η ίδια η τρόμπα είναι στα τελευταία της.
Ακόμη, ποιός λογικός θα άλλαζε λάστιχα / αλυσσιδογράναζα, θα έκανε επισκευή στο μοτέρ και θα το πουλούσε μετά;:hmm:
Εγώ αν ήθελα να αγοράσω ένα μηχανάκι, θα ρωτούσα πρώτα τον μηχανικό μου άν ξέρει κάποιο ενδιαφέρον μηχανάκι πελάτη του που να πουλιέται.
Με δεδομένη την εμπιστοσύνη που του έχεις, η τυχόν πρόταση του αποκτά επιπλέον βαρύτητα.
taisteal
27/04/2025, 19:18
Λύκος μαύρος και ισχνός..
Παίζει να μην έχει αλλάξει και τίποτα...
Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις! Του τα μετέφερα όλα αυτά, θα κοιτάξει για κάτι που να μπορεί και να το ελέγξει από κοντά μιας και είναι επαρχία.