PDA

View Full Version : 1ο unofficial trackday moto.gr Θεσσαλονίκης

ptc
27/04/2025, 20:25
Μετα την επιτυχια του αθηναϊκου trackday νομιζω πως πρεπει να οργανωσουμε και κατι για μας τους βορειους. Προτεινω η αρχη να γινει με μια μερα στην πιστα καρτ στο Νεο Ρυσιο. Ευκολη προσβαση για ολους, χαμηλο κοστος και χαμηλοτερες απαιτησεις σε εξοπλισμο. Καλη ευκαιρια για πολλους να ερθουν σε μια πρωτη επαφη με το σπορ μεσα σε ενα φιλικο κλιμα και με ανθρωπους που μπορουν να δωσουν και δυο συμβουλες για μια ομαλη εισοδο στο χωρο.

Αν μαζευτουμε αρκετα ατομα μπορω να κανω και μια ερωτηση στους ιδιοκτητες για να εχουμε δικο μας session οπου δε θα υπαρχουν αλλες μηχανες. Δικια μου σκεψη αυτη, δεν το εχω συζητησει με την πιστα, αλλα πιστευω πως ειναι εφικτο.

Η πιστα ειναι η Drivepark, βρισκεται πανω απο το αεροδρομιο Μακεδονια και εχει φιλοξενησει αγωνες super motard (https://www.youtube.com/watch?v=ugePHFVAkKY) του πανευρωπαϊκου πρωταθληματος. Μια καλυτερη εικονα της πιστας μπορειτε να δειτε στο παρακατω βιντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=zcFKvrYkCGo

Ας πουνε ποια μελη ενδιαφερονται και σιγα-σιγα κανονιζουμε τις λεπτομεριες. Λογικα καποιο Σαββατο θα ηταν η καλυτερη λυση.

Edit: Φυσικα αν θελουν οι mods/admins του forum μπορει να γινει και official το trackday. Ειμαι διατεθειμενος να βοηθησω στα οργανωτικα καθως εχω καλη σχεση με τους ιδιοκτητες της πιστας.

doctoras
27/04/2025, 20:47
Ωραίος Πέτρο! αν βολέψουν ημερομηνίες θα έρθω

aris19
27/04/2025, 21:13
Ωραία πρωτοβουλία, μιας και οι βόρειοι του forum είμαστε σαφώς λιγότεροι και δεν υπάρχει ιδιαίτερη κινητικότητα. Αν δεν πραγματοποιηθεί ΣΚ που θα δουλεύω θα φροντίσω να έρθω!

ptc
27/04/2025, 21:18
Να πω οτι ειναι και τρια ατομα εκτος φορουμ που θα συμμετεχουν. Οποτε αν μαζευτουμε και 5-6 ατομα απο εδω μπορω να μιλησω με την πιστα για private session.

TheRegulator
01/05/2025, 23:28
Ωραίος ο Πέτρος! Μηπως ομως να το βλέπαμε για Σέρρες?

ptc
02/05/2025, 08:11
Baby steps. Ας μαζευτούμε 5-6 για Θεσσαλονίκη και πάμε μετά και Σέρρες.

o teos
02/05/2025, 08:18
Καλό θα είναι να πάτε σε μια πίστα που να καλύπτει τα πάντα σε περίπτωση στραβης παροχών κλπ..Σέρρες ας πούμε..

Εναλλακτικά καλό θα είναι να ενημερώσεις τι παρέχει η πίστα αν θα έχετε ας πούμε έστω νερό ή τι συμμετοχή έχει μπλα μπλα...επειδή είναι χύμα πίστα δεν είναι καν οργανωμένο τρακντει από κάποιο διοργανωτή για να το πεις trackday...πιο πολύ σαν βόλτα είναι σε κλειστό περιβάλλον :wave2:

ptc
02/05/2025, 08:40
Παίζει το Ρύσιο να είναι πιο οργανωμένο απ τα Μέγαρα, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα. Ο τίτλος άλλωστε γράφει unofficial trackday. :p

Είσοδος 20€ ανά μηχανή για όσα sessions προλάβεις / αντέχεις (η καρτόπιστα είναι αρκετά πιο κουραστική). Υπάρχει αναψυκτήριο με όλα τα ροφήματα και κάποια σνακ. Μπορεί κανείς να μπει και με κορντούρα.

RaGe_Raptor
02/05/2025, 09:06
Ωραία σκέψη Πέτρο.
Θα με ενδιέφερε για Σέρρες, αν/όποτε γίνει.

o teos
02/05/2025, 09:13
Παίζει το Ρύσιο να είναι πιο οργανωμένο απ τα Μέγαρα, αλλά αυτό είναι μια άλλη κουβέντα. Ο τίτλος άλλωστε γράφει unofficial trackday. :p

Είσοδος 20€ ανά μηχανή για όσα sessions προλάβεις / αντέχεις (η καρτόπιστα είναι αρκετά πιο κουραστική). Υπάρχει αναψυκτήριο με όλα τα ροφήματα και κάποια σνακ. Μπορεί κανείς να μπει και με κορντούρα.

Το ρυσιο ίσως είναι το ανοργάνωτο τρακντει όχι...ειδικά αν δεν υπάρχει standby ασθενοφόρο αλλά εσύ ξερεις...όπως και να χει ότι και να κάνετε να περάσετε σούπερ..:wave2:

ptc
02/05/2025, 09:21
Αν ενοχλεί ο όρος trackday στον τίτλο και δε σας καλύπτει το unofficial αλλάξτε το και γράψτε ό,τι θέτε.

Για Σέρρες παιδιά ας ανοίξει κάποιος σχετικό νήμα και θα είμαι απ τους πρώτους που θα δηλώσω συμμετοχή. Εδώ για βόλτα σε κλειστό περιβάλλον στο Ρύσιο είναι το κάλεσμα.

o teos
02/05/2025, 09:30
Δεν ενοχλει τιποτα κανενα,κανείς δεν είπε κάτι..Βάλε ότι τίτλο θες απλά να ενημερώσεις σωστά τον κόσμο σαν κάποιος που το φτιάχνει και έχει πάει κάποιες φορές και ξέρει..
Σου έδωσα 2 ωραίες συμβουλές μιας και πας να οργανώσεις κάτι ωραίο να μην έχεις παρεξηγήσεις μετά..

husky21
02/05/2025, 09:30
Υπαρχει τρομερη οργανωση στο Ρυσιο....
Αμα πετυχεις ανθρωπο να παρατηρει τι γινεται εντος πιστας πας απ ευθειας να παιξεις τζοκερ...
καλα δεν μιλαμε για σημαιες ελεγχους ασφαλειας κτλ
εχω πεσει εγω ο ιδιος μεσα κ εκτος οτι κανενας υπευθυνος δεν ενημερωσε τους υπολοιπους με καποια σημαια
σταματησαν και 3 αλλοι να με "βοηθησουν" εννοειται χωρις κανεις να τους πει το παραμικρο ή να τους εχει ενημερωσει απο πριν

ptc
02/05/2025, 16:27
Υπαρχει τρομερη οργανωση στο Ρυσιο....
Αμα πετυχεις ανθρωπο να παρατηρει τι γινεται εντος πιστας πας απ ευθειας να παιξεις τζοκερ...
καλα δεν μιλαμε για σημαιες ελεγχους ασφαλειας κτλ
εχω πεσει εγω ο ιδιος μεσα κ εκτος οτι κανενας υπευθυνος δεν ενημερωσε τους υπολοιπους με καποια σημαια
σταματησαν και 3 αλλοι να με "βοηθησουν" εννοειται χωρις κανεις να τους πει το παραμικρο ή να τους εχει ενημερωσει απο πριν

Μιας και η σύγκριση γίνεται με τα Μέγαρα, θα μαντέψω ότι δεν έχεις βρεθεί εκεί ποτέ σου για να πιστεύεις πως το Ρύσιο είναι χειρότερο.

Δεν ξέρω αν έχουν υπάρξει και θάνατοι στο παρελθόν -δε θα με εκπλήσσει αν έχουν υπάρξει- αλλά οι υποδομές είναι ανύπαρκτες σε όλα τα επίπεδα.

CorpseAlive
02/05/2025, 16:33
Μιας και η σύγκριση γίνεται με τα Μέγαρα, θα μαντέψω ότι δεν έχεις βρεθεί εκεί ποτέ σου για να πιστεύεις πως το Ρύσιο είναι χειρότερο.

Δεν ξέρω αν έχουν υπάρξει και θάνατοι στο παρελθόν -δε θα με εκπλήσσει αν έχουν υπάρξει- αλλά οι υποδομές είναι ανύπαρκτες σε όλα τα επίπεδα.

Δεν μίλησε κανείς για ποιότητα της πίστας αλλά για την οργάνωση γύρω από αυτή.
Στα Μέγαρα π.χ. υπάρχουν επόπτες, σημαίες, κανόνες, ασθενοφόρο και διοργανωτής που φέρει την ευθύνη για όλα αυτά.

Αυτό που σου λέει ο Θοδωρής είναι να είσαι ξεκάθαρος για το τι υπάρχει και τι όχι για να μην βρεθείς εσύ υπεύθυνος.

Προφανώς και τα Μεγάρα είναι κακή πίστα αλλά τουλαχίστον έχει αυτά τα 3-4 βασικά από τους διοργανωτές.
Επομένως είναι ψιλο άτοπο να απαντάς , ναι όμως και τα Μέγαρα είναι τριμπούρδελο.

ptc
02/05/2025, 16:55
Να βρεθώ υπεύθυνος; :uplate:

Μου ακούγεται σοβαρό. Ετοιμάζω την υπεύθυνη δήλωση αποποίησης ευθύνης. :lol:

CorpseAlive
02/05/2025, 17:00

Ενδιαφέρον.

Από την άλλη θα μου πεις και εμείς τι θα κάναμε? Κλέφτες θα γίνουμε?

Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα!

harris_x
02/05/2025, 17:04

Ρε δικέ μου γιατί τόσο ύφος;;;

SeniorCanardo
02/05/2025, 17:05
Ρε σεις ο άνθρωπος έκανε μια διερευνητική ερώτηση, να δει αν υπάρχει διάθεση και από άλλα μέλη για καμιά παρέιστικη γύρα στην καρτόπιστα.

Μπορεί να μην είναι track day με την "παραδοσιακή" έννοια, ας το πουμε moto-karttrack day - "Εισέρχεσθε με δικιά σας ευθύνη".

Κάτσε να υπάρξει ενδιαφέρον και μετά βλέπουμε για σημαίες, κορεό και νοσοκόμες.
Αυτά μπορούν να ξεκαθαρίσουν μετά, με ερωτο-απαντήσεις και όποιος νομίζει ότι δεν του ταιριάζει, δεν συμμετέχει.

Άσε που δεν θυμάμαι να είπε πουθενά ότι θα το οργανώσει μόνος του, ή ότι φέρει κάποια ευθύνη.

Volpad
02/05/2025, 17:59
Ρε σεις ο άνθρωπος έκανε μια διερευνητική ερώτηση, να δει αν υπάρχει διάθεση και από άλλα μέλη για καμιά παρέιστικη γύρα στην καρτόπιστα.

Μπορεί να μην είναι track day με την "παραδοσιακή" έννοια, ας το πουμε moto-karttrack day - "Εισέρχεσθε με δικιά σας ευθύνη".

Κάτσε να υπάρξει ενδιαφέρον και μετά βλέπουμε για σημαίες, κορεό και νοσοκόμες.
Αυτά μπορούν να ξεκαθαρίσουν μετά, με ερωτο-απαντήσεις και όποιος νομίζει ότι δεν του ταιριάζει, δεν συμμετέχει.

Άσε που δεν θυμάμαι να είπε πουθενά ότι θα το οργανώσει μόνος του, ή ότι φέρει κάποια ευθύνη.

Να πώ ένα κακό υποθετικό σενάριο και πάρτο και πέτα το στα σκουπίδια.

Βλέπω εγώ (που είμαι άσχετος) trackday και μπαίνω και λέω οτι θέλω να έρθω.
Μαζευόμαστε 5 νοματαίοι και πηγαίνουμε.
Κάποια στιγμή λοιπόν, εγώ πέφτω και τραυματίζομαι σοβαρά.
Δεν υπάρχει ασθενοφόρο στη πίστα και τελικά πεθαίνω.

Πού έχω ενημερωθεί εγώ στο παρόν θέμα οτι δεν υπάρχει ασθενοφόρο?
Η μόνη αναφορά ήταν οτι στο Ρυσιο παίζει να είναι και πιό οργανωμένα απο τα Μέγαρα (τα οποία είχαν και ασθενοφόρο και ανθρώπους που ενημέρωναν τους οδηγούς με σημαίες. Έχω και βίντεο να το αποδείξω...)

Είσαι σίγουρος λοιπόν εσύ, οτι δεν θα βρεί κανένας το μπελά του απο την οικογένειά μου που μπορεί να κινηθεί νομικά, γιατι η γυναίκα μου πιστεύει οτι με παρέσυραν να κάνω κάτι που δεν ήταν ασφαλές.

Το μόνο που προτάθηκε (απο τον Τέο συγκεκριμένα), είναι οτι θα ήταν καλύτερα να γίνει στις Σέρρες για λόγους ασφαλείας, ή εναλλακτικά να γραφτεί οτι δεν θα υπάρχει ασθενοφόρο, δεν θα υπάρχουν άνθρωποι με σημαίες, δεν θα υπάρχει καμία οργάνωση, εκτός του καφέ....
Ποιό είναι λοιπόν το περίεργο σε αυτή την πρόταση?

Στα μέγαρα προχθές, σύνολο όλη μέρα έπαιξαν 4-5 πτώσεις (όχι απαραίτητα του moto), 2 εκ των οποίων χρειάστηκαν ιατρική περίθαλψη σε νοσοκομείο, οπου το ασθενοφόρο ήταν εκεί, έκανε τη μεταφορά και υπήρχε αναστολή των sessions μέχρι να επιστρέψει.
Μόνο και μόνο οτι δεν θα υπάρχει αυτό, πρέπει να αναφέρεται με κεφαλαία γράμματα, δεδομένου οτι απευθύνεται και σε ανθρώπους με 0 εμπειρία στη πίστα.

ptc
02/05/2025, 18:01
Ρε δικέ μου γιατί τόσο ύφος;;;

Γιατί προνόησα και σου έστειλα μνμ ως admin για το συγκεκριμένο ποστ και μου είπες να το προχωρήσω. Τώρα στον έναν δεν αρέσει ο τίτλος, ο άλλος ονειρεύεται μηνύσεις...

Αν χρειάζεται να πάρω άδεια απ όλο το mod team για να καλέσω δυο φίλους στην πίστα πολύ απλά δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά. Όχι ότι σας απασχολεί φυσικά.

Όταν κανονίσω με την παρέα για πίστα θα στείλω στο Viber και στα παιδιά που ενδιαφέρονται. :beer:

Υγ: Όποιος θέλει ας μπει στο προφίλ μου να δει πόσες άλλες φορές έχω κάνει αντίστοιχο κάλεσμα. Κάτι έχει αλλάξει προφανώς και ψάχνω κι εγώ να το βρω για να προσαρμοστώ.

Volpad
02/05/2025, 18:27
Γιατί προνόησα και σου έστειλα μνμ ως admin για το συγκεκριμένο ποστ και μου είπες να το προχωρήσω. Τώρα στον έναν δεν αρέσει ο τίτλος, ο άλλος ονειρεύεται μηνύσεις...

Αν χρειάζεται να πάρω άδεια απ όλο το mod team για να καλέσω δυο φίλους στην πίστα πολύ απλά δεν πρόκειται να ασχοληθώ ξανά. Όχι ότι σας απασχολεί φυσικά.

Όταν κανονίσω με την παρέα για πίστα θα στείλω στο Viber και στα παιδιά που ενδιαφέρονται. :beer:

Υγ: Όποιος θέλει ας μπει στο προφίλ μου να δει πόσες άλλες φορές έχω κάνει αντίστοιχο κάλεσμα. Κάτι έχει αλλάξει προφανώς και ψάχνω κι εγώ να το βρω για να προσαρμοστώ.

Καλά, διάβασε ξανά το θέμα από την αρχή, και δες ποιος αρπαχτηκε μόνος του....

husky21
02/05/2025, 18:55

Και ομως μαντευεις λαθος...αλλα το θεμα δεν ειναι αν συγκρινουμε το Ρυσιο με τα Μεγαρα,αλλα οτι για να πας να κανεις τρακντει στα Μεγαρα πρεπει καποιος να το οργανωσει
και να εισαι σιγουρος οτι οι ανθρωποι εκει ειναι απειρως μπροστα απο τους οποιους και αν θα ειναι στο Ρυσιο
ναι ειναι μια παρα πολυ καλη καρτοπιστα και επειδη ειναι διπλα μας βολευει,αλλα μην μπερδευουμε βουρτσες με......

CorpseAlive
02/05/2025, 19:16
Μετα την επιτυχια του αθηναϊκου trackday νομιζω πως πρεπει να οργανωσουμε και κατι για μας τους βορειους. Προτεινω η αρχη να γινει με μια μερα στην πιστα καρτ στο Νεο Ρυσιο. Ευκολη προσβαση για ολους, χαμηλο κοστος και χαμηλοτερες απαιτησεις σε εξοπλισμο. Καλη ευκαιρια για πολλους να ερθουν σε μια πρωτη επαφη με το σπορ μεσα σε ενα φιλικο κλιμα και με ανθρωπους που μπορουν να δωσουν και δυο συμβουλες για μια ομαλη εισοδο στο χωρο.

Αν μαζευτουμε αρκετα ατομα μπορω να κανω και μια ερωτηση στους ιδιοκτητες για να εχουμε δικο μας session οπου δε θα υπαρχουν αλλες μηχανες. Δικια μου σκεψη αυτη, δεν το εχω συζητησει με την πιστα, αλλα πιστευω πως ειναι εφικτο.

Η πιστα ειναι η Drivepark, βρισκεται πανω απο το αεροδρομιο Μακεδονια και εχει φιλοξενησει αγωνες super motard (https://www.youtube.com/watch?v=ugePHFVAkKY) του πανευρωπαϊκου πρωταθληματος. Μια καλυτερη εικονα της πιστας μπορειτε να δειτε στο παρακατω βιντεο.

https://www.youtube.com/watch?v=zcFKvrYkCGo

Ας πουνε ποια μελη ενδιαφερονται και σιγα-σιγα κανονιζουμε τις λεπτομεριες. Λογικα καποιο Σαββατο θα ηταν η καλυτερη λυση.

Edit: Φυσικα αν θελουν οι mods/admins του forum μπορει να γινει και official το trackday. Ειμαι διατεθειμενος να βοηθησω στα οργανωτικα καθως εχω καλη σχεση με τους ιδιοκτητες της πιστας.

Είναι δύο παιδιά που τώρα θέλουν να κάνουν την αρχή σε πίστα και λέω να κανονίσουμε μια φορά να μπούμε μαζί στην πίστα καρτ στο Ρύσιο και να πούμε κάποια βασικά πράγματα. Προς Θεού δεν την είδα δάσκαλος, αλλά ως κάποιος που ασχολείται με το σπορ κοντά δέκα χρόνια μπορώ να βοηθήσω κάπως κάποιον που δεν έχει καμία απολύτως επαφή με το χώρο.

Σκέφτηκα λοιπόν να ανοίξω την πρόσκληση και να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο μέλος από Θεσσαλονίκη ή περίχωρα που ενδιαφέρεται να το δοκιμάσει. Δεν είναι απαραίτητα τα δέρματα, μπορεί να μπει κανείς στο Ρύσιο και με κορντούρα. Μιλάμε για Σάββατο, γιατί την Κυριακή έχει πάρα πολύ κόσμο για κάτι τέτοιο. Το πότε ακριβώς θα γίνει, είναι συζητήσιμο. Αν υπάρχει και κάποιος άλλος που ενδιαφέρεται μπορούμε να βρούμε όλοι μαζί μια ημερομηνία που να βολέψει.

Προς όποιον ενδιαφέρεται αλλά έχει άγχος σχετικά με τις ικανότητές του, να πω πως το να μπεις στην πίστα δε σημαίνει πως πας να κάνεις αγώνα. Απλά είναι ένα ασφαλές περιβάλλον να γνωρίσεις καλύτερα τη μηχανή σου και να εξοικειωθείς μαζί της. Όπως και με τη γυμναστική, η βελτίωση έρχεται με το να φτάσεις τα όρια σου και να πας ένα βήμα παραπέρα -όσο χαμηλά και αν είναι αυτά τα όρια. Επίσης στην οδήγηση μηχανής όλοι μα όλοι ξεκινήσαμε από το ίδιο σημείο (να στρίβουμε με 10 μοίρες κλίση), οπότε κανείς δεν πρόκειται να κοροϊδέψει κάποιον ή να μπει σε διαδικασία συγκρίσεων.

Δεν πρόκειται ούτε για σχολείο φυσικά, ούτε για μάθημα. Απλά θα έχετε ένα άτομο που μπορεί να σας εξηγήσει τα βασικά για το πώς συμπεριφερόμαστε μέσα σε μια πίστα και θα έχετε μια παρέα στην πρώτη σας επαφή με το χώρο. Προσωπικά ξεκίνησα μόνος μου και γνωρίζω οτι μια τέτοια βοήθεια θα ήταν πολύ ευπρόσδεκτη δέκα χρόνια πριν.

Δεν έχω μεγάλες προσδοκίες - δυστυχώς η Θεσσαλονίκη έχει δείξει οτι δεν έχει ισχυρή παρουσία στο φόρουμ - αλλά έστω και ένα άτομο να βοηθηθεί καλό θα είναι. Στα οικονομικά του θέματος η είσοδος στο Ρύσιο στοιχίζει 20€ για όλη την ημέρα. Οπότε αν υπολογίσετε και βενζίνη μαζί με ένα καφέ που θα πιείτε, με 35 βαριά 40 ευρώ θα είστε ΟΚ.

:wave2::beer:

Επειδή αναφέρθηκε, βλέπεις την διαφορά και γιατί σχολιάστηκε?

Άλλο πράγμα πάμε να οργανωθούμε να κάνουμε ένα trackday , άλλο θα μπω με 2 αρχάριους να δείξω πέντε βασικά ,όποιος ψήνεται να μάθει να δει και να δοκιμάσει και όχι να κατεβάσει χρόνο ας έρθει.

Να απαντήσω για τις μηνύσεις που ονειρεύομαι ή αντιλαμβάνεσαι ότι λες χαζομάρες ?
Το μόνο που σου είπα είναι πρόσεξε μην βάλεις τον εαυτό σου σε θέση ευθύνης και την φας.
Btw εμείς στο TrackDay στα μέγαρα, ΔΕΝ ήμασταν διοργανωτές. Υπήρχε διοργανωτής με ότι συνεπάγεται και προφανώς υπήρχε ΛΟΓΟΣ που έγινε έτσι.
Θεωρείς ότι η κουβέντα που έγινε εδώ δημόσια για το ΔΙΚΟ ΣΟΥ ''TrackDay'' δεν είχε γίνει αντίστοιχα για του moto.gr όταν οργανώνονταν?

Δεν καταλαβαίνω ειλικρινά γιατί σπάστηκες και προσωπικά δεν με ενδιαφέρει, αλλά πάει πολύ ενώ αφιερώσαμε χρόνο να σε βοηθήσουμε , να έχεις την εντύπωση ότι το ζήτημα οποιουδήποτε ήταν να στην πει.

Take a chill pill που λένε και στο χωριό μου.

RaGe_Raptor
02/05/2025, 19:18
Οκ εγινε αντιληπτό οτι ουδεμία σχέση έχει το μοτοτζιαρ με οποιαδήποτε ανοργάνωτη διεξαγωγή επίσημου ή ανεπίσημου td.

Και είναι δικαιολογημενο, αν με ρωτάς , ειδικά αφού υπάρχει δικηγόρος στο μοντ τιμ, που ποιος ξέρει πόσα πιθανά κι απίθανα εχει δει στον επαγγελματικό του βιο.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί τόση μανούρα από πλευράς του Husky, τον τσαγιάζεις με το 390? :bawl:

husky21
02/05/2025, 19:25
Οκ εγινε αντιληπτό οτι ουδεμία σχέση έχει το μοτοτζιαρ με οποιαδήποτε ανοργάνωτη διεξαγωγή επίσημου ή ανεπίσημου td.

Και είναι δικαιολογημενο, αν με ρωτάς , ειδικά αφού υπάρχει δικηγόρος στο μοντ τιμ, που ποιος ξέρει πόσα πιθανά κι απίθανα εχει δει στον επαγγελματικό του βιο.

Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι γιατί τόση μανούρα από πλευράς του Husky, τον τσαγιάζεις με το 390? :bawl:

αναφερθηκα εγω προσωπικα στον ptc?
απαντησα στα περι οργανωσης κτλ του Ρυσιου
μαλλον εχετε σοβαρο προβλημα αντιληψης

Υ.Γ.Δεν ειμαι keyboard racer ας με τσαγιαζουν και οι γριες
κλαϊν

ratamahatta
02/05/2025, 19:53
Καλό θα είναι να πάτε σε μια πίστα που να καλύπτει τα πάντα σε περίπτωση στραβης παροχών κλπ..Σέρρες ας πούμε..

Εναλλακτικά καλό θα είναι να ενημερώσεις τι παρέχει η πίστα αν θα έχετε ας πούμε έστω νερό ή τι συμμετοχή έχει μπλα μπλα...επειδή είναι χύμα πίστα δεν είναι καν οργανωμένο τρακντει από κάποιο διοργανωτή για να το πεις trackday...πιο πολύ σαν βόλτα είναι σε κλειστό περιβάλλον :wave2:
Ότι γράφει ο teo, σωστή ενημέρωση για το τι παρέχει και τι όχι ειδικά σε θέματα ασφάλειας η πίστα ώστε να είναι όσοι συμμετέχουν σίγουροι στο τι θα συναντήσουν
Καλά να περάσετε

ptc
03/05/2025, 23:15
Ολα καλα παιδια. Λανθασμενα θεωρησα οτι η εγκριση του ποστ απο τον admin ηταν αρκετη. Ειμαι αρκετα χρονια στο φορουμ και ακομα προσαρμοζομαι στο νεο mod team μαλλον.
Με ολα τα παιδια της πολης γνωριζομαστε και προσωπικα αλλωστε, οποτε απλα θα κανονιστει ο,τι ειναι εκτος φορουμ για να μη φαμε και τα λεφτα μας στους δικηγορους. :lol:

Ειναι κατι που κι εγω δεν το εχω καταλαβει ακομα. Anyway, καποια στιγμη ελπιζω να βολεψει να τα πουμε σε κανα καφε και με τον Φωτη και να τα βρουμε.

Sorry guys που σας σπαταλησα το χρονο. Move along, nothing to see here. :beer:

o teos
03/05/2025, 23:25
Τρώγεσαι με το νέο mod team αρκετά θα έλεγα γενικά...κοιταξε το..μετά από μια φάση γίνεται εμμονή..αυτό απο κάποιον που είναι ακόμα περισσότερα χρόνια στο φόρουμ και δε με λες και mod της προκοπής :p:lol:

ptc
03/05/2025, 23:35
Δεν εχει να κοιταξω κατι Θοδωρη. Καποια πραγματα μας ταιριαζουν και καποια οχι. Δεν θελω να μπω σε λεπτομεριες καθως ειναι και κατα των κανονων η δημοσια κριτικη σας. Ειμαι εντεκα χρονια στο φορουμ με μια κιτρινη καρτα ολα αυτα τα χρονια και -πιστευω- αρκετα ενεργη συμμετοχη.

Προς το παρον τα θετικα της συμμετοχης στο φορουμ υπερτερουν των αρνητικων για μενα. Αν/οταν αλλαξει αυτο, απλα θα την κανω and nothing of value was lost και για τα δυο μερη.

husky21
04/05/2025, 01:05
Ολα καλα παιδια. Λανθασμενα θεωρησα οτι η εγκριση του ποστ απο τον admin ηταν αρκετη. Ειμαι αρκετα χρονια στο φορουμ και ακομα προσαρμοζομαι στο νεο mod team μαλλον.
Με ολα τα παιδια της πολης γνωριζομαστε και προσωπικα αλλωστε, οποτε απλα θα κανονιστει ο,τι ειναι εκτος φορουμ για να μη φαμε και τα λεφτα μας στους δικηγορους. :lol:

Ειναι κατι που κι εγω δεν το εχω καταλαβει ακομα. Anyway, καποια στιγμη ελπιζω να βολεψει να τα πουμε σε κανα καφε και με τον Φωτη και να τα βρουμε.

Sorry guys που σας σπαταλησα το χρονο. Move along, nothing to see here. :beer:

Δεν εχω κατι να βρω οπως δεν εχω χασει και τπτ
Εισαι απλα αλλο ενα μελος ενος φορουμ
Δεν σε ξερω,δεν με ξερεις και σιγουρα δεν εχω καμια διαθεση να σε γνωρισω
Σχολιαζω τα οσα ΓΡΑΦΕΙΣ οπως κανω κ με οποιοδηποτε αλλο μελος
Παμε παρακατω

doctoras
04/05/2025, 08:07
συμπέρασμα:
κάτι τρέχει με τους κατεμάκιδες :lol:

harris_x
04/05/2025, 10:20
συμπέρασμα:
κάτι τρέχει με τους κατεμάκιδες :lol:

Πρόσεχε τα λόγια σου να μη μετράς τα δόντια σου :tooth:

o teos
04/05/2025, 10:29

Χαλάνε και τα δόντια όταν έχεις ktm μαζί με το μηχανάκι?:D

doctoras
04/05/2025, 10:35

ποια δόντια ? :tooth: :tooth:

CorpseAlive

Από το σφίξιμο λογικά.
Θα πάρει δεν θα πάρει μπρος...κλπ

husky21

Σου φευγουν τα δοντια απο την ροπη:smokin:

billyka
04/05/2025, 10:37
Ρε μια μερα ολοι ΚΤΜ θα παρετε :confused:

harris_x
04/05/2025, 10:39
Σου φευγουν τα δοντια απο την ροπη:smokin:

Πες τα ρε Φώτη να ουμ, ξετσουτσουνισαν κι οι σαύρες...

doctoras
04/05/2025, 10:48
Κλασικός κάτοχος κτμ :D

462039

ptc
04/05/2025, 11:52
Από το σφίξιμο λογικά.
Θα πάρει δεν θα πάρει μπρος...κλπ

Απ' το κροτάλισμα του μοτέρ είναι. :D