View Full Version : 2ο Official Track Day Moto.GR 2025 - Κουβεντούλα, Σχόλια, Ερωτήσεις
harris_x
15/05/2025, 10:45
462415
Για πάμε λέμεεεεε... :a30:
:vroum: :vroum: :vroum:
grinderx
15/05/2025, 10:50
Θα φάμε :pantofla: :cry: αν είναι να έρθουμε και σε αυτό! 3 trackdays σε ένα μήνα θα πέσει πολύ :a38: :lol: :p
Εεεε αλλη χαρα έχει το τρακντει μας σε δικό μας γκρουπ..όσοι ήρθατε ξέρετε..:D
grinderx
15/05/2025, 11:13
Σαφώς, αλλά προσέχουμε για να έχουμε :p
Manalishi
15/05/2025, 12:06
Volpad, Το αυτοκόλλητο, που το βάζουμε???
Δεν είμαι σίγουρος, αλλα είδα ενα παιδί που το είχε κολλήσει έτσι:
462417
panos_zip
15/05/2025, 13:22
Πωωωωω
Εκεινο το σκ δεν μπορώ ρε γμτ.
Θα είμαι εκτός Αττικής.
Όχι τίποτα άλλο, θα βγαλουνε και γλώσσα μερικοί μερικοί…
DoctoR_k6
15/05/2025, 13:26
Ωωω καλοοοοο!!!
Οποτε δεν ξενερωνουμε που χανουμε το μεθαυριανο...:D
:beer:
Πωωωωω
Εκεινο το σκ δεν μπορώ ρε γμτ.
Θα είμαι εκτός Αττικής.
Όχι τίποτα άλλο, θα βγαλουνε και γλώσσα μερικοί μερικοί…
:a22::a22::a22::a22::a22::a22::a22::a22::kiss:
Και εμαθα ότι ο χαρης 1 θα κανει χαμηλές πτήσεις με drone :p
ratamahatta
16/05/2025, 07:49
Αν μαζευτούμε καμιά 10αδα καλά θα είναι
Ελπίζω να μην έχουν σφίξει οι ζέστες μόνο
Επειδή τέθηκε το θέμα ζέστη..παίδες μέχρι 28 - 30 βαθμούς είσαι κομπλέ κανεις και ενα διάλειμμα το μεσημέρι νεράκι κλπ φουλ...με παραπάνω δεν πας για τρακντει δεν έχει νόημα..
ratamahatta
16/05/2025, 12:54
Επειδή τέθηκε το θέμα ζέστη..παίδες μέχρι 28 - 30 βαθμούς είσαι κομπλέ κανεις και ενα διάλειμμα το μεσημέρι νεράκι κλπ φουλ...με παραπάνω δεν πας για τρακντει δεν έχει νόημα..
… εννοείται ότι τα παραπάνω ισχύουν για διάτρητη φόρμα.
Προφανώς....με κανονική έχω κανει μέχρι 25 βαθμούς...οκ παλευόταν αλλα ήταν όριο...δεν αγόρασα ξανά κανονική μονο διατρητες :D
Εννοείται μόνο διάτρητες.
Και με λίγη δροσιά ισοθερμικό από μέσα.
grinderx
17/05/2025, 19:48
Πάντως η συμβουλή για dry fit κολάν και μπλουζάκι απεδείχθη ΣΩΤΗΡΙΑ! Να είναι καλά αυτός που τα εφηύρε :a013:
Nostradamus
20/05/2025, 12:56
Λεβεντες αν δεν φτασουμε τον μαγικο αριθμο, για γκρουπ του moto.gr, οσοι δηλωσουν συμμετοχη, περνανε στα γκρουπ του διοργανωτη?
Η θα γυρνάμε λιγότεροι στο γκρουπ μας..θα δείξει..αλλα ναι πάμε σε αλλα γκρουπ;)
Ενδέχεται να έρθω κι εγώ!! Μέχρι το Σάββατο 24/5 θα ξέρω!! Για αυτό δεν έχω δηλώσει ακόμα συμμετοχή!
ratamahatta
20/05/2025, 21:18
Η θα γυρνάμε λιγότεροι στο γκρουπ μας..θα δείξει..αλλα ναι πάμε σε αλλα γκρουπ;)
Καλά έτσι και μπορέσουμε να μπούμε σε δικό μας γκρουπ λίγες μηχανές θα είναι σούπερ
DoctoR_k6
20/05/2025, 23:13
Ενδέχεται να έρθω κι εγώ!! Μέχρι το Σάββατο 24/5 θα ξέρω!! Για αυτό δεν έχω δηλώσει ακόμα συμμετοχή!
Έλα ρε ντουκατιστι!! Καλά θα περάσουμε!!:beer:
Ο καιρος λεει 26-28 βαθμους αν μεινει έτσι θα ναι σούπερ.. :beer:
harris_x
22/05/2025, 11:32
Ο καιρος λεει 26-28 βαθμους αν μεινει έτσι θα ναι σούπερ.. :beer:
Μια χαρά!!
DoctoR_k6
29/05/2025, 13:44
Γιατι δεν τα κανουν αληθεια 20 λεπτα και να μειωθει ο αριθμος των session? Πχ 6 αντι 7.
Θα το προλαβουμε το πρωτο.
harris_x
29/05/2025, 15:30
Γιατι δεν τα κανουν αληθεια 20 λεπτα και να μειωθει ο αριθμος των session? Πχ 6 αντι 7.
Θα το προλαβουμε το πρωτο.
Για να μη κουραζόσαστε, είδαν τι σαπίλες είστε όλοι σας και είπαν να το μειώσουν 5 λεπτά για να μη φτύσετε τα πνευμόνια σας :tooth:
Είπε και έκλαψε απο μεσα του γιατί ο χαρης ξερει...:lol:
Είσαι τυχερός που σε σε έβγαλα φώτο πανω στο ktm να είσαι έτοιμος να σβήσεις στα 3 σεσσιον:bawl:
Nostradamus
29/05/2025, 15:51
Κανεις δεν θα ξεχασει το βλεμμα στο κενο του admin μας μετα το 3ο σεσσιον...Ακομη αναρωτιεμαι αν ηταν δακρυα ή ιδρωτας... :bawl:
DoctoR_k6
29/05/2025, 15:54
Για να μη κουραζόσαστε, είδαν τι σαπίλες είστε όλοι σας και είπαν να το μειώσουν 5 λεπτά για να μη φτύσετε τα πνευμόνια σας :tooth:
Για να ξεκουραζομαστε παραπανω ρε συ...
Ξερεις τι αγχος εχεις να μην εχεις ηλεκτρονικα...? :lol::sweat::sweat::sweat:
Κανεις δεν θα ξεχασει το βλεμμα στο κενο του admin μας μετα το 3ο σεσσιον...Ακομη αναρωτιεμαι αν ηταν δακρυα ή ιδρωτας... :bawl:
Η και τα δυο :p
Φαν φακτ τον καλύτερο χρόνο μου στα μεγαρα τον έκανα με μηχανη χωρίς ίχνος ηλεκτρονικού :D
DoctoR_k6
29/05/2025, 16:11
Φαν φακτ τον καλύτερο χρόνο μου στα μεγαρα τον έκανα με μηχανη χωρίς ίχνος ηλεκτρονικού :D
Δεν αντιλεγω και σε πιστευω, αλλα οταν θα ερθει η κουραση ενα ''κουμπακι'' δρομος ειναι να αποφυγεις καμια μλκια...
Στην αρχη ολοι ντουροι ειμαστε απο δυναμεις...μυαλο και σωμα.
harris_x
29/05/2025, 16:18
Είπε και έκλαψε απο μεσα του γιατί ο χαρης ξερει...:lol:
Είσαι τυχερός που σε σε έβγαλα φώτο πανω στο ktm να είσαι έτοιμος να σβήσεις στα 3 σεσσιον:bawl:
και γιατι δε μου την έστειλες ρε αλήτη;
moto_Princess
30/05/2025, 18:35
Τόσο πολύ βοηθάνε τα ηλεκτρονικά ?
ratamahatta
30/05/2025, 19:14
Εμείς οι fit τύποι δεν έχουμε θέμα κούρασης πάντως, μεχρι τέλους
harris_x
30/05/2025, 20:21
Τόσο πολύ βοηθάνε τα ηλεκτρονικά ?
Ούτε καν.
Βοηθούν στο να μη γίνεις ιπτάμενος.
Οχι στο να μη κουραστείς.
harris_x
30/05/2025, 20:22
Εμείς οι fit τύποι δεν έχουμε θέμα κούρασης πάντως, μεχρι τέλους
Αύριο θα γραφτώ τζιμ για να γινω κι εγω φιτ :tooth:
harris_x
30/05/2025, 20:23
Αντε από Δευτέρα-Τριτη το αργότερο :tooth:
moto_Princess
30/05/2025, 21:02
Αύριο θα γραφτώ τζιμ για να γινω κι εγω φιτ :tooth:
Τρέξιμο, και ανοίγματα
moto_Princess
30/05/2025, 21:05
Ούτε καν.
Βοηθούν στο να μη γίνεις ιπτάμενος.
Οχι στο να μη κουραστείς.
Κάνουν τόσο καλή δουλειά στο να μην γίνεις ιπτάμενος όπως λες ?
Οτιδήποτε εχει πανω απο 140 άλογα και είσαι ζωηρός αναβάτης καλό είναι να εχει βοηθήματα..εστω ενα τραξιον..
Οτιδήποτε ειναι απο 140 και κατω ε δεν το λες και απαραίτητο ανάλογα την εμπειρία...
Οτιδήποτε ειναι απο 80 και κατω και θες βοηθηματα τοτε υπάρχει θεμα και πρέπει να το πιάσεις απο αλλου...riding school, back to basics, εε κατι...
Οτιδήποτε εχει πανω απο 140 άλογα και είσαι ζωηρός αναβάτης καλό είναι να εχει βοηθήματα..εστω ενα τραξιον..
Οτιδήποτε ειναι απο 140 και κατω ε δεν το λες και απαραίτητο ανάλογα την εμπειρία...
Οτιδήποτε ειναι απο 80 και κατω και θες βοηθηματα τοτε υπάρχει θεμα και πρέπει να το πιάσεις απο αλλου...riding school, back to basics, εε κατι...
Εγώ αυτό το όριο θα έλεγα ότι είναι τα 120 άλογα και όχι τα 140, αλλά μικρή η διαφορά...
Επίσης πολύ σημαντικό ρόλο, παιζει και η ροπή, εκτός από τα άλογα...
Παραπάνω άλογα άρα παραπανω κυβικα άρα παραπανω ροπή.. ολα πάνε μαζι αυτα;)
moto_Princess
30/05/2025, 23:36
Σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις.
Nostradamus
31/05/2025, 20:01
Θα είναι κανένας σταθμό 14 αύριο από κάποια ώρα μέχρι κάποια ώρα?
harris_x
31/05/2025, 21:56
Θα είναι κανένας σταθμό 14 αύριο από κάποια ώρα μέχρι κάποια ώρα?
0745 να φύγουμε από το σταθμο;;;
harris_x
31/05/2025, 21:57
Δειτε ξανά και το παρακάτω:
462414
Καλό θα ήταν να είστε στην πίστα στην ώρα σας (08:00), έτσι ώστε να κυλήσουν οι διαδικασίες ομαλά και χωρίς πίεση.
Στο προηγούμενο που υπήρξαν καθυστερήσεις, χάσαμε το πρώτο session.
Όταν φτάσετε στην πιστα ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα:
Παρκάρετε στο χώρο που είχαμε και την προηγούμενη φορά ή όπου δείτε το banner μας.
Πάτε στη γραμματεία ή στο τραπεζάκι δίπλα απο τη γραμματεία για να συμπληρώσετε το έντυπο συμμετοχής και στη συνέχεια το δίνετε σε εμένα ή τον Θοδωρή (θα πρέπει να έχετε μαζί το δίπλωμά σας) .
Μέχρι να κάνετε την παραπάνω διαδικασία εγώ και ο Θοδωρής θα έχουμε φτιάξει τις πιέσεις των ελαστικών σας.
Αν χρειαστείτε εξοπλισμό, αφού μας δώσετε το έντυπο συμμετοχής σας, μιλάτε με τον αρμόδιο από την Extreme TrackDays και αναζητάτε το νούμερό σας (θα πρέπει να έχετε μαζί την ταυτότητά σας, το έντυπο όχι από το κινητό).
Όταν όλα τα παραπάνω ολοκληρωθούν, θα παραδώσουμε τα έντυπα συμμετοχής, και θα σας φέρουμε τα αυτοκόλλητα που θα πρέπει να κολλήσετε στα μηχανάκια σας για να σας επιτραπεί η είσοδος στην πίστα.
sanctusan
01/06/2025, 06:52
Qufales ζηλεύω!!!
γΚαλημέρα!!!
Road Pirat
01/06/2025, 08:15
Παίδες καλά να περάσετε :beer:
Θα σας βρω εκεί.... Για καφεδάκι ......!!
:beer::beer:
Καλούς γύρους σε όλους! :)
ratamahatta
01/06/2025, 11:10
Ωραία περάσαμε και σήμερα…..
Ελλαδιστάν
panos_zip
01/06/2025, 11:40
Για πέστε ρε παιδιά τι έγινε;
Γιατι διαβάζω στο φβ πολύ περίεργα πράγματα.
Πάρε με τηλ...γενικα μεγαρα τέλος δεν πατάω το ποδι μου ξανά αι σιχτηρ...ελλαδισταν δεν ειμαστε για τπτ:a56::yuck:
o_gavros
01/06/2025, 12:04
την ώρα που οι.δικοι μας ετοιμάζονταν να μπουν (θα ξεκίναγαν πρώτοι τις βόλτες), πέφτει σύρμα ότι έρχονται τα σμερφς λόγω καταγγελίας. Παύση εργασιών, διαβουλεύσεις με τα όργανα, υπομονή υπομονή εκνευρισμός υπομονή...και κάνα τριάρι τεαρτα αργότερα, μαθαίνουν ότι το πανηγύρι σχόλασε.
κάποιος έκανε καταγγελία στον εισαγγελέα, αυτός διέταξε την πλήρη διακοπή κάθε δραστηριότητας και όλοι αυτοί οι άνθρωποι που είχαν κανονίσει την Κυριακή τους κατσανε στον άξονα.
προφανώς το θέμα θα έχει συνέχεια γιατί ο διοργανωτής θα το κυνηγήσει νομικά για διαφυγοντα κέρδη, δυσφήμιση κλπ.
οι συμμετέχοντες όμως, κουβά.
Ωρε φιλε σοβαρα?Ο λογος της διακοπης?
Κρίμα ρε γαμωτο.....τόση προετοιμασία για κάποιους.........................
DrIoannis
01/06/2025, 12:15
Γενικά πολύ άσχημη κατάσταση. Να είσαι στην πηγή και να μην μπορείς να πιεις νερό..
Να μάθετε τον καταγγέλων...θα έχει ενδιαφέρον.
o_gavros
01/06/2025, 12:18
αυτό λέγαμε σε πηγαδάκι με τον Σπύρο το ραμανουτζεν, ότι κανονικά αν είσαι καθολα σωστός, μαθαίνεις ποιος σου έκανε την καταγγελία και τον περνάς γενεές δεκατέσσερις
Στο φμπ μολις διαβασα οτι εγινε καταγγελια για αυτοσχεδιους αγωνες!Αν ειναι δυνατον!Θα μου πεις,μην ξεχνας σε ποια χωρα ζεις
Ήταν να ξεκινήσω σε λίγο να σας βρω κάτω......
Τι έγινε?
Διαλύθηκε?? :confused:
Αυτόν που έκανε την καταγγελία μπορεί να τον μάθει μόνο ο μηνυτής.
Επίσης, αν η πίστα πληροί τις προδιαγραφές και έχει όλες τις άδειες πώς διακόπηκε η διαδικασία?
o_gavros
01/06/2025, 13:25
φαντάζομαι ότι αυτές οι πληροφορίες θα μαθευτούν εν ευθέτω χρόνω.
για την ώρα, έμεινε η όρεξη στους τόσους συμμετέχοντες.
οι οποίοι δεν ήταν καθόλου λίγοι, δεν είχε μόνο μοτεους σήμερα εκεί.
filipp0s
01/06/2025, 13:59
wtf????!!!??!!!
grinderx
01/06/2025, 14:06
Στο φμπ μολις διαβασα οτι εγινε καταγγελια για αυτοσχεδιους αγωνες!Αν ειναι δυνατον!Θα μου πεις,μην ξεχνας σε ποια χωρα ζεις
Αν όντως ισχύει :plaf:
harris_x
01/06/2025, 14:40
Αν βρήκε κανείς καμιά GoPro 7 ας στείλει κάνα μήνυμα.
Μου έφυγε στην επιστροφή.
Έχασες την κάμερα ρε μλκ????την πισω???:uplate:
Εεε ενταξει και το Επίδαυρος ΤΤ καλό ήταν....απ το τίποτα...σε αυτά θα μείνουμε γιατί αυτοί είμαστε σα χώρα...προχωράμε :wave2:
CorpseAlive
01/06/2025, 15:12
Ήταν να ξεκινήσω σε λίγο να σας βρω κάτω......
Τι έγινε?
Διαλύθηκε?? :confused:
Αυτόν που έκανε την καταγγελία μπορεί να τον μάθει μόνο ο εγκαλούμενος .
Επίσης, αν η πίστα πληροί τις προδιαγραφές και έχει όλες τις άδειες πώς διακόπηκε η διαδικασία?
Προφανώς έγινε διαδικασία αυτοφώρου και ο εισαγγελέας δεν έκατσε να ψάξει τι και πως , καθότι θα αποδειχθούν στην ακροαματική ή διέταξε προκαταρκτική για συλλογή στοιχείων. Σε κάθε περίπτωση αν η καταγγελία είναι στο πουθενά , θα πρέπει να τραβήξουν αγωγή και αντέγκληση και να τους τρέξουν.
harris_x
01/06/2025, 15:32
Έχασες την κάμερα ρε μλκ????την πισω???:uplate:
Ούτε που κατάλαβα πού έφυγε... :(
Τη μπροστά
Τη μπροστά
Fuck...
Δεν έχει κάποιο GPS πάνω της;
RaGe_Raptor
01/06/2025, 19:26
Τη μπροστά
μλκια... τουλάχιστον ήταν σχετικά παλιά.
πως την είχες στερεωμένη? (καλό είναι να γίνονται μαθημα και οι μαλακίες των άλλων, εκτός των δικών μας :tooth: )
Ενα καλό πάντως... Είδαμε το Ζ του Γαύρου...
462814
Τελικά μάλλον δεν φταίει το κινητό του Γιάννη...
Απλά το μηχανάκι είναι ονειρικό...
RaGe_Raptor
01/06/2025, 20:56
Ενα καλό πάντως... Είδαμε το Ζ του Γαύρου...
462814
Τελικά μάλλον δεν φταίει το κινητό του Γιάννη...
Απλά το μηχανάκι είναι ονειρικό...
Κάτι έχει το μηχανάκι του γαυρου και κάνει τις φωτο dreamy, δεν εξηγείται αλλιώς...:bawl:
o_gavros
01/06/2025, 21:05
https://youtu.be/5rGym7ZfOBc?si=Hm-1PFkHOIMzZjH0
:bawl:
να είχα βγάλει εγώ τετχια φωτό, ακόμα κρα θα έπεφτε
https://youtu.be/5rGym7ZfOBc?si=Hm-1PFkHOIMzZjH0
:bawl:
να είχα βγάλει εγώ τετχια φωτό, ακόμα κρα θα έπεφτε
462818
Κριμα για τον κοπο σας.
Για ολα φταινε ξερετε ποιοι.Ο,τι και να πουμε ειναι θεμα πολιτικων ουρακοταγκων,εκει παντα καταληγει η συζητηση.Και μην εχετε καμια απολυτως αισιοδοξια για το μελλον.
o_gavros
01/06/2025, 21:35
462818
γελάω γιατί κι αυτή ψέμα είναι.
τόσο καθαρό μόνο όταν το πήρα από το μαγαζί
asxetost
01/06/2025, 22:02
Θλιβερό το άτομο που έκανε την καταγγελία, τι να πούμε, κάποιος είχε πολύ μεγάλη πρεμούρα σήμερα να χαλάσει την μία Κυριακή που έχουνε τα περισσότερα παιδιά να ξεσκάσουν και να περάσουν όμορφα. :moutza:
grinderx
01/06/2025, 23:18
Για γέλια και για κλάματα :(
αυτο που δεν κατάλαβα γτ οι συμμετοχές πήγαν κουβά? εφ όσον δεν πατήσατε πιστα γτ δεν έγινε επιστροφή? ουτε σε αυτον τον τομέα είναι σοβαρή ΄΄επιχείρηση΄΄? (δεν ηξερα που να βάλω τα εισαγωγικα, στο επίθετο ή στο ουσιαστκό)
Ποιος είπε οτι δεν μας γύρισαν τις συμμετοχές όλοι οι συμμετέχοντες πήραν τα λεφτα τους πισω στο ακέραιο ακομα και για εξοπλισμο και φωτογραφίες..προσέχουμε λίγο τι γράφουμε...ίσα ίσα ο διοργανωτής έπαθε τη ζημια γιατί πληρώνει ήδη ενα σκασμό πράγματα χωρίς να παρει φράγκο.. :wave2:
εχεις απολυτο δικιο , ισως να μην το διαβασα καλα. 1000 συγνωμη
γενικα παντως προσεχω τι γραφω να ξερεις..
sanctusan
02/06/2025, 08:14
Στο βίντεο είπε για επιστροφή χρημάτων. Ας μας πουν τα παιδιά αν πήραν τα λεφτά τους πίσω.
Όπως και να έχει, κάποιοι ξοδεύτηκαν για να πάμε εκει και για να ετοιμαστούν για την πίστα.
Υ.Γ. Έχει απαντηθεί ήδη οτι επιστράφηκαν οι συμμετοχές
Το όλο σπάσιμο ηταν οτι έγινε ολο αυτο ξύπνημα τρέξιμο εξοδα και τελικά μείναμε με το εχμμμ κλειδι στο χέρι...ολα καλα πήγαμε οι περισσότεροι τη βολτα μας θα μπει φωτορεπορταζ και βίντεο. :wave2:
CorpseAlive
02/06/2025, 11:16
Ποιος είπε οτι δεν μας γύρισαν τις συμμετοχές όλοι οι συμμετέχοντες πήραν τα λεφτα τους πισω στο ακέραιο ακομα και για εξοπλισμο και φωτογραφίες..προσέχουμε λίγο τι γράφουμε...ίσα ίσα ο διοργανωτής έπαθε τη ζημια γιατί πληρώνει ήδη ενα σκασμό πράγματα χωρίς να παρει φράγκο.. :wave2:
Μλκ, έχεις δει τον Τάσο?
Θα φας καμία φάπα και θα φτάσεις Κόρινθο.
ΕΣΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΣΟ .
ΣΤΟΝ ΤΑΣΟ1111!1!!1!!
Άντε να πούμε.. .
Μλκ, έχεις δει τον Τάσο?
Θα φας καμία φάπα και θα φτάσεις Κόρινθο.
ΕΣΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΠΩΣ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΣΟ .
ΣΤΟΝ ΤΑΣΟ1111!1!!1!!
Άντε να πούμε.. .
Έχω γαυρο απο πισω μου εχεις δεί το γαυρο???ΕΧΕΙΣ????:a9:
CorpseAlive
02/06/2025, 11:48
Έχω γαυρο απο πισω μου εχεις δεί το γαυρο???ΕΧΕΙΣ????:a9:
Εγώ προσωπικά πλήρωνα να δω τέτοια μάχη τιτάνων.
Δίνω και αποδόσεις.
1ο Official Ταβερνόξυλο by moto.gr
Το δίνω?
o_gavros
02/06/2025, 12:05
η μόνη πιθανή μάχη που θα δείτε μεταξύ Τασαρου και εμένα είναι σε καταναλωθεντα κιλά προβατινης
και επιτέλους δεν υπάρχει κάποιος υπεύθυνος να σας μαζέψει;
όλοι γτπ είστε εκεί στο τημ; :p
η μόνη πιθανή μάχη που θα δείτε μεταξύ Τασαρου και εμένα είναι σε καταναλωθεντα κιλά προβατινης
:panic::wlae::a33::a09::a022:
CorpseAlive
02/06/2025, 12:18
ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΛΝΤΟΖΑ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ , ΕΙΣΑΙ ΤΙΤΑΝΑΣ, ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ ΜΗΝ ΚΩΛΩΝΕΙΣ
sanctusan
02/06/2025, 12:22
Στα Σάλωνα σφάζουν αρνιά και στο Χρυσό κριάρια
και στης κυραΝίτσας την ποδιά σφάζονται παλικάρια
o_gavros
02/06/2025, 12:24
ρερεση λέω και κλαίω
η αληθεια ειναι οτι λιο προβατο στον ανθρακα πηγαινε τωρα
Ενα ρερεσι μολις πέσουν οι ζεστες επιβάλλεται :tooth::a33:
sanctusan
02/06/2025, 13:14
Ενα ρερεσι μολις πέσουν οι ζεστες επιβάλλεται :tooth::a33:
Εκεί πάνω δεν έχει ζέστη, και τον Αύγουστο δροσά έχει. :beer:
Το μεχρι εκει ομως ειναι ψυχοβγαλτης ειδικά μεχρι να φτάσεις μετά την αλιαρτο...αλλα το ακουω αν φύγουμε 7 και μεχρι τις 9 πίνουμε καφέ σε καμία Οίτη σε κανα Γαλαξίδι και πάμε για μεσημεριανή μασα εκει και μετα σε κανα βουνίσιο καφένε για 2ο καφε και επιστροφή :D
harris_x
02/06/2025, 13:36
Αυτό μάλιστα!!!
Πότε να το διοργανώσομε;
Ερασιτέχνες που θα λάβουν μέρος έτσι για το και καλά, θα γίνουν δεκτοί;
Αυτό μάλιστα!!!
Πότε να το διοργανώσομε;
Ερασιτέχνες που θα λάβουν μέρος έτσι για το και καλά, θα γίνουν δεκτοί;
Άκου... αυτοί θα κάτσουν για το ιβεντ σε ενα τραπέζι και εμείς στο δίπλα για να φάμε σαν άνθρωποι....άμα είναι να τη βγαλω με νερό και ψωμί να ξερω να μην ερθω:lol:
harris_x
02/06/2025, 13:44
Άκου... αυτοί θα κάτσουν για το ιβεντ σε ενα τραπέζι και εμείς στο δίπλα για να φάμε σαν άνθρωποι....άμα είναι να τη βγαλω με νερό και ψωμί να ξερω να μην ερθω:lol:
κι αυτό γίνεται :D
CorpseAlive
02/06/2025, 13:45
Καλά πήγε η πίστα μλκς.
1 μέρα μετά κανονίζουμε κοψίδια......και μετά φταίνε οι στολές που δεν υπάρχουν αρκετά γελάδια να μας ράψουν για να χωράμε.
harris_x
02/06/2025, 13:46
Καλά πήγε η πίστα μλκς.
1 μέρα μετά κανονίζουμε κοψίδια......και μετά φταίνε οι στολές που δεν υπάρχουν αρκετά γελάδια να μας ράψουν για να χωράTε.
fixed