View Full Version : Καινούργιο κράνος
Μετά το κλέψιμο του κράνους μου shoei gt air 2, πρέπει να πάρω καινούργιο κράνος.Με το gt air 2 ήμουν ικανοποιημένος στις 2 μηχανές που το χρησιμοποιούσα και στο κομμάτι θορύβου.Η τωρινή μηχανή είναι tracer 7,η χρήση είναι καθημερινή και μετά σε ταξιδακια-διακοπες κλπ.Το μπάτζετ είναι από 300-550 ταβάνι.
CorpseAlive
01/06/2025, 12:01
Μετά το κλέψιμο του κράνους μου shoei gt air 2, πρέπει να πάρω καινούργιο κράνος.Με το gt air 2 ήμουν ικανοποιημένος στις 2 μηχανές που το χρησιμοποιούσα και στο κομμάτι θορύβου.Η τωρινή μηχανή είναι tracer 7,η χρήση είναι καθημερινή και μετά σε ταξιδακια-διακοπες κλπ.Το μπάτζετ είναι από 300-550 ταβάνι.
Nxr2
Κοιτούσα το nxr2 αλλα βλέπω πολλά σχόλια εδώ μέσα και στο YouTube ότι είναι θορυβώδες.Μετα κοιτουσα το agv k6s και το scorpion exo r1.
Θα ήθελα να εχει sunvisor αλλα δεν είναι απαραίτητο
o_gavros
01/06/2025, 12:08
ο θόρυβος ότι κράνος κι αν έχεις, λύνεται με τη χρήση ωτοασπιδων.
το νχρ2 είναι πολύ σοβαρό κράνος!
CorpseAlive
01/06/2025, 12:38
Κοιτούσα το nxr2 αλλα βλέπω πολλά σχόλια εδώ μέσα και στο YouTube ότι είναι θορυβώδες.Μετα κοιτουσα το agv k6s και το scorpion exo r1.
Θα ήθελα να εχει sunvisor αλλα δεν είναι απαραίτητο
NXR2 , άψογο ζύγισμα , άψογη εφαρμογή , άψογος αερισμός , ναι είναι πιο θορυβώδες στα πολλά χλμ αλλά όπως είπε και ο Γιάννης , αυτό λύνεται φθηνά κιόλας .
grinderx
01/06/2025, 14:30
Με sunvisor και στα λεφτά που ψάχνεις Shark Spartan RS. Προσωπικά δυστυχώς το NXR2 δε μου έκανε καθόλου (συν ότι η τιμή ξέφευγε από το όριο που είχα βάλει), ενώ και το Scorpion μου ήταν λίγο στενό.
Θα κοίταζα και HJC F71 ή RPHA 12
διαβάζω πολυ καλά σχόλια για το agv k6s και για το scorpion gt air sp,τα εχει κανένας να πει γνώμη;
NXR 2 Arcane TC-10, το τσίμπησα την Παρασκευή στα 465.
Είναι ολόιδιο με το προηγούμενο nxr που είχα.
Άψογο για τα δικά μου γούστα.
462810
CorpseAlive
01/06/2025, 18:20
διαβάζω πολυ καλά σχόλια για το agv k6s και για το scorpion gt air sp,τα εχει κανένας να πει γνώμη;
Έλεγα και εγώ υπερβολικούς όσους μιλούσαν μόνο για SHOEI και ARAI , αλλά πίστεψε με , αξίζουν το κάθε ευρώ.
462812
RPHA71.Μετά απο αρκετό ψαξιμο και ως κατοχος ήδη ενος RPHA11 κατεληξα σε αυτό εχτές το πρωϊ.Απο τα σχετικά "αθόρυβα" κράνη. Και αυτη τη στιγμη σε προσφορα καλή αν δε θες να ακουμπησεις τα 800αρια που βαρανε τα Shoei.Προσωπικα οσο κ αν ειναι φοβερα τα Shoei ,Arai δε μου εκατσαν ποτε καλα στο κεφάλι.
RaGe_Raptor
01/06/2025, 19:18
Έλεγα και εγώ υπερβολικούς όσους μιλούσαν μόνο για SHOEI και ARAI , αλλά πίστεψε με , αξίζουν το κάθε ευρώ.
όπως και κάθε τι made in Japan... :D :cool: :tooth:
CorpseAlive
01/06/2025, 19:47
όπως και κάθε τι made in Japan... :D :cool: :tooth:
Ασε ρε πονηρε !
TheRegulator
05/06/2025, 14:59
Προσωπικά έχοντας NXR-2 θα πήγαινα στο Arai Quantic ή σε HJC.. τώρα κάτι AGV μετά απ αυτό που περασα με το Pista ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ…
Ρε αδερφέ.... Μία χαρά τα HJC, αλλα η πρόταση που έγραψες είναι σα να λές "Προσωπικά, έχοντας Ducati panigale V4R θα πήγαινα στο BMW S1000 RR ή σε Tracer 900..."
TheRegulator
05/06/2025, 16:02
Κυριολεκτικά το έγραψα όπως το διάβασες :D απλά το θέμα είναι ότι οι συγκεκριμένες σειρές της Shoei & Arai είναι το ίδιο ποιοτικές με τα αντιστοιχα σε τιμή HJC… άρα η μόνη μου ένσταση είναι ότι δεν είναι τρεϊσερ αλλά CBR-Arrrrrr
DoctoR_k6
05/06/2025, 16:03
Γιατι δεν κοιτας το GT-Air 3 αφου ησουν ικανοποιημενος με το 2?
Σιγουρα ειναι καπως διαφορετικα τα NXR/Quantic.
Επισης δεν υπαρχει με ενοχλει ο θορυβος...πανω σε μοτο εισαι.
Βαλε ωτοασπιδες και παρε ενα καλο κρανος (και να εχει πολυ καλο εξαερισμο).
Το Quantic μονόχρωμο είναι στα 590€ Ελλάδα.