View Full Version : Βάση για ποτηροθήκη & κινητό σε SH300i
Καλησπέρα σε όλους!
Έχει κάποιος να προτείνει βάση (mount) για Honda SH300i που να μπορεί να δεχτεί ποτηροθήκη αλλά και θήκη για μεγάλο κινητό (Samsung Note 10 Plus);
Ιδανικά κάτι που να πιάνει στο τιμόνι ή κάπου πρακτικά χωρίς να εμποδίζει.
Αν έχετε δοκιμάσει κάτι που δουλεύει καλά, θα το εκτιμούσα πολύ!
Υ.π έχω στο Enduro έναν βραχίονα ram αλλά δεν δεν νομίζω ότι μπορώ να το πιάσω καπου?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Καλησπέρα σε όλους!
Έχει κάποιος να προτείνει βάση (mount) για Honda SH300i που να μπορεί να δεχτεί ποτηροθήκη αλλά και θήκη για μεγάλο κινητό (Samsung Note 10 Plus);
Ιδανικά κάτι που να πιάνει στο τιμόνι ή κάπου πρακτικά χωρίς να εμποδίζει.
Αν έχετε δοκιμάσει κάτι που δουλεύει καλά, θα το εκτιμούσα πολύ!
Υ.π έχω στο Enduro έναν βραχίονα ram αλλά δεν δεν νομίζω ότι μπορώ να το πιάσω καπου?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Στο 350 είχα βάλει βάση που βιδώνει στον βραχίονα του καθρέφτη αλλά την πέταξα μόλις επέστρεψα από βόλτα.
Μετά έβαλα βάση που βιδώνει στη βάση του καθρέφτη, επίσης για τον πέοντα, έφαγε σουτ.
Ο λόγος ήταν οι κραδασμοί.
Αγόρασα βραχίονα/γέφυρα που βιδώνει στους βραχίονες των 2 καθρεφτών με αυξομειούμενο μήκος αλλά δεν έχω αξιωθεί ακόμη να τον βάλω. Πιστεύω όμως πως είναι η καλύτερη λύση.
Δύσκολη η στήριξη σε σκούτερ, δεν έχουν τιμόνι αφού.
Στο 350 είχα βάλει βάση που βιδώνει στον βραχίονα του καθρέφτη αλλά την πέταξα μόλις επέστρεψα από βόλτα.
Μετά έβαλα βάση που βιδώνει στη βάση του καθρέφτη, επίσης για τον πέοντα, έφαγε σουτ.
Ο λόγος ήταν οι κραδασμοί.
Αγόρασα βραχίονα/γέφυρα που βιδώνει στους βραχίονες των 2 καθρεφτών με αυξομειούμενο μήκος αλλά δεν έχω αξιωθεί ακόμη να τον βάλω. Πιστεύω όμως πως είναι η καλύτερη λύση.
Δύσκολη η στήριξη σε σκούτερ, δεν έχουν τιμόνι αφού.
Δώσε ιδέες για καφέδες στη μηχανή να μας κυνηγάει η αστυνομία για παράνομο Freddo :D
Θεωρώ ότι μπορείτε να ζήσετε χωρίς καφέ ενώ οδηγείτε.
BabisStinson
16/06/2025, 15:08
Υπάρχει και άλλος λόγος να έχεις καφέ μαζί στην μηχανή τώρα το καλοκαίρι: Πας σε ερημική παραλία που δεν εχει μπιτσόμπαρα κλπ. Να έχεις πάρει από πριν έναν καφέ να μπορείς να πιεις εκεί που θα πας
taisteal
16/06/2025, 20:19
Θεωρώ ότι μπορείτε να ζήσετε χωρίς καφέ ενώ οδηγείτε.
463073
ΑΣΕ ΒΡΕ ΤΩΡΑ ΒΡΕ :p
Εν τω μεταξύ για μπάνιο το καλοκαίρι με μηχανή είναι ότι πιο άβολο.
Εκτός αν έχεις τρεισερ τουντουμου κτλ και πας σαγιονάρα τατου και κουικσιφτερ.
Μονο αμάξι για μπάνιο
BabisStinson
18/06/2025, 10:44
Σε νησί πάντως μόνο μηχανή. Εκτός αν έχεις μαζί παιδιά κλπ.
motojojo
18/06/2025, 11:54
Πολλά μαγαζιά προσφέρουν ειδικό σακουλάκι ωστε να κρεμας το κυπελο από το τιμόνι.
taisteal
18/06/2025, 11:59
Πολλά μαγαζιά προσφέρουν ειδικό σακουλάκι ωστε να κρεμας το κυπελο από το τιμόνι.
Σωστός
Αλλά είναι άβολο για μηχανή
Μια φορά είχα πάρει έτσι καφέ στο τιμόνι και ξεχάστηκα με έναν με τρανζλαπ που μου έμπαινε και άνοιξα με το τενεκέ το παλιό και έφυγε το καπάκι του καφέ..πουτανα όλα.
Πιο αστείο κι απο τη κόντρα δύο ψοφιμιών
:lol::lol:
Σαν σακουλάκι από καθετήρα είναι.........:yuck:
Σαν σακουλάκι από καθετήρα είναι.........:yuck:
Όχι όλα.....
463104
Δεν είμεθα φλώροι κύριε :lol:
Ο κοΖμος πινει τον καφε του εκει που τον φτιάχνει (ή του τον φτιαχνουν)..
Αυτο το πραμα που παιρνετε εσπρέσσο-φρέντο-μακιάτο-λάτε-πουστριτσίνο με εσάνς δροσοσταλίδας γιασεμιού και μεχρι να φτασετε εκει που πατε έχει γινει βραστό καλτσόπλυμα, δεν το καταλαβαίνω..
grinderx
19/06/2025, 15:21
πουστριτσίνο με εσάνς δροσοσταλίδας γιασεμιού :roflmao: :roflmao: :roflmao: