View Full Version : Honda CBR 300 R
Είμαι κάτοχος του Honda CBR 300 R του 17' και σκέφτομαι να κανω ανταλλαγή σε κάτι άλλο χωρίς να εχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό... μου αρέσει πολύ το στυλ μηχανής αλλά νιώθω ότι το μηχανάκι έχει κουτσουρεμενα άλογα ακόμα και για τα κυβικά του και μην έχοντας δεί και πολλά για αυτο το μοντέλο αμφιταλαντεύομαι αν θα πρέπει να το κρατήσω για λίγο ακόμα ή όχι... αν μπορεί κάποιος να μου πει μια γνώμη στα πλαίσια συζήτησης θα το εκτιμούσα
telegonos
20/06/2025, 19:52
Εγώ θα το είχα πουλήσει χθες.
Και θα είχα πάρει αυτό.
https://www.bikeit.gr/nea-montela-cf-moto/item/37496-cfmoto-450-sr-s-2024-to-neo-monompratso-kai-stin-ellada-me-3-xronia-eggyisi
Την έκδοση SR-S ομως με το μονόμπρατσο ψαλίδι, και τα ηλεκτρονικά βοηθήματα που δεν έχει το απλό SR.
ΓιώργοςΤΤ
20/06/2025, 20:46
46 άλογα λέει. Traction control λέει. Μονόμπρατσο ψαλίδι βλέπω.
Kmsakis κρατά το Honda σου και όταν έρθει η ώρα να το δώσεις, πάρε κάτι σε περισσότερα κυβικά.
doctoras
20/06/2025, 22:52
γαμάτο νικνειμ !
να δεις το ninja 400 μεταχειρισμένο
telegonos
20/06/2025, 22:54
46 άλογα λέει. Traction control λέει. Μονόμπρατσο ψαλίδι βλέπω.
Και κομβία ανά 270 μοίρες, ο πρώτος χρονικά δικύλινδρος της μεσαίας κατηγορίας με αυτό το χαρακτηριστικό.
Και κομβία ανά 270 μοίρες, ο μόνος δικύλινδρος της μεσαίας κατηγορίας με αυτό το χαρακτηριστικό.
αν δεν κάνω κάποιο λάθος και ο 457 της Aprilia , παρόμοιο χαρακτηριστικό φέρει
κατα πάσα πιθανότητα και το νέο 450 της BMW (μέσω Ινδικής εταιρίας)
telegonos
21/06/2025, 00:54
αν δεν κάνω κάποιο λάθος και ο 457 της Aprilia , παρόμοιο χαρακτηριστικό φέρει
Δεν κάνεις λάθος, ισχύει. Το διορθώνω το λοιπόν ;)
Δεν κάνεις λάθος, ισχύει. Το διορθώνω το λοιπόν ;)
Προηγήθηκε το SR σε σύγκριση με το Απρίλια, οπότε καλά το έγραψες "ο πρώτος χρονικά δικύλινδρος"...
Για Κινέζο καλός είναι? Εχω δει αρκετά cf moto και η γνώμη αμφιλεγόμενη από πολλούς.