View Full Version : Suzuki GSX-8T & GSX-8TT (2025)
giorgosb
04/07/2025, 11:52
Παρουσιάστηκε η ρετρό εκδοχή του GSX-8S με τον 800άρη δικύλινδρο της Suzuki.
Κινητήρας 776cc με απόδοση 80bhp στις 8500rpm
16,5 λίτρα ρεζερβουάρ
Έγχρωμη οθόνη TFT
Τιμές £9,599 και £9,999 στην Αγγλία
Τέλος Αυγούστου στην ελληνική αγορά.
Η Suzuki κάνει επίσης λόγο για την τοποθέτηση μια νέας ελαφρύτερης και πιο ανθεκτικής μπαταρίας που εξελίχθηκε από την Eliiy Power και έχει και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τις συμβατικές, ωστόσο δεν διευκρινίζει αν πρόκειται για μπαταρία ιόντων λιθίου.
Πηγή: Visordown (https://www.visordown.com/news/suzuki-launches-new-gsx-8-t-gsx-8-tt-retro-motorbikes) και motomag.gr (https://www.motomag.gr/news/nea-montela-epikairotita/suzuki-gsx-8t-kai-gsx-8tt-2026-ta-retro-naked-toy-hamamatsu-me-basi)
463488
463489
463490
strokt up
04/07/2025, 11:57
Δεν ειν κακο
Περισσότερο neo-retro αλλά ωραίο :a013:
Ρε την Σουζούκι,καυλιάρικες μοτοσυκλέτες επιτέλους ( και τα εντουρο-σμ μέσα)
Nostradamus
04/07/2025, 13:04
Γαμωτο, μπορουσαν σαφως καλυτερα.. Πολυ νεο-ρετρο...
Σε αυτην την κατηγορια η Kawasaki δεν παιζεται...
panavour
04/07/2025, 13:17
Το voge 500ac αντιγράψανε.χαχα.
RaGe_Raptor
04/07/2025, 13:22
Γαμωτο, μπορουσαν σαφως καλυτερα.. Πολυ νεο-ρετρο...
Σε αυτην την κατηγορια η Kawasaki δεν παιζεται...
Συμφωνώ, το " κινεζιάσανε ".
strokt up
04/07/2025, 13:24
Το voge 500ac αντιγράψανε.χαχα.
Ξεκάθαρα. Έτσι είναι αυτοί, πέρνουν κάτι καλό και προσπαθούν να το ξεπατυκώσουν.
sapila racing
04/07/2025, 15:16
Ωραια ειναι και τα 2.
Τωρα που θα σταματησουν τα SV θα εχουν αυτα.
ΓιώργοςΤΤ
04/07/2025, 15:31
Αν πάρω ένα τέτοιο θα γίνω ΓιώργοςΤΤ^2??
basilis_k6
04/07/2025, 16:39
Πανεμορφο αυτο με το μασκακι. Μωρε μπραβο...
Παρουσιάστηκε η ρετρό εκδοχή του GSX-8S με τον 800άρη δικύλινδρο της Suzuki.
Κινητήρας 776cc με απόδοση 80bhp στις 8500rpm
16,5 λίτρα ρεζερβουάρ
Έγχρωμη οθόνη TFT
Τιμές £9,599 και £9,999 στην Αγγλία
Τέλος Αυγούστου στην ελληνική αγορά.
Η Suzuki κάνει επίσης λόγο για την τοποθέτηση μια νέας ελαφρύτερης και πιο ανθεκτικής μπαταρίας που εξελίχθηκε από την Eliiy Power και έχει και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τις συμβατικές, ωστόσο δεν διευκρινίζει αν πρόκειται για μπαταρία ιόντων λιθίου.
Πηγή: Visordown (https://www.visordown.com/news/suzuki-launches-new-gsx-8-t-gsx-8-tt-retro-motorbikes) και motomag.gr (https://www.motomag.gr/news/nea-montela-epikairotita/suzuki-gsx-8t-kai-gsx-8tt-2026-ta-retro-naked-toy-hamamatsu-me-basi)
463488
463489
463490
Δεν ειν κακο
Ρε αυτό είναι ξεπατικωτούρα του δικού μου....:cry:
Το δικό μου έχει και μεγαλύτερο ντεπόζιτο κιόλας (19 λίτρα) :D
ratamahatta
04/07/2025, 21:12
Συμπαθητικά αλλά μπορούσαν και καλύτερα πιστεύω
Για άλλη μια φορά άργησαν να μπούν στην κατηγορία όταν οι άλλες εταιρείες έχουν προτάσεις και μερίδιο στην αγορά εδώ κ χρόνια
Θα προτιμούσα της γραμμές του SV με ανάποδο μπροστινό, ψαλίδι αλουμινίου και led προβολέα, πιστεύω θα ήταν πιο ενδιαφέρον
asxetost
05/07/2025, 00:20
https://youtu.be/FR0xzo0oHv0?feature=shared
Σε πρώτη ανάγνωση χύσαμε δάκρυα χαράς!
Σε δεύτερη, βρε γιαπωνεζούληδες... κάντε ένα ρετρό μασίφ τετράγωνο εκεί πέρα να ισιώσουμε σαν ανθρωποι, πάτε και μπλέκετε στοιχεία 80's με μοντέρνες πιτσιλιαί στα πλαίσια και ξέρω γω.
Κότες!!
KostasRS
05/07/2025, 10:15
Όμορφο πολύ, η ψηφιακή οθόνη με χάλασε λίγο...
panavour
05/07/2025, 12:25
Ρε αυτό είναι ξεπατικωτούρα του δικού μου....:cry:
Το δικό μου έχει και μεγαλύτερο ντεπόζιτο κιόλας (19 λίτρα) :D
Το δικό σου κατά την ταπεινη μου γνώμη είναι πιο όμορφο.Ασε που κάνει και τα μισά λεφτά.Για τα λεφτά του και για σουζουκι νομίζω ότι έπρεπε να έχει άλλη προσεγγιση,αλλά ας οψετσι η μόδα.Οι πωλησεως θα επιβεβαιωσουν την επιλογή.Για μένα η σουζουκι έπρεπε να φτιάξει και ένα μηχανακι μεγάλου τουρισμου με αξόνα,στα πρότυπο των μεγαλων bmw,honda,και γιαμαχα.Νομιζω ότι λείπει απ' την γκαμα της.
Κουκλάκια είναι, δεν πολυβλεπω την ομοιότητα με το επίσης όμορφο ac 500.
grinderx
05/07/2025, 15:51
Κουκλάκια είναι, δεν πολυβλεπω την ομοιότητα με το επίσης όμορφο ac 500.
Ούτε κι εγώ :confused:
filipp0s
05/07/2025, 16:12
Ούτε κι εγώ :confused:
Ούτε κι εγω βλέπω ομοιότητα :rolleyes:Το TT είναι πολύ ωραίο και είμαι σίγουρος ότι από κοντά θα είναι ακόμα καλύτερο
Ωραιο ειναι ειδικά αυτο με τη μάσκα σαν το δικού είναι, να δούμε και την τιμή του, πάντως το μοτέρ αυτο που το οδηγησα στο γυμνό το 8 ειναι πολυ ωραίο γεμάτο στα χαμηλόμεσαια ότι πρέπει για επαρχιακό
doctoras
05/07/2025, 19:55
Το ΤΤ και ιδιαιτέρως οι χρωματικές αποχρώσεις είναι χάρμα οφθαλμών
Οι big 4 έχουν τεράστια παρακαταθήκη προς αναβίωση μοντέλων, βέβαια η σουζουκι δεν το κάνει ακόμη αλλά η προσπάθεια αυτή είναι στη σωστή κατεύθυνση
KostasRS
06/07/2025, 09:36
Καμία σχέση με τι ac500 :hmm:
Για το θέμα τιμής κάπου διάβασα από έναν στο Βέλγιο ότι το 8Τ θα είναι στα 11000€ και το 8ΤΤ 500€ παραπάνω.
Εντρυφώντας στα του μοντέλου, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα......κάποια στιγμή (όταν βρεθούν τα μπικικίνια)
motojojo
06/07/2025, 10:32
Εντρυφώντας στα του μοντέλου, θέτει σοβαρή υποψηφιότητα......κάποια στιγμή (όταν βρεθούν τα μπικικίνια)
Εσύ για σουτιενακι δεν πήγαινες; Που κολάει ο κεφτές; :p
Από σέλα συνεπιβάτη τι λεει το 8αρι;
Εσύ για σουτιενακι δεν πήγαινες; Που κολάει ο κεφτές; :p
Από σέλα συνεπιβάτη τι λεει το 8αρι;
Όντως, απλώς τα 11,5 χιλιάρικα που απαιτεί, δεν μου κάθονται και τόσο καλά.
Το Suzuki, από την άλλη, το συγκεκριμένο έχει ακριβώς ότι θα ήθελα, (δικύλινδρο, 75-80 ίππους, νεορετρό) και αν η τιμή κρατηθεί από τα 9.5 χιλιάρικα και κάτω, θα σκίσω την γάτα (a.k.a σύζυγος) για να το πάρω...:D
Για τον συνεπιβάτη, ουδόλως με απασχολεί, ο Bowleno αλητεύει ΠΑΝΤΑ μόνος.....
Για τον συνεπιβάτη, ουδόλως με απασχολεί, ο Bowleno αλητεύει ΠΑΝΤΑ μόνος.....
Σε παράτησε τ' αγόρι σου;;;;;;;;;:bawl::bawl::bawl:
:moutza::moutza::moutza: είσαι βλάκας :lol:
Πέρα από την πλάκα, δεν ανεβάζω κανέναν στην μηχανή για βόλτα, παρά μόνο εάν χρειαστεί να πάω κάποιον από το σημείο Α στο Β και αυτό για μικρή σχετικά απόσταση.
Αυτά είναι ροζ κουτσομπολιά. Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ.
Αυτά είναι ροζ κουτσομπολιά. Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ.
Ρε μλκ....χρωστάς καφέ μου βγήκε από την μύτη :moutza::moutza:
:bawl::bawl::bawl:
PaNick67
06/07/2025, 15:58
Ρε μλκ....χρωστάς καφέ μου βγήκε από την μύτη :moutza::moutza:
:bawl::bawl::bawl:
Πολλούς καφέδες πίνεις, τα νεύρα σου είναι χάλια και μουτζωνεις όλο το κόσμο. :lol:
Πολλούς καφέδες πίνεις, τα νεύρα σου είναι χάλια και μουτζωνεις όλο το κόσμο. :lol:
Ε, πάρε 2 :moutza::moutza: κι εσυ για να μην έχεις παράπονο.:tooth:
RaGe_Raptor
06/07/2025, 19:13
Το μαύρο/κόκκινες ζάντες με το μάσκακι ειναι το πιο ωραίο.
Το γυμνό πορτοκαλί ειναι αυτο που κινεζοφέρνει περισσότερο σε εμφάνιση, δεν θυμίζει κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο αλλα απο μια μικρή φωτό στο κινητό το λες και κινέζικο.
doctor_john
07/07/2025, 08:01
Όμορφα είναι αλλά τους λείπει η "υπεραξία" της αναβίωσης. Μοιάζουν σαν να είναι αυτό που φαίνεται και μόνο.
Απο την άλλη, δείχνουν να προσπάθησαν να μην μοιάζει με γυμνό 80ς.
Είχαν δύο περίεργες ουρες, δεν ασχολήθηκε κανείς να αναδείξει κάποιο χαρακτηριστικό τους;
Δεν ξέρω, το katana δείχνει πολύ πιο εστιασμένο, σχεδόν πρωτότυπο..
panavour
07/07/2025, 08:39
Μακάρι να οουλησουν,αλλά αν ισχυσουν οι τιμές Αγγλίας σε αντιστοιχιση,είναι πολύ ακριβά γι' αυτά που προσφέρουν.ΓΝΩΜΗ μου.Απ την άλλη βέβαια περι ορεξεως κολοκυθοπιττα.
basilis_k6
07/07/2025, 09:21
Η σουζουκι πουλαει ποιοτητα κατασκευης και αξιοπιστια. Τιμες αναλογες του προϊόντος εχει και πλεον με αυτο εχει και σχέδιο, κατι που ελειπε απο τη γκαμα της εικοσι χρονια.
harris_x
07/07/2025, 15:54
Το θέμα μας είναι: Suzuki GSX-8T & GSX-8TT (2025)
Ανακοινώθηκαν οι τιμές για τα νέο-ρετρό, έρχονται τέλη Αυγούστου :)
GSX-8T: Από 9.695 ευρώ για μια retro sport εμπειρία γεμάτη τεχνολογία
GSX-8TT: Από 10.295 ευρώ με café racer στυλ και αγωνιστικό χαρακτήρα
https://www.mototriti.gr/data/news/preview_news/Suzuki-GSX-8T--GSX-8TT-Anakoinwthhkan-oi-times-sthn-Ellada_160502.asp
Bowleno βουρ :D
Ακριβώς στο άνω όριο του budget του το βγάλαν οι άτιμοι!!!