View Full Version : Ξύπνησα στο νοσοκομείο!
Με είδα χθες,να συνέρχομαι στο νοσοκομείο.Απ ότι φαίνεται ή έπεσα ή έφυγα από τον δρόμο με το σκούτερ της δουλειάς,το σήκωσα,γύρισα στο μαγαζί και με πήγανε νοσοκομείο.Δεν θυμάμαι τίποτα από αυτά,απλά σε μια φάση συνήλθα και ήμουν στο νοσοκομείο.Φορούσα λυμένο, ανοιχτό κράνος για ski-snowboard... Αξονική καθαρή,γδαρμένα μούτρα στήθος χέρια.Το μηχανάκι ούτε γρατζουνιά,το μόνο που έσπασε είναι το πρόσθετο παρμπρίζ που έχουμε βάλει.Με τρώει τώρα η περιέργεια τι έχει γίνει
panavour
04/07/2025, 13:58
Περαστικά,και πάντα full face μοτοσυκλετιστικο κράνος.
grinderx
04/07/2025, 14:47
Περαστικά!
motojojo
04/07/2025, 15:10
Πωπω ρε φίλε περαστικά! Απ' ότι φαινεται ήσουν λίγο τυχερός στην ατυχία σου.
Καλή ανάρρωση!
Περαστικά και αγύριστα...
Με είδα χθες,να συνέρχομαι στο νοσοκομείο.Απ ότι φαίνεται ή έπεσα ή έφυγα από τον δρόμο με το σκούτερ της δουλειάς,το σήκωσα,γύρισα στο μαγαζί και με πήγανε νοσοκομείο.Δεν θυμάμαι τίποτα από αυτά,απλά σε μια φάση συνήλθα και ήμουν στο νοσοκομείο.Φορούσα λυμένο, ανοιχτό κράνος για ski-snowboard... Αξονική καθαρή,γδαρμένα μούτρα στήθος χέρια.Το μηχανάκι ούτε γρατζουνιά,το μόνο που έσπασε είναι το πρόσθετο παρμπρίζ που έχουμε βάλει.Με τρώει τώρα η περιέργεια τι έχει γίνει
Καλή ανάρρωση και καλή επάνοδο να έχεις φίλε και πάντα όρθιος από εδώ και πέρα.
Nostradamus
04/07/2025, 17:11
Περαστικά!
asxetost
04/07/2025, 18:02
Περαστικά, καλή ανάρρωση και ποτέ ξανά εύχομαι.
Περαστικά και ποτέ ξανά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Περαστικά και ποτέ ξανά!!!!
Σας ευχαριστω ολους.Ακομα δεν θυμαμαι τι εγινε.Το θεμα ειναι πως αν φορουσα full face κρανος θα ημουν πολυ καλυτερα.Θα την παθεις για να μαθεις μια μερα:lol:
peterTHErider
05/07/2025, 20:21
Περαστικά και αγύριστα!
Κάτι τέτοια έχω δει όπως και κάτι σπασμένα σαγόνια από ανοίγματα πορτών και έχω καταργήσει τα jet! μόνο φουλ παιδιά!
DoctoR_k6
05/07/2025, 21:56
Περαστικά ρε σύ!! Μακριά από αυτά!!
Πότε ξανά ανοιχτό κράνος οποιουδήποτε είδους!!
Μόνο full face κράνος.
dumutrus
06/07/2025, 10:13
Περαστικά καλή ανάρρωση.
Peterjackson
06/07/2025, 11:27
Περαστικά και πάντα όρθιος και υγιής!
stefanos
06/07/2025, 15:41
Περαστικά γρήγορα
ratamahatta
06/07/2025, 15:47
Λιποθυμία, σκοτοδίνη μήπως;
Για να σβήσεις ξαφνικά στα καλά καθούμενα κάτι τέτοιο πρέπει να παίχτηκε, τυχερός είσαι
Περαστικά Βασίλη, έκανες cheat!
panavour
06/07/2025, 16:52
Λιποθυμία, σκοτοδίνη μήπως;
Για να σβήσεις ξαφνικά στα καλά καθούμενα κάτι τέτοιο πρέπει να παίχτηκε, τυχερός είσαι
Προφανώς εγκεφαλική διάσειση.Συνηθες φαινόμενο μετά από δυνατή κρούση στο κεφάλι.Τοχω πάθει και γω μετά από τρακάρισμα του κεφαλιού μου σε πόρτα σκαραβαίου πριν 42 χρόνια,και χωρίς κράνος παρακαλώ
Δεν ξέρω καν φίλε,δεν ξέρω καν που συνέβη, γνωρίζω δλδ σε ποια περιοχή ήμουν αλλά τίποτα άλλο.Σκεφτομαι μήπως κλαταρα από την ζέστη,αλλά δεν θα είχε προειδοποιητικό σημάδι? Περίεργο να έσκασε έτσι απότομα.Τελοσπαντων ότι έγινε έγινε,πάλι καλά να λέμε.Απλα το μάθημα που πήρα είναι φουλ φεις παντού
Φορούσα λυμένο, ανοιχτό κράνος για ski-snowboard...
Απλα το μάθημα που πήρα είναι φουλ φεις παντού
Ε όχι παντού. Στο σκι μπορείς να φοράς κράνος του σκι. :lol:
Περαστικά και αγύριστα!
panavour
06/07/2025, 17:33
Ε όχι παντού. Στο σκι μπορείς να φοράς κράνος του σκι. :lol:
Περαστικά και αγύριστα!
Κι εκεί φουλ φεις χρειάζεται.Ειδες τι έπαθε ο σουμαχερ.
περαστικα κ ποτε ξανα
Και εγω σε ενα σοβαρο τροχαιο που ειχα
πριν μερικα χρονια το τελευταιο περιπου 1 χλμ
πριν το σημειο που εγινε και κανενα μισαωρο
μεχρι να ξυπνησω στο νοσοκομειο δεν το θυμαμαι
Μου ειπε μαλιστα ο αδερφος μου οτι μεσα στο
ασθενοφορο ειχα μαλωσει με τους εκαβιτες
για να μην μου κοψουν το δερματινο μπουφαν
που ειχα παρει πριν καμια βδομαδα :bawl:
doctoras
06/07/2025, 18:22
Περαστικά και ποτέ ξανά! Καλή ανάρρωση :beer:
harris_x
06/07/2025, 18:37
Δεν ξέρω καν φίλε,δεν ξέρω καν που συνέβη, γνωρίζω δλδ σε ποια περιοχή ήμουν αλλά τίποτα άλλο.Σκεφτομαι μήπως κλαταρα από την ζέστη,αλλά δεν θα είχε προειδοποιητικό σημάδι? Περίεργο να έσκασε έτσι απότομα.Τελοσπαντων ότι έγινε έγινε,πάλι καλά να λέμε.Απλα το μάθημα που πήρα είναι φουλ φεις παντού
οι γιατροί τι είπαν;
karellen
06/07/2025, 19:23
Πρωτίστως περαστικά Βασίλη και πότε ξανά.
Σαν τέτοιες μέρες κι εγώ το '19 έφαγα το γερό στουκο (5 πλευρά, 2 κλειδες, 2 ωμοπλατες και το gs σχεδόν κομμένο στη μέση) και δεν θυμήθηκα ποτέ τι έγινε, μόνο να ξεκινάω από το σπίτι και κατόπιν να ξυπνάω στο νοσοκομείο.
Κάποιος ανέφερε τότε ότι όλο αυτό είναι μια άμυνα του εγκεφάλου, αποβάλλει κατα κάποιο τροπο από τη μνήμη ένα δυσάρεστο συμβάν. Δεν ξέρω κατά πόσον αυτό αληθεύει αλλά αισθάνομαι ευγνώμων που συμβαίνει.
Περαστικά και πάλι!
Περαστικά!
Νομίζω αναφέρεστε σε περιστατικά περιτραυματικής αμνησίας.
basilis_k6
06/07/2025, 21:22
Η ζεστη ΔΕΝ προειδοποιεί. Σκοτοδίνη, ταμπλας η οποια αλλη λεξη λενε στα χωρια ειναι αυτο περιπου, ξαφνικα μαυριζουν ολα και το σωμα βαραει blue screen. Μπορει να ειναι και παθολογικο αλλα με πολυ ζεστη και με λιγα υγρα ειναι πολυ συνηθες, ειδικά αν σε χτυπαει ζεστος αερας στο προσωπο. Ακομα και τα τζετ εχουν ζελατινα και καλο ειναι να ειναι κλειστη στη ζεστη.
Περαστικά και καλή ανάρρωση.
Μια καλή λύση τώρα με τις ζέστες είναι τα κράνη τύπου adventure που έχουν καλύτερο εξαερισμό από τα κανονικά fullface και γενικώς είναι πιο δροσερά.
rainmike
07/07/2025, 17:06
Περαστικα και ποτε ξανα:beer:
Περαστικά, γρήγορη ανάρρωση.
Περαστικά και πάντα όρθιος
ΓιώργοςΤΤ
07/07/2025, 20:20
Nα γίνεις καλά γρήγορα και ποτέ ξανά!
menelaos46
14/07/2025, 18:55
Εγώ μία φορά βγήκα Θεσσαλονίκη και ξύπνησα γυμνός Κατερίνη... Δεν θυμάμαι τίποτα...
Υ.Γ. Δεν ξέρω τι είναι χειρότερο!
Υ.Γ. Περαστικά, αφού είσαι καλά όλα τα υπόλοιπα έρχονται δεύτερα...
KostasRS
14/07/2025, 20:02
Περαστικά...
:lol: Εχω παει συναυλια ντυμενος,''χαθηκα'' και οταν συνηλθα εψαχνα την μπλουζα μου και ρωτουσα αν επαιξε τελικα η μπαντα που πηγα να δω,ενω οταν παιζανε ημουν μπροστα και τα εσπαγα:bawl:
Ilias_83
14/07/2025, 20:59
Γενικά το θέμα ήταν λίγο "new fear unlocked". Πριν λίγες μέρες ήμουν με τη ζέστη έξω και σκεφτόμουν (ενώ δεν έχω λιποθυμίσει ποτέ) τι γίνεται αν χάσω τώρα τις αισθήσεις μου;
Ναι η αληθεια ειναι οτι εχω κανει απο τοτε σκεψεις του τυπου ''κι αν μου ξανασυμβει?'' ''και αν το παθαινα με το gsxr με μεγαλη ταχυτητα?''
Εν τω μεταξυ δεν μπορω να πω οτι νιωθω 100 τα 100 κομπλε..δεν ξερω αν ειναι απο το ατυχημα,αλλα νιωθω κουρασμενος και με ''κομμενα ποδια''
Περαστικά σου φίλε.
Έτσι όπως τα λες, το πιθανότερο είναι να έπεσε η πίεση (και λόγω ζέστης),
γι αυτό έχασες τον κόσμο.
Όπως και να έχει εύχομαι να είναι το τελευταίο.
asxetost
15/07/2025, 20:28
Ναι η αληθεια ειναι οτι εχω κανει απο τοτε σκεψεις του τυπου ''κι αν μου ξανασυμβει?'' ''και αν το παθαινα με το gsxr με μεγαλη ταχυτητα?''
Εν τω μεταξυ δεν μπορω να πω οτι νιωθω 100 τα 100 κομπλε..δεν ξερω αν ειναι απο το ατυχημα,αλλα νιωθω κουρασμενος και με ''κομμενα ποδια''
Οι εξετάσεις αίματος είναι μες τα νορμάλ πλαίσια; Βιταμίνες, μέταλλα, σίδηρος κτλ;
Ναι οι εξετάσεις είναι κομπλέ.Κανω έτσι και αλλιώς κάθε χρόνο μια φορά τις γενικές/βιοχημικές και προσθέτω Β12,D3 και φεριτινινη που είναι η "αποθήκη" σιδήρου.Πηρα τηλέφωνο καρδιολόγο να κάνω και μια εξέταση την καρδιά μιας και κοντεύουμε τα 40.
asxetost
15/07/2025, 20:39
Εύχομαι οι διακοπές - που ελπίζω οτι θα κάνεις εφέτο- να βοηθήσουν, δεν είναι παράλογο με το πώς ζούμε σε αυτήν την ονειρεμένη πόλη, πολλές ώρες δουλειά, στρες, έλλειψη ύπνου, κίνηση μες τον καύσωνα κτλ να ζοριστεί το σύστημα.
Την προηγούμενη εβδομάδα από το πέσιμο έλεγα συνεχώς ότι δεν την παλεύω με την ζέστη,νιώθω αδυναμία και ζαλίζομαι.Αλλα δεν περίμενα ότι θα πάθω και κάτι τέτοιο.Η δουλειά αυτή είναι,όπως και οι περισσότερες deliveroδουλειες είναι χάλια.Παντα λίγο προσωπικό,πολύ δουλειά, τρέξιμο,πίεση,άγχος να βγει η δουλειά..Όλες τις οδηγικές βλακείες στην δουλειά τις κάνω και για αυτό φταίει η πίεση.Βεβαια δεν βγάζω και τον εαυτό μου έξω από αυτό,τι σε νοιάζει εσένα αν βγει η δουλειά η όχι,πάνε κανονικά.. Φταίω και εγω
asxetost
15/07/2025, 21:13
Κάτι που με βοήθαγε πολύ όταν έφτανα στα όρια ήταν οι ηλεκτρολύτες, δεν είναι τόσο ακριβοί, στα φαρμακεία βρίσκεις διάφορων λογιών.
Περσι βαραγα γενικα πολυ νερο μαζι με ηλεκτρολυτες..Φετος ειναι η αληθεια πινω λιγο νερο
SeniorCanardo
16/07/2025, 09:35
Είπα να μην γράψω, γιατί γιατρός ΔΕΝ είμαι!
Καλά όλα αυτά, αλλά πάνε και σε κάνα γιατρό να του εξιστορήσεις τη φάση, να σου γράψει και τίποτα αιματολογικές, βιοχημικές εξετάσεις.
Απώλεια αισθήσεων δεν είναι αστείο, όπως κατάλαβες.