Σύνδεση

View Full Version : μπαγκαζιέρ ορ νοτ μπαγκαζιερ...

Bowleno
30/07/2025, 17:25
ΕπειδΗς πρόσφατα έγινα σύμβουλος πωλήσεων σε εταιρία που εισάγει κολλύρια και υποσχέθηκα αύξηση πωλήσεων, πάρτε να έχετε....

463958

463959:D:D:D

(αναμένω τις μούντζες του Χάρη, σε 3-2-1.....):tooth::tooth:

RaGe_Raptor
30/07/2025, 17:27
ΕπειδΗς πρόσφατα έγινα σύμβουλος πωλήσεων σε εταιρία που εισάγει κολλύρια και υποσχέθηκα αύξηση πωλήσεων, πάρτε να έχετε....

463958

(αναμένω τις μούντζες του Χάρη, σε 3-2-1.....)

Ονειρο, όνειρο :cry:

husky21
30/07/2025, 20:28
Το περιμενα χειροτερο αλλα οκ ψιλοπαλευεται η μπαγκαζιερα

grinderx
30/07/2025, 20:46
Το περιμενα χειροτερο αλλα οκ ψιλοπαλευεται η μπαγκαζιερα
Ούτε καν! :yuck: :cry:

taisteal
30/07/2025, 20:59
463963

CorpseAlive
30/07/2025, 21:00

463958

Η ένωση τυφλών εγκρίνει

ΓιώργοςΤΤ
30/07/2025, 21:33
Μια χαρά είναι η μηχανή! Η μπαγκαζιερα είναι μεγάλη εφεύρεση.

sapila racing
30/07/2025, 22:08
αισχος!! δεν τα μπορω αυτα...

doctoras
30/07/2025, 22:14
βρε αθεόφοβε...τι απο δώ είπαμε, τι απο εκεί....ανεπηρέαστος

Bowleno
30/07/2025, 22:36
Ούτε καν! :yuck: :cry:

463963

Η ένωση τυφλών εγκρίνει

Μια χαρά είναι η μηχανή! Η μπαγκαζιερα είναι μεγάλη εφεύρεση.

βρε αθεόφοβε...τι απο δώ είπαμε, τι απο εκεί....ανεπηρέαστος

"Ανάγκα και θεοί πείθονται".
Τίποτα άλλο....

DoctoR_k6
30/07/2025, 23:17
Πραγματικά το κατέστρεψες…:lol:

doctor_john
31/07/2025, 01:10
:lol:

έχει καμπύλες το πτνακι η μπαγκαζιέρα και μοιάζει δική του!

ΠροσέΧτε αδέρφια! Δεν είναι μόνο ο όγκος της που δικαιολογεί την ύπαρξη του σατανά μέσα της, προσπαθεί να μας ξεγελάσει παίρνοντας την μορφή των oem!

Αϊ ρεστ μαϊ κέισ όσον αφορά τα φλας..

harris_x
31/07/2025, 06:32

463958

https://youtu.be/UoHbeXjF9cs?si=V0AwXhH8e01NLjK5

Bowleno
31/07/2025, 08:22
https://youtu.be/UoHbeXjF9cs?si=V0AwXhH8e01NLjK5

Τι, αυτό μόνο; μια φάπα, μια μούτζα ρε αδερφέ, δεν; πάει, χάλασε και ο admin....:(

pektis
31/07/2025, 08:45

463958

M@λακια...
Καφάσι έπρεπε να βαλεις...:D

harris_x
31/07/2025, 08:56
Τι, αυτό μόνο; μια φάπα, μια μούτζα ρε αδερφέ, δεν; πάει, χάλασε και ο admin....:(

H θλίψη για την κατάντια του moderation team υπερκαλύπτει τον όποιο θυμό για την ενέργειά σου αυτή... :a35:

karellen
31/07/2025, 09:08
Χαρακίρι ομαδικό.

PortisHead
31/07/2025, 09:19
Οντως, το χαλασε εμφανισιακα η μπαγκαζιερα, ομως ειναι αναγκαιο κακο για ολους εμας
που χρησιμοποιουμε τη μηχανη καθημερινα και για ολες μας τις δουλειες.
Πιστευω πως οσοι λενε "αισχος" και τα συναφη, έχουν ενα brutale στο γκαραζ κι ενα SH για τις καθημερινες.
ή οταν βρεχει πανε αμαξατοι στη δουλεια (και πολυ καλα κανουν) και δεν αντιμετωπιζουν το προβλημα του να κουβαλανε
2 τονους αδιαβροχα και χωρο για να τα αποθηκευσεις οταν φτασεις στη δουλεια γιατι δεν μπορεις να μπεις μεσα με την μπουγαδα σου ανα χειρας.

Μακαρι να τα ειχαμε τα moto ολοι μόνο για χόμπι.

pektis
31/07/2025, 09:26
Ρε παιδια, μη λεμε τα ιδια...λυσεις υπαρχουν...
https://www.bikers-world.gr/el/moto-accessories/valitses-bags/tank-bags/BGXSR229-tank-bag-bagster-viber-d-line-black-whit.html

sanctusan
31/07/2025, 09:29
Θα διαφωνίσω και θα μιλήσω για εμένα προσωπικά

Δεν έχω αυτοκίνητο, δεν έχω σκούτερ, δεν έχω μπαγκαζιέρα. To μόνο όχημα μου είναι το ΜΤ.
Πάω στη δουλειά με τη μπουγάδα όπως λες, πάω στο σούπερ με backpack, και η μηχανή κάνει τουλάχιστον 500-700 km το μήνα μόνο για μετακινήσεις.
Και δεν είμαι κανένα μωρό παιδί, σε 2 χρόνια πατάω τα 40.

Βέβαια θα σου πω και το άλλο, περι ορέξεως, μπαγκαζιερόπιτα....

DoctoR_k6
31/07/2025, 09:50
Εγω ουτε στο σκουτερ δεν μπορω να βαλω κουτι πισω.
Οτι παρει απο κατω και τα λοιπα τσαντα ή κρεμαω στα ποδια. Και απο σουπερ και λαικη.
Και στις βροχες/χιονια, το αμαξι καθεται στο γκαραζ και εγω με αδιαβροχα εξω (με λες κ μλκ αλλα δεν μπορω την κινηση με τιποτα).

harris_x
31/07/2025, 09:50
Θα διαφωνίσω και θα μιλήσω για εμένα προσωπικά

Δεν έχω αυτοκίνητο, δεν έχω σκούτερ, δεν έχω μπαγκαζιέρα. To μόνο όχημα μου είναι το ΜΤ.
Πάω στη δουλειά με τη μπουγάδα όπως λες, πάω στο σούπερ με backpack, και η μηχανή κάνει τουλάχιστον 500-700 km το μήνα μόνο για μετακινήσεις.
Και δεν είμαι κανένα μωρό παιδί, σε 2 χρόνια πατάω τα 40.

Βέβαια θα σου πω και το άλλο, περι ορέξεως, μπαγκαζιερόπιτα....

To ίδιο συνέβαινε και με εμένα πριν μερικά χρόνια, η μόνη διαφορά ήταν ότι το μόνο όχημά μου ήταν το Daytona 675.

Το backpack έκανε όλη τη δουλειά.

PortisHead
31/07/2025, 10:04
Βασικα, τωρα που το ξανασκεφτομαι,
απο τοτε που γερασα και προτιμω να καθομαι 1.5 ωρα στο αυτοκινητο οταν βρεχει και να παρκαρω στο γκαραζ κυριλε
να μπαινω στην δουλεια στεγνος και χωρις κρατωντας τίποτα,
μηπως να την ξηλωσω κι εγω ? :lol:
Βεβαια θα χασει την ξαπλα της η δικια μου ("καλε δεν ξαπλωνω, ισα που ακουμπαω") αλλα θα γινει παλι ομορφο (τροπον τινα) το bandit

PortisHead
31/07/2025, 10:22
Μαλιστα θυμαμαι οτι με χαλαγε τοσο πολυ η ιδεα τοτε, οτι θα αναγκαστω να βαλω μπαγκαζιερα, που εψαχνα κανα χρονο να βρω τα μπρατσα εκεινα,
που δεν ηταν σαν τα αγγουρια της Givi - 1η φωτο, αλλα μια εκδοση (δεν θυμαμαι μαρκα) που ακολουθουσε τις γραμμες της σελας και της ουρας (2η-3η φωτο).

463971
463972
463973

sanctusan
31/07/2025, 10:36
Same thing

PaNick67
31/07/2025, 10:44
Το ομορφο ή ασχημο αφορα τον κατοχο και μονο. Προσωπικα δεν τρελαθηκα αλλα δεν μου εκαψε και τα ματια οπως σε αλλους :lol:

Εχοντας πει αυτο, απο κατι αντβε με τσαντακια κρεμασμενα σε καθε καγκελο, χιλιες φορες να βλεπω αυτο.

Εφοσον η μοτο ειναι χρηστικη κι οχι βολτας μονο, το να την φερεις στα μετρα σου και στο πρακτικο κομματι ειναι σωστο.

Με γεια bowleno!

basilis_k6
31/07/2025, 10:52
καλυτερα ασχημο το μηχανακι παρα εγω.
ειχα παντα πολλες μοτο να διαλεξω για να παω καπου. τελικα σχεδον ολες οι διαδρομες γινοντουσαν με αυτα που ειχαν μπαγκαζιερα. γιατι εκει που πηγαινα αφηνα μεσα κρανος ή κρανη, μπουφαν και οτιδηποτε αλλο ειχα, πχ φαγητο, ψωνια... και εγω κυκλοφορουσα κυριος. χωρις να ζεσταινομαι, χωρις να ψαχνω που θα ακουμπησω το κρανος, με ανθρωπινα ρουχα κτλ. αν η μηχανη εκτος απο διασκεδαση ειναι και εργαλειο, η μπαγκαζιερα ειναι must have.

STF
31/07/2025, 11:05
Το ομορφο ή ασχημο αφορα τον κατοχο και μονο. Προσωπικα δεν τρελαθηκα αλλα δεν μου εκαψε και τα ματια οπως σε αλλους :lol:

Εχοντας πει αυτο, απο κατι αντβε με τσαντακια κρεμασμενα σε καθε καγκελο, χιλιες φορες να βλεπω αυτο.

Εφοσον η μοτο ειναι χρηστικη κι οχι βολτας μονο, το να την φερεις στα μετρα σου και στο πρακτικο κομματι ειναι σωστο.

Με γεια bowleno!

Να αγιάσει το στόμα σου!!!

Αυτή η αηδία με τους σάκους στα κάγκελα και μου κυκλοφορούν στο κέντρο της Αθήνας... Αυτό και τα +4 και plus προβολάκια....

Τι να σου κάνουν τα κολλύρια... οφθαλμίατρο θέλεις μετά!

Panos76
31/07/2025, 11:09
Επίσης να θυμίσουμε ότι η μπαγκαζίερα βγαίνει με μία κίνηση, σε 1'' με 2''.

Όταν είναι να βγεις βόλτα παραλιακή να χτυπήσεις κανα μωρό, τη βγάζεις και είσαι ίζυ - φρι ράϊντερ. :cool: :D

STF
31/07/2025, 11:11
Επίσης να θυμίσουμε ότι η μπαγκαζίερα βγαίνει με μία κίνηση, σε 1'' με 2''.

Όταν είναι να βγεις βόλτα παραλιακή να χτυπήσεις κανα μωρό, τη βγάζεις και είσαι ίζυ - φρι ράϊντερ. :cool: :D

Αυτό είναι αλήθεια. Σπάνια όμως βλέπεις σχάρες/βάσεις που να είναι όμορφες. Τεσπα, σημασία έχει να κάνεις τη δουλειά σου. Κι εγώ μπαγκαζιέρα έχω μόνο στο σκούτερ και υπάρχουν φορές που θα την ήθελα μεγαλύτερη. Το σκούτερ από μόνο του μια αηδία είναι* οπότε δε με νοιάζει :lol:

*αλλά από πρακτικότητα δε μπορεί να το πιάσει καμία μοτοσυκλέτα (τουλάχιστον για αστική χρήση).

SeniorCanardo
31/07/2025, 11:52
...αλλα θα γινει παλι ομορφο (τροπον τινα) το bandit

Με το bandit μη μασάς ότι και να βάλεις πάνω, δεν πρόκειται να γίνει πιο άσχημο. :bawl:

Nostradamus
31/07/2025, 12:00
Πες το μαγαζι που την περασε να παμε να τον καψουμε τον Αθεοφοβο...

bulmont
31/07/2025, 12:08
.... κατι αντβε με τσαντακια κρεμασμενα σε καθε καγκελο....

... Αυτό και τα +4 και plus προβολάκια....

Bάλτε του ιδέες του μπουλένου.............:bawl::bawl:

RaGe_Raptor
31/07/2025, 12:30
Μπαγκάζια σε utility vehicles , οχι σε καψουρες...

karellen
31/07/2025, 12:34

Το επόμενο μηχανάκι του...

463974

Phantom
31/07/2025, 12:40

463974

Σε αυτό το σημείο πάρε κουτί με κοτσαδόρο και βάλε κι ένα τρέιλορ από πίσω..

Nomand
31/07/2025, 13:31
Τουλάχιστον είναι όμορφος ο αναβάτης :bawl:

gior-gos
31/07/2025, 13:57
Το μόνο που θα έβαζα σ αυτό το μηχανάκι - αν ήταν εντελώς απαραίτητο - θα ήταν κάτι τέτοιο (https://www.classic-rides.co.uk/products/the-digley-motorcycle-pannier-bag-khaki)· κι ας με δυσκόλευε στις σφήνες.

taisteal
31/07/2025, 14:03
Πάρε ενα παπί ρημάδι για τα σούπερ μάρκετ και τις τυροπιτες κι άσε το κάβα για τις βόλτες χωρίς μπαγκαζιερες και τέτοια.

harris_x
31/07/2025, 14:44
Μαλιστα θυμαμαι οτι με χαλαγε τοσο πολυ η ιδεα τοτε, οτι θα αναγκαστω να βαλω μπαγκαζιερα, που εψαχνα κανα χρονο να βρω τα μπρατσα εκεινα,
που δεν ηταν σαν τα αγγουρια της Givi - 1η φωτο, αλλα μια εκδοση (δεν θυμαμαι μαρκα) που ακολουθουσε τις γραμμες της σελας και της ουρας (2η-3η φωτο).

463971
463972
463973

Στο Bandit δεν δείχνει άσχημα η μπαγκαζιέρα, ισορροπεί κάπως με το εμπρός fairing.
Στο Ζ όμως.... :yuck:

Bowleno
31/07/2025, 14:59
Πάρε ενα παπί ρημάδι για τα σούπερ μάρκετ και τις τυροπιτες κι άσε το κάβα για τις βόλτες χωρίς μπαγκαζιερες και τέτοια.

Ρε άμα μπορούσα, θα υπήρχε αυτό το θρεντ τώρα, νομίζεις;:cry:

Bowleno
31/07/2025, 15:01

463974

Ε, είπαμε, όχι κι έτσι ρε σεις...:cry:

(Τώρα, άμα κάτσει η "θεία" από το Αμέρικα μεριά, ποτέ δεν ξέρεις....:lol: )

Tedvj23
31/07/2025, 15:09
463975

pektis
31/07/2025, 15:11
Το μόνο που θα έβαζα σ αυτό το μηχανάκι - αν ήταν εντελώς απαραίτητο - θα ήταν κάτι τέτοιο (https://www.classic-rides.co.uk/products/the-digley-motorcycle-pannier-bag-khaki)· κι ας με δυσκόλευε στις σφήνες.

Αυτο ειναι αληθεια οτι παει σε αυτο το στυλ μηχανων... :a10:

Manalishi
31/07/2025, 15:40
Εμένα δεν με πειράζει η μπαγκαζιέρα..
Εγώ αυτό που θελω να ρωτήσω είναι....

Απο ήχο πως είναι??? Θα αλλάξεις εξάτμιση????:D:lol:

Υ.Γ. Προκαταβολικά προς εμένα : :moutza::moutza:

harris_x
31/07/2025, 15:49

:bawl::bawl::bawl:

PSHLOUKOS
31/07/2025, 15:50
Απο τον τίτλο για μια στιγμή νόμισα πως έκανες double down και έβαλες 2 μπαγκαζιέρες. Μια χαρά κούκλα είναι και πάλι :pink:

harris_x
31/07/2025, 15:51
[...] Μια χαρά κούκλα είναι και πάλι :pink:

Τρου :tooth:

463976

panavour
31/07/2025, 16:00
463975

αυτο μαλιστα.εξαιρετικο και πρακτικο.

doctoras
31/07/2025, 16:09
καλυτερα ασχημο το μηχανακι παρα εγω.
ειχα παντα πολλες μοτο να διαλεξω για να παω καπου. τελικα σχεδον ολες οι διαδρομες γινοντουσαν με αυτα που ειχαν μπαγκαζιερα. γιατι εκει που πηγαινα αφηνα μεσα κρανος ή κρανη, μπουφαν και οτιδηποτε αλλο ειχα, πχ φαγητο, ψωνια... και εγω κυκλοφορουσα κυριος. χωρις να ζεσταινομαι, χωρις να ψαχνω που θα ακουμπησω το κρανος, με ανθρωπινα ρουχα κτλ. αν η μηχανη εκτος απο διασκεδαση ειναι και εργαλειο, η μπαγκαζιερα ειναι must have.

Βάση όσων έχουμε συζητήσει διαχρονικά περι ασφάλειας, θεωρείς οτι εξοπλισμός αναβάτη για οποιαδήποτε διαδρομή είναι ένα μπουφάν και ένα κράνος ?

Παράδειγμα για να το κάνω πιο χειροπιαστό:
θα βάλεις στο κουτί κράνος μπουφάν. Όμως:
-γάντια, ζώνη μέσης, buff, παντελόνι μηχανής με προστασίες και μποτάκια για την πόλη δεν θα φοράς?
-Φοράς, αλλά αυτά τα αφήνεις αλλού?
-Έχεις δεύτερη κάζουαλ αλλαξιά στο αυτοκίνητο που σε ακολουθεί?
-ή επειδή είσαι badass τυπος με τον υπόλοιπο φορεμένο εξοπλισμό(αρκεί να μη φοράς μπουφάν - κράνος) μπορείς ακόμη και τένις να παίξεις με αυτά ??

Παρακαλώ διευκρίνησε μας
:D

Bowleno
31/07/2025, 16:33
Τρου :tooth:

463976

Ρε μλκ....:bawl::bawl:

Bowleno
31/07/2025, 16:38

Πάρε και την εφάπαξ δόση, τι να σου κάνει η προκαταβολή; :moutza::moutza::moutza::moutza::moutza:

:bawl::bawl:

Ρώτα όσους το ακούσανε στην Αιθανόλη, να μάθω κι εγώ....:cry::lol:

stefanos
31/07/2025, 17:06
Οι στρογγυλοί καθρέφτες είναι πιο ωραίοι.

basilis_k6
31/07/2025, 17:37
Βάση όσων έχουμε συζητήσει διαχρονικά περι ασφάλειας, θεωρείς οτι εξοπλισμός αναβάτη για οποιαδήποτε διαδρομή είναι ένα μπουφάν και ένα κράνος ?

Παράδειγμα για να το κάνω πιο χειροπιαστό:
θα βάλεις στο κουτί κράνος μπουφάν. Όμως:
-γάντια, ζώνη μέσης, buff, παντελόνι μηχανής με προστασίες και μποτάκια για την πόλη δεν θα φοράς?
-Φοράς, αλλά αυτά τα αφήνεις αλλού?
-Έχεις δεύτερη κάζουαλ αλλαξιά στο αυτοκίνητο που σε ακολουθεί?
-ή επειδή είσαι badass τυπος με τον υπόλοιπο φορεμένο εξοπλισμό(αρκεί να μη φοράς μπουφάν - κράνος) μπορείς ακόμη και τένις να παίξεις με αυτά ??

Παρακαλώ διευκρίνησε μας
:D

badass af
αλλα γαντια, ζωνη, αδιαβροχα ειχα παντα στη βαλιτσα.

telegonos
31/07/2025, 18:07

Αφες αυτοίς, Ου γαρ οίδασι.

Το αισθητικό πρόβλημα που έχω με τις μηχανές του είδους (ρετρο), είναι ότι έχουν αυτήν την σχεδίαση, χαμηλά το πίσω μέρος και όσο κοιτάμε μπρος, είναι λες και ανεβαίνουμε την ανηφόρα.

Αυτό στο μυαλό μου, αυτομάτως ερμηνεύεται ως ''εχει καταρρεύσει η πίσω ανάρτηση'', ασχέτως αν μετά σκέφτομαι ''οχι, έτσι είναι, αυτό είναι το κανονικό του''.

Με την βαλίτσα, ΠΕΤΥΧΕΣ να του δώσεις τον όγκο που δυσανάλογα του λείπει πίσω, και το ύψος που οπτικά του λείπει πίσω.

Η βαλίτσα, όχι μόνο δεν είναι κακή αισθητικά, αλλά ΤΟ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.

Για το πρακτικόν του θέματος, δεν συζητάω καν πόσο εξυπηρετεί μια βαλίτσα.

giorgosb
31/07/2025, 18:17

badass af

Τι εννοείτε ζώνη μέσης; Ορθοπεδική ή τύπου εξοπλισμού αναβάτη με προστασίες κλπ; Και την φοράτε καθημερινά;

basilis_k6
31/07/2025, 18:25
Τι εννοείτε ζώνη μέσης; Ορθοπεδική ή τύπου εξοπλισμού αναβάτη με προστασίες κλπ; Και την φοράτε καθημερινά;

εγω την ειχα γιατι εμπαζε κρυο και ποναγε η μεση μετα. μεγαλες αποστασεις νυχτα καθε μερα... https://www.skroutz.gr/s/28258433/Nordcode-Airprene-Prostateytiko-Mesis-Motosykletisti-Zoni-NOR000BEL03.html

doctoras
31/07/2025, 19:10
badass af

Αρα μπιλαρα τζινακι / παπουτσακι καζουαλ εισαγωμενο, έτσι εξηγείται ότι πας για φαΐ ψώνια ανάλαφρος σα γαζέλα !! :lol:

Προσωπικά μιας που ξεκίνησα να τα φοράω δεν μπορώ χωρίς αυτά ούτε μέχρι το περίπτερο. Συνεπώς τι με κράνος ανά χείρας ή χωρίς, αρματωμένος πολύ ή λιγότερο με τον εξοπλισμό καλοκαιριού θα αγκομαχώ πάντα στη περιήγηση όταν παρκάρω το μηχανάκι
Αλλά αυτός είναι ένας μικρός συμβιβασμός για να μην νιώθω ότι κάνω κάπου έκπτωση και με βρει καμία συμφορά απροετοίμαστο

Εξοπλισμού αναβάτη αλλά είναι παραπλήσιες με τις ορθοπεδικές χωρίς μπανέλες

εγω την ειχα γιατι εμπαζε κρυο και ποναγε η μεση μετα. μεγαλες αποστασεις νυχτα καθε μερα... https://www.skroutz.gr/s/28258433/Nordcode-Airprene-Prostateytiko-Mesis-Motosykletisti-Zoni-NOR000BEL03.html

Κάτι παρεμφερές έχω και εγώ, για το κρύο είναι για τις 3 εποχές το χρόνο, το σημαντικότερο όμως είναι να σου την κρατάει σφιχτή 4 εποχές τον χρόνο.

STF
31/07/2025, 19:26

463974

Πάναηα μ'

KostasRS
31/07/2025, 19:54

Σωστός :a013:

peterTHErider
31/07/2025, 22:02
Αρα μπιλαρα τζινακι / παπουτσακι καζουαλ εισαγωμενο, έτσι εξηγείται ότι πας για φαΐ ψώνια ανάλαφρος σα γαζέλα !! :lol:

Προσωπικά μιας που ξεκίνησα να τα φοράω δεν μπορώ χωρίς αυτά ούτε μέχρι το περίπτερο. Συνεπώς τι με κράνος ανά χείρας ή χωρίς, αρματωμένος πολύ ή λιγότερο με τον εξοπλισμό καλοκαιριού θα αγκομαχώ πάντα στη περιήγηση όταν παρκάρω το μηχανάκι
Αλλά αυτός είναι ένας μικρός συμβιβασμός για να μην νιώθω ότι κάνω κάπου έκπτωση και με βρει καμία συμφορά απροετοίμαστο

Εξοπλισμού αναβάτη αλλά είναι παραπλήσιες με τις ορθοπεδικές χωρίς μπανέλες

Κάτι παρεμφερές έχω και εγώ, για το κρύο είναι για τις 3 εποχές το χρόνο, το σημαντικότερο όμως είναι να σου την κρατάει σφιχτή 4 εποχές τον χρόνο.

Δεν είναι το ίδιο.
Άλλο να κάνεις την βόλτα στον προορισμό σου με ένα καλοκαιρινό παντελόνι μηχανης και σωστά μποτάκια μηχανής που δεν δυσκολεύουν στο περπάτημα και από πάνω εντελώς φρι με το κοντομανικο σου και άλλο να περπατάς γύρω γύρω με μπουφάν και κράνος στο χέρι.
Άσε που όσο και να μιλάτε για εξοπλισμό και ασφάλεια αν δεν βάζετε τον αερόσακο στα απαραίτητα και αναγκαία κάνετε μισή(και ούτε) δουλεια.

doctoras
01/08/2025, 06:33
Δεν είναι το ίδιο.
Άλλο να κάνεις την βόλτα στον προορισμό σου με ένα καλοκαιρινό παντελόνι μηχανης και σωστά μποτάκια μηχανής που δεν δυσκολεύουν στο περπάτημα και από πάνω εντελώς φρι με το κοντομανικο σου και άλλο να περπατάς γύρω γύρω με μπουφάν και κράνος στο χέρι.
Άσε που όσο και να μιλάτε για εξοπλισμό και ασφάλεια αν δεν βάζετε τον αερόσακο στα απαραίτητα και αναγκαία κάνετε μισή(και ούτε) δουλεια.

περπατάς το ίδιο άνετα με καλοκαιρινό παντελόνι μηχανής με προστασίες σε γόνατα και γοφούς σε σχέση με μια βερμουδα είτε ενα τζινάκι καζουαλ ?
Το ίδιο ανετα με ενα καλοκαιρινό παπούτσι μηχανής με σκληρές προστασίες σε δακτυλα και αστραγάλους σε σχέση με ενα οποιοδήποτε σνικεράκι ?

είπαμε για το μπουφάν-κράνος αναλόγως την περίσταση περνάς ενισχυμένη κλειδαριά ποδηλάτου μανίκι - μανίκι και τα κλειδώνεις στην τιμονοπλακα

peterTHErider
01/08/2025, 06:44
Προφανώς και όχι,για αυτό όταν παω κάπου εκδρομή και ξέρω πως θα έχω περπάτημα και θα μείνω για φαγητό και καφέ στην μπαγκαζιερα έχω και παπούτσια και βερμούδα και καπελάκι και εγώ και η γυναίκα μου.μετα όλα μέσα εκτός από τα κράνη.

doctoras
01/08/2025, 06:52
Προφανώς και όχι,για αυτό όταν παω κάπου εκδρομή και ξέρω πως θα έχω περπάτημα και θα μείνω για φαγητό και καφέ στην μπαγκαζιερα έχω και παπούτσια και βερμούδα και καπελάκι και εγώ και η γυναίκα μου.μετα όλα μέσα εκτός από τα κράνη.

αν μιλήσουμε για εκδρομή προφανώς και αυτός που απεχθάνεται τις μπαγαζιέςρες θα μπορουσε να προσαρμόσει ένα λουκάνικο που κλειδώνει πάνω στην σχάρα που θα μπορούσε να βάλει και κοστούμι για αλλαξιά.

Φαντάζομαι για το καθεμέρα λέμε σε αστικό περιβάλλον, πετάχτηκες στο κέντρο για ψώνια και προέκυψε και περπάτημα κανα 2χιλ

peterTHErider
01/08/2025, 09:35
Καλά τα λες για ψώνια άλλα που θα βάλεις μετά τα ψώνια??:bawl::confused:
Ρε συ σίγουρα χάνεις σε αισθητική αλλά η πρακτικότητα της μπαγκαζιερας είναι απαιχτη.

Manalishi
01/08/2025, 09:53
Ακόμη θυμάμαι τον Sniper να λέει στην ετήσια 2011-2012, κάπου εκεί:

- Που πάς μωρέ λακαμά με την μπαγκαζιέρα στην ετήσια???

Είχα τότε το TDM. Είχα και την μπαγκαζιέρα. Ειχα και τα αδιάβροχα μέσα. Και μετά έβρεξε. Έβρεξε πολύ. Έβρεξε πάρα πολυ. Και ο Sniper δεν είχε μπαγκαζιέρα.....

pektis
01/08/2025, 10:11

Είχα τότε το TDM. Είχα και την μπαγκαζιέρα. Ειχα και τα αδιάβροχα μέσα. Και μετά έβρεξε. Έβρεξε πολύ. Έβρεξε πάρα πολυ. Και ο Sniper δεν είχε μπαγκαζιέρα.....

:cry::bawl:

doctoras
01/08/2025, 10:12
Καλά τα λες για ψώνια άλλα που θα βάλεις μετά τα ψώνια??:bawl::confused:
Ρε συ σίγουρα χάνεις σε αισθητική αλλά η πρακτικότητα της μπαγκαζιερας είναι απαιχτη.

πίτερ πες οτι η ανάγκη ήταν να πάρεις 2 ζευγάρια παπούτσια απο την αγορά με τα κουτιά τους....και δεν χωράνε στην τετράγωνη σουπερ ντουπερ μπαγαζιέρα τι θα κάνεις? θα πετάξεις τα κουτιά και θα τα βάλεις έτσι καινούργια με τις ετικέτες λες και τα αγορασες στη μαυρη ? Κάτι αλλο? Σε μεγαλύτερα αντικείμενα απο την μπαγαζιέερα ? θα πάρεις το αυτοκίνητο σαπορτ?

Αντιθέτως με ενα ζευγάρι καλούς ιμάντες(+ ενα μικρό δίχτακι με γάντζους) μόνιμα κάτω απο την σέλα μπορείς να δέσεις στην σχάρα με ασφάλεια ακόμη και αντικείμενα ενός μέτρου ;)

doctoras
01/08/2025, 10:18

ρε φίλε έλεος, ενα σετ αδιαβροχα κουβαλιέται πανέυκολα και σε μπακπακ είτε το πιάνεις στην σέλα συνεπιβάτη. Το ότι δεν πηρε το σετ δεν οφειλόταν στην έλλειψη μπαγαζιέρας :cry:

Ενω ετσι όπως το περιέγραψες ήταν: αυτός που έχει μπαγαζιέρα όταν έβρεξε την άνοιξε και μπήκε μέσα για να καλυφθεί απο το φαινομενο :lol:

peterTHErider
01/08/2025, 10:39
πίτερ πες οτι η ανάγκη ήταν να πάρεις 2 ζευγάρια παπούτσια απο την αγορά με τα κουτιά τους....και δεν χωράνε στην τετράγωνη σουπερ ντουπερ μπαγαζιέρα τι θα κάνεις? θα πετάξεις τα κουτιά και θα τα βάλεις έτσι καινούργια με τις ετικέτες λες και τα αγορασες στη μαυρη ? Κάτι αλλο? Σε μεγαλύτερα αντικείμενα απο την μπαγαζιέερα ? θα πάρεις το αυτοκίνητο σαπορτ?

Αντιθέτως με ενα ζευγάρι καλούς ιμάντες(+ ενα μικρό δίχτακι με γάντζους) μόνιμα κάτω απο την σέλα μπορείς να δέσεις στην σχάρα με ασφάλεια ακόμη και αντικείμενα ενός μέτρου ;)

Προσωπικά ναι,θα πετάξω το ένα κουτί.
Αλλά και αν χρειαστώ μετακόμιση θα πάρω βανακι.
99 στις 100 όμως 2-3 σακούλες από το σούπερ μάρκετ θα τις βάλω και θα πάω σαν τον άνθρωπο.
99 στις 100 που θα κάνω την βόλτα στην πόλη και θα έχω κράνος μπουφάν γάντια μια χαρά θα τα βάλω όλα μέσα.και όχι σε καθημερινή βάση δεν βάζω ούτε παντελόνι μηχανής ούτε μποτάκια μηχανής.
Μην χάνουμε το δάσος.
Ξαναλέω,έχω 2 μηχανές με μπακαζιερες και 2 χωρίς. οπότε ξέρω και το έναν και τον άλλο τρόπο.
Είπα αισθητικά δεν είναι ότι καλύτερο, πρακτικά δεν συγκρίνεται.
Μην πάτε να κάνετε το άσπρο μαύρο.
Πχ στο σκούτερ έχω ΜΟΝΙΜΑ κάτω από τη σέλα το κράνος της κόρης που μπορεί να την παραλάβω ανά πάσα στιγμή από κάπου.
Και βαζω από κάτω την τσάντα του σχολείου και πάμε και στο μάρκετ στην επιστροφή.
Καθημερινά πράγματα.
Για Κανε τα.

Υγ σε μια πτώση ένα γεμάτο Μπακ πακ μπορεί να σε γαμησει και γατζωσει κάπου.
Μην μιλάτε για ασφάλεια όταν μιλάτε για Μπακ πακ.
Εδώ τονίζουμε πως σε ενδεχόμενη πτώση να έχω το πιο γλυκό σύρσιμο.
Και λες για γεμάτο Μπακ πακ που αν πέσεις με την πλάτη θα κάνει υπερέκταση όλη η σπονδυλική στήλη.

PortisHead
01/08/2025, 10:39
Συνταγη για να φας μονιμο ban απο το moto :

- Να αγορασεις κινεζικο μηχανακι
- Να του βαλεις μπαγκαζιερα
- Να εισαι πρωην κατοχος TDM ή Z-750

Και δεν αναφερονται καν στους κανονες του forum...

Manalishi
01/08/2025, 10:42
ρε φίλε έλεος, ενα σετ αδιαβροχα κουβαλιέται πανέυκολα και σε μπακπακ είτε το πιάνεις στην σέλα συνεπιβάτη. Το ότι δεν πηρε το σετ δεν οφειλόταν στην έλλειψη μπαγαζιέρας :cry:

Στον Sniper και τον Ζευκα έπρεπε να το πεις αυτό...τότε...

husky21
01/08/2025, 11:00
Συνταγη για να φας μονιμο ban απο το moto :

- Να αγορασεις κινεζικο μηχανακι
- Να του βαλεις μπαγκαζιερα
- Να εισαι πρωην κατοχος TDM ή Z-750

Και δεν αναφερονται καν στους κανονες του forum...

προσθεσε και το να φορας μπακπακ...μπορει να τραυματισθεις σοβαρα
απο αυτα τα εργαλεια του διαβολου

Bowleno
01/08/2025, 11:21

Τον έκανα εικόνα λούτσα και...:bawl::bawl:

Phantom
01/08/2025, 11:22
:a014::a014::a014::a014::a014::a014::a014::a014::a014::a014:

Bowleno
01/08/2025, 11:22

Για τέτοιες περιπτώσεις έχω και χταπόδι στην μπαγκαζιερα...:D

husky21
01/08/2025, 11:23
Για τέτοιες περιπτώσεις έχω και χταπόδι στην μπαγκαζιερα...:D

να εχεις κ λιγο τσιπουρακι ομως:bawl:

Panos76
01/08/2025, 11:28
Στον Sniper και τον Ζευκα έπρεπε να το πεις αυτό...τότε...

Ο σνάϊπερ είναι σαν τον τσακ νόρις, η βροχή κάνει στην άκρη :D

peterTHErider
01/08/2025, 11:30
Και όλα είναι σχετικά.
Σε τι μηχανάκι είναι η μπαγκαζιερα? σκούτερ?ον οφ?
Δεν θα βάλουμε στο ss ή στο σούπερ ντουπερ μινιμαλ γυμνό.
Εδώ ο φίλος μας ο Δημήτρης πηρε ενα μεσαίο,δικιλυνδρο ήπιο και καθημερινό μηχανάκι που τύχαινει να έχει όμορφο ρετρό λουκ.
Δεν το έβαλε και στο ντουκατι strretighter.

RaGe_Raptor
01/08/2025, 11:34
Και όλα είναι σχετικά.
Σε τι μηχανάκι είναι η μπαγκαζιερα? σκούτερ?ον οφ?
Δεν θα βάλουμε στο ss ή στο σούπερ ντουπερ μινιμαλ γυμνό.
Εδώ ο φίλος μας ο Δημήτρης πηρε ενα μεσαίο,δικιλυνδρο ήπιο και καθημερινό μηχανάκι που τύχαινει να έχει όμορφο ρετρό λουκ.
Δεν το έβαλε και στο ντουκατι strretighter.

Fair enough.
Να βαλει μια ρετρό μπαγκαζιερα :bawl:

CorpseAlive
01/08/2025, 11:42
Fair enough.

Τελάρο.
Πιο Retro δεν γίνεται.

Panos76
01/08/2025, 11:58
Η αλήθεια είναι ότι η kawa δεν δείχνει διαθέσιμη βάση και μπαγκαζιέρα για το μοντέλο, παρά μόνο '' Άγκιστρο πρόσδεσης και κιτ στερέωσης για τις αποσκευές, 4 σημείων''.

kordix
01/08/2025, 12:18
Έχω μια πλαστική givi και μια μεταλλική μπάνικη και πολύ adve kappa νομίζω αλλά δεν τις χρησιμοποιώ όταν καβαλάω μόνος.

Μόνο ανά πάμε με τη κυρά καμμιά λαϊκή ή σουπερμάρκετ κουμπώνω την πλαστική γιατί χωράει πιο πολλά ζαρζαβατικά και φρούτα.

Όσον αφορά το Ζ650 αν το είχα σχεδιάσει και το έβλεπα με βαλίτσα θα πίεζα αυτόν που το έκανε να κάνει χαρακίρι.

karellen
01/08/2025, 12:25
Τελάρο.
Πιο Retro δεν γίνεται.

Κοφίνι.

bulmont
01/08/2025, 12:28

Πές μου μιά ετήσια που να μην έβρεξε...........................................

(το '17 νομίζω......)

PortisHead
01/08/2025, 12:31
@Bowleno

Απ' οτι καταλαβες, ξεκινα να ψάχνεις... (https://www.truekatana.com/catalog/japanese-samurai-swords/tanto?srsltid=AfmBOoqT_Nxs4fvshLvi-mE50B3dc1o8ztEuMN3M7VMJ71jrzroE-cKH)
Εχει και δωρεαν μεταφορικά...

CorpseAlive
01/08/2025, 13:27

(το '17 νομίζω......)

η προηγούμενη, ρώτα τον Χάρη ν2.

bulmont
01/08/2025, 14:51
η προηγούμενη, ρώτα τον Χάρη ν2.

Γιατί να ρωτήσω τον Χάρη;;; εκεί ήμουνα.

463995

463996

KostasRS
01/08/2025, 15:17
το είπα και την προηγούμενη εβδομάδα, η γνώμη μου είναι ότι δεν ταιριάζει η μπαγαζιέρα σε αυτήν την μοτο.
Λύσεις υπάρχουν, παρακάτω μια φωτογραφία με Σακ Βουαγιάζ 25lt για 2 διανυκτερεύσεις

463997

για περισσότερα αγοράζουμε άλλη μοτοσυκλέτα.
Παρακάτω αποσκευές για ταξίδι 1 μήνα στο εξωτερικό

463998

για το supermarket και άλλα τέτοια σκουτερ ή αυτοκίνητο

463999

KostasRS
01/08/2025, 15:34

https://www.youtube.com/watch?v=uH1Y7la6SCU

KostasRS
01/08/2025, 15:37
https://www.youtube.com/watch?v=6FuBv6aZStc

Bowleno
01/08/2025, 16:03
Fair enough.

Τελάρο.
Πιο Retro δεν γίνεται.

Κοφίνι.

@Bowleno

Απ' οτι καταλαβες, ξεκινα να ψάχνεις... (https://www.truekatana.com/catalog/japanese-samurai-swords/tanto?srsltid=AfmBOoqT_Nxs4fvshLvi-mE50B3dc1o8ztEuMN3M7VMJ71jrzroE-cKH)
Εχει και δωρεαν μεταφορικά...

Ελάτε, πείτε την αλήθεια, δεν πάτε στο δάσος για κυνήγι, για τις μούντζες μου πάτε, έτσι; :D

karellen
01/08/2025, 16:42

(το '17 νομίζω......)

Το 2012 στο Πλανητέρο και το 18 στον Άγ.Πέτρο δεν έβρεξε.

Tsber
01/08/2025, 17:03
Το 2012 στο Πλανητέρο και το 18 στον Άγ.Πέτρο δεν έβρεξε.

Και το '24 στη Λίμνη Πλαστήρα για όσους είχαν "μύτη" :D