View Full Version : Γατίνια VS SH150: 1-2
patinias
31/07/2025, 19:13
Ανοίγω νέο θέμα μια και το άλλο κλειδώθηκε γιατί βρήκα μια λύση για να προστατέψω την υγεία μου και το SH μου από τα γατίνια και την παραθέτω εδώ μήπως βοηθήσω κανένα άλλο ταλαίπωρο. Καταρχάς δεν πέταξα φολιτσες (αν και το σκέφτηκα), το προϊόν είναι ακριβώς αυτό στη φωτογραφία, (δεν δουλεύουν όλες οι μάρκες το ίδιο καλά). Την πρώτη μέρα έλουσα το μηχανάκι με αυτό και παρ' όλ' αυτά το πρωί βρήκα τρία γατίνια κάτω από την κουκούλα, δεν το έβαλα κάτω και την ξανά έλουσα το επόμενο βράδυ, και δούλεψε. Για να μην λέω πολλά τώρα πια βάζω στη σέλα 2 ψίτ κάθε τρεις μέρες και τα γατίνια έχουν εκπαιδευτεί και πάνε σε άλλες μοτοσικλέτες τώρα όχι απλά δεν ανεβαίνουν στο μηχανάκι αλλά κρατάνε και απόσταση. Το μπουκαλάκι κρατάει για πολλούς μήνες και κάνει 9 ευρώ, χωράει και κάτω από τη σέλα μαζί με το κράνος στο SH... Αυτά, Κάθομαι βεβαία στα χημικά αλλά τι να κάνεις; να πετάξεις φολιτσα; προς Θεού463977
Θα το δοκιμάσω κι εγώ στο SH μου γιατί έχω μεγάλο πρόβλημα εκεί που μένω.
Δίπλα είναι αποθήκη, και ο ιδιοκτήτης ταϊζει όλες τις γάτες (καμιά 30αριά), γιατί τον βολεύει να σκοτώνουν ποντίκια κι άλλα. Τις κρύες μέρες όμως, όταν γυρνάω και το μηχανάκι είναι ζεστό (και βγάζει και μπόλικη ζέστη το άτιμο), είναι ταμάμ για να ανεβένουν πάνω οι γάτες και να το κάνουν χάλια με λάσπες, τρίχες, κάτουρα, μέχρι και εμετούς..... :yuck:
basilis_k6
31/07/2025, 21:08
βαλτε ενα τετοιο στη σελα. δεν το θελουν με τιποτα https://www.skroutz.gr/s/14523989/Autoline-Abba-Mprostina-Patakia-Universal-2tmch-apo-Lasticho-Mayra-13780.html
patinias
31/07/2025, 21:40
βαλτε ενα τετοιο στη σελα. δεν το θελουν με τιποτα https://www.skroutz.gr/s/14523989/Autoline-Abba-Mprostina-Patakia-Universal-2tmch-apo-Lasticho-Mayra-13780.html
Αν δουλεύει είναι μια καθαρή λύση, το πρόβλημα είναι ότι το μηχανάκι το παρκάρω στο δρόμο και δεν έχω που να το ακουμπήσω το πατακι στο κέντρο της Αθήνας, να το ανεβάζω και αν το κατεβάζω από το σπίτι στον πέμπτο είναι μανίκι, Ευχαριστώ πάντως
sanctusan
01/08/2025, 05:58
Αν δουλεύει είναι μια καθαρή λύση, το πρόβλημα είναι ότι το μηχανάκι το παρκάρω στο δρόμο και δεν έχω που να το ακουμπήσω το πατακι στο κέντρο της Αθήνας, να το ανεβάζω και αν το κατεβάζω από το σπίτι στον πέμπτο είναι μανίκι, Ευχαριστώ πάντως
Την κουκούλα που την βάζεις; Εκεί δεν μπορείς να βάλεις και το πατάκι;
karellen
01/08/2025, 08:17
Ανοίγω νέο θέμα μια και το άλλο κλειδώθηκε γιατί βρήκα μια λύση για να προστατέψω την υγεία μου και το SH μου από τα γατίνια και την παραθέτω εδώ μήπως βοηθήσω κανένα άλλο ταλαίπωρο.
463977
Χρήσιμη πληροφορία! :beer:
patinias
01/08/2025, 12:19
Την κουκούλα που την βάζεις; Εκεί δεν μπορείς να βάλεις και το πατάκι;
Η κουκούλα χωράει στο δεύτερο αποθηκευτικό χώρο πάνω από το κράνος, είναι μια ελαφριά κουκούλα. εκεί ακόμα χωράει κλειδαριά δισκόφρενου μικρή και το παραπάνω μπουκαλάκι 400ml
463992
sanctusan
01/08/2025, 18:03
Παίρνετε σκούτερ με αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα για να κουβαλάτε την κουκούλα και μπουκαλάκι για τις γάτες;
patinias
01/08/2025, 18:28
Παίρνετε σκούτερ με αποθηκευτικό χώρο κάτω από τη σέλα για να κουβαλάτε την κουκούλα και μπουκαλάκι για τις γάτες;
Στην περίπτωση μου μέσες άκρες ναι, και για να πηγαίνω στην παραλία με παντόφλες... Και αν κουβαλάω εξάδες με νερό
sanctusan
01/08/2025, 18:31
Εντάξει, οι παντόφλες χψράνε κάτω από τη σέλα.
Πες μου ότι χωράει και 6άδα με νερό κάτω από τη σέλα να τρελαθω τελείως, θα πουλήσω το αμάξι (που δεν έχω) να πάρω SH.
patinias
01/08/2025, 18:40
Εντάξει, οι παντόφλες χψράνε κάτω από τη σέλα.
Πες μου ότι χωράει και 6άδα με νερό κάτω από τη σέλα να τρελαθω τελείως, θα πουλήσω το αμάξι (που δεν έχω) να πάρω SH.
Ωχ, δεν ήμουνα σαφής... δεν εννοώ ότι χωράνε αυτά κάτω από τη σέλα αλλά λόγω πατώματος και απουσία κιβωτίου ταχυτήτων μπορώ να κουβαλάω εξάδες και να καβαλάω με παντόφλες... Είναι λόγοι που αγόρασα σκούτερ σημαντικοί για εμένα
Shinigami Ryuk
02/08/2025, 21:30
Αλουμινοχαρτο ή αγγουρι στην σελα και καθαρισες
Αλουμινοχαρτο ή αγγουρι στην σελα και καθαρισες
Πρόσεχε πώς θα βάλεις το αγγούρι, όμως. Είναι για τις γάτες, όχι για σένα.
Shinigami Ryuk
02/08/2025, 22:27
Πρόσεχε πώς θα βάλεις το αγγούρι, όμως. Είναι για τις γάτες, όχι για σένα.
Ο καθενας οπως βολευεται...Δεν κρινω...
patinias
02/08/2025, 22:31
sorry για τη χαζή ερώτηση αλλά το αγγούρι καθαρισμένο ή με τη φλούδα; κομματάκια ή ολόκληρο; λαδάκι αλατάκι;
grinderx
02/08/2025, 22:54
Και ξυδάκι εννοείται! :p
Πρόσεχε πώς θα βάλεις το αγγούρι, όμως.....
Περί ορέξεως............κολοκυθόπιττα.
sanctusan
03/08/2025, 07:28
*κωλοκυθόπιτα :p
harris_x
03/08/2025, 08:53
Και ξυδάκι εννοείται! :p
Αυτο :beer:
Εγώ θα έκοβα δυο κομμάτια του λαστιχένιου πατακίου (σσ...σικ) στο σχήμα του πατώματος του SH θα τα έβαζα (και τα δυο το ένα πάνω από το άλλο) στο πατωμα του SH και όταν έφτανα σπίτι θα τα τοποθετούσα με την καθαρή πλευρά πάνω στη σέλα, ένα πίσω και ένα εμπρός.
Τον έσκισα τον McGyver
patinias
03/08/2025, 19:27
Εγώ θα έκοβα δυο κομμάτια του λαστιχένιου πατακίου (σσ...σικ) στο σχήμα του πατώματος του SH θα τα έβαζα (και τα δυο το ένα πάνω από το άλλο) στο πατωμα του SH και όταν έφτανα σπίτι θα τα τοποθετούσα με την καθαρή πλευρά πάνω στη σέλα, ένα πίσω και ένα εμπρός.
Τον έσκισα τον McGyver
Μια άλλη λύση είναι να υποχρεώσεις νομικά αυτόν που διατηρεί τις γάτες στο δρόμο να τις πάρει σπίτι του, μέχρι 2 μπορεί να έχει και μόνο στην ιδιοκτησία του μέσα, τις υπόλοιπες ο μπόγιας, έτσι λέει ο νόμος, αλλά επειδή είμαστε στην Ελλάδα, ψεκάζεις με αντιγατικό και λες και ευχαριστώ που υπάρχει
Κάνει και για τα σκυλιά που κατουράνε συνέχεια τα λάστιχα? Έχω βαρεθεί να βρίσκω κάθε μέρα λίμνες στη ζάντα.
patinias
04/08/2025, 20:16
Κάνει και για τα σκυλιά που κατουράνε συνέχεια τα λάστιχα? Έχω βαρεθεί να βρίσκω κάθε μέρα λίμνες στη ζάντα.
Πρέπει αν κάνει αλλά δεν το έχω δοκιμάσει, δεν ψεκάζω τα λάστιχα... έχω συμβιβαστεί με το κατρουλιό, αφήνω και τη ρόδα ξεσκέπαστη για να μην κατουράνε και την κουκούλα
Δεν ήμουνα μέλος του κυκλώματος... μόλις τώρα έμαθα για την ύπαρξη του, όλα τα μαθαίνω κατόπιν εορτής
https://www.youtube.com/watch?v=qE3U--kItAg
EDIT: Και αφού κράξανε τα πιτσιρίκια θα πάνε το βράδυ να φάνε τις μπριζολίτσες τους χωρίς βέβαια να τους περάσει από το μυαλό η αγωνία της γουρούνας όταν την πηγαίνανε για λεπίδι... Αλλά τα γατίνια που είναι ότι πιο άχριστο στο ζωικό βασίλειο αποτροπιασμός γιατί τα περάσανε ένα ψιλοηλεκτροσόκ... Υποκρισία και τρικυμία εν κρανίω αν σκεφτεί κανείς ότι το BBC δεν βγάζει θέματα όπως βιασμούς και μαχαιρώματα από πακιστανούς για να μην προκαλεί ρατσιστικά συναισθήματα στους Εγγλέζους... Ουστ
PaNick67
04/08/2025, 21:20
Μια άλλη λύση είναι να υποχρεώσεις νομικά αυτόν που διατηρεί τις γάτες στο δρόμο να τις πάρει σπίτι του, μέχρι 2 μπορεί να έχει και μόνο στην ιδιοκτησία του μέσα, τις υπόλοιπες ο μπόγιας, έτσι λέει ο νόμος, αλλά επειδή είμαστε στην Ελλάδα, ψεκάζεις με αντιγατικό και λες και ευχαριστώ που υπάρχει
Σιγά σιγά βγάζεις την αλήθεια σου στο φως.
Δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει να ταιζεις αδέσποτα. Αντίθετα υπάρχει που απαγορεύει το πάρκινγκ στο πεζοδρόμιο, τις αλυσίδες σε σταθερά σημεία σε κοινόχρηστους χώρους.
Αν σου φταίνε τα γατάκια βαλ' την σε κλειστό χώρο, αν δεν μπορείς, πρόβλημα σου. Όσο δικαίωμα έχεις εσύ στην ζωή έχουν κι αυτά.
Ο πιο απλός τρόπος είναι να βάλεις στην σέλα μία χοντρή σακούλα για μπάζα κόστους αστείου. Την κόβεις με ψαλίδι και την προσαρμόζεις.
Τα υπόλοιπα περί φολας τα προσπερνάω αν και έχω screenshots γιατί ποτέ δεν ξέρεις.
Φιλικά ε;
patinias
04/08/2025, 21:33
Σιγά σιγά βγάζεις την αλήθεια σου στο φως.
Δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει να ταιζεις αδέσποτα. Αντίθετα υπάρχει που απαγορεύει το πάρκινγκ στο πεζοδρόμιο, τις αλυσίδες σε σταθερά σημεία σε κοινόχρηστους χώρους.
Αν σου φταίνε τα γατάκια βαλ' την σε κλειστό χώρο, αν δεν μπορείς, πρόβλημα σου. Όσο δικαίωμα έχεις εσύ στην ζωή έχουν κι αυτά.
Ο πιο απλός τρόπος είναι να βάλεις στην σέλα μία χοντρή σακούλα για μπάζα κόστους αστείου. Την κόβεις με ψαλίδι και την προσαρμόζεις.
Τα υπόλοιπα περί φολας τα προσπερνάω αν και έχω screenshots γιατί ποτέ δεν ξέρεις.
Φιλικά ε;
Καθόλου φιλικά, Σιγά μην έχω το ίδιο δικαίωμα στη ζωή με τις γάτες, ρε είστε τρελοί ρε: Τα αδέσποτα απαγορεύονται, γι' αυτό υπάρχει ο μπόγιας, ο ιδιοκτήτης έχει δικαίωμα για 2 ζωντανά στην ιδιοκτησία του μέσα αυστηρά
PaNick67
04/08/2025, 21:47
Καθόλου φιλικά, Σιγά μην έχω το ίδιο δικαίωμα στη ζωή με τις γάτες, ρε είστε τρελοί ρε: Τα αδέσποτα απαγορεύονται, γι' αυτό υπάρχει ο μπόγιας, ο ιδιοκτήτης έχει δικαίωμα για 2 ζωντανά στην ιδιοκτησία του μέσα αυστηρά
Οι χαρακτηρισμοί επιστρέφονται. Με ένα δυνάμει φονιάδες δεν συνομιλώ.
Το άλλο σου θέμα είδα κλειδώθηκε. Έγραφες κι εκεί παρόμοια πράγματα.
o_gavros
04/08/2025, 21:56
Μπογιας για "ανθρώπους" σαν εσένα δυστυχώς δεν υπάρχει.
Εδώ μέσα δε χωράς πάντως.
CorpseAlive
04/08/2025, 22:02
Οι χαρακτηρισμοί επιστρέφονται. Με ένα δυνάμει φονιάδες δεν συνομιλώ.
Το άλλο σου θέμα είδα κλειδώθηκε. Έγραφες κι εκεί παρόμοια πράγματα.
Κανείς δεν μιλάει .
Ο Πατίνιας αποδήμησε εις κύριον.
Έβαλα Αντιμαλακικό.
Πρέπει αν κάνει αλλά δεν το έχω δοκιμάσει, δεν ψεκάζω τα λάστιχα... έχω συμβιβαστεί με το κατρουλιό, αφήνω και τη ρόδα ξεσκέπαστη για να μην κατουράνε και την κουκούλα
Δεν ήμουνα μέλος του κυκλώματος... μόλις τώρα έμαθα για την ύπαρξη του, όλα τα μαθαίνω κατόπιν εορτής
https://www.youtube.com/watch?v=qE3U--kItAg
EDIT: Και αφού κράξανε τα πιτσιρίκια θα πάνε το βράδυ να φάνε τις μπριζολίτσες τους χωρίς βέβαια να τους περάσει από το μυαλό η αγωνία της γουρούνας όταν την πηγαίνανε για λεπίδι... Αλλά τα γατίνια που είναι ότι πιο άχριστο στο ζωικό βασίλειο αποτροπιασμός γιατί τα περάσανε ένα ψιλοηλεκτροσόκ... Υποκρισία και τρικυμία εν κρανίω αν σκεφτεί κανείς ότι το BBC δεν βγάζει θέματα όπως βιασμούς και μαχαιρώματα από πακιστανούς για να μην προκαλεί ρατσιστικά συναισθήματα στους Εγγλέζους... Ουστ
Αντίθετα, στο δημόσιο χώρο νομικά προβλήματα έχει αυτός που εμποδίζει τη σίτιση των αδέσποτων.
Είναι λυπηρό να θεωρείς οτι μπορείς να ασκείς βία σε κάποιο πλάσμα επειδή δεν σου αρέσει, ειδικά όταν δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του και δεν το κάνεις για να υπερασπιστείς τον δικό σου.
Πρόσεχε τον εαυτό σου ρε φίλε, δεν σε προβληματίζει οτι θες να ξεσπάς στους πιο αδύναμους;
Ελεύθερη βούληση είναι το καθεστώς, δικό σου το μαχαίρι δικό σου και το καρπούζι.
Καληνύχτα.
sanctusan
05/08/2025, 06:05
Κανείς δεν μιλάει .
Ο Πατίνιας αποδήμησε εις κύριον.
Έβαλα Αντιμαλακικό.
Φτουουουουου, χάσαμε την αγγελία για το Hornet :D
Φτουουουουου, χάσαμε την αγγελία για το Hornet :D
Θα 'τανε κατουρημένο από γάτες......................