View Full Version : Ετήσια 2025 - Σχόλια, κουβεντούλα κ.λπ...
harris_x
09/08/2025, 13:36
464165
Σχόλια και κουβέντα εδώ!
:beer::beer::beer::beer::beer:
doctoras
09/08/2025, 20:37
Αν δεν κάνω λάθος η διαδρομή που προκρίθηκε είχε προτεινόμενη επιστροφή από φωκίδα / βοιωτια, πως τελικά κατέληξε σε βόλτα μέχρι τα καλαβρυτα ;
Αυτό θα ρωτούσα κι εγώ. Ήταν να είναι διήμερη, να ξεκινήσει Σάββατο και επιστροφή την Κυριακή από Βοιωτία.
harris_x
09/08/2025, 21:07
Υπήρξαν τεχνικά προβλήματα που μας ανάγκασαν να την κανουμε μονοήμερη. :(
Αν δεν κάνω λάθος η διαδρομή που προκρίθηκε είχε προτεινόμενη επιστροφή από φωκίδα / βοιωτια, πως τελικά κατέληξε σε βόλτα μέχρι τα καλαβρυτα ;
Αυτό θα ρωτούσα κι εγώ. Ήταν να είναι διήμερη, να ξεκινήσει Σάββατο και επιστροφή την Κυριακή από Βοιωτία.
Υπήρξαν τεχνικά προβλήματα που μας ανάγκασαν να την κανουμε μονοήμερη. :(
του ειπα εγω του χαρη πως αν δε ψηφιστει η δικη μου προταση, μπορει και να μην ερθω στην
ετησια καθως στις 4 το οκτωβρη εχει γενεθλεια ο πιτσιρικος μου.. Ε! και καπως ετσι κατεληξε
να την κανει μονοημερη κυριακατικη..
βεβαιαμετα την εξελιξη αυτη, και παλι δε ξερω αν θα συμμετεχω φετος, καθως ακομα δεν εχω
πληρωθει τις υπηρεσιες της περσινης, και του το κρατω μανιατικο
sanctusan
10/08/2025, 00:18
Τώρα ότι είναι!!! :beer:
Εγώ τουλάχιστο, όπου και να γίνει θα ερχόμουν
doctoras
10/08/2025, 08:14
Το αφήνω εδώ ως τροφή για σκέψη για την συντονιστική ομαδα για την επόμενη διοργάνωση..
Για να μη δημιουργούνται προσδοκίες γιατί το μπανερακι ήταν για μηνες πάνω, καλά είναι είτε να γίνεται ξεκαθάρισμα εξ αρχής είτε αν υπάρχουν αμφιβολίες να αποτυπωθούν άμεσα.
Ως φυσικό επακολουθώ εμεις από τα βόρεια δεν θα συμμετάσχουμε για μια μονοήμερη τσακ-μπαμ
Επίσης ένα τελευταίο σχόλιο: Η έννοια της ετήσιας ή τέλος πάντων μιας μοτοσυκλετιστικης συγκέντρωσης, στο μυαλό μου είναι οι άνθρωποι και η αμεσότερη επικοινωνία μεταξύ τους με βάση το αντικείμενο που ενώνει. Κάτι που δεν καλύπτεται απομακρυσμένα. Αυτό θα πρέπει να είναι ένα γιορτινό αντάμωμα στα πλαίσια ενός ολόκληρου ΣΚ έστω μια φορά τον χρόνο σε διάφορα και διαφορετικά σημεία πανελλαδικώς.
:wave2:
Καλα να περάσετε !
:beer:
Καλημέρα Χρήστο,αυτά ακριβώς είχα στο μυαλό μου προτείνοντας Καρπενήσι και Πράμαντα!
Βέβαια ο λαός αποφάσισε αλλιώς και είναι σεβαστό.
βεβαιαμετα την εξελιξη αυτη, και παλι δε ξερω αν θα συμμετεχω φετος, καθως ακομα δεν εχω
πληρωθει τις υπηρεσιες της περσινης, και του το κρατω μανιατικο
Και ούτε πρόκειται....εδώ δεν έχουν πληρωθεί οι mods/admis....:tooth:
motojojo
10/08/2025, 10:52
Και ούτε πρόκειται....εδώ δεν έχουν πληρωθεί οι mods/admis....:tooth:
Έτσι σου λένε; Γιατί τις δευτέρες άλλα γίνονται....! :bawl: :p
CorpseAlive
10/08/2025, 11:07
Το αφήνω εδώ ως τροφή για σκέψη για την συντονιστική ομαδα για την επόμενη διοργάνωση..
Για να μη δημιουργούνται προσδοκίες γιατί το μπανερακι ήταν για μηνες πάνω, καλά είναι είτε να γίνεται ξεκαθάρισμα εξ αρχής είτε αν υπάρχουν αμφιβολίες να αποτυπωθούν άμεσα.
Ως φυσικό επακολουθώ εμεις από τα βόρεια δεν θα συμμετάσχουμε για μια μονοήμερη τσακ-μπαμ
Επίσης ένα τελευταίο σχόλιο: Η έννοια της ετήσιας ή τέλος πάντων μιας μοτοσυκλετιστικης συγκέντρωσης, στο μυαλό μου είναι οι άνθρωποι και η αμεσότερη επικοινωνία μεταξύ τους με βάση το αντικείμενο που ενώνει. Κάτι που δεν καλύπτεται απομακρυσμένα. Αυτό θα πρέπει να είναι ένα γιορτινό αντάμωμα στα πλαίσια ενός ολόκληρου ΣΚ έστω μια φορά τον χρόνο σε διάφορα και διαφορετικά σημεία πανελλαδικώς.
:wave2:
Καλα να περάσετε !
:beer:
Είπαμε να γίνει μονοήμερη γιατί πλέον λόγω της βουνίσιας έχουμε ήδη 1 event που απαιτεί «παραπάνω χρήματα » και θέλαμε ένα ακόμα event που να μπορούν να συμμετέχουν όλοι .
Οι βόρειοι θα έχετε την ευκαιρία στην 3η βουνίσια που θα γίνει σε σημείο που είναι σχετικά κοντά σας !
Θα είναι ακραία , αρκεί να την υποστηρίξετε !
doctoras
10/08/2025, 14:47
Είπαμε να γίνει μονοήμερη γιατί πλέον λόγω της βουνίσιας έχουμε ήδη 1 event που απαιτεί «παραπάνω χρήματα » και θέλαμε ένα ακόμα event που να μπορούν να συμμετέχουν όλοι .
Οι βόρειοι θα έχετε την ευκαιρία στην 3η βουνίσια που θα γίνει σε σημείο που είναι σχετικά κοντά σας !
Θα είναι ακραία , αρκεί να την υποστηρίξετε !
Το σημαντικότερο είναι η σύνδεση και η επικοινωνία, δε χρειάζεται μπατζετ για να κάνεις ετήσια, ο καθένας συμμετέχοντας αναλαμβάνει τα έξοδα του ταξιδιωτικού του.
Εμείς πάνω είμαστε νεοσύστατο κλιμάκιο που «ζυμώνεται», όσοι μπορούν συμμετάσχουν, αλλά να γνωρίζετε ότι για να ψηθεί κάποιος πρέπει να έχει ζύμωθει.
doctoras
10/08/2025, 14:56
Και με την ευκαιρία κρατήστε ως ιδέα
Ετήσια (ή όπως θέλουμε αλλιώς να το πούμε) έχει έννοια μιας απανταχού συνάντησης μελών και μη
Αυτή θα μπορούσε να ορίζεται κάθε χρονιά σε διαφορετικό σημείο πανελλαδικως (και φυσικά να περιλαμβάνει ακόμη και τα πιο απομακρυσμένα μέρη η χώρα δεν είναι τεράστια) για να εξερευνούν νέες διαδρομές και μέρη τα μέλη αλλά και να συνδέονται μεταξύ τους
Τα απαραίτητα που απαιτεί, είναι μια επικοινωνία με καταλύματα για τις διανυκτερεύσεις και ακτοπλοϊκά αν απαιτεί η συνάντηση(πχ νησιά).
Και στοιχειωδώς μια χαρτογράφηση της περιοχής που θα διανύσουμε φυσιολατρικά τοπία κλπ.
Τα υπόλοιπα οργανωτικά θα τα βρίσκουμε τα γκρουπ από τα σημεία συγκέντρωσης που θα αναχωρούμε μαζί
Σήμερα υπάρχουν ένα σωρό οργανωμένες ομάδες που κάνουν τέτοιες συγκεντρώσεις, εμείς έχουμε το φόρουμ γιατί να μη κάνουμε το βήμα παραπάνω
Θες να ανακαλύψεις Έβρο, Ηπειρο, Κρήτη, Μεσσηνία, Ρόδο; Να η ευκαιρία μέσω Μότο.γρ
Πλάκιτσα αλλά προσωπικά το εννοώ
harris_x
10/08/2025, 14:57
Για τους συμμετέχοντες λέμε Χρήστο.
Η βόλτα φέτος θα γίνει την Κυριακή 05/10/2024, με προορισμό τα Καλάβρυτα.
Διορθώστε την αρχική σελίδα
και να μην ξαναγίνει :p
harris_x
10/08/2025, 23:04
Η βόλτα φέτος θα γίνει την Κυριακή 05/10/2024, με προορισμό τα Καλάβρυτα.
Διορθώστε την αρχική σελίδα
και να μην ξαναγίνει :p
Αν και παιδευτηκα να βρω το λάθος, διορθώθηκε.
Και δε θα ξαναγίνει.
Με συγχωρείτε.
o_gavros
11/08/2025, 12:21
Διαθέσιμος και για μεροκαμα αν παραστεί ανάγκη
Διαθέσιμος και για μεροκαμα αν παραστεί ανάγκη
Είσαι σίγουρος; εδώ ο mikes ακόμα περιμένει από πέρσι....:tooth:
o_gavros
11/08/2025, 12:24
Εγώ είμαι νταης
harris_x
11/08/2025, 15:29
:eek:
Εγώ είμαι νταης
464201
:bawl::bawl::bawl::bawl:
Επιστροφή από την ετήσια μέσω εθνικής οδού..... (https://www.facebook.com/reel/765145796067241)
motojojo
11/08/2025, 18:09
Επιστροφή από την ετήσια μέσω εθνικής οδού..... (https://www.facebook.com/reel/765145796067241)
Μήτσο κάμερες να μην έχει μόνο.... :look:
στη Λυκούρια που είναι το χωριό μου ή στις πηγές του λάδωνα που είναι 3km παρακάτω θα μπορούσαμε να βγάλουμε μια ομαδιή φωτό για αρχειακούς λόγους; εκεί έζησα τα πρώτα 18 χρόνια
Συμφωνώ, απ' την στιγμή που είναι στον δρόμο μας δεν
βλέπω λόγο να μην γίνει μιά ομαδική φωτογράφιση!!!!!!!
harris_x
19/08/2025, 12:30
Θα μπορούσαμε.
Θεωρώ όμως ότι θα ήταν καλύτερα να επιλέξουμε τις πηγές Λάδωνα μιας και μάλλον είναι πιο ενδιαφέρουσες για τον κόσμο που θα ακολουθήσει στη βόλτα.
Εν τω μεταξύ, η ετήσια:
464323
464324
464325 Fixed :D
φέτος διοργανώσαμε το 4ο ladonas river party
464322
φέτος διοργανώσαμε το 4ο ladonas river party
464322
Φιλαράκι μήπως έχεις λίγη φωτογραφία στο LSD σου;:hypnotize::wlae:
Edit: Μπήκα και είδα βίντεο, τι φασάρα έχετε παίξει;
* Και τι τρύπιοι φωτισμοί!:lol::rockon:
εδώ τα λέω κιολλας :D
https://www.youtube.com/watch?v=9YsoTKBxXBA
harris_x
22/08/2025, 08:55
49 άτομα, 35 μηχανάκια και 1 αυτοκίνητο so far!
Για πάμε και οι υπόλοιποι :a30:
Billymuse
22/08/2025, 10:45
Τον gavros τον μετράμε για ένα άτομο;
harris_x
22/08/2025, 10:46
Τον gavros τον μετράμε για ένα άτομο;
Γενικώς ναι, στη ταβέρνα... τι να σου πω... :look:
o_gavros
22/08/2025, 11:09
Έλα εσύ Μίκυ και θα φας καλα
sanctusan
22/08/2025, 11:27
464435
Γαύρος against all
CorpseAlive
22/08/2025, 11:27
Άκου τι λένε οι χονδρό φοβικοί
Όρσε τα εργα σου διοίκηση
patsavour
22/08/2025, 12:37
Τα παχη μας,τα καλλη μας.Ζουλιαρηδες.
taisteal
22/08/2025, 14:21
:lol::lol::lol:
Peterjackson
22/08/2025, 14:51
Αν καταφέρω να βρω νοικίαρικο μηχανάκι λέω να περάσω κι εγώ για καμία βόλτα.
sanctusan
22/08/2025, 16:05
Έλα με το αμάξι, ούτε ο πρώτος θα είσαι ούτε ο μόνος
Αν καταφέρω να βρω νοικίαρικο μηχανάκι λέω να περάσω κι εγώ για καμία βόλτα.
Έπαθε κάτι η σουζουκαρα?
Peterjackson
22/08/2025, 16:29
Ο Μπάμπουρας ποτέ δεν πεθαίιιιινειιι, Μοναχά προς την Τζαπανιά τραβααααα!!!!
Θα είμαι για δουλειά προς το Λουτράκι, οπότε θα είμαι αναγκαστικά με το αυτοκίνητο. Το σωστό είναι να έρθω καβάλα, οπότε θα προσπαθήσω να βρω κάτι.
RaGe_Raptor
22/08/2025, 16:51
ξεφυτρώνουν θέματα με αυτοκίνητα, σε ετήσιες πάτε με αυτοκίνητα, ε άντε κλείστε το :bawl:
periklisk
22/08/2025, 17:09
Αγωνιστικά
464438
harris_x
28/08/2025, 15:58
40 μηχανάκια και 1 αυτοκίνητο :a30:
Όσοι το σκέφτεστε ακόμα, δείτε τι έγινε στην προηγούμενη ετήσια μέσα απο τις περιγραφές και τα βίντεό μας... (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=163182)
harris_x
29/08/2025, 20:53
ΣΟΝΟΝΕΣ
μηχανάκι ίσως,
2πλος
σταθμος 14 ισως, πιθανότητα να είμαι Καλάβρυτα από το Σάββατο.
ταβερνα ΣΙΓΟΥΡΑ
παντως για το γκρουπ στους αργούς (λουλουδάτοι ξέρεις) με βαζεις να είμαστε οκ με οτι κιαν έρθω.
Ποιό group ρε μάστορα αν είσαι στα Καλάβρυτα;
ratamahatta
29/08/2025, 22:29
Ποιό group ρε μάστορα αν είσαι στα Καλάβρυτα;
Μάλλον για το γκρουπ στην ταβέρνα θα εννοεί :lol:
sanctusan
31/08/2025, 06:31
Jojo72
Aprilia Caponord Etv1000
Διπλός
Τρίπολη
Ταβέρνα
*Συνάντηση στη Γκούρα (αν θέλει κανείς να πάμε μαζί από Τρίπολη ας στείλει μήνυμα)
**Με μια επιφύλαξη πάντα λόγω δουλειάς (και τρύγου!).
Τι τρυγάνε το Οκτώβριο στην Τρίπολη; :hmm: :hmm: :hmm: :winka: :winka: :winka:
:bawl: :bawl: :bawl: :bawl: