View Full Version : 14ος αγώνας MotoGP 2025 Michelin® Grand Prix of Hungary στο Balaton Park
sanctusan
18/08/2025, 06:51
Πρόγραμμα και ώρες του δέκατου τρίτου αγώνα MotoGP 2025 Michelin® Grand Prix of Hungary στο Balaton Park της Ουγκαρία.
Ώρες όλων των event, των δοκιμαστικών, του αγώνα SPRINT και των Αγώνων στις 21/08-23/08 και 24/08/2025.
Πέμπτη 21 Αυγούστου
16:30-17:00|MotoGP™ GearUp
17:00-17:30|MotoGP™ Pre-Event Press Conference
Παρασκευή 22 Αυγούστου
09:30-09:45|MotoE™ Free Practice
10:00-10:35|Moto3™ Free Practice Nr. 1
10:50-11:30|Moto2™ Free Practice Nr. 1
11:45-12:30|MotoGP™ Free Practice Nr. 1
13:35-13:50|MotoE™ Practice
14:15-14:50|Moto3™ Practice
15:05-15:45|Moto2™ Practice
16:00-17:00|MotoGP™ Practice
18:00-18:10|MotoE™ Qualifying Nr. 1
18:20-18:30|MotoE™ Qualifying Nr. 2
Σάββατο 23 Αυγούστου
09:40-10:10|Moto3™ Free Practice Nr. 2
10:25-10:55|Moto2™ Free Practice Nr. 2
11:10-11:40|MotoGP™ Free Practice Nr. 2
11:50-12:05|MotoGP™ Qualifying Nr. 1
12:15-12:30|MotoGP™ Qualifying Nr. 2
13:15|MotoE™ Race Nr.1 7 Laps
13:50-14:05|Moto3™ Qualifying Nr. 1
14:15-14:30|Moto3™ Qualifying Nr. 2
14:45-15:00|Moto2™ Qualifying Nr. 1
15:10-15:25|Moto2™ Qualifying Nr. 2
16:00|MotoGP™ Tissot Sprint 13 Laps
17:10|MotoE™ Race Nr.2 7 Laps
Κυριακή 24 Αυγούστου
10:40-10:50|MotoGP™ Warm Up
11:10-11:40|MotoGP™ Talk Show
12:00|Moto3™ Race 20 Laps
13:15|Moto2™ Race 23 Laps
15:00|MotoGP™ Grand Prix 28 Laps
16:10-16:45|MotoGP™ After the Flag
16:45-17:30|MotoGP™ Sunday Press Conference
#14HUNGARY (https://www.motogp.com/en/calendar/2025/event/hungria/f0e38eef-2681-4d6f-962e-966459a7a03c?tab=overview)
Καιρός
Ήλιος με λίγα σύννεφα.
Latest 2025 Moto GP Forecasts (https://www.metcheck.com/HOBBIES/motogp.asp)
Free Live
motomundo.net (720p) Live και streaming (εώς 1080)
nontongp.lol (έχω καιρό να το δουλέψω, μάλλον θα δουλεύει σωστά)
youtube.com στο CosmoteTV έχει δωρεάν το Strint μόνο.
Streaming(Κονσέρβα)
fullmatchsports.cc/motogp (ανεβαίνει μετά από μερικές ώρες σε καλή ανάλυση και καλή ταχύτητα)
Για όποιον ενδιαφέρεται για δηλώσεις και βίντεο εκτός αγώνα (πχ. MotoGP™ Pre-Event Press Conference), συνήθως τα δείχνει ζωντανά και μαγνητοσκοπημένα στο επίσημο site του MotoGP Videos (https://www.motogp.com/en/videos).
sanctusan
18/08/2025, 11:56
H Ουγκαρία ξαναμπαίνει στα Grand Prix με μία νέα πίστα, 33 χρόνια μετά!
Kανείς δεν έχει δεδομένα και ελπίζω να δούμε καμιά μάχη.
Η πίστα δείχνει αρκετά διαφορετική και ενδιαφέρον! Δείχνει να έχει αρκετά "σφυχτά" σημεία μετά από ευθεία :evil: !!!!
464301
464302
Είχα περάσει με το Er από τη λίμνη Μπάλατον και είχα οδηγήσει στην παλιά, παραδοσιακή χάραξη γύρω από τη λίμνη :D
Καλορίζικη να είναι η νέα πίστα, έχουν ακόμα πολλά ψωμιά βέβαια να φάνε για να φτάσουν εμάς με δύο πίστες ανά νομό :lol:
GIOTIS750
18/08/2025, 14:30
Είχα περάσει με το Er από τη λίμνη Μπάλατον και είχα οδηγήσει στην παλιά, παραδοσιακή χάραξη γύρω από τη λίμνη :D
Καλορίζικη να είναι η νέα πίστα, έχουν ακόμα πολλά ψωμιά βέβαια να φάνε για να φτάσουν εμάς με δύο πίστες ανά νομό :lol:
:lol::a10::a013::beer::beer:
πυξιδας990
18/08/2025, 21:00
στην 1 θυμιζει η τοσο σφικτη δεξια νιρμπουρινκ(νεα πιστα)
sanctusan
19/08/2025, 08:08
1, 5, 9-10, 12-13, 15
Είναι πολύ επιθετικές και μετά από ευθεία, άρα θα έχει καλό φρενάρισμα!!!
RaGe_Raptor
19/08/2025, 09:14
Εντελώς stop&go. Δεν θα μου άρεσε για να να μπαίνω αλλα ισως δινει καλούς αγωνες(?)
Αυτή η 1, φαίνεται πολύ επικίνδυνη. Εκτός απο απότομη είναι και στενή. Στα SBK έγινε της μουρλής εκεί. Να δω που θα χωρέσουνε τα GP
thunder ace
19/08/2025, 16:01
Εμένα μου αρέσουν οι πίστες stop and go.
Νομίζω ότι δίνουν θέαμα.
Θα δούμε.
Οι 1-5-13 προβλέπω θα μαζέψουν πολύ "μαύρο δάκρυ".....
(επιτέλους έγραψα κι εγώ σε θρεντ περί αγώνων.....:lol:)
sanctusan
19/08/2025, 16:51
Όλες οι δεξιές είναι γωνία, όλες οι αριστερές καμπύλη
πυξιδας990
22/08/2025, 11:46
ανετος ο μαρκεθ..
δυνατα μπηκαν τα κτμ
sanctusan
23/08/2025, 06:43
https://www.motogp.com/en/videos?fw_playlist=oe3KzP&fw_video=vVq7qY&fw_channel=motogp
Εδώ ένας γύρος του Acosta από την κάμερα της μοτοσυκλέτα. Η πίστα που μοιάζει τρενάκι του τρόμου, δυνατές στροφές με πολλά χλμ
ratamahatta
23/08/2025, 11:10
Ρεκόρ πίστας από τον bez στις Q1, για να δούμε
sanctusan
23/08/2025, 11:22
Σε πίστα χωρίς δεδομένα, είναι λογικό να σπάει το ρεκόρ πίστας κάθε γύρο, αφού είναι η πρώτη φορά που την τρέχουν
πυξιδας990
23/08/2025, 11:36
πτωση ο ακοστα στην αρχη ,αποσυντονιστηκε...
μπεζ δυνατος και δευτερος...
μαρκεθ κλασικα...
ratamahatta
23/08/2025, 15:07
Τα γαμησε τα ΚΤΜ ο φαμπιο , τραγικός
Ο ΜΜ93 σε 6 γυρους εναμιση δευτερο μπροστα..
Αυτή η 1, φαίνεται πολύ επικίνδυνη. Εκτός απο απότομη είναι και στενή. Στα SBK έγινε της μουρλής εκεί. Να δω που θα χωρέσουνε τα GP
Δεν μου αρέσει καθόλου η πίστα. Μοιάζει λες και έχουν βάλει τα GP μέσα σε πίστα καρτ. Αναμενόμενο το τι έγινε: https://www.motogp.com/en/videos/2025/08/23/reaction-riders-talk-turn-1-chaos/757340?utm_source=facebook.com&utm_medium=social&utm_campaign=traffic&fbclid=IwY2xjawMW3lpleHRuA2FlbQIxMQBicmlkETExU0QwcFlXekdVSVJoUUlmAR4OX6Ma1O9B1pdUhW54kt9_f-2-zmMJpMj5G4R9apghSKVuVV9BsQnvHwkqUQ_aem_ujnu6da_J9dpHaNJPaLcvA
Στο Q2 που έπεσε ο Acosta η μοτό έφτασε να ξεπεράσει τον φράκτη και να χτυπήσει καμεραμάν! WTF? :uplate:
sanctusan
24/08/2025, 06:12
Εμένα μου αρέσει πολύ σαν πίστα, αυτό που δεν ξέρω είναι αν ''δίνει θέση'' για προσπεράσεις μέσα στη στροφή.
Αυτές οι στεναδούρες έχουν πολύ παιχνίδι, πρέπει να είναι μεγάλη καταπόνηση του σώματος τέτοιες εναλλαγές κατεύθυνσης για 40 λεπτά.
Νταξει ωραίος αγώνας μόνο και μόνο που είχε δράμα με bez. Μπράβο στον Acosta, στον Martin στον Marini και φυσικά στον μικρό Esparago.
Πραγματικά η πίστα είναι δύσκολη και χωρίς περιθώριο για θέαμα με motogp μηχανάκια.
borgiriadis1
25/08/2025, 02:16
Πολύ καλύτερος ο αγώνας της Moto 2 κυρίως λόγο πίστας γτ πήγαιναν πιο στρωτά.
Πέρα από αυτό το απόλυτο ξενερομα. Ο ΜΜ σε άλλο κόσμο, μέτρησε και έραψε κουστουμακι στον bez.
Έκπληξη ήταν ο Martin που όμως δεν λέει και πολλά γτ σε μια πίστα χωρίς δεδομένα απλά προσαρμόστηκε πιο γρήγορα. Ας περιμένουμε λίγο για να δούμε αν το βρήκε με την Aprilia.
Για μια ακόμα φορά απογοήτευση η Μπαναια. Δεν θα το βρει. Ναι η ψυχολογία του χάλασε. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα παίζεις για την 9 θέση με τον δοκιμαστή της ΚΤΜ.
Τέλος καλό 2027 μπας και αλλάξουνε τα δεδομένα.
sanctusan
25/08/2025, 07:46
Καλούτσικος αγώνας!!!
Τελικά δεν είχε τόσο θέαμα όσο περίμενα.
Acosta παιχταράς!!!
Bezz σταθερός και όλο κλείνει το ψαλίδι των βαθμών με τον Pecco!
Martin ωραίο αποτέλεσμα, μακάρι να το κρατήσει!
Marini επίσης ωραίο αποτέλεσμα, αντιθέτως με τον Mir που πάλι έπεσε (πλέον δεν θυμάμαι αν τον έριξαν ή έπεσε μόνος του)
Yamaha όλο και χειρότερα
Ducati, με αξαίρεση τον ΜΜ, όλο και χειρότερα
Αprilia μπράβο
ΚΤΜ μπράβο
Όποια ομάδα ακούει Μαρκ στην εξέλιξη, πάει Μαρκ αεροπορία και οι υπόλοιποι χαμένοι.
Πέρσι τέτοια εποχή ψάχναμε κάνα άλλο μηχανάκι στις πρώτες θέσεις και τώρα βλέπεις απριλια KTM να τα ράβουν τα άλλα ducati
ratamahatta
25/08/2025, 10:47
Το καλό ότι φαίνεται να ανεβαίνουν aprillia KTM μπας και ανέβει και το θέαμα για τις άλλες θέσεις εκτός από την πρώτη που ο Μαρκ κάνει βόλτες
Δειτε moto2 φοβερός αγώνας
peterTHErider
25/08/2025, 17:33
Όποια ομάδα ακούει Μαρκ στην εξέλιξη, πάει Μαρκ αεροπορία και οι υπόλοιποι χαμένοι.
Πέρσι τέτοια εποχή ψάχναμε κάνα άλλο μηχανάκι στις πρώτες θέσεις και τώρα βλέπεις απριλια KTM να τα ράβουν τα άλλα ducati
Ακριβώς.
Επειδή σαρώνει ο Μαρκ όλα καλά.οπως στη χοντα ένα πράγμα.
Αν για κάποιο λόγο μείνει εκτός ο Μαρκ θα πιάσουν τα κλαμματα τους ντουκατιστες.
Φτιάχνουν ένα μηχανάκι για τον Μαρκ που κερδίζει συνεχώς αδιαφορώντας για την συνολική εξέλιξη.
Μπορεί να πάρει πολλούς τίτλους μεσοπροθεσμα η ντουκατι αλλά η άποψη μου είναι πως κάνει κακο στη εταιρεία τελικά.
RaGe_Raptor
25/08/2025, 18:17
Ακριβώς.
Αν για κάποιο λόγο μείνει εκτός ο Μαρκ θα πιάσουν τα κλαμματα τους ντουκατιστες.
Φτιάχνουν ένα μηχανάκι για τον Μαρκ που κερδίζει συνεχώς αδιαφορώντας για την συνολική εξέλιξη.
Μπορεί να πάρει πολλούς τίτλους μεσοπροθεσμα η ντουκατι αλλά η άποψη μου είναι πως κάνει κακο στη εταιρεία τελικά.
Η πρόσφατη ιστορία έχει δείξει πως ισχύει. Μπορεί και να επαναληφθεί.
Ακριβώς.
Η πρόσφατη ιστορία έχει δείξει πως ισχύει. Μπορεί και να επαναληφθεί.
Προσωπικά πιστεύω ότι οι άλλοι απλά δεν μπορούν και θεωρώ ότι τα γεγονότα μας το επιβεβαιώνουν. Είδαμε Marc με την GP23 που σχεδιάστηκε πριν πάει στη Ducati οπότε εξ' ορισμού δεν ήταν στα "μέτρα" του, σε διαφορετικό πλανήτη από τις υπόλοιπες GP23 με αναβάτες που ήταν ήδη για τουλάχιστον 2 χρόνια στη Duc και ήξεραν τη φιλοσοφία της μοτοσυκλέτας. H GP24 ήταν πιο μεγάλη βελτίωση της GP23 από ότι η GP25 της GP24. Δείτε τον Alex, πάνω κάτω στα ίδια με τις υπόλοιπες GP23 το 2024, φέτος με την GP24 είναι 2ος με καλή διαφορά από τον 3ο Pecco και από τον 7ο Digia με τις GP25. Έγινε ξαφνικά οδηγάρα ο Alex? Δεν το νομίζω, απλά ο Marc μπορεί ένα μηχανάκι να το πάει 105% ενώ οι υπόλοιποι έχουν ταβάνι στην καλύτερη το 102%. Δηλαδή πόσο άλλαξε η φιλοσοφία μιας μοτοσυκλέτας σε μια χρονιά και έγινε τόσο δύσκολη στην οδήγηση που ο Marc τα σαρώνει όλα και οι υπόλοιποι περιμένουν να πέσει ή να έχει κακή μέρα μπας και κερδίσουν κανέναν αγώνα;
Στη Honda ήταν διαφορετική περίπτωση, το μηχανάκι ήταν κακό τουλάχιστον από το 2016 και φαίνεται από τα αποτελέσματα των υπολοίπων αναβατών. Μια ματιά και μόνο για εκείνες τις χρονιές στο Wikipedia αρκεί. Ακόμα και αναβάτες όπως ο Dani και ο Jorge (Lorenzo) τα βρήκαν σκούρα με τη Honda. Δεν γίνεται τέτοιοι αναβάτες να πιάνουν πάτο ΜΟΝΟ επειδή το μηχανάκι είναι στημένο για να βολεύει άλλον. Ναι, θα τους ήταν πιο δύσκολο να πάρουν τα μέγιστα αλλά τόσο κακά αποτελέσματα δεν δικαιολογούνται μόνο από αυτό. Στην τελική ας ήταν αυτοί οι κορυφαίοι να εξελισσόταν το μηχανάκι βάσει των δικών τους προτιμήσεων.
ο καιρος γαρ εγγυς
το 27 που θα εχουμε ριζικες αλλαγες στα μοτο
θα δουμε αν τελικα ευσταθει αυτη η θεωρια
τωρα που τα ντουκ ειναι ηδη σε ενα υψηλοτατο επιπεδο
με τον ΜΜ να εχει μονο 6 μηνες λογο στην εξελιξη
δεν μπορουμε να βγαλουμε ασφαλες συμπερασμα
DJTaurus
26/08/2025, 07:54
O peco έχει συμβόλαιο και του χρόνου ; Δεν μπορώ να δικαιολογήσω την μεγάλη του πτώση ότι δήθεν το μηχανάκι δεν είναι στημένο γιαυτον. Πιο πολύ φαίνεται ξενερωμένος και αν τελικά ισχύει αυτό πέφτει ακόμα περισσότερο στα μάτια μου. Δεν το δέχομαι σε αυτό το επίπεδο να συμπεριφέρεσαι σαν 5χρονο και να μην το παλεύεις.
Ακριβώς.
Αν είναι το GP25 φτιαγμένο για τον ΜΜ, φαντάσου τι θα γινόταν αν οδηγούσε το GP24 που πάνε σφαίρα οι δορυφορικοί και ο Pecco λέει πως είναι καλύτερο.
Θα έψαχναν λαγούμι να κρυφτούν οι εργοστασιακοί, όπως και οι managers της Ducati που θα έχαναν για 2η φορά το πρωτάθλημα από δορυφορική ομάδα τους.
sanctusan
27/08/2025, 06:54
"Ουδεν μονιμότερο παρά του προσορινού" λένε το χωριό μου
Πάντως, πέτυχα ένα άρθρο που ελεγε οτι σε πολλούς αγώνες, τα Ducati έχουν κάνει χειρότερο συνολικό χρόνο αγώνα σε σχέση με πέρσι. Δεν το έχω επιβεβαιώσει, και σίγουρα και οι συνθήκες παίζουν ρόλο, αλλά είναι κάτι που ίσως αξίζει να εξεταστεί.
Πάντως, πέτυχα ένα άρθρο που ελεγε οτι σε πολλούς αγώνες, τα Ducati έχουν κάνει χειρότερο συνολικό χρόνο αγώνα σε σχέση με πέρσι. Δεν το έχω επιβεβαιώσει, και σίγουρα και οι συνθήκες παίζουν ρόλο, αλλά είναι κάτι που ίσως αξίζει να εξεταστεί.
Έχει συζητηθεί και παλαιότερα το συγκεκριμένο θέμα. Σίγουρα είναι πολυπαραγοντικό το ζήτημα και προσωπικά συμφωνώ ότι αυτή η διαφορά οφείλεται κυρίως στις συνθήκες, ίσως και τα ελαστικά. Aκόμα και η ροή του αγώνα μπορεί να επηρεάσει τον συνολικό χρόνο: Για παράδειγμα αν ο πρωτοπόρος φύγει μπροστά και οι υπόλοιποι δεν μπορούν να τον ακολουθήσουν, τότε δεν υπάρχει λόγος να πιέσει. Ίσως οι φετινές μοτοσυκλέτες να μην είναι πολύ γρηγορότερες από τις περσινές. Νομίζω δεν θα μάθουμε ποτέ τον λόγο, συνεπώς μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε.
GIOTIS750
27/08/2025, 12:50
https://motorcyclesports.net/motogp/ducatis-dangerous-obsession-is-marc-marquez-leading-them-to-a-honda-like-downfall/
Σχετικό με το θέμα.@peterTHErider
Ίσως αλλά με τον Τζιτζι στο τιμόνι και το παράδειγμα της χοντα φρέσκο δεν πιστεύω να την πατήσουν αλλά ποτέ δεν ξέρειςτι θα γίνειστο μελλον αλλα για να το γραψουν το αρθρο ίσως είδανε κατι..αντε να δούμε.
Το παλιό σύστημα δεν ξέρω εάν ισχύει ακόμα με τα κοινά δεδομένα κλπ.
CBR900RR 98-99
28/08/2025, 12:29
Καλουτσικη η πίστα και αρκετά σφιχτή για θέαμα χωρίς ρίσκο.
Αγώνας σπρίντ:
Μετά το dive bomb του Φάμπιο όλο γκριντ εκτός του Μαρκ αποσυντονιστηκε οπότε είδαμε την vr46 στο βάθρο και τον Μαρίνη στην 4 θέση με Ακοστα κάτω, μπετζεκι αποσυντονισμενο, Άλεξ μια από τα ίδια και πεκο στα αζητητα από της κατατακτήριες.
Πάρα ταύτα μπράβο και στους 5 πρώτους.
Αγώνας κανονικός:
Μαρκ από άλλον πλανήτη και θα σταθώ στην απόδοση του Μάρτιν την οποία την οποία βρήκα φανταστική σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα χωριά που πέρασε το μισό γκριντ οκ δεν είναι σταθερός στην απόδοση είναι και επιρρεπείς στα λάθη αλλά την ταχύτητα την έχει ακόμη και την αντοχή να βγάλει τον αγώνα.
Τα υπόλοιπα περί μάρκ και ότι κατέστρεψε την ντουκατι σε 14 αγώνες και ότι μόνο αυτός την πάει...είναι για κλάματα.
έχουν αναβαθμιστεί η υπόλοιπες εταιρείες και ο πεκο το έχει χάσει τελείως ,ο τζιτζι δεν είναι χαζός αν έβλεπε τετοιο πράγμα θα τον έκοβε από πρίν αυτός που έφτιαξε όλες της ντουκατι gp ξέρει καλύτερα.
πάμε στον επόμενο αγώνα.