View Full Version : Πλαϊνά σαμάρια/τσάντες
Χαιρετώ την παρέα, έχω το fz6 και θέλω να βάλω πλαϊνές τσάντες, ταιριάζουν όλες η μπαίνουν μόνο κάποιες συγκεκριμένες; Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
taisteal
21/08/2025, 00:16
Χωρίς να είμαι σίγουρος,αν έχεις βάσεις για σαμάρια τότε δένεις οτι θες,το θεμα ειναι να υπάρχουν σημεία δεσίματος των σαμαριών.
Χωρίς να είμαι σίγουρος,αν έχεις βάσεις για σαμάρια τότε δένεις οτι θες,το θεμα ειναι να υπάρχουν σημεία δεσίματος των σαμαριών.
Όχι δεν έχω βάσεις, νόμιζα ότι απλά της κρεμάς, δεξιά/αριστερά, άρα μάλλον χρειαζονται βάσεις.
ετσι ειναι υπάρχουν και σαμαρια που απλά κρεμάς. αλλα καλυτερα να υπάρχει μια βάση ετσι ωστε να μην ακουμπούν στα πλαστικα και στο χαράξουν. βεβαια στην δική σου περίπτωση που η εξάτμιση βγαίνει κάτω από τη σέλα νομίζω ειναι προτιμότερο να βρεις και βάσεις
downhill
30/08/2025, 06:41
Είναι ένας κατασκευαστής που φτιάχνει βάσεις για σαμάρια.Πήρα για το Benelli TRK 251 μου.Αν ενδιαφέρεσαι να ρωτήσεις στείλε μου p.m για να σου δώσω το τηλέφωνό του,δεν έχω "εξουσιοδότηση" για να το γράψω δημοσίως!!!
Lioulios
31/08/2025, 00:53
Γραψε στην αναζητηση στο google
"βασεις για σαμαρια fz6" .
Κατι τετοιο χρειαζεσαι .
Είναι ένας κατασκευαστής που φτιάχνει βάσεις για σαμάρια.Πήρα για το Benelli TRK 251 μου.Αν ενδιαφέρεσαι να ρωτήσεις στείλε μου p.m για να σου δώσω το τηλέφωνό του,δεν έχω "εξουσιοδότηση" για να το γράψω δημοσίως!!!
γράψε το τηλέφωνό του.
ψάχνω για βάσεις αυτόν το καιρό και με ενδιαφέρει.
τι εννοείς ότι δεν έχεις εξουσιοδότηση;
γράψε το τηλέφωνό του.
ψάχνω για βάσεις αυτόν το καιρό και με ενδιαφέρει.
τι εννοείς ότι δεν έχεις εξουσιοδότηση;
1ον, μπορεί να θεωρηθεί διαφήμιση πράγμα που στο μοτό απαγορεύεται
2ον (και κυριότερο) υπάρχει ο κίνδυνος να θεωρηθεί ως παραβίαση προσωπικών δεδομένων με τις γνωστές εκ νόμου, συνέπειες.
Όποιος το χρειάζεται μπορεί να το ζητήσει μέσω π.μ.
1ον, τόσα sites και μαγαζιά έχουν αναφερθεί στο φόρουμ, αυτά δεν αποτελούν διαφήμιση; Εσύ ο ίδιος έχεις γράψει, πρόσφατα κιόλας, για μαγαζί που φτιάχνει φερμουάρ. Δεν παραβίασες τους κανόνες του φόρουμ;.
2ον, παραβίαση προσωπικών δεδομένων από τον πελάτη, που έχει μείνει ευχαριστημένος όπως λέει, που προτείνει τον μάστορα;
και θα καταγγείλει ο μάστορας τον πελάτη του γιατί δίνει το τηλέφωνό του σε εν δυνάμει πελάτες;;;
1ον, τόσα sites και μαγαζιά έχουν αναφερθεί στο φόρουμ, αυτά δεν αποτελούν διαφήμιση; Εσύ ο ίδιος έχεις γράψει, πρόσφατα κιόλας, για μαγαζί που φτιάχνει φερμουάρ. Δεν παραβίασες τους κανόνες του φόρουμ;.
2ον, παραβίαση προσωπικών δεδομένων από τον πελάτη, που έχει μείνει ευχαριστημένος όπως λέει, που προτείνει τον μάστορα;
και θα καταγγείλει ο μάστορας τον πελάτη του γιατί δίνει το τηλέφωνό του σε εν δυνάμει πελάτες;;;
Άλλο "δίνω το τηλ." μέσω π.μ. και άλλο το γράφω φόρα παρτίδα. Έχεις ιδέα πόσοι "καλοθελητές" έχουν "πιαστεί" από αυτήν την λεπτομέρεια για να κονομήσουν μέσω μηνύσεων; Υπάρχουν ΠΑΝΤΑ γκρίζες ζώνες που καλό είναι να αποφεύγονται.
Εάν έχει ιστότοπο ο κατασκευαστής, μπορεί κάλλιστα να τον βάλει εδώ. Τηλέφωνο έτσι, ξερά, όχι.
Και είπα, ΜΠΟΡΕΙ να θεωρηθεί διαφήμιση.
harris_x
31/08/2025, 11:55
Αν ο άνθρωπος έχει μαγαζί, και κάνει καλή δουλειά, βάλε τα στοιχεία επικοινωνίας του έτσι ώστε να τον μάθουν όσοι δεν τον ξέρουν και τον χρειάζονται.
Όφελος είναι, και για το μαγαζί και για εμάς.