View Full Version : Για να λέμε και τα στραβά
PortisHead
01/09/2025, 14:46
Αρχες αυγουστου...ραγισε το καβουκι του θερμοστατη κι ετρεχαν ψυκτικα υγρα πανω στους πολλαπλασιαστες.
Αλλαγη καβουκι, 1 πολλαπλασιαστης και κατι αλλα ψιλα.... 3 κατοσταρικα.
Τελος Αυγουστου...με αφησε ο ανορθωτης στην παλαια εθνικη, δεν φορτιζε την μπαταρια, ξελιγωσε οτι ειχε....και γεια σας.
Νεος ανορθωτης + νεα φυσσα στην πλεξουδα γιατι ειχε διαβρωθει η παλια....1.5 κατοσταρικο.
145.000 χλμ και αρχισε να ζηταει :sad:
taisteal
01/09/2025, 14:49
Πέτα το το παλιομπουζούκι
:p
PortisHead
01/09/2025, 14:51
Πέτα το το παλιομπουζούκι
:p
Το σκεφτομαι, αλλα μου λειπουν 5.999 για κινεζικο :lol:
o_gavros
01/09/2025, 14:57
Δε το λες και στραβά.
Χρήση και χρόνος= αδυσώπητος συνδυασμός
Εμενα στα 19,5 χρονια χαλασε το πλαστικο πωμα που βιδωνει η ταπα του ψυγειου...ψωριαση...
50-60 ευρώ για ενα πλαστικο κομματακι!
Θα συμφωνησω με τον gavro!
Ειναι πολλα τα χρονια!
:beer:
DoctoR_k6
01/09/2025, 15:05
Παρε ευρωπαικο. Δεν ειναι πραματα αυτα...
Εμ...μ@λακιες κανουμε...
το ευρωπαικο θα χαλουσε στην πρωτη 10ετια ρε!!:lol::lol:
DoctoR_k6
01/09/2025, 15:10
Εμ...μ@λακιες κανουμε...
το ευρωπαικο θα χαλουσε στην πρωτη 10ετια ρε!!:lol::lol:
10ετια?
...το γ@μησες!! :tooth::tooth::tooth:
PortisHead
01/09/2025, 15:11
Περα απο την πλακα το θεμα ξερετε ποιο ειναι ?
Οτι μεχρι προτεινος ειχα την αισθηση παταω μιζα και φευγω για τον γυρο του κοσμου.
Τωρα εχει ριζωσει η αμφιβολια μεσα μου.
Να βλεπεις το bandit 1η φορα φορτωμενο σε οδική :(
Οτι μεχρι προτεινος ειχα την αισθηση παταω μιζα και φευγω για τον γυρο του κοσμου.
Προσπαθω να το κανω εικονα...
Δεν γινεται!
Δεν υπαρχει bandit σε οδικη!!!!
PortisHead
01/09/2025, 15:17
Προσπαθω να το κανω εικονα...
Δεν γινεται!
Δεν υπαρχει bandit σε οδικη!!!!
Στην παλια εθνικη, με αδεια μπαταρια και εναν ανορθωτη να μην την φορτιζει.
Τι αλλο μπορεις να κανεις ?
o_gavros
01/09/2025, 15:21
Κάτσε ρε συ, τι αμφιβολία;
Μπαντιτ είναι όχι ο ΜαμΡα ο παντοτινός
Τίποτα δε δουλεύει για πάντα
Στην παλια εθνικη, με αδεια μπαταρια και εναν ανορθωτη να μην την φορτιζει.
Τι αλλο μπορεις να κανεις ?
Καλα εκανες...εννοειται...
(πλακα κανω!)
Το ειπα με την εννοια οτι δεν χαλανε!
SeniorCanardo
01/09/2025, 15:37
Τον ήπιες!
:bawl:
Και εγώ από τότε που πήρα το σασμάν στο χέρι, στο δικό μου "αθάνατο" "γιαμπονέζικο"με στοιχειώνουν φαντάσματα.
Στο πίσω μέρος του μυαλού μου πάντα υπάρχει η αμφιβολία και ο φόβος ότι θα κάνει "μπουμ".
Τα ίδια και στο άλλο "αθάνατο" παπί μου (γιαμπονέζικο πάλι), που το έχει συνήθειο να ανεβαίνει μια φορά το χρόνο στο φορτηγάκι της οδικής.
"Ο χρόνος καταστρέφει τα πάντα" που λέει και ο ποιητής.
grinderx
01/09/2025, 15:40
:roflmao:
doctor_john
01/09/2025, 15:47
Γι'αυτό εγώ τα μαστορεύω απο πριν, δε θα μου χαλάσουν το ευρωπαϊκό προφίλ οι κωλογιαπωνέζοι !
SeniorCanardo
01/09/2025, 15:57
Γι'αυτό εγώ τα μαστορεύω απο πριν, δε θα μου χαλάσουν το ευρωπαϊκό προφίλ οι κωλογιαπωνέζοι !
Και εγώ από πριν τα μαστορεύω, αλλά χαλάνε αυτά που έμοιαζαν να μην θέλουν μαστόρεμα. :bawl:
Catch 22!
DoctoR_k6
01/09/2025, 16:05
Τοσα χρονια πληρωνεις τζαμπα οδικη...ας κανεις και μια χρηση δεν εγινε κατι. :lol:
Βεβαια οταν περασουν αρκετα χρονια (10ετια φαση) και εχεις ενα μοτο που του κανεις φουλ χρηση δεν ειναι κακο προληπτικα να δεις αν εχει τιποτα μανουρες σε βυσματα/καλωδια κλπ κλπ ωστε να τα αντικαταστησεις με καινουρια μην και σε προδωσουν .
Δε λεω να αλλαξεις αντλια βενζινης ή ακριβα ανταλλακτικα...αλλα αυτα που δεν θα πονεσουν την τσεπη πολυ.
Τάπα ψυγείου και θερμοστάτη,αυτά έχουν χαλάσει στο Σουζούκι μου.35€ κόστος έκαστο αν θυμάμαι καλά
RaGe_Raptor
01/09/2025, 20:45
Τι να πεις τς τς τς ...
strokt up
01/09/2025, 21:31
Κάτι για bandit σε οδική άκουσα. Εδώ το δικό μου με κάτω απο 40 χιλιάδες χμ και μπαγκαζιεράτο παρακαλώ! Οι κακεντρεχείς δείτε το πίσω λάστιχο!
464692
ratamahatta
01/09/2025, 21:39
Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες
TONYBANDIT
02/09/2025, 18:47
Αρχες αυγουστου...ραγισε το καβουκι του θερμοστατη κι ετρεχαν ψυκτικα υγρα πανω στους πολλαπλασιαστες.
Αλλαγη καβουκι, 1 πολλαπλασιαστης και κατι αλλα ψιλα.... 3 κατοσταρικα.
Τελος Αυγουστου...με αφησε ο ανορθωτης στην παλαια εθνικη, δεν φορτιζε την μπαταρια, ξελιγωσε οτι ειχε....και γεια σας.
Νεος ανορθωτης + νεα φυσσα στην πλεξουδα γιατι ειχε διαβρωθει η παλια....1.5 κατοσταρικο.
145.000 χλμ και αρχισε να ζηταει :sad:
149.000 το δικό μου και έχω αλλάξει προληπτικά θερμοστάτη,τάπα ψυγείου,όλα τα κολάρα με σιλικόνης .
Για τόν ανορθωτη τότε είχε κάνει 2 ανακλήσεις στον είχαν αλλάξει καί τίς 2????
Η φισα στον ανορθωτη είναι εντελώς αδιάβροχη μου κάνει εντύπωση που πήρε νερά
Όσο για την οδική μια φορά το φόρτωσα και εγώ όταν μου έκαψε τρόμπα βενζίνης 300μ από το σπίτι μου.
Όσο μεγαλώνουν πάντως θέλουν καλό μηχανικό στοργή και προδερμ.
doctoras
02/09/2025, 20:40
όσοι πιάσατε τριψήφιο νουμερο με το καλό να τα 300.000ρισετε τα χλμ σε αγχολυτικές βόλτες
πορτισχεντ παλιά τέτοια νήματα ξεκινούσαν από καλάβρυτα και φτανανε καρδίτσα, τα σημερινά ενεργά μέλη είναι πολύ ώριμα και καλά ενημερωμένα
όλοι ασχολουμαστε οι πιο προσεκτικοί και ευαίσθητοι σε αισθήσεις και μηχανικές και ηλεκτρικές μεταβολές μπορούν είτε να αποδώσουν μια αστοχία σε κάτι που αμελήθηκε να τσεκαριστει όταν έπρεπε, οι πιο "δυνατοί" ακόμη και να προλάβουν την αστοχία πριν να έρθει η "συγκομιδή" της οδικής φορτωτικής
:wave2:
Καιρό έχω να γράψω......:D
Αλλά παρακολουθώ.
Το δικό μου bandit στα 19 του χρόνια φορτώθηκε μια φορα σε οδική από κομμένη ντιζα γκαζιού από απροσεξία του μάστορα.
PortisHead
04/09/2025, 11:10
Καιρό έχω να γράψω......:D
Αλλά παρακολουθώ.
Το δικό μου bandit στα 19 του χρόνια φορτώθηκε μια φορα σε οδική από κομμένη ντιζα γκαζιού από απροσεξία του μάστορα.
Ε τώρα κι εσυ.
Μιλας για το αεροελαιοψυκτο που σε τεστ που του εχουν κανει με βλήμα απο Leopard απλα σκονίστηκε λιγάκι.
Μακάρι να ειχα το 1200 τον δεινοσαυρο :pink:
Ε τώρα κι εσυ.
Μιλας για το αεροελαιοψυκτο που σε τεστ που του εχουν κανει με βλήμα απο Leopard απλα σκονίστηκε λιγάκι.
Μακάρι να ειχα το 1200 τον δεινοσαυρο :pink:
Το 1200 το κοιτουσα και εγω μια εποχη...
Αυτο το μηχανακι πρεπει να ηταν ο εχθρος του συνεργειου...
Το μονο μειονέκτημα κατα την γνώμη μου ο καθαρισμος και η ρυθμιση των καρμπυρατερ μια στο τοσο!
PortisHead
04/09/2025, 11:15
Το μονο μειονέκτημα κατα την γνώμη μου ο καθαρισμος και η ρυθμιση των καρμπυρατερ μια στο τοσο!
Εχεις δει στην εκπομπη Top Gear που εχουν το Toyota το Hilux στον τοιχο κρεμασμενο αφου δεν μπορεσαν 3 ατομα να το "σπασουν" με τιποτα, ακομα κι οταν το πεταξαν απο τον 2ο οροφο ?
Ε, αν ασχολιοντουσαν με μηχανες το 1200 θα κρεμόταν εκει.
Εχεις δει στην εκπομπη Top Gear που εχουν το Toyota το Hilux στον τοιχο κρεμασμενο αφου δεν μπορεσαν 3 ατομα να το "σπασουν" με τιποτα, ακομα κι οταν το πεταξαν απο τον 2ο οροφο ?
Ε, αν ασχολιοντουσαν με μηχανες το 1200 θα κρεμόταν εκει.
:lol:
:a10:
grinderx
04/09/2025, 13:32
:lol: :lol:
motojojo
04/09/2025, 13:46
Και το δικο μου έχει ανεβει οδική.
Κάπου υπάρχει και ντοκουμεντο.
DoctoR_k6
04/09/2025, 14:15
Και το δικο μου έχει ανεβει οδική.
Κάπου υπάρχει και ντοκουμεντο.
Δε μετραει αυτη...
Αυτό με τα καρμπυρατερ έχεις δίκιο.
Ειδικά το δικό μου με κάτι 6μηνες ακινησιες που τρώει.
Μα τι κατάσταση είναι αυτή, να παρέμβει το κράτος
Μα τι κατάσταση είναι αυτή, να παρέμβει το κράτος
Ναι, να κάνει μιά εξεταστική επιτροπή.................
Σε παλιά μοτό το βολτόμετρο θεωρώ πως είναι απαραίτητο αφού μπορεί να βοηθήσει να αποφύγει ο αναβάτης ταλαιπωρία με οδική κτλ
Εμένα κάποια στιγμή αντί για 14,2 v που δείχνει με κλειστά τα φώτα έπεσε στα 11 και απλά είχε ξεκουμπώσει ένας κονεκτορας από το ρελέ της μίζας. Έβαλα έναν καινούργιο και με τη ευκαιρία καθάρισα και έβαλα διηλεκτρικό γράσο στις επαφές της καλωδίωσης και όλα οκ
Τα παλιότερα θέλουν περισσότερο φροντίδα ειδικά αν κινούνται μέσα στη πόλη που ανεβάζουν θερμοκρασίες.