PDA

View Full Version : V-strom 650 2025 ξεστοκαρισμα

Σελίδες : [1] 2

Nomand
27/09/2025, 12:01
Για όποιον ενδιαφέρεται, επισκέφτηκα τον Σφακιανάκη σήμερα στην Καλλιρρόης και με ενημέρωσε ότι το ασφαλτινο 650 του 25 μοντέλα θα μπουν σε τιμη 7999 για να φύγουν, 1000 ευρώ κάτω από την τιμή του, πιστεύω αξίζει για όποιον ψάχνεται αυτή την εποχή,

Tallyban
27/09/2025, 12:31
Όσο τα κινέζικα...

runner
27/09/2025, 13:23
Και εγω σημερα το πρωι το ειδα τυχαια στην ιστοσελιδα τους που εχουν ανανεωσει την τιμη. vfm αυτη τη στιγμη στην κατηγορια του.

giorgosb
27/09/2025, 13:29
Καλή περίπτωση..

basilis_k6
27/09/2025, 17:40
bad timing..... fuck!

doctoras
27/09/2025, 18:10
Όντως ευκαιρία για το πόσο μηχανή αγοράζεις για το μπατζετ

harris_x
27/09/2025, 18:23
Όντως ευκαιρία για το πόσο μηχανή αγοράζεις για το μπατζετ

Τρου, 320kg μηχανή παίρνεις :tooth:

Nomand
27/09/2025, 18:53

Το βλεπω το beef να έρχεται :a014:

DoctoR_k6
27/09/2025, 21:56

213 ρε ψεύτη!!:D

harris_x
27/09/2025, 22:53

ε τώρα...

100 πάνω κάτω, σιγά τη διαφορά :tooth:

PaNick67
27/09/2025, 23:14

Όσα και τελική ε; :bawl:

harris_x
27/09/2025, 23:21
Όσα και τελική ε; :bawl:

Η τελική ειναι ξεκάθαρα 100 πάνω :vroum:

TheRegulator
02/10/2025, 21:19
Πάντως 7999 είναι καλή τιμή για μηχανάκι που δεν είναι κινεζικό…
Όσους λένε για τα κιλά, μερικές φορές τα εξτρα κιλά είναι καλύτερα απ την χειρωνακτική..

PortisHead
11/10/2025, 12:49
Νομίζω οτι αυτή η κίνηση από τη Suzuki, κατερριψε οποιαδήποτε αμφιβολία από τωρινούς υποψήφιους αγοραστές για Κίνα vs. Japan.
Μιλάμε για all around μηχανή σε λογικά πλαισια απαιτησεων.

465875

Bowleno
11/10/2025, 17:19
Νομίζω οτι αυτή η κίνηση από τη Suzuki, κατερριψε οποιαδήποτε αμφιβολία από τωρινούς υποψήφιους αγοραστές για Κίνα vs. Japan.
Μιλάμε για all around μηχανή σε λογικά πλαισια απαιτησεων.

465875

...Και όσοι αγόρασαν λίγο πριν την έκπτωση, μαύρο δάκρυ, λέμε.....
Όπως είχα ρίξει κι εγώ με το AC 500.

Tallyban
11/10/2025, 19:08
Σταματάει το μοντέλο,τελευταία κομμάτια;

zannisvel
11/10/2025, 21:24
Επίσης να πω οτι η τιμή είναι out the door.
Συμπεριλαμβάνονται ολα τα τέλη κλπ.
Ένα μαύρο πάντως έρχεται προς τα εδώ. :cool:

D3300
12/10/2025, 09:00
Κάποιος ας πούμε που είχε αποφασίσει για κινέζικο, τώρα θα πάει γραμμή στη suzuki...

doctoras
12/10/2025, 10:03
Κάποιος ας πούμε που είχε αποφασίσει για κινέζικο, τώρα θα πάει γραμμή στη suzuki...

εξαρτάται αν γνωρίζει τις διαφορές και την ιστορική διαδρομή την μοτοσυκλέτας...αν δεν τα γνωρίζει (όπως οι περισσότεροι Gen.Z και μέρος των μιλένιαλς) θα πάει μαρς στον κινέζικο και θα το θεωρεί πολύ καλύτερο ντιλ

patsavour
12/10/2025, 11:17
εξαρτάται αν γνωρίζει τις διαφορές και την ιστορική διαδρομή την μοτοσυκλέτας...αν δεν τα γνωρίζει (όπως οι περισσότεροι Gen.Z και μέρος των μιλένιαλς) θα πάει μαρς στον κινέζικο και θα το θεωρεί πολύ καλύτερο ντιλ

Ποιά ιστορική διαδρομή,και ποιές διάφορες.Παρε λοιπόν το τελευταίο vstrom με τις χυτες ζαντες με την προσφορά στα 8 χιλιαρικα,και πάρε και το qj svt650 με τον ίδιο σε διαταξη κινητήρα και τις επίσης χυτες ζαντες (που κάποιοι λένε ότι είναι ο κλωνος του vstrom μιας και έχει τις ίδιες διαστασεις κινητηρα) με 5 άλογα παραπάνω στα 6600.
Για συγκρινε φρένα,αναρτησεις,εξοπλισμο,και αφτερ μαρκετ προαιρετικο εξοπλισμο,όπως καγκελα,μπαγκαζιερες κλπ και ξαναελα.
Χεστηκε ο νέος αγοραστης ,για το αν το 2005 που βγηκε ήταν βασιλιάς στην κατηγορία του.
Αυτό που τον νοιαζει ,είναι ότι με 2500 λιγωτερα,(και τωρά με την προσφορά με 1500 παίρνει περισσοτερο μηχανακι.Αυτο μόνο που τον φρεναρει είναι η ανασφάλεια της νεας μάρκας.Το ίδιο όπως εγώ όταν πηρά το voge 500ds κλωνο του χοντα 500Χ.
ΔΕΝ το μετανοιωσα.Αυτο όσο περναει ο καιρός μειωνετσι,και οι νέες μάρκες εδραιωνονται.
Γνώμη μου και δεν είναι απαραίτητο να συμφωνησεις.

D3300
12/10/2025, 12:06
20 χρόνια εμπειρίας στο στρώμα η σουζούκι και 1,5-2 η κιου ταδε με χάντρες και καθρεφτάκια, σχάρα και κάγκελα και μοτέρ που μοιάζει...
Ότι έγραψε ο ντόκτορας.

runner
12/10/2025, 13:24
Μονο στα ονειρα εχουν τους ιδιους κινητηρες. Ακομα και καποιοι που πηραν κλωνο τον Honda 500 ...πηραν τον κινητηρα της δεκαετιας του 90. Οχι τον σημερινο οπως εξελιχθηκε.

Βαλτε θερμανομενα grip , σελες να εντυπωσιασετε την πιτσιρικαρια οτι παιρνουν μοτοσυκλετα.

patsavour
12/10/2025, 13:37
Μονο στα ονειρα εχουν τους ιδιους κινητηρες. Ακομα και καποιοι που πηραν κλωνο τον Honda 500 ...πηραν τον κινητηρα της δεκαετιας του 90. Οχι τον σημερινο οπως εξελιχθηκε.

Βαλτε θερμανομενα grip , σελες να εντυπωσιασετε την πιτσιρικαρια οτι παιρνουν μοτοσυκλετα.

Κάνεις λάθος.Αλλο το cb500 και άλλο το cb 500Χ.Διαβασε και ενημερωσου.

Nikos77
12/10/2025, 15:36
Ποιά ιστορική διαδρομή,και ποιές διάφορες.Παρε λοιπόν το τελευταίο vstrom με τις χυτες ζαντες με την προσφορά στα 8 χιλιαρικα,και πάρε και το qj svt650 με τον ίδιο σε διαταξη κινητήρα και τις επίσης χυτες ζαντες (που κάποιοι λένε ότι είναι ο κλωνος του vstrom μιας και έχει τις ίδιες διαστασεις κινητηρα) με 5 άλογα παραπάνω στα 6600.
Για συγκρινε φρένα,αναρτησεις,εξοπλισμο,και αφτερ μαρκετ προαιρετικο εξοπλισμο,όπως καγκελα,μπαγκαζιερες κλπ και ξαναελα.
Χεστηκε ο νέος αγοραστης ,για το αν το 2005 που βγηκε ήταν βασιλιάς στην κατηγορία του.
Αυτό που τον νοιαζει ,είναι ότι με 2500 λιγωτερα,(και τωρά με την προσφορά με 1500 παίρνει περισσοτερο μηχανακι.Αυτο μόνο που τον φρεναρει είναι η ανασφάλεια της νεας μάρκας.Το ίδιο όπως εγώ όταν πηρά το voge 500ds κλωνο του χοντα 500Χ.
ΔΕΝ το μετανοιωσα.Αυτο όσο περναει ο καιρός μειωνετσι,και οι νέες μάρκες εδραιωνονται.

Το οτι ειναι ίδιος σε διάταξη όπως λες ο κινητήρας του vstrom με τον qj δεν τον κάνει τον δεύτερο αξιόπιστο οπως εχει αποδειχθεί ο πρωτος με 100δες χλμ στη πλάτη.
Ούτε ειναι ισάξιος ο cb500x με τον κλώνο voge.

Με τις επώνυμες εταιρίες εχεις και αντιπροσωπεία σε ολο το κόσμο....με τους "κλωνους" θες έρευνα αν υπάρχει αντιπρόσωπος σε πιθανό ταξίδι σε επαρχιακή πόλη ή σε εξωτερικο

Nomand
12/10/2025, 19:23

Ρε συ panavour τι συγκρίνεις τωρα το qj με το suzuki μην τρελαθούμε τωρα, εδώ σε βίντεο από Ελλάδα πρόσφατα που είδα λίγο χώμα πάτησε το κινέζικο διαλύθηκε το κιβώτιο, το suzuki στα κατάλληλα χέρια θα κάνει 150 χιλ. Χλμ και θα τσουλάει σαν καινούριο
Εδώ φίλος με πλυντηριο που τα πλένει βλέπει σκουριές στο χρονο πανω Σε όλα αυτά και εγω κινέζικο μικρό αγόρασα αλλα ξερω το πηρα για την τιμή και μόνο και γνωρίζω ότι δεν θα αντέξει όσο τα japan

patsavour
12/10/2025, 21:04
Κι ένα βιντεακι από ιδιοκτήτη ,για όσους σκοπευουν να επωφεληθουν της προσφορας.
https://youtu.be/9ZERBIgS2ZY?si=CUh0S59XzLqJ16LC

Creeper
12/10/2025, 21:19
Κι ένα βιντεακι από ιδιοκτήτη ,για όσους σκοπευουν να επωφεληθουν της προσφορας.
https://youtu.be/9ZERBIgS2ZY?si=CUh0S59XzLqJ16LC

Εντάξει ρε συ, έχεις πάρει έναν πολύ απαιτητικό ιδιοκτήτη ο οποίος παραδέχεται και ο ίδιος οτι είναι κάφτης( δεν το λέω ως προσβολή, μιλάω για το δεξί καρπό) που στο τέλος τέλος λέει οτι θα το ξανάπαιρνε αν γύρναγε το χρόνο πίσω.
Γενικά, μην τρελαθούμε θα πω, για τα χρήματα που το διώχνουν τώρα σε σχέση με αυτά που κάνει...... το αγοράζει όποιος έχει το μπαγιόκο με κλειστά μάτια/μύτη/στόμα.
Βάλε και ένα τεράστιο + στο γεγονός οτι είναι SUZUKI, με αγάπη το λεω, μη συγκρίνουμε τις πίτσες με τις βίτσες.

Bowleno
12/10/2025, 21:24
Το οτι ειναι ίδιος σε διάταξη όπως λες ο κινητήρας του vstrom με τον qj δεν τον κάνει τον δεύτερο αξιόπιστο οπως εχει αποδειχθεί ο πρωτος με 100δες χλμ στη πλάτη.
Ούτε ειναι ισάξιος ο cb500x με τον κλώνο voge.

Με τις επώνυμες εταιρίες εχεις και αντιπροσωπεία σε ολο το κόσμο....με τους "κλωνους" θες έρευνα αν υπάρχει αντιπρόσωπος σε πιθανό ταξίδι σε επαρχιακή πόλη ή σε εξωτερικο

Αυτό πες το στον tropea...
Σχεδόν καινούριο μοτέρ, διαλύθηκε στα εξ ων συνετέθη.
Το έχει γράψει δω μέσα.

Διάβασε κι εδώ (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=22653) είναι ένας από τους λόγους που δεν είχα πάρει στρώμα τότε και προτίμησα το strada....

runner
12/10/2025, 21:55
Το έχει γράψει δω μέσα.

Διάβασε κι εδώ (https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=22653) είναι ένας από τους λόγους που δεν είχα πάρει στρώμα τότε και προτίμησα το strada....

Ρε Δημητρη σοβαρα τωρα; Φερνετε περιστατικα 20 ετων;:eek:

patsavour
12/10/2025, 22:52
Άλλο ένα βιντεακι ιδιοκτήτη.
Σημειωτεον,ότι βάζω ΜΟΝΟ όσα βρίσκω,ιδιοκτήτω,και όχι περιοδικων η διαφόρων επαγγελματικά σαιτ μοσυκλετας.Για ευνοητους λόγους φυσικά,όπως καταλαβαίνουμε.

https://youtu.be/kcAfYODUk9A?si=2E3XlANNCQmbetoE

Nikos77
13/10/2025, 05:23
Το έχει γράψει δω μέσα.

Μάλιστα...θα πάρουμε ενα ατυχο αρνητικο δείγμα απο τα χιλιάδες θετικα αξιόπιστα που έχουν ξεπεράσει τα 100δες χιλιάδες χλμ....για να αποδείξουμε οτι αξίζει να παρεις κινέζικο μηχανακι.
Σοβαρά τωρα? Είναι επιχείρημα αυτο?

Και έχουμε και τον άλλον που λέει πως ενας κλώνος του αυθεντικου που εχει ακούσει πως ειναι κλώνος αξίζει αυτος πάρα το γνήσιο!!!
Εν τω μεταξυ με το σκεπτικό πως υπάρχουν δείγματα αξιοπιστίας ενός ή δυο χρονών

Creeper
13/10/2025, 06:55
Άλλο ένα βιντεακι ιδιοκτήτη.
Σημειωτεον,ότι βάζω ΜΟΝΟ όσα βρίσκω,ιδιοκτήτω,και όχι περιοδικων η διαφόρων επαγγελματικά σαιτ μοσυκλετας.Για ευνοητους λόγους φυσικά,όπως καταλαβαίνουμε.

https://youtu.be/kcAfYODUk9A?si=2E3XlANNCQmbetoE

Ειναι ο ίδιος με πριν στο βίντεο του Λαρισαίου, λέει και το όνομα του στην αρχή.
Τεσπα, σέβομαι απόλυτα την εμφανή σου τάση να υπερασπίζεσαι μέχρι τελευταίας ρανίδος κάθε τι κινέζικο, δεν βρίσκω το λόγο να αντιπαρατιθέμεθα λες και θα πάρουμε ποσοστά από τις πωλήσεις. Απλά με βάση τη λογική, ένα μηχανάκι που έχει αγοραστεί σχεδόν όσο κανένα άλλο στη μεσσαία κατηγορία, έχει δοκιμαστεί πάνω από 20 χρόνια σαν πλατφόρμα και όλοι πίνουν νερό στο όνομα του, κάτι λέει, και ας μην το αγόραζα ποτέ προσωπικά.

Kickstart
13/10/2025, 06:59
Καλημέρα. Εννοείται αγαπάμε suzuki και το στρωματάκι είναι σουπερ γι αυτό που είναι. Έτσι όπως είναι η προσφορά δείχνει (και είναι) να είναι η τελευταία ευκαιρία γι αυτούς που σκέφτονται χρόνια να βάλουν στον στάβλο ενα vstrom κούτα αλλά δίσταζαν λόγω κινεζικών σειρήνων..ε λοιπόν ή τώρα ή ποτέ!

PortisHead
13/10/2025, 07:11
Και 213 και 233 κιλα.
Το μηχανάκι δεν ειναι επιδοσεων, ειναι εργάτης.
Σε βγαζει ασπροπροσωπο στο 99% των περιπτωσεων.
Ειδικα για οποιον δεν θελει να χωνει το χερι καθε τρεις και λιγο στην τσεπη αυτη τη στιγμη φανταζει μονοδρομος.

doctor_john
13/10/2025, 07:22
Πω πω ρε παιδιά με αυτά τα κιλά.. δεν καταλαβαίνω πως δέχεστε μικρά adv κοντά στα 200Kg και προβληματίζεστε κάθε φορά με τα ~220 που έχουν τα 1000+..

Bowleno
13/10/2025, 07:40
Μάλιστα...θα πάρουμε ενα ατυχο αρνητικο δείγμα απο τα χιλιάδες θετικα αξιόπιστα που έχουν ξεπεράσει τα 100δες χιλιάδες χλμ....για να αποδείξουμε οτι αξίζει να παρεις κινέζικο μηχανακι.
Σοβαρά τωρα? Είναι επιχείρημα αυτο?

Που είπα κάτι τέτοιο; :confused:
Το 2009 ήταν και είπα ότι διαβάζοντας αυτό (αλλά και άλλα) με απέτρεψαν και πήρα το aprilia strada.

D3300
13/10/2025, 07:48
Να το θέσω αλλιώς?
Πες ότι αύριο το πρωί οι τιμές των κινέζικων είναι 100-200 ευρώ φθηνότερα από τα γιαπωνέζικα.
Βρείτε μου έναν που θα αγόραζε κινέζικο.

giorgosb
13/10/2025, 07:51
Μα αν ο Πατσαβούρ θάβει το V-Strom και το QJ είναι κλώνος του, θάβει και το QJ... :eek:

bulmont
13/10/2025, 07:54
Επίσης μην ξεχνάμε πώς το βεστρόμ έβαλε στον κόσμο της μοτοσυκλέττας αρκετό κόσμο
κάνοντας την μετάβαση από σκούτερ ή παπάκια πολυ πιό εύκολη και αποδεκτή.....
Αυτό που κάνουν σήμερα τα κινέζικα δηλαδή, αλλά σε εποχή που δεν υπήρχε η
πληθώρα των επιλογών που υπάρχει σήμερα, όπου σε κάθε τετράγωνο υπάρχουν
κινεζομαγαζιά με πολλές επιλογές γιά όλα τα βαλάντια.....

doctoras
13/10/2025, 08:03
Το μοτέρ του σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε το 1999 από το πρώτο SV650.

Δεν τίθεται θέμα αξιοπιστίας, μεμονωμένα θέματα υπήρξαν, οι κατασκευαστές σε όλες τις κατασκευαστές δομές δίνουν αστοχία παραγωγής ή υλικού 4%

patsavour
13/10/2025, 08:24
Ειναι ο ίδιος με πριν στο βίντεο του Λαρισαίου, λέει και το όνομα του στην αρχή.
Τεσπα, σέβομαι απόλυτα την εμφανή σου τάση να υπερασπίζεσαι μέχρι τελευταίας ρανίδος κάθε τι κινέζικο, δεν βρίσκω το λόγο να αντιπαρατιθέμεθα λες και θα πάρουμε ποσοστά από τις πωλήσεις. Απλά με βάση τη λογική, ένα μηχανάκι που έχει αγοραστεί σχεδόν όσο κανένα άλλο στη μεσσαία κατηγορία, έχει δοκιμαστεί πάνω από 20 χρόνια σαν πλατφόρμα και όλοι πίνουν νερό στο όνομα του, κάτι λέει, και ας μην το αγόραζα ποτέ προσωπικά.

Δεν αντιπαρατιθεμεθα.Γνωμες λεμε,και παραθετουμε κάποια στοιχεία.
Όπως,φρένα 15ετιας,αναρτησεις το ίδιο,έλλειψη συγχρονων ευκολιων,όπως θερμενομενα γριπ και σελλα,έλλειψη ποδιας,κλπ.Ειπε το παιδί πως για να τα βάλει όλα έδωσε 12000.
Άμα δεις και από το επίσημο site της σουζουκι την τιμή των γνησια αφτερ μαρκετ θα εκπλαγεις δυσαρεστα.
Σίγουρα όμως η μειώση κατά 1 χιλιαρικα το κάνει ελκυστικοτερο.
Ο καθένας λέει την γνώμη του ,με επιχειρηματα.
Από κει και πέρα ,το τι θα κάνει με την τσεπη του,είναι δικια του υπόθεση.Εγω πάντως ακόμα και μετά από 52000 χλμ ΔΕΝ το έχω μετανοιωσει,που πηρά κινέζικο.Καποιος άλλος μπορεί.
Αλλωστε και ιδιοκτητες γιαπωνεζικων η Ευρωπαϊκων ,πιάνουν νερό στο όνομα τους,η αντίθετα έχουν μετανοιωσει.
Για ολους έχει ο μπαχτσες.

patsavour
13/10/2025, 08:29
Μα αν ο Πατσαβούρ θάβει το V-Strom και το QJ είναι κλώνος του, θάβει και το QJ... :eek:

Δεν θαβω τίποτα.
Απλώς παραθεσα κάποια βίντεο .
Ο καθένας έχει την κρίση ,να τα κρίνει
Αλλωστε ο καθένας έχει και διαφορετικά κριτηρια ,για το που και πώς θα διαθεσει τα χρηματα του,για το τι του αρέσει,κλπ.
Ευτυχώς η αγορά έχει πολλές επιλογές.

D3300
13/10/2025, 08:53
Αναδίπλωση...οκ δενκακο.
Δεν έχουμε ποσοστά σε κανέναν, κουβέντα κάνουμε.

runner
13/10/2025, 10:21
Το 2009 ήταν και είπα ότι διαβάζοντας αυτό (αλλά και άλλα) με απέτρεψαν και πήρα το aprilia strada.

Το 2006 βρε :p

Δεν αντιπαρατιθεμεθα.Γνωμες λεμε,και παραθετουμε κάποια στοιχεία.
Όπως,φρένα 15ετιας,αναρτησεις το ίδιο,έλλειψη συγχρονων ευκολιων,όπως θερμενομενα γριπ και σελλα,έλλειψη ποδιας,κλπ.Ειπε το παιδί πως για να τα βάλει όλα έδωσε 12000.
Άμα δεις και από το επίσημο site της σουζουκι την τιμή των γνησια αφτερ μαρκετ θα εκπλαγεις δυσαρεστα.
Σίγουρα όμως η μειώση κατά 1 χιλιαρικα το κάνει ελκυστικοτερο.
Ο καθένας λέει την γνώμη του ,με επιχειρηματα.
Από κει και πέρα ,το τι θα κάνει με την τσεπη του,είναι δικια του υπόθεση.Εγω πάντως ακόμα και μετά από 52000 χλμ ΔΕΝ το έχω μετανοιωσει,που πηρά κινέζικο.Καποιος άλλος μπορεί.
Αλλωστε και ιδιοκτητες γιαπωνεζικων η Ευρωπαϊκων ,πιάνουν νερό στο όνομα τους,η αντίθετα έχουν μετανοιωσει.
Για ολους έχει ο μπαχτσες.

11.000 ειπε το παιδι και οσο για τα after market η πλειοψηφια βαζει την αξιοπιστη και πιο οικονομικη givi. Δεν καταλαβαινω τι προσφερει το σχολιο για τις τιμες του επισημου site της suzuki στα after market περαν των εντυπωσεων.

Tallyban
13/10/2025, 10:26
Τελικά σταματάει το μοντελο, τελευταία κομμάτια και όποιος προλάβει,δεν έβγαλα άκρη.

giorgosb
13/10/2025, 10:29
Τελικά σταματάει το μοντελο, τελευταία κομμάτια και όποιος προλάβει,δεν έβγαλα άκρη.

Ναι

doctoras
13/10/2025, 10:33

Προσωρινά.

Όπως έδειξε η σουζι, χρειάζεται χρόνο για να εξελίξει και να προσαρμόσει την νέα οδηγία στα μοτέρ της.
Μπορεί να επιστρέψει καλύτερος και με περισσότερα cc

patsavour
13/10/2025, 10:41
Κουβέντα κάμουμε , αλλά δεν υπήρξε αναδιπλωση.Ειμαι σταθερός στην άποψη μου.

runner
13/10/2025, 10:44

Λογω Euro5+ για την ωρα σταματαει το μοντελο, αρα ειναι τελος της σειρας. Θα μπορουν να πωλουνται τα φετινα εισαγωμενα μοντελα εως και του χρονου αλλα δεν θα μπορουν να εισαχθουν νεα του χρονου.

DoctoR_k6
13/10/2025, 10:52
Το V-Strom 800 τι ειναι ρε σεις? Kawasaki?
Σαν 650 κινητηρας και το παλιο κουστουμι, τελος.
Οτι εμεινε παρτε το ξεπουλαμε!!

Καλα για συγκριση με κινεζικα απλα κλαιω... :lol:

runner
13/10/2025, 11:06
Το V-Strom 800 τι ειναι ρε σεις? Kawasaki?
Σαν 650 κινητηρας και το παλιο κουστουμι, τελος.
...

Εεεε νταξει διαφορετικο μηχανακι αυτο. Αλλαξαν αρκετα πραγματα, παει ο V2, αλλες αναρτησεις, φρενα κλπ.

patsavour
13/10/2025, 11:17

11.000 ειπε το παιδι και οσο για τα after market η πλειοψηφια βαζει την αξιοπιστη και πιο οικονομικη givi. Δεν καταλαβαινω τι προσφερει το σχολιο για τις τιμες του επισημου site της suzuki στα after market περαν των εντυπωσεων.

Δες με μεγαλύτερη προσοχή το ,βίντεο.Το παιδί είπε,στην αρχή 11000 ,και αμέσως προσθετει "αν βάλουμε και το τριβαλιτσο πάει 12000 Και......."
Βέβαια θα μου πεις μην βάλεις τριβαλιτσο.
Οκ,αλλά δεν έχω δει μέχρι τωρά γιαπωνεζικη εταιρία να κάνει έστω και μια προσφορά για τριβαλιτσο όπως π.χ όταν πηρά εγώ το voge,η στο qjsvt650 ,η στο benelli 700trk πρόσφατα η benelli που το έγινε σχεδόν τσαμπα.
Αν μπεις στο site της σουζουκι και δεις τα αυθεντικα αφτερ μαρκετ αξεσουαρ θα δεις ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ τιμές π.χ πίσω βαλίτσα 35 λιτρων 605 ευρώ.Απο χρυσαφι θα'ναι.
Μαξιλάρακι βαλίτσας 100 ευρώ.
Με χρυσόσκόνη θαναι γεμισμενο.
ΟΛΟΚΛΗΡΟ το σετ του εργοστάσιακου τριβαλιτσου,(βάσεις πίσω και πλαινων βαλιτσων και οι τρεις βαλίτσες) 2500 ευρώ σχεδόν.
Βέβαια τα αφτερ μαρκετ του εμποριου έχουν την μισή και λιγωτερο τιμή.
Όμως οι σύγκριση γίνεται με τα αυθεντικα αφτερ μαρκετ που έχει η κάθε εταιρία
Π.χ,όταν αγόραζα το voge 500ds ,με το κλειδί στο χέρι,έδωσα 6500 ,ενώ το αντιστοιχα χοντα cb 500x , αν το αγόραζα με τα ΙΔΙΑ που είχε το voge επανω,θα εδινα 42% παραπάνω χρηματα..
Δεν τα είχα να τα δώσω,και πηρά αυτό που πηρά
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
Και φυσικά τις υποστηριζει.
Δεν βλέπω κάτι κακό.
Αλλωστε έχω αναφερθει εκτενως στο αντιστοιχα θρεντ εδώ στο φόρουμ για το voge 500 ds (ψαχτο και θα το βρεις), σε βαθμό που δεν νομίζω να υπάρχει άλλος εδώ μέσα,είτε για κινέζικο είτε για άλλης προέλευσης μηχανή.(Απ' όσο έχω δει απ' το 2006 που είμαι στο φόρουμ.) Μπορεί να κάμω και λάθος.
Καλές αγορες λοιπόν και ορθια χιλιόμετρα για ολους.
Κι αν υπάρχει κάποιος στο φόρουμ που έχει αγοράσει η θα αγοράσει το μηχανακι,ας μας γράψει εντυπωσεις.
Με υποθεσεις και αφορισμους δεν γίνεται τίποτα .
Μόνο με γεγονότα.

Nikos77
13/10/2025, 11:19

Πως αλλιώς θα υποστηρίξει την γνώμη του ο patsavour? Πετώντας 12.000 αντι 11.000 και δείχνοντας γνησια αξεσουαρ αντι όπως λες givi. Δεν του βγαίνει αλλιώς

Nikos77
13/10/2025, 11:24

Δηλαδή το οτι απο ενα συμβάν εσύ δε πήρες vstrom γιατι φοβήθηκες και το βάζεις σαν δείγμα στη συζήτηση τι να υποθέσουμε? Εδω λέμε αν αξίζει να το παρει κάποιος και με αυτο δειχνεις πως όχι δεν αξίζει.
Άρα τι μένει...το αξιόπιστο svt qj που οπως λεει ο πατσαβουρ είναι καλύτερο και ας φοράει ενα κλώνος του vstrom

patsavour
13/10/2025, 11:30
Πως αλλιώς θα υποστηρίξει την γνώμη του ο patsavour? Πετώντας 12.000 αντι 11.000 και δείχνοντας γνησια αξεσουαρ αντι όπως λες givi. Δεν του βγαίνει αλλιώς
Νομίζω ότι ήμουν σαφης και κατατοπιστικος.Βεβαια ο καθένας ότι μπορεί και θέλει,καταλαβαίνει.
Αν όμως έχεις να παραθεσεις και συ κάτι απ' την εμπειρία σου,ευπροσδεκτο,για να υποστεις και συ την καλόπίστη κριτική,όπως μόλις τωρά έκαμες και συ
Ιδου η ροδος,ιδου και το πηδημα,αν γνωρίζεις την γνωστή αρχαιοελληνικη έκφραση.

basilis_k6
13/10/2025, 11:37
Το λυπηρο της υποθεσης ειναι οτι δεν υπαρχει αντικαταστατης για το 650. Το 800 ειναι πολυ καλο μηχανακι αλλα δεν εχει ακομα την αιγλη του πρωτου στρομ. Αυτες οι μοτοσυκλετες θελουν μεγαλη μουρη και ας λεει οτι θελει το ημερολογιο. Θελουν σελα για 4 ατομα και ας κάθονται δυο. Δεν μπορω να παρω μηχανη τωρα και δεν θελω κιολας αλλα αν το πρώτο στρομ εβγαινε σε ενα limited run ακριβως οπως εβγαινε τοτε θα το επαιρνα. Δεν εχω οδηγησει τιποτα που να κανει την δουλεια τοσο καλα αν και περιμενα πως πλέον θα ειχαμε πολυ καλυτερες μοτοσυκλετες στην αγορα.

patsavour
13/10/2025, 11:44
Το 800 μόνο κατ' όνομα είναι v-strom, καθ' ότι
1) ΔΕΝ είναι V, αλλά δικυλινδρο εν σειρά.
2) έχει σαφως πιο χωματινο χαρακτήρα .
Απλώς το όνομασε έτσι η σουζουκι για λόγους μαρκετινγκ.

giorgosb
13/10/2025, 11:45
2) έχει σαφως πιο χωματινο χαρακτήρα

Η έκδοση DE. Το απλό μια χαρά ασφάλτινο είναι.

Nikos77
13/10/2025, 12:01
Νομίζω ότι ήμουν σαφης και κατατοπιστικος.Βεβαια ο καθένας ότι μπορεί και θέλει,καταλαβαίνει.
Αν όμως έχεις να παραθεσεις και συ κάτι απ' την εμπειρία σου,ευπροσδεκτο,για να υποστεις και συ την καλόπίστη κριτική,όπως μόλις τωρά έκαμες και συ
Ιδου η ροδος,ιδου και το πηδημα,αν γνωρίζεις την γνωστή αρχαιοελληνικη έκφραση.

Δεν ειχα ούτε εχω vstrom και δε το βλέπω να αγοράζω.
Όμως το να παρουσιάζεις ενα κλώνο καλύτερο απο το γνησιο που εχει πανω απο 20ετια αποδείξει την αξιοπιστία του με 100δες χιλιάδες χλμ θα δέχεσαι τη κριτική.
Προσωπικά αν κάποιος θελει μηχανή για πολλααααα χρόνια το vstrom ειναι μονόδρομος.
Με τα υπόλοιπα κανεις δε βάζει χέρι στη φωτιά αφού ακόμα δεν έχουν περάσει ουτε τα 100.000 χλμ

Αυτά και τελος απο μένα

PaNick67
13/10/2025, 12:03
.

Αυτο ειναι ολο το ζουμι της κουβεντας.

Εσενα σου βγηκε γιατι οταν περιμενες 3 μηνες ανταλλακτικο δεν ειχε ακινητοποιηθει η μηχανη σου. Αν ησουν ομως χωρις μηχανη περιμενοντας δεν θα σου ειχε βγει.

Στην θεση σου θα ειχα προτιμησει το 500Χ κι ας εβαζα αργοτερα τα αξεσουαρ που ηθελα. Γιατι θα την χρησιμοποιουσα καθε μερα στην δουλεια μου και τα ΜΜΜ δεν βολευουν οποτε δεν θα ρισκαριζα ακινητοποιηση για καποιο ανταλλακτικο.

Πες με κολλημενο αλλα αν μιλαμε για αγορα μοτο και 10 χρονια κατοχης της, το ονομα της Suzuki μετραει πολλες φορες περισσοτερο απο καθε Voge, QJ, κλπ τσιντσαντσον μαρκες

DoctoR_k6
13/10/2025, 12:05
Θεμα με V-strom και να συζηταμε τα κινεζικα ανεκδοτα...ελεος ρε συ.
Παρτο εσυ και οταν βγεις απο εγγυηση και χαλασει κατι τα ξαναλεμε.
Καλα δεν λεμε για 10ετιες κλπ κλπ...

Γραψε στα κινεζικα θεματα, μην μας τα κανεις μπαλονια (sic) καθε φορα οπου γραφεις!!

patsavour
13/10/2025, 12:18
Αυτο ειναι ολο το ζουμι της κουβεντας.

Εσενα σου βγηκε γιατι οταν περιμενες 3 μηνες ανταλλακτικο δεν ειχε ακινητοποιηθει η μηχανη σου. Αν ησουν ομως χωρις μηχανη περιμενοντας δεν θα σου ειχε βγει.

Στην θεση σου θα ειχα προτιμησει το 500Χ κι ας εβαζα αργοτερα τα αξεσουαρ που ηθελα. Γιατι θα την χρησιμοποιουσα καθε μερα στην δουλεια μου και τα ΜΜΜ δεν βολευουν οποτε δεν θα ρισκαριζα ακινητοποιηση για καποιο ανταλλακτικο.

Πες με κολλημενο αλλα αν μιλαμε για αγορα μοτο και 10 χρονια κατοχης της, το ονομα της Suzuki μετραει πολλες φορες περισσοτερο απο καθε Voge, QJ, κλπ τσιντσαντσον μαρκες

Κάνεις δεν είναι "κολλημενος", ούτε θα χαρακτηρίζα πότε κάποιον έτσι.
Ο καθενας κάνει τις επιλογές του,ανάλογα με τα "θέλω,και μπορώ" του.
Αυτό είναι το "ζουμι" σε όλα.
Όσον αφορά το ανταλλακτικό που περιμένα 3 μηνες,ΑΝ ,η μηχανή είχε λειτουργικο πρόβλημα (που δεν είχε) θα απαιτουσα απ' την αντιπροσωπεια ,να μου αλλάξει ΟΛΟ το σώμα του ψεκασμου,όπως το έκαμε την δεύτερη φορά,όταν και με το ανταλλακτικό (που περιμένα 3 μήνες) ξανααναψε το cheque engine, χωρίς παλι να έχει λειτουργικο πρόβλημα,(και σημειωτεον εκτός εγγυησεως πια).
Γι' αυτό πάντα τονιζω,ειδικά για τις νεες μαρκες ,να κάμουμε επισταμενη έρευνα αγορας,όπως εκανα κι εγώ για να πάρω αυτό που πηρα.
Γιατί ,τις παλιες μαρκες και τους αντιπροσωπους τους, τους γνωριζουμε χρόνια τωρα.(Π.χ. Σαρακακης).
Οι νέες θέλουν καλό ψαξιμο.
Ευτυχώς πλέον με το διαδίκτυο,η πληροφορία είναι απλετη,και η απόφαση πιο ασφαλής.

basilis_k6
13/10/2025, 12:22
Το 800 μόνο κατ' όνομα είναι v-strom, καθ' ότι
1) ΔΕΝ είναι V, αλλά δικυλινδρο εν σειρά.

.
μικρη σημασια εχει, δουλευει πολυ ομοια με τον V και σαν μοτερ ειναι εξαιρετικο. πολυ ανωτερο απο οτι εχω οδηγησει σε αυτο το ευρος τιμης. δεν ειναι μοτοσυκλετα επιδοσεων, δεν περιμενω τη σπιρταδα του τουαρεγκ σε μια μοτοσυκλετα που φτιαχτηκε να την δουλευεις ολη μερα καθε μερα για πολλα χρονια χωρις να χαλασει τιποτα. αλλου τα χαλασανε και περιμενω οτι θα το διορθωσουν καθως οι πωλησεις ειναι κακες και ειναι λογικο.

pektis
13/10/2025, 12:23
Όσον αφορά το ανταλλακτικό που περιμένα 3 μηνες,ΑΝ ,η μηχανή είχε λειτουργικο πρόβλημα (που δεν είχε) θα απαιτουσα απ' την αντιπροσωπεια ,να μου αλλάξει ΟΛΟ το σώμα του ψεκασμου,όπως το έκαμε την δεύτερη φορά,όταν και με το ανταλλακτικό (που περιμένα 3 μήνες) ξανααναψε το cheque engine, χωρίς παλι να έχει λειτουργικο πρόβλημα,(και σημειωτεον εκτός εγγυησεως πια).
Γι' αυτό πάντα τονιζω,ειδικά για τις νεες μαρκες ,να κάμουμε επισταμενη έρευνα αγορας,όπως εκανα κι εγώ για να πάρω αυτό που πηρα.
Γιατί ,τις παλιες μαρκες και τους αντιπροσωπους τους, τους γνωριζουμε χρόνια τωρα.(Π.χ. Σαρακακης).
Ευτυχώς πλέον με το διαδίκτυο,η πληροφορία είναι απλετη,και η απόφαση πιο ασφαλής.

Δεν ειναι ολοι συμφωνοι με αυτο το σκεπτικο...
Εγω για παραδειγμα αν δεν εχω τα χρηματα για κατι πιο ακριβο και πιο ποιοτικο, δεν θα αγορασω το πιο φθινο...θα κανω υπομονη ώστε να αγοράσω αυτο που μου αρεσει καλυτερα!
Υπόψιν...αγοράζω με βάση τι μου αρεσει στο ματι και δεν κοιταζω ποσο καιει και τι μεταποληση θα εχει...:beer:
Τωρα όσον αφορά την suzuki, δεν νομιζω οτι υπαρχει θέμα σύγκρισης με qj ή με ότι άλλο παρεμφερες!

taisteal
13/10/2025, 12:27

Εν τω μεταξυ ακομη κυκλοφορουν χιλιαδες β στρομ και πολλα με πανω απο 200Κ χλμ και σταθηκες στο ενα αγοράζοντας απριλια που τα 7 στα 10 χάλαγαν δυο φορες την εβδομαδα :lol:
Και μην μου πεις οτι το δικο σου δεν χαλασε γιατι απο οσα κυκλοφορουσαν εδω εχει μεινει μονο ενα,τα υπολοιπα σαπίζουν χαλασμένα σε μάντρες ή εγιναν σκραπ.
Το στρομ το απεχθανομαι σαν μηχανακι αλλά έθεσε πολύ ψηλά τον πήχη της αξιοπιστίας.

Nikos77
13/10/2025, 12:31
Εν τω μεταξυ ακομη κυκλοφορουν χιλιαδες β στρομ και πολλα με πανω απο 200Κ χλμ και σταθηκες στο ενα αγοράζοντας απριλια που τα 7 στα 10 χάλαγαν δυο φορες την εβδομαδα :lol:
Και μην μου πεις οτι το δικο σου δεν χαλασε γιατι απο οσα κυκλοφορουσαν εδω εχει μεινει μονο ενα,τα υπολοιπα σαπίζουν χαλασμένα σε μάντρες ή εγιναν σκραπ.
Το στρομ το απεχθανομαι σαν μηχανακι αλλά έθεσε πολύ ψηλά τον πήχη της αξιοπιστίας.

Μα δεν ειναι φοβερό? Απέρριψε αγορά vstrom επειδή βρέθηκε ενα στο εκατομμύριο που λέει ο λόγος με θεμα!!! Εν τω μεταξυ μετά πήγε στο φουλ αξιόπιστο απριλια!

runner
13/10/2025, 12:43
Δες με μεγαλύτερη προσοχή το ,βίντεο.Το παιδί είπε,στην αρχή 11000 ,και αμέσως προσθετει "αν βάλουμε και το τριβαλιτσο πάει 12000 Και......."
Βέβαια θα μου πεις μην βάλεις τριβαλιτσο.
Οκ,αλλά δεν έχω δει μέχρι τωρά γιαπωνεζικη εταιρία να κάνει έστω και μια προσφορά για τριβαλιτσο όπως π.χ όταν πηρά εγώ το voge,η στο qjsvt650 ,η στο benelli 700trk πρόσφατα η benelli που το έγινε σχεδόν τσαμπα.
Αν μπεις στο site της σουζουκι και δεις τα αυθεντικα αφτερ μαρκετ αξεσουαρ θα δεις ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΕΣ τιμές π.χ πίσω βαλίτσα 35 λιτρων 605 ευρώ.Απο χρυσαφι θα'ναι.
Μαξιλάρακι βαλίτσας 100 ευρώ.
Με χρυσόσκόνη θαναι γεμισμενο.
ΟΛΟΚΛΗΡΟ το σετ του εργοστάσιακου τριβαλιτσου,(βάσεις πίσω και πλαινων βαλιτσων και οι τρεις βαλίτσες) 2500 ευρώ σχεδόν.
Βέβαια τα αφτερ μαρκετ του εμποριου έχουν την μισή και λιγωτερο τιμή.
Όμως οι σύγκριση γίνεται με τα αυθεντικα αφτερ μαρκετ που έχει η κάθε εταιρία
Π.χ,όταν αγόραζα το voge 500ds ,με το κλειδί στο χέρι,έδωσα 6500 ,ενώ το αντιστοιχα χοντα cb 500x , αν το αγόραζα με τα ΙΔΙΑ που είχε το voge επανω,θα εδινα 42% παραπάνω χρηματα..
Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
Και φυσικά τις υποστηριζει.
Δεν βλέπω κάτι κακό.
Αλλωστε έχω αναφερθει εκτενως στο αντιστοιχα θρεντ εδώ στο φόρουμ για το voge 500 ds (ψαχτο και θα το βρεις), σε βαθμό που δεν νομίζω να υπάρχει άλλος εδώ μέσα,είτε για κινέζικο είτε για άλλης προέλευσης μηχανή.(Απ' όσο έχω δει απ' το 2006 που είμαι στο φόρουμ.) Μπορεί να κάμω και λάθος.
Καλές αγορες λοιπόν και ορθια χιλιόμετρα για ολους.
Κι αν υπάρχει κάποιος στο φόρουμ που έχει αγοράσει η θα αγοράσει το μηχανακι,ας μας γράψει εντυπωσεις.
Με υποθεσεις και αφορισμους δεν γίνεται τίποτα .
Μόνο με γεγονότα.

Μιλαει για 11K και οταν βαζει στην κουβεντα και τις βαλιτσες, εννοώντας τις πλαινες ...ειπε για 11,5Κ με 12Κ.
Καταρχας, πλαινες απο πλαινες βαλιτσες (και οχι σαμαρια) διαφερουν, αλλος κανει τη δουλεια του με 300€ και σε αλλον μπορει να μην του φτασουν τα 1000€. Δεν μπορεις να βαζεις την επιλογη των βαλιτσων μεσα στο συνολικο πακετο. Εκτος αν θελουμε να δημιουργησουμε εντυπωσεις οπου εκει πεταμε τα παντα μεσα στο καζανι και ο,τι πιασει.

Για τις τιμες της σουζι οταν τα ειχα ακουσει και εγω, γελουσα μπροστα στον αντιπροσωπο την ωρα που μου τα ειπε και φυσικα σχεδον κανενας δεν θα τα πληρωσει. Οποιος τα φοραει , ειτε ειναι δωρο , ειτε ειναι ο ενας στους 100 που ειχε τη λοξα να γραφει σουζουκι παντου και τα πληρωσε. Δεν ειναι ο κανονας.

Το μηχανακι μεχρι προτεινος εκανε 9Κ και με μαξ 2K μπορουσες να βαλεις ολα τα εξτρα πανω (καρινα, χουφτες, καγκελα μπροστα, φιμε ανεμοθωρακα suzuki με φρυδακι, διπλο σταντ, πισω καγκελα για βαλιτσες, σιτα ψυγειου, κεντρικη βαλιτσα με σχαρα, πλαινες βαλιτσες.) Αρα σου εβγαινε 11K με ολα πανω. Και μιλαμε για προιοντα με καποια α ποιοτητα. Αυτος το 21 το πληρωσε 9335 (καθως ηταν πιο ακριβο τοτε) και οχι 8995 που ειχε τωρα πριν την εκπτωση. Τωρα θα σου βγει ακομα ενα 1Κ κατω. Και παλι θα ειναι πιο ακριβο απο το κινεζικο αλλα πλεον η ψαλιδα εχει μικρυνει.

Πηγα στο adventure event στο Λαυριο και μεταξυ αλλων ειδα και αρκετα κινεζικα. Σε καποια εβλεπες πλαστικες μανετες (πχ cfmoto) λες και ησουν πανω σε παιδικο ποδηλατο και σε αλλα μια χαμηλη ποιοτητα διακοπτων. Φυσικα ομως σου μενουν λεφτα στην τσεπη για βενζινες ταξιδια και σουβλακια. Ρισκαρει καθενας και κανει τις επιλογες του. Αλλος μπορει να παρει κινεζικο και να του βγει καλο και να εχει κανει μια καλη αγορα και σε αλλον μπορει να του βγαλει προβληματα και να του βγει στο τελος ακριβοτερο , σε συνδυασμο με τα νευρα που θα του προκαλεσει.

PaNick67
13/10/2025, 12:48

ΑΝ ειχε λειτουργικο προβλημα ΔΕΝ ξερεις ποσο γρηγορα θα ειχε τον ψεκασμο να στον αλλαξει. Ειναι λιγο παραξενο να εχει ολοκληρο συστημα ψεκασμου αλλα να μην εχει αισθητηρες. Ισως μαζι με τον αισθητηρα που σου αλλαξαν χωρις αποτελεσμα να εστιελαν κι εναν ψεκασμο να υπαρχει, δεν το ξερουμε. Τελος παντων ομως , τελος καλο ολα καλα.

Κι επειδη αρχισαμε τις ρησεις, παροιμιες κλπ " το φθηνο κρεας οι σκυλοι το τρωνε" λεει ο λαος οπως και "ειμαι φτωχος αγοραζω ακριβα". :)

harris_x
13/10/2025, 12:51
Nα επανέλθουμε στο θέμα παρακαλώ.

το china vs all, είναι αλλού.

zoslen
13/10/2025, 14:27
Θα σταθω σε 2 σημεια που ανεφερε ο τυπος στο βιντεο:

1. Δεν εχουν βελτιωσει καθολου τα φρενα, η αισθηση τους ειναι η ιδια που ειχαν πριν απο 20 χρονια.
2. Παρ' οτι η τιμη ανεβαινει (οπως στα παντα), το στροφομετρο ειναι αναλογικο.

Αυτο δειχνει οτι επι της ουσιας ελαχιστες ουσιαστικες αλλαγες γινονται. Και πολλοι εδω μεσα θα προτιμουσαν το πρωτο μοντελο απο το σημερινο.
Αραγε αυτο σημαινει οτι απλα γινονται αλλαγες για να δικαιολογηθει ενα καινουριο μοντελο; Μηπως στο βωμο του μαρκετινγκ απαγορευεται πλεον να βγαινει ενα μοντελο για πολλα χρονια;
Και βεβαια, για να μπορει να το δινει 1κ κατω, ποσο περιθωριο καθαρου κερδους εχει πια;;

PortisHead
13/10/2025, 14:33
το στροφομετρο ειναι αναλογικο.

Αυτο τωρα το ειπε για κακο ?

CaptainV
13/10/2025, 17:20
Αυτό με τα φρένα ότι είναι τα ίδια εδώ και 20 χρόνια πως το ξέρεις; τα έχεις δοκιμάσει; Στροφόμετρο αναλογικό, που το κακό ; γενικά και για άλλους εδώ στην συζήτηση το έχετε έστω οδηγήσει για 50, 100 χλμ σε ανοιχτό δρόμο, σε κίνηση, σε κρύο, ζέστη και να έχετε μια πλήρη εικόνα; είμαι κάτοχος του τελευταίου μοντέλου με εμπειρία και σε όλα τα προηγούμενα. Μηχανή, φρένα, αναρτήσεις καμία σχέση. (αυτό με το ανάποδο οταν το διαβάζω απλώς γελάω) Και βέβαια η ποιότητα. Μην παρεξηγηθώ, ρωτώ μόνο πως βγάζετε τα συμπερασμα τα σας και βγαίνει σχεδόν μη συμφέρουσα η απόκτησή του. Συζήτηση κάνουμε

toyar
13/10/2025, 17:22
το θεμα ειναι το εξης....
αν παρω το suzuki ξερω ακριβως τι μηχανη παιρνω με τα συγκεκριμενα λεφτα
αν παρω voge cf benelli qj κλπ μεγαλυτερο μικροτερο ακριβοτερο φθηνοτερο πλουσιοτερο φτωχοτερο...ΔΕΝ ειμαι σιγουρος για το τι αγορασα
γιατι ακομα κι αν ερθει καποιος και μου πει οτι το κινεζικο του ειναι σκυλι στα 3 χρονια δεν ειμαι σιγουρος οτι ειναι ολη η παρτιδα ιδια και πιθανοτατα στα 3 χρονια θα εχει αλλαξει τοσα μοντελα που η αξιοπιστια του παλιου δεν συνεπαγεται αξιοπιστια στο νεο
επισης καλο ειναι να αγοραζουμε μοτοσυκλετα κι οχι αξεσουαρ

Nomand
13/10/2025, 17:26
Θα σταθω σε 2 σημεια που ανεφερε ο τυπος στο βιντεο:

1. Δεν εχουν βελτιωσει καθολου τα φρενα, η αισθηση τους ειναι η ιδια που ειχαν πριν απο 20 χρονια.
2. Παρ' οτι η τιμη ανεβαινει (οπως στα παντα), το στροφομετρο ειναι αναλογικο.

Αυτο δειχνει οτι επι της ουσιας ελαχιστες ουσιαστικες αλλαγες γινονται. Και πολλοι εδω μεσα θα προτιμουσαν το πρωτο μοντελο απο το σημερινο.
Αραγε αυτο σημαινει οτι απλα γινονται αλλαγες για να δικαιολογηθει ενα καινουριο μοντελο; Μηπως στο βωμο του μαρκετινγκ απαγορευεται πλεον να βγαινει ενα μοντελο για πολλα χρονια;
Και βεβαια, για να μπορει να το δινει 1κ κατω, ποσο περιθωριο καθαρου κερδους εχει πια;;

Δεν θελει να βγάλει κέρδος να ξεστοκαρει θελει, η suzuki αποφάσισε ότι δεν την συμφέρει να τον εξελίξει για να περάσει το euro 5+ και το σταματάει τουλάχιστον στην Ευρώπη, και η μηχανη ακόμα και στα 9 χιλιάρικα που ηταν δεν βλέπει κανέναν Κινέζο μπροστά της τι να κάνουμε τώρα, ρωτα τα παιδιά της Δίας που το έχουνε και το λιωνουνε να σου πουν εαν έχει θέματα και αν κάθονται πάγκο τα V Strom

patsavour
14/10/2025, 03:03
Πάντως η σουζουκι τα έχει προ-ταξινομησει όλα (259) λόγω τέλους του euro 5.Σιγουρα θα τα πουλησει όλα με την καινούργια προσφορά.
Η qj svt650/650x έχει πουλησει από 1/1/25 εως 30/9/25 130 κομματια
Not bad.

D3300
14/10/2025, 08:03
Αν δεν είχα ήδη από το '22 το V strom του 2009 με ABS θα το είχα ήδη αγοράσει.
Το δικό μου αγορασμένο μεταχείρω με 95.000 χιλιόμετρα, είναι ένας άριστος δρομέας αποστάσεων χωρίς κανένα πρόβλημα.
Κι ας παραπονιέμαι για τα φρένα και τον όγκο του.

strokt up
14/10/2025, 18:10
Πολύ καλή έκπτωση από την suzuki όπως μας έχει συνηθίσει όταν δεν πουλάει κάτι. Βέβαια πλεόν έχει μπεί στο μυαλό του καταναλωτή ότι φθηνό=κινέζος.

RaGe_Raptor
14/10/2025, 18:22
Ναι αλλά δεν έχει οθόνη....

zoslen
14/10/2025, 21:34
Νομίζω η λογική λέει ότι αν είναι να έχεις αναλογικό στροφόμετρο, κόψε κάτι από την τιμή τουλάχιστον. Νομίζω το γενικό νόημα είναι ότι έχουμε ένα μοντέλο χωρίς μεγάλες βελτιώσεις αλλά με υψηλότερη τιμή κάθε χρόνο.

katsar
14/10/2025, 21:42
Το ψηφιακό εντωμεταξύ πολύ πιθανό να είναι και φτηνότερο από το αναλογικό .

RaGe_Raptor
14/10/2025, 21:43
Νομίζω η λογική λέει ότι αν είναι να έχεις αναλογικό στροφόμετρο, κόψε κάτι από την τιμή τουλάχιστον. Νομίζω το γενικό νόημα είναι ότι έχουμε ένα μοντέλο χωρίς μεγάλες βελτιώσεις αλλά με υψηλότερη τιμή κάθε χρόνο.

το πρόβλημα είναι ότι ο όρος "τεχνολογία" έχει πλέον καταντήσει να αντιπροσωπεύει οθόνες,θύρες usb, κακοστημένα ηλεκτρονικά βοηθήματα κτλ,κτλ...

doctoras
14/10/2025, 21:52
παντως με τις τόσες ανατιμήσεις σε προιόντα, θυμάμαι το mk1 euro 3 κόστιζε 7500 το 2007 και σήμερα βελτιωμένο σε πάρα πολλά σημεία που το κάνουν άλλο μηχανάκι η προσφορά στα 7990 είναι υπερτίμια

οι ενδιαφερόμενοι που πάνε στα βουρ στα κινέζικα είναι άλλη αγορά.

DoctoR_k6
14/10/2025, 23:07
παντως με τις τόσες ανατιμήσεις σε προιόντα, θυμάμαι το mk1 euro 3 κόστιζε 7500 το 2007 και σήμερα βελτιωμένο σε πάρα πολλά σημεία που το κάνουν άλλο μηχανάκι η προσφορά στα 7990 είναι υπερτίμια

οι ενδιαφερόμενοι που πάνε στα βουρ στα κινέζικα είναι άλλη αγορά.

Ετσι μου έρχεται να πουλήσω το σκούτερ και να το αλλάξω με το στρώμα.

doctoras
15/10/2025, 06:50
Ετσι μου έρχεται να πουλήσω το σκούτερ και αν το αλλάξω με το στρώμα.

ε ναι, αν σκεφτείς πως ένα γιαπωνέζικο 300ρι σκουτερ σήμερα κοστίζει 7k με 8k

kordix
15/10/2025, 08:16
Αν είχαν περιποιηθεί το design μπροστά θα είχε πουλήσει πολύ περισσότερο. Τα ίδια και για το 800ρι.Κατι πρέπει να κάνουν οι suzukaioi με την σχεδίαση γιατί φτιάχνουν καλές μοτοσυκλέτες αλλά η αισθητική τους είναι πολύ περίεργη για να μη γράψω κάτι πιο βαρύ.

Nomand
15/10/2025, 08:42
Αν είχαν περιποιηθεί το design μπροστά θα είχε πουλήσει πολύ περισσότερο. Τα ίδια και για το 800ρι.Κατι πρέπει να κάνουν οι suzukaioi με την σχεδίαση γιατί φτιάχνουν καλές μοτοσυκλέτες αλλά η αισθητική τους είναι πολύ περίεργη για να μη γράψω κάτι πιο βαρύ.

Εμένα φαντασου πιο πολύ μου αρέσει το μούτρο του 650 από το 800 και το 1050

vstrider
15/10/2025, 11:06
Το αναλογικό στροφόμετρο υποκειμενικά είναι μία από τις πολλές αιτίες για να το αγοράσεις. Το design μου αρέσει.
Οι αναρτήσεις του δεν μου πολυάρεσαν από ότι θυμάμαι, το είχε ο αδελφός μου τότε το 2005-2008.
Και όπως τέθηκε θέμα τιμής από κάποιον από πάνω, το 2005 το είχε αγοράσει 7000 ευρώ. 20 χρόνια μετά 8000. Είναι οκ!

runner
15/10/2025, 11:08

Θα συμφωνησω. Γενικα εχει ενα θεμα η σουτζουκι με τα μουτρα των vstrom. Χρειαζεται ενα ταξιδι προς Ιταλια να ομορφυνει λιγο το design τους.

DoctoR_k6
15/10/2025, 11:10
Θα συμφωνησω. Γενικα εχει ενα θεμα η σουτζουκι με τα μουτρα των vstrom. Χρειαζεται ενα ταξιδι προς Ιταλια να ομορφυνει λιγο το design τους.

Ασε μην κολλησουν τιποτα εκει διπλα ρε συ... :lol:

karellen
15/10/2025, 11:22
+ 3.000€ στην τιμή.

zannisvel
15/10/2025, 11:23
Ετσι μου έρχεται να πουλήσω το σκούτερ και να το αλλάξω με το στρώμα.

Έτσι την πάτησα και εγώ. Τώρα έχω το NC και το vStrom.

Επίσης να επισημάνω ότι υπάρχει και 25% έκπτωση σε όλο τον κατάλογο των extras με δωρεάν τοποθέτηση.

runner
15/10/2025, 11:25

αχαχαχαχα :lol::lol: και βλεπεις μετα καθε τρεις και λιγο συνεργειο :bawl: Ναι πρεπει να πανε με ολες τις προστασιες τυπου ολοσωμες φορμες :bawl:

PortisHead
15/10/2025, 11:28
:lol::lol::lol:

kordix
15/10/2025, 12:06

Τώρα που το ξαναβλέπω μια χαρά είναι τα:lol:

patsavour
15/10/2025, 12:15
Έτσι την πάτησα και εγώ. Τώρα έχω το NC και το vStrom.

Επίσης να επισημάνω ότι υπάρχει και 25% έκπτωση σε όλο τον κατάλογο των extras με δωρεάν τοποθέτηση.

Ωραία.Η πίσω βάση ,σχαρα ,με την 36αρα πίσω βαλίτσα από 600 θα πάει 450.Σπευσατε.

doctoras
16/10/2025, 07:30
Ωραία.Η πίσω βάση ,σχαρα ,με την 36αρα πίσω βαλίτσα από 600 θα πάει 450.Σπευσατε.

ρε μάστορα είσαι και παλιός στα μηχανάκια...τι επιχείρημα είναι αυτό για να αντιπαρατεθείς την επιλογή σου??

Στις μοτοσυκλέτες απο πάντα το πρώτο πράγμα και το κυριοτερο που αγοράζεις είναι:
1) ο κινητήρας...η αίσθηση του, η απόδοση του(για την καταγορία του) η ποιότητα λειτουργίας του, οι παραγόμενοι μηχανικοι θόρυβοι, το πως ανεβοκαταβαίνουν τα κλακανάρια του κλπ
Μετά
2)τα περιφερειακά τμήματα και οι συνοχή μεταξύ τους
3) η εργονομία του το πως θα είσαι εκεί πάνω
4)η ποιότητα κύλισης του στο δρόμο
5)η αποδοση του σαν σύνολο, τα δυναμικά χαρακτηριστικά του για την κατηγορία που προορίζεται

σε δευτερεύοντα ρόλο τι γνήσια αξεσουάρ παρέχει(όπως για παράδειγμα στα τουρινκ μοντέλα το διπλό σταντ) και τι έχει βγει από τους κατασκευαστές αξεσουαρ (givi kappa shad swmotech puig bagster κλπ) για το μοντέλο

εσύ αδιαφορώντας για το τι προιόν αγοράζεις πας κατευθείαν στο τελευταίο που σου τα έκανε δώρο η αντιπροσωπεία (και που μεταξύ μας για να τα κοστολογεί κανα 500ρι όλα-όλα η ποιότητα δεν είναι καν εφάμιλλη της kappa για παράδειγμα).

Και να πω οτι το πήρε παιδάκι νεοεισερχόμενο που οτι έμαθε προήλθε απο το gpt και τα σοσιαλ είναι λογική εξέλιξη, εσύ καθε μέρα εδω σε ενα μεσο που μαζέυει και παλιομοδίτικες παλιοσειρές να προσπαθείς να αντιπαρατεθείς προτιμήστε τα κινέζικα γιατί παρέχουν και τις βαλιτσες μαζι....μας ξεπερνάει ρε συ...έχει παιδιά που έχουν πάρει κινέζικα δεν βγάζουν τέτοια εμμονή για την επιλογή τους.
Κοιταξε το λίγο, καλοπροαίρετα σου το λεω

D3300
16/10/2025, 07:58

Έκλαψα πρωί-πρωί...:lol::lol::lol:
Δεν μας έχει μείνει άντερο με τα κινέζικα ρε φίλε.

patsavour
16/10/2025, 08:03
ρε μάστορα είσαι και παλιός στα μηχανάκια...τι επιχείρημα είναι αυτό για να αντιπαρατεθείς την επιλογή σου??

Στις μοτοσυκλέτες απο πάντα το πρώτο πράγμα και το κυριοτερο που αγοράζεις είναι:
1) ο κινητήρας...η αίσθηση του, η απόδοση του(για την καταγορία του) η ποιότητα λειτουργίας του, οι παραγόμενοι μηχανικοι θόρυβοι, το πως ανεβοκαταβαίνουν τα κλακανάρια του κλπ
Μετά
2)τα περιφερειακά τμήματα και οι συνοχή μεταξύ τους
3) η εργονομία του το πως θα είσαι εκεί πάνω
4)η ποιότητα κύλισης του στο δρόμο
5)η αποδοση του σαν σύνολο, τα δυναμικά χαρακτηριστικά του για την κατηγορία που προορίζεται

σε δευτερεύοντα ρόλο τι γνήσια αξεσουάρ παρέχει(όπως για παράδειγμα στα τουρινκ μοντέλα το διπλό σταντ) και τι έχει βγει από τους κατασκευαστές αξεσουαρ (givi kappa shad swmotech puig bagster κλπ) για το μοντέλο

εσύ αδιαφορώντας για το τι προιόν αγοράζεις πας κατευθείαν στο τελευταίο που σου τα έκανε δώρο η αντιπροσωπεία (και που μεταξύ μας για να τα κοστολογεί κανα 500ρι όλα-όλα η ποιότητα δεν είναι καν εφάμιλλη της kappa για παράδειγμα).

Και να πω οτι το πήρε παιδάκι νεοεισερχόμενο που οτι έμαθε προήλθε απο το gpt και τα σοσιαλ είναι λογική εξέλιξη, εσύ καθε μέρα εδω σε ενα μεσο που μαζέυει και παλιομοδίτικες παλιοσειρές να προσπαθείς να αντιπαρατεθείς προτιμήστε τα κινέζικα γιατί παρέχουν και τις βαλιτσες μαζι....μας ξεπερνάει ρε συ...έχει παιδιά που έχουν πάρει κινέζικα δεν βγάζουν τέτοια εμμονή για την επιλογή τους.
Κοιταξε το λίγο, καλοπροαίρετα σου το λεω

Πολλά λόγια,για το τίποτα,και σίγουρα έλλειψη αισθησης χιούμορ.

Volpad
16/10/2025, 08:14
Σίγουρα υπάρχει μια έλλειψη αίσθησης του χιούμορ κάπου εδω... Σίγουρα...

strokt up
16/10/2025, 11:06
παραλαμβάνω την Δευτέρα 2 να τα πουλήσω του χρόνου στα 10.500 (όπως με την προσφορά του gsx250r)