Σύνδεση

View Full Version : Μαλλον δεν τα ξερετε αλλα....

manos426f
03/01/2006, 21:29
1.Ο Ντουσαν αναλαμβανει Μαρτιο τον ΠΑΟ μαζι με Γεωργαμλη αντι Περσια και.....

2.Ο Παπαδοπουλος απο το καλοκαιρι θα φοραει κι αυτος ερυθρολευκα......

Αντε,σας κραταω 100% ενημερους.......

Και επειδη για το 1. ειδικα,προβλεπω αντιθετες αποψεις,γι'αυτο το εβαλα εδω....

Υ.Γ ΔΕΝ ειναι της φαντασιας μου αυτα!!!

STOYBI
03/01/2006, 21:34
manos426f

Με την μ@λ@κια που μας δερνει μεχρι και ο τζιγγερ θα φορεσει τα ερυθρολευκα στο τελος...:mad:

el_hymador
03/01/2006, 21:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από manos426f
1.Ο Ντουσαν αναλαμβανει Μαρτιο τον ΠΑΟ μαζι με Γεωργαμλη αντι Περσια και.....

Αντε,σας κραταω 100% ενημερους.......

Και επειδη για το 1. ειδικα,προβλεπω αντιθετες αποψεις,γι'αυτο το εβαλα εδω....

Υ.Γ ΔΕΝ ειναι της φαντασιας μου αυτα!!!

....επισης η Καλομοιρα θα τραγουδησει στο Μεγαρο την Τοσκα και ο Κακαουνακης θα παρει το βραβειο Πουλιτζερ....

....οταν λεμε οτι η γαλοπουλα εχει γεμιση , εσυ τι υπεθεσες??

kalgeorge
03/01/2006, 22:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
manos426f

Με την μ@λ@κια που μας δερνει μεχρι και ο τζιγγερ θα φορεσει τα ερυθρολευκα στο τελος...:mad:

thes na peis oti o Papadopoulos se xalaei????????:eyepop: :eyepop: :confused: :confused: :confused:

manos426f
04/01/2006, 00:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
....επισης η Καλομοιρα θα τραγουδησει στο Μεγαρο την Τοσκα και ο Κακαουνακης θα παρει το βραβειο Πουλιτζερ....

....οταν λεμε οτι η γαλοπουλα εχει γεμιση , εσυ τι υπεθεσες??

Καλα,καλα μετα ελα και πες μου οταν θα σκασουν σιγα-σιγα........

Εσυ νομιζεις οτι η διοικηση του ΠΑΟ τυχαια στραβωσε ξαφνικα με τον Παπαδοπουλο που εχει τακιμιασει με τον Νικοπολιδη ε...??
(Και ΔΕΝ το λεω εξ'αιτιας αυτου,απλα το δημοσιευμα αυτο επιβεβαιωσε την πληροφορια....)

Τωρα αν χαλαει το γαβρο ο Παπαδοπουλος,ε τι να πω,ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ!!!!

idi
04/01/2006, 09:10
καλα νεα!!!!

ολο και καλυτερα ... :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

:smokin:

bartlal
04/01/2006, 11:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
...οταν λεμε οτι η γαλοπουλα εχει γεμιση , εσυ τι υπεθεσες??

τι ειπε ο ανθρωπας!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

manos426f
04/01/2006, 11:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από bartlal
τι ειπε ο ανθρωπας!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Eλα ντε.........

Gandalf dr685sm
04/01/2006, 13:38
καλά αφού βγαίνει ο "καπετάνιος" και τραγουδάει "Περαία μου"... όλα είναι πιθανά...χαχαχαχαχα

Ρε παιδιά... βαλθήκατε να χάσετε μόνοι σας το πρωτάθλημα και τα ρέστα;...

Απο την μια οι γαύροι που δείχνουν να μαζεύουν εκείνη την γεννιά των και καλά "looser" του ΠΑΟ..
Απο την άλλη ο ΠΑΟ, είναι σε κατάσταση , προσφορές - εκπτώσεις...

Ρε παιδιά αφού δεν πάμε για πρωτάθλημα... σώνει και καλά να μας το δώσετε...
:rotflmao:

Gandalf

manos426f
04/01/2006, 14:01
Ε ρε γλεντια,να βλεπουμε 11αδα του Ολυμπιακου με Κωνσταντινου-Παπαδοπουλο στην επιθεση.....

Το εχει παρει προσωπικα ο Σωκρατες και δεν αφηνει τιποτα να πεσει κατω -εκτος απο τον Μπασινα-.......

zzr2005
04/01/2006, 17:42
Ε ρε γλεντια,να βλεπουμε 11αδα του Ολυμπιακου με Κωνσταντινου-Παπαδοπουλο στην επιθεση.....

Το εχει παρει προσωπικα ο Σωκρατες και δεν αφηνει τιποτα να πεσει κατω -εκτος απο τον Μπασινα-.......
θα είναι πολύ γελείοι στον Παναθηναϊκό αν δώσουν και τον Παπαδόπουλο..ο οποίος είναι από τους ελάχιστους παίχτες πια στον Παναθηναϊκό που τα δίνουν όλα μέσα στον αγωνιστικό χώρο...άσχετα αν είναι σε φόρμα ή όχι...
το παιδί αγαπάει και το ποδόσφαιρο και την ομάδα...και έχει ποδοσφαιρικό τσαμπουκά ...πράγματα που λείπουν από τον φετινό Παναθηναϊκό

manos426f
04/01/2006, 17:51
Eγω δεν ειπα οτι τον εδωσε ο ΠΑΟ,αλλα οτι ο ιδιος υπεγραψε στον Ολυμπιακο!
Η πλακα ειναι οτι ενας-ενας φευγουν οι επιθετικοι του ΠΑΟ οποτε του χρονιου με Γκεκα (Χαχαχαχαχα!!!) και Μαντζιο ο βαζελος.Εκτος αν πληρωσει για να κρατησει τονΤοργκελε -χλωμο- η παρει και τον Τσιγκα απο τον Καλλιθεα -το πλεον πιθανο-.....

zzr2005
04/01/2006, 18:03
Eγω δεν ειπα οτι τον εδωσε ο ΠΑΟ,αλλα οτι ο ιδιος υπεγραψε στον Ολυμπιακο!
Η πλακα ειναι οτι ενας-ενας φευγουν οι επιθετικοι του ΠΑΟ οποτε του χρονιου με Γκεκα (Χαχαχαχαχα!!!) και Μαντζιο ο βαζελος.Εκτος αν πληρωσει για να κρατησει τονΤοργκελε -χλωμο- η παρει και τον Τσιγκα απο τον Καλλιθεα -το πλεον πιθανο-.....
φίλε αν θέλεις να κρατήσεις ένα παίχτη τον κρατάς...δεν φεύγει εύκολα κάποιος από τον Παναθηναϊκό να πάει στον γαύρο κ το αντίστροφο...πρέπει να γίνουν πολλά....
αν και πολύ πρώιμη η πληροφορία για να είναι αληθινή!!!
ο Μάντζιος δεν με χαλάει καθόλου...καλύτερος είναι ο Ντάνι???:lol:
ο γκέκας καλό παιχτάκι αλλά δεν είναι γκολτζής..κάνει ότι πρέπει να κάνει μέσα στο γήπεδο...τρομερή κίνηση πολύ γρήγορος..καλό κοντρόλ της μπάλας...αλλά δεν έχει ψυχραιμία όταν φτάνει απέναντι στην εστία...οπότε χαλάει όλα τα άλλα προτερήματά του...

manos426f
04/01/2006, 18:12
Για το πρωιμο της πληροφοριας,θα δουμε το καλοκαιρι αν λεω μ@λ@κιες η οχι.Παντως,εγω σας το ειπα απο τωρα,Γεναρη μηνα,ετσι?

Για τον Ντανι,αστο καλυτερα.Ανεκδοτο ειναι,χιλιες φορες Μαντζιος.....

Αλλα ο Γκεκας ειναι λιγος.Συνεχεια,μα συνεχεια οφ-σαιντ και χασογκολης....

zzr2005
04/01/2006, 18:18
Για το πρωιμο της πληροφοριας,θα δουμε το καλοκαιρι αν λεω μ@λ@κιες η οχι.Παντως,εγω σας το ειπα απο τωρα,Γεναρη μηνα,ετσι?

Για τον Ντανι,αστο καλυτερα.Ανεκδοτο ειναι,χιλιες φορες Μαντζιος.....

Αλλα ο Γκεκας ειναι λιγος.Συνεχεια,μα συνεχεια οφ-σαιντ και χασογκολης....
πάντως αν πάρει τον Παπαδόπουλο ο Κόκκαλης τους βλέπω στην πείνα τους γάυρους...είναι κλασική κίνηση εντυπωσιασμου Κόκκαλη...δεν κάνω μεταγραφές..και παίρνω ένα καλό παίχτη του βάζελου για να ικανοποιήσω την κερκίδα....
γιατί μην μου πεις ότί ο Παπ είναι πρόταση Σόλιντ.....
εκτός αν δεν είναι ο Σόλιντ εκεί το καλοκαίρι...
εμείς έχουμε τον Γκάντζεφ πάντως για αντικαταστάτη....έρχεται η νέα φουρνια της Παιανίας:lol: :eyepop:

STOYBI
04/01/2006, 20:13
kalgeorge
thes na peis oti o Papadopoulos se xalaei????????

Eντελως !!!:mad: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ???

ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ????

ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ......:hypnotize

zzr2005
04/01/2006, 20:25
kalgeorge

Eντελως !!!:mad: ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ???

ΤΙ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΛΛΑΔΑΣ????

ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑΣ......:hypnotize
είναι ένας γρήγορος επιθετικός, διεμβολιστής, χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια, παίζει και σαν χάφ..τρέχει σαν σκύλος και μαρκάρει κιόλας ...έχεις κανα καλύτερο???α ναι ξέχασα έχεις τον Μπαμπαγκίτα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

STOYBI
04/01/2006, 21:10
zzr2005
είναι ένας γρήγορος επιθετικός, διεμβολιστής, χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια, παίζει και σαν χάφ..τρέχει σαν σκύλος και μαρκάρει κιόλας ...έχεις κανα καλύτερο???α ναι ξέχασα έχεις τον Μπαμπαγκίτα...

Kαλα τα ειπες...:D Πες μας και τιποτα νουμερα ομως ??? Ναι ξερεις εσυ το ρεζουμε.. ποσες φορες εφτασε στο πλεχτο ολα αυτα τα χρονια αγωνιστικης του παρουσιας ?? Παγγο ακομα γιαλιζει στον παο πυκνα -συχνα Ο καλος παπαδοπουλος διατοντας αστερας της μιας χρονιας ητανε .. Και ναι κυριε εχω τον Μπαμπαγκιντα και τον εχω πολυ παραπανω απο την σαυρα σας...:evil:

Και μην μιλας πολυ...:nono: Το ραντεβου μας πλησιαζει...:smokin:

kalgeorge
04/01/2006, 22:03
zzr2005

Kαλα τα ειπες...:D Πες μας και τιποτα νουμερα ομως ??? Ναι ξερεις εσυ το ρεζουμε.. ποσες φορες εφτασε στο πλεχτο ολα αυτα τα χρονια αγωνιστικης του παρουσιας ?? Παγγο ακομα γιαλιζει στον παο πυκνα -συχνα Ο καλος παπαδοπουλος διατοντας αστερας της μιας χρονιας ητανε .. Και ναι κυριε εχω τον Μπαμπαγκιντα και τον εχω πολυ παραπανω απο την σαυρα σας...:evil:

vasika stoubi eisai aparadektos an les auta gia ton papadopoulo
O ANTRWPOS EINAI PAIKTARAS

To oti den apodidei fetos den ftaiei autos.
Xehnas oti sto double tou panathinaikou alla ai tin epomeni xronia sas eixe xekoliasei poikilotropws.
To zzr-... o papadopoulos einai GAUROS, to exei dilwsei kai malista tin xronia pou ton pirame, argouse na upograpsei giati perimen THN PARAMIKRI, ESTW KAI ANOYSIA protasi apo kokali
Alla ton xalage tote kai den ton ithele

manos426f
05/01/2006, 01:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
πάντως αν πάρει τον Παπαδόπουλο ο Κόκκαλης τους βλέπω στην πείνα τους γάυρους...είναι κλασική κίνηση εντυπωσιασμου Κόκκαλη...δεν κάνω μεταγραφές..και παίρνω ένα καλό παίχτη του βάζελου για να ικανοποιήσω την κερκίδα....
γιατί μην μου πεις ότί ο Παπ είναι πρόταση Σόλιντ.....

Αν θυμασαι,του Σωκρατες του ειχανε πει για τον Παπαδοπουλο προτου τον παρει ο βαζελος και τον απερριψε τοτε ο ιδιος!!!

Οποτε τωρα απλα θα διορθωσει το λαθος του και θα ξαναπικαρει και τον Τζιγγερ!
Μ'ενα σμπαρο δυο τρυγονια δηλαδη!

manos426f
05/01/2006, 01:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
O ANTRWPOS EINAI PAIKTARAS

To oti den apodidei fetos den ftaiei autos.
Xehnas oti sto double tou panathinaikou alla ai tin epomeni xronia sas eixe xekoliasei poikilotropws.
To zzr-... o papadopoulos einai GAUROS, to exei dilwsei kai malista tin xronia pou ton pirame, argouse na upograpsei giati perimen THN PARAMIKRI, ESTW KAI ANOYSIA protasi apo kokali
Alla ton xalage tote kai den ton ithele

Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου και θα θυμησω οτι 2003-2004 ο Παπαδοπουλος επαιζε ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!Πρωταθλημα με ΠΑΟ-Ολυμπιακη ομαδα-Εθνικη Ελλαδος- ξανα πρωταθλημα με ΠΑΟ...
Μη γινομαστε αδικοι λογω ομαδικων προτιμησεων.Ο ανθρωπος παιζει και ξερει καλη μπαλα!

manos426f
05/01/2006, 01:16
zzr2005

Εσυ το χοντρυνες πολυ παντως,τα ισοπεδωσες ολα!!
Δηλαδη ο Κωνσταντινου που πηρε ο γαυρος,στα 4 χρονια του στο βαζελο,τι ρεζουμε εκανε????Ο Παπαδοπουλος θα τον χαλασει τωρα που ξερει και ΠΟΛΥ καλυτερη μπαλα απο το ''θωρηκτο''...?(Ωραιο κι αυτο παντως,πως βαφτιστηκε το παλτο θωρηκτο,μονο ο αγιος γαυροφιλαθλος γνωριζει....)
Ο Μπαμπαγκιντα δεν ειναι κακος,αλλα ουτε και Ο παιχταρας ε?Καλο εργαλειο αλλα ξερεις κατι?Ειναι πολυ καλος οταν παιζει αλλαγη,σε ολοκληρο 90λεπτο χανεται....

zzr2005
05/01/2006, 17:50
zzr2005

τη χρονιά που πήρε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟ αν θυμάμαι καλά είχε βάλει 13 γκολ με καταπληκτικές εμφανίσεις και συμβολή στα περισότερα γκολ...αν θυμάσε καλά στο ντέρμπι είχε κάνει χωνί τους αμυντικούς του Ολυμπιακού....
επίσης το πόσα γκολ βάζει ενας επιθετικός εξαρτάται από την επιθετική λειτουργία ολόκληρης της ομάδας....οπότε δεν μπορείς να κρίνεις τον Παπαδόπουλο μόνο από τα γκολ που έχει βάλει...ο ΠΑΟ γενικά έβαζε λίγα γκολ πράγμα που σημαίνει ότι δεν υπήρχε σωστή δουλειά από τα χαφ...όποιος έχει δει τον Παπαδόπουλο στο γήπεδο ζωντανά ξέρει πόσο καλός παιχτης είναι...όποιος τον έχει δει από τον καναπέ μόνο τότε προτιμάει τον μπαμπαγκίτα
μιλάς για νούμερα και μετά μου λες για τον Μπαμπαγκίντα...:rotflmao: :rotflmao:
έχει πέξει καμιά 20 παιχνίδια και έχει βάλει 2 γκολ ...αυτά είναι νούμερα???

STOYBI
05/01/2006, 21:19
ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΣΑΣ....:lol:

11. Δημήτρης Παύλου Παπαδόπουλος
Χώρα: Ελλάδα
Ομάδα: Παναθηναϊκός (ΠΑΟ)
Θέση: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Ημ. γέννησης: 20.10.1981

ΣΥΜ ΓΚΣ ΓΚΚ ΓΚΠ ΓΚΦ ΓΚΡ
9 (8+1) 0 1 0 / - 0 0
ΛΣ ΓΚΟΛ ΑΓΚ ΑΣΤ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΕ
697' 1 - 1 2 - -

Στα 697 λεπτα συμετοχης στο ελληνικο πρωταθλημα εχει πετυχει

1 γκολ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΟΦΗ - Παναθηναϊκός 0-2 x 80' 1

ΚΑΙ

Μια ασιστ στο Αιγάλεω - Παναθηναϊκός 0-2 x 90' 1

Α τα στατιστικα ειναι απο το http://www.supersport.gr

Και δεν σηκωνουν αμφισβητησεις....Αμα θεωρεισαι παιχταρας σε 697 λεπτα... Ε τι στα διαλα μπορεις κατι καλλυτερο...

:sick:

STOYBI
05/01/2006, 21:25
manos426f
Δηλαδη ο Κωνσταντινου που πηρε ο γαυρος,στα 4 χρονια του στο βαζελο,τι ρεζουμε εκανε????

Α !!! :eyepop: Και επειδη εκανε την μ@λακια ο γαυρος με τον κωσταντινου πρεπει να κανει και την απειρως μεγαλυτερη με τον παπαδοπουλο???:eyepop: :lol: :lol: Ωραιο σκεψη !!!:lol: Μηπως να ξαναβαλει ο γαυρος σε ενεργη υπηρεσια και τον Βαζεχα ??? ( Αν και εδω που τα λεμε σε συγκριση με τον Μιχχχααλλαακηηη δεν θα με χαλαγε και πολυ ):lol: :lol:

zzr2005
06/01/2006, 17:58
ΠΑΡΤΕ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΣΑΣ....:lol:

11. Δημήτρης Παύλου Παπαδόπουλος
Χώρα: Ελλάδα
Ομάδα: Παναθηναϊκός (ΠΑΟ)
Θέση: ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ
Ημ. γέννησης: 20.10.1981

ΣΥΜ ΓΚΣ ΓΚΚ ΓΚΠ ΓΚΦ ΓΚΡ
9 (8+1) 0 1 0 / - 0 0
ΛΣ ΓΚΟΛ ΑΓΚ ΑΣΤ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΕ
697' 1 - 1 2 - -

Στα 697 λεπτα συμετοχης στο ελληνικο πρωταθλημα εχει πετυχει

1 γκολ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΟΦΗ - Παναθηναϊκός 0-2 x 80' 1

ΚΑΙ

Μια ασιστ στο Αιγάλεω - Παναθηναϊκός 0-2 x 90' 1

Α τα στατιστικα ειναι απο το http://www.supersport.gr

Και δεν σηκωνουν αμφισβητησεις....Αμα θεωρεισαι παιχταρας σε 697 λεπτα... Ε τι στα διαλα μπορεις κατι καλλυτερο...

:sick:
για πέτα και τα στατιστικά του Μπαμπαγκίτα, του Ντάνι και του Κωνσταντίνου....:lol: :lol: :lol:
πάντως η λογική σου είναι λογική άμπαλου...
πετάς σκόρπια στατιστικά στοιχεία για τη φετινή χρονιά όπου ολόκληρος ο Παναθηναϊκός σέρνεται...και τον Σεφτσένκο να έβαζες σε αυτη την ομάδα 1 γκολ θα έβαζε
τα στατιστικά δεν λένε την αλήθεια πάντα φίλε...αλλιώς οι ομάδες θα προσλάμβαναν στατιστικούς για τις μεταγραφές και όχι scouters.....

manos426f
06/01/2006, 18:33
manos426f

Α !!! :eyepop: Και επειδη εκανε την μ@λακια ο γαυρος με τον κωσταντινου πρεπει να κανει και την απειρως μεγαλυτερη με τον παπαδοπουλο???

Κατσε,για να καταλαβαινομαστε....
Δηλαδη θεωρεις τον Κωνσταντινου καλυτερο παιχτη απο τον Παπαδοπουλο??

STOYBI
06/01/2006, 18:41
zzr2005
για πέτα και τα στατιστικά του Μπαμπαγκίτα, του Ντάνι και του Κωνσταντίνου....

Για τον Παπαδοπουλο δεν μιλαμε ???:confused:

zzr2005

τη χρονιά που πήρε το πρωτάθλημα ο ΠΑΟ αν θυμάμαι καλά είχε βάλει 13 γκολ με καταπληκτικές εμφανίσεις και συμβολή στα περισότερα γκολ...QUOTE]

.................................................................................................... ...

Τοτε ομως δεν υπηρχαν Μπαμπαγκίτα, και Ντάνι η κανω λαθος ?? Οποτε αναρωτιεμε που στεκουν οι συγκρισεις που ζητας παραπανω????

QUOTE]και τον Σεφτσένκο να έβαζες σε αυτη την ομάδα 1 γκολ θα έβαζε[/QUOTE

Και εγω ο αμπαλος σου απαντω ... Μηπως θες να σου πεταξω τα στατιστηκα του ΜΑΤΖΙΟΥ απο τον φετινο Παο να δεις πως θα συμαζευτουν τα στοιχεια ????

zzr2005

[QUOTE]πάντως η λογική σου είναι λογική άμπαλου...

Καλλυτερη παντως απο αυτη του οπαδου--υπαληλου !!!:winka: Ξερεις.... Αν επαιζε αλλου ο Παπαδοπουλος μετα την καλη χρονια του στον Παο αυτην την στιγμη ουτε που θα τον θυμοσουν???

zzr2005

τα στατιστικά δεν λένε την αλήθεια πάντα φίλε...αλλιώς οι ομάδες θα προσλάμβαναν στατιστικούς για τις μεταγραφές και όχι scouters.....

Η τσαντα ενος scouters οταν παει σε μια ομαδα να μεσολαβησει για την μεταγραφη ενος παιχτη περιεχει 2 πραγματα....

1) Τα στατιστηκα του απο το προηγουμενο πρωτα θλημα που επαιζε!

2) Κασσετες απο αγωνες του...

Τελικα μαλλον θυμασαι λιγα--επιλεκτικα και μπερδεμενα ....wave2:

zzr2005
06/01/2006, 18:52
[i]

τα ενος scouters οταν παει σε μια ομαδα να μεσολαβησει για την μεταγραφη ενος παιχτη περιεχει 2 πραγματα....

1) Τα στατιστηκα του απο το προηγουμενο πρωτα θλημα που επαιζε!

2) Κασσετες απο αγωνες του...

Τελικα μαλλον θυμασαι λιγα--επιλεκτικα και μπερδεμενα ....wave2: [/B]
αυτά τα περιέχει η τσάντα του manager του παίχτη....όχι του scouter της ομάδας φίλε....
o scouter μεταφέρει στη διοίκησή του τη συνολική εικόνα που δείνει ένας παίχτης στο γήπεδο

zzr2005
06/01/2006, 18:55
[i]

Καλλυτερη παντως απο αυτη του οπαδου--υπαληλου !!!:winka: Ξερεις.... Αν επαιζε αλλου ο Παπαδοπουλος μετα την καλη χρονια του στον Παο αυτην την στιγμη ουτε που θα τον θυμοσουν???

[/B]
οπαδούς υπάλληλους ως γνωστόν έχει μόνο ο Ολυμπιακός...ευτυχώς εγώ δεν είμαι Ολυμπιακός

STOYBI
06/01/2006, 18:58
Kατσε γιατι τα εκανα σαλατα παραπανω, και συνεχιζουμε...:lol:

zzr2005
06/01/2006, 18:58
σου θυμίζω ότι ο Παπαδόπουλος έχει κλειθεί κατά καιρούς να παίξει χαφ στον φετινό Παναθηναϊκό προκειμένου να βγούν τα συστήματα του Μαλεζάνι...θέση που φυσικά δεν είναι η φυσική του...και αν έχεις δει στο γήπεδο πως αγωνίζεται θα καταλάβεις ότι έχει σαφείς οδηγίες να κινείται κοντά στη γραμμή ..τραβιέται πολύ εκτός περιοχής για να πάρει μπάλα....ως εκ τούτου είναι πιο δύσκολο να σκοράρει..

zzr2005
06/01/2006, 19:00
Kατσε γιατι τα εκανα σαλατα παραπανω, και συνεχιζουμε...:lol:
:rotflmao: :rotflmao:
οκ

STOYBI
06/01/2006, 19:08
zzr2005
αυτά τα περιέχει η τσάντα του manager του παίχτη....όχι του scouter της ομάδας φίλε....

Κανεις λαθος !!! Και των δυο περιεχουν στατιστηκα αλλα δεν θα μαλωσουμε εκει..:lol: Το θεμα ειναι οτι τα στατιστηκα χρησιμοποιουνται παρα πολυ, μιας και ειναι ο καθρεφτης του καθε παιχτη ως προς την αποτελεσματικοτητας του που ειναι αυτο που χρειαζετε καθε ομαδα και οχι για αχρηστο σοου που μπορει να προσφερει ο συγκεκριμενος παιχτης..:winka:

STOYBI
06/01/2006, 19:19
zzr2005
σου θυμίζω ότι ο Παπαδόπουλος έχει κλειθεί κατά καιρούς να παίξει χαφ στον φετινό Παναθηναϊκό προκειμένου να βγούν τα συστήματα του Μαλεζάνι...θέση που φυσικά δεν είναι η φυσική του...και αν έχεις δει στο γήπεδο πως αγωνίζεται θα καταλάβεις ότι έχει σαφείς οδηγίες να κινείται κοντά στη γραμμή ..τραβιέται πολύ εκτός περιοχής για να πάρει μπάλα....ως εκ τούτου είναι πιο δύσκολο να σκοράρει..

Δεκτο !!! Αλλα Απλα εγω ειπα οτι δεν δεχτηκα ποτε τον παπαδοπουλο σαν παιχταρα επειδη εκανε μια καλη σαιζον! Καλος παιχτης ειναι , νευρο εχει, αλλα ποτε δεν μπορω να πω και να δεχθω οτι αποτελεσε φοβητρο για τον αντιπαλο οπως ο Μιχαλακης απο τα παλια.. Η οτι θα θεωρηθει καλη μεταγραφη για Ολυμπιακο.....:beer: :wave2:

zzr2005
06/01/2006, 19:30
δεν μιλάμε για παιχταρά φυσικά....παιχταράς είναι ο σεφτσένκο και ο ραούλ....μιλάμε απλώς για ένα πολύ χρήσιμο παίχτη που σε μια καλοδουλεμένη ομάδα μπορεί να προσφέρει πολλά αλλά κ να βάλει κ πολλά γκολ...όλα αυτά για τα ελληνικά δεδομένα ...εξάλλου δεν νομίζω ότι υ πάρχει έλληνα παίχτης που αποτελεί φόβητρο για τον αντίπαλο...εχεις κανέναν υπόψιν????από ότι ΄ξέρω ο Χατζηπαναγής σταμάτησε την μπάλα
έπίσης δεν νομίζω να πιστεύει κανείς ότι αν ο Ολυμπιακός δεν πάρει τον Παπ θα πάρει κάποιο τεράστιο όνομα....
απλώς πιστεύω ότι σε σύγγριση με κάποιον μπαμπαγκίτα πχ είναι καλύτερος...

STOYBI
06/01/2006, 20:35
zzr2005
δεν μιλάμε για παιχταρά φυσικά....παιχταράς είναι ο σεφτσένκο και ο ραούλ....

:lol: Mιλαω παντα για << παιχταραδες >> για την ελληνικη πραγματικοτητα....:lol:

Και μην ξεχνας οτι η κουβεντα αρχισε απο εδω!!!

kalgeorge

Οσο για τον Μπαμπαγκιντα ακομα νομιζω ειναι νωρις για συμπερασματα !!!

:wave2: :beer:

manos426f
09/01/2006, 17:13
Mαλιστα,μαλιστα!!!!
Ο Παπαδοπουλος που λετε παιδες,αποφευγει λεει να κανει δηλωσεις γιατι εχει εκνευριστει με την σταση της ΠΑΕ ΠΑΟ αλλα και τη δημοσιοτητα που πηρε η κοινη εξοδος του με τον Νικοπολιδη και το ολο θεμα που δημιουργηθηκε....

Μα καλα,αραγε γιατι δεν τον φωναζουν για ανανεωση συμβολαιου τον ανθρωπο????

Ε,εγω λεω οτι την ερυθρολευκη φανελα ηδη την προβαρει σπιτι του......

la_villa
09/01/2006, 17:48
ελπίζω να μην επαληθευτεί αυτό.
Αμαν ρε βαζέλια κρατήστε και κανα παίχτη.
Τον Μιχαλάκη τον γούσταρα και τον ήθελα όπως και τον Λύμπε.
Τώρα τον Παπαδόπουλο...ήμαρτον
αν ήθελαν ας χτύπαγαν πέρσυ τον Μάντζιο.
Ρε δεν κάνουν μια ένωση να τελειώνουμε....

manos426f
22/01/2006, 20:09
Καλα πολυ γελιο!
Οι δημοσιογραφοι αρχισανε να γραφουνε οτι ο Ολυμπιακος ενδιαφερεται για Παπαδοπουλο,Σειταριδη και -ακουσον,ακουσον!!!- Γκονζαλες.....

Και καλα για τον πρωτο ας το χαψουμε,για τον δευτερο το ξερουμε,για τον τριτο ομως Ε ΟΧΙ!!!!

Ετσι και κανουνε καμια μαλακια και τον παρουνε και αυτον,τοτε καληνυχτα μας!!

Μακρια τα παλτα ρεεεεε!!!!Εχουμε αρκετα και για του χρονου,δε θελουμε κι αλλα!

Αμ,το αλλο?
Θελει ο Τζιοβανι,Τζιοβανι -τον πουλο απ' το λιμανι- να γυρισει,λεει,εστω και τζαμπα!Και εγω θελω να π@δ*ξω τζαμπα την Ταιρα Μπανκς....Θα μου την φερει κανεις?

Ρε δε πανε καλα εκει κατω στον Πειραια και θα γελασουμε -πικρα- με τις μαλακιες που σκεφτονται να κανουν....

Τουλαχιστον ακουσαμε οτι θελουνε και τον Σαλπιγγιδη.Παλι καλα,αλλα για στασου.....?Αυτος δεν εχει παιξει στο βαζελο,δε μας κανει...!!