Σύνδεση

View Full Version : Μουσικοί?

vangelis 64
07/01/2006, 14:45
Παρακολούθησα τη διαμάχη για τη μουσική και χάρηκα που για 'αλλη μια φορά το επίπεδο τών παιδιών τού φόρουμ είναι υψηλό,που δεν μασάμε με τις μπούρδες που μάς πλασσάρουν,που έχουμε άποψη ρε παιδί μου τέλος πάντων!

Δε μού λέτε ορέ κλεφτόπουλα....

Οι μουσικοί τής παρέας πού είναι?Εγώ παίζω κιθάρα (και ολίγη από μπουζουκάκι) κι εδώ στον Πόρο που μένω δεν υπάρχουν άλλοι που να μπορούμε να παίξουμε μαζί. Και μού λέιπει αυτό!
Μήπως λοιπόν κάποια στιγμή οργανώσουμε μία μπάντα ας πούμε?

(Αν δεν υπάρχει ηδη)

Akefalos
08/01/2006, 01:35
Ego file paizo kithara kai tragoudao(nai mexri ta xristougenna tragoudaga kai se magazi!!) alla eimai mallon se allo stylaki.Paizo ilektriki kai ilektroakoustiki kithara kai eimai genika pros to rock.:a49: :a49:

vangelis 64
08/01/2006, 02:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
Ego file paizo kithara kai tragoudao(nai mexri ta xristougenna tragoudaga kai se magazi!!) alla eimai mallon se allo stylaki.Paizo ilektriki kai ilektroakoustiki kithara kai eimai genika pros to rock.:a49: :a49: Δεν εννοούσα ότι είμαι μόνο στο λαϊκό ρεπερτόριο.Εξ άλλου δεν υπάρχει κιθαρίστας που δεν έχει περάσει από το ροκ έτσι?Ασχολούμαι με όλες τις κιθάρες.(Ηλεκτρική,ακουστική,κλασσική)Λατρεύω τη μουσική που παίζεται με την ψυχή και όχι με το μυαλό και νομίζω ότι αυτό είναι που χρειάζεται για να επικοινωνήσουν αυτοί που ΓΟΥΣΤΆΡΟΥΝ!
Δουλεύω κι εγώ σε μαγαζιά και εδώ και μιά βδομάδα στο δικό μου επιτέλους!

Ελα.. μαζευτείτε!!!;) ;) ;)

gcrook
08/01/2006, 02:33
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=11076&highlight=%F4%E6%E1%EC%E1%F1%EF%F5%EC%E5

Καπου εκει ψιλοεληξε, ακομα το κανονιζουμε:a13: :a13: :a31:

vangelis 64
08/01/2006, 03:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?threadid=11076&highlight=%F4%E6%E1%EC%E1%F1%EF%F5%EC%E5

Καπου εκει ψιλοεληξε, ακομα το κανονιζουμε:a13: :a13: :a31: Πωπωωωωωωωωω!Μόλις τώρα διάβασα αυτές τις 4 σελίδες και ζήλεψα κι ενθουσιάστηκα.Αντε να σάς κάνω να ζηλέψετε κι εσείς λίγο.

Εχω μία PRS Custom 22 μια Ovation Al di Meola ένα ηλεκτρακουστικό μπάσσο Epiphone
μια Alhambra
έναν λαμπάτο Fender 60άρη
και πολυεφέ το Q20 της Alesis.
Δεν είναι αμαρτία να μην κάνουμε έστω κι ένα jam?:a49: :a49: :a8:

crazykiller
08/01/2006, 07:05
Εγώ ψιλοπαίζω (γρατζουνάω) μπουζουκάκι, αλλά είμαι ποοοοολύ μακριά από τον πολιτισμό!!!!:hypnotize :hypnotize