View Full Version : ΚΟΥΝΑ ΤΟ!!!!
FestoNero
08/01/2006, 12:35
Shake it baby!!!
Ενας μικρος σεισμουλης μολις μας κουνησε εδω στην Αττικη..
Μ@λ@κι@ γιατι κοιμομουν..
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=675333&lngDtrID=244
Εμενα μολις με ξυπνησε :mad:
fallenheaven
08/01/2006, 12:57
Den pa na kanei kai plimira!!!Ego pao na balo to undertayl mou!!!!!!:wave2: :wave2:
Τι μικρος ρεεεεεεεεεεε
Στα Κυθηρα ηταν και τον ενοιωσε ολη η Ελλαδα.
Ευτυχως χωρις θυματα και ζημιες απ οτι ακουω.
Ετσι και ηταν εδω κοντα ομως.....
FestoNero
08/01/2006, 13:28
Τι μικρος ρεεεεεεεεεεε
Στα Κυθηρα ηταν και τον ενοιωσε ολη η Ελλαδα.
Ευτυχως χωρις θυματα και ζημιες απ οτι ακουω.
Ετσι και ηταν εδω κοντα ομως.....
Α εγω δ ξερω, κοιμομουν!!:D :D
boxer> simfono ama afto to 6.9 itan kapou pros ta do tha eihame pali epohes tou 99
crazykiller
08/01/2006, 14:58
χαχαα!! Ήμουν βόλτα με την μηχανή. Η πρώτη της χρονιάς!!!!
Λίγο πριν φτάσω πίσω στην βάση:alien: σταματάω στο βενζινάδικο να γεμίσω για να είμαι ετοιμοπόλεμος:alien: . Κοιτάω κλήση στο κινητό από την μάνα μου. Ωχ λέω πάλι θα είδε τίποτα σημάδια από το υπερπέραν και θα ένιωσε καμιά ανησυχία. Ευτυχώς που πρόλαβα και πήγα βόλτα (της έχω υποσχεθεί όταν θα νιώθει ανήσυχα να μην καβαλάω:ninja: , μιας και την άλλη φορά που είχα πέσει το κατάλαβε:confused: :confused: :confused: :confused: )
Την παίρνω τηλ και μου λέει: "Παιδάκι μου ένιωσες τον σεισμό???
:sun: :sun:
Ευτυχώς γιατί δεν είχα σκοπό να αφήσω την μηχανή στο βενζινάδικο και να πάω με τα πόδια σπίτι:beer: :beer:
Τελικά πού έγινε ακριβώς ξέρουμε???
se thalasia periohi anamesa apo kithira kai kriti, xartis apo to aristoteleio --> http://lemnos.geo.auth.gr/the_seisnet/ATLAS/web/20060108_113452/index.html
keimeno tis eidisis apo in.gr -->
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=675333&lngDtrID=244
tsoukas77
08/01/2006, 16:40
Με τοσους κραδασμους,πρεπει να κανει σεισμο πανω απο 8 ριχτερ για να αντιληφθεις κατι...
Παντως,αν σε πετυχει σε οριακη κατασταση,μαλλον θα εχεις προβλημα.
εγω δεν καταλαβα τπτ και ας μην κοιμομουν.παλι καλα που δεν ειχαμε θυματα απλα υλικες ζημιες και μικροτραυματισμους
adam_tsouk
08/01/2006, 18:28
χαμπαρι....
:ZZZ: :ZZZ:
(συγκεκριμένα βρουμ βρουμ...):D
lampros_fazer
08/01/2006, 18:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από crazykiller
χαχαα!! Ήμουν βόλτα με την μηχανή. Η πρώτη της χρονιάς!!!!
Και εγώ σε βόλτα ήμουνα και δεν κατάλβα τίποτα!Και εκεί που ήμουνα για καφέ ακούω να μιλάνε στα γύρω τραπέζια για σεισμό και αναρωτήθηκα..Αλλά σκέφτηκα κυριακή είναι θα πηραν καμιά εφημερίδα και θα είχε κανά ρεπορτάζ για σεισμούς....Και μετά με πήρε τηλ. ο πατέρας μου και μου το είπε.
Έγινε αισθητός μέχρι και στο Κάιρο!!
ετυχε να πηγαινω προς Χορτιατη για δουλεια:( και επεσα σε ενα τσουρμο εντουραδες .........φοβεροι οι τυποι.......και τους εβγαλα μερικες φωτο εν κινησει.παρτε μια ..........
33102
zoropatra
08/01/2006, 22:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
ετυχε να πηγαινω προς Χορτιατη για δουλεια:( και επεσα σε ενα τσουρμο εντουραδες .........φοβεροι οι τυποι.......και τους εβγαλα μερικες φωτο εν κινησει.παρτε μια ..........
ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟ Η' ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
ΛΙΓΟ ΑΣΧΕΤΟ Η' ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ?
:lol: :lol: :lol: πολυ ασχετο δε λες καλυτερα??
την ωρα του σεισμου ηταν ομως (που εδω λιγο εγινε αισθητος).....αλλα λεμε που μπορει να βρισκεσαι αν γινει τετοιο κακο.
caesarsk
09/01/2006, 10:32
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΑ ΣΕΞ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΟΥΝΗΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ
devil's animal
09/01/2006, 11:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΕΚΑΝΑ ΣΕΞ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΚΟΥΝΗΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙΠΟΤΑ
σωστος......:a013:
εγω αρχιζω φωναζω σεισμος.....μου λενε ρε τι φωναζεις....:eek: :eek:
μετα που αρχισε να κουναει πιο δυνατα ..... κατι καταλαβαν αλλα στην αρχη χαμπαρι!!:ZZZ: :ZZZ: :lol: :lol: :lol: