Σύνδεση

View Full Version : απορια

Meni0s
11/01/2006, 10:58
Καλημερες σε ολους.

Μια ερωτηση: το εργοστασιακο λαστιχο το πισω τι τιμη εχει περιπου?(Ζ750s)

idi
11/01/2006, 11:03
Bridgestone ΒΤ012 180/55 κανα 200ρι ευρα

zoropatra
11/01/2006, 16:10
ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΠΡΟΣΦΗΣΗ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ ΤΡΥΠΑΚΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΣΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ.

Υ.Γ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΒΑΖΟΥΝ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ (ΒΛΕΠΕ ΛΑΣΤΙΧΑ) ΦΤΗΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

gojakla
11/01/2006, 16:15
Εγω προσωπικα, με τα μαμα ελαστικα, ειχα την αισθηση οτι απο καποιο σημειο και μετα το μηχανακι δεν πλαγιαζε αλλο... και ενοιωθα οτι εχει την ταση να σηκωθει... (δεν εχω μεγαλη εμπειρια οποτε μην βαρατε αν κατι δεν στεκει...).
Τωρα με καινουργια ελαστικα (αν και δεν τα εχω στρωσει ακομα για να καταλαβω τις δυνατοτητες τους) το μηχανακι πλαγιαζει με πολυ μεγαλυτερη ευκολια και αισθηση ασφαλειας... Α, και δεν σηκωνεται παρα μονο αν το θελεις!!!
Αυτα τα λιγα απο μενα...
:wave2:

adam_tsouk
11/01/2006, 16:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από gojakla
Εγω προσωπικα, με τα μαμα ελαστικα, ειχα την αισθηση οτι απο καποιο σημειο και μετα το μηχανακι δεν πλαγιαζε αλλο... και ενοιωθα οτι εχει την ταση να σηκωθει... (δεν εχω μεγαλη εμπειρια οποτε μην βαρατε αν κατι δεν στεκει...).
Τωρα με καινουργια ελαστικα (αν και δεν τα εχω στρωσει ακομα για να καταλαβω τις δυνατοτητες τους) το μηχανακι πλαγιαζει με πολυ μεγαλυτερη ευκολια και αισθηση ασφαλειας... Α, και δεν σηκωνεται παρα μονο αν το θελεις!!!
Αυτα τα λιγα απο μενα...

1000% σωστός.....

:beer: :beer:

maikz750madness
11/01/2006, 21:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
1000% σωστός.....

:beer: :beer: +1.000.000 BALE TA KAINOYRIA TA 14ARIA NA DEIS!:winka:

webman
12/01/2006, 08:03
Ποιά λάστιχα είναι καλά για να βάλουμε όσοι έχουμε ακόμη τα μαμά και πόσο κοστίζουν;

AFTER
12/01/2006, 09:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από maikz750madness
+1.000.000 BALE TA KAINOYRIA TA 14ARIA NA DEIS!:winka:

Αυτα εχω βαλει και εγω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!
Μονο που μετα απο σχεδον 5000χλμ και 2 ταξιδια(μεσα σε αυτα) τα βλεπω να τελειωνουν σε 1000 χλμ

Α και κατι αλλο, πανε πολυ στα Ζ :beer:

adam_tsouk
12/01/2006, 09:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Αυτα εχω βαλει και εγω και ειμαι πολυ ευχαριστημενος!
Μονο που μετα απο σχεδον 5000χλμ και 2 ταξιδια(μεσα σε αυτα) τα βλεπω να τελειωνουν σε 1000 χλμ

Α και κατι αλλο, πανε πολυ στα Ζ :beer:

λίγα ρε γιώργο γμτ.....

άντε να δω πόσο θα αντέξουν τα δικά μου.

:rolleyes:

idi
12/01/2006, 09:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από webman
Ποιά λάστιχα είναι καλά για να βάλουμε όσοι έχουμε ακόμη τα μαμά και πόσο κοστίζουν;

θα προτείνω κατα σειρα προτίμησης

1. MICHELIN PILOT POWER
2. BRIDGESTONE BT14
3. PIRELLI DIABLO CORSA
4. METZELER M1

κοστος
ολα πανω κατω θα σου πουν οτι κανουν ~400 ευρω
αλλα αμα ψαξεις(και παζαρεψεις) θα τα βρεις απο 340-380

adam_tsouk
12/01/2006, 09:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
θα προτείνω κατα σειρα προτίμησης

1. MICHELIN PILOT POWER
2. BRIDGESTONE BT14
3. PIRELLI DIABLO CORSA
4. METZELER M1

κοστος
ολα πανω κατω θα σου πουν οτι κανουν ~400 ευρω
αλλα αμα ψαξεις(και παζαρεψεις) θα τα βρεις απο 340-380

βαλε και τα Μ1

:bawl: :bawl: :bawl:

gojakla
12/01/2006, 09:53
Εγω εβαλα τα DIABLO CORSA εμπρος πισω και επισης ανυπομονω να δω ποσο θα κρατησουν!!!!!

idi
12/01/2006, 10:03
FYI

ΠΑΡΕ ΠΙΝΑΚΑΚΙ

33414

AFTER
12/01/2006, 10:11
Αραγε εχει βαλει κανεις τα continental?

Παντως τα Bt14 πανε αναμεσα στα 12 και στα 12ss, οχι μαζι με τα bt12

Meni0s
12/01/2006, 11:27
Δεν ειπα οτι ειμαι ευχαριστημενος με το μαμα αλλα 8α αλλαξω το πισω λαστιχο μονο...
Την επομενη φορα που 8α αλλαξω και τα 2 Σιγουρα 8α βαλω αλλο τυπο.Μαλλον τα 14αρια απο οτι λετε και εσεις...
Να ειστε καλα για την ανταποκριση ! !

crazykiller
12/01/2006, 14:38
Να ρωτήσω, εγώ έχω(τρόπος του λέγειν) ακόμα τα μαμά.
Το πίσω φαγώθηκε από τα 4500χμ.

Τώρα έχω 6000χμ και έχουν βγει κάτι μεταλλικά σαν συρματόσχοινα!!! (θα βάλω φωτό αύριο)

Λέω να μην αλλάξω το μπροστά, δεν είναι ακόμα η ώρα του.
Άμα βάλω κάτι άλλο εκτός από bridgestone δεν θα έχει περίεργη συμπριφορά λόγω διαφορετικής κορώνας(έτσι δεν λέγεται);;

Γιαυτό κατέληξα να βάλω το ΒΤ014.

ΚΑι μετά βλέπουμε...

webman
12/01/2006, 14:42
Γιατί δεν αλλάζεις και τα 2 να τελειώνει το θέμα! Πόσο να σου κρατήσει ακόμα το μπροστινό...

idi
12/01/2006, 14:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από crazykiller
Να ρωτήσω, εγώ έχω(τρόπος του λέγειν) ακόμα τα μαμά.
Το πίσω φαγώθηκε από τα 4500χμ.

Τώρα έχω 6000χμ και έχουν βγει κάτι μεταλλικά σαν συρματόσχοινα!!! (θα βάλω φωτό αύριο)

Λέω να μην αλλάξω το μπροστά, δεν είναι ακόμα η ώρα του.
Άμα βάλω κάτι άλλο εκτός από bridgestone δεν θα έχει περίεργη συμπριφορά λόγω διαφορετικής κορώνας(έτσι δεν λέγεται);;

Γιαυτό κατέληξα να βάλω το ΒΤ014.

ΚΑι μετά βλέπουμε...

να αλλαξεις και το μπροστινο για πολλους λογους ψαξε στο φορουμ σχετικα θεματα

gojakla
12/01/2006, 14:48
Απο οσα ξερω εγω ακομα και τα ΒΤ012-ΒΤ014 εχουν μεταξυ τους διαφορετικα χαρακτηριστικα και κορωνα...

adam_tsouk
12/01/2006, 14:59
Απο οσα ξερω εγω ακομα και τα ΒΤ012-ΒΤ014 εχουν μεταξυ τους διαφορετικα χαρακτηριστικα και κορωνα...

ω ναι.....

GTZ750
12/01/2006, 15:45
λοιπον επειδη με εχει απασχολησει και εμενα αυτο παλιωτερα θα σας πω την αποψη μου!!!

το πισω τρψγεται πολυ ευκολα αλλα το μπροστα τραταει!!!

αρα γιατι να αλλαξεις το μπροστα αφου εχει πολλα ψωμια ακομα!!!δεν συμφερει να το κανεις!!!

αρα αλλαζεις μονο το πισω!!!

και τι βαζεις???

το ιδιο φυσικα!!!

και αυτο για πολλους λογους!!!

πρωτα απολα γιατι το λαστιχο ειναι πολυ καλο σαν λαστιχο και το λεω γιατι εχω αλλαξει δυο λαστιχα πισω και εχωβαλει το ιδιο!!!!! το bt012 δηλαδη!!!τραταει πολυ καλα το λαστιχο και οποιος πει οτι δεν τραταει κανει μεγαλο λαθος!!!και σας ρωταω σε οποιον λεει οτι δεν κραταει το ειχε ζεστανει πριν του γλυστρισει??

ηταν καλη η ασφαλτος εκει που του γλιστρισε ή ηταν κραφρεφτης??

το εχω καταπονησει παρα πολυ και δεν με εχει ποτε απογοητευσει!!!

το εχω βαλει 3 φορες στην πιστα και πολλες φορες το εχω ζορησει αρκετα στον αγιαννη και δεν μου εχει κανει το παραμικρο!!!!

τωρα αμα σας εχει γληστρισει σε σημεια που δν το περημενατε δεν σας φταιει το λαστιχο αλλα ο δρομος!!!!!και αλλο λαστιχο να ειχατε θα σας γλιστραγε!!!

τωρα το να βαλεις πισω bt014 σαν ακουγεται ωραια λυση αλλα δεν πιστευω οτι ειναι καλη!!!!

πρεπει να βαλεις ενα λαστιχο πισω που να ειναι πανω κατω στα ιδια επιπεδα με το μπροστα!!! και πανω απολα να εχουν σχεδον την ιδια κορωνα!!γιατιαλλιως εχεις αλλα προβληματα που ακομα δεν εχω καταλαβει!!

τωρα για το μπροστα!!!!!
για το μαμα λαστιχο μπροστα(bt019) καταρχην πιστευω οτι το κερετε οτι δεν κυκλοφορει στο εμποριο!!!

αλλα ειναι σχεδον το ιδιο με το bt012

η αποψη μου ειναι αλλαζεις πρωτα το πισω αφου θα φθαρει πρωτο!!!

δεν πιστευω καταρχην οτι υπαρχει καποθιος που θα λιωσει τελειως το μπροστα!!!

εγω το αλλαξε γιατι ειχε αρχησει και ξερενοταν και μου ειχε γλιστρισει δυο φορες πανω σε στροφη με αρκετη κλιση(ξερει ο idi για τι κλιση λεμε:lol: )

αμα σου κρατησει τωρα το πισω τοσο οσο με το μπροστα αφου εχεις ειδη αλλαξει το πισω εχει καλος τα αλλαζεις και τα δυο και βαζεις δυο ιδια(το τι θα σας πω μετα)

τι γινεται ομως αμα εχει ακομα ψωμια το πισω και πρεπει να αλλαξεις μονο το μπροστα??τι βαζεις??

η απαντηση ειναι οτι βαζεις το bt012ss η το bt012 το απλο!!!που εχουν την ιδια ακριβως κορωνα με την διαφορα ορι το "ss" ειναι πιο μαλακο!!!

μην αλλαζεται (προσωπικη μου αποψη ) και τα δυο λαστιχα αμα ακομα κραταει το ενα απο τα δυο!!!!

ειναι πολλα λευτα για τα λαστιχα και θα εχετε συχνη αλλαγη!!!

και εγω ετσι ελεγα οταν ημουν τις πρωτες αλλαγες αλλα μετα καταλαβα οτι θελει πολλα λευτα για τα λαστιχα!!!!

και τι να βαλεις αμα θελουν αλλαγμα και τα δυο??

εγω θα βαλω michelin power και αυτω γιατι εχουν γρηγορη κορωνα, εχουν καλη αντοχη, και κρατανε πολυ καλα στο δρομο αλλα και στην πιστα!!!!

GTZ750
12/01/2006, 15:52
Αυτα τα λιγα απο μενα...

μηπως πλαγιαζει αλλα εσυ ασυναισθητα δεν το πλαγιαζεις???

και αυτη την εντυπωση ειχα στην αρχη αλλα μετα καταλαβα οτι ειναι η ιδεα μου και μονο!!

απλα επειδη ειναι μεγαλη η κλιση ασυναισθητα δεν το πλαγιαζεις και σου φαινετε οτι φταιει κατι αλλο!!!

και πιστεψε με πλαγιαζει πολυ το μηχανακι αμα θες!!!

δεν θελω να φανω καγκουρας η εξυπνακιασ ουτε ο πιο στριφτερος και οδηγαρας αλλα εχω προσπαθησει πολυ για να μπορεσω να στριψω το μηχανακι και το εχω ψαξει οσο μπορω!!!

να σκευτης για το ποσο πλαγιαζει αναγκαστικα και εβγαλα τις μπιλιες που εχει στα μαρσπιε απο κατω γιατι βρισκουν πολυ ευκολα!!!και τωρα πλαγιαζει και αλλο!!!

φυσικα ολα αυτα δεν τα εκανα στο δρομο αλλα σε πιστα!!!

στο δρομο ειναι μικροτερα το ορια της κλισης!!!!

gojakla
12/01/2006, 16:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
μηπως πλαγιαζει αλλα εσυ ασυναισθητα δεν το πλαγιαζεις???

και αυτη την εντυπωση ειχα στην αρχη αλλα μετα καταλαβα οτι ειναι η ιδεα μου και μονο!!

απλα επειδη ειναι μεγαλη η κλιση ασυναισθητα δεν το πλαγιαζεις και σου φαινετε οτι φταιει κατι αλλο!!!

και πιστεψε με πλαγιαζει πολυ το μηχανακι αμα θες!!!

δεν θελω να φανω καγκουρας η εξυπνακιασ ουτε ο πιο στριφτερος και οδηγαρας αλλα εχω προσπαθησει πολυ για να μπορεσω να στριψω το μηχανακι και το εχω ψαξει οσο μπορω!!!

να σκευτης για το ποσο πλαγιαζει αναγκαστικα και εβγαλα τις μπιλιες που εχει στα μαρσπιε απο κατω γιατι βρισκουν πολυ ευκολα!!!και τωρα πλαγιαζει και αλλο!!!

φυσικα ολα αυτα δεν τα εκανα στο δρομο αλλα σε πιστα!!!

στο δρομο ειναι μικροτερα το ορια της κλισης!!!!

Μπορει να ειναι και ετσι... δεν θα διαφωνησω...
Απλα με τα καινουργια το σιγουρο ειναι οτι ολα τα «στοιχεια» που αναφερεις και πιο πανω εχουν βελτιωθει αισθητα....

GTZ750
12/01/2006, 16:13
Μπορει να ειναι και ετσι... δεν θα διαφωνησω...
Απλα με τα καινουργια το σιγουρο ειναι οτι ολα τα «στοιχεια» που αναφερεις και πιο πανω εχουν βελτιωθει αισθητα....

δεν διαφωνω μαζι σου αλλα επειδη δεν εχω αλλαξει τυπο ελαστικων ακομα δεν μπορω να σου πω!!!!!:wave2: :wave2:

billgeo
12/01/2006, 16:30
MAGES PANTOS AUTO POU EIPE O GOJ GIA TO OTI ME TA BT14 TO MHXANAKI EXEI THN TASH NA SYKW8EI, TO EXEW DEI KAI EGW...
EXEI NA KANEI ME THN GWNIA THS KORONAS (PROS TO OVAL 'H PROS TO TRIGWNO), 'H KANW LA8OS?

gojakla
12/01/2006, 16:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από billgeo
MAGES PANTOS AUTO POU EIPE O GOJ GIA TO OTI ME TA BT14 TO MHXANAKI EXEI THN TASH NA SYKW8EI, TO EXEW DEI KAI EGW...
EXEI NA KANEI ME THN GWNIA THS KORONAS (PROS TO OVAL 'H PROS TO TRIGWNO), 'H KANW LA8OS?

Με τα ΒΤ012 θελεις να πεις...

adam_tsouk
12/01/2006, 17:10
GTZ, μου εβγαλες τα ματια αλλα σε διαβασα.

Οκ, δεν ειναι όλοι καθε μερα σε στροφιλικια και δεν εχουν την ιδια εμπειρια (ισως)

Αυτο που είναι στανταρ ειναι οτι το λαστιχο αργει παρα πολυ να ζεσταθει. :wave2:

billgeo
12/01/2006, 17:18
Με τα ΒΤ012 θελεις να πεις...

EEEE.... WHATEVA'...:beer:

webman
13/01/2006, 09:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Αυτο που είναι στανταρ ειναι οτι το λαστιχο αργει παρα πολυ να ζεσταθει. :wave2:

Αυτό που ειπε ο Αδαμάντιος είναι πολύ σωστό και δεν το είχε αναφέρει κανείς μέχρι τώρα!

Αργεί πολύ να ζεσταθεί το λάστιχο σε σχέση με ένα Michelen το οποίο ζεστένεται πολύ πιο γρήγορα!

Σίγουρα ένα ΒΤ012 είναι καλύτερο από το ΒΤ014, αλλά καμία φορά ίσως να είναι και η ιδέα μας αλλά και το σημείο που βάζεις τη μηχανή για να την πλαγιάσεις. Αυτά θα πρέπει να γίνονται σε μία πίστα και με τα 2 είδη λαστίχων και τότε να μπορέσει να βγάλει ο αναβάτης συμπεράσματα.

Το να πλαγιάσεις τη μηχανή, άν δεν έχεις εμπειρία είναι κάτι που σε φοβίζει την αρχή και δεν το κάνεις τόσο πολύ, απλώς τη βάζεις στη στροφή σιγά σιγά και με φόβο μη σε ρίξει ενώ η μηχανή μπορεί να πλαγιάσει ακόμα πολύ! Όταν λοιπόν έρχεται ένας και σου λέει ώωω πάρε και βάλε τα ΒΤ012 είναι καλύτερα και η μηχανή μπαίνει καλύτερα στις στροφές και τα τιαύτα, τότε σου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο και αυτοπεποίθηση, σε σπρώχνει με λίγα λόγια να χωθείς στη στροφή άφοβα και έτσι με λίγα λόγια να σου φαίνεται πως τα άλλα δεν κρατούσαν ενώ αυτά είναι τα καλύτερα!

Εντάξει, τα ΒΤ012 είναι καλύτερα από τα ΒΤ014 απλά ΔΕΝ είναι τόσο τεράστιες οι διαφορές τους...Η μηχανή μπαίνει στις στροφες καλά με τα ΒΤ012 απλά θέλουν πολύ ζέσταμα!

crazykiller
13/01/2006, 10:00
Δεν ξέρω τι να πω, μπερδεύτηκα.

Πρόβλημα ζεστάματος πάντως δεν έχω. Εδώ πάνω (Λευκάδα) όλα τα χιλιόμετρα είναι πολλά και η άσφαλτος σχετικά καλή. (για αυτό και η διάρκεια ζωής μόνο 4500χμ, αν σκεφτείτε ότι τέρμα γκάζια άρχισα να δίνω μετά τα 2000χμ).

Τώρα, το ΒΤ014, δεν είναι πιο σκληρό λίγο, δεν διαρκεί περισσότερο; Με το μαμά (ΒΤ012) ΔΕΝ είχα παράπονο σε κρατήματα, μόνο η διάρκεια ζωής με προβλημάτισε.

Ισχύει αυτό που ακούστηκε, ότι ΒΤ012 με ΒΤ014 έχουν διαφορετική κορώνα???? Αν είναι έτσι τότε ΠΡΕΠΕΙ να τα αλλάξω και τα δύο.

Για αυτό που μου πρότεινε ο idi, σκέφτομαι να ΜΗΝ το αλλάξω το μπροστά γιατί με το ρυθμό που τρώγεται το πίσω..... και στην επόμενη αλλαγή πάλι καινούριο θα είναι(το μπροστά)

Τα λεφτά για τα λάστιχα είναι όντως πολλά και όπως τα είχα υπολογίσει πρόχειρα είναι περισσότερα και από τις βενζίνες.

Έχει κανένας πίσω ΒΤ014 και μπροστά μαμά??????

Πάω να (ξανα)διαβάσω τα παλιά ποστς μπας και βγάλω άκρη...

:wave2: :wave2:

AFTER
13/01/2006, 10:05
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Τα bt14 ειναι πιο σπορ απο τα bt12
Χασατε το μπαλακι?

lantz
13/01/2006, 10:37
Εγώ πάντως άλλαξα το πίσω στα 12,500ΚM και έβαλα το ίδιο με 180 ευρώ μετά από λίγο ψάξιμο. Όταν χρειαστεί να αλλάξω πάλι το πίσω (μαζί και με το μπροστά) ίσως να ψάξω κάποιο με πιό γρήγορη κορώνα για να μπορώ να ρίχνω το μηχανάκι με μεγαλύτερη άνεση ειδικά στις πιο χαμηλές ταχύτητες. (μπορεί να λέω και βλακείες αλλά έτσι το αισθάνομαι) :wacko:

Σε γενικές γραμμές μαλακή γομα = ζεσταίνεται ευκολότερα, κρατάει καλύτερα αλλά φθείρεται και πιο γρήγορα.

Είχα δει επίσης κάποια λάστιχα (δεν θυμάμαι μάρκα - ίσως να ήταν pirelli) που στην μέση η γόμα ήταν πιο σκληρή και στις άκρες πιό μαλακή. Αυτό πιστεύω πως είναι και ο ιδανικός συνδυασμός για χρήση δρόμου με γνώμονα πάντα τον συνδυασμό ασφάλειας και οικονομίας

billgeo
13/01/2006, 11:48
Αρχικά δημιουργήθηκε από lantz
Εγώ πάντως άλλαξα το πίσω στα 12,500ΚM και έβαλα το ίδιο με 180 ευρώ μετά από λίγο ψάξιμο. Όταν χρειαστεί να αλλάξω πάλι το πίσω (μαζί και με το μπροστά) ίσως να ψάξω κάποιο με πιό γρήγορη κορώνα για να μπορώ να ρίχνω το μηχανάκι με μεγαλύτερη άνεση ειδικά στις πιο χαμηλές ταχύτητες. (μπορεί να λέω και βλακείες αλλά έτσι το αισθάνομαι) :wacko:

Σε γενικές γραμμές μαλακή γομα = ζεσταίνεται ευκολότερα, κρατάει καλύτερα αλλά φθείρεται και πιο γρήγορα.

\

+1
AUTA TO OLIGA 3ERW KAI EGW, KAI EIMAI THS IDIAS APOPSHS ME TON LANTZOUNI:beer:

crazykiller
13/01/2006, 11:52

Είχα δει επίσης κάποια λάστιχα (δεν θυμάμαι μάρκα - ίσως να ήταν pirelli) που στην μέση η γόμα ήταν πιο σκληρή και στις άκρες πιό μαλακή. Αυτό πιστεύω πως είναι και ο ιδανικός συνδυασμός για χρήση δρόμου με γνώμονα πάντα τον συνδυασμό ασφάλειας και οικονομίας

Δεν με νοιάζει να ζεσταίνεται γρήγορα εμένα.

webman
13/01/2006, 13:02
Και επειδή έχω πάντα την λύση σε κάθε σας πρόβλημα, παρακάτω παραθέτω την λύση του προβλήματος για το ζέσταμα τον ελαστικών σας! Απλά τοποθετείτε το ελαστικό μπροστά από την υποδοχή...

Η Φωτογραφία είναι παλαιότερη, μπορείτε να διακρίνετε στα αριστερά τον Billgeo με μακρύ μαλλί και στα δεξιά τον Gojakla...

33570

gojakla
13/01/2006, 13:04
Και επειδή έχω πάντα την λύση σε κάθε σας πρόβλημα, παρακάτω παραθέτω την λύση του προβλήματος για το ζέσταμα τον ελαστικών σας! Απλά τοποθετείτε το ελαστικό μπροστά από την υποδοχή...

Η Φωτογραφία είναι παλαιότερη, μπορείτε να διακρίνετε στα αριστερά τον Billgeo με μακρύ μαλλί και στα δεξιά τον Gojakla...

:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:

GTZ750
13/01/2006, 15:02
Αυτό που ειπε ο Αδαμάντιος είναι πολύ σωστό και δεν το είχε αναφέρει κανείς μέχρι τώρα!

Αργεί πολύ να ζεσταθεί το λάστιχο σε σχέση με ένα Michelen το οποίο ζεστένεται πολύ πιο γρήγορα!

Σίγουρα ένα ΒΤ012 είναι καλύτερο από το ΒΤ014, αλλά καμία φορά ίσως να είναι και η ιδέα μας αλλά και το σημείο που βάζεις τη μηχανή για να την πλαγιάσεις. Αυτά θα πρέπει να γίνονται σε μία πίστα και με τα 2 είδη λαστίχων και τότε να μπορέσει να βγάλει ο αναβάτης συμπεράσματα.

Το να πλαγιάσεις τη μηχανή, άν δεν έχεις εμπειρία είναι κάτι που σε φοβίζει την αρχή και δεν το κάνεις τόσο πολύ, απλώς τη βάζεις στη στροφή σιγά σιγά και με φόβο μη σε ρίξει ενώ η μηχανή μπορεί να πλαγιάσει ακόμα πολύ! Όταν λοιπόν έρχεται ένας και σου λέει ώωω πάρε και βάλε τα ΒΤ012 είναι καλύτερα και η μηχανή μπαίνει καλύτερα στις στροφές και τα τιαύτα, τότε σου δίνει μεγαλύτερο κίνητρο και αυτοπεποίθηση, σε σπρώχνει με λίγα λόγια να χωθείς στη στροφή άφοβα και έτσι με λίγα λόγια να σου φαίνεται πως τα άλλα δεν κρατούσαν ενώ αυτά είναι τα καλύτερα!

Εντάξει, τα ΒΤ012 είναι καλύτερα από τα ΒΤ014 απλά ΔΕΝ είναι τόσο τεράστιες οι διαφορές τους...Η μηχανή μπαίνει στις στροφες καλά με τα ΒΤ012 απλά θέλουν πολύ ζέσταμα!

παιδια αντι να σας βοηθησω νομιζω σας μπερδεψα!!!!

εγω δεν ανεφερα πουθενα οτι το bt012 ειναι πιο καλο απο το bto14!!!!!
απλα εκανα μια αναληση το τι σε συμφερει!!!

το bt012 εχει πιο σκληρη γομα απο το bto14 που αυτο σημαινει οτι κραταει πιο πολλα χιλιομετρα αλλα απο την αλλη οπως ειπαν και παραπανω αργη πιο πολυ να ζεσταθει!!!

το μονο σιγουρο ειναι οτι με το bt012 θα βγαλεις περισσοτερα χιλιομετρα απο το bt014!!

αλλα απο την αλλη ειπ αυτα με τις στροφες και με τα κρατηματα για να σας πω οτι δεν σημαινει οτι αμα βαλεις το bt012 δεν μπορεις να μπεις στις στροφες και οτι δεν κρεταει!! ισα ισα!!!

σιγουρα το βτ014 εχει καλητερο κρατημα στις στροφες !!!!

αλλα οπως ειπα δεν ποστευω οτι ειναι καλο να εχεις μπροστα bt019(που ειναι ιδιο με το bt012) και πισω bt014 λογο διαφορςτικης κορωνας!!!

τωρα αμα καποιος τα εχει τα λευτα και του περισσευουν ας αλλαζει και τα δυο λαστιχα!!!!!:wave2: :wave2:

webman
13/01/2006, 15:05
τωρα αμα καποιος τα εχει τα λευτα και του περισσευουν ας αλλαζει και τα δυο λαστιχα!!!!!:wave2: :wave2:

Φαγώθηκε το πίσω μου λάστιχο, θα αλλάξω μηχανή! Νέο Ζ!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :wave2: :wave2:

GTZ750
13/01/2006, 15:07

αυτα που αναφερεις ειναι τις michelin race που εχει διαφορετικες γομες στην ακρη και στην μεση!!1

αλλα εκει παμε σε γομες που ειναι ακομα πιο μαλακες απο τα mochelin power!!

GTZ750
13/01/2006, 15:25
BT012 (http://greece.bridgestone-eu.com/articles.asp?ID=44801) BT012ss (http://greece.bridgestone-eu.com/articles.asp?ID=44801) power race (http://two-wheels.michelin.com/2w/front/affich.jsp?codeRubrique=2092004103725&codePage=2092004103725_24022005104059&lang=EN) http://www.0300.gr/el/newsdetail.php?id=279

GTZ750
13/01/2006, 15:28
να σας πω και κατι που ισως δeν ξερετε???

το bt014 δεν θα βγαινει πλεον και αντικαταστιται απο το bt015!!!!!
και στην ελληνικη σελιδα του νετ δεν εχει το bt014!!http://greece.bridgestone-eu.com/articles.asp?ID=44739

GTZ750
13/01/2006, 15:35
:winka:

33592

billgeo
13/01/2006, 16:03

:a5: :a5: :a5:

AAAXXXX.... OI 3AN8IES MOU OI MPOUKLES (TIS KOUREPSA GIATI DEN XORAGANE STO ARAI)
:rotflmao: :rotflmao:

BIBA NIKOLAAAAA! :a51::a51::a51:

idi
13/01/2006, 16:13
εγω παλι power θα βαλω... κοιτα ποσο βαθια ειναι τα αυλακια... πολυ λαστιχο να χαλασεις.... :D :D :D :D

33593

gojakla
13/01/2006, 16:18
εγω παλι power θα βαλω... κοιτα ποσο βαθια ειναι τα αυλακια... πολυ λαστιχο να χαλασεις.... :D :D :D :D

Και κοιταξτε μια κορωνα που εχει το μαμημενο!!!!!!!!

billgeo
13/01/2006, 18:13

STH BROXH TI PAIZEI ME AUTO TO LASTIXAKI (O 8EOS NA TO KANEI...). GIATI BA8IA EINAI TA AULAKIA, ALLA EINAI KAI LIGA!:sick:

billgeo
13/01/2006, 18:15
να σας πω και κατι που ισως δeν ξερετε???

το bt014 δεν θα βγαινει πλεον και αντικαταστιται απο το bt015!!!!!
και στην ελληνικη σελιδα του νετ δεν εχει το bt014!!http://greece.bridgestone-eu.com/articles.asp?ID=44739

NAI ALLA META STO AR8RO, LEEI OTI DEN 8A PARAX8OUN KAI KATASKEUASTIKAN MONO GIA TO CBR1000 (FTOU FTOU MAKRIA)

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
14/01/2006, 10:06
ρε βαλτε μισελεν .... δεν φανταζεστε τι κρυβει ....
απλα θελω να προσθεσω σε ολα αυτα που λετε , με την πρωτη ευκαιρια σας να αλλαξετε τα μαμησια ελαστικα γιατι εχουν ταλαιπωρηθει αρκετα μεχρι να φτασουν στα χερια σας ... καποιοι λενε οτι ειναι και β διαλογης .... συνεπως η πρωτη αλλαγη ελαστικων να ειναι μπρος πισω και απο εκει και περα αναλογα με την χρηση που κανετε στη μηχανη θα αλλαζετε μια το μπροστα και μια το πισω , ή μια και δυο ...και για καποιον που κανει πατηλικια συνεχως ισως να θελει και μια τρεις ... εχω αλλαξει τα μαμα μετα απο 9000 χλμ και εβαλα τα μισελεν παιλοτ παουερ ... τα ιδια εβαλε και ο ιντις αφου πρωτα ειχε δοκιμασει τα κορσα ... σωστα γιωργο ???? τωρα για τα μπριτζεστον ξερω στα σιγουρα οτι εχουν πιο σκληρη γομα που αυτο συμαινει οτι θελουν περισσοτερη προσπαθεια στο ζεσταμα απο οτι τα μισελεν ... επισης αυτο σημαινει οτι τα μισελεν εχουν μικροτερη διαρκεια ζωης γιατι τρωγονται πιο ευκολα , εχουν πιο μαλακη γομα . οπως καταλαβαινετε η επιλογη ειναι δικια σας . να ξερετε επισης οτι ΚΑΝΕΝΑ λαστιχο δεν σας κραταει σε βρεγμενο δρομο της πολης ..... :wave2: :wave2:

AFTER
14/01/2006, 10:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
ρε βαλτε μισελεν .... δεν φανταζεστε τι κρυβει ....
απλα θελω να προσθεσω σε ολα αυτα που λετε , με την πρωτη ευκαιρια σας να αλλαξετε τα μαμησια ελαστικα γιατι εχουν ταλαιπωρηθει αρκετα μεχρι να φτασουν στα χερια σας ... καποιοι λενε οτι ειναι και β διαλογης .... συνεπως η πρωτη αλλαγη ελαστικων να ειναι μπρος πισω και απο εκει και περα αναλογα με την χρηση που κανετε στη μηχανη θα αλλαζετε μια το μπροστα και μια το πισω , ή μια και δυο ...και για καποιον που κανει πατηλικια συνεχως ισως να θελει και μια τρεις ... εχω αλλαξει τα μαμα μετα απο 9000 χλμ και εβαλα τα μισελεν παιλοτ παουερ ... τα ιδια εβαλε και ο ιντις αφου πρωτα ειχε δοκιμασει τα κορσα ... σωστα γιωργο ???? τωρα για τα μπριτζεστον ξερω στα σιγουρα οτι εχουν πιο σκληρη γομα που αυτο συμαινει οτι θελουν περισσοτερη προσπαθεια στο ζεσταμα απο οτι τα μισελεν ... επισης αυτο σημαινει οτι τα μισελεν εχουν μικροτερη διαρκεια ζωης γιατι τρωγονται πιο ευκολα , εχουν πιο μαλακη γομα . οπως καταλαβαινετε η επιλογη ειναι δικια σας . να ξερετε επισης οτι ΚΑΝΕΝΑ λαστιχο δεν σας κραταει σε βρεγμενο δρομο της πολης ..... :wave2: :wave2:

Παντως μετα απο 5000χλμ μαλλον το αντιθετο εχω καταλαβει με την σκληροτητα!

ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
14/01/2006, 10:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Παντως μετα απο 5000χλμ μαλλον το αντιθετο εχω καταλαβει με την σκληροτητα!

καλα ντε ... δεν σε ειπαμε και καμπουρη ,αλλα.......

τα χειροτερα λαστιχα εχεις .... δεν υπαρχουν χειροτερα .... σε διαγωνισμο του σκιπ τα κερδισες ???? καλυτερα να πηγαινεις με την ζαντα .... πετα τα και βαλε σολες απο παπουτσια ......ή καλυτερα σολες απο σαγιοναρες ........να περναει και το δαχτυλακι απεξω .....

να μαθεις ........ :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

AFTER
14/01/2006, 11:28
Α ρε ΚΟΥΛΟΝΤΑΚΟΤΕΣ!!

Εσεις ειστε μεσα στην ζεστασια και την θαλπορη του σπιτιου σας, ενω εγω εχω βγαλει τα λαστιχα εχω τριψει τις ζαντες και μπαινω φετες στα μπερμπ απο χιονι στην Πεντελη!
Παει τεζα το Zs!!!

Εισαι ασχετος!!!
Σε διαγωνισμο του Ariel τα κερδισα τα λαστιχα και μου τα εδωσε ο Αρναουτογλου ο ιδιος!!!

ΝΑ!!!

33653

crazykiller
14/01/2006, 18:43
να αλλαξεις και το μπροστινο για πολλους λογους ψαξε στο φορουμ σχετικα θεματα

Λοιπόν, μετά από πολύ μελέτη..:yuck: :yuck:

ΕΠΕΙΔΗ το μπροστά έχει ακόμα ψωμί (ΒΤ019) μαμά
ΕΠΕΙΔΗ δεν με παίρνει να δώσω λεφτα για να αλλάξω και τα 2
ΕΠΕΙΔΗ έχω το Ζ1000
ΕΠΕΙΔΗ από ότι συμφωνείτε το ΒΤ014 έχει διαφορετική
κορώνα από το ΒΤ012

ΚΑΤΕΛΗΞΑ (και το δηλώνω αυτό εεε) να βάλω πάλι το ΒΤ012 μέχρι
να έρθει η ώρα τους ώστε να μεταγραφώ στην Michelin

ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ (ζαλίστηκα, μπερδεύτηκα, άσε που κάθησα και διάβασα ένα σωρό πράγματα:cry: )

GTZ750
15/01/2006, 10:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από crazykiller
Λοιπόν, μετά από πολύ μελέτη..:yuck: :yuck:

ΕΠΕΙΔΗ το μπροστά έχει ακόμα ψωμί (ΒΤ019) μαμά
ΕΠΕΙΔΗ δεν με παίρνει να δώσω λεφτα για να αλλάξω και τα 2
ΕΠΕΙΔΗ έχω το Ζ1000
ΕΠΕΙΔΗ από ότι συμφωνείτε το ΒΤ014 έχει διαφορετική
κορώνα από το ΒΤ012

ΚΑΤΕΛΗΞΑ (και το δηλώνω αυτό εεε) να βάλω πάλι το ΒΤ012 μέχρι
να έρθει η ώρα τους ώστε να μεταγραφώ στην Michelin

ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΑ (ζαλίστηκα, μπερδεύτηκα, άσε που κάθησα και διάβασα ένα σωρό πράγματα:cry: )

:a18: :a18: :a18:
και εγω το ιδιο εχω κανει αλλα εχω αλλαξει ειδη δυο πισω και ενα μπροστινο και τωρα θα βαλω τα michelin!!!!!