PDA

View Full Version : ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΣΠΙΤΙΟΥ

toyota
11/01/2006, 13:58
Σορυ για το άσχετο της ερώτησης αλλά έχω ρωτήσει παντού και δε βρήκα τίποτα.Αν μπορείτε να βοηθήσετε,καλό θα είναι.

Ψάχνω να βρώ διακόπτες αφής για το σπίτι που φτιάχνω.Έχω ρωτήσει παντού και κανένας δε πουλάει.Έχετε ιδέα που μπορώ να βρώ?

aaa```
11/01/2006, 14:03
www.tele.gr
www.neda.gr

ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΕΙΔΗ
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.

cityfly
11/01/2006, 14:05
ρώτα και στον καυκά (βουλιαγμένης) και στο ράδιο κατούμα (πίσω από την πλατεία κλαυθμώνος) από τα μεγαλύτερα καταστήματα ηλεκτρικών - ηλεκτρονικών ειδών

powerphot
11/01/2006, 14:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από toyota
Σορυ για το άσχετο της ερώτησης αλλά έχω ρωτήσει παντού και δε βρήκα τίποτα.Αν μπορείτε να βοηθήσετε,καλό θα είναι.

Ψάχνω να βρώ διακόπτες αφής για το σπίτι που φτιάχνω.Έχω ρωτήσει παντού και κανένας δε πουλάει.Έχετε ιδέα που μπορώ να βρώ?

Αυτά τα εξαρτήματα σπάνια τα βρήσκεις σε μαγαζιά με ηλεκτρικά είδη.
Αν δεν ψάξεις στο net κάνε μια γύρα σε μαγαζιά με "ηλεκτρονικά" εξαρτήματα. Όλο και κάποιο θα υπα΄ρχει στην περιοχή σου.
Αν δεν βρείς στείλε ΠΜ να σε στείλω σε ένα μαγαζί που έχει.:wave2:

toyota
11/01/2006, 14:25
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
ρώτα και στον καυκά (βουλιαγμένης) και στο ράδιο κατούμα (πίσω από την πλατεία κλαυθμώνος) από τα μεγαλύτερα καταστήματα ηλεκτρικών - ηλεκτρονικών ειδών

Thanks,βρήκα και στους δύο.Και τους ψάχνω σχεδόν 3 βδομάδες τώρα.

Lazio
11/01/2006, 15:30
Χμμ καλη φαση αλλα ποσο παει το μαλλι ?:a21: :a21:

toyota
12/01/2006, 07:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
Χμμ καλη φαση αλλα ποσο παει το μαλλι ?:a21: :a21:

Θα πάω σήμερα να τους δώ και θα σας πώ εντπώσεις.Πάντως από τιμές μου είπαν οτι υπάρχουν με 9 ευρώ και με 15 ευρώ.Δεν είναι και τόσο ακριβά τελικά.

toyota
12/01/2006, 08:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Αυτά τα εξαρτήματα σπάνια τα βρήσκεις σε μαγαζιά με ηλεκτρικά είδη.
Αν δεν ψάξεις στο net κάνε μια γύρα σε μαγαζιά με "ηλεκτρονικά" εξαρτήματα. Όλο και κάποιο θα υπα΄ρχει στην περιοχή σου.
Αν δεν βρείς στείλε ΠΜ να σε στείλω σε ένα μαγαζί που έχει.:wave2:

Σ'ευχαριστώ πολύ,με τη πρώτη ευκαιρία θα περάσω (μένω και Πειραιά τρομάρα μου).