PDA

View Full Version : Ατακες Τουριστων!!

rsp
11/01/2006, 13:59
These were posted on an Australian Tourism Website and the answers are the actual responses by the website officials, who obviously have a great sense of humour. Enjoy ...

Q: Does it ever get windy in Australia? I have never seen it rain on TV, how do the plants grow? (UK).
A: We import all plants fully grown and then just sit around watching them die.

Q: Will I be able to see kangaroos in the street? (USA)
A: Depends how much you've been drinking.

Q: I want to walk from Perth to Sydney - can I follow the railroad tracks?(Sweden)
A: Sure, it's only three thousand miles, take lots of water.

Q: Is it safe to run around in the bushes in Australia? (Sweden)
A: So it's true what they say about Swedes.

Q: Are there any ATMs (cash machines) in Australia? Can you send me a list of them in Brisbane, Cairns, Townsville and Hervey Bay? (UK)
A: What did your last slave die of?

Q: Can you give me some information about hippo racing in Australia? (USA)
A: A-fri-ca is the big triangle shaped continent south of Europe.
Aus-tra-lia is that big island in the middle of the Pacific which does
not... oh forget it. Sure, the hippo racing is every Tuesday night in
Kings Cross. Come naked.

Q: Which direction is North in Australia? (USA)
A: Face south and then turn 180 degrees. Contact us when you get here and we'll send the rest of the directions.

Q: Can I bring cutlery into Australia? (UK)
A: Why? Just use your fingers like we do.

Q: Can you send me the Vienna Boys' Choir schedule? (USA)
A: Aus-tri-a is that quaint little country bordering Ger-man-y, which
is... oh forget it. Sure, the Vienna Boys Choir plays every Tuesday night in Kings Cross, straight after the hippo races. Come naked.

Q: Can I wear high heels in Australia? (UK)
A: You are a British politician, right?

Q: Are there supermarkets in Sydney and is milk available all year round? (Germany)
A: No, we are a peaceful civilization of vegan hunter/gatherers. Milk is illegal.

Q: Please send a list of all doctors in Australia who can dispense
rattlesnake serum. (USA)
A: Rattlesnakes live in A-meri-ca which is where YOU come from. All Australian snakes are perfectly harmless, can be safely handled and make good pets.

Q: Do you have perfume in Australia? (France)
A: No, WE don't stink.

Q: I have developed a new product that is the fountain of youth. Can you tell me where I can sell it in Australia? (USA)
A: Anywhere significant numbers of Americans gather.

Q: Can you tell me the regions in Tasmania where the female population is smaller than the male population? (Italy)
A: Yes, gay nightclubs.

Q: Do you celebrate Christmas in Australia? (France)
A: Only at Christmas.

Q: I was in Australia in 1969 on R+R, and I want to contact the girl I
dated while I was staying in Kings Cross. Can you help? (USA)
A: Yes, and you will still have to pay her by the hour.

devil's animal
11/01/2006, 14:07
πολυ ωραια....:a46: :a46: :a46: :a5: :a5: :a5: :lol: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :lol: :bigcry:

cityfly
11/01/2006, 14:09
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

aaa```
11/01/2006, 14:09
ΚΑΛΑ ΑΜΑ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΑ:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl:

aaa```
11/01/2006, 14:11
¶Αυτοί ταχυδρομήθηκαν σε έναν αυστραλιανό ιστοχώρο τουρισμού και οι απαντήσεις είναι οι πραγματικές απαντήσεις από τους ανώτερους υπαλλήλους ιστοχώρου, οι οποίοι έχουν προφανώς μια μεγάλη αίσθηση του χιούμορ. ¶Απολαύστε...

¶Θ*q: ¶Παίρνει πάντα θυελλώδες στην Αυστραλία; ¶Δεν το έχω δει ποτέ να βρέξει στην TV, πώς τα φυτά αυξάνονται; (UK). ¶
¶Α: ¶Εισάγουμε όλες τις εγκαταστάσεις που αυξάνονται πλήρως και έπειτα ακριβώς καθόμαστε την προσοχή τους κύβος. ¶

¶Θ*q: ¶Θα είμαι σε θέση να δω τα καγκουρό στην οδό; ¶(ΗΠΑ)
¶Α: ¶Εξαρτάται πόσο έχετε πιει. ¶

¶Θ*q: ¶Θέλω να περπατήσω από το Περθ στο Σύδνευ! - μπορώ να ακολουθήσω το σιδηρόδρομο tracks? (Σουηδία)
&para;Α: <> &para;Βέβαιο, είναι μόνο τρεις χιλιάες μίλια, παίρνει τα μέρη του ύδατος. &para;

&para;Θ*q: &para;Είναι ασφαλές να τρέξει γύρω στους θάμνους στην Αυστραλία; &para;(Σουηδία)
&para;Α: &para;Έτσι είναι αληθινό τι λένε για Σουηδούς. &para;

&para;Θ*q: &para;Υπάρχουν οποιαδήποτε ATMs (μηχανές μετρητών) στην Αυστραλία; &para;Μπορείτε να μου στείλετε έναν κατάλογο τους στο Μπρίσμπαν, τους τύμβους, τον κόλπο Townsville και Hervey; &para;(UK)
&para;Α: &para;Τι ο τελευταίος σκλάβος σας πέθανε; &para;

&para;Θ*q: &para;Μπορείτε να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες για το hippo συναγωνιμένος στην Αυστραλία; &para;(ΗΠΑ)
&para;Α: &para;Η Αφρική είναι ο μεγάλος διαμορφωμένος τρίγωνο νότος ηπείρων της Ευρώπης. &para;
&para;Η Αυστραλία είναι εκείνο το μεγάλο νησί στη μέση του Ειρηνικού που
όχι... &para;το OH τον ξεχνά. &para;Βέβαιο, το hippo που συναγωνίζεται είναι κάθε Τρίτη νύχτα μέσα
&para;Σταυρός βασιλιάδων. &para;Ελάτε γυμνός. &para;

&para;Θ*q: &para;Ποια κατεύθυνση είναι ο Βορράς στην Αυστραλία; &para;(ΗΠΑ)
&para;Α: &para;Ο νότος προσώπου και γυρίζει έπειτα 180 βαθμούς. &para;Μας ελάτε σε επαφή με όταν παίρνετε εδώ και θα στείλουμε το υπόλοιπο των κατευθύνσεων. &para;

&para;Θ*q: &para;Μπορώ να φέρω τα μαχαιροπήρουνα στην Αυστραλία; &para;(UK)
&para;Α: &para;Γιατί; &para;Ακριβώς χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας όπως εμείς

&para;Θ*q: &para;Μπορείτε να μου στείλετε το πρόγραμμα χορωδιών των αγοριών της Βιέννης; &para;(ΗΠΑ)
&para;Α: &para;Η Αυστρία είναι εκείνη η περίεργος λίγη χώρα οριοθετώντας τη Γερμανία, η οποία
είναι... &para;το OH τον ξεχνά. &para;Βέβαια, η χορωδία αγοριών της Βιέννης παίζει κάθε Τρίτη νύχτα στο σταυρό βασιλιάδων, ευθύ μετά από τις φυλές hippo. &para;Ελάτε γυμνός. &para;

&para;Θ*q: &para;Μπορώ να φορέσω τα υψηλά τακούνια στην Αυστραλία; &para;(UK)
&para;Α: &para;Είστε βρετανικός πολιτικός, δικαίωμα; &para;

&para;Θ*q: &para;Υπάρχουν υπεραγορές στο Σύδνευ! και είναι το γάλα διαθέσιμο καθ' όλη τη διάρκεια του έτους; &para;(Γερμανία)
&para;Α: &para;Όχι, είμαστε ένας ειρηνικός πολιτισμός του vegan κυνηγού/του γάλακτος gatherers. είμαστε παράνομοι. &para;

&para;Θ*q: &para;Παρακαλώ στείλετε έναν κατάλογο όλων των γιατρών στην Αυστραλία που μπορεί να διανείμει
&para;ορός κροταλιών. &para;(ΗΠΑ)
&para;Α: &para;Οι κροταλίες ζουν στην Αμερική που είναι όπου προέρχεστε από. &para;Όλα τα αυστραλιανά φίδια είναι τέλεια αβλαβή, μπορούν να αντιμετωπιστούν ακίνδυνα και να κάνουν τα καλά κατοικίδια ζώα. &para;

&para;Θ*q: &para;Έχετε το άρωμα στην Αυστραλία; &para;(Γαλλία)
&para;Α: &para;Όχι, δεν βρωμάμε. &para;

&para;Θ*q: &para;Έχω αναπτύξει ένα νέο προϊόν που είναι η πηγή της νεολαίας. &para;Μπορείτε να μου πείτε πού μπορώ να το πωλήσω στην Αυστραλία; &para;(ΗΠΑ)
&para;Α: &para;Οπουδήποτε οι σημαντικοί αριθμοί Αμερικανών συλλέγουν. &para;

&para;Θ*q: &para;Μπορείτε να μου πείτε τις περιοχές στην Τασμανία πού ο γυναικείος πληθυσμός είναι μικρότερος από τον ανδρικό πληθυσμό; &para;(Ιταλία)
&para;Α: &para;Ναι, ομοφυλοφιλικά νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. &para;

&para;Θ*q: &para;Γιορτάζετε τα Χριστούγεννα στην Αυστραλία; &para;(Γαλλία)
&para;Α: &para;Μόνο στα Χριστούγεννα. &para;

&para;Θ*q: &para;Ήμουν στην Αυστραλία το 1969 R+R, και θέλω να έρθω σε επαφή με το κορίτσι Ι
&para;χρονολογημένος ενώ έμενα στο σταυρό βασιλιάδων. &para;Μπορείτε να βοηθήσετε; &para;(ΗΠΑ)
&para;Α: &para;Ναι, και θα πρέπει ακόμα να την πληρώσετε μέχρι την ώρα. &para;

Nik0s
11/01/2006, 14:13
Τώρα το μετέφρασες στα κινέζικα.... :bawl: :bawl: :bawl:

makis206
11/01/2006, 14:16
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

devil's animal
11/01/2006, 14:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από aaa```
&para;Αυτοί ταχυδρομήθηκαν σε έναν αυστραλιανό ιστοχώρο τουρισμού και οι απαντήσεις είναι οι πραγματικές απαντήσεις από τους ανώτερους υπαλλήλους ιστοχώρου, οι οποίοι έχουν προφανώς μια μεγάλη αίσθηση του χιούμορ. &para;Απολαύστε...

&para;Θ*q: &para;Παίρνει πάντα θυελλώδες στην Αυστραλία; &para;Δεν το έχω δει ποτέ να βρέξει στην TV, πώς τα φυτά αυξάνονται; (UK). &para;
&para;Α: &para;Εισάγουμε όλες τις εγκαταστάσεις που αυξάνονται πλήρως και έπειτα ακριβώς καθόμαστε την προσοχή τους κύβος. &para;

&para;Θ*q: &para;Θα είμαι σε θέση να δω τα καγκουρό στην οδό; &para;(ΗΠΑ)
&para;Α: &para;Εξαρτάται πόσο έχετε πιει. &para;

&para;Θ*q: &para;Θέλω να περπατήσω από το Περθ στο Σύδνευ! - μπορώ να ακολουθήσω το σιδηρόδρομο tracks? (Σουηδία)
&para;Α: <> &para;Βέβαιο, είναι μόνο τρεις χιλιάες μίλια, παίρνει τα μέρη του ύδατος. &para;

&para;Θ*q: &para;Είναι ασφαλές να τρέξει γύρω στους θάμνους στην Αυστραλία; &para;(Σουηδία)
&para;Α: &para;Έτσι είναι αληθινό τι λένε για Σουηδούς. &para;

&para;Θ*q: &para;Υπάρχουν οποιαδήποτε ATMs (μηχανές μετρητών) στην Αυστραλία; &para;Μπορείτε να μου στείλετε έναν κατάλογο τους στο Μπρίσμπαν, τους τύμβους, τον κόλπο Townsville και Hervey; &para;(UK)
&para;Α: &para;Τι ο τελευταίος σκλάβος σας πέθανε; &para;

&para;Θ*q: &para;Μπορείτε να μου δώσετε κάποιες πληροφορίες για το hippo συναγωνιμένος στην Αυστραλία; &para;(ΗΠΑ)
&para;Α: &para;Η Αφρική είναι ο μεγάλος διαμορφωμένος τρίγωνο νότος ηπείρων της Ευρώπης. &para;
&para;Η Αυστραλία είναι εκείνο το μεγάλο νησί στη μέση του Ειρηνικού που
όχι... &para;το OH τον ξεχνά. &para;Βέβαιο, το hippo που συναγωνίζεται είναι κάθε Τρίτη νύχτα μέσα
&para;Σταυρός βασιλιάδων. &para;Ελάτε γυμνός. &para;

&para;Θ*q: &para;Ποια κατεύθυνση είναι ο Βορράς στην Αυστραλία; &para;(ΗΠΑ)
&para;Α: &para;Ο νότος προσώπου και γυρίζει έπειτα 180 βαθμούς. &para;Μας ελάτε σε επαφή με όταν παίρνετε εδώ και θα στείλουμε το υπόλοιπο των κατευθύνσεων. &para;

&para;Θ*q: &para;Μπορώ να φέρω τα μαχαιροπήρουνα στην Αυστραλία; &para;(UK)
&para;Α: &para;Γιατί; &para;Ακριβώς χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας όπως εμείς

&para;Θ*q: &para;Μπορείτε να μου στείλετε το πρόγραμμα χορωδιών των αγοριών της Βιέννης; &para;(ΗΠΑ)
&para;Α: &para;Η Αυστρία είναι εκείνη η περίεργος λίγη χώρα οριοθετώντας τη Γερμανία, η οποία
είναι... &para;το OH τον ξεχνά. &para;Βέβαια, η χορωδία αγοριών της Βιέννης παίζει κάθε Τρίτη νύχτα στο σταυρό βασιλιάδων, ευθύ μετά από τις φυλές hippo. &para;Ελάτε γυμνός. &para;

&para;Θ*q: &para;Μπορώ να φορέσω τα υψηλά τακούνια στην Αυστραλία; &para;(UK)
&para;Α: &para;Είστε βρετανικός πολιτικός, δικαίωμα; &para;

&para;Θ*q: &para;Υπάρχουν υπεραγορές στο Σύδνευ! και είναι το γάλα διαθέσιμο καθ' όλη τη διάρκεια του έτους; &para;(Γερμανία)
&para;Α: &para;Όχι, είμαστε ένας ειρηνικός πολιτισμός του vegan κυνηγού/του γάλακτος gatherers. είμαστε παράνομοι. &para;

&para;Θ*q: &para;Παρακαλώ στείλετε έναν κατάλογο όλων των γιατρών στην Αυστραλία που μπορεί να διανείμει
&para;ορός κροταλιών. &para;(ΗΠΑ)
&para;Α: &para;Οι κροταλίες ζουν στην Αμερική που είναι όπου προέρχεστε από. &para;Όλα τα αυστραλιανά φίδια είναι τέλεια αβλαβή, μπορούν να αντιμετωπιστούν ακίνδυνα και να κάνουν τα καλά κατοικίδια ζώα. &para;

&para;Θ*q: &para;Έχετε το άρωμα στην Αυστραλία; &para;(Γαλλία)
&para;Α: &para;Όχι, δεν βρωμάμε. &para;

&para;Θ*q: &para;Έχω αναπτύξει ένα νέο προϊόν που είναι η πηγή της νεολαίας. &para;Μπορείτε να μου πείτε πού μπορώ να το πωλήσω στην Αυστραλία; &para;(ΗΠΑ)
&para;Α: &para;Οπουδήποτε οι σημαντικοί αριθμοί Αμερικανών συλλέγουν. &para;

&para;Θ*q: &para;Μπορείτε να μου πείτε τις περιοχές στην Τασμανία πού ο γυναικείος πληθυσμός είναι μικρότερος από τον ανδρικό πληθυσμό; &para;(Ιταλία)
&para;Α: &para;Ναι, ομοφυλοφιλικά νυχτερινά κέντρα διασκέδασης. &para;

&para;Θ*q: &para;Γιορτάζετε τα Χριστούγεννα στην Αυστραλία; &para;(Γαλλία)
&para;Α: &para;Μόνο στα Χριστούγεννα. &para;

&para;Θ*q: &para;Ήμουν στην Αυστραλία το 1969 R+R, και θέλω να έρθω σε επαφή με το κορίτσι Ι
&para;χρονολογημένος ενώ έμενα στο σταυρό βασιλιάδων. &para;Μπορείτε να βοηθήσετε; &para;(ΗΠΑ)
&para;Α: &para;Ναι, και θα πρέπει ακόμα να την πληρώσετε μέχρι την ώρα. &para;

τραγικη μεταφραση!!!:a018: :a018: :a018: :a016: :a015: :a016: :a017: :a56:

cityfly
11/01/2006, 14:39
η μετάφραση (systran είναι; ) έχει πιο πολύ πλάκα από το πρωτότυπο

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

aaa```
11/01/2006, 21:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
η μετάφραση (systran είναι; ) έχει πιο πολύ πλάκα από το πρωτότυπο

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΝΑΙ ΚΑΛΗ ΕΕΕ. ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ :a11: :a02: :a11: :a02: