View Full Version : hornet VS fazer
Giorgos19
18/08/2006, 15:39
:o :o :o :o :o
bla bla bla...........
Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
:o :o :o :o :o
bla bla bla...........
εμ βεβαια. έχω δίκιο το ξέρεις κ το αποφεύγεις...:p :p :p
H.A.Balafoutre
18/08/2006, 16:51
Ρε Suzukaκια, άσε το χορνετάκι ήσυχο σε αυτό το θέμα.
Κάτσε να το λιανίσω πρώτα εγώ με μια 5η (6η δε θα βάλω από συμπόνια) και μετά θα στο δόσω έτοιμο να το μασήσεις.
Λοιπόν, παλικάρι έχει ένα χόρνετ στην έκδοση special edition με 110άλογα από το εργοστάσιο, έτσι μου είπε. Μάλλον καμιά "ψιλή" θα παίξει. Οπότε και θα μάθετε νεότερα.
Giorgos19
18/08/2006, 21:52
Και τους δυο απο πανω θα σας περασω!
:smokin:
:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
Ρε Suzukaκια, άσε το χορνετάκι ήσυχο σε αυτό το θέμα.
Κάτσε να το λιανίσω πρώτα εγώ με μια 5η (6η δε θα βάλω από συμπόνια) και μετά θα στο δόσω έτοιμο να το μασήσεις.
Λοιπόν, παλικάρι έχει ένα χόρνετ στην έκδοση special edition με 110άλογα από το εργοστάσιο, έτσι μου είπε. Μάλλον καμιά "ψιλή" θα παίξει. Οπότε και θα μάθετε νεότερα.
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!! καλό ε;;;;!!! ουχοχυουοχυουχουου!!!
με 5η; μπαααα.... θα χρειαστείς κ 6η και όταν πιάσεις την τελική κάααατι θα γίνει...
Για το special ήξερα πως έχει εμφανισιακές αλλαγές. έχει κ παραπάνω άλογα; καλό!!!!:beer:
Υ.Γ. Γιώργο πρόσεχε μη πάθεις τίποτα από τις πολλές τις προσπεράσεις!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
H.A.Balafoutre
19/08/2006, 15:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από Alx 84
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!! καλό ε;;;;!!! ουχοχυουοχυουχουου!!!
με 5η; μπαααα.... θα χρειαστείς κ 6η και όταν πιάσεις την τελική κάααατι θα γίνει...
Για το special ήξερα πως έχει εμφανισιακές αλλαγές. έχει κ παραπάνω άλογα; καλό!!!!:beer:
Υ.Γ. Γιώργο πρόσεχε μη πάθεις τίποτα από τις πολλές τις προσπεράσεις!!!:lol: :lol: :lol: :lol:
Κοίτα, εμφανισιακές αλλαγές δεν πρόσεξα κάτι ιδιαίτερο. Να το βγάλω σε κάποια φάση φωτό να δεις, διότι εγώ δεν μπορώ να τις καταλάβω. Έχει άλλο φανάρι εμπρός αλλά αν δεν κάνω λάθος το έβαλε ο ίδιος aftermarket. Μάλλον μόνον ο κινητήρα είναι ποιο δυνατός. Αλλά θα δίξει.:beer:
Κοίτα, εμφανισιακές αλλαγές δεν πρόσεξα κάτι ιδιαίτερο. Να το βγάλω σε κάποια φάση φωτό να δεις, διότι εγώ δεν μπορώ να τις καταλάβω. Έχει άλλο φανάρι εμπρός αλλά αν δεν κάνω λάθος το έβαλε ο ίδιος aftermarket. Μάλλον μόνον ο κινητήρα είναι ποιο δυνατός. Αλλά θα δίξει.:beer:
Εγώ λέω για το Hornet Special που πουλάνε στην Ιταλία. όπως φαίνεται έχει βελτιώσεις εμφανισιακές. Γα κινητήρα δε ξέρω!
58599
πάρε κ το αντίστοιχο εμπορίου για να δείς διαφορές!:beer:
πόσο το χαλάνε αυτοί οι καθρέφτες. πρέπει να πάρω άλλους.
58600
H.A.Balafoutre
19/08/2006, 19:20
Τι να σου πω. Έτσι στις φωτό δεν βλέπω καμία διαφορά. Το ιταλικό το ξέρω το έχω δει σε ιταλικό περιοδικό διαφήμιση. Κάτι ανάλογο κάνουν και στο CBR600.
Μόνον για κινητήρα μου είπε. 110 στο στρόφαλο. Αλλά δεν ξέρω πόσο μπορεί να ισχύει κάτι τέτοι. Δεν συνηθίζει η χόντα να βγάζει γλήγορα μοτέρ σε παμπάλαια μηχανάκια.
Τι να σου πω. Έτσι στις φωτό δεν βλέπω καμία διαφορά. Το ιταλικό το ξέρω το έχω δει σε ιταλικό περιοδικό διαφήμιση. Κάτι ανάλογο κάνουν και στο CBR600.
Μόνον για κινητήρα μου είπε. 110 στο στρόφαλο. Αλλά δεν ξέρω πόσο μπορεί να ισχύει κάτι τέτοι. Δεν συνηθίζει η χόντα να βγάζει γλήγορα μοτέρ σε παμπάλαια μηχανάκια.
δες εξατμηση, τιμόνι, βάση πινακίδας, μανιτάρια. τα δείχνει όλα στα τετραγωνάκια. τώρα θα σε γελάσω. μπορεί να έχει κάνει εκείνος καμιά μοντίφα.