Σύνδεση

View Full Version : hornet VS fazer

Σελίδες : [1] 2 3

hornetmania
13/01/2006, 01:33
Τι γινεται ρε μάγκες.. εχει 5 μηνες που απεκτησα επιτελους το νέο hornet και στο δρομο βλεπω συνεχεια fazer!! εχουνε γαμηθει να αγοραζουν fazer ! Τι εγινε το hornet δε σας καυλωνει αλλο? αφου ειναι και πιο ομορφο! Και με το αναποδο πιρουνι βαλτο στην στροφη για να γαμει!

33512

Dexter
13/01/2006, 01:43
..το κυριοτερο του μειονεκττημα ειναι οτι το εφτιαξε η yamaha...

H.A.Balafoutre
13/01/2006, 02:16
Τσού ρε με τα χονδαπατίνια σας.....................

Έχετε στόμα και μιλάτε..........................

Πατινόσφηγκες, χονδοκανάτες.................

Ούστ, μια μυγοσκοτώστρα είστε, σιγά μην ασχοληθεί Fazer μαζί σας.

Παίξτε με κάνα V-Strom 650, ή με κάνα 620 multi, τίποτα bandit 650......................

H.A.Balafoutre
13/01/2006, 02:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Dexter
..το κυριοτερο του μειονεκττημα ειναι οτι το εφτιαξε η yamaha...

Κοίτα τι σας έκανε η Yamaha στα GP και που έχετε πέσει στα SBK και μετά έλα μίλα μου για τα πατατοαντιγραφοχόνδα σας.

Τσού ρε................

H.A.Balafoutre
13/01/2006, 02:19
Κοίτα τώρα τι γράφει, 0-100 3,79'', ουουουουουουοουουουουου ρα, (πσ)αρώσαμε...........................

Dexter
13/01/2006, 02:33
...πριν μιλησετε για gp καντε καμια γαργαρα με μπεταντυν.εχετε πολυ δρομο ακομα για να φτασετε...

H.A.Balafoutre
13/01/2006, 02:35
Ρε φιλαράκι, τώρα το πρόσεξα.

Ακόμη δεν μπήκες και πετάς "Διαμάχη"?

Ε όχι. Κάτσε πρώτα λίγο εδώ μέσα, μίλα λίγο από εδώ λίγο από εκεί, άραξε τα κυβικά σου και μετά άνοιξε μια "Διαμάχη".

Έτσι είναι πολύ άκυρο αυτό που κάμεις.

Παρακαλώ κάποιον admin/moderator να σβήσει τα παραπάνω πόστ μου.

Προσωπικά δεν θέλω να συμμετέχω σε διαμάχες, αν και σε μια τέτοια έχει (πσ)ωμί, αλλά δεν συμφωνώ με την βιασύνη του συγγραφέα.

H.A.Balafoutre
13/01/2006, 02:38
...πριν μιλησετε για gp καντε καμια γαργαρα με μπεταντυν.εχετε πολυ δρομο ακομα για να φτασετε...

Άκου, δεν θέλω να συμμετάσχω άλλο.

Να τα πούμε κάπου αλλού για τους αγώνες αλλά όχι εδω. ο.κ.?

Πω πω, ξενέρωσα.

Πιστεύω πως δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός, αλλά προσωπικά είμαι αντίθετος.

Ρε γμτ όταν πρωτομπήκα μπορούσα να σβήσω τα πόστς, τώρα τι έγινε. Σαν να κλειδώθηκαν επιλογές.

hornetmania
13/01/2006, 02:44
ρε βγαλτη μασκα απτο σκατομηχανο σου να δεις πως ειναι ρε ! σαν να τρακαρε με νταλικα και το χεσανε 15 μαυροι ειναι το μοτοσακο σου!

Πριν το Rossi ειδε πολυ χαρα στα σκελια της η γιαμαχαχαχαχα? ε? πιοισ αντιγραφει ρε που μου φερατε οδηγο για να σας κανει μοτορι που να τρεχει?

και τι γελας με το 3,79? εχεις ιδεα τι σου γινεται? η μηπως παμε κοντρα και στο moto?

Dexter
13/01/2006, 04:43
Παρατηρω μια παρανοηση πανω στην ενοια "διαμαχες" όπως αυτη εχει διαμορφωθει στον παροντα χωρο φιλε hornetmania. :a024:

...κοινως το χοντρυνες...

..κουλαρε και πηγαινε με τα νερα της ολης διαδικασιας για να μπορεσεις να έχεις καποιο οφελος απο το forum ...

GST
13/01/2006, 06:31
φιλαρακι χαλαρωσε λιγακι και κοψε τα κοσμιτικα γιατι ακομα το βρακακι σου μυριζει τσισακια.........

:wave2:

THEOD
13/01/2006, 06:43
Φίλε hornetmania....Αν μου επιτρέπεις μια συμβουλή....

Μην γ@μ@ς τόσο πολύ....Κατούρα και λίγο.....Καλό θα σου κάνει !

hornet
13/01/2006, 08:21
Ωπα ρε φιλε....μηχανακια ειναι πλακα εχει η κοντρα γι αυτα αλλα μην αρχιζεις και βριζεις τον αλλον δεν τον ξερεις τοσο καλα!!!

DUKASII
13/01/2006, 08:22
παιζει τετοιο ποστ??

:rotflmao: :rotflmao: :eyepop:

ρε κοιτα να δεις που αυτοι με τα Honda εχουνε τρελη πλακα...

αγοραζουνε ενα μηχανακι...NOMIZOYNE..οτι με την αγορα..τσακωσανε και τον Πάπα ΑΠΟ ΤΑ ΟΥΜΠΑΛΑ..

ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΝΕ ΚΑΙ ΛΕΝΕ ΛΕΝΕ ΛΕΝΕ...

μεχρι φυσικα να φτασει η στιγμη..να τους πετυχει αλλης μαρκας κατοχος μοτο..και να τους γεμισει το στομα..με το μοριο του.

δεν κακο...
θα μαθει..:rotflmao:

κοιτα που εγιναν γρηγορα και τα hornet......

ΓΙΑ ΠΕς ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ..ΜΑΡΕΣΕΙς..!!!:a20: :a029: :a029: :a8:

crs-k
13/01/2006, 08:26
:a014:

Cpt. Haddock
13/01/2006, 08:32
:a55: :a51:

(Χρήστο είναι πρωί για ποπ-κορν ρε)

Μ' αρέσει να ξεκινάνε έτσι οι μέρες!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

McGyver
13/01/2006, 08:33
Ρε Χρήστο, δεν αφήνεις τα pop corn και τις Διαμάχες να πας καμιά βόλτα;;;

Έχει τρελό μοτο-βολτό-καιρο λέμεεεεεεεεεεεε!!!

:lol: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

idi
13/01/2006, 09:22
εχει πλακα να διαβαζεις μαλακιες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

fire
13/01/2006, 09:35
πρωτα απο ολα τα περισσοτερα ποστς θα επρεπε να σβηστουν για τα κοσμητικα..κατα δευτερο λογο θα συμφωνησω με τους προλαλησαντες οτι ακομα δεν μπηκες και αρχιζες να βριζεις και να κανεις ποστ στις διαμαχες...σορυ αλλα με αυτη τη συμπεριφορα σου δεν κανεις για το μοτο...κατα τα αλλα η ομορφια μιας μηχανης ειναι θεμα υποκειμενικο...και αν θες να το παρεις αντικειμενικα οι πωλησεις του φειζερ τοσο του προηγουμενου οσο και του καινουργιου ειναι η καλυτερη απαντηση...

620
13/01/2006, 10:07
:a014: :a014:

hornetmania
13/01/2006, 11:55
exete dikio re magkes apla porwthika ligo parapanw me thn apanthsh prohgoumenou!

sorry! δε θα ξαναγινει:bawl: :bawl: :bawl:

ουτως ή αλλως δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτε.. εχουμε ολοι αγαπη για τους 2 τροχους!

Ζητω συγνωμη απο αυτους που πειραχτηκαν απο το περιεχομενο των απαντησεων μου και απο δω και περα θα ειμαι αγγελουδι!:a15:

Επιστρεφω στην αρχικη μου σκεψη για αρχη μιας συζυτησης και ελπιζω να πειτε την γνωμη σας ΟΛΟΙ, διοτι θα ηθελα πολυ να ακουσω και τις αποψεις των αλλων πανω στο θεμα hornet ή fazer? (OXI honda ή yamaha γιατι θα νυχτωσουμε)

ειναι αληθεια οτι ο κινιτηρας του fazer αποδιδει 2-3 αλογακια παραπανω? Γνωριζω βεβαια οτι φοραει κινιτηρα r6 του 2002 και ειναι πολυ νεοτερος σε σχεση με του hornet το οποιο φοραει το μοτερ του cbr600f4 του98! Βεβαια απο τοτε υπεστει καποιες αλλαγες το μοτερ (μικρες) και αρκετες οσων αφορα το στησιμο!

Οσων αφορα την εμφανιση πιστευω αντικειμενικα πως το hornet ειναι απιαστο απο ολα τα 600 naked! Αν και η εμφανιση ειναι προσωπικο του καθενος παλι πιστευω πως οι περισσοτεροι θα εβρισκαν πιο ομορφο το hornet!

Επισης με το νεο αναποδο πιρουνι το hornet πεταει μεσα στην πιστα και γενικα σε καθε στροφη του δρομου!( φυσικα μιλαω και τους υπεροχους ελληνικους δρομους διαμαντι!!):D

Cpt. Haddock
13/01/2006, 12:16
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornetmania
exete dikio re magkes apla porwthika ligo parapanw me thn apanthsh prohgoumenou!

Το πρόβλημα υπήρχε ήδη και στο πρώτο σου ποστ όπου, χωρίς λόγο, έλεγες όλους όσους έχουν fazer ανίδεους...

sorry! δε θα ξαναγινει:bawl: :bawl: :bawl:

:beer: :beer:

:wave2:

Οσων αφορα την εμφανιση πιστευω αντικειμενικα πως το hornet ειναι απιαστο απο ολα τα 600 naked!

Αν και η εμφανιση ειναι προσωπικο του καθενος παλι πιστευω πως οι περισσοτεροι θα εβρισκαν πιο ομορφο το hornet!

Αποφάσισε τελικά. Η εμφάνιση είναι κάτι προσωπικό, όπως λες στη 2η παράγραφο, ή "αντικειμενικό", οπως λες στην πρώτη.

(το "πιστεύω αντικειμενικά" είναι από μόνο του μια αντίφαση)

Καλώς ήρθες, άραξε πιάσε μερικές :beer: :beer: και πάμε.

:wave2: :wave2:

nikonian
13/01/2006, 12:18
Πριν από 3 χρόνια , είχα το fazer το παλιό (το καλό) και ήμουν εθουσιασμένος.
έκτοτε άλλαξα άλλα 3 μηχανάκια και τώρα βρίσκομαι με Hornet του 2000 το καλό το τζαπάν (πάντα το δικό μου είναι το καλό , αυτό το λύσαμε νομίζω).
Το καθένα έχει τις χάρες του και σε ενθουσιάζει , μέχρι να το βαρεθείς και να αναπολήσεις το άλλο.
Το ιδιαίτερο χαρακτ. του χόρνετ είναι ότι σιγά -σιγά ανακαλύπτεις ότι είναι πολύ καλλίτερο απ'ό,τι περίμενες, πολύ καλλίτερο από ό,τι λένε τα τεχν. χαρακτηριστικά, ένα γνήσιο Honda.
Σε κάθε περίπτωση όμως και τα δυο είναι εξαιρετικά value for money.
Μπορείτε λοιπόν να κοροϊδεύετε (σε κόσμια πλαίσια) ο ένας τον άλλο ελεύθερα, χωρίς να αγωνιάτε για το ποιός έχει δίκιο.

gdevelek
13/01/2006, 12:48
Οδηγώ Honda και το μηχανάκι που έχω βάλει στο μάτι για αναβάθμιση κι αυτό Honda είναι.

Ωστόσο βρίσκω το γυμνό FZ6 πολύ ομορφώτερο από το Hornet, και το FZ6S πολύ ομορφώτερο από το Hornet-S.

Και γενικώτερα σε θέματα εμφάνισης/στυλ θεωρώ τη Yamaha σαφώς ανώτερη από τη Honda.

Ευχαριστώ που με ακούσατε, καληνύκτα σας!

BILLY FILTH
13/01/2006, 13:16
προσωπικά φίλε μου το επόμενο μηχανάκι θα είναι το hornet και όχι επειδή δε γουστάρω τα yamaha και τα λοιπά μοτόρια αλλά επειδή αυτό το γουστάρω περισσότερο

idi
13/01/2006, 13:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από BILLY FILTH
προσωπικά φίλε μου το επόμενο μηχανάκι θα είναι το hornet και όχι επειδή δε γουστάρω τα yamaha και τα λοιπά μοτόρια αλλά επειδή αυτό το γουστάρω περισσότερο

μην ανησυχεις και σε 10 χρονια το ιδιο θα βγαινει αρα θα προλαβεις να το παρεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

booZe
13/01/2006, 13:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornetmania
ειναι αληθεια οτι ο κινιτηρας του fazer αποδιδει 2-3 αλογακια παραπανω? Γνωριζω βεβαια οτι φοραει κινιτηρα r6 του 2002 και ειναι πολυ νεοτερος σε σχεση με του hornet το οποιο φοραει το μοτερ του cbr600f4 του98!
Σύμφωνα με αυτά που λένε οι κατασκευαστές τους, το Φέιζερ 3 ίππους παραπάνω (98 έναντι 95 του Χόρνετ) αλλά σύμφωνα με τη δυναμομέτρηση των 2Τροχών η διαφορά στον τροχό είναι 10,3 ίπποι υπέρ του Φέιζερ και πάλι (92,6 έναντι 82,3)...

fire
13/01/2006, 14:14
κοιτα, περι ορεξεως...το χορνετ ειναι σαφως πιο κλασσικο ενω το φειζερ πιο συγχρονο, πιο φουτουριστικο...χορνετ θα επαιρνα μονο μεταχειρ γιατι οπως ειπε ο ιντι δεν εχει υποστει αλλαγες, μπορεις να τα βρεις σε καλη τιμη και δειχνει ακομα συγχρονο..αν ομως ισχυει αυτο περι 10+ ιππων διαφορας και συν οτι το πλαισιο του φειζερ ειναι 10 χρονια νεοτερο τοτε σιγουρα θα κοιταζα προς φειζερ μερια η και Ζ750 που ειναι και δυνατοτερο....τωρα το οτι στριβει καλυτερα επειδη εχει upside down δεν ισχυει...υπαρχουν συμβατικα μπροστινα που ειναι καλυτερα απο upside down..

gdevelek
13/01/2006, 14:19
Πόσοι άραγε οδηγοί μηχανών με USD είναι σε θέση να καταλάβουν τη διαφορά στο στρίψιμο;;;

620
13/01/2006, 14:51
USD gia kalhtero stripsimo

33588

Alex6RR
21/01/2006, 15:50
Παλικαρια καλο απογευμα!

ειναι θέμα γουστου πιστευω ακομα και οδηγικα ειναι θεμα γουστου!και επιτελους ασ το καταλαβουμε ολοι μας η καθε μηχανη εχει την προσωπηκοτηατα της και τα + και - το θέμα ειναι οτι καποιες εχουν μονο - χαχαχαχ πλακα κανω!προσωπικα εχω hornet 250 και ειμαι ικανοποιημενος με αυτα που μου προσφέρει δεν ειμαι σε θέση να μιλησω πιο σιγκεκριμενα για τα 600αρι δεν εχω προσωπικη εμπειρια ουτε καν εχω οδηγισει! αυτα.

βάλτε και στην κουβέντα τα Ζ750 να αναψουν τα αιματα με τους θερμοαιμους Ζακιδες :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :beer:

αντε τα λεμε :beer:

nikos force
21/01/2006, 21:26
εχω οδηγησει το φειζερ το οποιο μου εδωσε μια τελειως κενη αισθηση για το χορνετ οδηγικα δεν εχω ιδεα,απλα δε νομιζω οτι θα μου εκανε καποια ιδιαιτερη εντυπωση.εμφανισιακα οποτε και μονο κρινοντας θα διαλεγα χορνετ και με διαφορα απο το φειζερ.δινει μια πιο κλασσικη χροια εναντι του φειζερ το οποιο οταν βγηκε ειχε μια φουτουριστικη οψη αλλα πλεον μου θυμιζει τα παιχνιδια που ειχα πιτσιρικι

L.A.x6x9x
21/01/2006, 23:55
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από hornetmania

[Οσων αφορα την εμφανιση πιστευω αντικειμενικα πως το hornet ειναι απιαστο απο ολα τα 600 naked! Αν και η εμφανιση ειναι προσωπικο του καθενος παλι πιστευω πως οι περισσοτεροι θα εβρισκαν πιο ομορφο το hornet!]

Eisai terastios .Eisai o megaliteros.Eisai apla o THEOS MOY!!!!!

:rotflmao: :a23: :rotflmao: :a23: :rotflmao: :a23: :rotflmao:

Apla kai mono epithi eisai A N T I K E I M E N I K O O O O S

Akefalos
22/01/2006, 18:40
Ρε παιδιά είναι δυνατόν να συγκρίνουμε πάλι δύο μηχανές με βάση την ομορφιά;Αφού είναι εντελώς υποκειμενικό κριτήριο!Εμένα πχ δε μου αρέσει καθόλου το v-strom ενώ σε αλλους αρέσει.

Απο άποψη επιδόσεων πιστεύω πως το Fazer (το γυμνό έτσι?για γυμνά μιλάμε.) είναι λίγο καλύτερο αλλά απ'όσα έχω ακούσει απο άτομα που το έχουνε και απ'ότι έχω διαβάσει απο συγκριτικά και τεστ το Hornet είναι απλά ξεχωριστό.Σου δίνει μια διαφορετική αίσθηση οτι το ξέρεις απο την πρώτη στιγμή που θα κάτσεις στη σέλα του,αλλά συνεχίζει να σε εκπλήσει και να σε ξαφνιάζει ακόμα και όταν το έχεις για καιρό.

Ίσως να κάνω και λάθος αλλα πιστεύω οτι τα δύο αυτά μηχανάκια απευθύνονται σε δυο διαφορετικά κοινά.Το fazer πιο φουτουριστικό το hornet πιο κλασσικό.Το Hornet πιο καλό στα χαμηλά το Fazer στον ανοιχτό δρόμο και μεγαλύτερες ταχύτητες άπιαστο.

Και τα δύο έχουν καλό γκάζι και πολύ δύναμη πάντως και δε θα αφήσουν κανένα παραπονεμένο!Εγώ φυσικά είναι προφανές τι προτιμώ αν κοιτάξετε στο avatar μου.

Προσωπικά πάντως δε με ενδιέφερε να είμαι ο πιο γρήγορος απο τις μηχανές(αλλιώς θα μ'άρεσε καμιά Hayabusa) αλλά να έχει αρκετή δύναμη η μηχανή ώστε να προσπερνάω γρήγορα τα αυτοκίνητα και να μην κινδυνεύω.Και φυσικά να γουστάρω τη μηχανή εμφανισιακά.Οπότε κόλλησα με το Hornet!

Όσο για το οτι το Hornet έχει μείνει ίδιο τα τελευταία χρόνια η απάντηση ειναι απλή!Ήταν τόσο μπροστά απο τα υπόλοιπα γυμνά όταν βγήκε που η Honda έπρεπε να περιμένει τόσα χρόνια ώστε να το φτάσουν οι άλλες εταιρίες!!!

:a43: :a43: :a39: :a39:

Το γεγονός οτι στην αρχή του ποστ κάποιος με περίπου 150 μηνύματα κατέκρινε κάποιον άλλο με 50 μηνύματα(σιγά τη διαφορά!) οτι είναι νέος ακόμα στο φόρουμ και δεν πρέπει να γράφει στις διαμάχες το θεωρώ προσωπικά γελοίο.Και μένα κάποιο απο τα πρώτα μου ποστ ήταν στις διαμάχες.Και φυσικά μπορεί να μην έχω ούτε 150 μηνύματα αλλά παρακολουθώ το φόρουμ τακτικά εδώ και σχεδόν ένα χρόνο.Απλά γράφω λίγες φορές και όταν έχω κάτι να πω.Απαράδεκτος φυσικά και ο φίλος που έβρισε αλλά τουλάχιστον αυτός ζήτησε συγνώμη αφού κατάλαβε οτι παραφέρθηκε...(και έχει και Hornet οπότε αυτόματα και αντικειμενικά τον συμπαθώ :D )

Dexter
22/01/2006, 19:41
....φιλε ο χρονος πανω στην σελα δεν μετριεται με το νουμερακι των posts...

geopitt
22/01/2006, 22:41
:a014: :a014: :a014:

nikos force
23/01/2006, 00:11
....φιλε ο χρονος πανω στην σελα δεν μετριεται με το νουμερακι των posts... ο παππους μου μετραει πανω σε σελα περισσοτερα χρονια απο τους περισσοτερους εδω μεσα.αυτο τι σημαινει...?οτι ειναι οδηγαρα η οτι εχει δικαιωμα να βριζει οποιον δεν καβαλαει τοσα χρονια οσο αυτος?

Akefalos
23/01/2006, 00:35
O kathenas exei ti gnomi tou paidia.Ftanei na tin ekfrazei me kosmio tropo.Xoris vrisies kai prosvoles.

Asfalos kai ta xronia pano sti sela metrane giati oso perissotero exei odigisei kapoios toso perissoteres empeiries exei kai metrane ta logia tou.
Ostoso den katalavaino ti sxesi mporei na yparxei anamesa sta xronia pou exei kapoios pano sti sella kai ta xiliometra pou exei grapsei me ton arithmo ton post pou exei.

To theoreite apithano na odigaei kapoios xronia kai na anakalypse prosfata to sygkekrimeno forum?

Dexter
23/01/2006, 22:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
ο παππους μου μετραει πανω σε σελα περισσοτερα χρονια απο τους περισσοτερους εδω μεσα.αυτο τι σημαινει...?οτι ειναι οδηγαρα η οτι εχει δικαιωμα να βριζει οποιον δεν καβαλαει τοσα χρονια οσο αυτος?

...εννοεται πως το δικαιωμα να βριζει δεν το χει κανενας,τωρα αυτο για τον παππου σου θα το κανω γαργαρα γιατι δεν αξιζει απαντησης.Ειπαμε να μιλησουμε σοβαρα....

saki_tsan
25/01/2006, 16:24
...Δηλαδη παιδια ποσα μηνυματα πρεπει να εχει κανεις για να μιλησει εδω? :confused: σορρυ απλα ειμαι καινουριος και δεν ξερω... :( παντως αν κρινω απ'τον κακομοιρη που,οπως ειπε καποιος, πηγε να μιλησει με 50,εγω με τον εξωφρενικο αριθμο των 2,καλυτερα να πηγαινω απο εδω... που θα παει,θα παλιωσω κι εγω και θα ξαναρθω να πω την ταπεινη μου γνωμη..! ως τοτε και να διαβαζεις μονο,φαση εχει! :wave2:

Dexter
25/01/2006, 16:32
..και ξαναλεω , ο αριθμος των posts δεν εχει καμια σημασια...:nono: :nono:

gdevelek
25/01/2006, 16:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από saki_tsan
...Δηλαδη παιδια ποσα μηνυματα πρεπει να εχει κανεις για να μιλησει εδω? :confused: σορρυ απλα ειμαι καινουριος και δεν ξερω... :( παντως αν κρινω απ'τον κακομοιρη που,οπως ειπε καποιος, πηγε να μιλησει με 50,εγω με τον εξωφρενικο αριθμο των 2,καλυτερα να πηγαινω απο εδω... που θα παει,θα παλιωσω κι εγω και θα ξαναρθω να πω την ταπεινη μου γνωμη..! ως τοτε και να διαβαζεις μονο,φαση εχει! :wave2:

Μα αν μόνο διαβάζεις, πώς θα παλιώσεις;;;;

:rotflmao:

idi
25/01/2006, 16:42
χαχαχαχ 620 rules :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

fazerpower
25/01/2006, 17:20
Kι εγώ νέος είμαι και σιγα σιγα μπαίνω στο κλίμα του φορουμ!
Και φυσικά δίνω την ψήφο μου στο fazeroni! (ε που αλλου θα την έδινα σαν κάτοχος της!):sun:

Θεωρω πάντως οτι τη γνώμη τους πρέπει να τη λένε όλοι είτε έχουν 3 ποστ είτε 1000! αρκεί να μην προκαλούν!
όλα με μέτρο!:wave2: :wave2:

saki_tsan
25/01/2006, 20:50
Επιστρεφω τοτε για να απαντησω! οχι οτι παλιωσα τωρα,απλα ειδα οτι δεν δαγκωνετε κ πηρα θαρρος! :smilea: λοιπον,εγω σεβομαι την Honda στις μικρες της κατηγοριες γιατι το hornet 250 ειναι σαφως ανωτερο απο το fazer 250 (που δεν ηξερα καν πως υπαρχει) κ μακαρι να μπορουσα να βρω ενα καινουριο να το χτυπησω αμεσως! ατιμη Ελλαδα! :mad: στις μεγαλες τωρα κατηγοριες,600αρες, 1000αρες κ δεν συμαζευεται,η hornet πιστευω ειναι μια πολυ πιο κλασικη naked street μοτοσυκλετΑΡΑ,αλλα η fazer αρκετα πιο διαολεμενη και μοντερνα..!! καταληγω λοιπον στο συμπερασμα οτι η καθεμια εχει τη δικια της ξεχωριστη,γλυκεια ομορφια....

(ουαου! :eyepop: κατι μας ειπα τωρα..!) see you guys! :beer:

Akefalos
26/01/2006, 01:20
Kai gia pes re file hornetmania.Ti leei apo gkazi to hornet?Einai ontos toso dynato oso deixnoun ta aloga tou?Travaei sto ksekinima?Me triti i tetarti exei kali epitaxynsi?

Gia pes mias kai to xeis kai kairo kai tha to'xeis anoiksei arketa!

:beer: :beer: :beer:

lopi
01/02/2006, 19:23
mages ego honda goustaro alla to fazer ama piasei strofes den pianete..............alla ti na to kaneis?to hornet einai koukli, to fazer exei alouminenio plaisio kinitira apo r6 kai fering alla to hornet einai ka8aro gimno eno to fazer diastaurosi...
:sun:

Valentino_Ptossi
01/02/2006, 21:56
Ρε Γρηγόρηδες....

Θελω να πω την ταπεινη μου αποψη καθως ημουν κατοχος ενος hornet s και τωρα ενος fz6s.

Λοιπον....

Το fazer το θεωρω μουφα! :mad:
Δεν εχει γκαζι πουθενα, τα φρενα του ειναι απαραδεκτα, ειναι πολυ πισωβαρο, εχει πολλες ελαστικοτητες (κυριως το μπροστινο και οχι το πλαισιο) και η προστασια απο τον αερα ειναι ελαχιστη (...μακρια και χαμηλα ζελατινα).

To hornetaki ειχε με διαφορα πιο δυνατα φρενα. πιο καλα και απο τις τετραεμβολες του fazer '03.

Δεν ξερω αν ειναι πιο γρηγορο αλλα σου εδεινε μια κλωτσια στις 8000 rpm που σε πωρωνε...τελικη περιπου η ιδια.

αλλαζε κατευθηνση πολυ γρηγορα (δεν ξερω γιατι. μαλλον λογο γεωμετριας και κατανομης βαρους)

ξερω οτι θα ξενερωσουν πολλοι...αλλα αυτη ειναι μια αποψη που εχω σχηματισει απο προσωπικη εμπειρια και δεν θα μου την αλλαξει κανεις! :nono:

jimmy1986
03/02/2006, 22:55
Εγω παιδια γουσταρω τρελα το Fazer και το θεωρω παρα πολυ ομορφο,αλλωστε το καλοκαιρι αυτο θα αγορασω.........
Ο λόγος που δεν μου αρεσει το Hornet είναι οτι είναι πολυ κλασσικο ρε παιδι μου...

Πάνω απο ολα όμως ειναι θεμα γουστου......Και όπως ειπαν και πολλοι αλλοι εδω μεσα είναι τελειως υποκειμενικο το θεμα της ομορφιας...........

nassosxlvbros
04/02/2006, 22:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos
Kai gia pes re file hornetmania.Ti leei apo gkazi to hornet?Einai ontos toso dynato oso deixnoun ta aloga tou?Travaei sto ksekinima?Me triti i tetarti exei kali epitaxynsi?

Gia pes mias kai to xeis kai kairo kai tha to'xeis anoiksei arketa!

:beer: :beer: :beer:

σαν κατοχος Hornet (φωτο) σε ενα μηνα εχω 1100κμ..
τι εχω να πω...: μια χαρα!κλασσικο μεν αλλα δεν εχει κατι να με χαλαει...
και γκαζακι εχω,(ρε παιδια με τα τιντιεμ...μη το κουραζετε...βαλτε τα με κανα αφρικα...:lol: )και φρεναρες εχει,και στο στριψιμο καλα παει,- αν και ακομα προσεχω-...οσο για την πρωτη ταχυτητα,για 4κυλινδρο καλα ξεκιναει...(1500στρ) και με σχεδον φουλ γκαζι σουζαρ!οποτε δεν τη πολυ ενοχλω...αλλα και στη δευτερα τσιμπας και παλι εισαι με ενα τροχο...(κατσι κατ'ρε!) τριτες-τεταρτες που ανοιγω...
δε βλεπω τιποτα πισω!που χαθηκαν;:lol:
υγ: με κανα δυο "Ζ" που ανοιξαμε,εψαχνα να δω που ειναι η διαφορα των 20+ αλογων....:confused:
τεσπα,περισσοτερα μολις στρωσω καλα (3000-4000 κμ )και τα ξαναλεμε:wave2:

35782

L.A.x6x9x
04/02/2006, 22:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
σαν κατοχος Hornet (φωτο) σε ενα μηνα εχω 1100κμ..

ti les re paidi mou to ekapses to ergalio!!!!
na stamatas ka8e 10 km na krioni o kinitiras & k8e 500 na toy alazis ladia!
:a33:

nassosxlvbros
04/02/2006, 22:40
Αρχικά δημιουργήθηκε από L.A.x6x9x
ti les re paidi mou to ekapses to ergalio!!!!
na stamatas ka8e 10 km na krioni o kinitiras & k8e 500 na toy alazis ladia!
:a33:

οκ αρχηγε οτι πεις...:lol:

adam_tsouk
04/02/2006, 23:07
υγ: με κανα δυο "Ζ" που ανοιξαμε,εψαχνα να δω που ειναι η διαφορα των 20+ αλογων....:confused:
τεσπα,περισσοτερα μολις στρωσω καλα (3000-4000 κμ )και τα ξαναλεμε:wave2:
όλο λες ρε φίλε....

και εγώ πήγαινα παρέα με hornet αλλά μετά τα 190 με χάνανε...

εκεί είναι η διαφορά των 20 αλόγων και μόνο.

Αλλά ξέχασα.... εσύ έχεις καλύτερο....:rolleyes:

nassosxlvbros
04/02/2006, 23:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
όλο λες ρε φίλε....

και εγώ πήγαινα παρέα με hornet αλλά μετά τα 190 με χάνανε...

εκεί είναι η διαφορά των 20 αλόγων και μόνο.

Αλλά ξέχασα.... εσύ έχεις καλύτερο....:rolleyes:

μην αγχωνεσαι....
βολτες να κανεις κι ας μας περνας μετα τα ....190.....:lol:
και μην ξεχνας....
το πιο ομορφο
το πιο στριφτερο
το πιο γαματο
ειν το Ζ το γκαζατο...(κατα τ'αλλα...."ποιος λεει"....)
ξεχνας μαλλον κατι αρλουμπες κατοχων "Ζ" σε παλιοτερα ποστ...πως τα ριχναν και σε...CBR
600....:look::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ποιος λεει τα αστεια αραγε....:)

adam_tsouk
04/02/2006, 23:16
μην αγχωνεσαι....
βολτες να κανεις κι ας μας περνας μετα τα ....190.....:lol:
και μην ξεχνας....
το πιο ομορφο
το πιο στριφτερο
το πιο γαματο
ειν το Ζ το γκαζατο...(κατα τ'αλλα....ποιος λεει....
:look:

χαίρομαι που έχω να κάνω με ανθρώπους με χιούμορ.... :rolleyes:

nassosxlvbros
04/02/2006, 23:20
χαίρομαι που έχω να κάνω με ανθρώπους με χιούμορ.... :rolleyes:

δε κανουμε τιποτις χωρις χουμορ...
....τι ειπες κανεις μετα τα 190;διακτινιζεσαι;:rotflmao: :rotflmao:

αααα θα το παω πισω....
:beer:

adam_tsouk
04/02/2006, 23:21
δε κανουμε τιποτις χωρις χουμορ...
....τι ειπες κανεις μετα τα 190;διακτινιζεσαι;:rotflmao: :rotflmao:

αααα θα το παω πισω....
:beer:

ναι ναι... χιουμορ.... :a31:

nassosxlvbros
04/02/2006, 23:25
ναι ναι... χιουμορ....

σου ειναι αγνωστη λεξη,ε;

οκ διασκεδασε οπως ....ξερεις.. :a31:

adam_tsouk
04/02/2006, 23:26
σου ειναι αγνωστη λεξη,ε;

οκ διασκεδασε οπως ....ξερεις.. :a31:

καληνυχτα φανταστικε μου χιουμοριστα.... :a9:

nassosxlvbros
04/02/2006, 23:28
καληνυχτα φανταστικε μου χιουμοριστα.... :a9:

καλο σου ξημερωμα γρηγορε! :lol:
:a028:

adam_tsouk
04/02/2006, 23:29
καλο σου ξημερωμα γρηγορε! :lol:
:a028:

συ ειπας.... :winka:

nassosxlvbros
04/02/2006, 23:34
συ ειπας.... :winka:

κριμα ! περασε και η γιορτη σας...να σου ευχηθω να δεις και 280...:a029: :a01:

KaTaNaS
04/02/2006, 23:37
καλά ακόμα εδώ είσαστε;

τις άδειες είπαμε...

:alien:

adam_tsouk
04/02/2006, 23:37
κριμα ! περασε και η γιορτη σας...να σου ευχηθω να δεις και 280...:a029: :a01:

επειδη τα λες υπεροχα...

παρ'το μονος σου από δω και πέρα γιατί άρχισαν ναμην χωράνε στο παντελονι....

nassosxlvbros
04/02/2006, 23:38
επειδη τα λες υπεροχα...

παρ'το μονος σου από δω και πέρα γιατί άρχισαν ναμην χωράνε στο παντελονι....

προσεχε που πατας μη λερωθεις...:lol:

H.A.Balafoutre
05/02/2006, 11:29
προσεχε που πατας μη λερωθεις...:lol:

Τώρα εγώ να γράψω εδώ :confused: :confused: :confused:

Χμμμμμμ

Χμμμμμμ λέγω.

Αν εσύ με το απολίθωμα ρίχνεις τα Ζ τότε τι να πω κι εγώ ρε man? Που σε ρίχνω και 10 αλόγατα στο κράνος στα ίδια περίπου κιλά και είμαι 10- άλογα περίπου λιγότερα από το Ζ με λιγότερα κιλά. Εσύ ασε τα Ζ και τα TDM κτλ, με τα 620MultiStrada, με τα ER-6, SV650, άντε και με τα Fazer πως τα πας?

Το πόρνετ είναι ένα παπάκι 600c.c. Βάλανε και U/D και είδανε φώς, ΆΑΑΑΑΑΑΑ-λλη-λούϊα. Μπράβο ρε σεις να πείτε κι ευχαριστώ στη μαμά χόνδα που από του (πούντο βρε το HRC στην καθημερινότητα που για κάθε πολιτικό μοντέλο χόνδα υπάρχουν τουλάχιστον 2-3 μοντέλα από άλλες μάρκες να τα πατάνε στα αυτιά παντού) πουλιού το γάλα σας έδοσε κι ένα τεχνολογικό μυστικό U/D λέγετε και δίνετε 7500χιλιάρικα ευρώ για 80 άλογα για μοντέλο 10 ετίας.:wave2: :wave2: :wave2: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:

Το πόρνετ μια ζωή αυτό θα βλέπει από τα Fazer.

http://img505.imageshack.us/img505/5554/fazerimg01133on.jpg

KnT
05/02/2006, 12:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
[B]
Το πόρνετ είναι ένα παπάκι 600c.c.

:lol:

H.A.Balafoutre , ώρες ώρες σκέφτομαι μήπως μπαίνει το "ανιψάκι" σου με το όνομά σου :p
Τη μία γράφεις ωραία και σοβαρά, αλλά την άλλη μας τα χαλάς, όπως σε αυτό το μήνυμα ... :winka:

H.A.Balafoutre
05/02/2006, 13:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από KnT
:lol:

H.A.Balafoutre , ώρες ώρες σκέφτομαι μήπως μπαίνει το "ανιψάκι" σου με το όνομά σου :p
Τη μία γράφεις ωραία και σοβαρά, αλλά την άλλη μας τα χαλάς, όπως σε αυτό το μήνυμα ... :winka:

Ε τι να κάνω, είμαι 1,9 ύψος 95κιλά. Έχω κάτι φίλους με hornet και ξέρεις τι γελοίο θέαμα είμαι όταν το καβαλάω, το ανηψάκι μου ξερένεται στα γέλια.;) χάνετε το μηχανάκι.

Και στο Fazer οριακά "ταιροιάζω" επάνω.

Αλλά στο κάτω κάτω στις διαμάχες είμαστε, ε δε θα πω και την κακία μου? Για ξαναδιάβασε το πόστ μου τώρα. Έ?

Όπα.........:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

nassosxlvbros
05/02/2006, 20:31
Τώρα εγώ να γράψω εδώ :confused: :confused: :confused:

Χμμμμμμ

Χμμμμμμ λέγω.

Το πόρνετ είναι ένα παπάκι 600c.c. Βάλανε και U/D και είδανε φώς, ΆΑΑΑΑΑΑΑ-λλη-λούϊα. Μπράβο ρε σεις να πείτε κι ευχαριστώ στη μαμά χόνδα που από του (πούντο βρε το HRC στην καθημερινότητα που για κάθε πολιτικό μοντέλο χόνδα υπάρχουν τουλάχιστον 2-3 μοντέλα από άλλες μάρκες να τα πατάνε στα αυτιά παντού) πουλιού το γάλα σας έδοσε κι ένα τεχνολογικό μυστικό U/D λέγετε και δίνετε 7500χιλιάρικα ευρώ για 80 άλογα για μοντέλο 10 ετίας.:wave2: :wave2: :wave2: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :lol:

Το πόρνετ μια ζωή αυτό θα βλέπει από τα Fazer.

http://img505.imageshack.us/img505/5554/fazerimg01133on.jpg

Ενω η γιαμαχα....σας εκανε μαγκες....και σας χαρισε ενα υπεροχο (οντως )πλαισιο,με αναρτηση 20ετιας...και ενα (κατα τ'αλλα πολυ καλο) μοτερ που oooταν αποφασισει να βγαλει τα αλογατα...

εμεις με τα "παπια"θα γυρναμε.....:rotflmao: :rotflmao:

H.A.Balafoutre
05/02/2006, 22:13
Ενω η γιαμαχα....σας εκανε μαγκες....και σας χαρισε ενα υπεροχο (οντως )πλαισιο,με αναρτηση 20ετιας...και ενα (κατα τ'αλλα πολυ καλο) μοτερ που oooταν αποφασισει να βγαλει τα αλογατα...

εμεις με τα "παπια"θα γυρναμε.....:rotflmao: :rotflmao:

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα καλό!:a09: :a09: :a09: :a09: :a09:

nassosxlvbros
05/02/2006, 22:24
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα καλό!:bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bigcry: :bawl: :bawl: :bawl: :a2: :a2: :a2: :a9:

μη κλαις αλλο αρκετη βροχη εχει....
θα βαλω κουπια αυριο στο "παπι"...
ψηνεσαι;:beer:

H.A.Balafoutre
05/02/2006, 22:36
μη κλαις αλλο αρκετη βροχη εχει....
θα βαλω κουπια αυριο στο "παπι"...
ψηνεσαι;:beer:

Κάτσε να φτιάξει ο καιρός να βγούνε τα παπάκια από τις φωλιές τους και μετά.:sun: :wave2:

lopi
06/02/2006, 10:51
HORNET FOREVER

35992

Valentino_Ptossi
06/02/2006, 18:12
μπορω να κανω μια ερωτηξη;(για να ναψω λιγο τα αιματα!:evil: )

ε πσιτ! εσεις με τα fazer! τι μηχανη οδηγουσατε πριν το fazer;:D

lopi
06/02/2006, 19:52
xaxaxaxaxaxaxa sostossss:beer: :smokin: :sun: :lol: :D :) :cool: pou pane me ta fazeria reeee.exetai ena alouminenio plaisio kai nomizetai ginate honda

36126

lopi
06/02/2006, 20:33
xaxa

H.A.Balafoutre
06/02/2006, 23:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Valentino_Ptossi

Ρε ptossi, ptou sou, εσύ τελικά τι μηχανή έχεις για να έχουμε καλό ρώτημα?

Για πες κι εσύ ρε lopi?

Τα πόδια μου.

Akefalos
07/02/2006, 03:31
Κανα παπάκι θα οδηγούσαν πιο πριν.

Μόνο αν οδηγάς παπί πιο πριν μπορεί να σου φανεί γρήγορο το fazer!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :cool:
:cool: :cool:

Valentino_Ptossi
08/02/2006, 11:50
τωρα ειμαι ενας δυστυχης κατοχος ενος fz6 και ενας ευτυχης κατοχος ενος cbr 600 rr '03!

και ναι!το fazer ειναι ενα καλο - παπι!

SAM46
08/02/2006, 15:28

εγω ειχα hornet αλλα το εδωσα.

kxIII
08/02/2006, 16:11
Γιατί έχω την εντύπωση πως όλοι μας αν είχαμε περισσότερα λεφτά θα είχαμε άλλες μηχανές; :p

Δεν αξίζει ο σκοτωμός ρε μάγκες :)

hornet
08/02/2006, 16:55
βασικα πιστευω πως το προηγουμενο fazer ητανε πιο τιμιο μηχανακι αποτι το καινουριο!!
Αλλα ειπαμε οι αποψεις ειναι διαφορετικες

H.A.Balafoutre
09/02/2006, 07:05
τωρα ειμαι ενας δυστυχης κατοχος ενος fz6 και ενας ευτυχης κατοχος ενος cbr 600 rr '03!

και ναι!το fazer ειναι ενα καλο - παπι!

Το Fazer σε σχέση με το CBR600rr είναι παπί?

Έτσι έτσι. Μόνον το Fazer μπορεί να συγκριθεί με SS, διότι το πόρνετ είναι στην κατηγορία παπιού anyway.

Και στο κάτω κάτω ρε παποχονδάκια, γιατί το κρατάς το Fazer και δεν το πουλάς σε κανέναν που θέλει να ανέβει κατηγορία και κάντο ανταλλαγή με το πόρνετ (για παπί) αφού είσαι δυστυχής με το Fazer. Γιατί ζορίζσαι παλικάριμ?

H.A.Balafoutre
09/02/2006, 07:09
Κανα παπάκι θα οδηγούσαν πιο πριν.

Μόνο αν οδηγάς παπί πιο πριν μπορεί να σου φανεί γρήγορο το fazer!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :cool:
:cool: :cool:

Εσύ δηλαδή ρε Akefale τι οδηγάς και σου φαίνεται πιο αργό το Fazer από παπί?

Μήπως να οδηγούσες και το κλοτσοσφήγκι να ξεκαθαριζόντουσταν κάποια πράγματα μέσα στο μυαλό σου από την σύγχυση?

Valentino_Ptossi
09/02/2006, 10:14
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
βασικα πιστευω πως το προηγουμενο fazer ητανε πιο τιμιο μηχανακι αποτι το καινουριο!!
Αλλα ειπαμε οι αποψεις ειναι διαφορετικες

+10000000000000:wave2:

Valentino_Ptossi
09/02/2006, 10:28
Το Fazer σε σχέση με το CBR600rr είναι παπί?

Έτσι έτσι. Μόνον το Fazer μπορεί να συγκριθεί με SS, διότι το πόρνετ είναι στην κατηγορία παπιού anyway.

Και στο κάτω κάτω ρε παποχονδάκια, γιατί το κρατάς το Fazer και δεν το πουλάς σε κανέναν που θέλει να ανέβει κατηγορία και κάντο ανταλλαγή με το πόρνετ (για παπί) αφού είσαι δυστυχής με το Fazer. Γιατί ζορίζσαι παλικάριμ?

δεν μπαινω καν στον κοπο να συγκρινω το fazer με το cbr!

απλα ειπα οτι το fazer το εχω σαν παπι και για παπι την κανει μια χαρα τη δουλεια του! δεν το δινω γιατι ειναι καινουριο και δεν πηρα παλι hornet γιατι το s(με το φεριν) δεν βγαινει πια στην παραγωγη.

μια συγκριση εκανα στο hornet με το fazer και απλα λεω οτι ημουν πιο πολυ ευχαριστημενος με το hornet! Το fazer οπως και το hornet ειναι ενα καλο μηχανακι all round και ΜΟΝΟ! Γιατι πιστευεις οτι στριβει, φρεναρει και γενικα κοντραρει τα ss δεν μπορω να καταλαβω :uplate:

το hornet στριβει και φρεναρει καλυτερα αλλα μεχρι εκει! Ουτε αυτο ειναι ss!

Τωρα για τα γκαζια.....εχεις δικιο:alien:
Απορω γιατι καποια κοροιδα αγοραζουν hayabusa, zx-12 κτλ.

Αφου υπαρχει το super-duper-γρηγορο fazer!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

illuminatios
09/02/2006, 15:24
Λοιπόν αφού μελέτησα όοοοοολες τις σελίδες του Θρεντ.. έχω να πώ ότι

ολα τα χορνετ είναι μπουρούχες

όπως άλλωστε και όλα τα Fazer που ΔΕΝ έχουν καρμπυρατέρ

Valentino_Ptossi
09/02/2006, 17:56
Αρχικά δημιουργήθηκε από illuminatios

εγω διαφωνω καθετα!

το hornet και το fazer ειναι και γαμω τα........... παπια!:D

PeterMurphy
09/02/2006, 18:08

Μήπως να οδηγούσες και το κλοτσοσφήγκι να ξεκαθαριζόντουσταν κάποια πράγματα μέσα στο μυαλό σου από την σύγχυση?

+100000000000 :beer: :beer:

la_villa
09/02/2006, 19:22
Προσωπικά αποκλειστικά απο άποψη αισθητικής θα έπαιρνα το Hornet.Ετη φωτός πιο όμορφο.
Απο τα Fazer το πρώτο που βγήκε (το '98 ήταν?) είναι πολύ πιο όμορφο απο το καινούργιο.Το καινούργιο το θεωρώ απλά μια αηδία.

Απο κει και πέρα πιστεύω ότι σε θέμα άνεσης και προστασίας απο τον αέρα το Fazer θα είναι πολύ καλύτερο.Οσο να ναι το φερινγκ υπάρχει.
Σε μια επιλογή μεταξύ των δύο θα επέλεγα Hornet.

Αν βάλουμε και το Ζ στην μέση...χμμμμμ....μάλλον θα προτιμούσα το Ζ με ελάχιστη διαφορά.Αλλά θα ήθελα το 1000.

Πρώτα απ'ολα,εκτος του το μηχανάκι να είναι αξιοπιστο και να μην σε τρέχει καθε τρεις και λίγο,για μένα μετράει το μηχανάκι να με κάνει να θέλω να το κοιτάω.
Και αυτό το πράμα είναι καθαρά προσωπικό για τον καθένα μας

Akefalos
10/02/2006, 03:59

Γιατί τσαντίζεσαι αγόρι μου?Επειδή είπα το fazer παπάκι?
Θες να σου θυμίσω τι έχεις πει εσύ σ'αυτό το ποστ για τα Hornet?

''Το πόρνετ είναι ένα παπάκι 600c.c.''

''το πόρνετ είναι στην κατηγορία παπιού anyway.''

Όταν κάνεις τέτοια πλάκα θα πρέπει και να τη δέχεσαι!!

Πέρα απο την πλάκα τώρα πιστεύεις στ'αλήθεια πως το Fazer είναι τόσο ανώτερο απο το Ηornet ώστε το ένα να είναι παπί και το άλλο streetfighter που ριχνει σε 600αρια ss?Γιατί για μένα είναι δυο σχεδόν ισοδύναμα μηχανάκια.Απλά το Hornet μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά.Και έχω ακούσει και κάτι περίεργα για μία τρύπα που υπάρχει στην απόδοση του Fazer κάπου στις μεσαίες...

Εγώ εχω ΨΒΡ (κάντο στα αγγλικά και θα δεις) αν και δεν έχει σχέση.

:cool: :cool: :cool:

H.A.Balafoutre
10/02/2006, 07:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από illuminatios

Μπράβο, σούπερ, όλα καλά ρε παλίκαρε.

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Το άλλο για τα καρμπιρατέρια δεν το έπιασα, δεν πιστεύω να εννοείς κι εμένα.:bigcry: :bigcry: :bigcry:

H.A.Balafoutre
10/02/2006, 07:38

Γιατί τσαντίζεσαι αγόρι μου?Επειδή είπα το fazer παπάκι?
Θες να σου θυμίσω τι έχεις πει εσύ σ'αυτό το ποστ για τα Hornet?

''Το πόρνετ είναι ένα παπάκι 600c.c.''

''το πόρνετ είναι στην κατηγορία παπιού anyway.''

Όταν κάνεις τέτοια πλάκα θα πρέπει και να τη δέχεσαι!!

Πέρα απο την πλάκα τώρα πιστεύεις στ'αλήθεια πως το Fazer είναι τόσο ανώτερο απο το Ηornet ώστε το ένα να είναι παπί και το άλλο streetfighter που ριχνει σε 600αρια ss?Γιατί για μένα είναι δυο σχεδόν ισοδύναμα μηχανάκια.Απλά το Hornet μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά.Και έχω ακούσει και κάτι περίεργα για μία τρύπα που υπάρχει στην απόδοση του Fazer κάπου στις μεσαίες...

Εγώ εχω ΨΒΡ (κάντο στα αγγλικά και θα δεις) αν και δεν έχει σχέση.

:cool: :cool: :cool:

Λοιπόν ψβρ παπάκι με συμπλέκτη, ψβρ μια τρύπα είναι όλο από μόνο του. Οπότε άστο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akefalos Γιατί τσαντίζεσαι αγόρι μου?

Μη μου μιλάς εμένα συγκαταβατικά για να με καλοπιάσεις.:evil: :evil: :evil:

Akefalos
11/02/2006, 19:19
Δεν έχω ανάγκη να καλοπιάσω κανένα ούτε μιλάω συγκαταβατικά.

Μια σοβαρή ερώτηση έκανα πέρα απο την πλάκα('' Πέρα απο την πλάκα τώρα πιστεύεις στ'αλήθεια πως το Fazer είναι τόσο ανώτερο απο το Ηornet ώστε το ένα να είναι παπί και το άλλο streetfighter που ριχνει σε 600αρια ss?Γιατί για μένα είναι δυο σχεδόν ισοδύναμα μηχανάκια.Απλά το Hornet μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά.Και έχω ακούσει και κάτι περίεργα για μία τρύπα που υπάρχει στην απόδοση του Fazer κάπου στις μεσαίες.. '')και δεν απάντησες επειδή προφανώς είσαι ανίκανος για κανονική συζήτηση με επιχειρήματα...

Οπότε επειδή δεν έχω κανένα πρόβλημα να πέσω στο επίπεδο σου σου απαντάω ανάλογα(επειδή ως γνωστόν στους ανθρώπους μιλάμε και στα ζώα φωνάζουμε...)

ΤΟ FAZER ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΗORNET ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΓΩ.ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ,ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΙΣ ΜΕΣΑΙΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΟΥΦΑ.ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!(και επιπλέον έχει κάτι λαλάκες αναβάτες που πιστεύουν οτι ρίχνουν σε ss(:lol: :lol: :lol: )

Ελπίζω οτι τώρα που μίλησα στη γλώσσα σου συννενοηθήκαμε!!
Και ελπίζω να μη σε καλόπιασα πάλι!!:cool: :cool: :a29: :a29: :a44:

H.A.Balafoutre
12/02/2006, 10:10
Δεν έχω ανάγκη να καλοπιάσω κανένα ούτε μιλάω συγκαταβατικά.

Μια σοβαρή ερώτηση έκανα πέρα απο την πλάκα('' Πέρα απο την πλάκα τώρα πιστεύεις στ'αλήθεια πως το Fazer είναι τόσο ανώτερο απο το Ηornet ώστε το ένα να είναι παπί και το άλλο streetfighter που ριχνει σε 600αρια ss?Γιατί για μένα είναι δυο σχεδόν ισοδύναμα μηχανάκια.Απλά το Hornet μου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά.Και έχω ακούσει και κάτι περίεργα για μία τρύπα που υπάρχει στην απόδοση του Fazer κάπου στις μεσαίες.. '')και δεν απάντησες επειδή προφανώς είσαι ανίκανος για κανονική συζήτηση με επιχειρήματα...

Οπότε επειδή δεν έχω κανένα πρόβλημα να πέσω στο επίπεδο σου σου απαντάω ανάλογα(επειδή ως γνωστόν στους ανθρώπους μιλάμε και στα ζώα φωνάζουμε...)

ΤΟ FAZER ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΗORNET ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΓΩ.ΕΙΝΑΙ ΜΑΠΑ ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ,ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΙΣ ΜΕΣΑΙΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΜΟΥΦΑ.ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ!!(και επιπλέον έχει κάτι λαλάκες αναβάτες που πιστεύουν οτι ρίχνουν σε ss(:lol: :lol: :lol: )

Ελπίζω οτι τώρα που μίλησα στη γλώσσα σου συννενοηθήκαμε!!
Και ελπίζω να μη σε καλόπιασα πάλι!!:cool: :cool: :a29: :a29: :a44:

Ικανέ!

Έ ικανέ!

Τα έχεις οδηγήσει και τα 2 ή μιλάς με επιχειρήματα του κόλου? Όχι για να μου πείς ποιά τρύπα είναι μεγαλύτερη στις μεσαίες. Διότι εγώ ξέρω και μπορώ να σου πω. Δεν είπα ότι το Fazer ρίχνει SS. Αν δεις τις καμπύλες (ιπποδύναμης-ροπής) του R1 θα καταλάβεις πως η Yamaha έχει ένα κόλλημα στο να έχουν σκαμπανεβάσματα και στο χαρτί και μοιραία και στην αίσθηση στο δρόμο η απόδοση της δύναμης στις μηχανές της. Το Fazer θα γλύτωνε?

Όταν όμως θα τα οδηγήσεις και τα 2 (Fazer_vs_ΜυξοHornet) θα μάθεις κι εσύ τι και πως.

Και τότε θα καταλάβεις πόσο πιο ανίκανος ήσουν τότε που είχες και το θράσος να με φωνάζεις διότι όπως είπες στα ζώα μόνον φωνάζουν.

Άντε μπράβο.:wave2: :wave2: :a5: :a5: :a9: :a9:

Valentino_Ptossi
13/02/2006, 09:43
εγω παντως προτιμω το ξεκολημα που κανει το hornet στις 8.000rpm σαν αισθηση. αν και το fazer απο οτι δειχνουν τα δυναμομετρα εχει γκαζι...το εχει καλα κρημενο:mad:
αντιθετα το hornetακι σου δινει την αισθηση οτι ανοιγει! ξαναλεω δεν τα εχω παει διπλα διπλα για να ξερω πιο παει πιο γρηγορα! μιλαω καθαρα για την αισθηση που σου δινει ο τροπος με τον οποιο βγαινει η αποδοση στο δρομο!

Sabre
13/02/2006, 11:18
Μπορείτε να αφήσετε τα ζώα στην υσηχία τους και να μην τους φωνάζετε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

H.A.Balafoutre
13/02/2006, 13:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
Μπορείτε να αφήσετε τα ζώα στην υσηχία τους και να μην τους φωνάζετε? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Χωρίς λόγια. Διότι μια (γνώριμη) εικόνα = 1000 λέξεις.

:wave2: :wave2: :wave2: :a9: :a9: :a9:

36961

Sabre
13/02/2006, 13:41
:wave2: :wave2: ερώτηση: το θέρος πώς την βγάζετε? βγάζει ζέστη το διπλό εκεί που είναι?

H.A.Balafoutre
13/02/2006, 13:53
Αρχικά δημιουργήθηκε από Sabre
:wave2: :wave2: ερώτηση: το θέρος πώς την βγάζετε? βγάζει ζέστη το διπλό εκεί που είναι?

Κι εσένα τι σε νοιάζει και ρωτάς. Εμείς σου ρωτάμε πως αντέχεις να είσαι πάντα τελευταίος με την μυξοχονδοσκωτόστρα σου? :beer: :beer: :beer: