PDA

View Full Version : Το Νουνουσασ

Nefeli
22/03/2004, 10:13
Ε ……… Αυτό μάλλον μόνο εδώ θα μπορούσα να σας το πω αν και δεν είναι ΑΝΕΚΔΟΤΟ είναι πραγματικό συμβάν να το πω, ατυχία να το πω, περιστατικό………..δεν ξέρω???????????????????

Απόγευμα Παρασκευής και οδηγούσα για το σπίτι μου με το τουτούτι μου.

Βλέπω από το καθρεφτάκι πίσω έναν με παπί να έρχεται μαλλιοκούβαρα…………κάνω λίγο δεξιά.

Με προσπερνά από αριστερά και σε κάτι μετράκια μπροστά μου του πέφτει κάτι από την κωλότσεπη γιατί ο δρόμος είχε και λακούβες πολέςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

Η πρώτη γρήγορη σκέψη ήταν ωχ γαμώτο τι έχασε ο άνθρωπος??????????????????

Κατεβάζω ταχύτητα φτάνω δίπλα στο αντικείμενο και τι βλέπουν τα ματάκια μου ένα κουτάκι ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ.

Η επόμενη σκέψη ήρθε ταυτόχρονα με ένα φοβερό γέλιο γιατί φαντάστηκα τον τύπο ότι αν δεν το πάρει χαμπάρι νωρίς παρά ακριβώς την επίμαχη στιγμή για να το χρησιμοποιήσει θα μείνει με το χέρι στην κωλότσεπη για να μην πω κάτι άλλο.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΠΕΤΑΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ ΡΕ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙ ΠΟΥ ΠΑΣ………………

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ Η ΚΩΛΟΤΣΕΠΗ ΔΕΝ ΕΝΔΕΙΚΝΥΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΙΚΟΤΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑΚΙΑ

ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΝΟΥΝΟΥ ΣΑΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙA

:wave2: :sun:

almalibera
22/03/2004, 11:19
......αχχχχχχχ το παλουκαρι........:lol:

φανταζομαι τι πίκρα θα πήρε οταν στην επίμαχη στιγμή εβαζε το χερι του στην τσέπη και δεν τα βρισκε.......:lol:

παει........το χασε το κορίτσι..........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ε, μα στην κωλοτσεπη.......τοσο βιαστικός πια...??

Αλλα βρε Νεφελη πως του πεσανε? Αφου υπαρχουν ειδικα σχεδιασμενα για κωλοτσεπες...:lol: :lol:

Spazz
22/03/2004, 11:47
χαχαχα γαματο!!! την επομενη φορα αμα πεσει καποιου κανα ερωτικο βοηθημα τι θα κανεις????? παλικαρι που πας σου επεσαν τα μαστιγια!! χαχα

Nefeli
22/03/2004, 12:07
Αρχικά δημιουργήθηκε από Spazz
χαχαχα γαματο!!! την επομενη φορα αμα πεσει καποιου κανα ερωτικο βοηθημα τι θα κανεις????? παλικαρι που πας σου επεσαν τα μαστιγια!! χαχα

Γάματα γάματα με κεφαλαία γράμματα.
Τώρα να πω την αλήθεια μου αν ήμουν με μηχανή, μετά τα πρώτα γέλια και επειδή τέλος πάντων αν μπορείς να σώσεις μια κατάσταση ε να την σώσεις ρε παιδί μου θα τον προλάβαινα να του πω

ΡΕ ΣΥ ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙ
ΜΑΝΙΚΙ ΘΑ ΡΙΞΕΙΣ ΡΕ ΧΩΡΙΣ ΜΑΝΙΚΕΤΌΚΟΥΜΠΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ

Τώρα αν άλλη φορά πέσουν μαστίγια πάλι τα γέλια θα βάλω…………………………………………

Nefeli
22/03/2004, 12:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από almalibera
......αχχχχχχχ το παλουκαρι........:lol:

φανταζομαι τι πίκρα θα πήρε οταν στην επίμαχη στιγμή εβαζε το χερι του στην τσέπη και δεν τα βρισκε.......:lol:

παει........το χασε το κορίτσι..........:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ε, μα στην κωλοτσεπη.......τοσο βιαστικός πια...??

Αλλα βρε Νεφελη πως του πεσανε? Αφου υπαρχουν ειδικα σχεδιασμενα για κωλοτσεπες...:lol: :lol:

Ρε Άρτεμις μάλλον έχω χάσει τη μόδα???????????????????????????????

Τι εννοείς ????????????????????????????

<<Αλλα βρε Νεφελη πως του πεσανε? Αφου υπαρχουν ειδικα σχεδιασμενα για κωλοτσεπες>>

Τι ειδικά κοριτσάκι μου?????????????????????????????????????????

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

almalibera
22/03/2004, 12:17
Αρχικά δημιουργήθηκε από Spazz

ε, δεν νομιζω να τα χει στην κωλοτσεπη......:lol:

fastheo
22/03/2004, 13:10
η ουσία του πράγματος είναι αλλού:
Γιατί θα πρέπει πάντα το αρσενικό να φροντίζει γιαυτό το θέμα;
Το αρσενικό θα κάνει τον ταξιτζή (έλα πάρε με από το σπίτι), το αρσενικό κερνάει τον καφέ, το αρσενικό πληρώνει το ξενοδοχείο, το αρσενικό αναλαμβάνει την ευθύνη του safe sex και στο τέλος να μείνει και με το χέρι στην κωλότσεπη (εύστοχο αυτό, το δανείζομαι) και να τα ακούει και από πάνω γιατί έχει μόνο παπί (αν είχες αυτοκίνητο χρυσέ μου δεν θα σου είχαν πέσει, τώρα φρόντισε να σου πέσει και το άλλο γιατί εγώ φεύγω).

almalibera
22/03/2004, 13:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από nefeli
Ρε Άρτεμις μάλλον έχω χάσει τη μόδα???????????????????????????????

Τι εννοείς ????????????????????????????

<<Αλλα βρε Νεφελη πως του πεσανε? Αφου υπαρχουν ειδικα σχεδιασμενα για κωλοτσεπες>>

Τι ειδικά κοριτσάκι μου?????????????????????????????????????????

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

:rotflmao: :lol: :rotflmao:

αχ! Αχ!

Δεν σε βρίσκω ενημερωμενη σε αυτο το θεμα!!!

Παιδι μου, υπαρχουν ειδικα σχεδιασμενα για να χωρανε στην στεπη του τζιν! Ειναι μεσα σε μικρα κουτακια!!!

χιχιχιχιχι!!!!:p

almalibera
22/03/2004, 13:21
Αρχικά δημιουργήθηκε από fastheo
Το αρσενικό θα κάνει τον ταξιτζή (έλα πάρε με από το σπίτι),

Ο ΣΩΣΤΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΠΙΣΩ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ (οχι την αφήνω και φευγω)

το αρσενικό κερνάει τον καφέ,
το αρσενικό πληρώνει το ξενοδοχείο,

ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ: ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ το τσερεις???

το αρσενικό αναλαμβάνει την ευθύνη του safe sex

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΧΡΥΣΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΘΑ ΤΟ ΦΟΡΕΣΕΙΣ Ο ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΤΟ ΧΕΙ??
και στο τέλος να μείνει και με το χέρι στην κωλότσεπη (εύστοχο αυτό, το δανείζομαι) και να τα ακούει και από πάνω γιατί έχει μόνο παπί (αν είχες αυτοκίνητο χρυσέ μου δεν θα σου είχαν πέσει, τώρα φρόντισε να σου πέσει και το άλλο γιατί εγώ φεύγω).
ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΤΕ ΑΥΤΗ :wave2:

Nefeli
22/03/2004, 13:27
αχ! Αχ!

Δεν σε βρίσκω ενημερωμενη σε αυτο το θεμα!!!

Παιδι μου, υπαρχουν ειδικα σχεδιασμενα για να χωρανε στην στεπη του τζιν! Ειναι μεσα σε μικρα κουτακια!!!

χιχιχιχιχι!!!!:p

Ρε φιλενάδα τι λες……………..μάλλον το ίδιο εννοούμε…………….
Να σου πω τέλος πάντων τζιν τζιν πως του παν καλέ τα τζιν, του ανθρώπου του πήγανε στο δρόμο.

almalibera
22/03/2004, 13:37
Ρε φιλενάδα τι λες……………..μάλλον το ίδιο εννοούμε…………….
Να σου πω τέλος πάντων τζιν τζιν πως του παν καλέ τα τζιν, του ανθρώπου του πήγανε στο δρόμο.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!:lol:

αλλα καλη μου.......ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!:ninja:

Επρεπε να σταματήσεις να του τα δωσεις!!! Ω ναι!! Φανταζεσαι το παιδι αυτο τί πίκρα θα υπέστη???:p
Ασε που μπορει να κυνήγουσε αυτην την κοπέλα μήνες, χρονια....!!!!!!!

Nefeli
22/03/2004, 14:27
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!:lol:

αλλα καλη μου.......ΤΟ ΚΡΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!:ninja:

Επρεπε να σταματήσεις να του τα δωσεις!!! Ω ναι!! Φανταζεσαι το παιδι αυτο τί πίκρα θα υπέστη???:p
Ασε που μπορει να κυνήγουσε αυτην την κοπέλα μήνες, χρονια....!!!!!!!

[SIZE=3]Βρε ζουζούκα δεν καταλαβαίνεις ήμουν με το αυτοκίνητο που να τον πιάσω με το παπί[/SΒρε ζουζούκα δεν καταλαβαίνεις ήμουν με το αυτοκίνητο που να τον πιάσω με το παπί

Και έτσι όπως έτρεχε με το κουτάκι στην κωλότσεπη λες και του είχαν βάλει νέφτι που να τον πιάσω…….

Και για φαντάσου λεω τώρα εγώ όμως να τον προλάβαινα και να του έλεγα

Ε ξέρεις τσάμπα τρέχεις ……….α να σου πω ξέρεις συγνώμη σου έπεσε αυτό……………

Ε τι να σου πω και μόνο που το σκέφτομαι αναρωτιέμαι ποιος θα γέλαγε περισσότερο και ποιος θα κοκκίνιζε περισσότερο……………

Άντε βρε να κονομήσουμε να πιούμε κανά γαμώκαφο να τα πούμε

Φιλάκια

IZE]

:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

Nefeli
22/03/2004, 14:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από fastheo
Το αρσενικό θα κάνει τον ταξιτζή (έλα πάρε με από το σπίτι), το αρσενικό κερνάει τον καφέ, το αρσενικό πληρώνει το ξενοδοχείο, το αρσενικό αναλαμβάνει την ευθύνη του safe sex και στο τέλος να μείνει και με το χέρι στην κωλότσεπη (εύστοχο αυτό, το δανείζομαι) και να τα ακούει και από πάνω γιατί έχει μόνο παπί (αν είχες αυτοκίνητο χρυσέ μου δεν θα σου είχαν πέσει, τώρα φρόντισε να σου πέσει και το άλλο γιατί εγώ φεύγω).

Εντάξει μεταξύ αστείου και σοβαρού έχεις και λίγο δίκαιο,

Σε μερικά από όσα λες μην τα ισοπεδώνουμε όμως τελείως

Ο άντρας είναι άντρας και η γυναίκα γυναίκα τουλάχιστον αυτό ισχύει για μένα.

Ας τα μοιράζουμε όσο γίνεται αν θέλεις πιο πώς να το πω γνωρίζοντας τι μας κάνει κέφι και τι κάνει στο έτερον κέφι και επίσης ποιος από τους δύο είναι πιο προνοητικός, πιο διαθέσιμος ……………….κ.τλ.

:wave2:

almalibera
22/03/2004, 14:36
[SIZE=3]Βρε ζουζούκα δεν καταλαβαίνεις ήμουν με το αυτοκίνητο που να τον πιάσω με το παπί[/SΒρε ζουζούκα δεν καταλαβαίνεις ήμουν με το αυτοκίνητο που να τον πιάσω με το παπί

Και έτσι όπως έτρεχε με το κουτάκι στην κωλότσεπη λες και του είχαν βάλει νέφτι που να τον πιάσω…….

Και για φαντάσου λεω τώρα εγώ όμως να τον προλάβαινα και να του έλεγα

Ε ξέρεις τσάμπα τρέχεις ……….α να σου πω ξέρεις συγνώμη σου έπεσε αυτό……………

Ε τι να σου πω και μόνο που το σκέφτομαι αναρωτιέμαι ποιος θα γέλαγε περισσότερο και ποιος θα κοκκίνιζε περισσότερο……………

Φιλάκια

IZE]

:rotflmao: :lol: :rotflmao: :lol:

:lol: :lol: :lol:

χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!
Το φανταζεσαι "Εεεεεεε.....συγγνωμη για το θαρρος αλλα τσαμπα τρεχεις....ξερεις σου πεσε αυτο.........."

"που πας χωρις το οπλο σου βρεεεεεεεε????"
χιχιχιχιχιι!!!!!!

καφες........ερχεται.........σύντομα ........:winka:

bikersonly
22/03/2004, 14:40

:confused: γαμώκαφο??? :yuck: Τι εκφράσεις είναι αυτές??Μπλιαχ! Νταλικέρηδες!

Να κονομήσετε??? Τι διάολο πόσο έχει πάει το φραππόγαλο ? :lol:

almalibera
22/03/2004, 14:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από bikersonly

Μην μου πειραζεις το αλανακι μου!!!

"Γαμώκαφο" θελει να το πει? Γαμωκαφο λοιπόν!!!!

:beer:

Nefeli
22/03/2004, 14:52

ΧΑΛΑΡΑ

Τώρα από όλα αυτά που έχουμε πει εσένα αυτό σε πείραξε???????????????

almalibera
22/03/2004, 14:54
ΧΑΛΑΡΑ

γιατι καλε ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ?????

Ειπαμε τιποτα κακο για να τον πειραξει??

bikersonly
22/03/2004, 14:57
Μην μου κοροϊδευεις το αλανακι μου!!!

"Γαμώκαφο" θελει να το πει? Γαμωκαφο λοιπόν!!!!

:beer:

Παρακαλώ???? :confused:

Για αυτό βλέπουμε κοπέλες σε καφετέριες με διάλογο τύπου:

ΓΥΝΑΙΚΑ1 : ¨Ελα ρε μαλάκα μου κάτσε να πιούμε τον γαμοκαφέ μας ποια να πούμε και καμιά μαλακία να γουστάρουμε.

ΓΥΝΑΙΚΑ2: Nαι ρε δική μου να ούμε άντε γιατί μου πρηξε τα αρχίδια η άλλη για τον έτσι της

ΓΥΝΑΙΚΑ1 : Έλα ρε μαλάκα μου!!!Πω πω σκηνικό Φφρρροοοτυ (ρούφηγμα του γαμόκαφου) Τι σου λεγε?

ΓΥΝΑΙΚΑ2: Nαι ναι σου λέω την μαλακισμένη!Α δεν σου πα!Σου αρέσει το 50ο σκουλαρίκι μου??? Γουστάρω πολύ να ούμε!

ΓΥΝΑΙΚΑ1 : Kαλά μιλάμε ΓΑΜΩ?Τσου σου λέω!Άντε με τον γαμοκαφέ ρε πούστη μου μη γαμήσω!Για λέγε με την άλλη την μαλακισμένη τι σου λεγε?

.................................................................................................... ..

Μιλάμε η αποθέωση της θηλυκότητας!!!Άκου αλανάκια!! :lol: :lol: :winka:

Nefeli
22/03/2004, 14:58
γιατι καλε ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ?????

Ειπαμε τιποτα κακο για να τον πειραξει??

ΕΛΑ ΜΩΡΕ ΤΙ ΕΙΠΑΜΕ ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ Η ΩΡΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ

ΓΑΜΩΚΑΦΟ

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΛΙ......................

:sun: :wave2: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

bikersonly
22/03/2004, 15:01
ΧΑΛΑΡΑ

Ποιο χαλαρά δεν πάει! Άμα είναι να το βάλω στο Off! :lol:

Και τι λέγατε ρε Nefeli?Ποιος πρέπει να κουβαλάει τις καπότες και που να τις βάζει να μην του πέφτουν? :lol:

Εσύ το πες: O άντρας είναι άντρας και η γυναίκα γυναίκα.

Όπως απωθεί ένας άντρας που μιμείται την γυναίκα (gay) άλλο τόσο απωθεί η γυναίκα που μιμείται τον άντρα!

:yuck: :winka:

ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΑΘΑΙΝΩ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ "ΓΥΝΑΙΚΕΣ" ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΑΝ ΝΤΑΛΙΚΕΡΗΔΕΣ!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ FAKE ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ!ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΜΑ ΒΡΙΣΟΥΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΙ?ΑΛΑΝΑΚΙΑ?ΑΝΤΡΕΣ?ΜΑΓΚΕΣ?ΜΟΡΤΙΣΕΣ? ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ! Ή ΟΤΑΝ ΒΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΙΩΘΕΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΗ ΚΤΛ ΚΤΛ?ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΜΑΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΣ Ή ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΥΑΛΟ.ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ" ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΑΛΙΑ!ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ! :wave2:

nimbus
23/03/2004, 08:21
ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΟΤΑΝ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ... :D

Nefeli
23/03/2004, 08:25
Ποιο χαλαρά δεν πάει! Άμα είναι να το βάλω στο Off! :lol:

Και τι λέγατε ρε Nefeli?Ποιος πρέπει να κουβαλάει τις καπότες και που να τις βάζει να μην του πέφτουν? :lol:

Όπως απωθεί ένας άντρας που μιμείται την γυναίκα (gay) άλλο τόσο απωθεί η γυναίκα που μιμείται τον άντρα!

ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΤΙ ΠΑΘΑΙΝΩ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΩ "ΓΥΝΑΙΚΕΣ" ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΣΑΝ ΝΤΑΛΙΚΕΡΗΔΕΣ!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ FAKE ΚΑΙ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΑ!ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΜΑ ΒΡΙΣΟΥΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΙ?ΑΛΑΝΑΚΙΑ?ΑΝΤΡΕΣ?ΜΑΓΚΕΣ?ΜΟΡΤΙΣΕΣ? ΤΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ! Ή ΟΤΑΝ ΒΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΙΩΘΕΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΜΕΝΗ, ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΙΕΣΜΕΝΗ ΚΤΛ ΚΤΛ?ΙΣΩΣ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΜΑΙ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΙΚΟΣ Ή ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΜΥΑΛΟ.ΑΛΛΑ ΜΕΡΙΚΕΣ "ΕΛΕΥΘΕΡΙΕΣ" ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΑΛΙΑ!ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΛΑ ΓΕΝΙΚΑ! :wave2:

Να διορθώσω μερικά θεματάκια…………….

- Ήθελα να γράψω κανονίσουμε και όχι κονομήσουμε.

Και τι λέγατε ρε Nefeli?Ποιος πρέπει να κουβαλάει τις καπότες και που να τις βάζει να μην του πέφτουν?
- Δεν είπα ποιος πρέπει να κουβαλάει τι, εγώ απλά ανέφερα ένα περιστατικό που είδα, αν διαβάσεις παραπάνω εγώ είπα να κάνουμε μια δίκαιη μοιρασιά……..

- Και το ξαναλέω προσθέτοντας ότι οι 5 δέκα κουβέντες που ο καθένας μας λεει δεν τον <κατατάσσει> κάπου αυτό που όμως τον <κατατάσσει> είναι ο τρόπος που γενικά χειρίζεται την ζωή του.

- Το μπερδεύεις λίγο το θέμα νομίζω εγώ, ο gay δεν μιμείται την γυναίκα είναι γυναίκα μην το αναλύσουμε περισσότερο και η γυναίκα μπορεί να είναι άντρας αν της βγαίνει αυτό το κομμάτι της, ας μην το αναλύσουμε και αυτό. Εμένα προσωπικά με απωθούν αυτοί που όντως μιμούνται το οτιδήποτε δεν είναι και δεν με απωθεί καθ’ αυτό ή μίμηση αλλά το γεγονός ότι τα πόδια τους μέχρι εκέι τους φτάνουν………

Το γαμώκαφο είναι μια έκφραση που μπορεί να σου φαίνεται κάπως, σίγουρα δεν το λένε οι νταλικέρηδες απλά είναι μια έκφραση που εγώ τη λεω μερικές φορές μεταξύ γυναικών όπως αντίστοιχα και οι άντρες σε κάποιες παρέες μπορεί να λεν κάτι άλλο ………………

Και προσωπικά και εγώ κάτι παθαίνω όταν ακούω άντρες και γυναίκες να βρίζουν αλλά αρκετές φορές είναι αποδεκτό και δεν έχει να κάνει με ελευθερία, ισότητα, ούτε με τα παραπάνω που αναφέρεις τουλάχιστον για μένα αλλά με πολλά άλλα που αν καθίσουμε και τα αναλύσουμε θα γράψουμε καμιά δεκαριά σελίδες θα σου πω όμως ότι υπάρχουν αυτοί που λεν και δεν κάνουν, αυτοί που κάνουν και δεν λεν, αυτοί που ότι λεν το κάνουν και πάει λέγοντας…………
Και επειδή μιλάς για ελευθερία να σου πω ότι από τότε που ο καθένας την χειρίζεται κατά πως τον βολεύει μας έκανε πάσα και το συγνώμη και χάθηκε το φιλότιμο και αυτό ισχύει και για τα δύο φύλλα.

ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ
:wave2: :wave2: :wave2: