View Full Version : Το άλλο το ακούσατε????????
Καθώς έκανα zapping... και έβλεπα: βουλή, βουλή, βουλή και πού και πού βουλή... είπα να σταματήσω να δώ έναν ψηλολέλεκα που μίλαγε εκείνη την ώρα. Συγνώμη (κιόλας) που δέν έχω καταφέρει να αποστηθίσω τους "νέους" βουλευτές, αλλά νομίζω ήταν ο Λιάπης που δήλωσε το εξής:
Ότι δημιουργούνται γύρω στις 10.00 θέσεις parking για δίκυκλα και πως θα μειωθεί το ΦΠΑ σε κράνη και ότι άλλο αφορά την ασφάλεια του αναβάτη...
Περιμένουμε να δούμε..... :smokin:
periklisk
22/03/2004, 23:45
Δεν το άκουσα, αλλά μακάρι να είναι έτσι!!!!
takiskan
23/03/2004, 01:13
Οι 10000 θέσεις είναι θέμα του δήμου Αθηνών και έχουν ανακοινωθεί όσο για το ΦΠΑ στα κράνη είναι θέμα Ευρωπαϊκής Ένωσης
Εγώ πάλι άκουσα για τα κράνη ότι ήδη μειώθηκε το Φ.Π.Α. (ή αν κάνω λάθος μέσα στις επόμενες μέρες)!
almalibera
23/03/2004, 08:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από milaber
Εγώ πάλι άκουσα για τα κράνη ότι ήδη μειώθηκε το Φ.Π.Α. (ή αν κάνω λάθος μέσα στις επόμενες μέρες)!
Και εγω αυτο νομίζω. Οτι ήδη εχει μειωθει το ΦΠΑ στα κρανη.
Παντως αμα πραγματοποιηθουν .... ειναι καλο:)
AN ....ARGHSO LEEI ....FAE.....
E...AN ARGHSOYNE AYTOI.....FATE E;;MH PEINASETE....:sick:
periklisk
23/03/2004, 08:46
oxi mh fate!!!! .....8a sfaksoume fakes!!!!!:sick: :wacko:
ante kalhmera!!
SpyrosTDM
23/03/2004, 09:02
ΤΟ ΦΠΑ ΣΤΑ ΚΡΑΝΗ ΔΕΝΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΓΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΤΕΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ Ε.Ε ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΡΙΨΑΝΕ. ΟΠΟΤΕ......:wave2: :wave2:
psaroulis
23/03/2004, 09:13
το θέμα είναι από αυτή τη μείωση θα επωφεληθεί ο αγοραστής?
θα φτάσει στη τσέπη μας?
ή θα επωφεληθούν οι μεσάζοντες???
(όπως συμβαίνει συνήθως...)
γιατι θα πας να παρεις τωρα κρανος θα σου πει αυτα ειναι με το παλιο ΦΠΑ σε 6 μηνες θα πιασει η εκπτωση
θα πας σε 6 μηνες θα σου πει ακριβηνε η τιμή του ποια εκπτωση μου ζητας τωρα...
κανω λάθος?
Όταν κάτι μειώνεται, άλλα 10 αυξάνονται. Δεν χαλάνε την αναλογία της ζυγαριάς στα στομάχια και τις βίλες τους.
χαχαχα η almalibera το χωνει και στα χωματα το ελαφι!και στολη και τετοια!!να σε σνομπαρω??που ακουστηκε κοπελα motocrossου η enduroγκομενα!!!θεε μου κατι επαθα!!!εχει εναν γαματο χωματοδρομο κοντα στην γειτονια μου.......ελα νατο χωσεις!!!χαχαχααχααααααααουυυυυυυυεεεεεεεεεειιιιιιι
πλακα κανω πες στον ιουλιο τον τρισμεγιστο σφηκα να ερθεις καμια μερα που θα παμε.......απλα φερε κανα σαντουιτς κανα νερο τεντα βενζινη λαδια εργαλεια ενα φτυαρι μια τσαπα!!!!!!!χχαχααχα
με τον julio θα παμε πεντελη το σαββατο.ελα να δειξεις απο τι εισαι φτιαγμενη ευα!!! :beer:
almalibera
23/03/2004, 13:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από Spazz
χαχαχα η almalibera το χωνει και στα χωματα το ελαφι!και στολη και τετοια!!να σε σνομπαρω??που ακουστηκε κοπελα motocrossου η enduroγκομενα!!!θεε μου κατι επαθα!!!εχει εναν γαματο χωματοδρομο κοντα στην γειτονια μου.......ελα νατο χωσεις!!!χαχαχααχααααααααουυυυυυυυεεεεεεεεεειιιιιιι
πλακα κανω πες στον ιουλιο τον τρισμεγιστο σφηκα να ερθεις καμια μερα που θα παμε.......απλα φερε κανα σαντουιτς κανα νερο τεντα βενζινη λαδια εργαλεια ενα φτυαρι μια τσαπα!!!!!!!χχαχααχα
με τον julio θα παμε πεντελη το σαββατο.ελα να δειξεις απο τι εισαι φτιαγμενη ευα!!! :beer:
τα αυτακια μου ομως δεν τα προσεξες!!!
Η φωτο ειναι τραβηγμενη τον Σεπτεμβρη....απο τοτε εχω να παω...:sad:
Δεν πολυχαλιεμαι ομως κανω αλλα πραγματα εξισου ενδιαφεροντα:winka: !!Χα!!
Αγαπητε μου π.ευχαρίστως να ερθω αλλα να ξερεις τι......φοβαμαι οτι ανεμιστηρακι θα με κανετε............:winka:
χαχαχαχαχαχαχα!!!!!
Υ.Γ.: Άρτεμις με λενε.......:p
bikersonly
23/03/2004, 13:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από Spazz
Σιγά ρε Spazz!!! Πιλοτάρα! Πρέπει να είσαι πολύυυυ πιλόοοτος πια για να πας στο χώμα!!! Ρε σε λίγο θα το πιστέψετε και εσείς ρε!Χαλαρώστε λιγάκι!! Το πιο μακρυά που έχετε πάει είναι Πεντέλη και Βαρυμπόμπη, και κάτι έγινε!Δεν μου λες επειδή φαίνεσαι και πιλοτάρα έχω ένα χωραφάκι ρε συ δεν έρχεστε να το σκάψετε μία να μην πληρώνω κι όλας?Ρε πουλήστε τους ματρακάδες σας μπας και κάνετε κάνα χιλιόμετρο και δείτε και κάνα μέρος που μόνο από τα ντοκυμαντερ της ΕΤ-1 βλέπετε!!χαχα!!Άκου όλα είναι χώμα!!!
Y.Γ ΜΙΧΑΛΗ ΜΕ ΛΕΝΕ.......
:lol: :smokin:
:lol: