View Full Version : 1η πανελλήνια συνάντηση Vfr στον Βόλο(2 ενωμενα threads)
Τι να σου πω Γρηγόρη, έχεις δίκιο.
Το πρόβλημα νομίζω είναι στο ότι δεν γνωριζόμαστε μεταξύ μας, οπότε μια τέτοια συνάντηση προγραμματίζεται με μισή καρδιά. Στο παραμικρό εμπόδιο λακίζουν οι μισοί. Ίσως θα έπρεπε να συναντηθούμε μια φορά σε τοπικό επίπεδο, ας είναι και για έναν καφέ.
Γρηγορη δεν εχεις αδικο
εγω ειχα ολη την καλη διαθεση και ορεξη για τη συναντηση και δε με ενοιζε καθολου που δε γνωριζομασταν, οπως ειπε ο apostat.
Ισα ισα αυτος ειναι ο λογος που κανονιζετε μια τετοια εκδρομη-συναντηση.
απλα μια ο καιρος (για το Φλεβαρη εννοω) και μια οι υποχρεωσεις του καθενως δε το κανουν και τοσο ευκολο
το μονο μου προβληματισμο στον ειχα στειλει με πμ
απο κει και περα προσωπικα αυτη την περιοδο εχω τρεχαματα και δε μου αφηνουν πολλα περιθωρια ξεκουρασης περα απο ενα σκ
οταν μαλιστα ανεβαινω και λαμια 1 σκ το μηνα περιοριζονται και τα σκ που πρεπει να τελειωσω δουλειες στην αθηνα
αυτα απο μενα προς αποφυγη παρεξηγησεων
και αν δε με ενοιαζε δε θα εμπαινα στον κοπο να απαντησω παιδες
:wave2:
Δίκιο έχει το παλικάρι,ο Γρηγόρης, όλοι έχουμε αλλάξει το πρόγραμμα μας λίγο πολύ(όχι ότι τρέχει και τίποτα βέβαια).Τώρα όσον αφορά το freddaki απλά ρίξτε μια μέρα στο τραπέζι να τα πούμε,εγώ και σήμερα άμα γουστάρετε μέσα είμαι.Μπορούμε βέβαια να πάμε και καμία βόλτα Κυριακή οι βέφες των αθηνών.
Εγώ θα είμαι Σάββατο ορεινή Ναυπακτία. Είχα σκοπό να έρθω Βόλο από Καρπενήσι Κυριακή πρωί.
Από μεριά μου, μπορούμε ακόμα να κρατήσουμε την συνάντηση.
@Sotokan και λοιποί Αθηναίοι: Αν έχετε όρεξη, πάμε σήμερα το απογευματάκι για καφέ κάπου. Προτάσεις;
Κοίτα αν τελικά δεν γίνει η μάζωξη τελικά Βόλο ,που δεν βλέπω να γίνεται γιατί και έτσι και αλλιώς τα δύο απ τα παιδιά που ξεκίνησαν την φάση δεν μπορούν,Κυριακή εγώ με καμια δεκαριά άλλες μηχανές θα κάνουμε βόλτα μεγάλη ή προς Βυτίνα ,λαγκάδια κτλ ή τον γύρο του κορινθιακού,οπότε ίσως τα πούμε προς την ναυπακτία φίλε apostat.Όσον αφορά τον καφέ εγώ προτείνω κανά θέατρο πέτρας που έχει και θέα,αλλά δεν χαλιέμαι οπουδήποτε προτείνετε.
Άντε παίδες, να το πάρουμε από την αρχή.
Παραλία Βόλου, 11 το πρωί την Κυριακή.
Ποιος έρχεται;
[i]Όσον αφορά τον καφέ εγώ προτείνω κανά θέατρο πέτρας που έχει και θέα,αλλά δεν χαλιέμαι οπουδήποτε προτείνετε. [/B]
Από εμένα είναι ΟΚ. Τι ώρα; Άλλος κανείς;
εγώ μέσα,αλλά να μην πάμε τρεις και ο κούκος (χε χε θα μας κραξει όλο το forum)
ότι ώρα να ναι μετά τις 5 ........6,7?
1. apostat
2. Sotokan
3. gregorgeous89 (;)
4. Zolotas (;)
Μέχρι στιγμής, 3 και ο κούκος = 4.
Σε τελική δεν είναι άσχημα. Τα VFR είναι σπάνια, τι να κάνουμε;
Προτείνω να πάμε, αν είμαστε τουλάχιστον αυτοί οι τέσσερις.
@Sotokan: Σε βολεύει κατά τις 6:30; Χρειάζομαι και κανα μισάωρο να έρθω γαρ (από Παπάγου)
Αρχικά δημιουργήθηκε από apostat
Άντε παίδες, να το πάρουμε από την αρχή.
Παραλία Βόλου, 11 το πρωί την Κυριακή.
Ποιος έρχεται;
Επειδη με μπριζωσατε....
αλλα πρεπει να ειμαι σιγουρος με τις δουλειες που εχω...
ποσοι ειναι σιγουροι για Βολο????
απο αθηνα - θεσσαλονικη?
αν μετρησα καλα....
SOL-VFR-VTEC - (αθηνα)
sotocan - (αθηνα)
apostat - (αθηνα)
mozart - (λαρισα)
gregorgeous89 - (θεσσαλονικη)
zolotas - (θεσσαλονικη)
argy-kap - (επιτημο μελος απο Βόλο)
αλλα δεν υποσχομαι
θα κοιταξω αν μπορω να τα αναβαλω παιδες και να ερθω
το τηλ μου το εχει ο sotocan αν χρειαστει...
Μια χαρά είναι 6.30.Οπότε όσοι ευτυχείς κάτοχοι vfr :D ,και μη βέβαια ,είναι από αθήνα και γουστάρουνε καφεδάκι στο θέατρο πέτρας,Πετρούπολη ,ελάτε 6.30 με 7 να γνωριστούμε και να τα πούμε από κοντά για Βόλο.Ζuper.......:sun:
Υ.Γ τηλ, για να μην χαθούμε 6974488896,Σωτήρης
Νάσο το έχω το δικό σου,ότι κανονίσουμε σου ρίχνω sms.
Tο δικό μου το νέο είναι το από πάνω
για καφε δε προλαβαινω
τελειωνω αργα Σωτηρη.....
Πολύ ωραία.
Το τηλέφωνό μου: 6942062243
:confused: ........μεχρι χθες ηταν ακυρο .........και δεν εχασα χρονο και τωρα που βρηκα γκομενα για εκδρομη διαβαζω για συναντηση.:bigcry:
κανονισα για νυμφαιο ρε μαγκες .....:a07: :a49: ........και αν πω ακυρο θα μου πει:a36: .........
και καλυτερη λυση βλεπω στην τελικη μια καθοδο αθηνα για σαβατοκυριακο και απο κει οτι βολτα προκυψει........τα μερη τα ξερετε
Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
[B
και καλυτερη λυση βλεπω στην τελικη μια καθοδο αθηνα για σαβατοκυριακο και απο κει οτι βολτα προκυψει........τα μερη τα ξερετε [/B]
και πιο ανετα.....και τα ποτακια το βραδυ και ξεκουραση μετα και καφεδες την επομενη .....ασε που διαβασα για εκδρομη του φορουμ που ειναι και κοντα ε???:a33: ενταξει ενα εξοδο παραπανω για τους εκτος αθηνας αλλα θα αξιζει πιστευω για ΣΚ
δλδ την προηγουμενη μερα της συναντησης....συναντηση:blush:
αρα
:a3:
τουλαχιστον για την ωρα............
καλο σκ
Απ ότι βλέπω θα λείψουν αρκετοί και το ζήτημα είναι να γνωριστούμε οι νότιοι με τους βορείους.Και αφού το μαμήσαμε και ψόφησε,γουστάρετε να το κάνουμε άλλη φορά να έχουμε απαρτία???Μην αγχώνεσαι zolotas εδώ το νινί σέρνει καράβι .......
το καφεδάκι πάντως ισχύει....
κανονισα για νυμφαιο ρε μαγκες ....
Νυμφαίο, με γκόμενα;;;
Πρόσεχε φίλε zolotas, μυρίζει παγίδα!
Καλά να περάσεις.
:beer:
το καφεδάκι πάντως ισχύει....
Εγώ ξεκινάω σε 10 λεπτά...
gregorgeous89
08/04/2006, 14:38
Xerome pou telika iparxei oreksi.
Eime Athina.Ematha apo Sotiri oti ipiate kafedaki kai avrio kanonisate gia Volo.Eime mesa.
zolota ean eise Volo anevenoume mazi!
Akouo idi ton ixo toson vfr mazi!!!
Ta leme avrio.
φτου δεν σας πηρα χαμπαρι!!!!Για τον καφε γαμωτ γαμωτ!!!!!
Ριχτε κανα πμ ρε σεις!!
by the way η πρωτη ever συναντηση του moto.gr ειχε πραγματοποιηθει στο ιδιο σημειο...terra petra
Φίλε Στάθη μην αγχώνεσαι, το καφεδάκι με τον Τάκη (SOL-VFR και τον Στάθη (Apostat) ήταν super λέμε(4 ώρες καφές ),αλλά θα επανάληφθεί όπωσδήποτε.
SOL-VFR-VTEC
10/04/2006, 17:50
SIGOURA THA KSANAGINI....:beer: :beer: ..TIN EPOMENH OMOS THA PARO KAI KOLIRIO....KAI O LOGOS HTAN GIATI =SAN ELEFTHERO PEDI...EROTEVOME EFKOLA:a07: :a07: :a07:....................
Αρχικά δημιουργήθηκε από SOL-VFR-VTEC
SIGOURA THA KSANAGINI....:beer: :beer: ..TIN EPOMENH OMOS THA PARO KAI KOLIRIO....KAI O LOGOS HTAN GIATI =SAN ELEFTHERO PEDI...EROTEVOME EFKOLA:a07: :a07: :a07:....................
Ρε Τάκη!
Πες καμιά λεπτομέρεια και για τα κοριτσάκια, θα νομίσουν τα παιδιά ότι εννοείς έναν από εμάς!
:lol:
SOL-VFR-VTEC
10/04/2006, 21:39
EXEIS DIKIO RE STATHI....GIA GYNAIKIO PLITHISMO LEO...ASE POU HTAN KAI SAVATO:winka: ........KAI STIN EPOMENH...THA ERTHI KAI H FILI MOU...OXI ME TO AGONISTIKO...ALA ME TO VFR 2006 POU EINAI STO VATHOS.....
44100
Καλημέρα σε όλο το forum και ειδικότερα στους αδελφούς viferakides......Τι θα γίνει ωρέ παλικάρια θα πιούμε κανά γκαιφέ ???
gregorgeous89
11/04/2006, 10:10
Eimoun kai ego Athina kai ipia kafe...metraei gia Panelinia???:p
Οι πανελλήνιες γίνονται αποκλειστικά στο θέατρο πέτρας. Αν τον ήπιες αλλού, μετράει σαν τοπική.:nono:
SOL-VFR-VTEC
11/04/2006, 23:55
:a55: :a55: :a55:...STO GNOSTO MEROS???.....PES ORA KAI MERA....KAI EGO TOULAXISTON EIMAI APIKO :rotflmao: :rotflmao: GIA KYRIAKH...PEZI TIPOTA???.............ADE GIA NA DOSIS KAI ENA MATHIMA :a021: :a021: ...STO........................................................:a020: TDM:a020:
Ναι αμέ είναι πολύ θέμα στο πέτρας,να νταγκλάρεις απ τον ήλιο φίλε .Για ρίξτε καμιά πρόταση πότε για καφέ???
Φίλε SOL έχω σταματήσει προ πολλού να ασχολούμαι με τα TDM.Ήδη κανόνισα με την Σία να να με αφήσει μονό ένα κομάτι να δώσω ένα μάθημα στο z γιατί έχουνε βγάλει πολλή γλώσσα τα κουτσαβάκια .....:lol: :lol: :lol:
[i]να δώσω ένα μάθημα στο z γιατί έχουνε βγάλει πολλή γλώσσα τα κουτσαβάκια .....:lol: :lol: :lol: [/B]
Γλώσσα;;; Τα Ζ;;;
Αυτό δεν είναι αναίδεια, είναι ανέκδοτο!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ναι κατάλαβες φίλε είμαι ο μόνος δικάβαλος και έρχονται όλοι εκ του ασφαλούς να κάνουνε μαγκίτσες......Αλλά θα κοπούν αυτά τώρα.....
χμ όσον αφορά την βόλτα τις Κυριακής σκέφτομαι για καμιά γύρα τον κορινθιακό.......από Ναύπακτο και μετά εχεί αρκετά καλό δρόμο με καλές στροφές.....Εσυ έχεις καμιά καλή πρόταση να κάνεις???άσε που θα το συζητήσουμε και στο καφεδάκι εκτενέστερα.Τα υπόλοιπα τα veferia τι λένε για βόλτα αυτή την κυριακή??????
SOL-VFR-VTEC
12/04/2006, 18:25
Z ????:lol: :lol: :lol: :lol: ...ADE VRE...ME KANES KAI GELASA......GIA TON KAFE LEO PETRA PALI....TIN PARASKEVH...TIN ORA KANONISTE...... POU TOUS VOLEVI OLOUS...6-7 EXO MIA DOULITSA...ALA META THA ERTHO KAPAKI....:wave2: :wave2: ....................................................................RE PEDES..TORA POU EFTIAKSE O KAIROS DEN VLEPO OREKSI GIA TIN SINADISI:confused: :confused: ........KAI TORA TELEFTEA MILAO EGO..O SOTOCAN...KAI O APOSTAT......STO FORUM......AFTO EINAI LOGO GNORIMIAS APO KODA.....AN SAS EXO KOURASI...TOULAXISTON EGO :a38: .............SORRY.......:wave2: :wave2: :wave2:
Αφού μιλάς ......ρίξε και καμιά ιδέα για βόλτα ντε,άντε μπας και πάρουμε μπρος όλοι μας...........
SOL-VFR-VTEC
12/04/2006, 22:22
EXEIS DIKIO GIA TON:sun: :sun: :sun: :sun: :sun: ...STO TERA PETRA....AS TO KANOUME SAVATO TO MESHMERI.....GIA KAFEDOUBA....STIN LIAKADOUBA............................................................H ALITHIA EINAI EKEI EKSO:alien: :alien: :alien: :alien: :alien:
Σάββατο πρωί ρε φίλε θα ανέβω μία μέχρι Λειβαδιά στο χωριό για καφεδάκι και θα γυρίσω μεσημέρι....Όποιος γουστάρει κερνάω καφεδάκι στην εξοχή....
gregorgeous89
13/04/2006, 14:47
RE PEDES..TORA POU EFTIAKSE O KAIROS DEN VLEPO OREKSI GIA TIN SINADISI
Eine poy tha xalasei an kanonisoume kati:p :p :p
Malon gia arxes Iouniou tin vlepo tin doulia.
O Zolotas ti ekane me tin gomena den mas eipe!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotokan
Σάββατο πρωί ρε φίλε θα ανέβω μία μέχρι Λειβαδιά στο χωριό για καφεδάκι και θα γυρίσω μεσημέρι....Όποιος γουστάρει κερνάω καφεδάκι στην εξοχή....
κριμα ειμουνα λειβαδια για την εκδρομη του moto.gr δεν σε πηρα πρεφα ...ισως να αργησα και λιγο ειμουνα κατα τις 4 στις πηγες κρυας το σαββατο
Ναι όντως κρίμα φίλε Στάθη,καλή ευκαιρία είταν να τα πούμε από κοντά,εγώ εκείνη την ώρα έφευγα γιατί είχε καφεδάκι ,με την παλιοπαρέα, μπουρνάζι για να οργανωθεί η βόλτα της επόμενης μέρας.......super βόλτα μάγκα.Anyway σε κάποια φάση θα βρεθούμε οι viferades ....
Πειράζει να ποστάρω κανά δυό φωτό...Άλλωστε παίζουν και 3 vfr:wave2: :wave2:
Αράχωβα καφεδάκι μετά τα στροφιλίκια .sotokan-SOL-VFR-VTEC
45193
κουκλιάαααα.........:sun: :sun: :sun:
Σείριος επιστροφή....:sad: :sad: :sad:
45194
SOL-VFR-VTEC
17/04/2006, 23:41
PALIKARIA OMOS E???O ENAS KALITEROS APO TON ALO..:a21: :a24: .......H MONH DIAFORA EINAI OTI DEN EIMAI PADREMENOS.....OPOTE AN THELI KAMIA KOPELA...NA KSERH OTI EIMAI KALO PEDI:blush: ...KAI NA MOU PEEI NA POULISO TIN VEFA...THA TO KANO AMESOS:lol: :lol: .......KALO EEEEEEEEE:a09: .............H FOTO EINAI TIN ORA POU ERXODE TA ATIA:alien: ..NA PAROUN TA VFR.........KAI TON SOTOKAN....GIA ANALISI
45228
χαχχαχχα σωστοζ!!!
ρε κανονιστε κανα καφε να βρεθουμεεεεε!!!
αυτο ειναι παρεακι με βεφες!!περιμενε να μου δωσουν τις φωτο να βαλω και εγω καμια απο τη reckon βολτα του moto
να και μια απο αρβανιτσα
45356
Απίστευτο μέρος ,το ξέρω γιατί εκεί κοντά πηγαίνω κάθε χρόνο και ψωνίζω τον οβελία....Βέβαια η κόκκινη αστραπή είναι όλα τα λεφτά στη φωτό:a46: :a46: :a46: .Πάρε και μία από Λειβαδιά ....
45359
ρε χαλιες ζηλεψα, τωρα
θα κανονησουμε μολις γυρισουμε απο πασχα να κανουμε ενα ''καλο'' καϊφε κι ας μην ειναι Βολο
παντως εχετε το σωστο μηχανακι, αλλα στο λαθος χρωμα
:smokin:
Καλημέρα φίλε Νάσο,χάθηκες εσύ βρε.....
Κάπου Λαμία δεν είσαι ή κάνω λάθος,αν ναι μπορεί και να τα πούμε νωρίτερα μιας και θα ανέβω και εγώ Δομοκό Μ.Παρασκευή Μ.Σάββατο ,θα είναι και ο SOL-VFR-VTEC στον μπράλο,αν όχι καφέ μετά το Πάσχα....
Και όσον αφορά το χρώμα η αποψή μου είναι,ότι κινείται πρέπει να είναι κόκκινο......της φωτιάςςςς:a43: :a43: :a43:Άσε που είναι και ποιό γρήγορο το κόκκινο....
gregorgeous89
19/04/2006, 10:54
To iksera oti eiste "Fatses" to epiveveosa apo tis photo:D
Αρχικά δημιουργήθηκε από sotokan
Καλημέρα φίλε Νάσο,χάθηκες εσύ βρε.....
Κάπου Λαμία δεν είσαι ή κάνω λάθος,αν ναι μπορεί και να τα πούμε νωρίτερα μιας και θα ανέβω και εγώ Δομοκό Μ.Παρασκευή Μ.Σάββατο ,θα είναι και ο SOL-VFR-VTEC στον μπράλο,αν όχι καφέ μετά το Πάσχα....
Και όσον αφορά το χρώμα η αποψή μου είναι,ότι κινείται πρέπει να είναι κόκκινο......της φωτιάςςςς:a43: :a43: :a43:Άσε που είναι και ποιό γρήγορο το κόκκινο....
μιλα με SOL-VFR-VTEC και εμενα εχεις το τηλ
αν μπορειτε χτυπα τηλ να βρεθουμε
SOL-VFR-VTEC
19/04/2006, 19:46
GEIA SOU VRE NASO....EKSIPAKOUETE GIA TIN KAFEDOUBA........................................................................................ADE PALI ME TO XROMA TON VFR........IPAME...TO ASIMI EINAI TO KALITERO....OPIOS DEN SIMFONI...TON PROKALO SE :a015:...MONOMAXIA.........POUSE RE ZOLOTA NA ME IPOSTIRIKSIS..........NA KANO MIA PROTASH????...OI KATOXOI KOKKINOU KAI MAVROY...NA VALOUN LIGO KITRINAKI KAI NA TO NIKELOSOUN.....GIA NA GINI OPOS TO ERGALIO TIS FOTO :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :a22: :a22: :a22:
45512
Καφεδάκι σήμερα στις 7 tera petra,πετρούπολη sotokan.SOL-VFR-VTEC,και όσοι γουστάρετε ελάτε.,.....