View Full Version : μαμα εκσατμιση
δε κσερω αν ολα τα 750 εχουν το ιδιο προβλημα παντως η δικια μου κουνιοταν υπερβολικα μετα απο 12.000 χλμ και σε μια μερα αλλαχτηκε τσαμπε .εγγυηση γαρ!!thanks kawasaki
Τί εννοείς κουνιότανε;
Διότι θέλουν σύσφιξη οι βίδες λόγω κραδασμών, το γράφει το μανουάλι...
Καλή εξήγα η KAWA αλλά δεν κατάλαβα ακόμα τι πρόβλημα είχες! :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από lefz750
δε κσερω αν ολα τα 750 εχουν το ιδιο προβλημα παντως η δικια μου κουνιοταν υπερβολικα μετα απο 12.000 χλμ και σε μια μερα αλλαχτηκε τσαμπε .εγγυηση γαρ!!thanks kawasaki
Thanx TEOMOTO να λες!
Το σωστο να λεγεται
Z-Newbie
22/01/2006, 18:47
Τι εννοείς ακριβώς κουνάει και η δικιά μου κουνάει πολύ αλλά απλά έσφιξα τις βίδες και τώρα είναι καλύτερα.
emena den koynaei katholoy :wave2:
zoropatra
23/01/2006, 08:01
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΝ ΑΝΗΣΗΧΕΙΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!!!!ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ!!!!
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ
ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΕΠΛΕΝΑ ΤΟ Ζ, ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΕΞΑΤΜΙΣΗΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΣΩ ΔΑΓΚΑΝΑ ΤΟΥ ΦΡΕΝΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΛΑΚΟΥΒΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΕΞΑΕΡΩΣΗ; Η ΕΓΙΝΕ ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ ΣΤΗ ΜΑΜΑ;
ΓΙΑΝΝΗΣΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ750
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
23/01/2006, 09:10
υπαρχουν δυο περιπτωσεις .... αν κουναει λιγο στο μασπιε θελει σφιξιμο η βιδα ...... αν ομως κουναει το τελικο σε σχεση με την πρωτη σωληνα τοτε εχουμε προβλημα ... εχει κοπει η εξατμιση μεσα στο τελικο ..... οσο ειστε μεσα στην εγγυηση κανενα προβλημα ..... αν ομως οχι .....:sick: :sick: :sick:
PANTWS OPOIS EXEI AMFIBOLIA, POULAW THN KAWA-E3ATMA MOU ME 5100XLM.... :rotflmao: :rotflmao: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
το 'εκσατμιση' γαμει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
bariemai na psaxno to ξ ρε idi:wave2: :wave2: :rotflmao:
Z-Newbie
24/01/2006, 02:11
Εμένα κουνάει στην ένωση με τον λαιμό όχι στο μασπιέ, τι να κάνω γιατρέ;
εγω εχω σφιξει χταποδι και πιο κατω στην ενωση και ειμαι τζετ :a48:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-Newbie
NA SFI3EIS TO KOLARO!!!!:lol: :beer:
ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΑΣ
24/01/2006, 22:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από Z-Newbie
AYTO HTAN TO ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ ..... ΤΡΕΧΑ ΣΤΗΝ ΤΕΟΜΟΤΟ ... Η ΕΞΑΤΜΙΣΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΟΒΕΤΑΙ .... :wave2: :wave2: :wave2: ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΝΟΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΑΖΑΝΑΚΙ - ΛΑΙΜΟΣ ...