View Full Version : απορια με z750
ρε παιδια καταρχιν ειμαι 19 τωρα σε κανα τριαρει μηνες μπαινω στρατο ... γαμωτο... τελος παντων μολις βγω μες το καλο θα παρω ενα z750 καλη επιλογη δεν ειναι????
ολοι μου ειπαν οτι δεν ειαν ικαλο μηχακι δεν ειανι γρηγορο για τα κυβικα του το πατανε κατι tdm 850 και κατι τετοια οτι για να ποιασει τα 200 του βγαινει η ψυχη. επισης οτι δεν στριβει κτλ κτλ κτλ.
τι γνωμη εχεται εσεις που ειστε κατοχοι κιολας??????? πειτε γνωμες γιατι απογοητευθικα αλλα δεν ξερω απο την μερα που το ειδα σε μαγαζι και ανεβικα πανω λεω αυτο το μηχανακι ειναι για μενα τι λετε τελικα????????????????????????????
πατατα ειναι μη το παρεις
Χαλια σου λεω, χαλια!
Σαν να οδηγας μονοκυλινδρο 600 ειναι, και βαρυ σαν goldwing!
Μεταπωληση μεδεν, και ανταλακτικα πανακριβα και δυσευρετα!
Παρε καλυτερα κανενα translap
stavrogin
30/01/2006, 01:43
Eσυ δεν ξερεις καν τι ειναι,τι το θες;
Ειχες προτητερα 125 με 10αλογα και θα πας σε 750 με 110; Αν δεν εισαι προσγενωμενος μπορει να χεις ασχημα ξεμπερδεματα.
Φιλικα αυτα ,ετσι;;)
Αρχικά δημιουργήθηκε από gourtz
ολοι μου ειπαν οτι δεν ειαν ικαλο μηχακι δεν ειανι γρηγορο για τα κυβικα του το πατανε κατι tdm 850 και κατι τετοια οτι για να ποιασει τα 200 του βγαινει η ψυχη. επισης οτι δεν στριβει κτλ κτλ κτλ.
POIA 200 RE FILE! EDW MEXRI TA 150 (!) ME EXOUN KATI CBF250 (!!)
KAI AYTOS POU SOU EIPE OTI DEN STRIBEI, MEGALO DIKIO TO PALIKARI, KATI SCOUTER-AKIA RUNNER ME EXOUN STIS STROFES!
KAI EDW STO FORUM 70 ATOMA, EXOUME 3ENERWSEI TH ZWH MAS... GI' AUTO EXOUME 6369 POSTS KAI 295 THREADS, GIA NA 3EXNAME TON KAIMO MAS!!!
...PERA APO THN PLAKA TWRA, MA8E PRWTA TI EINAI AUTO POU 8ES NA KAVALAS (GIATI OTAN TO PAREIS 8A EINAI ARGA), META PSA3E TO (MONOS SOU) TO 8EMA, KAI OTAN APOLELE (ME TO KALO) KAI EXEIS KAI DIPLWMA, KANEIS KAI 2-3 TEST-RIDE...
...META ELA NA MAS PEIS TIS ENTYPWSEIS SOU...
P.S. WELCOME
P.S.2. KALH 8HTEIA...
:beer:
DrIoannis
30/01/2006, 08:14
Καλό Value for money αλλά σκέψου τα 110 άλογα.Θέλει μυαλό και εμπειρία για να τα δαμάσεις σωστά χωρίς παρατράγουδα.
Θα ήθελα πολύ να δώ να μιλάει ο IDI με αυτόν που σου τα είπε αυτά!
:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol: :rotflmao: :rotflmao:
adam_tsouk
30/01/2006, 10:45
Αρχικά δημιουργήθηκε από webman
Θα ήθελα πολύ να δώ να μιλάει ο IDI με αυτόν που σου τα είπε αυτά!
και άλλοι 69...... :rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
και άλλοι 69...... :rolleyes:
:a23: OEO! :a23:
προσγειομενος ενταξει ειμαι και σαν εμπιρια μηχανης σε street σαν συνοδιγος. αλλα χωρις πλακα τωρα τι λετε ρε παιδια. τελικη καταρχιν ποσο εχεται βγαλει??? σε στροφες γιατι και δεν στριβει ? εδω εχω δει φωτογραφιες απο παλικαρια που βαζουνε γονατα με z750 και δεν στριβει????:confused: αα και θα το παρω μεταχειρισμενο. και σαν λεφτα τα εχω μαζεψι σχεδον. εχω 5 χιλιαρικα στην ακρη για αυτο το λογο τι λετε?:D
προσγειομενος ενταξει ειμαι και σαν εμπιρια μηχανης σε street σαν συνοδιγος. αλλα χωρις πλακα τωρα τι λετε ρε παιδια. τελικη καταρχιν ποσο εχεται βγαλει??? σε στροφες γιατι και δεν στριβει ? εδω εχω δει φωτογραφιες απο παλικαρια που βαζουνε γονατα με z750 και δεν στριβει????:confused: αα και θα το παρω μεταχειρισμενο. και σαν λεφτα τα εχω μαζεψι σχεδον. εχω 5 χιλιαρικα στην ακρη για αυτο το λογο τι λετε?:D
Εγω τωρα για το «προσγειωμενος» γιατι διατηρω επιφυλαξεις??????????????? Ε? Ε? Ε?
Α) Εμπειρια σαν... ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ????????
Β) ΤΕΛΙΚΗ ΠΟΣΟ ΒΓΑΖΟΥΜΕ? (Η πρωτη και καλυτερη ερωτηση ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΟΥ!!!!!!)
Γ) Φωτο απο παλληκαρια που βγαζουνε γονατο... εχω δει και σε ΒΜΧ!!!!!!
Δ) Εγω λεω να αναθεωρησεις. Το λιγοτερο.
:wave2: :beer: :beer: :wave2:
...κριμα!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a5: :a5: :a5: :a5: :a5:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ruyjin
...κριμα!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:a5: :a5: :a5: :a5: :a5:
Πεταχτηκε και η Ψ%$Η ΤΟΥ ΚΟΚΚΟΡΑ!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
stavrogin
30/01/2006, 17:06
Μεγαλε δε ξερω αν το καταλαβες αλλα οι περισσοτεροι εδω σε κραζουμε.
Γιατι;
Γιατι πολλοι απο μας αναρωτιομαστε πως επιζησαμε απο την μαλακια και την ανωριμοτητα των 18-22,23 ετων οταν ανοιγαμε το γκαζι σε μηχανακια των 10-20-40 αλογων χωρις να λογαριαζουμ αν σταματαει αυτο το πραγμα.Και πολλοι απο μας κανουμε το σταυρο μας οταν μετα απο μια γρηγορη βολτα εχουμε φτασει σωοι στο σπιτι,γιατι θα μπορουσαμε να κοιταμε τα ραδικια αναποδα.Οταν ακουμε λοιπων 19χρονο να θελει 110 αλογα και 240-250 τελικη φοβομαστε οτι αν τον παροτρινουμε γινομαστε συνεργοι σε φονο.
Μη ζητας απο τωρα το απολυτο γκαζι,πηγαινε σε κατι πιο μετρημενο,μετρα τις δυναμεις σου και σε κανενα 4αρι χρονια βλεπεις και κατι μεγαλητερο.
Κι ενας καθιστερημενος μπορει να παει με 250χλμ/ωρα το θεμα ειναι ποιος μπορει να φρεναρει απο αυτα τα χιλιομετρα πριν το επερχομενο ατυχημα
ΚΑΝΕΙΣ.
Εχω εγω εμπειρια σε τζαμπο 747 ,ως συνοδηγος βεβαια.
ρε παιδια ενταξει το καταλαβαινω μου ειπαν και αλλοι οτι ειναι too much για την ηλικια μου και πολλα αλλα και οτι θα κανω μ@λ@κιες και τετοια τελος παντων εγω βασικα ρωτησα μονο σαν εντυπωσεις αν ειαν ιακλο γενικα αν στριβει καλα και τις τελικες του καθως και γενικα τι λεει το μηχανακι γιατι σαν κατοχει οι περισσοτεροι θα ξερεται. μονο για αυτο. το καταλαβαινω ειανι πολυ για εμενα αλλα ας μου τα διευκρινισει καποιος εδω περα. το πολυ ειναι για μενα αν ειναι να παρω το 1000:D πλακα κανω ετσι μην τα ακουσω παλι
Zbandit750
30/01/2006, 18:38
Εγω εχω εμπειρια σε F4-E Fantom ως σπερματοζωαριο , μετραει? Εχω Μπαμπα Φαντομά.
Φιλε σορυ κιολας αλλα με το μυαλο που εχεις εισαι ηδη νεκρος αν παρεις το Ζ.
Τελικη= λαθος ερωτηση
Αλογα=λιγοτερο λαθος ερωτηση
Στριβει?=καλη ερωτηση αναλογα με το υφος που την κανεις, γιατι και τα ss στα moto gp στριβουν , αλλα οχι με μενα επανω.
Γεωμετρια=σωστη ερωτηση
Ειχα Bandit 400 για 5 χρονια , το ειχα παρει μετα απο παπι 100αρι , οταν το ανοιξα εκλασα πατατες και εχει 60?? αλογα και 168κιλα στεγνο.
μετα πηρα το Ζ 198 κιλα 110 αλογα , το ανοιξα και τρομαξα!! ακομα και μετα απο 2 μηνες δεν μπορω να πω οτι το εχω απολυτα.
τα χιλιομετρα ειναι πολλα και το φρενο δεν ειναι αστειο.
Καθε πραγμα στον καιρο του.μικρος εισαι ακομα.
Και με τα 5000 ευρω κανε κατι για το μελλον σου και ασε τις μηχανες επιδηξης , παρε ενα εργαλειο.
Οσο για το στριψιμο , εχει πολυ καλη γεωμετρια , θελει σεβασμο ομως γιατι ειναι μηχανημα και εχει ορια.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zbandit750
Εγω εχω εμπειρια σε F4-E Fantom ως σπερματοζωαριο , μετραει? Εχω Μπαμπα Φαντομά.
Φιλε σορυ κιολας αλλα με το μυαλο που εχεις εισαι ηδη νεκρος αν παρεις το Ζ.
Τελικη= λαθος ερωτηση
Αλογα=λιγοτερο λαθος ερωτηση
Στριβει?=καλη ερωτηση αναλογα με το υφος που την κανεις, γιατι και τα ss στα moto gp στριβουν , αλλα οχι με μενα επανω.
Γεωμετρια=σωστη ερωτηση
Ειχα Bandit 400 για 5 χρονια , το ειχα παρει μετα απο παπι 100αρι , οταν το ανοιξα εκλασα πατατες και εχει 60?? αλογα και 168κιλα στεγνο.
μετα πηρα το Ζ 198 κιλα 110 αλογα , το ανοιξα και τρομαξα!! ακομα και μετα απο 2 μηνες δεν μπορω να πω οτι το εχω απολυτα.
τα χιλιομετρα ειναι πολλα και το φρενο δεν ειναι αστειο.
Καθε πραγμα στον καιρο του.μικρος εισαι ακομα.
Και με τα 5000 ευρω κανε κατι για το μελλον σου και ασε τις μηχανες επιδηξης , παρε ενα εργαλειο.
Οσο για το στριψιμο , εχει πολυ καλη γεωμετρια , θελει σεβασμο ομως γιατι ειναι μηχανημα και εχει ορια.
+1000000
Να προσθεσω εδω οτι 70 ατομα που εχουμε μαζευτει και καβαλαμε ολοι Ζ (750+1000) κανενας μας ΔΕΝ ρωτησε και ΔΕΝ ενδιαφερθηκε για την τελικη τους!!!!!!!
Ελπιζω να σου λεει κατι αυτο... :wave2: :beer:
το με τα μυαλα που κουβαλας κτλ ενταξει το καταλαβαινω γιατι τον αλλο δεν τον ξερεις για αυτο σου λεω. ενταξει ρε παιδι μου το πηρα οκ? δεν θα προσπαθησω να κανω κατι που δεν μπορω.πχ σουζα δεν θα παω να σικωσω ενα μηχανακι που δεν το ξερω η να το ανοιξω και να ποιασω χιλιομετρα πως θα σταματησω αν δεν ξερω το μηχανακι η ακομα να το πλαγειασω. αρα θα πρεπει να μαθω καλα το μηχανακι για να κανω "μαλακιες" μαλακιες κανα παντηλικη κτλ οχι τιποτα extreme.
και την τλεικη που ρωταω ειναι για να μαθω απλος ποσο βγαζει. τιποτα αλλο.
adam_tsouk
30/01/2006, 18:54
Αρχικά δημιουργήθηκε από gojakla
Να προσθεσω εδω οτι 70 ατομα που εχουμε μαζευτει και καβαλαμε ολοι Ζ (750+1000) κανενας μας ΔΕΝ ρωτησε και ΔΕΝ ενδιαφερθηκε για την τελικη τους!!!!!!!
Σωστά....
φροντίσαμε και την μάθαμε από μόνοι μας!
:lol: :lol: :lol:
Σωστά....
φροντίσαμε και την μάθαμε από μόνοι μας!
:lol: :lol: :lol:
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
ΠΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΡΕ ΑDΑΜ ΣΤΟ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙ ΠΟΣΟ ΒΓΑΖΕΙ ΤΕΛΙΚΗ Η ΖΟΥΖΟΥΝΑ!!!!!!!!!!!!
bonepeeler
30/01/2006, 19:00
Tι μηχανάκι οδηγείς τώρα;
Με το δίπλωμα τι θα γίνει;
Εξοπλισμό;
Μη λες πως δε θα κάνεις μαλακίες γιατί κι εγώ τα ίδια έλεγα και τα έφαγα τα μούτρα.
Πίστεψε με,πονάει πολύ.
Όσον αφορά την τελική εγώ μιά φορά έπιασα 362.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
bonepeeler
30/01/2006, 19:01
Κι εσείς οι δυό οι από πάνω δε θα πάτε Δέλεαρ σήμερα;
Τι κάθεστε σπίτι;
Ειστε γαιδουρια... :rotflmao: :bigcry: :rotflmao:
Λοιπον για να σου φυγει και η απορια γιατι δεν σε βλεπω να κοιμασαι το βραδυ... στο 750 καποιοι απο δω μεσα (να μην θιξουμε και υποληψεις!!!!) εχουν δει (στο κοντερ) κοντα στα 260... 257-258-256 εκει παιζει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Τι κάθεστε σπίτι;
Πηζω στη δουλεια... αν προλαβω και εχω ορεξη θα ερθω!!!!!!
ΓΜΤ ΤΗ ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ ΜΟΥ ΓΜΩ!!!!!!!!!
:mad: :mad: :cry: :mad: :mad: :cry: :mad: :mad:
adam_tsouk
30/01/2006, 19:15
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Τι κάθεστε σπίτι;
Μολις σχολασα...
δεν εχω και κεφια...
εδώ είανι η βαφτιστηρα μου 20 μετρα απο το σπιτι μου και βαριεμαι να παω να τη δω!:rolleyes:
Α! Την τελική δεν την ξέρω...
μέχρι 260 έχω πάει!:rotflmao:
crazykiller
30/01/2006, 20:06
Χαλια μηχανή. Μακριά. Ούτε αίσθηση, ούτε στρίβει, όπως τα είπες.
Μάπα.
Άντε γιατί σαν πολλοί μαζευτήκαμε!
:smokin:
καταρχιν εγω δεν ειπα χαλια και τα σχετικα... εγω αυτο το μηχνακι απο την μερα που το ειδα το αγαπησα ειδικα πηγα και στην kawasaki και ανεβηκα πανω κτλ και αστα να πανε το θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
καποιοι γνωστη μου ειπαν αυτα που προανεφερα και σπαστικα γιατι το μηχνακι αυτο μου αρεσε και ολοι μου λενε οτι δεν ειναι καλο???? ετισ το πηρα και αρχησα να ρωταει τι και πως καταλαβατε?
και με το που το παρω θα παω να παρω μπουφανακι παντελονη γαντια κρανοσ καλο γιατι αυτο που εχω ειναι ασυτα να πανε και μπουτουλες μαλον που δεν μου ποληαρεσει να φοραω αλλα μου ειπαν ενταξει ειναι μια προστασια. αυτα καλα δεν ειναι???? τι μηχναη θα την παρω μςε δοσεις και τονβ εξοπλισμο μετρητης μαλον.
adam_tsouk
30/01/2006, 20:44
και με το που το παρω θα παω να παρω μπουφανακι παντελονη γαντια κρανοσ καλο γιατι αυτο που εχω ειναι ασυτα να πανε και μπουτουλες μαλον που δεν μου ποληαρεσει να φοραω αλλα μου ειπαν ενταξει ειναι μια προστασια. αυτα καλα δεν ειναι???? τι μηχναη θα την παρω μςε δοσεις και τονβ εξοπλισμο μετρητης μαλον.
Βασικα..... για τπτ δεν εισαι σιγουρος! :look: :sick:
crazykiller
30/01/2006, 20:46
Μάλιστα.
Πρώτα από όλα αν σου αρέσει κάτι (και δεν μιλάω μόνο για μοτοσυκλέτες) πάρτο και άσε τους άλλους (που δεν τους αρέσει) να μην το πάρουν!!
Για τον εξοπλισμό αφού έχεις μετρητά ρίξε μια ματιά στο νετ, γιατί παίζει τρελή διαφορά στις τιμές.
Με το καλό να μας έρθεις!
:beer: :beer:
bonepeeler
31/01/2006, 00:21
Ρε συ,ωραία όλ'αυτά αλλά για με το δίπλωμα τι θα κάνεις;
Ασφάλεια;
καταρχιν εγω δεν ειπα χαλια και τα σχετικα... εγω αυτο το μηχνακι απο την μερα που το ειδα το αγαπησα ειδικα πηγα και στην kawasaki και ανεβηκα πανω κτλ και αστα να πανε το θελωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω
καποιοι γνωστη μου ειπαν αυτα που προανεφερα και σπαστικα γιατι το μηχνακι αυτο μου αρεσε και ολοι μου λενε οτι δεν ειναι καλο???? ετισ το πηρα και αρχησα να ρωταει τι και πως καταλαβατε?
AP' OTI KATALABA TO MHXANAKI 8A TO PAREIS AFOU PAS FANTAROS...
EISAI SIGOUROS OTI 8A EXEIS TA 5.000 KAI TOTE? :rotflmao:
GIA TO Z TWRA, KAI TO AN EINAI KALO 'H OXI, EMEIS, POU EXOUME Z, TI PERIMENEIS NA SOU POUME? OTI EINAI SAPIO?
RI3E MIA MATIA (KALH) SE OLO TO FORUM, YPARXOUN POLLA THREADS POU ANAFERONTE SE SYGKRISEIS SE MHXANAKIA, KAI IDIKA NAKED.
DES KAI KANENA PERIODIKO (EGW EXW DEI TOULAXISTON 3 ME SYGKRITIKA SE GYMNA).
PANTOS, ENTELOS ANTIKIMENIKA:
TO Z EINAI TO PIO DYNATO, OMORFO, STRIFTERO KAI GENIKA GAMATO MHXANAKI!!!!
KAI EGW PROSWPIKA... TA EXW OLA TA TDM! :rotflmao:
Kala ayto me ta TDM ti to theles kai to pes? Sygxizomai kai mono pou to akouo. Yparxei tetoia periptosh???? As apanthsei kapoios.
zoropatra
01/02/2006, 06:28
Αρχικά δημιουργήθηκε από skeyos
Kala ayto me ta TDM ti to theles kai to pes? Sygxizomai kai mono pou to akouo. Yparxei tetoia periptosh???? As apanthsei kapoios.
αστους να λενε οτι θελουν!!!!!!
εχουν γινει κατι κηδειες σε TDM αλλο πραγμα!!!!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
αστους να λενε οτι θελουν!!!!!!
εχουν γινει κατι κηδειες σε TDM αλλο πραγμα!!!!!!
..ME TA OLA TOUS, KAI E3APTERIGA, KAI KOLIBA (KAI TO FERETRO, 1-2 KOLONES MPROSTA) :lol:
re paidia ego alla akouo gia to z50
nassosxlvbros
04/02/2006, 13:28
[
KAI EGW PROSWPIKA... TA EXW OLA TA TDM! :rotflmao: [/B][/QUOTE]
το πιο δυνατο...οκ ειναι 750 respect...αλλα το πιο ομορφο.....
το πιο στριφτερο....
χεχε ετσι ειναι οι αντικειμενικοι!:D
μα καλα δε ντρεπεστε ρε να ασχολειστε με τα TDM? βρε,με Hornet αστρωτο και ταχα!(7000-7800 rpm)
οσο για το γκαζι ηταν ενας λογος που δεν πηρα το Ζ...ασε Νασο λεω σε τρωει πολυ το δεξι χερι...:nono: θα μου πεις 15-20 αλογα κατω;ε,μου αρκουν...
Τεσπα,θα προτεινα στο παλικαρι 1)αφου ειναι παντελως απειρος να βρει κανα ηπιοτερο μηχανακι (Bros 400-650,super four400 κλπ)να αποκτησει μια γευση και να πορευτει...2) αν σωνει και καλα επιμενει στο Ζ,και αυτο γινεται!αλλα καλο να τον παει βολτα/να του δειξει ΥΠΕΥΘΥΝΑ το Ζ ενας εμπειρος,(εστω δικαβαλος) να "μετρησει"τις δυναμεις του,να σεβαστει αυτο που καβαλαει,-να φαει και κανα δυο 200αρες να καταλαβει τι παιζει,-αλλα και πως φρεναρει ,πως στριβει,κλπ,και απο κει και περα οταν γυρισει με το καλο ας τα βαλει κατω και ας αποφασισει...το κακο ειναι οτι μετα το στρατο (δυστυχως) παιζουν κι αλλες προτεραιοτητες....:cry:
οτι κι αν αποφασισεις αδερφε,καλες βολτες!να θυμασαι μονο αυτο:
Η γρηγορη βολτα ειναι αυτη που σε γυρναει σπιτι σου...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....:beer: :beer: :beer:
adam_tsouk
04/02/2006, 14:59
Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
[
KAI EGW PROSWPIKA... TA EXW OLA TA TDM! :rotflmao:
το πιο στριφτερο....
μα καλα δε ντρεπεστε ρε να ασχολειστε με τα TDM? βρε,με Hornet αστρωτο και ταχα!(7000-7800 rpm)
οσο για το γκαζι ηταν ενας λογος που δεν πηρα το Ζ...ασε Νασο λεω σε τρωει πολυ το δεξι χερι...:nono: θα μου πεις 15-20 αλογα κατω;ε,μου αρκουν...
Τεσπα,θα προτεινα στο παλικαρι 1)αφου ειναι παντελως απειρος να βρει κανα ηπιοτερο μηχανακι (Bros 400-650,super four400 κλπ)να αποκτησει μια γευση και να πορευτει...2) αν σωνει και καλα επιμενει στο Ζ,και αυτο γινεται!αλλα καλο να τον παει βολτα/να του δειξει ΥΠΕΥΘΥΝΑ το Ζ ενας εμπειρος,(εστω δικαβαλος) να "μετρησει"τις δυναμεις του,να σεβαστει αυτο που καβαλαει,-να φαει και κανα δυο 200αρες να καταλαβει τι παιζει,-αλλα και πως φρεναρει ,πως στριβει,κλπ,και απο κει και περα οταν γυρισει με το καλο ας τα βαλει κατω και ας αποφασισει...το κακο ειναι οτι μετα το στρατο (δυστυχως) παιζουν κι αλλες προτεραιοτητες....:cry:
Η γρηγορη βολτα ειναι αυτη που σε γυρναει σπιτι σου...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....:beer: :beer: :beer: [/B][/QUOTE]
δε κανεις ενα ρεζουμε γιατι τα μισα δεν τα καταλαβα;
:confused: :confused:
Τιποτα Adam....
Απλως θελει να πει οτι καταβαθος γουσταρει Ζ , αλλα ντρεπεται να το πει και του βγαινει σε μορφη κομπλεξ...
:a029:
nassosxlvbros
04/02/2006, 20:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Τιποτα Adam....
Απλως θελει να πει οτι καταβαθος γουσταρει Ζ , αλλα ντρεπεται να το πει και του βγαινει σε μορφη κομπλεξ...
:a029:
ΑΝ το ποστακι το απευθυνεις σε μενα,μαλλον θα με ξερεις πολυ καλα.... Αλλα ξερεις, ολα τα μηχανακια τα γουσταρω...:) που βλεπεις εσυ τα κομπλεξ μιστερ Φρουντ; μια επιλογη εκανα,πληρωσα και τελος ....και δεν εχω πρηξει ΚΑΝΕΝΑΝ για το ποσο γαματο,το ποσο γκαζατο ειναι,τοπως στριβει... (ειτε αυτο που εχω η το Ζ η το οποιοδηποτε)...κομπλεξ σε ποιους να βγαινουν ταχα.....:lol: ελπιζω να μην οδηγας οπως συμπεραινεις....:beer:
nassosxlvbros
04/02/2006, 20:50
το πιο στριφτερο....
Η γρηγορη βολτα ειναι αυτη που σε γυρναει σπιτι σου...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ....:beer: :beer: :beer:
δε κανεις ενα ρεζουμε γιατι τα μισα δεν τα καταλαβα;
:confused: :confused: [/B][/QUOTE]
τι ακριβως δεν καταλαβαινεις;
ξαναδιαβασε και βλεπουμε....αν δεν...μεινε με τα μισα καλα ειναι κι αυτα !...:beer::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
adam_tsouk
04/02/2006, 22:34
τι ακριβως δεν καταλαβαινεις;
ξαναδιαβασε και βλεπουμε....αν δεν...μεινε με τα μισα καλα ειναι κι αυτα !...:beer::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
είσαι πολύ "αστειος" αλλά..... επειδή έτυχε να έχεις πει κιάλλα (σε άσχετα ποστ) πάρε την υπέροχη μηχανή σου και άσε μας εμάς στις ψευδεσθήσεις μας....
Άντε στη γωνιά σου τώρα....
nassosxlvbros
04/02/2006, 22:52
είσαι πολύ "αστειος" αλλά..... επειδή έτυχε να έχεις πει κιάλλα (σε άσχετα ποστ) πάρε την υπέροχη μηχανή σου και άσε μας εμάς στις ψευδεσθήσεις μας....
Άντε στη γωνιά σου τώρα....
καλα...τι απ'ολα σε πειραξε ρε παιδι;
στομαχι εχεις;:confused:
παρε καμια σοδα....:lol:
αν σου φταιει κατι στα ποστ μου να τα λες φιλαρακο! δε νομιζω να εχω θιξει εσενα η κανεναν αλλο..αλλα χαρακτηρισμους και διαταγες τυπου "στη γωνια σου" οχι εδω,σπιτι σου...
αντε μπραβο...
adam_tsouk
04/02/2006, 23:10
καλα...τι απ'ολα σε πειραξε ρε παιδι;
στομαχι εχεις;:confused:
παρε καμια σοδα....:lol:
αν σου φταιει κατι στα ποστ μου να τα λες φιλαρακο! δε νομιζω να εχω θιξει εσενα η κανεναν αλλο..αλλα χαρακτηρισμους και διαταγες τυπου "στη γωνια σου" οχι εδω,σπιτι σου...
αντε μπραβο...
:rolleyes: :rolleyes:
οχι εδω,σπιτι σου...
αντε μπραβο...
ούτε σπίτι του, ούτε σπίτι σου Νάσο...
στη Βούτα και να έχετε τις άδειες σας μαζί!
ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ
:rotflmao: :rotflmao:
(SAS EXW KAI TOUS DYO... STA YPOPSHN! )
nassosxlvbros
04/02/2006, 23:22
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ
οποις χασει κερναει στον αλλο τα γραμματια....
χαλαρωσε λιγα εχω...:lol:
adam_tsouk
04/02/2006, 23:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ
καλα, εγώ θα έρθω με ένα accent
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
nassosxlvbros
04/02/2006, 23:36
καλα, εγώ θα έρθω με ένα accent
αυριο εχει βολτα...γιααα να σε δω....:wave2:
adam_tsouk
04/02/2006, 23:38
αυριο εχει βολτα...γιααα να σε δω....:wave2:
sorry, με τις ταχυτητες που θα πηγαινεις εχω προβλημα...
ζεσταινεται το Ζ
nassosxlvbros
04/02/2006, 23:40
sorry, με τις ταχυτητες που θα πηγαινεις εχω προβλημα...
ζεσταινεται το Ζ
βαφτο μπλε και ξερεις...
εκει δε θα ζεσταινεται ΣΙΓΟΥΡΑ!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
adam_tsouk
04/02/2006, 23:47
βαφτο μπλε και ξερεις...
εκει δε θα ζεσταινεται ΣΙΓΟΥΡΑ!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:ZZZ: :ZZZ: :ZZZ:
αυριο εχει βολτα...γιααα να σε δω....:wave2: πού ρε παιδιά;