View Full Version : ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΟΔΗΓΟi ΔΙΚΥΚΛΩΝ & AntimetΩΠΙΣΗ
Αρχικά δημιουργήθηκε από SF
(Πού είναι το ΖΧ14 δόχτωρ μου??? :) )
ερχεταιαιαιαιαιαιαι ερχεταιαιαιαιαιαι...............αλλά τιμή δεν ξερουμεεεεεεεεεεεε...........
όσον αφορα το θρεντ...πείτε με παλιομοδίτη αλλά μ'αρέσει ο καθενας να εχει το ρολο του, χωρις να εμπλέκεται θεμα ικανοτητων ή θεμα αν μπορουν οι γυναικες να οδηγησουν....αισθητικά με χαλαει να παραβιάζεται η εικονα που εχω στο μυαλο μου για τη γυναικα και τη θυληκοτητα της................σε αυτα όχι δεν συμπεριλαμβανεται το θεμα μοτο....:beer:
michael110
31/01/2006, 22:47
Πήγα δουλειά, γύρισα κι ακόμη γράφετε σε αυτό το ποστ. Οπότε λέω να πω και 'γώ την μ...κία μου!
Το ξανάπα γυναίκες σε αυτοκίνητο που δεν ξέρουν να οδηγούν και μηχανή είναι κίνδυνος - θάνατος.
Πάντως βάλτε με συνεπιβάτη σε ωραία γυναίκα με ωραία μηχανή και μετά σκοτώστε με, γιατί πιο ζωντανός δεν έχω υπάρξει!!!
(Το τελευταίο είναι κλεμμένο...):smilea:
ΓκαζοφωνιΞ
01/02/2006, 01:08
Αρχικά δημιουργήθηκε από DoctorS
όσον αφορα το θρεντ...πείτε με παλιομοδίτη αλλά μ'αρέσει ο καθενας να εχει το ρολο του, χωρις να εμπλέκεται θεμα ικανοτητων ή θεμα αν μπορουν οι γυναικες να οδηγησουν....αισθητικά με χαλαει να παραβιάζεται η εικονα που εχω στο μυαλο μου για τη γυναικα και τη θυληκοτητα της................σε αυτα όχι δεν συμπεριλαμβανεται το θεμα μοτο....:beer:
+1
Ειμαι κι εγω παλιομοδιτης και πραγματικα εντυπωσιαζομαι απο τις αποψεις σας παιδια...
Νομιζω οτι καθενας εχει τον χωρο που ανηκει ασχετα απ'το τι δυνατοτητες εχει...
πχ εχω δυνατοτητα να βαζω κρεμες για ριτιδες αλλα δεν το κανω γιατι κρεμες και λοιπες δερματικες περιποιησεις ανηκουν στον <<γυναικειο>>χωρο...
Καπως ετσι ειναι και η μοτοσυκλετα.Πιστευω πως ειναι χωρος καθαρα αντρικος και οταν βλεπω γυναικες πανω σε μοτοσυκλετες μου φαινεται πραγμα αδιανοητο και μου καθεται στραβα σαν κατι αντιθετο με την φυση...
Akefalos
01/02/2006, 01:23
Popo re file poly kompleksara prepei na itan i kopela!!
Proton,profanos agnoei i kyria afti oti polloi antres odigoi kai antras na tous prosperasei,gkazonoun kai prospathoun na ton ksanaperasoun.Oxi mono me an einai gynaika odigos.
Defteron,an paraponietai oti ti vrizoun,pou na akousei ti vrisimo petei metaksy andron an kanei kaneis kamia paparia sto dromo.
Afou arxizo na pistevo oti pleon oi oroi ''ellinas odigos'' kai ''ellinas motostkletistis'' einai pleon adokimoi.Exoun antikatastathei apo ton pio dokimo oro ''malakas''.
Triton,i mpazo einai kai zilevei pou kollane stis alles kai oxi se aftin,opote osa de ftanei i alepou ta kanei kremastaria, i kamia kopmleksiki psonara pou theorei ypotimitiko to flertaki sta fanaria(milame se kosmio epipedo panta!)
Tetarton,statistika oi gynaikes einai pio aprosextes sto dromo me xeiroteri antilipsi,eno oi antres pio ripsokindynoi kai nevrikoi afou os gnoston o kathenas pistevei oti o monos isaksios tou einai o Rossi (kai aftos me tin agonistiki mono giati allios tou rixnoune!).Fysika yparxoun kai polles eksaireseis!
Pempton kai teleftaion,oson afora tin ''proektasi''...Mporouses apla na apantiseis etsi gia na tis tin mpeis oti an gia tous antres einai proektasi aftou pou exoun anamesa sta podia,gia tis gynaikes einai ypokatastato tou idiou akrivos pragmatos.Den vriskoun tipota allo na kavalisoun kai kavalane ti mixani!!(Fysika to teleftaio isxyei stin periptosi aftis tis kompleksikis kai stis omoies tis kai oxi stis ypoloipes gynaikes odigous.Afto pros apofygi pareksigiseon!)
:a29: :a29: :a016: :a024: :a015: :a015:
wild_cat/anima
01/02/2006, 02:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΓκαζοφωνιΞ
+1
Καπως ετσι ειναι και η μοτοσυκλετα.Πιστευωραβα σαν κατι αντιθετο με την φυση... πως ειναι χωρος καθαρα αντρικος και οταν βλεπω γυναικες πανω σε μοτοσυκλετες μου φαινεται πραγμα αδιανοητο και μου καθεται στ
τι είπε ρε το άτομο????
λες γι αυτό να αυξάνονται τα ανδρογόνα μου και να αισθάνομαι κάτι να φουσκώνει ανάμεσα στα πόδια μου ???
Miso na kseskisoume ligo to post. :a25:
TO MONO POU MPOROUN NA ODIGISOUN OI GYNAIKES EINAI THN HLEKTRIKI SKOUPA THS DELONGI :rotflmao: :a25: :a13: :a24: :a30: :a43:
kiki-prestige
01/02/2006, 08:35
Αρχικά δημιουργήθηκε από rsp
Δεν ειμαι σιγουρος καν γιατι υπαρχει αυτο το ποστ...Για μενα και πειτε με φλωρο δεν υπαρχουν ρολοι γυναικας και αντρα, σιγουρα οχι χωρις να σπανε. Χαιρομαι να βλεπω κοπελες πανω σε μηχανακια, γουσταρω να τις βλεπω, και χαιρομαι και να μαγειρεψω μαζι τους, και να μοιραστω ολες τις εμπειριες της ζωης μαζι τους, αυτα τα γυναικα=κουζινα και αλλα ειναι για μενα γελοια, οπως ειναι και τα οι γυναικες τα κανουν ολα οι αντρες δεν μπορουν...Enjoy life people...
Σωστός!:a20:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
TO MONO POU MPOROUN NA ODIGISOUN OI GYNAIKES EINAI THN HLEKTRIKI SKOUPA THS DELONGI :rotflmao: :a25: :a13: :a24: :a30: :a43: [/QUOTτι ειπε ρε το ατομο τωρα....χαχαχαχα:rotflmao:
kiki-prestige
01/02/2006, 08:38
Αρχικά δημιουργήθηκε από 620
TO MONO POU MPOROUN NA ODIGISOUN OI GYNAIKES EINAI THN HLEKTRIKI SKOUPA THS DELONGI :rotflmao: :a25: :a13: :a24: :a30: :a43:
Εμένα πάντως αυτό που οδηγώ δεν μου μοιάζει και πολύ με ηλεκτρική σκούπα :a013:
BELZEBOYLIS
01/02/2006, 08:47
Αρχικά δημιουργήθηκε από kiki-prestige
Εμένα πάντως αυτό που οδηγώ δεν μου μοιάζει και πολύ με ηλεκτρική σκούπα :a013:
:dizzy: H KTM hlektrikes skoupes den bgazei;;;;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
:dizzy: H KTM hlektrikes skoupes den bgazei;;;;;
Οχι ρε!
Αλυσοπριονα!
:lol: :rotflmao: :lol:
Λειπει ο κ.Αφρος κι ειπα να τον αντικαταστησω ... :p
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Οχι ρε!
Αλυσοπριονα!
Λειπει ο κ.Αφρος κι ειπα να τον αντικαταστησω ... :p
:lol: :rotflmao: :lol: AX NAI E??
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ.... ΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΣΚΟΥΠΑΣ ΘΕΣ ΕΣΥ ΜΠΑΡΜΠΑΜΠΙΛΙΟ ΜΟΥ???
:p
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΤΑ ΚΤΜ Ε???
ΟΚ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
AX NAI E??
ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ.... ΠΟΙΟ ΜΟΝΤΕΛΑΚΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΣΚΟΥΠΑΣ ΘΕΣ ΕΣΥ ΜΠΑΡΜΠΑΜΠΙΛΙΟ ΜΟΥ???
:p
ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΤΑ ΚΤΜ Ε???
ΟΚ!!!
Εσυ τωρα τι πεταγεσαι? :mad:
ΔΕΝ ειπα εγω για ηλεκτρικες σκουπες ...
Εγω για "αλυσοπριονα" ειπα, ωστε να "κοβεις" δρομο! :winka:
Τεσπα ...
Κατι που να τελειωνει σε "s" εχουμε ? :blush:
michael110
01/02/2006, 09:27
Για πόσο καιρό θα υπάρχει αυτό το ποστ;:confused:
Πάντως εγώ οδηγάω και ηλεκτρική σκούπα και μάλιστα καλύτερα από γυναίκα.:winka:
Re ti eiste eseis oi gynaikes den pernete apo plaka katholou.
Diabaste kai kana proigoumeno post gia na katalabete oti ayto gia thn skoupa einai plaka.
Alla opoios exei thn myga ..... na thn ferei pisw.
michael kai bebaia odigeis kalhtera file mou thn hlektriki sou skoupa giati eisai antras kai os gnoston otan theleis na ginei kati swsta bale enan antra na to kanei.
Faghto --- oi kalyteroi SEF einai antres
KATHARIOTITES --- gia ela sto synergeio pou paw to motori trws apo to patwma (den eida pote gynaika na katharizei ekei mesa)
kai alla polla.
35420
michael110
01/02/2006, 09:52
Στην πραγματικότητα σε Goody 's δούλευα όταν έμαθα να σκουπίζω οπότε έμαθα και να ψήνω φυσικά καλύτερα από γυναίκα.;)
Αλλά οι γυναίκες ξέρουν να καβαλούν κάτι άλλο...:D
michael110
01/02/2006, 09:57
Πλάκα κάνω-Πλάκα κάνω-Πλάκα κάνω-Πλάκα κάνω-Πλάκα κάνω-Πλάκα κάνω-Πλάκα κάνω-Πλάκα κάνω...
Αρχικά δημιουργήθηκε από r6van
λες γι αυτό να αυξάνονται τα ανδρογόνα μου και να αισθάνομαι κάτι να φουσκώνει ανάμεσα στα πόδια μου ???
να κραταμε τους κωλους μας ??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :hypnotize :uplate: :hypnotize :smokin:
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
να κραταμε τους κωλους μας ??? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :hypnotize :uplate: :hypnotize :smokin:
έεεεεελα τώρα που δε θελεις..............................:lol: :rotflmao: :lol:
Λεωνίδας
01/02/2006, 11:41
:lol: :lol: :rotflmao: :lol: :lol:
35435
TheOneAB
01/02/2006, 11:43
twra eida to 8ema kai well...dikiklo kai ginaika mono kai mono san 8eama/skepsi mou rxete kala!opos kai na to kanoume 8ilika kai ta 2 teriazoun poli!
latris mixanis
01/02/2006, 12:27
Λοιπόν ο καλύτερος διάλογος που έχω ακούσει μεταξύ γυναίκας οδηγού και άντρα είναι ο εξής:
Μια κοπέλα προσπαθεί να παρκάρει και κάνει κάποιες μανούβρες παραπάνω:D .Από πίσω περιμένουν 4αμάξια. Ξεκινά ο τρίτος να κορνάρει και να φωνάζει:
ΚΟΤΑ εε ΚΟΤΑ!! τίποτε η κοπέλα.Ξανά ΚΟΤΑ εε ΚΟΤΑ...πάλι τίποτε .Πάμε πάλι ΚΟΤΑ εε ΚΟΤΑ!! Η οδηγός μας δεν δίνει σημασία και συνεχίζει τις μανούβρες. Εν το μεταξύ οι υπόλοιποι δεν μιλούν και περιμένουν..
Πετάγεται πάλι ο τρίτος μωρή Μαλακισμένη πήγαινε να πλύνεις κάνα πιάτο!!
Στο σημείο αυτό απαντά η οδηγός : έχω έναν Μαλάκα σαν και σένα ρε να μου τα πλένει...
Μετά πάνε πολλά μπιμπ :lol: :lol:
Μήπως να το έβαζα στα ανέκδοτα??
:confused:
Latri kali h ataka.Alla edw yparxei ena problhma.Mhn koitas pou oi pio polloi eimaste kala paidakia kai ama akousoume kamia malakia apo kamia kopela tha to katapioume giati ws gnoston einai to asthenestero filo kai den ginetai egw na thn arxisw stis sfaliares.Yparxoun katoi omws typades opws ena skiniko pou eixa dei mprosta mou kai eixa mhnei kokalo ,pou mia prosfathouse na parkari,meta apo xilies prospathies den to ebale kala kai petage eksw o kolos tou koutiou,me apotelesma na mhn xwraei ena fortigo na perasei.Bgainei loipon o fortigatzis (klasikos koilara mousia agriofatsa laxanagoritis) tis leei tis typisas "ante mori kyratsa traba sthn kouzina sou" kai ta sxetika ,gyrnaei ayth tou leei ai sto diaolo malaka.... me apotelesma na thn bgalei eksw apo to amaksi kai na thn exei arxisei se kati xastoukia san ayta pou erixne o begos.
Gi ayto kai ligo prosoxi me tis atakes.
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Λοιπόν ο καλύτερος διάλογος που έχω ακούσει μεταξύ γυναίκας οδηγού και άντρα είναι ο εξής:
Μια κοπέλα προσπαθεί να παρκάρει και κάνει κάποιες μανούβρες παραπάνω:D .Από πίσω περιμένουν 4αμάξια. Ξεκινά ο τρίτος να κορνάρει και να φωνάζει:
ΚΟΤΑ εε ΚΟΤΑ!! τίποτε η κοπέλα.Ξανά ΚΟΤΑ εε ΚΟΤΑ...πάλι τίποτε .Πάμε πάλι ΚΟΤΑ εε ΚΟΤΑ!! Η οδηγός μας δεν δίνει σημασία και συνεχίζει τις μανούβρες. Εν το μεταξύ οι υπόλοιποι δεν μιλούν και περιμένουν..
Πετάγεται πάλι ο τρίτος μωρή Μαλακισμένη πήγαινε να πλύνεις κάνα πιάτο!!
Στο σημείο αυτό απαντά η οδηγός : έχω έναν Μαλάκα σαν και σένα ρε να μου τα πλένει...
Μετά πάνε πολλά μπιμπ :lol: :lol:
Μήπως να το έβαζα στα ανέκδοτα??
φερ'το! και θα ειναι και φρεσκο χωρις σηματακι!!!
:beer: :beer: :beer: :wave2:
Ερωτηση αν βλεπατε σκηνικο αντρας να χτυπαει γυναικα στο δρομο δεν θα τον σταματουσατε????:confused: :confused: Προσωπικα οταν μου συνεβει με πηγαν στο αυτοφωρο μετα γιατι δεν μπορω να βλεπω κατι "μαγκες" να το παιζουν νταηδες μονο εκει που τους παιρνει..Δεν ειμαι το καλο παιδι και ο σωτηρας αλλα εχω ενα οριο στο τη μαλακια θα αντεξω...Σκεφτηκα οτι θα μπορουσε να ειναι η αδερφη μου ή η μανα μου και τρελαινομαι...
latris mixanis
01/02/2006, 13:46
Βασικά η γυναίκα θέλει αγάπη ,φροντίδα και προδερμ!!!
:lol: :lol: :lol:
Σοβαρα τώρα:
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ!!!!!
ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!!!
:a3:
Αρχικά δημιουργήθηκε από latris mixanis
Βασικά η γυναίκα θέλει αγάπη ,φροντίδα και προδερμ!!!
:lol: :lol: :lol:
Σοβαρα τώρα:
ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΛΟΙ ΟΔΗΓΟΙ!!!!!
ΟΛΟΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!!!!!
:a3:
το προδερμ που χρειαζεται??? :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :lol:
Tha sou elega alla kapoios mod tha sbisei to post mou meta opote asto :lol:
ΤΖΙΦΟΣ,ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΙΣΩΣ...:rolleyes:
Αρχικά δημιουργήθηκε από ΕΛΛΑΣ
ΤΖΙΦΟΣ,ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΙΣΩΣ...:rolleyes:
Για δες εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=17873)
startengine
02/02/2006, 09:27
"TO MONO POU MPOROUN NA ODIGISOUN OI GYNAIKES EINAI THN HLEKTRIKI SKOUPA THS DELONGI "
Για σένα καλέ μου 620, θα κάνω - νομίζω - μια έκπτωση στις αρχές μου και θα σε πάω μια ... γρήγορη βολτίτσα με ... ηλεκτρική ή ό,τι άλλη σκούπα προτιμάς
:rotflmao:
Μετά, ίσως γίνεις εντελώς καλά!
Για να μην παρεξηγηθώ, από το μισογυνισμό (ναι ασθένεια είναι και μάλιστα με πολλές πολλές παρενέργειες;) ) που σε διακατέχει.
:evil:
Με όλο το θάρρος έ?
:wave2:
Το να μπουμε στην διαδικασια να κρινουμε ποιος ειναι καλητερος ...αστο βαριεμαι ,αλλα το μονο που μπορω να πω ειναι οτι ειναι πολυ turn on οι νεες γυναικειες ολοσομες φορμες .
Μονο που το σκεφτομαι .................:D
Startengine diavase to topic olo apo thn arxi kai tha katalabeis oti ayto pou egrapsa htan gia plaka kai meta petaksou kai pes thn eksypnada sou valentino rossi esy.
Οδηγώ μοτοσυκλέτα πολλά χρόνια, ασχολούμαι με το χώρο της μοτοσυκλέτας έξι χρόνια, ειδικά τα τελευταία ήταν αρκετά χρήσιμα, άρχισα να βλέπω διαφορετικά, πολλά πράγματα. Δεν ξέρω πως συμβαίνει αυτό αλλά υπάρχουν δύο κατηγορίες γυναικών αυτές που οδηγούν μόνο αυτοκίνητο και αυτές που οδηγούν μοτοσυκλέτα και πιθανώς και αυτοκίνητο, την πρώτη κατηγορία ας την αφήσουμε καλύτερα γιατί δεν παίζεται, παρόλο ότι είμαι γυναίκα, οτιδήποτε στραβό ή επικίνδυνο δω μπροστά μου ξέρω πως πίσω από το τιμόνι υπάρχει γυναίκα σε ποσοστό πολύ μεγάλο. Όμως οι γυναίκες που οδηγούν μοτοσυκλέτα είναι διαφορετικές, είμαστε (βάζω και τον εαυτό μετά από 25 χρόνια πάνω σε δύο ρόδες) πιο ώριμες πιστεύω αλλά και περισσότερο αγχωμένες, με αποτέλεσμα να οδηγούμε πιο προσεκτικά, δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν (πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις). Στα μαθήματα που κάνουμε σχεδόν πάντα υπάρχουν 1-2 γυναίκες, την πρώτη φορά που μπαίνουν στην πίστα είναι αγχωμένες, ανασφαλείς και πανικόβλητες πολλές φορές, θα με πατήσουν, θα περάσουν από πάνω μου, θα με κοροϊδεύουν, σκέφτονται, όμως σας πληροφορώ πως σχεδόν πάντα βραβεύονται σαν star students της ημέρας.
Καλησπέρα!!!
Γυναίκα στο προσκήνιο!!!
Λατρεύω τη μηχανή!!!
Όταν βλέπω γυναίκες οδηγούς τις αποφεύγω!!!
Είμαστε λιγες καλές στο τιμόνι. Όλοι κάνουμε μα...κιες αλλά οι γυναίκες το έχουν παρακάνει λίγο!!!
Γυναίκα με αυτοκίνητο, σκουτεράκι και παπί είναι λίγο χάρος (για το τελευταίο παιζεται,και πάντα υπάρχουν εξεραίσεις)
Η μηχανή θέλει κότσια και λιγες τα έχουν!!!
Οι φιλοι μου πάντως δεν έχουν παράπονο σε όσα ταξιδια έχουμ πάει με μηχνές!!!!
:wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από jarv
Οδηγώ μοτοσυκλέτα πολλά χρόνια, ασχολούμαι με το χώρο της μοτοσυκλέτας έξι χρόνια, ειδικά τα τελευταία ήταν αρκετά χρήσιμα, άρχισα να βλέπω διαφορετικά, πολλά πράγματα. Δεν ξέρω πως συμβαίνει αυτό αλλά υπάρχουν δύο κατηγορίες γυναικών αυτές που οδηγούν μόνο αυτοκίνητο και αυτές που οδηγούν μοτοσυκλέτα και πιθανώς και αυτοκίνητο, την πρώτη κατηγορία ας την αφήσουμε καλύτερα γιατί δεν παίζεται, παρόλο ότι είμαι γυναίκα, οτιδήποτε στραβό ή επικίνδυνο δω μπροστά μου ξέρω πως πίσω από το τιμόνι υπάρχει γυναίκα σε ποσοστό πολύ μεγάλο. Όμως οι γυναίκες που οδηγούν μοτοσυκλέτα είναι διαφορετικές, είμαστε (βάζω και τον εαυτό μετά από 25 χρόνια πάνω σε δύο ρόδες) πιο ώριμες πιστεύω αλλά και περισσότερο αγχωμένες, με αποτέλεσμα να οδηγούμε πιο προσεκτικά, δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν (πάντα υπάρχουν οι εξαιρέσεις). Στα μαθήματα που κάνουμε σχεδόν πάντα υπάρχουν 1-2 γυναίκες, την πρώτη φορά που μπαίνουν στην πίστα είναι αγχωμένες, ανασφαλείς και πανικόβλητες πολλές φορές, θα με πατήσουν, θα περάσουν από πάνω μου, θα με κοροϊδεύουν, σκέφτονται, όμως σας πληροφορώ πως σχεδόν πάντα βραβεύονται σαν star students της ημέρας.
δεν νομιζω οτι ισχυει κατι τετοιο ολοι οι οδηγοι μοτοσυκλεττων οφειλουν να ειναι προσεκτικοι...δεν υπαρχει πιο...καθως επισης υπαρχουν και απροσεκτοι οδηγοι μοτοσυκλεττων...γυναικες και αντρες!!
jimmis77
03/02/2006, 19:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Καλησπέρα!!!
Γυναίκα στο προσκήνιο!!!
Λατρεύω τη μηχανή!!!
Όταν βλέπω γυναίκες οδηγούς τις αποφεύγω!!!
Είμαστε λιγες καλές στο τιμόνι. Όλοι κάνουμε μα...κιες αλλά οι γυναίκες το έχουν παρακάνει λίγο!!!
Γυναίκα με αυτοκίνητο, σκουτεράκι και παπί είναι λίγο χάρος (για το τελευταίο παιζεται,και πάντα υπάρχουν εξεραίσεις)
Η μηχανή θέλει κότσια και λιγες τα έχουν!!!
Οι φιλοι μου πάντως δεν έχουν παράπονο σε όσα ταξιδια έχουμ πάει με μηχνές!!!!
+10000000 :beer:
Ενδιαφέρον το θέμα, αρκετά θα έλεγα, ας καταθέσω την άποψή μου κι εγώ ως γυναίκα που επί 20 χρόνια οδηγώ μόνο δίτροχα και μόλις πήρα δίπλωμα αυτοκινήτου (ε, τώρα κολώνες & δέντρα κρυφτείτεεεε :lol: )...
Νομίζω πως πολύς κόσμος μπερδεύει τους άπειρους οδηγούς με τους ερασιτέχνες οδηγούς, με τους οδηγούς της καθημερινότητας, του σαββατοκύριακου κλπ....
Αν δίνατε λίγη περισσότερη προσοχή θα αντιλαμβανόσασταν ότι πλέον οι ατζαμήδες οδηγοί είναι άντρες & γυναίκες νεαρής ηλικίας που δεν έχουν αποκτήσει ακόμη την εμπειρία.... κάπως έτσι είμαι κι εγώ αυτόν τον καιρό δλδ....
Αφήνοντας αυτή την κατηγορία, (γιατί τι άλλο να πούμε;) στους έμπειρους οδηγούς φτάνοντας, αλήθεια, είτε είναι γυναίκες, είτε άντρες δεν έχει καμια διαφορά.... Είχα φίλη που δούλευε εκτός πόλης και οδηγούσε 120 χλμ κάθε μέρα πηγαινέλα..... με βροχές, κρύα, χιόνια κλπ..... Πιστεύετε ότι κάτω από αυτές τις συνθήκες είχε διαφορά η οδήγησή της από ενός άντρα σε αντίστοιχη θέση;
Λοιπόν δεν είχε....
Απλά εμεις εκ των πραγμάτων ασχολούμαστε πολύ με δραστηριότητες που δεν μας επιτρέπουν να τη βγάζουμε όλη μέρα πάνω σε ένα τιμόνι....
Ετσι, όταν φτάνει μια γυναίκα να οδηγά 2-3 ώρες τη μέρα, έχοντας στο μυαλό της μια τεράστια λίστα για ψώνια, πότε να πάρει τα παιδια απο το σχολείο, τι φαγητό να μαγειρέψει και μετά πάλι σπίτι.... όταν στην βραδυνή έξοδο οδηγεί αυτός, όταν στην κυριακάτικη βόλτα οδηγεί αυτός, ε, ποιός θα είναι πιο έμπειρος;
Και για να κλείνω, παραδέχομαι κι εγώ πως με τους άντρες οδηγούς δεν είχα ποτέ πρόβλημα γιατί ξέρω ότι οδηγείτε επιθετικά και that's it! Με τις γυναίκες τα πράγματα είναι πιο δύσκολα γιατί το παίζεις εκείνη την ώρα: είναι οδηγάρα, άρα επιθετικά οδηγεί ή είναι της μιας ώρας οδήγησης, άρα κάνε το σταυρό σου;;;;΄
:evil: :evil:
elli_summers
04/02/2006, 13:05
ομολογουμενως μεσα σε 10 σελιδες τα "διαβασα" ολα!!!ολοι εχουν κατι να που για τις γυναικες οδηγους....:D
εμενα η εμπειρια μου δεν ξερω αν ειναι τοσο μεγαλη (13 χρονια μηχανη) αλλα μου εχουν συμβει αρκετα.αλλα και παλι δεν μπορω να δεχτω οτι ολοι ειναι αρνητικοι.οταν εισαι σωστη στο δρομο δεν δινεις το δικαιωμα σε κανεναν να πει κατι.!!!συνηθως ο περισσοτερος κοσμος ψαρωνει και λεει τα καλυτερα.Οποιος βρεθει και ειναι στραβωμενος απλα μπαινει στη θεση του! η αλλη κατηγορα βεβαια ειναι αυτη των αντρων που νομιζει πως δεν αξιζεις μια και αρχιζει να σε μπριζωνει για να σε κολλησει....που βεβαια αν δεν κολλησεις κερδιζεις και απο κει το RESPECT!!! συνεπως δεν υπαρχει κανενα στανταρ προβλημα οταν εχεις τα ματια σου 14 να μην σε φαει κανας εξυπνακιας (ανεξαρτητου φυλου).οποιος γενικευει λεγοντας πως δεν εμπιστευεται τις γυναικες οδηγους....ε....μεγαλη και κλασικη καραμελα.θα ελεγα να αρχισει να γινεται λιγο ποιο δημιουργικος!:rotflmao:
αυτα...
ΥΓ ολα τα παραπανω θα ηθελα να προσθεσω πως λεγονται απο μια κοπελα που ουδεποτε θα γεμιζε το ματι λογω μεγεθους οτι οδηγαει τη μηχανη που οδηγαει....συνεπως πολυ ευκολα θα μπορουσε να ακουσει διαφορα....αλλα δεν.... (καλε λες να φοβουνται μηπως ξεδιπλωθω????):wave2:
anna Z1750
05/02/2006, 16:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από DT_Bear
Καλημέρα σε όλους,
4ον. Σε όλους έχει τύχει να επιδιώξουν να μιλήσουν με τη χαριτωμένη κοπελίτσα που καβάλα στο σκουτεράκι της σταμάτησε δίπλα τους στο φανάρι ή όταν έχει πήξιμο στο δρόμο. ΑΥΤΟ ΔΕ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΡΕΝΟΧΛΗΣΗ εκτός αν αρχίσεις την κουβέντα με την ατάκα "ΤΙ Μ@!$#ΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ"..
κανεις δεν ενοχλησε η μου μιλησε,με το κρανος χλωμο ε?
και μιλας μονο για σκουτερ αλλωστε:lol:
startengine
05/02/2006, 17:25
Πω πω κορίτσια...!!!
Τελικά είμαστε πολλές εδώ μέσα έ???
:D :D :D
Τώρα θα με πείτε προκατειλημένη αν εκφράσω την άποψη πως οι πιο ώριμες και κατασταλαγμένες διατυπώσεις στο παρόν thread έγιναν από ομόφυλές συναδέλφους μου???
Και για τις οποίες απόψεις ένα έχω να πω:
:a20:
+1000000
Βρε παιδιά, γιατί μένετε κρυμένες και δε μιλάτε συχνότερα???
:smilea:
Πολύ χαίρομαι που είμαστε αρκετές τρελαμένες με το είδος αυτό, το μέχρι πριν λίγα χρόνια και για μερικούς ακόμα και τώρα, καθαρά αντρικό σπορ!!!!
:beer: :beer:
Χαιρετώ σας!!!!
SPEED LOVER
09/02/2006, 14:58
ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΔΕΧΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ, ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!
ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΞΕΛΙΞΗ:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
zoropatra
09/02/2006, 15:12
ρε κοριτσια γιατι δεν φτοιαχνετε ενα club?
sub_zero
09/02/2006, 15:17
Μετά από όλα τα παραπάνω που να τολμήσει να μιλίσει κανείς....:nono: :nono: :nono: :p
Μαυρο φίδι που τον έφαγε.... :D
SPEED LOVER
09/02/2006, 15:25
ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ ΕΓΩ ΨΗΝΟΜΑΙ ΚΑΡΓΑ!
zoropatra
09/02/2006, 15:31
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPEED LOVER
ΚΑΛΗ ΦΑΣΗ ΕΓΩ ΨΗΝΟΜΑΙ ΚΑΡΓΑ!
ΕΛΑ ΒΡΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ!!!!!!!
ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ!!!!!!!
zoropatra
09/02/2006, 15:35
εγω ξερω παντως μια κοπελα που γουσταρει παρα πολυ τετοια φαση......αλλα ντρεπεται!!!!!!!:winka: :winka: :winka: :winka: :lol: :lol: :lol:
wild_cat/anima
09/02/2006, 15:44
http://femaleattack.hostingrapid.com/
afoy milame gia proedroyw ke diikitika simvoulia ..........
(ip opsin oti den exi stithi akoma stin teliki toy morfi ):)
wild_cat/anima
09/02/2006, 15:46
opote kalo tha tan na min anixtoun ala threads(oxi akoma toylaxiston )
thanks ek ton proteron gia to sebasmo poy tha diksete se ayti tin paraklisi moy
elli_summers
09/02/2006, 19:13
η αληθεια ειναι πως αυτη η ιδεα περι γυναικειου club με μηχανες υπαρχει....περιφερεται....καθως υπαρχει ηδη για αυτοκινητα...αλλα το θεμα ειναι αν ξεκινησει κατι....θα εχει ανταποκριση?να ξεκινησει στη μορφη παρεουλας...και θα δειξει?ε μην πεσουμε και με τα μουτρα???θα εχει πολυ γελιο ομως....φανταζομαι βολτα....(εστω)
κλασικα Ναυπλιο....να σκανε 10 μηχανες και να βγαινουν τα κρανη.....ωρε γλεντια!!!αλλα ενταξει...αυτο γινεται και τωρα!!!!χιχιχι:rotflmao: :rotflmao:
SPEED LOVER
09/02/2006, 19:46
ΠΟΙΑ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ? ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΤΡΟΠΗ ΠΑΡΕΛΘΟΝ OVER!!!!!
ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΚΕΥΤΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ Ε?????????
ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΣΙΜΕΡΑΚΙ? ΕΚΤΟΣ ΒΡΟΧΗΣ ΒΕΒΑΙΑ
wild_cat/anima
09/02/2006, 19:55
girls όλα θα γίνουν και βόλτα θα πάμε και το στήσιμο του φόρουμ θα τελειώσει σύντομα BUT
το αντρικο φύλο δε θα αποκλειστεί .......απλά θα χει τη δικιά του ενότητα
θα μπορεί όμως και να γράφει και να διαβάζει όποιος θέλει ανεξαρτήτου φύλου!
δεν μ αρεσει το face control :nono: :nono:
SPEED LOVER
09/02/2006, 19:59
ΜΑ ΔΕΝ ΑΠΟΡΙΠΤΟΥΜΕ ΤΠΥΣ ΑΝΤΡΕΣ
ΑΠΛΑ ΟΡΓΑΝΟΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΣΚΟΡΠΙΑ.
ΕΝΤΩΣ ΟΛΙΓΟΥ ΘΑ ΔΥΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΑΤΟ ΠΑΡΟΝ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????????????????
SPEED LOVER
09/02/2006, 20:03
ΠΡΟΤΑΣΗ!!!
ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΤΡΙΟΔΙΟ ΜΑΖΙ?
ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ
nassosxlvbros
09/02/2006, 20:07
μόνο αν από κάτω φοράν διχτυ από ανθρακόνημα :p :p :p
:lol:
ποολυ καλο!!!!!!!!!!
αρρρριστα!
:beer:
SPEED LOVER
09/02/2006, 20:11
ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΛΕΒΟΥΝΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΚΡΗ?
ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ?
zoropatra
09/02/2006, 22:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από SPEED LOVER
ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕΡΟΙ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΛΕΒΟΥΝΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΚΡΗ?
ΑΝΤΡΕΣ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ?
Μ Ε Σ Α !!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Αρχικά δημιουργήθηκε από zoropatra
Μ Ε Σ Α !!!!!!!!!!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
πανε πανε .....οταν θα πλερωνεις τους καφεδες και τις μπριζολες να δω την φατσα σου:lol: .......γιατι οι αντρες πληρωνουν σε τετοιες περιπτωσεις:beer:
elli_summers
09/02/2006, 23:41
να ναι καλα αυτη η καριερα.....ουυυυ να δεις στοματα που ταιζει!!!και η δικια μου ταιζει το δικο μου και του κτηνους μου.
το θεμα ειναι αγαπητε μου οτι δεν πληρωνουν ολοι οι αντρες....χιχι...υπαρχουν και οι αντρες που τους πληρωνουν!!!!εμ....εσεις χρυσα μου μας καλομάθατε!!!Παντως για σαββατο μεσημερακι λογικα ειμαι μεσα αν κανονιστει!!!κι ας ερθουν οποιοι θελουν!!!ανεξαρτητου φιλου!!!νοτια?βορεια?δυτικά?πουυυυυ????
zoropatra
09/02/2006, 23:44
δεν με πειραζει.........εγω απο πατρα θα ερθω!!!!!!!!
Το βασικό είναι το τι μυαλά κουβαλάει κανείς. Εγω χαίρομαι όταν βλέπω μοτοσυκλετιστές στο δρόμο και ειδικά όταν είναι γυναίκες (που είναι αρκετά πιο σπάνιο). Αν ο άλλος έχει κόμπλεξ, και ο Θεός ο ίδιος να τον περάσει (Honda θα καβαλάει μη χαίρεστε) θα μπριζωθεί κ θα αρχίσει να τρέχει σα να καίγεται το σπίτι του. Αυτά!! Τα έχουμε ξανασυζητήσει σε παλιότερο post.
startengine
10/02/2006, 10:05
Διάβασα για Ναύπλιο και το χαμόγελο ήταν αυθόρμητο καθώς σκέφτηκα πως αν κοιτάζουν μια γυναίκα που βγάζει το κράνος κατεβαίνοντας από μηχανή, με τοοόση έκπληξη, φαντάσου τι θα γίνει όταν δουν μια ομάδα αναβάτιδων!!!
:D :D :D
Συνφορουμίτισσες κανονίστε και ειδοποιήστε!
Για όπου και για ό,τι.
Εννοείται πως δεν αποκλείεται κανείς και το face control σε καμία περίπτωση (πιστεύω) δεν πρέπει να έχει να κάνει με το φύλο.
Όμως....
...σημασία έχει να οργανωθούμε εμείς και όσο για ντροπές...
ΠΟΙΕΣ ΝΤΡΟΠΕΣ???
Μόνες μας δεν αγοράσαμε τις καλές μας,, δεν τις πρωτοκαβαλήσαμε με τρέλλα και δεν τις καβαλάμε καθημερινά???
Έλα να βλέπω πρωτοβουλίες
:smilea:
Πάντως να είμαστε και λίγο εντός ορίων. Μη γίνουμε αυτό που δεν αντέχουμε στους άντρες! Μη φτάσουμε στο άλλο άκρο!!!
Για Σάββατο δε με βλέπω μέσα. Έχω τη μηχανή συνεργείο και δεν θα είναι έτοιμη. Καλό να οργανόνονται βόλτες. αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να πγ\ηγαίνουμε όλοι μαζί. Αν θέλαμε να δουν ότι μπορούμε κι εμείς θα τους παίρναμε μαζί!!!
αγοράκια για μαζεψτε λίγο τα μυαλά σας !
πολύ αέρα έχετε πάρει!
στη τελική η γυναίκα μπορεί και να μαγειρεψει και να καθαρίσει
εννοειτε......:a01:
36760
SPEED LOVER
11/02/2006, 09:12
:o ΟΤΑΝ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΑ ,ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΑΣΤΟ. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ, ΤΙ ΛΕΤΕ ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟ ΠΕΡΟΥΚΑΔΙΚΟ??????????????ΒΟΥΤΑ.
SPEED LOVER
11/02/2006, 09:16
ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!!!!!!!!!!
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ, ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ.
SPEED LOVER
11/02/2006, 09:23
Η ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΟΠΟΙΟΣ ΨΗΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΤΑΚΙ Η ΚΑΦΕΔΑΚΙ, ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ.
ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ.
ΛΑΟΥ-ΛΑΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ.
ΑΑΑΧΧΧ Ο ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
nassosxlvbros
11/02/2006, 10:46
καλο το προεδριλικι και τα τοιαυτα περι λεσχων κι ετσι, αλλα και η παρεα χυμα χωρις οργανωση και "καθοδηγητες"ειναι καλυτερα...
οσο για τις γυναικες οδηγους,τις αντιμετωπιζω οπως και τους αντρες οδηγους,οταν παρεκτρεπονται...."που πα ρεεεε"κλπ....:beer:
και παραλληλα να σας πω κοριτσια,πως οκ αξιες και νοικοκυρες ειστε,αλλα αφηστε να το πει κανας αλλος....γιατι ετσι και ακουσω παραπονα....:nono:
κι εδω ισχυει οτι και στην οδηγηση: υπαρχουν καλοι/καλες στο νοικοκυριο,στις σχεσεις,κλπ....
ρε καμια βολτα θα παμε η θα ψειριζουμε τη μαιμου;:beer: :beer: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από nassosxlvbros
ρε καμια βολτα θα παμε η θα ψειριζουμε τη μαιμου;:beer: :beer: :wave2:
Να συμφωνήσω με τον προλαλλήσαντα αφού έτσι θα πάμε ένα βήμα παρακάτω τη συζήτηση και θα ανταλλάξουμε απόψεις δια ζωσης , μιας που το θέμα από τότε που το άνοιξα έχει πάρει διαστάσεις....
SPEED LOVER
11/02/2006, 11:26
ΧΜΜ
ΣΥΜΦΟΝΩ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΚΑΡΠΟ ΝΑ ΡΟΛΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ ΜΑΣ?
ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΨΗΛΟΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΥΛΗΣ
mystique
11/02/2006, 11:38
pou eine i volta ??????????
oeo!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
SPEED LOVER
11/02/2006, 20:32
AXXXX
ΤΖΙΦΟΣ Ο ΚΑΙΡΟΥΛΗΣ.
SPEED LOVER
11/02/2006, 20:33
ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΩΝΤΑΣ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!
startengine
12/02/2006, 10:17
Τι είχε καλέ ο καιρούλης?
Προτείνω στην επόμενη βροχούλα έξοδο και βολτίτσα ομαδική. Όταν είσαι για βόλτα (και όχι για δουλειά κοιτώντας το ρολόι), η βροχή σου προσφέρει απίθανες οδηγικές εμπειρίες.
.....Ίσως και λίγο παγωμένα πόδια....:(
Τώρα θα πυροδοτήσω πολλά σχόλια, το ξέρω αλλά...
.... το καταευχαριστήθηκα καθώς είδα αρκετούς να περιμένουν κάτω από γέφυρα (Μεσογείων) να κοπάσει η βροχούλα την ίδια ώρα που εγώ (αφού είχα σφουγγαρίσει, μαγειρέψει και ταίσει τα παιδιά) απολάμβανα το.... riding in the rain απτόητη και.... χωρίς να λιώσω!
:D
Ενα μεγαλο μπραβο για το πνευμα σου!!!!!
ααα και παρε ενα ζευγαρι αδιαβροχες μποτες!!:beer: :beer: :wave2:
wild_cat/anima
12/02/2006, 14:20
Αρχικά δημιουργήθηκε από startengine
Τι είχε καλέ ο καιρούλης?
Προτείνω στην επόμενη βροχούλα έξοδο και βολτίτσα ομαδική. Όταν είσαι για βόλτα (και όχι για δουλειά κοιτώντας το ρολόι), η βροχή σου προσφέρει απίθανες οδηγικές εμπειρίες.
.....Ίσως και λίγο παγωμένα πόδια....:(
Τώρα θα πυροδοτήσω πολλά σχόλια, το ξέρω αλλά...
.... το καταευχαριστήθηκα καθώς είδα αρκετούς να περιμένουν κάτω από γέφυρα (Μεσογείων) να κοπάσει η βροχούλα την ίδια ώρα που εγώ (αφού είχα σφουγγαρίσει, μαγειρέψει και ταίσει τα παιδιά) απολάμβανα το.... riding in the rain απτόητη και.... χωρίς να λιώσω!
:D
:wave2: javascript:checklength(document.vbform);
ΣΩΣΤΗ!!!
από τις καλύτερες στιγμές με μοτο ήταν η διαδρομή σπάρτη -καματάμα από ταύγετο με βροχή και ομίχλη !
το τοπίο τέλειο και η αίσθηση απερίγραπτη !!
Για να κανονιστεί βόλτα πρέπει να κανονιστει νωρίς. Ο καιρός λένε ότι θα πάει από το κακό στο χειρότερο. Κάτι για χιόνια άκουσα πάλι!!!
Μας ρήμαξε φέτος!!!
Όσο για το θέμα οδήγηση, πρέπει να παραδεχτούμε ότι οι γυναίκες οδηγοί είναι χάλια!!!
Όχι ότι δεν υπάρχουν και άντρες οδηγοί χάλια. Υπάρχουν!!!! Αλλά στο θέμα γυναίκα οδηγός, όσο κι αν θέλω να μας υπερασπιστώ, με αυτά που βλέπω κάθε μέρα στο δρόμο, (η δουλειά μου είναι πολύ μακρια και κάθε μέρα καλύπτω 50χλμ.), δεν μου δίνουν την ευκαιρία. Ή θα πηγαίνουν σπαστικά αργά στην αριστερή λωρίδα, ή θα πηγαίνουν απρόσεκτα και γρήγορα ή δε θα τηρούν τίποτα από αυτό που λέγεται κώδικας!!!!
Και για να μην παρεξηγηθώ, υπάρχουν και άντρες που τα κάνουν αυτά, όπως επισεις υπάρχουν και γυναικες οδηγοι/εξαιρέσεις!!!
Πάντως σχεδόν κάθε μέρα βρίσκομαι σε ένα μικρό καφέ και αράζω.Rock fm στα ηχεία και όλα καλά. Αν ψήνεστε για συνάντηση ή ακόμα και για έναν καφέ γνωριμίας κανονίστε. Εκτός Τρίτης και Πέμπτης λόγω προπόνησης. Μυθοδία λέγεται και είναι στη Ν.Ιωνία. Για όσους ξέρουν Απέναντι από τα σχολία με τα γκράφιτι που είναι πλάι στις γραμμές. Το καφέ είναι στον αμέσως επόμενο παράλληλο του δρόμου των γραμμών. Για όσους δεν ξέρουν καθόλου από τα μέρη αυτά Δερκών και Τζαβέλα γωνία. Αν θέλει κάποια ας περάσει.
ΚΑνονίζουμε κι από κοντά για καμιά βόλτα!!!!
:cool: :cool:
Η πρόσκληση είναι μόνο για τις γυναίκες μέλη του Φόρουμ? :wave:
Η πρόσκληση είναι μόνο για τις γυναίκες μέλη του Φόρουμ? :wave:
Είναι για όποιον θέλει να έρθει!!!
Η πρόταση είναι ανοιχτή!!!
:wave2: :beer:
Cpt. Haddock
15/02/2006, 10:59
Είναι για όποιον θέλει να έρθει!!!
Η πρόταση είναι ανοιχτή!!!
:wave2: :beer:
Ωχ! Κοσμοσυρροή προβλέπω !
:wave2: :beer: :wave2:
Λεωνίδας
15/02/2006, 11:10
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Ωχ! Κοσμοσυρροή προβλέπω !
:wave2: :beer: :wave2:
Και που να δουν μία αποκλειστιή φωτογραφία της Maira που εξασφάλισα...
37301
Προτείνω για να αποφύγουμε τα γαρίφαλα στο πέτο να χρησιmοποιήσουμε σαν σημάδι αναγνώρισης των μελών του φόρουμ τα ανακλαστικά αυτοκόλλητα του moto.gr :lol:
Δεν είναι κι ασχημή!!!!
:eek:
Όσοι ΄θέλουν έρχονται. Από τις 5:30 και μετά εκεί αράζω. Ελάτε να αράξουμε, να τα πούμε κι από κοντά!!
Cpt. Haddock
15/02/2006, 11:21
Δεν είναι κι ασχημή!!!!
:eek:
Όσοι ΄θέλουν έρχονται. Από τις 5:30 και μετά εκεί αράζω. Ελάτε να αράξουμε, να τα πούμε κι από κοντά!!
και γιατί δεν έρχεσαι εσυ τις δευτέρες στο Δέλεαρ που μαζευόμαστε όλοι;
Προτείνω για να αποφύγουμε τα γαρίφαλα στο πέτο να χρησιmοποιήσουμε σαν σημάδι αναγνώρισης των μελών του φόρουμ τα ανακλαστικά αυτοκόλλητα του moto.gr :lol:
Προτείνω η αναγνώρηση να γίνει με βάση το όνομα.
Αν έρθετε και με ζητήσετε (με το κανονικό όνομα) θα σας πουν.
Συνδετικός κρίκος: Όλοι μας έχουμε και μια μηχανή!!!!
Άλλο που μερικοί την έχουν ακόμα κλεισμένη στο συνεργείο!!!!
:bawl:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
και γιατί δεν έρχεσαι εσυ τις δευτέρες στο Δέλεαρ που μαζευόμαστε όλοι;
Γιατί δε μπορώ να φύγω από το καφέ.
:beer: :nono:
Εκτός αυτού για ποιό Δέλεαρ μιλάτε; Σε ποια περιοχή; Το έχω ακούσει πολλές φορές. Όλο λέω να ρωτήσω κι όλο το ξεχνάω!
Cpt. Haddock
15/02/2006, 11:37
Γιατί δε μπορώ να φύγω από το καφέ.
:beer: :nono:
:confused: :confused: :confused: :confused:
www.delearcafe.gr
με το κανονικό όνομα [/B]
Which is:confused: :confused: :confused:
Γιατί είπαμε δε φεύγεις από το καφε?
Είπες αράζεις όχι δουλεύεις :confused:
Which is:confused: :confused: :confused:
Γιατί είπαμε δε φεύγεις από το καφε?
Είπες αράζεις όχι δουλεύεις :confused:
Νομίζω ότι φαίνεται στο προφίλ μου!!!
Δεν δουλεύω εκεί. Καλύπτω το αφεντικό!!!!
:D :D
wild_cat/anima
15/02/2006, 13:39
maira θα ήταν αρκετα πιο ευκολο να κανονίσουμε κάπου στο κεντρο !
κάποιοι δεν έχουν μοτο ή τους πέφτει κάπως μακρια το μαγαζι που πρατίνεις !
maira θα ήταν αρκετα πιο ευκολο να κανονίσουμε κάπου στο κεντρο !
κάποιοι δεν έχουν μοτο ή τους πέφτει κάπως μακρια το μαγαζι που πρατίνεις !
Καλά τα λές αλλά εγώ δεν μπορώ να φύγω από εκεί και δεν έχω καθόλου free χρόνο άλλες μέρες!!!
Είναι πολύ κοντά στο σταθμό της Ν.Ιωνίας πάντως!!!
Ότι θέλετε!!!
:beer: :wave2:
SPEED LOVER
15/02/2006, 16:52
ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΤΕ ΓΙΑ ΔΕΛΕΑΡ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙ?
Πάντως το μαγαζάκι που σας έλεγα κλείνει το Σάββατο και ελπίζω να είναι προσωρινό γιατί είναι πολύ καλό για στέκι!!!
:( :(
SUPERMARIO
23/02/2006, 00:18
agaphte DT_BEAR an mou elege emena mia gunaika ''TI M@*#&OS EISAI PAIDAKI MOU'' den tha me peiraze katholou.malista tha thn evaza na mou to leei suxna na anevainei h autopepoithish mou. thn seksoualikh parenoxlhsh den vlepw.:uplate:
Μάλλον κάτι δε διάβασες καλά στο ποστ:confused: :confused: :confused: :confused: .
Για πάρτο από την αρχή...:sick:
Εκτός και αν πίσω από το ψευδόνυμο υπάρχει γυναίκα??? οπότε μάλλον εγώ δεν κατάλαβα:confused: