PDA

View Full Version : Αγορά Ζ750 ! ! !

looperx
01/02/2006, 07:25
Γεια χαρά σε όλους :) Διαβάζω το forum πάρα πολύ καιρό αλλά είναι η πρώτη φορά που γράφω. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω μία Ζ750 και θα ήθελα τη βοηθειά σας! Έχω μία Bandit 400v το τελευταίο μοντέλο και θέλω να τη δώσω ανταλλαγή. Ξέρετε κανένα καλό μαγαζί να μου προτείνετε? Θα με ενδιέφερε να την πάρω και παραεισαγωγής αρκεί να γλιτώσω αρκετά χρήματα :D Ευχαριστώ:beer:

Lazio
01/02/2006, 08:18
δεν θελω να σου πω συγκεκριμενα μαγαζια
αλλα αμα θες να ψαξεις κατεβα Μιχαλακοπουλου στην πηγη...

υπαρχουν και εισαγωγης ρωτα και για δωρα γενικα ψαξου :look:

ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΕΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ :beer:

idi
01/02/2006, 09:45
δυσκολο μηχανακι... ετοιμασου να το σκωτωσεις...

δε το κρατας καλυτερα και να βαλεις ενα χρονο πχ δοσεις παραπανω???

looperx
01/02/2006, 09:58
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
δυσκολο μηχανακι... ετοιμασου να το σκωτωσεις...

δε το κρατας καλυτερα και να βαλεις ενα χρονο πχ δοσεις παραπανω??? Είναι ωραίο μηχανάκι, δεν είναι σαν τις Bandit που κυκλοφορούν. Θα βάλω και φώτο αργότερα. Το πολύ πολύ αν δω ότι μου δίνουν λίγα να το βάλω αγγελία :)

Ξέρετε κανένα μαγαζί που να φέρνει παραεισαγωγής και να αξίζει?

idi
01/02/2006, 10:05
Αρχικά δημιουργήθηκε από looperx
Είναι ωραίο μηχανάκι, δεν είναι σαν τις Bandit που κυκλοφορούν. Θα βάλω και φώτο αργότερα. Το πολύ πολύ αν δω ότι μου δίνουν λίγα να το βάλω αγγελία :)

Ξέρετε κανένα μαγαζί που να φέρνει παραεισαγωγής και να αξίζει?

ψαξε και παρε απο το ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ!!!!

μετα ψαξε τα ποστ περι "εγγυησης παραεισαγωγης", ακολουθα τις συμβουλες και θα εισαι οκ

εχω δει καπου οτι το δινουν 7300 νομιζω

gojakla
01/02/2006, 10:44
Καλα νομιζεις....

Φιλαρακο κοιτα τα ΠΜ σου... :wave2: :beer:

Καλοριζικο και απο εμενα και καλοταξιδο!!!!

billgeo
01/02/2006, 13:36
WELCOME STO FORUM, FUTURE Z-RIDER!
PIASE MIA :beer: !

Z UPER H EPILOGH SOU.
H GNOMH MOU STO 8EMA EINAI NA BALEIS TO SUTZUKI AGELEIA GIA NA XTHPISEIS KALH TIMH, KAI NA KOITA3EIS K TA METAXEIRISMENA (MOPREIS NA PESEIS KAI 1 XILIARIKO KATW ME LIGOTERA APO 6000XLM). ALLA PANW AP' OLA MHN BIASTEIS...

THATS ALL...:wave2: :beer: :wave2:

zoropatra
01/02/2006, 16:45
:a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23: :a23:

DrIoannis
01/02/2006, 16:49
Ωραίο μηχανάκι.Το έχει ο αδελφός μου.Καλές βόλτες:beer:

crazykiller
01/02/2006, 17:05
7300 το πήρε φίλος σήμερα.

Άν δεν στο δώσει κανένας τόσο, στείλε π.μ. να σου πω που είναι η απόθήκη που τα παίρνουν οι περισσότεροι να πας κατευθείαν.

Το '06 με το immobilazer εε? το '05 παίζει αρκετά πιο κάτω...

dbandit
01/02/2006, 17:12
Καταρχην γεια χαρα!:wave2:

Ειχα και εγω πριν το Ζ το ιδιο μηχανακι και
δυσκολευτικα πολυ να το δωσω. Για ανταλλαγη δεν βρηκα ουτε ενα να σου πω
την αληθεια. Μακαρι να σταθεις τυχερος.
Προτινω αγγελια και ο πρωτος που ενδιαφερθει δοστο με τη μια!!!

Τι μου θυμησες τωρα.....μια σχεση αγαπης-μισους!! Αλλα περασαμε ομορφα...:winka:

Zbandit750
01/02/2006, 23:29
Και εγω απο bandit 400 πηγα στο Ζ750
Το Bandit το εχω ακομα , κανεις δεν το παιρνει ανταλαγη , αλλα και παλι δεν συμφερει αν τα βαλεις κατω. γιατι θα σου φαει το bandit 800 και το Ζ θα στο δωσει 7600+ οποτε καλυτερα πουλα το μολις ανοιξει ο καιρος.

Το Ζ το πηρα 7300 μετρητα απο αντιπροσωπο Νικολαου Βουλιαγμενης 89 , μοντελο 05 καινουριο ελληνικο πριν 2 μηνες.

Δεν ξερω γιατι δεν γραφετε δημοσια τα μαγαζια που κανουν καλες τιμες? Αν υπαρχει προβλημα , ας το σβυσει ο moderator.

Η γνωμη μου ειναι οτι 1000 κατω ειναι οριακα καλα για να το παρεις μεταχειρησμενο , αν βαλεις οτι θα εχει περιπου 10.000 , ολα εκει τα εβρισκα , θα θελει λαστιχα , κοντευει το σερβις των 12.000 πας για 300-400 για τα λαστιχα και 150 το σεβις

δηλαδη πας να γλυτωσεις 500 ευρω. ετσι το σκεφτηκα εγω και το πηρα καινουριο.

crazykiller
02/02/2006, 08:42
Αρχικά δημιουργήθηκε από Zbandit750
.

Δεν ξερω γιατι δεν γραφετε δημοσια τα μαγαζια που κανουν καλες τιμες? Αν υπαρχει προβλημα , ας το σβυσει ο moderator.

Τι λογική είναι αυτή?????
Το αν κάνουμε κάτι ή όχι εξαρτάται από το αν νομίζουμε ότι είναι σωστό ή λάθος. Και φυσικά δεν περιμένουμε οποιονδήποτε να μας πει το τι είναι λάθος. Δικιά μας κρίση έχουμε! :beer:

Αν είναι να περιμένουμε τον "μπαμπούλα" να μας διορθώνει, πάει, το χάσαμε το τρένο. (και ο "μπαμπούλας" σίγουρα με τόσα άτομα:D )

:wave2: :wave2:

looperx
02/02/2006, 08:49
Μετά από όλα αυτά που γράψατε αποφάσισα να το βάλω αγγελία. Το Ζ θα το πάρω μετρητά οπότε θα προτιμήσω να το αγοράσω φθηνά και να βάλω τα έξτρα που θέλω εγώ πάνω παρά να μου δώσουν δώρα. ;)

Zbandit750
02/02/2006, 10:09
Αρχικά δημιουργήθηκε από crazykiller
Τι λογική είναι αυτή?????
Το αν κάνουμε κάτι ή όχι εξαρτάται από το αν νομίζουμε ότι είναι σωστό ή λάθος. Και φυσικά δεν περιμένουμε οποιονδήποτε να μας πει το τι είναι λάθος. Δικιά μας κρίση έχουμε! :beer:

Αν είναι να περιμένουμε τον "μπαμπούλα" να μας διορθώνει, πάει, το χάσαμε το τρένο. (και ο "μπαμπούλας" σίγουρα με τόσα άτομα:D )

:wave2: :wave2:

H δικια μου λογικη λεει οτι σωστο ειναι να γραφουμε τα μαγαζια που κανουν καλες τιμες μπας και γλυτωσουμε απο τους απατεωνες, για αυτο και το εγραψα.
Το Forum ομως ανηκει σε καποιον , ο οποιος εχει και τον τελικο λογο για το αν θα γινεται διαφιμηση ή οχι.

necromayhem
02/02/2006, 10:10
ΓΙΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ ΨΑΧΝΕΙΣ Η ΜΟΝΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ? ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ. ΜΕ YOSHIMURA ΦΙΛΤΡΟ Κ&Ν ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ SPYBAL ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ. 6200 ΕΥΡΩ.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

crazykiller
02/02/2006, 10:43
H δικια μου λογικη λεει οτι σωστο ειναι να γραφουμε τα μαγαζια που κανουν καλες τιμες μπας και γλυτωσουμε απο τους απατεωνες, για αυτο και το εγραψα.
Το Forum ομως ανηκει σε καποιον , ο οποιος εχει και τον τελικο λογο για το αν θα γινεται διαφιμηση ή οχι.

Σεβαστή α άποψή σου, αλλά όταν λες ότι το φόρουμ ανήκει σε κάποιον πώς το εννοείς? Γιατί εγώ εδώ και 2,5 χρόνια δεν είδα κάτι που να θυμίζει ιδιοκτησία.

Όσο για τους "απατεώνες" που λες, για στήριξε το μου λίγο. Γιατί διαφημίζοντας κάποιους που πουλάνε σε τιμές κόστους (τα 7300 είναι μηδέν κέρδος για το μαζαγί, και αυτό μετά από πολύ ψάξιμο) δεν σημαίνει ότι όλοι οι άλλοι είναι απατεώνες. Δεν είναι άσπρο -μαύρο.

Αν εσύ τώρα ψάχνεις για μηχανή ρώτα και όποιος ξέρει θα σου απαντήσει. Όπως και έγινε με το παλικάρι που άνοιξε το thead.

Εεεε, looperx κοίτα τα Π.Μ. σου!

Zbandit750
02/02/2006, 10:50
To forum καποιος το εχει ανεβασει και το συντηρει και καποιος οριζει κανονες λειτουργιας τους οποιους πρεπει ολοι να τηρουν. Το οτι δεν εχεις δει καθεστως ιδιοκτησιας ειναι αλλο με τους κανονες λειτουργιας.

Οσο για τους απατεωνες , δεν παει για οσους δεν πουλανε 7300 (και τα 7300 εχουν κερδος , αλλιως σιγα μη μου την εκανε δωρο) αλλα για ολα μαγαζια που πουλανε ή κανουν σερβις κτλ και ζητανε παπαδες.

Αν διαβασες πιο πανω εχω ηδη Ζ εδω και 2 μηνες.

gojakla
02/02/2006, 11:00
Γιατί διαφημίζοντας κάποιους που πουλάνε σε τιμές κόστους (τα 7300 είναι μηδέν κέρδος για το μαζαγί, και αυτό μετά από πολύ ψάξιμο) δεν σημαίνει ότι όλοι οι άλλοι είναι απατεώνες. Δεν είναι άσπρο -μαύρο.

Για το 7300 και το αν εχει κερδος ΜΗΝ παιρνεις και ορκο... Τα παραεισαγωγης ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΑΓΑΖΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΚΕΡΔΟΣ ΠΑΝΤΩΣ! ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ!

Και φυσικα οι υπολοιποι ΔΕΝ ειναι απατεωνες...
Μην τα μπερδευετε τα πραγματα...

:wave2: :beer: :beer:

crazykiller
02/02/2006, 11:10
To forum καποιος το εχει ανεβασει και το συντηρει και καποιος οριζει κανονες λειτουργιας τους οποιους πρεπει ολοι να τηρουν. Το οτι δεν εχεις δει καθεστως ιδιοκτησιας ειναι αλλο με τους κανονες λειτουργιας.

Οσο για τους απατεωνες , δεν παει για οσους δεν πουλανε 7300 (και τα 7300 εχουν κερδος , αλλιως σιγα μη μου την εκανε δωρο) αλλα για ολα μαγαζια που πουλανε ή κανουν σερβις κτλ και ζητανε παπαδες.

Αν διαβασες πιο πανω εχω ηδη Ζ εδω και 2 μηνες.

Το κέρδος στα 7300 είναι ότι έχει μετρητά για κάνα 2μηνο-6μηνο, ανάλογα με το τι επιταγή πληρώνει στον εισαγωγέα.
Και αυτό που λες για τους απατεώνες, ναι οκ, αλλά βάζοντας εδώ διαφήμιση ποιος πουλάει τόσο φτηνά, δεν χτυπάς τους απατεώνες... :nono: :nono:

Και όσο αφορά τους κανόνες λειτουργίας μιλάμε για το ίδιο πράγμα. Μόνο που οι κανόνες αυτοί δεν επιτρέπουν να βάζουμε διαφημίσεις έτσι ανοιχτά και απροκάλυπτα.

Αν και έχεις δίκιο τώρα που διάβασα τους όρους χρήσης δεν λέει πουθενά για διαφήμιση. Λογικό να μην το ξέρεις.:rolleyes:
Είναι κάτι σαν RED CODE:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

billgeo
02/02/2006, 18:27
ELATE RE MAGES TWRA, 3EKOLATE!
TA TSAKO8OUME-LOGOMAXHSOUME GIA TO FORUM TWRA!?

EGW LEW OPOIOS GOUSTAREI NA LEEI TI GNWMH TOU GIA KAPOIO 8EMA KAI APLA OPOIOS DIAFWNEI NA LEI KAI AUTOS TH GNWMH TOU PANW STO 8EMA POU EIPE O ALLOS ALLA OXI ME TO STYL "EXEIS ADIKO KAI EGW 1000 DIKIA" ALLA APLA EXW ALLH GNWMH APO THN DIKH SOU H OPOIA MPOREI NA ALLA3EI AFOU DIAVASEIS AUTA POU EGRAPSA EGW ALLA EGW DEN EPIDIOKW AUTO...

KALA RE! TI EGRAPSA TWRA O 3-MEGISTOS! OUTE EGW DEN TO KATALAVA! :hypnotize :hypnotize :uplate: :uplate:

crazykiller
02/02/2006, 21:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από billgeo
ELATE RE MAGES TWRA, 3EKOLATE!
TA TSAKO8OUME-LOGOMAXHSOUME GIA TO FORUM TWRA!?

EGW LEW OPOIOS GOUSTAREI NA LEEI TI GNWMH TOU GIA KAPOIO 8EMA KAI APLA OPOIOS DIAFWNEI NA LEI KAI AUTOS TH GNWMH TOU PANW STO 8EMA POU EIPE O ALLOS ALLA OXI ME TO STYL "EXEIS ADIKO KAI EGW 1000 DIKIA" ALLA APLA EXW ALLH GNWMH APO THN DIKH SOU H OPOIA MPOREI NA ALLA3EI AFOU DIAVASEIS AUTA POU EGRAPSA EGW ALLA EGW DEN EPIDIOKW AUTO...

KALA RE! TI EGRAPSA TWRA O 3-MEGISTOS! OUTE EGW DEN TO KATALAVA! :hypnotize :hypnotize :uplate: :uplate:

Γιατί εμείς καταλάβαμε τα δικά μας???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

billgeo
03/02/2006, 00:57
Γιατί εμείς καταλάβαμε τα δικά μας???:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

FFFFFFSSSSSIT... BOING!!!!:a30: :a30: :a30:

:rotflmao:

looperx
03/02/2006, 02:01
Για να επανέλθουμε λίγο στο θέμα :lol: 7300 αγόρασες Ζ750 παραεισαγωγής ή με κανονική εγγύηση? :)

crazykiller
03/02/2006, 10:04
Για να επανέλθουμε λίγο στο θέμα :lol: 7300 αγόρασες Ζ750 παραεισαγωγής ή με κανονική εγγύηση? :)

Αν ρωτάς εμένα, :nono: :nono: :nono: εγώ αγόρασ Ζ1000

Ο φίλος πήρε ανεξάρτητης εισαγωγής (όχι τεομοτο). Γιατί τι διαφορά έχει ποιος κάνει τον courier???

looperx
03/02/2006, 10:11
Αν ρωτάς εμένα, :nono: :nono: :nono: εγώ αγόρασ Ζ1000

Ο φίλος πήρε ανεξάρτητης εισαγωγής (όχι τεομοτο). Γιατί τι διαφορά έχει ποιος κάνει τον courier???

Δεν έχει αυτό σημασία, απλά θέλω να είμαι σίγουρος ότι αν βγάλει κάποιο πρόβλημα θα είμαι καλυμμένος!!! :confused:

adam_tsouk
03/02/2006, 11:38
Δεν έχει αυτό σημασία, απλά θέλω να είμαι σίγουρος ότι αν βγάλει κάποιο πρόβλημα θα είμαι καλυμμένος!!! :confused:

Θα είσαι.

Ίσως με λίγο τρέξιμο σε περίπτωση που σου κάνουν σταβή αλλά είναι υποχρεωμένοι να σε καλύψουν..

Κάπου υπάρχει σχετικό τόπικ. :wave2:

Zbandit750
03/02/2006, 11:55

Οπως εγραψα και παραπανω αγορασα Ζ750 05 με imobilazer πριν απο 2 μηνες 7300 μετρητα απο αντιπροσωπο και εγγυηση ΤΕΟΜΟΤΟ.

Νικολαου Βουλιαγμενης 89 μαυρο το πηρα, το λεω το μαυρο γιατι κατι τυποι στην Βενιζουλου μου ειπαν οτι το μαυρο αποκλειεται να το βρηκα 7300 γιατι ειναι πιο ακριβο. χαχαχαχαα

Και θελανε να μου παρουν 8200 και να με φορτοσουν με δωρα λιανικης 1200 ευρω , που δεν τα ηθελα και αυτοι τα παιρνουν με 200 ευρω ολα.

looperx
03/02/2006, 12:14
Οπως εγραψα και παραπανω αγορασα Ζ750 05 με imobilazer πριν απο 2 μηνες 7300 μετρητα απο αντιπροσωπο και εγγυηση ΤΕΟΜΟΤΟ.

Νικολαου Βουλιαγμενης 89 μαυρο το πηρα, το λεω το μαυρο γιατι κατι τυποι στην Βενιζουλου μου ειπαν οτι το μαυρο αποκλειεται να το βρηκα 7300 γιατι ειναι πιο ακριβο. χαχαχαχαα

Και θελανε να μου παρουν 8200 και να με φορτοσουν με δωρα λιανικης 1200 ευρω , που δεν τα ηθελα και αυτοι τα παιρνουν με 200 ευρω ολα.

Πολύ χρήσιμη η πληροφορία σου!!!! :beer:

adam_tsouk
03/02/2006, 12:26

Όταν έψαχνα μου είχε δώσει τη καλύτερη προσφορά ανάμεσα σε ελληνικά και παραεισαγωγής μοντέλα.

Αξίζει μια επίσκεψη...

:wave2:

Lazio
03/02/2006, 12:54

7300 καλα το πηρες ρε μαγκα :beer:

looperx
07/02/2006, 16:25

Και θελανε να μου παρουν 8200 και να με φορτοσουν με δωρα λιανικης 1200 ευρω , που δεν τα ηθελα και αυτοι τα παιρνουν με 200 ευρω ολα. Μπορείς να μου στείλεις με πμ το όνομα, το τηλέφωνο και την ακριβή διεύθυνση του μαγαζιού; Ευχαριστώ πολύ :D

adam_tsouk
07/02/2006, 17:48
Μπορείς να μου στείλεις με πμ το όνομα, το τηλέφωνο και την ακριβή διεύθυνση του μαγαζιού; Ευχαριστώ πολύ :D
τι άλλο να γραψει; :confused: :uplate:

Όπως ανεβαίνεις τη Βουλιαγμένης στο αρτιστερό σου χέρι. Θα δεις απ' εξω γεμάτο kawasaki είναι.

Απέναντι έχει ένα βενζινάδικο (δεν θυμάμαι τι ειναι)

:wave2:

looperx
07/02/2006, 17:52
Απλά η βουλιαγμένης αλλάζει 3 φορές αρίθμηση ;) Ευχαριστώ πάντως κατάλαβα που είναι :sun:

adam_tsouk
07/02/2006, 17:58
Απλά η βουλιαγμένης αλλάζει 3 φορές αρίθμιση ;) Ευχαριστώ πάντως κατάλαβα που είναι :sun:
άμα την πιάσεις από χαμηλά (πχ Βουλιαγμένης που είναι η αρχή) είσαι μια χαρά.

Είναι στο κομμάτι που είναι μονοδρομος ακόμα.:wave2:

BadCluster
22/08/2006, 15:01
Έτσι παίδες να μοιράζετε τη γνώση γιατί είναι δύσκολοι οι καιροί.

Ψάχνω απο τώρα ώστε να βγάλω το Ζίο μου βόλτα το νέο χρόνο.