View Full Version : Λαμακια
GRT Z-750
02/02/2006, 21:20
Ρε παιδια μηπως ξερετε που θα βρω αυτα τα λαμακια που μπαινουν στο ψυγειο του 750 για να μπουν τα πλαινα καλυματα του 1000?Ειδα μια παλιοτερη συζητηση για πλαινα και ειδα εναν που ελεγε οτι στελνει.Του εστειλα mail του εστειλα και μνμ στο κινητο δεν απαντησε.Ε δεν το πηρα και τηλ!
adam_tsouk
02/02/2006, 21:48
:rotflmao: :rotflmao:
ρε συ, sorry για το άσχετο αλλά ο τίτλος είναι σα να λέει "λαμακία"
υπήρχε όντως κάποια συζήτηση.
Επίσης το έχει κάνει (δεν ξέρω με ποιο τρόπο) ο bonepeeler, ρώτησέ τον... :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
ρε συ, sorry για το άσχετο αλλά ο τίτλος είναι σα να λέει "λαμακία"
υπήρχε όντως κάποια συζήτηση.
:bigcry: :lol: :rotflmao: :bigcry: :bawl: :lol:
Και εμενα το ιδιο μου ηρθε στο μυαλο!!!
Ε ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΜΑΚΑΣ!!!!
:bawl: :bawl: :lol: :rotflmao:
adam_tsouk
03/02/2006, 09:27
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
:bigcry: :lol: :rotflmao: :bigcry: :bawl: :lol:
Και εμενα το ιδιο μου ηρθε στο μυαλο!!!
Ε ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΜΑΚΑΣ!!!!
:bawl: :bawl: :lol: :rotflmao:
Εσύ ακόμα τα βλέπεις τα δικά μου ε;;
:rolleyes:
:wave2:
Ο bonepeeler κι' αν εχει κανει λαμακια με τα λαμακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao: :bigcry: :rotflmao: :rotflmao:
ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΡΟΒΕΡΤΟ!!! :wave2: :beer:
bonepeeler
03/02/2006, 13:06
Αρχικά δημιουργήθηκε από gojakla
Ο bonepeeler κι' αν εχει κανει λαμακια με τα λαμακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε κλάνω :yuck: :lol: :wave2: και συνεχίζω με τον Grt.
Δεν έχω βάλει λαμάκια.Το ένα πιάνεται με tie-wraps kai το άλλο στην φίσα του βεντιλατέρ(νομίζω:look: )
Γενικά σκατοδουλειά έχει γίνει και σκέφτομαι να τα βγάλω εντελώς.
Γειά σου Αντωνάκη.:D :lol: :wave2:
adam_tsouk
03/02/2006, 13:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Δεν έχω βάλει λαμάκια.Το ένα πιάνεται με tie-wraps kai το άλλο στην φίσα του βεντιλατέρ(νομίζω:look: )
μα και μεις για λαμακία μιλαμε, πες μας...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από bonepeeler
Σε κλάνω :yuck: :lol: :wave2: και συνεχίζω με τον Grt.
Γειά σου Αντωνάκη.:D :lol: :wave2:
Τα αγοραζω εγω με 30 Ε :lol: :lol: :lol:
αν δεν τα εχεις τρυπησει βεβαια
GRT Z-750
03/02/2006, 15:00
Pε παιδες ειναι "λαμακία" χωρις τα λαμάκια να μπουν τα πλαινα.Αφου υπαρχουν αλλα δε μπορω να βρω αυτον που τα φτιαχνει το φελεκι μου!
Ασχετο σημερα θα πατε στο "ναι" για την κοπη της πιτας?Εγω μαλλον θα παω!
adam_tsouk
03/02/2006, 15:13
Αρχικά δημιουργήθηκε από GRT Z-750
Pε παιδες ειναι "λαμακία" χωρις τα λαμάκια να μπουν τα πλαινα.Αφου υπαρχουν αλλα δε μπορω να βρω αυτον που τα φτιαχνει το φελεκι μου!
Ασχετο σημερα θα πατε στο "ναι" για την κοπη της πιτας?Εγω μαλλον θα παω!
ασχετο: θα παμε, εχει φαι
maikz750madness
03/02/2006, 18:16
Ρε παιδια μηπως ξερετε που θα βρω αυτα τα λαμακια που μπαινουν στο ψυγειο του 750 για να μπουν τα πλαινα καλυματα του 1000?Ειδα μια παλιοτερη συζητηση για πλαινα και ειδα εναν που ελεγε οτι στελνει.Του εστειλα mail του εστειλα και μνμ στο κινητο δεν απαντησε.Ε δεν το πηρα και τηλ! ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΡΟΗΣ ΚΑΤΩ ΑΠΤΟ DAINESE PRO SHOP ΜΟΥ ΤΑ ΦΕΡΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΛΑΜΑΚΙΑ ΠΟΥΧΟΥΝ ΑΠΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ (ΤΑ ΚΟΨΑΜΕ) Κ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΔΥΟ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΙΣ ΒΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ ΜΑΣ.Κ ΓΩ ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Κ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΝΕΤΑΙ Κ ΣΤΟ ΜΠΑΜ.
35724
maikz750madness
03/02/2006, 18:18
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ.ΜΗΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΜΕ.
35725
adam_tsouk
03/02/2006, 18:23
Αρχικά δημιουργήθηκε από maikz750madness
ΒΓΑΛΑΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΛΑΜΑΚΙΑ ΠΟΥΧΟΥΝ ΑΠΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ (
:uplate:
δεν είναι πλαστικά!!
(στα δικά σας είναι; )
Αρχικά δημιουργήθηκε από adam_tsouk
Εσύ ακόμα τα βλέπεις τα δικά μου ε;;
:rolleyes:
:wave2:
Ρε συ το ξεχασα εντελως!!!!!!
Αυριο θα ερθεις Πεντελη?
adam_tsouk
04/02/2006, 11:03
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Ρε συ το ξεχασα εντελως!!!!!!
Αυριο θα ερθεις Πεντελη?
Δεν το βγάζω το μηχανάκι ρε συ... εχω πήξειο με το κάρο γμ τις ιώσεις μου μέσα... :mad:
GRT Z-750
05/02/2006, 14:43
Αρχικά δημιουργήθηκε από maikz750madness
ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ.ΜΗΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΥΜΕ.
Το ξερω οτι γινεται και ετσι οπως μου λες.Και εσυ το εχεις φτιαξει ωραια δε φαινονται οι βιδες πολυ.Θα δω μωρε αν δε βρω αυτα τα λαμακια βα τα βαλω και εγω ετσι.
ναι αλλα με μονο αυτες τις 2 βιδες στα πλαγια οι οποιες μετα απο καιρο μπορει να ξεσφιξουν και λιγακι δεν θα συντονιζουν τα
πλαινα με το μοτερ ? :smilea:
ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΦΙΑΞΕΙ Ο DEAMON ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΦΙΑΞΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΟΥ!!!
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΙΖΩ!!!!
ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΛΑΜΑΡΙΝΑ Ή ΕΝΑΝ ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΦΙΑΞΕΙ!!!!:wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΙΧΕ ΦΙΑΞΕΙ Ο DEAMON ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΦΙΑΞΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΠΟΥ!!!
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΝΟΜΙΖΩ!!!!
ΜΠΟΡΕΙς ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΛΑΜΑΡΙΝΑ Ή ΕΝΑΝ ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟ ΦΙΑΞΕΙ!!!!:wave2: :wave2:
αυτο υποτιθεται οτι ειναι ενα σχεδιο της κακιας ωρας απλα για να δει καποιος το σχημα για τα λαμακια....
36228
GRT Z-750
07/02/2006, 22:21
Για αυτο θελω να φτιαξω τα λαμακια γιατι ειναι μαλακια με τις δυο βιδες μονο.Στη Χαλκιδα ειναι ενας μαστορας που εχει φτιαξει τετοια,ερχομαι σε επαφη με ενα παιδι που ειχε φτιαφει εκει τα δικα του τωρα θα δω.Αν τα φτιαξω θα ενημερωσω μηπως θελετε και εσεις.Αυριο θα παω Χαλκιδα οποτε μπορει να σας πω και αυριο.
Για αυτο θελω να φτιαξω τα λαμακια γιατι ειναι μαλακια με τις δυο βιδες μονο.Στη Χαλκιδα ειναι ενας μαστορας που εχει φτιαξει τετοια,ερχομαι σε επαφη με ενα παιδι που ειχε φτιαφει εκει τα δικα του τωρα θα δω.Αν τα φτιαξω θα ενημερωσω μηπως θελετε και εσεις.Αυριο θα παω Χαλκιδα οποτε μπορει να σας πω και αυριο.
ρε φιλε αμα μου δωσεις καποιος τις διαστασεις στο σχεδιο που ποσταρα για να μην καθομαι να μετραω τα φτιαχνω και μονος μου :rolleyes:
GRT Z-750
09/02/2006, 21:00
Αρχικά δημιουργήθηκε από Lazio
ρε φιλε αμα μου δωσεις καποιος τις διαστασεις στο σχεδιο που ποσταρα για να μην καθομαι να μετραω τα φτιαχνω και μονος μου :rolleyes:
Ελα ρε φιλε,ελα να το φταξουμε!Να κατσουμε να μετρησουμε και να κανουμε τη πατεντα!
δεν μου λες ποιος μαστορας ειναι στη χαλκιδα να παω εγω που ειμαι στη χαλκιδα??
GRT Z-750
12/02/2006, 18:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από GTZ750
δεν μου λες ποιος μαστορας ειναι στη χαλκιδα να παω εγω που ειμαι στη χαλκιδα??
Ελα ρε φιλε εχω φαει το κοσμο για να βρω αυτο το μαστορα.Και ακομα δεν το εχω βρει.Παιρνω ενα παιδι συνεχεια τηλ και τον εχω πρηξει,γιατι αυτος εβγαλε στο φορουμ για αυτο το μαστορα.Και δεν μπορουμε να τον βρουμε.Θελεισ να παρεις και εσυ κανα τηλ το παιδι αυτο για να μην παιρνω συνεχεια εγω?