Σύνδεση

View Full Version : alpha channel

GeorgeFZR
06/02/2006, 20:22
Τι θα γινει με αυτο το καναλι και την αγαπη του προς τον ολυμπιακο...

ελεος δλδ...μονο οι ολυμπιακοι ειναι πελατες τους?

Αυτος ο Παλομπαρινι δεν καταλαβενει τπτ??

Πεναλτι σε καλιθεα που δεν δινεται,και ο παλομπαρινι λεει "δεν φταει ο διαιτητης..ηταν πολυ πισω"...

Ελεος πιαααααα

ΗΓ1 idi παρε 8εση τωρα :sun:

Λεωνίδας
06/02/2006, 20:31
Παλογαυρίνι

grsart
06/02/2006, 20:37
δεν χαλασε το 1-1 προς το παρων!!!!!

zoropatra
06/02/2006, 20:45
μετα φταιει η ORIGINAL που καιει το βαν!!!!!!:smokin: :smokin: :smokin:

sonic22
06/02/2006, 22:13
profanos o swtirakopoulos (an den kanw lathos) sto mega einai adikeimenikotatos...

re na milane oi vazeloi gia TV... oti na einai edometaji gia na min doune ta xalia tous...

p.s. kamia kali tainia me painaldi tha vgalete? :rotflmao: :rotflmao:
p.s.2 oi aektzides ejerounde mias kai tis ekpobes pou exoune den tis vlepei kaneis...

parte to xabari!!! anti-olimpiakoi iste....
ite kerdizei ite xanei o olimbiakos...

el_hymador
06/02/2006, 22:49
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
profanos o swtirakopoulos (an den kanw lathos) sto mega einai adikeimenikotatos...

re na milane oi vazeloi gia TV... oti na einai edometaji gia na min doune ta xalia tous...

p.s. kamia kali tainia me painaldi tha vgalete? :rotflmao: :rotflmao:
p.s.2 oi aektzides ejerounde mias kai tis ekpobes pou exoune den tis vlepei kaneis...

parte to xabari!!! anti-olimpiakoi iste....
ite kerdizei ite xanei o olimbiakos...

O Σωτηρακοπουλος καλυπτε αγωνες του Παναθηναϊκου στην Ευρωπη (που να ξερετε εσεις ....) οποτε λογικο ηταν να υπαρχει και ενα εθνικο φρονημα ρε παιδι μου...... μια επαρση.
Το πεναλτυ μπορουσε κανεις να το δει απο το ΣΕΦ , μ@λ@κιες λοιπον λεγανε.....περι διαιτητη...και ενταξει πες οτι δεν ειδε αυτος...εποπτες δεν υπαρχουν?
Το γκολακι που φορμαρε η Καλλιθεα αψογο!!!

Τελικα ποσο ηρθε το ματς?
:wave2:

idi
06/02/2006, 23:12
Αρχικά δημιουργήθηκε από GeorgeFZR

ΗΓ1 idi παρε 8εση τωρα :sun:

τι να πω... χτυπα τον ενα βαρα τον αλλο ειναι ολοι εκει μεσα

θα τις φανε παλι και θα φταινε οι χουλιγκανοι παλι και οχι ο κομπλεξισμος τους (σημα κατατεθέν του μεγαλου αφεντικου τους του Σωκρατη Κατάσκοπα)

ο Μητσικωστας εχει κανει το καλυτερο σκετσακι με το Κωλομπαρινι να φοραει τη φανελα του γαυρου και να μιλαει για αντικειμενικότητα με τον αλλο στο στουντιο με το κασκολ του γαυρου
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

GeorgeFZR
06/02/2006, 23:13
2-1

Με ρεσιταλ απο το κορακι...
Ο ανθρωπος ειναι επιστημονας λεμε....

:rolleyes:

Αεκαρα ρεεεεεεεεεεεεε:wave2:

GeorgeFZR
06/02/2006, 23:18
"Η δουλειά δεν είναι ντροπή. Ωστόσο, η εργασιακή σχέση του Βασίλη Σκουφίτσα με την εταιρία Ιντρακόμ φαίνεται πως... σκανδάλισε έστω και καθυστερημένα τους υπευθύνους της ΚΕΔ, που σκέφονται ακόμα και τον υποβιβασμό του διαιτητή μετά απ' όσα "διέπραξε" στον αγώνα της Καλαμαριάς με την Ξάνθη. Ειδικά η αποβολή του Λαμπριάκου, τη στιγμή μάλιστα που επίκειται το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό ξένισε τους πάντες."

www.sportime.gr

:cry: :cry: :cry: :hypnotize :hypnotize :look:

Akatanomastos
06/02/2006, 23:29
xeiroteri lera einai aftos pou parousiazei to paikste mpala(papadimitriou?)

ELEOSSSSSSSSSSS, kai enas psilos mal@$@#kas leptos psilos reporter

oles tis faseis tou gavrou tis vgazoun theikies..molis ferei x i xasei o kologavros o papadimitriou exei mia mouri mexri to patoma(:sad:) an kerdisei bgainei me ena ilithio xamogelo(:D)

O MONOS THEOS EINAI O GEORGIOU!!!!!

bgainei pouthena tora aftos re?
sto kanali tou euagelatou? :yuck:
pou pianei afto?

:beer:

GeorgeFZR
06/02/2006, 23:40
Το πιο σπαστικο πραγμα με τον Παπαδημητριου ειναι οτι συνεχως διακοπτει αυτη την κακομοιρα την γυναικα που παρουσιαζει μαζι του την εκπομπη...:mad:

Επισης ο Παπαδημητριου ειναι η αιτια που δεν βλεπεις πια Γεωργιου...

la_villa
06/02/2006, 23:51
:cry: :cry: :cry:

καλά πάτε

:cry: :cry: :cry:

Akefalos
07/02/2006, 03:45
Ντροπή σας να κατηγορείτε τους αντικειμενικότατους δημοσιογράφους του ALPHA για μεροληψία υπέρ του GAYΡΟΣ(:cool: )

Είναι αντικειμενικότατοι και η μόνη εκπομπή που μπορεί να τους συναγωνιστεί είναι η Ολυμπιακή Κυριακή(συγνώμη Αθλητική εννοούσα...)

Και φυσικά δε θα ξεχάσουμε ποτέ οτι όταν διακόπηκε ο αγώνας της ΑΕΚ για λίγα λεπτά αυτοί οι παλιομ@λ@κες έβαλαν ντοκυμαντέρ για την Ινδία και ο αγώνας ξανάρχισε αλλά στ'@ρχιδι@ τους...Συνέχισαν το ντοκυμαντερ και έδειξαν το υπόλοιπο του αγώνα σε επανάληψη...:a31: :a31: :a31:

Όξω λαμόγια του ALPHA.Οχι ALPHA ρε ξεφτίλες...ΩΜΕΓΑ έπρεπε να λέγεστε...γιατί είστε οι τελευταίοι των τελευταίων...

Αλλά τους είχα πάρει τηλέφωνο τότε και έριξα κάτι μπινελίκια...

:a016: :a016: :a37: :a52: :a52: :a57:

JohnSpy
07/02/2006, 08:18
ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΘΡΟΥ 44.
ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΩΝΑ ΤΩΡΑ ΕΕΕΕΕΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Δ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΙΛΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΔΥΚΕΦΑΛΕΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ,
ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ...............ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΟΥΜΕ.........ΟΜΑΔΑ ΤΙΣ 4αρας.

33+21+11 ΚΟΥΠΕΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ750

Boxer
07/02/2006, 10:15
Για τον Παπαδημητριου .....

....το ρεπορταζ αναφερει οτι εχει πολυ "στενες" σχεσεις με τον Γ.Δ. του Alpha Ν.Χατζηνικολαου.
Διοτι πως αλλιως εξηγηται οτι ενας δημοσιογραφος ασχετος και μισητος απο το συνολο των τηλεθεατων πηγαινει οπου παει ο Χ. και μαλιστα ειναι και αναντικαταστατος.

idi
07/02/2006, 10:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από JohnSpy
ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΘΡΟΥ 44.
ΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΩΝΑ ΤΩΡΑ ΕΕΕΕΕΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Δ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΙΛΑΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΔΥΚΕΦΑΛΕΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ,
ΑΛΛΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΑΣ...............ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΟΥΜΕ.........ΟΜΑΔΑ ΤΙΣ 4αρας.

33+21+11 ΚΟΥΠΕΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖ750

ομαδα της 7ρας τι μιλας???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

JohnSpy
07/02/2006, 10:42
ΚΑΝΕ ΝΙΚΗ ΣΤΟ CΑΜPIONS LEAGUΕ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΡΥΛΟ. ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 8 ΜΑΤΣ ΣΤΟ UEFA (ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ) ΕΧΕΙΣ 7 ΗΤΤΕΣ 1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ.ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΑΧΕΝ (Β Ή Γ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ) ΑΠΟ ΜΙΑ ΖΕΝΙΤ ΜΕ ΠΕΝΤΑΡΑ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΕΙΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ ΣΕ 18 ΑΓΩΝΕΣ.
ΚΙ ΑΝ ΘΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΕΧΩ ΣΕ 56 ΑΓΩΝΕΣ 16 ΝΙΚΕΣ,12 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ 28 ΗΤΤΕΣ.ΒΑΘΜΟΙ 60.ΜΕΣΟ ΟΡΟ 1,07 ΑΝΑ ΑΓΩΝΑ.
ΕΣΥ ΣΕ 18 ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΕΙΣ 0 ΝΙΚΕΣ, 10 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΚΑΙ 8 ΗΤΤΕΣ. ΒΑΘΜΟΙ 10. ΜΕΣΟ ΟΡΟ 0,55 ΑΝΑ ΑΓΩΝΑ.
ΑΙΝΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ ΑΕΚΑΚΙΑ.

33+21+11 ΚΟΥΠΕΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ(ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzz750

$py
07/02/2006, 10:50
Sto CL prepei na eise sovaros, eite paizeis me ti Real eite paizeis me ton Olympiako...

idi
07/02/2006, 10:52
καλα που εχω εσενα και κανεις την Ελλαδα υπερήφανη

χαχαχαχαχαχα

αχ
χ
αχ
αχ

χ
χ
α

α και για τις εντός "επιτυχίες"... καλα να ειναι η INTRAKOM

http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=6634

DUKASII
07/02/2006, 11:05
ΣΤΟΝ ΑΛΦΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΤΗΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΑ..

ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ πραγματικά αναρωτιόμουν...

με την υπομονή των παιχτών της Καλλιθέας.

πιστεύω ότι είναι τουλάχιστον γελοίο να μιλάμε ακόμα για πρωταθλήματα κτλ.

το πρωτάθλημα θέλουμε η όχι...παει στον κύριο Κατάσκοπο του ελληνικού κράτους με σύμβαση πλέον.
αβάντα από διατησια..αβαντα από κανάλια..
αβάντα από δημοσιογράφους και μια γενιά γαύρων που δε ξέρει καν τι αντιπροσώπευε κάποτε αυτή η ομάδα.

κούπες να βλέπει ο κόσμος και δε τρέχει καστανo

και καλα εσυ ρε JON SPY...σε καταλαβαινω..μες τα ψεματα ζεις...

εισαι Ολυμπιακος και ...εχεις και z 7,5.

GST
07/02/2006, 11:22
1..Ο Σπύρος Βασιλείου παίζει το καλοκαίρι όλα τα φιλικα του ΟΣΦΠ στο Κοκκαλισκάκη με ξένες ομάδες ;

2..Τα 24-10 φάουλ , οι 6-1 κίτρινες , η αποβολή Ντουμιτρέσκου επειδή διαμαρτυρήθηκε για εξόφθαλμο φάουλ του οσκαρ , το πέναλτι (και κόκκινη κάρτα στον τελευταίο παίκτη της άμυνας Μαυρογενίδη) που δεν έδωσε φτάνουν ή θέλετε και άλλα.????

JohnSpy
07/02/2006, 11:29
ΦΙΛΕ DUKASII
ΕΙΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!! ΕΧΩ ΚΑΙ z750!!! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ......ΜΕ ΚΙΑΛΙΑ.

33+21+11..........!

ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzz750

DUKASII
07/02/2006, 11:36
ΦΙΛΕ DUKASII
ΕΙΜΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!! ΕΧΩ ΚΑΙ z750!!! ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ......ΜΕ ΚΙΑΛΙΑ.

33+21+11..........!

ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzz750 ΠΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΩ ΠΩΣ ΖΕΙΣ ΣΤΑ ΨΕΜΑΤΑ?? ΧΑ ΧΑ
ΧΑ ΧΑΧΑΑΧ
ΧΑ ΑΧΑΧ
ΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑ

ΧΑΑΧΑΧΑΧ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ...:rotflmao: :rotflmao: :lol: :bawl: :rotflmao:

la_villa
07/02/2006, 11:44
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST

2..Τα 24-10 φάουλ , οι 6-1 κίτρινες , η αποβολή Ντουμιτρέσκου επειδή διαμαρτυρήθηκε για εξόφθαλμο φάουλ του οσκαρ , το πέναλτι (και κόκκινη κάρτα στον τελευταίο παίκτη της άμυνας Μαυρογενίδη) που δεν έδωσε φτάνουν ή θέλετε και άλλα.????

σορρυ ρε φίλε αλλα αν αμύνεσαι 60 λεπτα με 11 κάτω απο το κέντρο πως θέλεις να κερδίσεις φάουλ και κάρτες????

Δες λίγο και τις επεμβάσεις του Μπαρτζώκα να καταλάβεις κάποια πράματα.Μην απομονώνεται αριθμούς.

"το πέναλτι (και κόκκινη κάρτα στον τελευταίο παίκτη της άμυνας Μαυρογενίδη)"

χαχαχα
:lol: :lol: :lol: γελάσαμε πάλι
πέναλτυ ήταν αλλά όχι και κοκκινη.Κίτρινη ναι.ΕΛΕΟΣ ρεεεε
χαχαχα τι είπε το άτομο??????
:lol: :lol: :lol:

JohnSpy
07/02/2006, 11:57
ΦΙΛΕ DUKASII

ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ???

33+21+11.......!

ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzzz750

DUKASII
07/02/2006, 12:01
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
σορρυ ρε φίλε αλλα αν αμύνεσαι 60 λεπτα με 11 κάτω απο το κέντρο πως θέλεις να κερδίσεις φάουλ και κάρτες????

Δες λίγο και τις επεμβάσεις του Μπαρτζώκα να καταλάβεις κάποια πράματα.Μην απομονώνεται αριθμούς.

χαχαχα
εχεις ακουσει ποτε τον κανονισμο εσυ η ετσι γραφεις??να το κοιταξεις γιατι γελοιο δε σε εχω οποτε μη γραφεις ως ενας.

εκτος και αν περνωντας τον μαυρογενιδη ..ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙς ΟΤΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΟΦΑΝΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΓΚΟΛ.
ΑΝ ΕΣΥ ΠΙΣΤΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΓΚΟΛ.

ΠΑΩ ΠΑΣΟ ΕΓΩ..ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ.

αν λεω εχεις γνωση κανα κανονισμο..απο τους κανονικους..οχι αυτους που εχει στο tv magik αναρτημενους στη πορτα του στουντιο.

DUKASII
07/02/2006, 12:03
ΦΙΛΕ DUKASII

ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ???

33+21+11.......!

ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzzz750 ΠΙΝΩ ΟΤΙ πίνεται..(μεταξύ μας όμως..)

αλλά άσχετο με το θέμα μας..

ΜΠΑς Έχεις ΤΗΝ ΑΥΤΑΠΑΤΗ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΓΛΗΓΟΛΟΣ???ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ...ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΑΡΑ?:rotflmao: :rotflmao: :lol:

GeorgeFZR
07/02/2006, 12:08
"ΚΑΛΗΜΕΡΑ σας. Το πρόβλημα της διαιτησίας δεν είναι πια απλό πρόβλημα, αλλά ανοιχτή πληγή για το πρωτάθλημα. Εγώ για τον Σκουφίτσα έχω καλή άποψη. Τον θεωρώ σωστό και συνεπή ρέφερι, ο οποίος δουλεύει πολύ και εξελίσσεται. Ομως η προχθεσινή απόφασή του για την αποβολή του Λαμπριάκου, στις καθυστερήσεις του αγώνα, ήταν πέρα για πέρα εκτός ψυχολογίας παιχνιδιού και πέρα για πέρα άδικη, για τον ίδιον τον ποδοσφαιριστή αλλά και για την ομάδα του."
...." Ελπίζω ότι ο εμπειρότατος Κασναφέρης, ο οποίος θα σφυρίξει τη ρεβάνς, δεν θα «βρει μπροστά του» την αποβολή του Λαμπριάκου στο κυριακάτικο ματς της Καλαμαριάς. Οπως επίσης και το καθαρό πέναλτι υπέρ της Ξάνθης, που δεν καταλογίστηκε…"

Παύλος Παπαδημητρίου

Μαιστα...Ο "κυριος" Παπαδημητριου μετα το χθεσινο ματς, τι βρηκε να σχολιασει???

Να μην αδικησει ο διαιτητης στον επομενο αγωνα την ομαδα του...σοβαροτης 0 και σοβαροτης -100 για ολους εμας που ασχολουμαστε και βλεπουμε μπαλα
:sad:

GST
07/02/2006, 12:45

χαχαχα

o Σπύρος Βασιλείου του συνδέσμου Ηλείας που λες ειναι δηλωμενος ολυμπιακος...κυκλοφορει στο χωριο του με καπελακι του ολυμπιακου...τωρα με τα χιονια φοραει και το κασκολ μην κρυωσει και απορω πως αφου ειναι 127 κιλα ζυγισμενος σε διακριβωμενη ζυγαρια του υπουργειου εμποριου βρισκετε ακομα στους πινακες διαιτησιας της α εθνικης !

για το πρωτο ερωτημα δεν μου απαντησες ομως...
και οσο για την κιτρινη συμφωνω μαζι σου ..η κοκκινη ειναι μονο για διαμαρτυρια:smokin:

x-rider
07/02/2006, 13:19
ΑΡΡΩΣΤΑΚΙΑ

Αντε γεια ρε:beer:

Υ.Γ. πλακα εχετε:beer: :beer: :wave2:

GST
07/02/2006, 13:26
Αρχικά δημιουργήθηκε από x-rider
ΑΡΡΩΣΤΑΚΙΑ

Αντε γεια ρε:beer:

Υ.Γ. πλακα εχετε:beer: :beer: :wave2:

να υποθεσω..... ο υπερανω:sick:

idi
07/02/2006, 13:35
astadiala ρε Αρη ξεκωλιαρη σαχλαμαρα

JohnSpy
07/02/2006, 13:36
ΦΙΛΕ DUKASII

ΓΛΗΓΟΛΟΣ?, ΑΥΤΑΠΑΤΗ?,
ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ.... ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΕΙΑ ΜΕ ΣΕΝΑ.

33+21+11.......!

ΓΙΑΝΝΗΣ(ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzz750

GST
07/02/2006, 13:38
ΦΙΛΕ DUKASII

ΓΛΗΓΟΛΟΣ?, ΑΥΤΑΠΑΤΗ?,

33+21+11.......!

πως και δε σε ειδαμε στο παγκοσμιο φετος:confused:

:rotflmao:

la_villa
07/02/2006, 13:39
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
εχεις ακουσει ποτε τον κανονισμο εσυ η ετσι γραφεις??να το κοιταξεις γιατι γελοιο δε σε εχω οποτε μη γραφεις ως ενας.

εκτος και αν περνωντας τον μαυρογενιδη ..ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙς ΟΤΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΡΜΑ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΟΦΑΝΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΓΚΟΛ.
ΑΝ ΕΣΥ ΠΙΣΤΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗΣ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΓΚΟΛ.

ΠΑΩ ΠΑΣΟ ΕΓΩ..ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΣΑΣ.

αν λεω εχεις γνωση κανα κανονισμο..απο τους κανονικους..οχι αυτους που εχει στο tv magik αναρτημενους στη πορτα του στουντιο.

δεν πιάνω tv magik οπ'οτε δεν ξέρω τι λεει και τι κάνει

δεύτερον
δεν ειναι σε προφανη θέση για γκολ,έχει ανοιξει πολύ την μπάλλα δεν είναι τετ α τετ είναι πλάγια και υπάρχει ανατροπή.
Ειναι καθαρότατη περιπτωση πέναλτυ και κίτρινη κάρτα και μονο.Μονο αν είχε ήδη μια κίτρινη (όπως του Τσιρίλο που δεν το σφύριξαν) ήταν κόκκινη (δεύτερη κίτρινη).Δηλ εσυ σε όσα πέναλτυ έχεις δει βλέπεις και κόκκινες κάρτες?Δεν σημαινει ότι επειδή υπάρχει πέναλτυ πάει πακετο με κάρτα πάντα.Το πέναλτυ είναι ενα φάουλ μέσα στην περιοχη...τιποτα παραπάνω τιποτα παρακάτω.
Ενημερωτικά υπάρχουν και πέναλτυ χωρις να δωθεί κάποια κάρτα

idi
07/02/2006, 13:41
(όπως του Τσιρίλο που δεν το σφύριξαν)

το πεταξες παλι ε?

μονο αυτο δε σφυριξε ο κορακας στο παιχνιδι?

αλλα ναι παλι θα ακουσω τα σχετικα απο τους ασχετους....

la_villa
07/02/2006, 13:49
γιατι μήπως δεν ήταν?Και στην περίπτωση σας ήταν και δεύτερη κίτρινη...δηλ... 1-0 και με 10 παίχτες θα ήσασταν.
Καταλαβαίνεις μετα τι θα παίρνατε απο αυτό το ματς.Αντ'αυτου μείναν οι αλλοι με 10.
ή το πέναλτυ που έκανε ο Γκούμας δεν ήταν?

Αλλά αυτά τα κάνουμε γαργαρα...δεν τα λέμε.
Μόνο του Ολυμπιακού κοιτάμε.

Η τα βλέπουμε όλα ή τίποτα.Οχι ότι μας βολεύει

DUKASII
07/02/2006, 13:57
ΦΙΛΕ DUKASII

ΓΛΗΓΟΛΟΣ?, ΑΥΤΑΠΑΤΗ?,

33+21+11.......!

φιλε δεν εχω καμια απορία για το αν εισαι γρηγοριαδης..
γιατι απλα εχεις z750...

ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΛΗΓΟΛΟΣ..

απλα προσπαθω να σε επαναφερω στη πραγματικοτητα..

οσο για αυτα που λες λα βιλα..

ειναι καρτα και του τσιριλο..
ειναι πεναλτυ και το χερι που δε μας εδωσε το Σαββατο..κτλ..κτλ.

ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΡΟΦΑΝΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΓΚΟΛ ΔΕ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ...

ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΔΩ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΣΑΣ..
εγω θα ασχοληθω μονο με τον καλο μου φιλο και πελατη jonspy απο δω και περα...
εχει και πιο πολυ πλακα ..:lol: :rotflmao:

x-rider
07/02/2006, 14:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
astadiala ρε Αρη ξεκωλιαρη σαχλαμαρα

Ο....... Κος Αρης

σαχλαμαρας??????

αιντε να σχολασετε γιατι σας βλεπω μεχρι το βραδυ

αντε τζους , τζους

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

JohnSpy
07/02/2006, 14:18
ΠΛΑΚΑ ΧΕΧΕΧΕΧΕ
ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΧΕΧΕΧΕΧΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ DUCASII.
ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΛΛΩΣΤΕ.

33+21+11......!

ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzz750

DUKASII
07/02/2006, 14:20
ΠΛΑΚΑ ΧΕΧΕΧΕΧΕ
ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΑΚΕΣ ΧΕΧΕΧΕΧΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ DUCASII.
ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΑΛΛΩΣΤΕ.

33+21+11......!

ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzz750 να δουμε ρε πελατακο..

λεφτα να εχεις ε?? γιατι ο καλος πελατης εχει δικιο..ΜΟΝΟ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΛΑ .

idi
07/02/2006, 14:27
γιατι μήπως δεν ήταν?Και στην περίπτωση σας ήταν και δεύτερη κίτρινη...δηλ... 1-0 και με 10 παίχτες θα ήσασταν.
Καταλαβαίνεις μετα τι θα παίρνατε απο αυτό το ματς.Αντ'αυτου μείναν οι αλλοι με 10.
ή το πέναλτυ που έκανε ο Γκούμας δεν ήταν?

Αλλά αυτά τα κάνουμε γαργαρα...δεν τα λέμε.
Μόνο του Ολυμπιακού κοιτάμε.

Η τα βλέπουμε όλα ή τίποτα.Οχι ότι μας βολεύει

και το οτι ΔΕ σφυριξε τη ληξη στο 84 του το βαζεις ? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΣΚΑΝΔΑΛΟ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ΕΧΕΤΕ ΠΛΑΚΑ :smokin:

JohnSpy
07/02/2006, 14:41
ΜΠΑΑΑΑΑΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΕΕΕΕΕΝ ΕΧΩ, ΣΤΕΓΝΩΣ ΕΙΜΑΙ.
ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑ ΠΕΛΑΤΗΣ

33+21+11......!

ΓΙΑΝΝΗΣ(ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzz750

idi
07/02/2006, 14:44
Αφου ηταν τοσο καθοριστικά αυτα που γραφεις παραπανω... κοιτα τις δηλώσεις των ανθρωπων του Αιγαλαιο....

(βασικα τις εβαλα για να μου πεις οτι και η κοκκινη ηταν παραγγελιά του Νικολαιδη και δεν υπηρχε)

Γιώργος Χατζάρας: "Ετσι περίμενα τον αγώνα. Σφιχτό, με δυνατές άμυνες. Ακόμη κι όταν ήμαστε με 11 παίκτες, η ΑΕΚ ήλεγχε το ματς. Οπως ήταν, πάντως, η εικόνα του παιχνιδιού και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να πετύχουν γκολ. Το κρίσιμο σημείο είναι η αποβολή του Ομο. Παίξαμε με 10 παίκτες επί 20 λεπτά, χρονικό διάστημα αρκετό για μια ποιοτική ομάδα όπως η ΑΕΚ. Χάσαμε την αυτοσυγκέντρωση μας, η ΑΕΚ έκανε το 1-0 και μετά ρισκάραμε στην επίθεση κι ήρθε το 2-0. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και καλή επιτυχία στην ΑΕΚ και στον Φερνάντο Σάντος".

Δήμος Μανουσάκης: "Είχαμε τρεις σερί νίκες και πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε κάτι κι από αυτό το παιχνίδι. Ξέραμε, πάντως, ότι θα είναι δύσκολο. Το κομβικό σημείο ήταν η αποβολή του Ομο. Κοιτάμε το επόμενο ματς για να πάρουμε βαθμούς κι εύχομαι καλή επιτυχία στην ΑΕΚ στη συνέχεια".

Λουίτζι Τζενάμο: "Όσο παίζαμε με 11 παίκτες καταφέρναμε να κρατήσουμε την ΑΕΚ μακριά από την εστία μας. Ήταν βέβαια επικίνδυνη και κατάφερνε να φτάσει έξω από την περιοχή μας, αλλά κρατούσαμε καλά. Αλλωστε με το να φτάνεις έξω από την περιοχή δεν καταφέρνεις τίποτα. Στη συνέχεια ήρθε η κόπωση και μετά την αποβολή ήταν μοιραίο να δεχτούμε το γκολ. Το 0-2 δεν μας ενοχλεί τόσο αφού ήδη το παιχνίδι είχε κριθεί. Όλοι πάντως είμαστε στεναχωρημένοι αφού προσπαθήσαμε για το καλύτερο"

ειναι τσατσοι της ΑΕΚ !

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

la_villa
07/02/2006, 14:58
:confused: :confused: :confused:

αυτό δεν ακυρώνει ότι θα υπήρχε άλλο αποτέλεσμα αν είχε δοθεί το πέναλτυ και η κάρτα.
Ενω με μας χτες φάνηκε ότι και να γινόταν το 1-1 στο 20' η συνέχεια θα ήταν ίδια.Μαζική άμυνα και ο θεος βοηθος.

Υπάρχει μια διαφορά σε αυτα τα δυο δεν νομίζεις?Η πιστευεις ότι η ομάδα σου έχει την ικανοτητα να γυρίσει ματς και με αριθμητικο μειονέκτημα κιόλας???

idi
07/02/2006, 15:42

αυτό δεν ακυρώνει ότι θα υπήρχε άλλο αποτέλεσμα αν είχε δοθεί το πέναλτυ και η κάρτα.
Ενω με μας χτες φάνηκε ότι και να γινόταν το 1-1 στο 20' η συνέχεια θα ήταν ίδια.Μαζική άμυνα και ο θεος βοηθος.

Υπάρχει μια διαφορά σε αυτα τα δυο δεν νομίζεις?Η πιστευεις ότι η ομάδα σου έχει την ικανοτητα να γυρίσει ματς και με αριθμητικο μειονέκτημα κιόλας???

1. εμεις ΜΟΝΟ μπορουμε να πουμε για το διαιτητη γιατι δεν εδωσε κανονικο πεναλτακι σε χερι μαρς

2. τα μαθηματικα σου ειναι made in limani....

3. οτι και να πειτε τα εχω ξανακουσει και με αφηνουν αδιαφορο...

2. ΝΑΙ! το καναμε με τη Καλαμαρια παιζοντας 45' με 10

DUKASII
07/02/2006, 15:57
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
1. εμεις ΜΟΝΟ μπορουμε να πουμε για το διαιτητη γιατι δεν εδωσε κανονικο πεναλτακι σε χερι μαρς

2. τα μαθηματικα σου ειναι made in limani....

3. οτι και να πειτε τα εχω ξανακουσει και με αφηνουν αδιαφορο...

2. ΝΑΙ! το καναμε με τη Καλαμαρια παιζοντας 45' με 10
ΑΤΡΟΜΗΤΟ..ΟΧΙ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ.

zzr2005
07/02/2006, 18:27
ρε παιδιά τι συζητάτε για το πέναλντι?????
εδώ στο τρίτο λεπτό δίνει ΄κίτρινη κάρτα στον παίχτη της Καλιθέας για μία φάση που δεν ήταν ούτε φάουλ...μιλάμε για το πρώτο φάουλ του αγώνα...τον τζατζάρει και δίνει κίτρινη....έτσι για να δώσει το μύνημα από την αρχή....
το πέναλντι πες ότι δεν το είδε....(δύσκολο βέβαια) αλλά αυτή η φάση στο τρίτο λεπτό τι να πει κανείς......
μετά από αυτό έκλεισα την τηλεόραση ...ήξερα το αποτέλεσμα...

STOYBI
07/02/2006, 22:12
zzr2005
το πέναλντι πες ότι δεν το είδε....(δύσκολο βέβαια) αλλά αυτή η φάση στο τρίτο λεπτό τι να πει κανείς......

Εμ...:rolleyes:

Και στο μεταξυ μας παιχνιδι μετα το πεναλτυ που σας εδωσε ηξερες το αποτελεσμα αλλα δεν την εκλεισες την μαμημενη την του-βου ! :lol:

Akefalos
08/02/2006, 05:37
Κουποσυλλέκτηηηηηηηηηηηηηη πες αλεύρι,
το τσουνάμι σε γυρεύει.........

Αγοράκι μου μήπως ήσουν μικρότερος και φαποσυλλέκτης και λες τέτοιες π@π@ριές??Τόσο πολύ σε πόνεσε το 44?
Το γνωστό παραμυθάκι θα μας πεις οτι κλέψαμε τα λεφτά των Ελλήνων φορολογουμένων?

Εσύ θα μας το πεις αυτό?

Τουλάχιστον μικρέ(γιατί μικρός είσαι όπως κάθε φίλαθλος του ολυμπιακού) φαποσυλλέκτη ο νόμος για το 44 όσο και αν εσύ το αγνοείς(ή κάνεις πως το αγνοείς) προυπήρχε απο 1980.
Σωθήκαμε απο ένα νόμο που προυπήρχε,απόλυτα νόμιμα.Και είχαμε και τη μαγκιά να ξεχρεώσουμε όλους τους παίκτες και όχι να βάλουμε και τα λεφτά τους στο 44΄(όπως κάναν τα ρεζίλια τα σκουλήκια).Σε αντίθεση για να σωθείτε εσεις σας χαρίστηκαν τα χρέη χωρίς νόμους και χωρίς τίποτα και τα υπόλοιπα τα ξεχρέωσε ο κατάσκοπος.Άρα μάλλον εσείς κλέψατε τον ελληνικό λαό και όχι εμείς.Εκτός και αν επειδή τα δικά σας είναι παλιά δεν πιάνονται...

Και σε περίπτωση που δε γνωρίζεις αγαπητέ φαποσυλλέκτη,τα χρέη της ΑΕΚ ήταν κυρίως προς τρίτους(ΕNIC) και όχι προς το δημόσιο.Τα χρέη προς το δημόσιο τα πλήρωσε η ΑΕΚ.Αυτά που δεν πλήρωσε ήταν οι προσαυξήσεις απο τα πρόστιμα.Γιατί ως γνωστόν ελέγχους στον Μάκαρο η εφορία δεν έκανε αλλά τα πρόστιμα τα κράταγε τακτικά...

Ωστόσο το λυπηρό για σας τους γαύρους είναι οτι έχετε ξεχάσει οτι το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση και θέαμα.Είναι παιχνίδι.Πρέπει να βλέπεις ωραίο θέαμα για να ευχαριστηθείς.Γι'αυτό και ακούς Αεκτζήδες να υπερηφανεύονται για τη μπαλάρα που έχει παιξει η ΑΕΚ κατα καιρούς και να μην τους νοιάζει για το πρωτάθλημα.

Εσείς κούπα να πάρετε και ας μην παίξετε καν τα παιχνίδια.Φτάνει να το πάρετε.Είστε πραγματικά άρρωστοι...και σας λυπάμαι....Πολλοί Αεκτζήδες λένε μακάρι να πάρουμε πρωτάθλημα μιας και έχουμε 11 χρόνια,αλλά δε θα το ευχαριστηθώ τόσο όσο αν έπαιζα και καλή μπάλα...Ποιός γαύρος θα το πει αυτό ρε?Πρωτάθλημα να'ναι και ας είσαστε και χάλια.Έτσι έχετε καταντήσει...

Κατάλαβες μικρέ φαποσυλλέκτη;

JohnSpy
08/02/2006, 08:05
ΦΙΛΕ ΑΚΕΦΑΛΕ
ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΙΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΕΦΑΛΗ ΓΙΑΥΤΟ ΓΡΑΦΕΙΣ ΛΑΛΑΚΙΕΣ.
1. ΦΑΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΤΟ ΑΘΡΟ 44 ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΑΠΕΣ (ΚΛΩΤΣΟΜΠΟΥΝΙΑ) ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΡΥΛΟ.
2. ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΑΘΡΟ 44 ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΙΣ ΠΑΣΗ.
3. ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ (ΒΑΖΕΛΟΥΣ).
4. ΤΟ ΚΑΡΟΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΧΧL ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΗΣ ΚΟΤΑΡΕΣ ΑΚΕΦΑΛΕΣ.

33+21+11.....!

ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzzz750

zzr2005
08/02/2006, 09:02
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
zzr2005

Και στο μεταξυ μας παιχνιδι μετα το πεναλτυ που σας εδωσε ηξερες το αποτελεσμα αλλα δεν την εκλεισες την μαμημενη την του-βου ! :lol:
την έκλεισα ...άμέσως μετά το μούφα γκολ σας με την ασίστ αλλά βόλευ (με την χερούκλα) του Κωνσταντίνου στο Ριβάλντο.....μετά όλα πάλι πήραν το δρόμο τους.....και ο διαιτητής κοιμάται ήσυχος ότι δεν θα χάσει το ψωμί του.....

zzr2005
08/02/2006, 09:04
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
zzr2005

θα μπορέσεις ποτέ άραγε να απαντήσεις άμεσα στο σχόλιο που κάνει ο άλλος χωρίς να το αντιπαραβάλεις με άλλο άσχετο σχόλιο εκδήλωσης απίστευτης γαυροφροσύνης....?????????:sad:

JohnSpy
08/02/2006, 09:45
DUKASII ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?
ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΕΙΔΕΣ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΑΚΟ ΣΟΥ ΕΕΕ?
ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ KATI, ΚΙΑΛΙΑ ΕΧΕΙΣ Η ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ?
ΞΕΡΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΗΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ -ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ- ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ........

33+21+11......!

ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzz750

JohnSpy
08/02/2006, 13:07
idi ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ?

Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ!

ΧΑΧΑ ΧΟΥΧΟΥ ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ
XOXOXOXOXO

33+21+11.....!

idi
08/02/2006, 13:20
κατσε να σου δειξω εγω το συστημα που θα παιξουμε στο ταψι με τα γαυρακια-> :a021:

:a09: :a029: :a46: :a43:

JohnSpy
08/02/2006, 13:50
ΧΟΥΧΟΥΧΟΥ

ΩΡΑΙΟΣ O ΠΑΙΚΤΗΣ Ο idi

ΑΛΛΑ ΚΟΚΚΙΝΗ ΦΑΝΕΛΑ ΦΩΡΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΑΝΤΖΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. ΚΑΠΟΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΣΕΝΑΛ ΚΑΠΟΙΑ ΜΠΕΓΕΡΝ ΜΟΝ. ΚΑΠΟΙΑ ΜΙΛΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΙΑΞ.......
ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ?

33+21+11.......! +1 TO FRESKO!

ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ) zzzzzzzzzzzz750!

idi
08/02/2006, 14:04
οχι γιατι η REAL φοραει ασπρα :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

DUKASII
08/02/2006, 14:40
DUKASII ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?
ΠΛΑΚΑ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΕΙΔΕΣ ΓΙΑ ΠΕΛΑΤΑΚΟ ΣΟΥ ΕΕΕ?
ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ KATI, ΚΙΑΛΙΑ ΕΧΕΙΣ Η ΝΑ ΣΟΥ ΠΑΡΩ?
ΞΕΡΕΙΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΗΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ -ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ- ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ........

33+21+11......!

ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzz750 φιλε μΟΥ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙΣ ΚΥΑΛΙΑ αλλα τι να

τα κανω ρε παλικαρι μου???για πες για πες..

STOYBI
08/02/2006, 21:12
zzr2005
θα μπορέσεις ποτέ άραγε να απαντήσεις άμεσα στο σχόλιο που κάνει ο άλλος χωρίς να το αντιπαραβάλεις με άλλο άσχετο σχόλιο εκδήλωσης απίστευτης γαυροφροσύνης....?????????

Πληρωμη με ανωτερο νομισμα αγαπητε ( μιας και το σχολιο μου αφορα μονο την ομαδα σου και την ομαδα μου ) ...:rolleyes:

Τωρα να κατσω να αναλυσω απο το πληκτρολογιο τα γιατι και τα αν.. μου πεφτει αρκετα κοματια βαρετο...

:rolleyes:

Akefalos
09/02/2006, 02:08
''ΤΟ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΑΘΡΟ 44 ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΤΙΣ ΠΑΣΗ''

E φυσικά σαν γαύρος δεν έχεις καν επιχειρήματα.Για να υποστηρίξεις τη γνώμη σου λες απλά είναι γνωστό τοις πάσι..
Σα να πω εγώ η ΑΕΚ είναι καλύτερη απο τον Ολυμπιακό ή ο Ολυμπιακός καλύτερος απο τον ΠΑΟ και το ξέρουν όλοι.Χωρίς επιχειρήματα.Προφανώς αγνοείς τα γεγονότα και καλύπτεσαι απο κάποια άρθρα που προφανώς διάβασες στον Πρωταθλητή ή απο συζητήσεις με ομοίους σου σε κάποιο δσύνδεσμο ή καφετέρια.

''ΜΕΤΑ ΤΟ ΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΘΑ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΡΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΛΑΓΟΥΣ (ΒΑΖΕΛΟΥΣ).''

Ο μόνος λόγος που δε θα με βρείς είναι επειδή τη Δευτέρα φεύγω φαντάρος(θα χάσω και το παιχνίδι γαμώτο!!).Ωστόσο δεν κρυφτήκαμε μετά την τεσσάρα απο τον Ηρακλή γιατί να κρυφτούμε αν και λέω ΑΝ χάσουμε απο εσάς???Αν κερδίσουμε όμως θα ψάξω να σε βρω φαποσυλλεκτάκο!!Κοίτα μην έχεις εξαφανιστεί!!

Και λύσε μου μια απορία

Το JohnSpy απο που βγαίνει?Απο τον κατάσκοπο πρόεδρό σας???
Αχαχαχα!!!:rotflmao: :rotflmao: :lol: :lol::lol: :lol: :rotflmao: :cool: :D

JohnSpy
09/02/2006, 07:41
ΦΙΛΕ ΜΟΥ DUKASII

ΤΑ ΚΥΑΛΙΑ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΘΡΥΛΟ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.......ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?

33+21+11.......!+1

ΓΙΑΝΝΗΣ(ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzzz750!

JohnSpy
09/02/2006, 08:06
ΦΙΛΕ ΑΚΕΦΑΛΕ
ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΝΕΙΣ ΟΛΛΑ.
ΤΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΕΙΜΑΙ ΑΝ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ?
ΤΟ ΑΘΡΟ 44 ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΑ......

8/2/1981 ΔΕ ΞΕΧΝΩ ΘΥΡΑ 7

«ΘΡΥΛΕ ΘΥΜΙΣΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΟΥ»

33+21+11.....!+1

ΓΙΑΝΝΗΣ(ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzz750!

JohnSpy
09/02/2006, 09:29
idi ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ?

Η REAL ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΑΣΠΡΑ ΕΦΑΓΕ 6 ΓΚΟΛ!! ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΡΑΓΟΣΑ
ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ...

8/2/1981 ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΘΥΡΑ 7

33+21+11.....!+1

ΓΙΑΝΝΗΣ (ΚΟΥΠΟΣΥΛΛΕΚΤΗΣ)zzzzzzzzzzzzz750!

DUKASII
09/02/2006, 09:32
ολυμπιακαρα που φοραει κοκκινα..

εφαγε 7 ....

ΗΜΑΡΤΟΝ ΡΕ..

JohnSpy
09/02/2006, 10:14
ΕΕΕΕ
ΕΝΤΑΞΗ ΠΩΣ ΚΑΝΗΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ 1 ΓΚΟΛ ΠΑΡΑΠΑΝΩ? ΔΕ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ ΤΟΣΑ ΤΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΙ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΤΙ 6 ΤΙ 7.
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ....

DUKASII
09/02/2006, 10:17
ΕΕΕΕ
ΕΝΤΑΞΗ ΠΩΣ ΚΑΝΗΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ 1 ΓΚΟΛ ΠΑΡΑΠΑΝΩ? ΔΕ ΧΑΛΑΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ ΤΟΣΑ ΤΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΙ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ, ΤΙ 6 ΤΙ 7.
ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ....

μωρε ετσι και αλλιως εγω ΤΗ ΜΠΑΡΤΣΑ υποστιριζω..

και οχι τη βασιλικη ΡΕΑΛ .