View Full Version : Neo melos
George Z750
08/02/2006, 14:12
Καλώς σας βρήκα Ζετόσυνάδελφοι. Είμαι νέο μέλος στο moto.gr και νέος κάτοχος ενός μαύρου Ζ750. Το πήρα πριν Κανά τετράμηνο μεταχειρισμένο με 350 Km. Όλα καλά αλλά με το που άρχισαν τα κρύα (αυτό μπορεί να είναι και άσχετο) άρχισε να μου κάνει διακοπές (σβήνει) στα καλά καθούμενα. Τώρα έχω περίπου 800 Km. Ξέρει κανένας τίποτα γι’ αυτό?
Cpt. Haddock
08/02/2006, 14:16
:beer: :beer: :beer: :beer:
Καλώς ήρθες κατ' αρχήν
Άραξε και θα σε κατατοπίσουν οι Ζάδες
κι άλλος με Ζ ... :mad:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:confused:
Προβλήματα στα Ζ; Adam? Idi? Gojakla?
Τι γίνεται εδώ;
:wave2:
καλως ηρθες
ειναι λιγο περιεργη η φυση του προβληματος μιας και ειναι injection το μοτορι και απορρω πως ειναι δυνατον...
σε καθε περιπτωση ρωτα ενα εξουσιοδοτημενο συνεργειο kawasaki και θα στο καλυψουν στην εγγυηση :wave2:
Καλως ηρθες φιλαρακο... καλοριζικο και καλοταξιδο τε εργαλειο....
Οσον αφορα τα σβησιματα εχω την εντυπωση (μην βαρατε αν πω λαλακια) οτι παιζουν 2 σεναρια...
1. Λογω του οτι ειναι αστρωτη ακομα ο κινητηρας με τα κρυα κανει αυτα τα μικροπροβληματακια...
2. Μηπως δεν το ζεσταινεις αρκετα προτου ξεκινησεις? Πρεπει ο δεικτης θερμοκρασιας να φτασει τους 40 βαθμους πριν ξεκινησεις...
:wave2: :beer: :wave2:
Και παλι καλως ηρθες!
adam_tsouk
08/02/2006, 14:29
Αρχικά δημιουργήθηκε από gojakla
Καλως ηρθες φιλαρακο... καλοριζικο και καλοταξιδο τε εργαλειο....
Οσον αφορα τα σβησιματα εχω την εντυπωση (μην βαρατε αν πω λαλακια) οτι παιζουν 2 σεναρια...
1. Λογω του οτι ειναι αστρωτη ακομα ο κινητηρας με τα κρυα κανει αυτα τα μικροπροβληματακια...
2. Μηπως δεν το ζεσταινεις αρκετα προτου ξεκινησεις? Πρεπει ο δεικτης θερμοκρασιας να φτασει τους 40 βαθμους πριν ξεκινησεις...
:wave2: :beer: :wave2:
Και παλι καλως ηρθες!
Για τη θερμοκρασία δεν είναι απόλυτο.
Έχει τύχει να ξεκινήσω και πριν φτάσει τους 40 και κανένα πρόβλημα.
Μήπως παίζει τπτ με το Injection
Αλλά λέω να τα λέμε μέσω ΠΜ για να μην ακουνε ότι βγαζουν προβληματα τα Kawa :lol:
Καλώς ήρθες φίλε....
Για δοκίμασε μήπως θέλει απλά ανέβασμα λίγο το ρελαντί...
Υ.Γ. Καλωσήρθες :wave2: :wave2:
Καλώς ήλθες :wave2:
Πρέπει να περάσεις για νουμεράκι απο εδώ (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?s=&threadid=9230&perpage=15&pagenumber=1)
FIRST OF ALL, WELCOME!!!!:wave2:
LOIPON GIA TO PROBLHMA (POSO SYXNO EINAI?) SOU H PRWTH MOU KOUVENTA EINAI: SE SYNERGEIO KAWA, 'H STHN TEOMOTO, εγγύηση , KAI TERMA!
H DEYTERH KOUVENTA MOU TWRA, KAI AN 8ES TH GNWMH MOU, EINAI H E3HS:
TO Z (OPWS KAI OLA TA SYGXRONA MHXANAKIA EXOUN PANW TOUS EPE3ERGASTES (TO DIKO MOU EXEI DUAL-XENON:lol:), ROUTINES, YPOROUTINES KAI ENA SKASMO APO SENSORES.
H CPU OTAN ENA SENSORAS BGEI EKTOS RANGE (POU SHMENEI OTI KATI DEN PAEI KALA 'H O SENSOR EINAI ELATOMATIKOS), DEINEI ENTOLH KAI SBHNEI THN ANAFLE3H GIA NA PROLABEI ZHMIA STO MOTER!
STO MANUALI TWRA (KATEBASE TO, A3IZEI!) EXW DEI OTI PAIZEI TROPOS NA DEIS (BRAXIKILWNEIS ENA PIN TIS CPU ME TH GH KAI BLEPEIS PWS ANABOSBEINEI TO "FI" LED), AN YPARXEI ('H AN YPHRXE POTE) PROBLHMA KATEGRAMENO STH MNHMH.
AUTA...
KEEP US POSTED...:wave2:
Φιλε μου καταρχην καλως ηρθες!
Κοιτα το ρελαντι σου,πρεπει να ειναι γυρω στα 1.100r.p.m αν δε φταιει αυτο τοτε πηγαινε εξουσιοδοτημενο.
Και εμενα μου το εκανε αλλα ητανε καλοκαιρι και εφεγε το ρελαντι.:wave2:
Καλώς ήλθες αδερφέ!
Προτείνω να το πάς σε ένα εξουσιοδοτημένο συνεργείο ώστε να σε καλύψει και η εγγύηση!
Όσον αφορά το είδος του προβλήματος, δεν το είχα εγώ και δεν έχω ακούσει κάτι παρόμοιο σε κάποιον άλλον!
Δές το στο συνεργείο και πές μας κι εμάς!
Καλώς ήλθες και πάλι! :wave2:
Kαλως τονε!!!
Dont worry για το εργαλειο, θα πας στο εξουσιοδοτημενο και θα στο βρουν...
Αλωστε ειναι KAWASAKI ok?
Λοιπον τσιμπα κανα δυο μπυρες και αραξε
zoropatra
08/02/2006, 23:23
για σου ρε μαγκα!!!!!!!!πω πω ρε ποσοι ειμαστε!!!!!!!!
καλα και ασφαλη χλμ.!!!!!!:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
George Z750
09/02/2006, 08:33
Κατ’ αρχήν ευχαριστώ για την υποδοχή και την συμπαράσταση. Λοιπών το θέμα έχει ως εξής. Για το ρελαντί δεν παίζει γιατί μου σβήνει σε πορεία (όχι με πολλά Km αλλά με ταχύτητα). Καθώς επίσης και για την θερμοκρασία γιατί μου σβήνει περίπου στους 60 – 70 οC. Αυτά που μου έγραψε ο billgeo, για να πω την αλήθεια, δεν τα πολυκατάλαβα. Αυτό που πιστεύω εγώ είναι όπως έγραψε και ο adam_tsouk είναι το Injection. (Είχε και ένας φίλος μου το ίδιο πρόβλημα με ένα Ymaha XTx 660 και άλλαξε το Injection και βρήκε την υγεία του) Και ένα δεύτερο που πιστεύω ότι ίσος φταίει είναι ο συναγερμός. Δεν παίζει και αυτό ρόλο? Ιδίως αν ο μάστορας ήταν χασάπης? Το κακό είναι ότι δεν έχω πάρει ακόμα τα χαρτιά και δεν μπορώ να πάω σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο ώστε να με καλύψει και η εγγύηση. Θα πρέπει να περιμένω και μετά.
Υ.Γ : Wizzy για το τι νούμερο λες πρέπει να πάρω?
Αρχικά δημιουργήθηκε από George Z750
Κατ’ αρχήν ευχαριστώ για την υποδοχή και την συμπαράσταση. Λοιπών το θέμα έχει ως εξής. Για το ρελαντί δεν παίζει γιατί μου σβήνει σε πορεία (όχι με πολλά Km αλλά με ταχύτητα). Καθώς επίσης και για την θερμοκρασία γιατί μου σβήνει περίπου στους 60 – 70 οC. Αυτά που μου έγραψε ο billgeo, για να πω την αλήθεια, δεν τα πολυκατάλαβα. Αυτό που πιστεύω εγώ είναι όπως έγραψε και ο adam_tsouk είναι το Injection. (Είχε και ένας φίλος μου το ίδιο πρόβλημα με ένα Ymaha XTx 660 και άλλαξε το Injection και βρήκε την υγεία του) Και ένα δεύτερο που πιστεύω ότι ίσος φταίει είναι ο συναγερμός. Δεν παίζει και αυτό ρόλο? Ιδίως αν ο μάστορας ήταν χασάπης? Το κακό είναι ότι δεν έχω πάρει ακόμα τα χαρτιά και δεν μπορώ να πάω σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο ώστε να με καλύψει και η εγγύηση. Θα πρέπει να περιμένω και μετά.
Υ.Γ : Wizzy για το τι νούμερο λες πρέπει να πάρω?
Και από εκεί που το πήρες τι λένε;
Και πως κυκλοφορείς το μηχανάκι χωρίς χαρτιά; Πρόσεξέ το...
ούτε εγγύηση έχεις, σε μπλόκο την έκατσες.... κλπ κλπ
είναι όντως δικό σου; αν ναι κλείδωσέ το μέχρι να πάρεις τα χαρτιά του.....
και το πας σε ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΟ μετά
:smokin: