View Full Version : Μουσουλμανοι
GeorgeFZR
08/02/2006, 14:16
http://www.sport24.gr/html/ent/669/ent.103669.asp
Για γελια η για κλαματα??:eyepop:
BELZEBOYLIS
08/02/2006, 14:22
Υπομονή ένας μήνας και κάτι έμεινε για να πέσουν οι μάσκες ....(σύμφωνα με τον old man )
:wave2: :lol:
Εδω κοντευουμε να φτασουμε στα προθυρα Παγκοσμιου Πολεμου, για την μ@λ@κια που μας εχουν "ποτισει" απο τα μικρατα μας ... :(
Οτι και ν' ανακαλυψει ο ΠαλιανθρωπΑς, ειναι δυσκολο να ξεκαρφωθει η "αρρωστια" ... :sad:
BELZEBOYLIS
10/02/2006, 11:48
Αν ξεσπάσει θρησκευτικός πόλεμος ,εμείς οι άπιστοι τι θα κάνουμε ;;;;; :lol: :lol:
.....Να το πάμε στις αναζητήσεις – προβληματισμούς;;; :lol: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από BELZEBOYLIS
Αν ξεσπάσει θρησκευτικός πόλεμος ,εμείς οι άπιστοι τι θα κάνουμε ;;;;; :lol: :lol:
Κυανόκρανοι στην πράσινη γραμμή.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Δεν εχει κανενας το δικαιωμα να διακωμωδει τα πιστευω κανενος. Αν για σενα φαινεται κατι αστειο πρεπει να σεβαστεις οτι για τον αλλο ειναι μεγιστο ζητημα. Απο την αλλη ομως η βια δεν αντιμετωπιζεται με βια γιατι τοτε το οποιο δικιο εχεις χανεται και πεφτεις στο επιπεδο αυτου που κατακρινεις.΄:wave2:
leme kathe toso i pagosmiopoiisi to ena... i pagosmiopoiisi to allo...
tha mas isopedwsei, tha xasoume tin tautotita mas tha allajei ton kosmo...
kai kala ta leme...
alla vlepodas tetoia pragmata re fousti mou trelenomai... milame gia diamaxi pro-mesaiwna style (oikonomaxoi iokonolatreis)
den jerw re paidi mou... den borei, kati allo krivete apo piso...
Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
Δεν εχει κανενας το δικαιωμα να διακωμωδει τα πιστευω κανενος. Αν για σενα φαινεται κατι αστειο πρεπει να σεβαστεις οτι για τον αλλο ειναι μεγιστο ζητημα. Απο την αλλη ομως η βια δεν αντιμετωπιζεται με βια γιατι τοτε το οποιο δικιο εχεις χανεται και πεφτεις στο επιπεδο αυτου που κατακρινεις.΄:wave2:
Η διακωμώδηση της πίστης του καθενός, είναι έλλειψη σεβασμού προς τον άνθρωπο και τον πολιτισμό του. Την διακωμώδηση της πίστης πρώτος εγώ την ένοιωσα.
Παρ’όλα αυτά οι προλαλλήσαντες ΔΕΝ κριτικάρουν διακωμωδώντας την πίστη αλλά, τον φανατισμό και την παραφροσύνη που έχει σαν δικαιολογία την πίστη. Εξ’ονόματος της προσβολής του προφήτη τους, κάνουν πράξη την αντιπάθεια που έχουν στην δύση. Αν δεν ήταν πεινασμένοι και εκμεταλλευόμενοι από την δύση, ουδόλως θα ασχολιόντουσαν με το τι μαλακίες γράφει η κάθε εφημερίδα.
Έχεις δει να ασχολούνται οι δυτικοί με το τι γράφει ή τι γελοιογραφία βάζει για τον Χριστό, μια εφημερίδα στο Τουμπάι η στης Φιλιππίνες?
Καμία πίστη δεν δικαιολογεί τον φανατισμό. Είναι βλακώδες.
Γι’αυτό και κριτικάρεται με σατιρικό τρόπο. Γιατί την βλακεία μόνο με σάτιρα την σχολιάζεις.
:wave2: :wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Η διακωμώδηση της πίστης του καθενός, είναι έλλειψη σεβασμού προς τον άνθρωπο και τον πολιτισμό του. Την διακωμώδηση της πίστης πρώτος εγώ την ένοιωσα.
Παρ’όλα αυτά οι προλαλλήσαντες ΔΕΝ κριτικάρουν διακωμωδώντας την πίστη αλλά, τον φανατισμό και την παραφροσύνη που έχει σαν δικαιολογία την πίστη. Εξ’ονόματος της προσβολής του προφήτη τους, κάνουν πράξη την αντιπάθεια που έχουν στην δύση. Αν δεν ήταν πεινασμένοι και εκμεταλλευόμενοι από την δύση, ουδόλως θα ασχολιόντουσαν με το τι μαλακίες γράφει η κάθε εφημερίδα.
Έχεις δει να ασχολούνται οι δυτικοί με το τι γράφει ή τι γελοιογραφία βάζει για τον Χριστό, μια εφημερίδα στο Τουμπάι η στης Φιλιππίνες?
Καμία πίστη δεν δικαιολογεί τον φανατισμό. Είναι βλακώδες.
Γι’αυτό και κριτικάρεται με σατιρικό τρόπο. Γιατί την βλακεία μόνο με σάτιρα την σχολιάζεις.
:wave2: :wave2:
tai τα σκιτσα ειναι η αφορμη, τα αιτια ειναι αλλου. Ας μην ειμαστε αφελεις να νομιζουμε οτι ολα αυτα γινονται για τα σκιτσα.;) :wave2: :wave2:
Οταν φτανουμε σε σημειο να "πυροβολαμε" (ΚΑΙ) την τεχνη, καταλαβαινουμε νομιζω ποοοσο δικιο εχουν αυτοι που φωναζουν εναντιον των θρησκειων ...
Και ΜΗΝ βγει κανεις και πει οτι εμεις "οι Ορθοδοξοι ειμαστε καλυτεροι" ...
Τα εχουμε δει και τα δικα μας με διαδηλωσεις εναντιον ταινιων κατα καιρους, εναντιον του ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ της ανεξηθρησκειας (ταυτοτητες) και ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ...
Με τις υγειες σας (μας) ...
:wave2:
Ρε crs-k τις δικες μου αποψεις για τη θρησκεια τις γνωριζεις απο προηγουμενα ποστ. Αλλα περα απο το τι πιστευω εγω (ή τι δεν πιστευω) δεν μπορω να κατακρινω τα πιστευω του αλλου και να τα σεβομαι. Αν και το ολλο ζητημα δεν ειναι θρησκευτικο αλλα πολιτικο.:wave2:
ΥΓ Μην μπερδευουμε τις αφορμες μα τις αιτιες
Ρε crs-k τις δικες μου αποψεις για τη θρησκεια τις γνωριζεις απο προηγουμενα ποστ. Αλλα περα απο το τι πιστευω εγω (ή τι δεν πιστευω) δεν μπορω να κατακρινω τα πιστευω του αλλου και να τα σεβομαι. Αν και το ολλο ζητημα δεν ειναι θρησκευτικο αλλα πολιτικο.:wave2:
ΥΓ Μην μπερδευουμε τις αφορμες μα τις αιτιες
Η "Τεχνη" ΔΕΝ "κατακρινει" ...
Σατιριζει ισως, που ειναι ΠΟΛΥ διαφορετικο.
Σου δινει μια αλλη οπτικη γωνια και σε αφηνει να βγαλεις ΜΟΝΟΣ σου συμπερασματα ...
Εδω, το ΑΝ "χρησιμοποιηθηκε" σαν αφορμη, ειναι λιγο ατοπο, μιας κι υπηρχαν κι αλλες καλυτερες (αφορμες) ...
Αυτο ειναι απλως εικασια (δικια μου) και τιποτ' αλλο ...
Motoulis
11/02/2006, 22:05
μιάς και το ρίξατε στην σοβαρή συζήτησηπερι θρησκείας τέχνης κλπ
να πώ και εγώ το εξής
ΒΑΛΤΟ ΜΩΡΗ ΛΑΤΣΙΟ να πάρουμε καινούργιο μοτόρι
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Η "Τεχνη" ΔΕΝ "κατακρινει" ...
Σατιριζει ισως, που ειναι ΠΟΛΥ διαφορετικο.
Σου δινει μια αλλη οπτικη γωνια και σε αφηνει να βγαλεις ΜΟΝΟΣ σου συμπερασματα ...
Εδω, το ΑΝ "χρησιμοποιηθηκε" σαν αφορμη, ειναι λιγο ατοπο, μιας κι υπηρχαν κι αλλες καλυτερες (αφορμες) ...
Αυτο ειναι απλως εικασια (δικια μου) και τιποτ' αλλο ...
crs-k τα περι τεχνης τα γνωριζω καλα. Ειμαι συντηρητης εργων τεχνης στο υπουργειο πολιτισμου εδω και 11 χρονια. Το 90% αυτων που διαμαρτυρονται δεν εχουν δει τα σκιτσα. Δεν ειναι τυχαιο οτι εκτος απο τη σημαια της Δανιας ή οποιας αλλης Ευρωπαικης χωρας καινε παντα και την Αμερικανικη. Οι αποψεις μας για τη θρησκεια ταυτιζονται απολυτα αλλα αυτο που γινεται ειναι κατι αλλο:wave2:
.....................
αλλα αυτο που γινεται ειναι κατι αλλο:wave2:
Πολυ πιθανον ... :(
Αλλα θα ειναι και το χειροτερο σεναριο τοτε ... :sick:
Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
Πολυ πιθανον ... :(
Αλλα θα ειναι και το χειροτερο σεναριο τοτε ... :sick:
Εχεις δικιο. Θα πρεπει και οι 2 πλευρες να ριξουν πολυ νερο στο κρασι τους.:wave2:
otan kapoios thelei na sevastw tin anagi tou gia isixia prepei kai autos me tin sira tou na sevete tin anagi mou gia fasaria...
otan kapoios anagagei tin lalakia pou ton dernei se "texni" ola kai kapoios tha vrethei na kanei lalakies me tin texni...
to auto isxiei kai gia tis thriskies...
:look:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sonic22
otan kapoios thelei na sevastw tin anagi tou gia isixia prepei kai autos me tin sira tou na sevete tin anagi mou gia fasaria...
otan kapoios anagagei tin lalakia pou ton dernei se "texni" ola kai kapoios tha vrethei na kanei lalakies me tin texni...
to auto isxiei kai gia tis thriskies...
:look:
ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ .....
ΤΟ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΕΘΕΥΡΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟ ΛΕΣ.
ΒΟΛΤΑΙΡΟΣ ( ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ )
o Stanley Qubrick otan ton eixan rwtisei sti sta komatia ginete pros to telos tou ergou Space Odyssey eixe pei sxetika....
"an kapoios pwte pei oti katalave akrivos ti egine, i pseudete, i egw apetixa stin douleia mou"
nomizw oti to parapanw post mou (kathos kai to diko sou, os apadisi sto diko mou) edaste se autin tin periptwsi...
:D :D :D
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:beer: :winka: :beer: